💢 فرزند ولایت
🔸هر کس بین اطاعت از مقام معظم رهبری و امام راحل تفاوت قائل باشد، در خط آمریکاست.
میخواستند مرا در مقابل آیت الله خامنهای قرار دهند توی دهانشان زدم.
▪️25 اسفندماه سالروز رحلت مرحوم حاج سید احمد خمینی
@tollabolkarimeh ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️ تحریف نظر امام درمورد حضور نظامیان در انتخابات
منظورم از این مطلب، حمایت از کاندیداهای با سابقهی #نظامی نیست؛ هنوز گزینهها نهایی نشده که بتوان اصلح را انتخاب کرد. اما مهم این است که بیانات #امام_خمینی تحریف نشود و از آن سوء استفاده جناحی نشود.
امام مکرراً فرمودند که سپاه و ارتش و اعضای آنها در دستهبندیهای سیاسی و احزاب شرکت نکنند و در #انتخابات یک طرف قضیه نباشند. علت هم واضحه، چون اینها باید برای کل کشور باشند و نماد وحدت و قدرت کشور.
اما #تحریف اینجاست که اگر کسی از ارتش و سپاه بیرون آمد، آیا باز هم اجازه ندارد در انتخابات شرکت کند یا عضو احزاب شود؟
هم از مفهوم جملات امام (از جمله در فیلم بالا) میشود فهمید که منظور امام وقتی است که در ارتش و سپاهاند نه بعد از خروج از آن، (مثل آنجا که میفرمایند این کار، سپاهی را از مطلبی که بهعهدهی اوست باز میدارد) و هم در تصریحات امام هست که میتوانند بروند بیرون کار حزبی کنند:
«اگر ارتش یا سپاه پاسدار یا سایر قوای مسلحه در حزب وارد بشود، آن روز باید فاتحه آن ارتش را خواند... تکلیف الهی- شرعی همه شما این است که یا بروید حزب یا بیایید ارتش باشید؛ #مختارید از ارتش #کنارهگیری_کنید بروید در حزب، میل خودتان، اما #هم_ارتشی و #هم_حزب، معنایش این است که ارتشی باید از ارتشیاش دست بردارد، بازیهای سیاسی باید توی ارتش هم وارد بشود.» صحیفه امام، ج۱۶، ص: ۱۱۰
@mosabereh
@tollabolkarimeh 🌷
💎 چه اتفاق عظیمی می افتد؟!
#رهبرمعظم انقلاب:
وقتی در جامعهی ما صدها نفر شخصیت دارای دانش دین و مسلطِ بر منطق و استدلال دینی، در فلسفه و کلام و فلسفهی جدید و محاجهی با شبهه افکنان وجود داشته باشند، ببینید چه اتفاق عظیمی در جامعه میافتد.
وقتی به وسیلهی همین مجموعه، هزاران کتاب، مجله و مقالههای علمی در سطح دنیا با زبان های مختلف منتشر شود، شما ببینید چه خورشید فروزانی از این نقطه ی عالم بر همهی فضای فکری جهان بشری پرتو خواهد افکند.
همهی این ها شدنی است؛ خیالات نیست. تصور نکنید اینها آرزوهای پوچ و توخالی است؛ نخیر، این ها واقعیت های دست یافتنی است؛ منتها باید دست دراز کرد، خود را به این واقعیت رساند و آن را گرفت؛ این کار همت میخواهد. باید به طور جدی درس بخوانید - همان توصیهیی که من همیشه به جوانهای طلبه می کنم - علومی را که امروز در اختیار حوزههای علمیه است، فرا بگیرید و از بن دندان خودتان را به سطح تحقیق برسانید. انسان با سرهم بندی، محقق نمیشود. با برف انبار کردن، انسان فقیه و فیلسوف نمی شود. باید محکم، خشت خشت این پایه را روی هم بچینید و بروید تا به آن اوج برسید.
📙 شریعه شهود به کوشش استاد #خسروپناه ، ص ۹۴ (بیانات رهبری با اساتید و طلاب حوزه آیت الله مجتهدی / ۲۱ خرداد ۸۳ )
@tollabolkarimeh 🌷
✍️ پاسخ آیتالله علیدوست به دکتر سروش
🔹 آیتالله ابوالقاسم علیدوست عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در یادداشتی به دکتر سروش پاسخ داده است.
متن کامل یادداشت:👇
hawzahnews.com/xb5xR
@tollabolkarimeh 🌷
⚡️ ماه شعبان، ماه شفاعت نبیاكرم(ص) است. كفرانِ اين نعمتِ بزرگ را نکنیم.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«ماه شعبان تجلیِ مقام نبي اكرم(ص) است؛ «الَّذِي كَانَ رَسُولُ اللَّهِ صلي الله عليه و آله يدْأَبُ فِي صِيامِهِ وَ قِيامِهِ»؛ حضرت شب و روزش را شبزندهداری و روزهداری میكرد. من گمان میكنم اين شبزندهداری و روزهداری برای شفاعت بوده تا راه ما باز شود؛ يعنی با عبادت حضرت، فتوحات برای ما میشود و الا ما نمیتوانيم موانع ابليسی را كنار بزنيم. نافله شب حضرت، روز ما را زنده میكند و شب ما را احيا میكند و الا عبور از وادی شيطان شدنی نيست؛ زيرا امواج او بسیار سنگين است؛ دو ركعت نماز چهارهزارساله دارد! چطور میتوانيد از او عبور كنيد! فقط خود حضرت میتوانند عبور دهد.
ماه شعبان ماهی است كه حضرت با عبادت خودش میخواهد ما را عبور بدهد؛ «فَأَعِنَّا عَلَى الِاسْتِنَانِ بِسُنَّتِهِ فِيهِ وَ نَيلِ الشَّفَاعَةِ لَدَيهِ»؛ خدايا ما را كمك كن كه اين سنت شبزندهداری و روزهداری حضرت را انجام بدهيم، تولي به حضرت پيدا كنيم و به محيط شفاعت حضرت وارد شويم و حضرت به ما كمك كند تا آماده شويم كه درهای شهوات را ببنديم و درهای شفاعت حضرت به روی ما باز شود.
اين ماه، ماه شفاعت نبی اكرم(ص) است، تجلی نبی اكرم(ص) در اين ماه است و ورود به اين ماه ورود به ولايت و شفاعت حضرت است. كفران اين نعمت، كفران سنگينی است؛ كفران پيغمبر خاتم(ص) است، ايشان با اين مقامات از عالم بالا آمدند و دستشان را دراز كردند و میفرمايند که دستتان را بدهيد تا من ببرم. ما هم مشغول بازيگری هستيم و كفران اين نعمت را میكنيم! حضرت طلب میكند، دعوت میكند، دست دراز میكند و ما دست حضرت را پس میزنيم! اين كفرانِ ماه شعبان است»
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 کدام به نفع جامعه است؟ تحمیل یک فرد (ولو فرد اصلح) از سوی حاکمیت، یا انتخاب توسط مردم ولو انتخابی نادرست؟
طلاب الکریمه
🔰 کدام به نفع جامعه است؟ تحمیل یک فرد (ولو فرد اصلح) از سوی حاکمیت، یا انتخاب توسط مردم ولو انتخابی
✍️ سامریهای همیشه حاضرند اگر مردم رشد نکنند...
🔰در حدیثی نبوی که سلمان از پیامبر(ص) نقل میکند، پیامبر اکرم امت را به ۳ گروه تقسیم میکنند:
🔻« فِرْقَةٌ عَلَى الْحَقِّ لَا يَنْقُصُ الْبَاطِلُ مِنْهُ شَيْئاً يُحِبُّونِّي وَ يُحِبُّونَ أَهْلَ بَيْتِي» یک دسته کسانی که بر حق میمانند و ویژگی آنها نیز این است که از محبان اهل بیت هستند و مثل طلا هرچه بر آنها سختی بگذرد و آنها را بر آتش بگذاری بر خلوصشان افزوده میشود.
🔻و «فِرْقَةٌ عَلَى الْبَاطِلِ لَا يَنْقُصُ الْحَقُّ مِنْهُ شَيْئاً يُبْغِضُونِّي وَ يُبْغِضُونَ أَهْلَ بَيْتِي» گروه دوم نیز گروهی که اهل باطل هستند و ویژگی آنها نیز این است که بغض اهل بیت را دارند و مثل آهن هستند که هرچه بر آنها بگذرد و بر آتش هم آنها را بگذاری از حد آهن فراتر نمیروند.
🔻اما گروه سوم که توده مردم هستند «فِرْقَةٌ مُدَهْدَهَةٌ عَلَى مِلَّةِ السَّامِرِيِّ» گروهی مضطرب و متزلزلاند و بر آئين سامرى هستند. اما سامریهای آینده شعارشان با سامری قوم موسی فرق میکند؛ آنها نمىگويند: لا مساس «بما دست نزنيد» که شعار سامری شد؛ شعار آنها این است که: « لَا قِتَالَ» جنگی نیست.
✅ در حال حاضر خیلی از ما فکر میکنیم برد جریان حزبالله در این است که سکان دولت را بدست بگیرد و مشغول به خدمت به مردم شود. اما این خدمتها اگر در یک پازل دیگر دیده نشود برد حزب الله نخواهد بود. اگر این خدمتها در راستای رشد مردم باشد آنگاه مساوی با برد حزبالله است.
✅ اگر این جامعه رشد نکند سامریها برای راهبری توده مردم همیشه با شعارهایی از جنس تنش زدایی و گفتگو و اعتدال و... حاضر و آماده هستند.
✅ گام اول برد اصلی جریان حزبالله به واسطه مدیریت حضرت آقا و تلاشهای بسیاری از افسران جوان که مشغول روشنگری بودند، در همین دولت روحانی رخ داد و مردم باور کردند که آمریکا و دشمنان قابل اعتماد نیستند و گام دوم برای حزب الله در این است که مردم باور کنند، مسیر رشد در اتکاء به خداوند و اراده خودمان است. کفر به طاغوت گام اول و ایمان به خداوند گام دوم برای تمسک به رشته مستحکم ولایت است.
📌 «فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ يُؤْمِنْ بِاللَّهِ فقد استَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقى»
..........
مطالب مرتبط:
✍️جمهوری اسلامی در دوران پسا ظهور...
https://eitaa.com/sharhe_hal/3127
🔰کدام به نفع جامعه است؟ تحمیل یک فرد (ولو فرد اصلح) از سوی حاکمیت، یا انتخاب توسط مردم ولو انتخابی نادرست؟
https://eitaa.com/sharhe_hal/3133
@tollabolkarimeh 🌷
▫️حجت الاسلام والمسلمین خواجوی استاد حوزه:
🔹افزایش آموزش های حس گرایی و کاهش عقل گرایی، به رشد عرفان های نوظهور می انجامد.
✍️حجت الاسلام والمسلمین خواجوی در دوره های مجازی دادگستری استان #قم در قالب همایش #جوان_تمدن_ساز، که در قم برگزار شد، گفت: عملکرد انسان ها بر اساس سامانه اندیشه ای است و برای هرگونه جامعه شناسی و تغییر در یک جامعه، باید به این مساله توجه کنیم.
🔸وی افزود: امروزه بحث جنگ روانی، #عملیات_روانی و... وجود دارد، ولی مهمترین عنصر، جنگ شناختی است، زیرا در جنگ شناختی، سامانه اندیشه ای فرد مورد هدف قرار می گیرد. امروزه برد با کسی است که ذهن فرد یا جامعه را تسخیر کند و به همین دلیل بدون هزینه، خود فرد هرگونه هزینه ای را متحمل میشود که این فکر پذیرفته شده را پیاده کند.
💠حجت الاسلام والمسلمین خواجوی یادآورشد: بحران #عرفانهای_کاذب در جامعه ما به شدت رشد کرده است. کل ماجرای #فضای_مجازی به این دلیل است که سامانه فکری مردم را متمایل کند. در ابتدا باید به آسیب شناسی مخاطب بپردازیم. در این زمینه نمره تفاضل وضع موجود و مطلوب در ابتدا به دست می آید. در جامعه ایران دچار مدیرانی هستیم که مدیر به معنی تحول آفرین نیستند ولی هنر آنها در برگزاری مراسم هستند.
🌐ادامه خبر: https://b2n.ir/j22613
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹رحیم پور ازغدی درباره ریشه چهارشنبه سوری، و اینکه چطور یک مراسم عبادی باستانی به فرم مضحک کنونی درآمده، توضیح میدهد.
🔸از اینکه پیش از اسلام اصلا آتشی که مقدس بوده چه طوری به چیزی تبدیل می شود که امروز از روی آن می پرند.
شنیدنی و آموزنده
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ایام انتخابات نزدیک است
قطعاً دشمنان نظام با هماهنگی جریان نفوذ، قصد دارند تا آرای مردم در انتخابات پیش رو را به سمتی که میخواهند تغییر دهند،
و بهترین راه، شبکههای اجتماعی مجازی است،
خصوصا که قبلاً هم از این مسیر جواب گرفتهاند.
و متاسفانه جریان خودی و انقلابی، با توهم تاثیرگذاری،
همچنان در حال انجام کاری است که خواست مشترک جریان غربگرا، ضدانقلاب، و دشمنان داخلی و خارجی نظام است،
یعنی ضریب دادن به شبکههای اجتماعی تحت مدیریت آنها،
امثال توئیتر، اینستاگرام و تلهگرام
که عملاً پایگاه و نقطه قوت و محل پیادهسازی برنامههای جریان لیبرال و برانداز است.
🔹 آیا با تجربه انتخابات سال ۹۶، هنوز هم فکر میکنیم میتوانیم در شبکههای تحت مدیریت صهیونیستها، کار انقلابی کنیم؟
❓ درباره فیلتر حبابی چه میدانید؟!
بخشهایی از مستند «هک بزرگ» را ببینید.
با موضوع تأثیرگذاری از طریق فیسبوک، و شرکتهای بزرگ دادهکاوی،
بر رای مردم در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا
@valaadiyat
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 استقلال و حُرّیت
#شاخص ۱
#انتخابات_1400
🔹یکی از مهمترین شاخصها برای انتخاب #اصلح، حُرّیت و استقلال فکری و سیاسی است. چه انتخابات ریاست جمهوری، چه مجلس، چه شورای شهر؛ فرد اگر مستقل بود با تلفن ناشناس و خصوصی، با یک تهدید، با فشار پدرخواندهها و ریشسفیدان سیاسی، با فشار امنیتیها و ... از موضع خود بر نمیگردد.
🔸وابستگی سیاسی و جناحی و مالی و فکری و تشکیلاتی بدترین شاخصه است و باعث تزلزلها و باج دادنها و کوتاه آمدنها و محافظه کاری و سکوت در برابر مفاسد و تخلفات و ناکارآمدیها و ترک فعلهاست.
این مسئله را در انتخاب کاندیداها دست کم نگیرید.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
@tollabolkarimeh 🌷
🔴ترقهبازی وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی!
🖊احمدحسین شریفی
🔶امروز وقتی از یک طرف، اخطار رئیس نیروی انتظامی کشور به سازندگان و فروشندگان مواد محترقه چهارشنبه آخر سال را شنیدم و وقتی گزارش اخبار ساعات ۱۴ را درباره افزایش دویست درصدی مصدومان روزهای اخیر ترقهبازیها نسبت به سال گذشته را شنیدم و از طرفی این پست اینستاگرامی وزیر ارتباطات کشور جناب #آذری_جهرمی را خواندم که با شعفی نوشته بود:
«مدتها بود که ترقه نخریده بودم. امشب که همدان اومده بودم برای پیادهروی رفتیم میدون مرکزی شهر و بازار دستفروشها. دیدم یه پسر جوون داره ترقه میفروشه، پرت شدم به ۱۷-۱۸ سالگی و این صوبتا چند تا خریدم. حالا دنبال زمان مناسبم»
با خود گفتم اگر نیروی انتظامی ما چنین اقتداری داشت که بلافاصله جناب آذری جهرمی را به جرم تشویق به جرم و عمل مجرمانه و تبلیغ یک خرافة خطرآفرین دستگیر میکرد و تا آخر تعطیلات نوروز او را در بازداشتگاه مخصوص مجرمان خطرناک نگهداری میکرد، آنگاه میتوانستیم امیدوارم باشیم که صاحب کشوری متمدن و قانونمدار شدهایم.
@Ahmadhoseinsharifi
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻سلاخی تاریخ...
🔹#یوسف_اباذری از نسلی میگوید که از تاریخ ایران هیچ نمی داند. از نسلی که در مسجد گوهر شاد نماد دیکتاتوری رضاشاه می گوید «رضا شاه، روحت شاد»..
🔸 از نسل جوان جمهوری اسلامی که عمدا انگار، تاریخ به او کج و معوج و کاریکاتوری منتقل شده است..
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 عظمت روز سوم شعبان
🎥 امام خامنهای
✅ در این روز کسی متولد شد که سرنوشت اسلام، به او، به حرکت او، به قیام او، به فداکاری او، به اخلاص او بسته بود.
🌺 ایام باسعادت ولادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام تهنیت باد.
@Manahejj
@tollabolkarimeh 🌷
📖 مسئله نامگذاری
🔸یکی دیگر از شعارهای ما که متأسفانه جامعه ما تحت تاثیر غربزدگی دارد از دست میدهد مسئله نامگذاری است. هر ملتی اسمهایی که روی بچههای خودش میگذارد اسمهایی مخصوص به خود است. رابرت اسم ما نیست، اسم دنیای مسیحیت است. ما مسلمانیم، خودش اسم دارد و اساساً دستور دارد. دستور است که نگذارید این اسمها فراموش بشود.
🔹با کمال تاسف یکی از مظاهر تجدد ما این است که یک حسی در میان بعضی طبقات ما و خصوصا در میان بعضی از خانمها پیدا شده که خیال میکنند اسمهای اسلامی دیگر کهنهشده است و به شخصیت آنها ضربه میزند که بعد از این اسم بچهاش را حسن یا حسین بگذارد (بااینکه ایمان به امام حسن و امام حسین دارد)، اسم بچهاش را علی، احمد، مصطفی، مرتضی، ابوالقاسم، رضا، کاظم، صادق، باقر و اسمهای انبیاء: ابراهیم، اسماعیل، اسحاق، موسی و عیسی بگذارد. مثل اینکه خیال میکنیم که اینها دیگر کهنه شده و مانعی هم ندارد، مسلمانی که به این حرفها نیست، حالا من بهجای این اسمها میآیم اسمی مثلاً از گبرهای سه هزار و چهار هزار سال پیش میگذارم.
🔸خیر، مسلمانی شوخیبردار نیست. اسلام هم به ما نیاز ندارد که بخواهد با ما صلح و مصالحه کند که حالا از این یکی گذاشتم. یا ما باید مسلمان باشیم و شعارهای اسلامی را که اعلام وابستگی ما به اسلام است حفظ و نگهداری کنیم و یا باید از اسلام استعفا بدهیم. از دست دادن تدریجی شعارها باعث میشود که بعد خود محتوا را از دست بدهیم.
🔹من هم قبول دارم ماهیت و واقعیت اسلام هرگز به این مطلب نیست که من اسمم حسن باشد یا کامران. اینقدر اشخاصی بودهاند که اسمشان حسن و حسین و احمد بوده که کمر اسلام را شکستهاند. ممکن است اسم من یک اسم غیراسلامی باشد ولی عملاً من مسلمان واقعی باشم. من منکر این مطلب نیستم؛ نمیگویم هر کسی با اسم مسلمان میشود و هر کسی با اسم از اسلام خارج میشود؛ ولی عرض میکنم که این خودش یک حسابی است در دنیای اسلام که ما این اسمها را بهعنوان ظرفها باید حفظ کنیم تا محتوا و مظروف را از دست ندهیم.
✂️ #برشی_از_کتاب : پانزده گفتار؛ ص۱۶۵
👤 استاد شهيد آيتالله مطهری (ره)
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به انتخابات باید فراتر از فرصتی برای شکست و پیروزی نگاه کرد.
انتخابات مهمترین فرصت برای رشد و تکامل جامعه و فکر مردم است. آن روزی که بشود جامعه را به قدری رشد داد که نسبت به حراف ها و شومن ها بی تفاوت باشد و به محتوا و عمق حرف کاندیداها توجه کند، مردم و کشور پیروز واقعی انتخابات هستند.
کاش میشد همه ۸۰ میلیون ایرانی این فیلم کوتاه را ببینند و کمی روی آن تاملکنند.
@tollabolkarimeh 🌷
طلاب الکریمه
💢 اینجا مدرسه ای در اسرائیل است 🔻 ببینید چگونه بر روی اعتقادات خود پایبند هستند 🔸 آنوقت شبکه ن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خبرنگار اجارهای (2_2)
🔹بازخوانی ماجرای تلخ #نفوذ در حوزههای علمیه
🔹فرید مدرسی کیست و توسط چه کسانی هدایت میشود؟
🔹کلیپ "#خبرنگار_اجاره_ای" بخش دوم
#فرید_مدرسی
#نفوذ
#محمد_قوچانی
🆔 https://eitaa.com/antisecular_ir
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 فلسفه انتخابات
✍️#مصطفی_دویرج_زاده
🔹 اسلام دین تفکر است،دین رشد وتعالی ، دین سعادت و کمال بشری.
نظام اسلامی نیزبه مثابه یک کارخانه انسان سازی می باشد .
🔸 کارخانهای که از تمام ظرفیت خود برای فراهم آوردن بسترهای رشدوپختگی انسانها استفاده میکند.
✅ یکی ازبارزترین بسترهای رشد انسان و بالا رفتن سطح اندیشه او،عرصه ی انتخابات است.
🔹 بستری که درآن، انسان ازحیث تحلیلی وبصیرتی محک می خورد؛ بدلیل اینکه فرآیند انتخاب در جریان انتخابات نظام اسلامی حول محور انتخاب اصلح می چرخد، وشامل مؤلفه هایی همچون؛ اهمیت انتخاب اصلح، ویژگی های نامزد اصلح، تطبیق ویژگی های اصلح برنامزدها، روشنگری درجهت افزایش مقبولیت نامزدموردنظر، می باشد.
🔸 در طول این فرآیند چالشهایی وجود دارد که آحاد جامعه اسلامی با آنها روبرو می گردند.
✅ از جمله آن چالشها:
عدم شخص محوری، عدم جناح گرایی، درنظرنگرفتن منافع شخصی،ولایتمداری، عدم تخریب مخالفین
🔹 درنتیجه انسان متفکر، باهربار تجربه ی این فرآیند، همه ی این مسائل وچالشها را از سرمیگذراند ویک سیرخردمندانه با چاشنی عمل تجربه خواهدکرد، که رویه ی ذهنی او بیش از پیش تعالی یافته وتحلیل واندیشهاش پختگی نسبی پیدا میکند.
🔸 با قرارگرفتن مداوم انسانها دراین بستر، به تدریج ازحالت انفعال و خمودگی به حالت فعالیت وبالندگی در میآیند، وذهن بشری ازحالت تقید و تقلید به حریت وتحلیل می رسد، لکن حریتی که درقید عقل است وتحلیلی که ناشی از تقلیدی خردمندانه از ولیّامر جامعه مسلمین است.
💢 این است فلسفه ی انتخابات، آنرا دست کم نگیریم !
یک دوره اندیشه...
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 پاکدستی شخص و اطرافیانش!
#شاخص ۲
🔹یکی از شاخصهای جدی نامزدهای #انتخابات_۱۴۰۰ باید #پاکدستی و دوری از بنگاههای ثروت و ابهامات و اتهامات مالی باشد. افرادی که خود یا خانواده یا اطرافیان یا مدیرانشان از قبَل و رانت یا غفلت آنها به آلاف و الوف رسیدند لیاقت مسئولیت ندارند!
🔹بله؛ نمیشود گناه خانواده و اطرافیان را به حساب افراد نوشت مادامیکه علیه خطاهای خانواده و اطرافیان خود بایستند و برائت بجویند. ولی اگر پلهای برای سوءاستفاده خانواده و اطرافیان و زیردستان شد یا غفلت کرد و به واسطه غفلتش میلیاردها و چندهزار میلیاردتومان از بیتالمال مسلمین به غارت رفت، دیگر لیاقت قرار گرفتن در مسئولیتها را ندارد.
🔹پیامبر رحمت #حضرت_محمد مصطفی(ص) میفرماید: "مردم را از دوستانشان بشناسيد؛ زيرا انسان با كسى رفاقت مى كند كه او را مى پسندد."
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️اقدام، #خواص و #عوام در سرنوشت جامعه،🎥
▫️جبهه ی امیر المومنین(ع)،
▫️عمارهای زمانه،
▫️اشعریهای زمانه،
⁉️کجای میدان ایستادهایم...؟!
❗️جنگ رسانه، بصیرت زمانه.
@tollabolkarimeh 🌷
💢 وجود مرض در دل کسانی که اگر حق طرف آنها نباشد، قبول نمیکنند
🔸انتخابات در کشور ما انتخابات سالمی است؛ من تعجّب میکنم از بعضیها که خودشان به وسیلهی انتخابات به یک جایی رسیدهاند، همینها انتخابات را زیر سؤال میبرند؛
🔸چطور آن وقتی که انتخابات به نفع شما است، صحیح و متقن است، امّا آنجایی که به نفع شما نیست، انتخابات میشود خراب؟
وَ اِن یَکُن لَهُمُ الحَقُّ یَأتوا اِلَیهِ مُذعِنین قرآن میگوید اگر در قضاوت، حق طرف آنها شد، قبول میکنند قضاوت را، اگر طرف آنها نشد، قبول نمیکنند؛ بعد میفرماید: «اَ فی قُلوبِهِم مَرَض»؟در دل اینها مرض هست؟
🔻خب پس ما از دشمن که گلایهای نداریم، دشمن خُب دشمنی میکند، شأنش این است، امّا از دوستان، از کسانی که در داخل کشور هستند -چه یک نویسندهی روزنامه، چه [آن] کسی که با فضای مجازی ارتباط دارد، چه آن کسی که نمایندهی مجلس است، چه آن کسی که مسئول مهمّ دولتی است- [توقّع داریم]؛ همه بایستی مراقبت کنند. این جور نباشد که ما به زبان به مردم بگوییم که در انتخابات شرکت کنید،
منتها یک جوری حرف بزنیم که مردم را از ورود در انتخابات دلسرد کند؛ این درست نیست، این غلط است.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
@tollabolkarimeh 🌷