📖 دشواری تبلیغات دینی
🔸یکی از سختیهای کار تبلیغات دینی، این است که ما میخواهیم به چیزی دعوت کنیم که در جایگاه رفیعی قرار دارد و عمیق و ژرف است. عمق دارد و عمقش نه به سهولت قابل درک است و نه به سهولت قابل انتقال. فرق میکند با تبلیغ خوراکیها، یا ترویج شهوت، که هم عموم مردم به سهولت درکش میکنند و هم ترویجش ساده است.
🔹بعضاً به کم توفیقی های نهادهای مسئول فرهنگی کشور در زمینه تبلیغ و ترویج دین و کارهای فرهنگی انتقاد میشود و ما را با دیگران مقایسه میکنند که مثلاً آنها چه قدر در تبلیغ بیفرهنگی و بیبندوباری خودشان موفق عمل میکنند، ولی ما در تبلیغ دین حق خودمان به اندازه آنها کار نمیکنیم و موفق نیستیم. بخشی از این حرف درست است که ما باید بیشتر برنامهریزی کنیم؛ اما بخش دیگر به این برمیگردد که کار آنها بسیار سادهتر است. باید به این واقعیت توجه داشت که آنها به گمراهی دعوت میکنند ولی ما به سعادت راهنمایی می کنیم.
🔸مستکبرین میخواهند مردم را به شهوت و شکم دعوت کنند. واضح است که آنها براحتی میتوانند این کار را انجام دهند. مثلاً اگر یک گروه فیلمبردار و فیلمساز بخواهند در مورد شهوترانی فیلم بسازند، از آن راننده تا بازیگر و کارگردان شان، همه تجربه شهوت دارند. ولی اگر ما بخواهیم یک فیلم برای نماز بسازیم، شاید نتوانیم یک کارگردان پیدا کنیم که دو رکعت نمازی که خدا در آن شهود شود تجربه کرده باشد. انسان خوب، زیاد داریم اما مگر چند نفر را میتوانیم پیدا کنیم که تجربه دو رکعت نمازی را که انسان در آن خدا را شهود کند، داشته باشد؟ لذا کار ما سخت است، ولی کار آنها آسان.
🔹اینقدر نباید گفت که ما چقدر نسبت به آنها عقب هستیم، ما عقب هستیم، اما نه نسبت به آنها. ما نسبت به آنجایی که باید می رسیدیم عقب هستیم و باید تلاشمان را مضاعف کنیم؛ ولی این وضعیت را نمیتوان با آنها مقایسه کرد و گفت که آنها از ما جلوترند، چراکه ماهیت کار ما با آنها متفاوت است.
🔸آنها میخواهند شهوترانی را رواج بدهند، و طبیعی است که این کار برایشان بسیار آسان است. هر کارگردانی می تواند فیلم شهوت برانگیز بسازد؛ چون خودش تجربه کرده است. اما چه کسی میتواند نماز را به این سهولت تجربه کند، و حتی اگر هم تجربه آن را هم داشته باشد، چگونه این تجربه را به دیگرانی که در این عوالم نیستند منتقل کند؟ «من، گنگِ خواب دیده و عالم همه کر» لذا کار ما بسیار سخت است.
✂️ #برشی_از_کتاب : پرورش نخبگان معنوي در مساجد؛ ص ۳۰
👤 استاد عليرضا پناهيان
@tollabolkarimeh 🌷
🔘 دروغ گویان حوزوی
⁉️ امامت یعنی چه؟ آیا یعنی همین که مسئله بگویی و دنیا را دیگری اداره کند؟ آیا معنای امامت در نظر شیعه و در نظر مسلمین، این است؟
🔹هیچ مسلمانی این را قائل نیست، چطور من و شمای شیعه میتوانیم به این معنا قائل باشیم؟
🔹امام صادق(ع) دنبال امامت بود یعنی ریاست دین و دنیا، منتها شرایط جور نمیآمد اما ادعا که بود. به خاطر همین ادعا هم آن بزرگواران را کشتند. پس، این معنای حاکمیت دین است که پیامبران برایش مجاهدت کردند، و ائمه برایش کشته شدند.
🔹حالا #حاکمیت_دین، در بلد و در وطن خود ما، نه آن سر دنیا به وجود آمده است، آیا میشود یک نفر بگوید من دیندارم، من آخوندم، اما خودش را سرباز این دین نداند؟ مگر چنین چیزی میشود؟ هرکسی که ادعای دینداری کند و حاکمیتی را که بر مبنای دین است، از خود نداند و دفاع از آن را وظیفه خود نشمارد، #دروغ میگوید!
🔹 وقتیکه میگوییم دروغ میگوید، یعنی اشتباه میکند و خلاف واقع میگوید ولی نمیفهمد. بعضیها ملتفت نیستند، تشخیصشان چیز دیگر است و منکرند که این برنامهها بر اساس دین است.
🎤امام خامنه ای:۱۳۷۰/۰۵/۳۰
/رحا
@tollabolkarimeh 🌷
37.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پرنسس های والت دیزنی چگونه تغییر هویت میدهند؟ !
🔴 نقش زنان در انحراف قوم لوط چه بود؟
❌ پروژهٔ تغییر جایگاه زن و مرد در غرب چگونه کلید خورد؟
@tollabolkarimeh 🌷
🔰در دام اصلاح طلبان نیافتید !!!
1️⃣ عزیزان انقلابی
این را خوب بدانید تخریب کردن نامزدهای انقلابی با هر اختلاف سلیقه ای،بازی در زمین اصلاح طلبان است
آنها خوب می دانند رای ندارند
برای همین از حربه تفرقه استفاده می کنند تا رای به انقلابیون نرسد و مردم بگویند به هرکسی رای میدهیم جز فرد انقلابی !
2️⃣ در ایام انتخابات 96 هم عده زیادی گفتند از روحانی متنفریم، اما به او رای میدهیم تا رئیسی و تندروها نیایند
یادتان هست؟
دلیلش هم تندروی عده ای بود که در روزهای آخر به جای تبیین درست مواضع انقلابی، دست به توهین و تمسخر جریان رقیب زدند
🔻بهترین راه، تبیلغ درست منطق انقلاب است
و انتقاد علمی و مستند به رقیب
با فحش و جدل و تفرقه و توهین به رقیب، قطعا بازنده خواهیم بود
3️⃣ در انتخابات سال 92،تا هفته آخر قبل انتخابات، همه میگفتند جناج انقلاب پیروز است ، اصلا کسی روحانی و عارف را سر سوزن حساب نمی کرد ، خیال همه راحت بود از پیروزی ، حتی معتبرترین نظرسنجی ها و براورد دستگاههای اطلاعاتی هم ، همین را می گفت
🔻اما در هفته آخر، جدل ها و تفرقه های بیخود و عدم همدلی انقلابیون و حتی نامزدهای انقلابی ، کار را به نفع رقیب تمام کرد
مراقب باشیم
آنها یکبار با این حربه،پیروز شدند
پس می توانند دوباره هم از همین حربه استفاده کنند
4️⃣ مخصوصا اینکه اکثر دوستان انقلابی افتاده در این دام ، در سال 92 سن زیادی نداشتند و جریان رقیب از همین عدم سواد تاریخی ما ، استفاده خودش را خواهد برد
بجای تخریب نامزد انقلابی، از نامزد خود حمایت کند و منطق انقلابی او را اثبات کنید
🔻دعوا بین طرفداران نامزدهای انقلابی، دام رقیب است که متاسفانه از همین الان شاهد آن هستیم
🔷جوان ما به جای اینکه وقت خود را بگذارد از منطق انقلاب دفاع کند و غیرانقلابی بودن جریان رقیب و ناکارامدی تفکرات سیاسی و اقتصادی آنان را اثبات کند ، نشسته و می گوید فلان نامزد انقلابی اصلا انقلابی نیست و ...
البته برای شور شدن آش، چندین دروغ و تخیل هم به آن اضافه می کند تا مثلا روشنگری را به نحو احسن انجام داده باشد!!!
🔶 اصلاح طلب و غیرانقلابی هم نشسته و از دور به این تفرقه ای که انداخته ، نگاه می کند و لذت می برد و یادجمله معروف انگلیسی ها می افتد
⬅️" تفرقه بیانداز و حکومت کن.
🔻و قرآن عزیز هم چه خوب می فرماید که شیطان، اعمال بد را در چشم شما زینت می دهد ،
🔻وقتی تخریب نامزد انقلابی و تهمت زدن به او را ، روشنگری می دانیم، بدانیم که در دام دشمن افتاده ایم
🔸 چه حرف بنده حقیر را قبول بفرمایید چه نفرمایید، راه پیروزی جریان انقلاب، مطالعه زیاد ، بالا بردن قدرت استدلال ، قوی تر کردن قوه تحلیل و تبیین درست مواضع اصولی و انقلاب و بیان نتایج درخشان این تفکر است
🔻وقتی آفتاب بالا آمد و به حد ظهر رسید ، دیگر سایه ها هم می روند پی کار خودشان !!!
🔻شما اصل را اثبات کن، جنس تقلبی خودش نابود می شود
🔷 اما وقتی بنشینیم و به جای مطالعه و تفکر ، فقط سخنرانی فلان فرد جنجالی و فلان فردی که فقط داد و هوار می کشد و فلان فردی که فقط به دولت فحاشی می کند و... را گوش دهیم و در بحث های خودمان همان حرف ها را مثل ضبط صوت تکرار کنیم و از خودمان هیچ منطق و استدلالی و سندی نداشته باشیم ، عاقبتی جز انتخابات 92 در انتظار ما نخواهد بود
♦️ مطالعه ، مطالعه ، مطالعه ، بالابردن سطح استدلال و تحلیل ، جدال احسن، معرفی مبانی انقلاب و آثار آن، معرفی مبانی غیر انقلابی و پیامدهای ناگوار آن، رمز پیروزی می باشد
🌺خدایا ، ما را آگاه به وظایفمان و سپس عامل به آنها بفرما
✍️ احسان عبادی
@tollabolkarimeh 🌷
🔶 آیت الله موسوی تبریزی: «به هم پریدن ها» به موقعیت اسلامی جامعه لطمه می زند/ این طور نمی شود مملکت را اداره کرد
🗣دبیرکل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم :
🔸ضرری که رفتار مسئولین به نظام می زند هیچ کشوری نمی تواند بزند.
🔸وقتی این گونه رفتار می شود مردم بیشتر مأیوس می شوند و ممکن است با خود بگویند نظام اسلامی از درون اشکال دارد.
🔸برای مردم مهم نیست که فردا چه کسی رئیس جمهور می شود. همین که می ببینند آقایان چنین رفتارهایی می کنند، جایگاه نظام روز به روز نزد آنها کمرنگ می شود.
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 حق توحش!!
🔻حجت الاسلام مرتضي آقا تهراني كه سال ها در آمريكا به تحصيل و فعاليت فرهنگی مشغول بوده است، يكي از خاطرات دوران تحصيل خود را چنين بيان مي كند:
🔹«دانشگاه بينگهمتون كه در ايالت نيويورك قرار دارد،سالانه يك سمينار فلسفي برگزار مي كند و از فيلسوفان بزرگ دنيا دعوت مي شود تا با شركت در اين مراسم، به ارائه ي مقاله و كنفرانس علمي بپردازند. ارائه ي مقاله و كنفرانس در اين سمينار، داراي ارزش علمي براي اساتيد خواهد بود. چه اينكه در مجلات علمي دانشگاه به چاپ مي رسد و جزو فعاليت هاي علمي به حساب مي آيد.
🔹حدود 14 يا 15 سال پيش، از حضرت #آيت_الله_مصباح يزدي-دامت بركاته- دعوت شد تا در اين سمينار حضور يافته و كنفرانس علمي داشته باشند. اين سمينار توسط چيرمن دپارتمان فلسفه ي دانشگاه ، جناب آقاي پرفسور آنتوني پرويس و پرفسور پرويز مروج اداره مي شد.
🔹حضرت آيت الله مصباح نيز دعوت اين دانشگاه را پذيرفته و در روز مقرر حدود 20 دقيقه به ارائه ي كنفرانسي راجع به فلسفه ي ملاصدرا پرداخت. اين كنفرانس بلافاصله توسط پروفسور مروج به زبان انگليسي ترجمه مي شد. كنفرانس آيت الله مصباح آن قدر براي شركت كنندگان جالب و اثرگذار بود كه به طور ممّتد و مفصل براي ايشان دست مي زدند.
🔹پروفسور آنتوني پرويس(چيرمن دانشگاه و رئيس سمينار) كه به شدت تحت تأثير كنفرانس آيت الله مصباح قرار گرفته بودند، از شركت كنندگان تقاضا كرد كه در صورت امكان يكي از آنها وقت خود را به آيت الله مصباح بدهد تا بحث ديگري از فلسفه ي اسلامي را ارائه دهند.
🔹يكي از حاضران در جلسه نيز با وجود ارزش علمي كنفرانس در اين سمينار، بلافاصله وقت خود را به آيت الله مصباح داد و ايشان نيز بحث خود را ادامه دادند. بحث استاد مجدداً بسيار مورد توجه شركت كنندگان واقع شد.
🔻اين ماجرا گذشت تا اينكه سالها بعد، در اوج حملاتي كه به آيت الله مصباح در روزنامه هاي دوم خردادي صورت مي گرفت، روزي آقاي پرويس كه استاد راهنماي بنده بود، به من گفت:
🔸مرتضي! من سابقاً فكر مي كردم كه اين حق توحّشي كه آمريكايي ها از برخي كشورها و به ويژه ايران مي گرفتند، اشتباه است. اما الان نظرم عوض شده است و معتقدم كه اين حق توحّش را بايد بگيرند!
🔸گفتم چرا چنين اعتقادي پيدا كرده ايد؟! گفت: مگر در كشور شما چند نفر مثل آيت الله مصباح وجود دارد كه مطبوعات داخلي خودتان اين همه به ايشان حمله و اهانت مي كنند؟
🔸من متحير ماندم كه چه پاسخي به او بدهم. گفتم: نويسندگان اين نوع جرايد به واقع نماينده ي مردم ايران نيستند و از علم و دانش بهره اي ندارند؛ از همه گذشته، فكر مي كنم تعهدي به دين و وطن خود ندارند.»
برگرفته از كتاب گفتمان مصباح ص ۱۸۴ و ۱۸۵
@tollabolkarimeh 🌷
4_5954083991026928179.pdf
226.1K
#ویژه_پژوهشگران
⚫️ نسخه PDF
💥 پاسخ به ابهامات تاریخی شب یلدا
✍ مقاله پژوهشی پدرام جم؛ فصلنامه جستارهای تاریخی
▫️ شامل:
1⃣ معنای یلدا چیست و شب یلدا از کی وارد فرهنگ ایران شد؟
2⃣ آیا شب یلدا تحت تاثیر کریسمس و عید میلاد حضرت مسیح (ع) به وجود آمد؟
3⃣ رسوم شب یلدای ایرانیان در تاریخ چه بود؟
#سیر_مطالعات_تاریخی
کانال اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
❌ بیهویتی و فاصله طبقاتی
🔴نمادهای زننده ی فاصله ی طبقاتی ، کار کشور را به فاصله و شکاف و از هم گسیختگی فرهنگی نیز کشانده است.
در کشور ما متاسفانه موجوداتی هم زندگی می کنند که برای مفقود شدن سگ خانگی خود، اطلاعیه های رنگی منتشر کرده و آن زبان بسته را پسر خود می نامند!
♦️متاسفانه این اقشار، در حالی خود را پدر سگ و مادر سگ می دانند که در موقع غارت و مکیدن خون مردم، خودشان را از همه ی مردم نازنین این سرزمین، بالاتر معرفی می کنند.
هر چند مدتهاست که متولیان اجرایی«سنگ ها را بسته و سگ ها را رها کرده اند» اما اگر فکری عاجل برای متوقف کردن این روند شکاف طبقاتی و فرهنگی نشود، آن وقت باید منتظر اتفاقات ناگوارتری هم باشیم...
#اجرای اصل هشتم قانون اساسی«امر به معروف و نهی از منکر»
#اجرای اصل 49«قانون از کجا آورده ای»
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*فساد از طبقات بالا سرازیر میشود*
⭕️📹 استاد حشمتالله قنبری :
🔸تغییر در سبک زندگی مردم از #خواص شروع میشود.
اگر خواص در طبقات بالا گرفتار «بیحیایی سیاسی» شوند، این رفتار آنان در قالب «بیحیایی اخلاقی» در جامعه دیده میشود
🔶اگر روح تجمل و #اشرافیگری در خواص به وجود آمد، مردم همچون آنها دستشان به بیتالمال نمیرسد اما دستشان به جیب یکدیگر میرسد...
/حجره انقلاب
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 اگر این علائم را دارید؛ گرفتار مازوخیسم اید‼️
🔹آیا خبرهای خوب تان را در مقابل خبرهای دیگران دست کم می گیرید؟ مثلا چشمتان با خبرواکسن آمریکایی و انگلیسی برق زد و خبر واکسن ایرانی را جدی نگرفتید؟
🔹 آیا در کنار هر خبر مثبتی دنبال یک خبر منفی هستید؟ مثلا رونمایی از تولید خودروی ایرانی تارا را ندیدید و روشن نشدن خودرو توجه تان را جلب کرد؟ احتمالا بعدا هم پی گیری نکردید که اصل خبر دروغ بوده است.
🔹آیا هر خبر مثبتی را با یک برداشت تلخ و منفی بازنمایی می کنید؟
مثلا وقتی عدلیه عده ای را مورد رافت قرار داده و از زندان آزاد می کند پیش بینی افزایش فساد کردید؟ یا دادگاه های مبارزه با فساد را صوری و فرمایشی تحلیل کردید؟
🔹آیا شما از آن دسته افرادی هستید که اخبار منفی را از هرجا برسد می پذیرید و برایش ندبه و آنرا دست به دست می کنید؟
مثلا خبر فلفل دادن به دختر بچه فقیر به ازای پول را دیدید و باور کردید که این ماجرا برای ایران است؟
🔹آیا شما از آن دسته اید که خبر منفی را چندین برابر بزرگنمایی می کنید؟
مثلا خبر ترور شهید هسته ای را می شنوید و به دنبال آن گزارش هالیوودی اینکه دهها نفر تروریست در صحنه بودند و زدند و رفتند و یک تیر هم نخوردند؟
🔹آیا گرفتار تعمیم وبزرگنمایی اخبار منفی هستید؟ مثلا یک خبر از فساد اقتصادی بشنوید میگویید کشور ما دچار فساد سیستمی است؟ یا یک خانه در بندرعباس خراب شود میگوئید پس فرق ما با اسرائیلی هاچیست؟
🔹 آیا اصلا میتوایند خبرهای مثبت را ببینید؟ یا جلوی چشم تان هم بگذارند از کنارش رد می شوید؟
مثلا خبر برق رایگان را شنیدید؟ افزایش سرمایه گذاری در دوران تحریم چه؟ رشد اشتغال در بنگاه های بزرگ سال قبل چی؟ رشد فرزندخواندگی در بهزیستی چی؟ و ....
🔹بدتر اینکه نعمت ها و داشته های تان را به تمسخر می گیرید؟ مثالش بماند!!
🔹 سوال آخر؛ آیا به شنیدن اشکالات و ضعف های دشمنان تان بی تمایلید؟
مثلا اگر از شمابخواهند درباره بی حیثیتی تاریخی آمریکا در هک شدن اطلاعاتش سه خط بنویسید، برای تان میسر است؟ چقدر اطلاعات دارید؟
🔻 اگر این نشانه ها را در خودتان دارید حتما به بیماری خودحقیرپنداری و مازوخیسم سیاسی گرفتارید. مهم نیست بیماری تان را چه صدا می زنید. مثلا ممکن است اسم خود را آرمانخواه بگذارید اما این آرمانخواهی که بی اعتنا به واقع و دارایی های یک ملت است افسانه ای توهمی وخیال انگیز بیش نیست.
🔹متاسفانه باید بگویم رسانه های سادیسمی ضدانقلاب که از تحقیر ملت ایران لذت می برند روی مازوخیست های داخلی که از تحقیرشدن لذت می برند حساب ویژه باز کردند.
✍ محسن مهدیان / زمانه
#سواد_رسانه
@tollabolkarimeh 🌷
❌ اصلاح طلبی و افراط دو مشکل اساسی روحانیت
⚠️ اگر روحانیت ما هرچه زودتر نجنبد و گریبان خود را از چنگال عوام خلاص و قوای خود را جمع و جور نکند و روشنبینانه گام برندارد خطر بزرگی از ناحیه اصلاحطلبان بیعلاقه به دیانت متوجه خواهد شد.
🔚 بعضی از مقدس مآبان مدعیان تبلیغ دین به نام دین با همه چیز به جنگ بر میخیزند شعارشان این است اگر میخواهید دین داشته باشید پشت پا بزنید به همه چیز. گرد مال و ثروت نگرد، ترک حیثیت و مقام کن، زن و فرزند را رها کن، از علم بگریز که حجاب اکبر است و مایه گمراهی است شاد نباش و شادی مکن و... با این تفکر مسلما و قطعاً مردم به دین بدبین خواهد شد.
📝 شهید مرتضی مطهری /فرهنگ پویا
@tollabolkarimeh 🌷
🔎وقتی آقای رییس جمهور دیکتاتور می شود!
امروز هم آقای رییس جمهور در طی نشستی، قوا و قوانین را باهم به چالش کشید و نشان داد که پشیزی برای نظریه #تفکیک_قوای_منتسکیو هم قائل نیست و به نوعی #آنارشیسم_رفتاری در تعامل با سایر نهادهای تصمیم گیر نظام مبتلاست.
ایشان #نظارت_مجلس بر قوه مجریه را زیر سوال برد و از طرفی تفسیر قوانین توسط شوراینگهبان و تطبیق و ریل گذاری قوانین توسط مجلس را نیز به چالش کشید و به طرز عجیبی ادعای رفراندوم علیه قانون اساسی را نیز مطرح نمود.
این مدل رفتاری دیکتاتور مآبانه و مین گذاری به نام جمهوریت علیه امنیت کشور، تزی است که برای بقای بیشتر در فضای سیاسی کشور پیگیری می شود و حال که ملت پیام ضعف و سوءمدیریت دولت اعتدال را با گوشت و پوست خود چشیده و لمس کرده، این تقلای شیطنت آمیز هم جز رسوایی بیشتر عایدی نخواهد داشت.
الان معلوم می شود که اگر مجلس به معنای واقعی در راس امور باشد و نمایندگانش تازه نفس بوده و هنوز برجامیزه نشده باشند، #باطن_دیکتاتور لیبرال مسلکان، با طغیان علیه امنیت با کلیدواژه رفراندوم و نقص قوانین، رو خواهد شد.
✍علیرضامحمدلو
@tollabolkarimeh 🌷
⛔️ نظرسنجی یا نظرسازی؟!
🔻محمدرضا زائری این شخص تازه به دوران رسیده در حوزه رسانه، مدتی است با برگزاری نظرسنجیهای «جهت دار» و دارای «سوگیریهای شناختی» سعی در القاء نظرات و اندیشههای التقاطی خود به مخاطبان دارد.
🔻بهوضوح مشخص است، هدف حقیقی چنین نظرسنجیهایی، بازنمایی واقعیات اجتماعی و یافتن نظر غالب مردم نیست؛ چراکه بدیهی است نمیتوان با مشاهده نظر چند هزار نفر، به اندیشه و رأی هشتاد میلیون نفر پی برد.
🔻 درواقع زائری با نظرسنجیهای ناقصش، سعی در «نظرسازی» و «القاء انگارههای ذهنیِ» خود به جامعه هدفش را دارد. این انگارهها برآمده از ذهن بهشدت عوامزده اوست که توان تحلیل دقیق اتفاقات روز را نداشته و با خلط بسیاری از امور که در واقع هیچ ربطی به هم ندارند، نتایج غلط و ناصوابی را پیش روی مخاطب میگذارد.
✍️ سید امیر حسینی / حوزه سکولار
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 مصلحت ها چگونه بوجود می آیند؟
🔹مسائلی تحت عنوان #مصلحت زمانی بوجود می آید که مؤمنین به وظایف خود در قبال ولی و رهبر جامعه عمل نمی کنند و منتظرند تا همه امور به دستور وی ختم شود. وقتی مؤمنین به وظایف خود عمل نکنند و آن مسائل زمان بخورند، منافقین شرایطی را پیش می آورند تا دست ولی خدا بسته باشد.
🔸بگذارید با یک داستان این قضیه را مطرح کنم. عبداللّه بن ابیسَرح، برادرِ رضاعی عثمان(خلیفه سوم) بود. او پيش از فتحِ مکه اسلام آورده و به مدينه هجرت کرده و جزو كاتبان قرآن بود، امّا پس از مدتی مُرتَدّ شد و علیه اسلام و پیامبر شایعه سازی می کرد و با جنگ روانی مردم را نسبت به پیامبر و قرآن بدبین می ساخت. برخی یهودیان زیرک هم برای اینکه در بین مردم شک ایجاد کنند اول اسلام می آوردند و بعد مرتد می شدند و می گفتند ما مسلمان شدیم و دین اسلام را دین خوبی نیافتیم.
🔹وقتی مکه به دست مسلمانان فتح شد، رسول خدا (ص) برای اهل مکه فرمان عفو عمومی صادر کرد به شرطی که علیه لشکر اسلام نایستند، ليكن دستور داد که عبداللّه بن ابیسرح و چند نفر دیگر را بکشند گرچه به پرده کعبه آويخته باشد چون با جنگ روانی و شایعه سازی و اقدامات دیگر مردم را نسبت به اصل اسلام و پیامبر بدبین می کردند.
🔸عبداللّه بن ابیسرح ترسيد و به عثمان پناه برد در حالیکه عثمان می بایست طبق دستور پیامبر(ص) عمل می کرد و او را می کشت! اما عثمان او را پنهان کرد تا اين که او را به مسجد به محضر پیامبر آورد تا مورد عفو قرار بگیرد. رسول خدا سر بلند نکرد و پاسخ عثمان را نداد. این سکوت خیلی طول کشید تا آنکه سرانجام با عفو او موافقت کرد.
🔹وقتی عثمان و عبدالله از مسجد خارج شدند حضرت رسول روی به حاضران کرد و فرمود: از آن جهت خاموش ماندم تا مگر يک تن از شما برخيزد و حكم اعدام او را اجرا كند. صحابه در پاسخ گفتند: اشارهای در اين زمينه به ما میفرمودی! رسول خدا فرمود: شايسته نيست که پيامبر به گوشه چشم، اشاره کند!
🔸و این چنین مصلحت ها ساخته می شوند. نمونه دیگر رهبر انقلاب در تاریخ 10/2/1380 فرمان 8 ماده مبارزه با مفاسد اقتصادی را صادر کرده اند. تقریباً 20 سال قبل. حالا بعد از 20 سال وقتی حرف از مبارزه با فساد زده می شود عده ای لب گزیده و می گویند چرا از رهبری جلوتر می روید! یا می گویند نظام را تضعیف می کنید!
🔹امروز بعد از 20 سال هنوز حرف زدن از تحقیق و تفحص نسبت به نهادهای اقتصادی دولتی و غیردولتی، جرأت می خواهد! حرف زدن از شفافیت و عدالت شجاعت می خواهد و گاهی برخی نهادهایی که وظیفه دیده بانی انقلاب را داشتند برای مطالبه گران پرونده های قطور تشکیل می دهند و می نویسند کد فلانی سازمان های و تشکل های انحرافی است! کد بهمانی جریانات تندروی است و ...! امروز بعد از 20 سال باید از محاکمه یا مورد سؤال قراردادن برخی افراد بترسیم و بگوئیم مصلحت است. نظام تضعیف می شود!
🔸وقتی مردم و مؤمنین چندده سال امر و نهی را فراموش کردند، سکوت پیشه کردند، #مطالبه_گری را رها کردند، برخی هم شفافیت خواهی و #عدالتخواهی را به تمسخر گرفته و آن را عدالتخوار نامیدند و همین ها باعث شده است تا مصالحی برای نظام ایجاد شود که بله دادگاه های مفاسد اقتصادی به جهت اینکه مردم با برگزاری چند دادگاه علنی در دوسه سال اخیر، دچار ناامیدی شده اند باید دادگاه غیرعلنی شوند. این مصلحت واقعیت دارد.
🔹بی تردید اگر مؤمنین به وقت، به هنگام و به اندازه به وظایف خود عمل کنند کار به مصلحت اندیشی ها نخواهد کشید. رهبری سالهاست دستور داده اند؛ سالهاست فرمان داده اند که: «مجموعه های جوان و خودجوش و مستقل آتش به اختیار عمل کنند». حکم #آتش_به_اختیار را به جوانانی دادند که چندده سال منتظر این نهاد و آن سازمان انقلابی و این نهاد رهبری دانشگاه و آن امام جمعه و ... بوده اند و حالا مختل شده اند. همچنین فرمودند: «منتظر رهبری نباشید وگرنه کارها قفل خواهد شد». تحلیل کنید؛ سعی کنید درست تحلیل کنید و مستقل و خودجوش عمل کنید. منتظر این و آن نمانید وگرنه به قول شهید آوینی «از هر طريق که راه بسپاري، کار را به قطعنامه 598 مي کشانند».
✍ داود مدرسییان
@tollabolkarimeh 🌷
🔴پوست خربزه زیرپای انقلابیون فریبخورده
🔹روايت روزنامه اصلاحطلب از شكست اصلاحطلبان در شبكههاي اجتماعي
🔸«اعتماد» نوشت: شبكههاي اجتماعي مجازي كه روزگاري نقطه قوت اصلاحطلبان بود، امروز به نقطه ضعف و پاشنه آشيل آنها تبديل شده است
🔹اصلاحطلبان در توييتر شرايط اسفناكي را تجربه ميكنند؛ آنها هر روز در توييتر كتك ميخورند و كسي نيست كه از آنها دفاع كند؛
🔸اگر همين وضعيت در اينستاگرام و ساير رسانههاي آنلاين نيز تداوم داشته باشد، امكان توفيق آنها در جريان انتخابات بسيار دشوار خواهد شد
🔹 نيروهاي اصلاحطلب امروز و با يك تاخير چند ساله متوجه شدهاند كه در فضاي آنلاين وضعيت بحراني دارند
🔸 اين شرايط ناشي از حضور با برنامه اصولگرايان در فضاي مجازي و ضعف عملكرد دولت اصلاحطلب بود.
👈پ.ن:
1⃣دقیقا هر گاه بر اثر ایجاد یک جو اجتماعی همچون لایو پسر ۱۴ ساله احساس خطری برای ساماندهی فضای مجازی احساس می شود، با یک عملیات روانی کاملا نخ نما انقلابیون خوشخیال را به #توهم_تاثیرگذاری و #ضرورت_حفظ_وضعیت_موجود باز میگردانند.
2⃣آیا در ماههای نزدیک به انتخابات و در شرایطی که فضای تحریف کاملا برای جریان مهیاست، اعتراف به شکست، منطقی است؟
3⃣تمام هدفگذاری جریان تحریف روی لایههای پنهان فضای مجازی است. بن همین دلیل است که میگوییم توئیتر خیمه شببازی برای مشغول کردن جریان انقلابی و القاء حس پیروزی کاذب است...
✍️ دکتر جاویدنیا
@tollabolkrimeh 🌷
هشتگ #واکسن_بخرید مطالبهی تردید یا ضرورت؟!
🔹در آستانه یکساله شدن شیوع کرونا، حالا بحث درباره واکسن این ویروس در ایران و جهان داغ شده است. این مباحث البته همزمان با پیشرفت محققان داخلی و رسیدن واکسن ایرانی به مرحله تست انسانی، شائبه عزمی برای خرید عجولانه واکسن کرونا از آمریکا/ اروپا را پررنگ کرده است؛ نکتهای که با استفاده از بخشی از ظرفیت شبکههای اجتماعی سعی در فضاسازی برای ضرورت خرید واکسن را دارد.
📊در همین راستا رصد دیتاک (https://t.me/DataaKcom) نشان میدهد تا عصر امروز هشتگ #واکسن_بخرید در توییتر با ۷۵/۱ هزار توییت، ۵۲/۷ هزار ریتوییت و ۳۵۶/۳ هزار لایک و با ۳۱۳۰ پست در ساعت از سوی بخشی از مخاطبان پیگیری شده است.
🔹البته موجی سعی در ایجاد فضای جاماندگی از سایر کشورها و بی توجهی مسئولان به سلامت مردم را دارد. همین موضوع باعث شده توییتی با مضمون «این موضوع دیگر نه امنیتی است و نه سیاسی، به ما گزارش دهید چه تعداد واکسن از چه کشوری قصد خرید دارید؟!» با ۷/۹ هزار لایک، پرلایکترین توییت در این موضوع باشد.
🔹در توییتر #واکسن_بخرید با مجموع ۴۱,۶۹۴ بار، #کرونا با ۲۷۳۳ بار، #واکسن با ۲۰۲۹ بار، #واکسن_کرونا با ۱۹۲۹ بار و #واکسن_رایگان با ۱۴۸۵ بار استفاده پرتکرارترین هشتگها درباره موضوع خرید واکسن بودهاند.
📊این موضوع در بستر تلگرام با توجه کمتری از سوی مخاطبان مواجه شده است. ۵٫۹ هزار پست و ۱۷/۳ میلیون بازدید و ارائه ۲۴۳ پست در ساعت میزان پرداخت کاربران در این فضا به موضوع خرید واکسن بوده است.
🔹هشتگهای #واکسن_بخرید، #واکسن_کرونا، #واکسن_کرونا_مطالبه_ملی و #کرونا پرکاربرترین هشتگهای کاربران تلگرام بوده است.
🔹این آمار در حالی است که رصد این بستر تا هفته گذشته نشان میدهد ۴۶٪ کاربران تلگرام نسبت به موضوع ساخت واکسن رویکرد مثبتی داشتهاند و حدود ۲۰٪ از رسانهها رویکرد منفی و ۳۴٪ رویکرد خنثی داشتهاند. رویکرد مثبت رسانهها در بستر تلگرام حول محور واکسن ایرانی و رویکرد منفی نیز به بیاعتمادی نسبت به واکسن خارجی و عدم رعایت عدالت در توزیع آن بوده است.
🔹همچنین این آمار طی این بازه زمانی در بستر اینستاگرام با ۳۵٪ رویکرد مثبت، ۴۷٪ رویکرد خنثی و ۱۸٪ رویکرد منفی همراه بوده است. رویکرد توییتریها درباره ساخت واکسن ۳۳٪ مثبت، ۱۵٪ خنثی و ۵۲٪ منفی بوده است.
💢علیرغم تمام اما و اگرها درباره واکسن کرونا و اینکه هنوز بسیاری از کشورها درباره واکسن آمریکایی و اثرات آن بر مردم تردیدهای جدی دارند، به نظر میرسد ایجاد گزارههای تهییجکننده افکار عمومی برای مطالبه چیزی که هنوز مورد تردید است و از سوی دیگر نمونه داخلی آن به مراحل قابل دفاع و قبولی رسیده است، منجر به گمراهی میشود.
🔹در نهایت نکته قابل تامل اینجاست که ایران همواره در بخش دارویی از سوی آمریکا مورد تحریم های جدی بوده است و این موج رسانههای خارجی و تاکید بر اینکه آمریکا برای خرید واکسن هیچ منع قانونی و حقوقی برای ایران ندارد، یعنی باید بیشتر احتیاط کرد تا عجله!
✍🏻 معصومه نصیری
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰دکتر نجفی :
مراتب سه گانه اصلاحگری در جامعه اسلامی (صالح و مصلح)
🔶اصلاح اخلاقی و فردی
🔶اصلاح اجتماعی
🔶اصلاح سیاسی
✅با این شاخص ، اولین شرط ورود سیاستمداران به میدان اصلاح اجتماعی و فرهنگی و برنامه ریزی سیاسی ، همانا صالح و راستگو بودن و سلامت نفس داشتن و البته دوری از هرگونه فسادی است۰
🔵همانقدر که سیاسیون بی تقوا و بی اخلاق و ناصالح به نظام سیاسی ضربه می زنند ، افراد ساده دل و ظاهرالصلاح که از پیچیدگی فضای سیاست دورند می توانند در اینگونه مواقع مضر و ضربه زننده و آلت دست دشمن باشند ۰
@tollabolkarimeh 🌷
🔘 مکتب حاج قاسم
🔻بخشی از وصیتنامه #شهید_سردار_سلیمانی به علما
✳️ سخنی کوتاه از یک سرباز 40 ساله در میدان به علمای عظیمالشأن و مراجع گرانقدر که موجب روشنایی جامعه و سبب زدودن تاریکیها هستند، خصوصاً مراجع عظام تقلید.
✳️ سربازتان از یک برج دیدهبانی دید که اگر این نظام آسیب ببیند، دین و آنچه از ارزشهای آن [که] شما در حوزهها استخوان خُرد کردهاید و زحمت کشیدهاید، از بین میرود.
✳️ این دورهها با همه دورهها متفاوت است، این بار اگر مسلّط شدند، از اسلام چیزی باقینمیماند. راه صحیح، حمایت بدون هرگونه ملاحظه از انقلاب، جمهوری اسلامی و #ولی_فقیه است.
✳️ نباید در حوادث، دیگران، شما را که امید اسلام هستید به ملاحظه بیندازند. همه شما #امام را دوست داشتید و معتقد به راه او بودید. راه امام مبارزه با آمریکا و حمایت از جمهوری اسلامی و مسلمانان تحت ستم استکبار، تحت پرچم ولی فقیه است.
/رحا
@tollabolkarimeh 🌷
💢چگونه شستشوی مغزی می شویم؟
شستشوی مغزی به این معناست که تحت شرایط خاص، فرد ناخودآگاه وادار به تبعیت از اندیشه یا خواستههای افراد دیگر می شود و تغییرات عمدهای در باورها و در نتیجه در رفتارهای او به وجود می آید.
ادگار شاین «#ایزوله_شدن_از_دیگران» و «#دستبندهای_طلایی» را دو ایدهی اصلی شستشوی مغزی میداند. ايزوله شدن از دیگران یعنی اینکه ارتباطات وی را با دیگران کم یا قطع کنیم تا از منابع دیگر ورودی نداشته باشد و دستبندهای طلایی یعنی آن که به نوعی منافعش را گره بزنیم به خودمان که تداوم وضعیت فعلی برایش جذاب باشد.
نشانه های فرآیند #شستشوی_مغزی چیست؟ در واقع می توان 5 شاه کلید اصلی شستشوگران را به ترتیب زیر برشمرد:
❎تکرار خستگی ناپذیر: یک ایده اصلی یا جمله محوری مرتب تکرار می شود تا کاملا ملکه ذهن تان شود.
❎ترس آفرینی از دیگران: ایده ها و دیدگاه های متفاوت با ایده اصلی معمولا به توطئه، خطای فاحش، سو نیت، ساده دلی یا فریب کاری متهم می شوند.
❎ تعمیق بخشی هیجانی: برای محکم کاری و رفتن ذهن شما به مراحل عمیق تر از شستشوهای احساسی و شور انگیز استفاده می شود. به این ترتیب فکر منطقی و بکارگیری ادراک مشکل تر می شود.
❎ قدرت انتخاب توهمی: شستشودهنده، تعدادی انتخاب جلوی شما می گذارد اما در واقع تمام انتخاب ها به یکی ختم می شوند. شستشودهندگان عاشق دادن انتخاب های فراوانی هستند که به یک محصول/ایده یکسان ختم می شوند. ایده اصلی در لباس های متفاوت پیش روی شما گذاشته می شود.
❎ ایزوله سازی و قطع ارتباط: برای اطمینان از اینکه شما در معرض ایده های متفاوت از ایده اصلی قرار نگیرید سعی می شود به ترفندهای مختلف، ارتباط شما با دیگران و دیگر اندیشان قطع شود.
#امپراطوری_های_رسانه_ای معمولا از این شاه کلیدها به خوبی استفاده می کنند.
❌چه می توان کرد؟
راهبرد اصلی مبارزه با شستشوی مغزی سه گانه «تنوع، ارتباط و مقایسه» است.
1️⃣شما باید منابع مختلف داشته باشد. چند روزنامه، چند سایت، چند حزب، چند کانال با دیدگاه های متفاوت داشته باشند.
2️⃣در شبکه ارتباطی متنوع حضور داشته باشید. ارتباط محدود و در یک فضای بسته شما را به بن بست ذهنی و استبداد فکری می کشاند. گروه های فکری، اقوام متفاوت، تیم های کاری مختلف، پروژه های متنوع باعث می شود اتاق ذهن شما پنجره های متفاوتی داشته باشد. وگرنه اگر اتاق شما فقط یک پنجره در یک زاویه داشته باشد تصاویر شما تکراری خواهند شد.
3️⃣هر چیزی که به شدت تکرار می شود اما دلیلی برای آن ذکر نمی شود را بگذارید در لیست سیاه. و آن را با ایده های متضاد و متفاوتش مقایسه و بررسی کنید و آن را که بر اساس شواهد و دلایل، عقلانی تر و موجه تر بود تا اطلاع ثانوی بپذیرید.
/عصر هوشمندی
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴لطفا خوب تماشا کنید
اینجا ایرانه
.. و این فیلم داره نشون میده که حداقل سی تا ویلای شیک و آنچنانی حکم تخریب گرفتند و دارن خراب میشن
دقت کنید
پس: جمهوری اسلامی فقط دنبال خراب کردن خونه بی بضاعت ها نیست که فورا عده ای را جو بگیره و پست های آنچنانی بذارن!
لطفا #انصاف داشته باشید و اینا را هم پوشش بدید
.. اصل، رعایت قانونه
و میبینین که اغلب داره اجرا میشه
حتی بیخ گلوی پایتخت و داخل خود تهران
حرفمو ن با اونایی هست که میگن فقط قانون برای بیبضاعت ها اجرا میشه و هر کس صرفا پولدار باشه کاری به کارش ندارند.
✍️ حدادپور جهرمی
@tollabolkarimeh 🌷