🔰در رثای متفکر برجسته آیت الله #مصباح_یزدی
🔶از شخصت علمی تا جریان سازی برای تمدن نوین اسلامی )🔶
موسی نجفی:
✅این روزها که مصادف با رحلت متفکر برجسته اسلامی مرحوم آیت الله مصباح یزدی است شاید مهمترین نکته ای که در مورد ایشان دوست و دشمن اتفاق نظر دارند، همانا تاثیر بسیار زیاد آن مرحوم در "فرهنگ سازی علمی - دینی " در سطوح عالی بین حوزه و دانشگاه است ۰ آنچه در این زمینه ایشان را از سایر افراد متمایز می کند صرف نظر از شخصیت علمی و دینی عمیق ، توفیق و یا فرصتی است که نامبرده در "جریانی" کردن این امر مهم به دست آورد و یا برای آن صبورانه طی چند دهه برنامه ریزی نمود۰
🔴در این زمینه تاسیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی در قلب حوزه علمیه قم با تربیت هزاران نفر محقق و متخصص متعهد از کارهای بزرگی است که تا مدتها تاثیرات خود را بر بخش مهمی از علوم انسانی کشور نشان خواهد داد و بدون شک باقیات صالحات مهمی برای آن مرحوم محسوب می شود انشاالله؛ پر واضح است که تحول در علوم انسانی یکی از اصلی ترین پایه های رسیدن به "تمدن نوین اسلامی" است و از این منظر آن مرحوم در زمره کسانی قرار می گیرد که در تحول کیفی و عالی در گذار به سمت این مرحله نقش بسیار مهمی را ایفا نموده است و نام وی با بخش مهمی از تاریخ نظری انقلاب اسلامی پیوند می خورد ۰
شاید بخش اصلی کینه و دشمنی تمام نشدنی برخی افراد و جریانات با وی ریشه در این مطلب ، یعنی تمرکز بر "جریان سازی علمی" برای حال و آینده انقلاب اسلامی داشته باشد ۰
#عمار_انقلاب
@tollabolkarimeh 🌷
⚫️ زندهکُشانِ مردهپرست!
⭕️ یکی از تعابیر غیر قابل تحمل که مخصوصا وقتی از بعضی افراد در مورد حضرت علامه مصباح یزدی میشنوم به شدت برایم منزجر کننده است؛ این است که او را فرزند حوزه علمیه میخوانند!!!
❓آقایان! او چه نسبتی با حوزه علمیه خمود و خسته و سکولاری که شما ساختید داشت که حال او را فرزند حوزه علمیه میخوانید؟!
در زمان حیاتش چه خوندلهایی که از پدرخواندگان این حوزه علمیه به او روا داشته نشد؟!
🔺 او صرفا یکی از فرزندان انقلاب و حضرت امام(ره) و برادری راستین برای حضرت آقا بود.
⬅️ پس آقایان! تاکنون که جز خون دل برای ما نداشتید الآن هم لطف کنید دهانتان را ببندید و فقط دعا کنید تا او و این انقلاب شما را حلال کنند!
🖊 امیر احتشام
@tollabolkarimeh 🌷
13.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ کدام عزاداری در شأن سردار است؟
◀️ این روزها که در سالگرد شهادت سردار سلیمانی به سر میبریم، بسیاری از افراد دغدغهمند با برگزاری مراسم سعی میکنند یاد آن شهید را گرامی بدارند. اما سئوال اینجاست که آیا صِرفِ این مراسمات، همایشها و عزاداریها کمکی هم به راهِ او، که مبارزه با استکبار بود، میکند؟
🔹 شهید مجلس ترحیم نمیخواهد. اشک ریختن در رثای قهرمان خوب است اگر منجر به حرکت شود. منجر به قیام و مبارزه با ظالم و یاری مظلوم شود.
🔸عزاداریِ صِرف، مخدری است که شور و حرارتِ دلسوزان و علاقهمند را خاموش میکند و بیش از آنکه به تحقق حق و عدل(هدف نهاییِ همۀ شهدا و صالحین) کمک کند، در خدمت آمریکا و اذنابش خواهد بود.
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 لطفا به مرگ فکر نکنید...
🔅به بهانه انیمیشن روح
▪️به نظر می رسد روانکاوها هنوز در مساله روح و زندگی انسان پس از مرگ دچار عقب ماندگی سمبولیک هستند. زبان الکن انیمیشن روح #soul برخلاف پشت و رو #inside_out نشان می دهد یک کارگردان حتی اگر توانایی خیره کننده ای در تحلیل ذهن و احساس انسان داشته باشد نمی تواند درباره روح نیز با همین جرأت و زیبایی سخن بگوید.
▪️باید گفت که #پیت_داکتر نیز محکوم به همان تناقض فلسفی در تفکر ایده آلیسم است. هیچ فیلسوف ملحدی نمی تواند حیات پس از مرگ را انکار کند ولی روح جاویدان یا ذهن مجرد را بپذیرد.
▪️جو گاردنر معلم موسیقی ناگهان میمیرد و پس از لختی ترس و وحشت از تجربه عالمی دیگر، کاملا سفارشی به یاد نوبت اجرای خود در کافه می افتد و از بازگشت او ما باید بفهمیم که انگیزه اصلی انسان زندگی در #لحظه_هاست نه پیشه ها، فارغ از این که کارگردان آهسته در گوش مخاطب درخواست می کند که: لطفا این پیام را فارغ از مقوله مبهم، سنگین و بهت آور مرگ بپذیر.
▪️ از همان ابتدا که آن نور بزرگ در حال جذب روح انسان ها بود منتظر بودم مولف من را به دنیایی خیالی تر ببرد، با فرار کردن بی دلیل #جو، از این موهبت محروم ماندیم و به جای آن برگشتیم سراغ کافی شاپ و خود را متقاعد کردیم که این مسئله مهمتر از مرگ است.
▪️باید اعتراف کرد که #روانشناسی و #فلسفه هنوز نتوانستند تصویر یا توجیهی قانع کننده درباره حیات انسان پس از #مرگ ارائه دهند، پس بهتر آن که انکارش کنند و این مقوله را به دین واگذارند.
✍️سید مجتبی امین جواهری / ملاحظات و محاکمات
🌐 http://aminjavaheri.com/
@tollabolkarimeh 🌷
15.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 تحلیل سیاسی
#شبکه_پویا
♨️در روز ۱۳دی ۱۳۹۹(دیروز)مصادف با سالگرد #شهادت_حاج_قاسم سلیمانی،شبکه پویا انیمیشن «نبرد خلیج فارس ۲» رو که مربوط به #رشادت های #سردار_سلیمانی و همرزمانش در خلیج فارس بود را پخش کرد...
💢 اما چیزی که #توجه فرد را به خود جذب میکند،علامت «مثبت ۱۰ سال» زیر این فیلم است!!
⁉️و حال سؤالی که برای ما پیش می آید اینست که:
♨️چرا باید #شبکه_پویا که عموم مخاطبان آن #کودک اند؛ فیلمی که چهره سردار سلیمانی را نشان میدهد، نامناسب برای کودکان زیر ده سال بداند؟
♨️چرا در سکانسی از این فیلم که قدم زدن #حضرت_زهرا(ع) را در بهشت نشان میدهد،باید برچسب #نامناسب زیر این فیلم خورده باشد؟
♨️چرا در فیلمی که رشادت،دفاع از وطن،توسل به ائمه اطهار و جنگیدن با دشمنان را به کوکان آموزش میدهد...باید بر چسب +10 سال نمایش داده شود؟ و در #ضمیر_ناخود_آگاه کودکان چهره شهید و رفتار حماسی را رفتاری نامناسب جلوه بدهند؟؟
✅ما #جوانان_انقلابی، از شما مردم #عزیز درخواست داریم که با مطالبه گری و نشر این کلیپ👆 از صداوسیما جواب این کار ناپسند را خواستار شویم!
#سند_2030
@tollabolkarimeh 🌷
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾تحلیل حجتالاسلام والمسلمین #روانبخش، از دلایل تخریب علامه مصباح یزدی توسط دشمنان داخلی و خارجی
📺 ایدئولوژی نهضتهایاسلامی در منطقه و جهان، از شخصیتهایی همچون علامه #مصباح_یزدی نشأت میگیرد و به همین خاطر است که دشمن حتی بعد از فوت ایشان نیز دست از تخریب برنمیدارد.
📺 اگر علامه مصباح، همچون شهیدان #مطهری و بهشتی مؤثر نبود، هیچگاه توسط دشمن تخریب نمیشد. طبیعی است، بیشترین سنگ سهم درختی میشود که دارای بیشترین میوه است.
📺 علامه مصباح با منطق قوی، جریان الحادی را به موزه تاریخ سپرد و #لیبرالیسم را برای همیشه مفتضح کرد.
📺 مظلومیت علامه مصباح مانند #شهید بهشتی، سنگینتر و غمبارتر از رحلت ایشان بود.
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 روزی مدعیان اصلاحات میگفتند لوییجُرگه افغانستان آرمان ماست که همه روسای طوایف و قومیتها و کدخداها در یک نشست جمع میشوند تا درباره مسایل مهم افغانستان تصمیمگیری شود!
🔹یک مدت میگفتتد ترکیه، چند وقتی است که اردوغان و سیاستهای غلط اقتصادی و نظامیاش را دیدند، میگویند عراق!!
🔹چند وقتی است مدام میگویند ولایت فقیه در ایران باید شبیه مرجعیت آیتالله سیستانی در عراق باشد که البته متوهم شدند که مثلاً با تعریف و تمجید از آیتالله سیستانی وی را مخالف ولایت فقیه جلوه دهند در حالیکه ایشان همیشه حامی ولایت فقیه و شخص رهبری بوده و حامی جمهوری اسلامی است.
🔻مهمتر؛ تاجزاده بگونهای از عراق مدل مرجعیت آیتالله سیستانی حرف میزند کانّه عراق امروز امنترین، آبادترین، پیشرفتهترین و قدرتمندترین کشور منطقه و دنیاست! غافل از آنکه اگر رهبر انقلاب و جمهوری اسلامی و فرماندهانی همچون حاج قاسم نبود تا حالا کردستان عراق یک کشور، موصل یک کشور، بغداد یک کشور و کربلا و نجف هم یک کشور میشدند!
🔹نانجیبهایی همچون تاجزاده خود عامل وضعیت فجیع اقتصادی فعلی هستند و بجای پاسخگویی درباره عملکرد مفتضحانه دولت روحانی باشند آدرس غلط میدهند تا رهبری را عامل مشکلات و وضعیت موجود معرفی کنند!
✍داود مدرسییان
@tollabolkarimeh 🌷
🔴علل و دلایل #دگردیسی_ایدئولوژیک اصلاح طلبان از دیدگاه علامه مصباح یزدی (رحمت الله علیه)
🔹این واقعیت قابل انکار نیست که تمایل شدید #اصلاحطلبان به حضور مجدد در قدرت سیاسی، تأثیری جدی بر دگردیسی سیاسی آنها نهاد، اما افزون بر این، نمیتوان چشم بر این واقعیت تعیینکننده و مهم فرو بست که بسیاری از اصلاحطلبان، از آغاز دارای بنیانهای فکری متقن و ریشههای اعتقادی مستحکمی نبودند و این هیجان و التهاب انقلاب بود که آنها را مدتی با خود همراه کرد.
🔸 #علامه_مصباح میگویند همه مدیرانی که پس از جریان ترورها «یعنی همان جریانی که در اوایل انقلاب، حلقه شاگردان امام را از روند انقلاب حذف کرد و به جز معدودی از خواص ـ که سرآمد آنها #حضرت_آیتالله_خامنهای (حفظهالله تعالی) بود- باقی نماندند.» در سمتهای عالی نظام قرار گرفتند، برخلاف حلقه شاگردان امام خمینی از نظر بینشی و گرایشی در سطح مطلوب قرار نداشتند و همین امر سبب شد تا روند عمومی حاکمیت سیاسی و جامعه، به تدریج از ارزشهای سالهای نخستین انقلاب، فاصله بیابد
🔹همه کسانی که بعد از جریان هشتم شهریور و دولت #شهید_باهنر، روی کار آمدند و در پستهای کلیدی و ردههای اولیه مدیریت کشور قرار گرفتند، نه تا این حد تفکر امام را شناخته بودند و نه از نظر روحی و مایههای معنوی، آنچنان ساخته شده بودند و با درجات مختلف، کم و بیش متأثر از فرهنگ و تعلیمات غربی بودند و از فرهنگ و معارف اسلامی، فاصله داشتند و این فاصله روز به روز و در هر دولتی نسبت به دولت و مسئولان قبلی، بیشتر میشد.(محمدتقي مصباحیزدی، كاوشها و چالشها،ج1، ص38.)
🔸ایشان اضافه میکنند:
بسیاری از این افراد [جریان چپ مذهبی] که در اوایل انقلاب، آن شعارهای تند را میدادند، خیلی روی اعتقاد نبود، و بیشتر تحت تأثیر جو و احساسات و شوری که داشتند آن شعارها را تکرار میکردند.(همان، ص 44-43) (منبع: فصلنامه پانزده خرداد، شماره ۳۸-۳۷، ص۱۵۶-۱۵۴)
/بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
@tollabolkarimeh 🌷