🖤خسته تر از من نمی توانید پیدا کنید لکن...
خدمتگزاران به جمهوری اسلامی در هر پست و مقامی که باشند، خدمت با اخلاصشان و صبر و تحملشان بر مشکلات و دشواریهای انقلاب افضل طاعات است و هر وقت در اثر کوشش و تلاش در خدمت خسته شدند با تذکر و توجه به این جمله امام که فرمود:
«اگر همه عالم را بگردید، خسته تر از من نمی توانید پیدا کنید، لکن خدمت به اسلام و مسلمین از همه چیز مهمتر است»
با این جمله رفع خستگی نمایند، بلکه خستگی را به خود راه ندهند.
امام خمینی ، جمله مزبور را در ضمن فرمایشاتشان خطاب به فرمانده لشکر 64 ارومیه در اوایل انقلاب در حادثه ناگوار نقده (در آذربایجان غربی) که در اثر خیانت بعضی از اعضای دولت موقت اتفاق افتاده بود، ایراد فرمودند.
منبع: مجله پاسدار اسلام – ش 45، ص 30.
#درمحضرامامخمینیره
@tollabolkarimeh
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب در مراسم سیوسومین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله): امام، روح جمهوری اسلامیست
📲 پخش زنده👇
Farsi.khamenei.ir/live
@tollabolkarimeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جزئیات سوءقصد نافرجام به امام جمعه اصفهان + فیلم
آیتالله طباطبایی نژاد امام جمعه اصفهان در گفتوگویی درباره جزئیات این اقدام اظهار کرد: جوانی که حتماً مشکلی داشته، حمله کرد که کاری نتوانست انجام بدهد و ضربهای به گردن من وارد شد که اکنون بازداشت است و انگیزه وی از این اقدام در حال بررسی است.
@tollabolkarimeh
🔻 قانون عفاف و حجاب به همه نهادها ابلاغ شد
💢سخنگوی ستاد امر به معروف:
🔹اجرای این قانون برای دستگاههای دولتی آغاز شده، سپس برای دیگر اقشار جامعه هم اجرا میشود.
🔸بازرسان ما با حضور در ادارات موضوع اجرای قانون را گزارش میدهند.
🔹کارمندان آقا و خانم موظف هستند شاخصههای عفاف و حجاب را رعایت کنند.
🔸در صورت توجه نکردن تا تعلیق مسئول مافوق، محکومیت دیده شده است.
@tollabolkarimeh
📓 نام: " ابوباران "
📖 توضیحات:
بالای تل قرین، سید ابراهیم و صد نفر نیرویش در جلوترین نقطه مستقر شده بودند. نیروهای سوری و چند خمپارهانداز هم آنجا بودند. بچههای اطلاعات شناسایی هم مدام از تل بالا و پایین میرفتند. صدای انفجارهای پیاپی از بالای تل به گوش میرسید. ابوحامد بیسیم زد. سید ابراهیم گفت: دارند خمپاره میزنند. هر لحظه هم بیشتر میشود.
ابوحامد سریع بلند شد و گفت: برویم بالا. باید کنار بچهها باشیم.
📗 یک جرعه از کتاب ابوباران را چشیدید ...
📕 کتاب حاضر خاطرات مدافع حرم، مصطفی نجیب، از حضور فاطمیون در نبرد سوریه است. روایتی از حضور مدافعان افغانستانی که به آنها میگویند «فاطمیون». چون مانند حضرت فاطمه (س) هم غریب هستند و هم گاهی مظلوم واقع میشوند.
#معرفی_کتاب
@tollabolkarimeh
❇️ الگوی نظری و عملی امام راحل در حکومت اسلامی
✍ پیشوای فقید انقلاب اسلامی ایران، از معتقدان به مقام علمی و مجاهدات سیاسی مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) بود و او را علمدار دفاع از دین و از فقهای بزرگ عملگرا در تحقق حکومت اسلامی می شمرد و درباره قاتلان و مسببین اعدام وی دیدگاهی شدیداً منفی داشت.
از نظر امام:
«شیخ شهید نوری رحمه الله» یک شخصیت «مجاهد مجتهد دارای مقامات عالیه» بود که برای انطباق قوانین مشروطه با اسلام قیام کرد و «متمم قانون اساسی» حاصل تلاش و کوشش ایشان بود و به همین علت نیز
«خارجیها که یک همچو قدرتی را در روحانیت می دیدند... یک دادگاه درست کردند و توسط یک منحرف روحانی نما [ابراهیم زنجانیِ فراماسون، از شاگردان و معتمدینِ آخوند خراسانی]، [شیخ] را محاکمه کردند و در میدان توپخانه، در حضور جمعیت به دار آویختند».
همچنین امام، علمای حامی مشروطه را در اعدام شیخ، مقصر و غفلت زده می دانستند!
«اين جوّى كه ساختند در ايران و در ساير جاها [نجف]، اين جو اسباب اين شد كه آقا شيخ فضل اللَّه(ره) را با دست بعضى از روحانيون خود ايران محكوم كردند و بعد او را آوردند در وسط ميدان و به دار كشيدند و پاى آن هم ايستادند كف زدند و شكست دادند اسلام را در آن وقت. و مردم غفلت داشتند از اين عمل، حتى علما هم غفلت داشتند». صحیفه امام، ۱۸: ۲۴۸
به گفته مورخ فقید معاصر، استاد دوانی، مزار مرجع شهید در قم، پیش از تبعید امام به عراق، پاتوق ایشان و دوستان محسوب می شد. امام با جمعی از یاران خود زمستانها در حجره مرقد شیخ شهید گرد می آمدند. مباحث مربوط به حکومت اسلامی و مصلحین حوزه...در آنجا مطرح می شد و در واقع آنچه آن #مرجع_بزرگ و #مجاهد [شیخ فضل الله نوری ره] می خواست به وسيله جانشین بحقش حضرت امام خمينی انجام گرفت.
امام پس از پیروزی انقلاب نیز کراراً از شخصیت و مظلومیت شیخ و اصل پیشنهادی او در قانون اساسی (نظارت فقها بر مجلس) یاد و ستایش می کرد و ملت ایران را به غور در حوادث مشروطه و عبرت گیری از سرنوشت آن به ویژه شهادت جانگداز شیخ فرا می خواند:
«اگر روحانیون، ملت، خطبا، علما، نویسندگان و روشنفکران متعهد سستی بکنند و از قضایای صدر مشروطه عبرت نگیرند، به سر این انقلاب آن خواهد آمد که بر سر انقلاب مشروطه آمد...۶۰/۸/۴»
ایشان به نویسندگان توصیه می کرد در باره شیخ قلم بزنند. حسین مکی، سیاستمدار و مورخ مشهور، نقل می کند که امام در تاریخ ۱۳۵۸/۲/۲ به وی گفته است که «چرا راجع به مرحوم شیخ فضل الله چیزی نمی نویسید؟»
امام در حاشیه مباحث مربوط به حکومت اسلامی و ولایت فقیه در نجف(مسجد شیخ انصاری ۱۳۴۸ش) فرموده بودند:
«این بزرگ مرد (شیخ فضل الله) را بشناسید و بشناسانید ابعاد عظیم علمیش را که جامع علوم معقول و منقول بود، بُعد مرجعیتش را که سعی کردند از اذهان مخفی کنند، اندیشه های والای سیاسیش را که بر گرفته از اسلام ناب بود...
و مخالفین و دشمنان شیخ را از جاهلین و معاندین میدانستند.(از:خاطرات یاران)»
آری، امام در مسیر تحقق حکومت اسلامی، دفاع از اسلام و ستیز با عناصر سکولار، شباهتهایی آشکار بین خود با مرجع شهید نوری می دید و دشمنان نظام جمهوری اسلامی را از سنخ کسانی می شمرد که در مشروطه، باعث فتنه شدند و مرجع شیعه را بردار کردند.
#امام_خمینی
@tollabolkarimeh
مطلب صفحه اینستاگرامی آیتالله جوادیآملی در پاسخ به برخی انتقادات نسبت به زیارتنامه امام خمینی(رحمه الله علیه):
حضرت امام راحل توانست ... به جایی برسد که وقتی انسان به کنار مزار مطهرش مشرّف می شود، با تمام وجود و با اطمینان خاطر بگوید: (( اشهد انّک قد اقمت الحج و آتیت الزکوه و امرت بالمعروف و نهیت عن المنکر و جاهدت فی الله حقّ جهاده حتّی اتیک الیقین )).
اگر برای سایر امامزاده ها گفتند این جملات نورانی را بگویی، برای این امامزاده با چشم خود می بینیم و می گوئیم، زیرا او سید و از سلاله انبیاء و ائمه معصومین (علیهم السلام) و امامزاده ای است که در عصر او جلوه ظهور حق بر باطل یافت شد؛ از این رو بی هیچ تردیدی در کنار مرقد مطهر او این جملات نورانی یاد شده را می خوانیم.
کتاب
بنیان مرصوص امام خمینی (ره) / صفحه ۵۷
@tollabolkarimeh
#نماز
#یکشنبه_های_ماه_ذی_القعده
🔰 در مورد آثار و فضیلت این نماز پیامبر(ص) فرمودند:🌹
هر کس این نماز را بخواند:
1️⃣ توبه اش پذیرفته می شود.
2️⃣ گناهانش آمرزیده می شود.
3️⃣ خودش و خانواده و نسلش مشمول برکت الهی می شوند.
4️⃣ در روز قیامت، کسانی که از او طلبی یا حقی دارند، از او راضی می شوند.
5️⃣ با دین و ایمان از دنیا می رود.
6️⃣ قبرش برای او وسیع و نورانی می شود.
7️⃣ پدر و مادرش اگر از او ناراضی بوده اند،از او راضی می شوند.
8️⃣ پدر و مادر و فرزندانش آمرزیده می شوند.
9️⃣ روزی او زیاد می شود.
🔟 فرشته ی مرگ به هنگام مرگ با او مدارا می کند و جانش را به آسانی می گیرد.💠🔸
📚إقبال الأعمال ؛ ج۱ ؛ ص۳۰۸
@tollabolkarimeh
✳️ #معرفی_کتاب
✍ اثری از بانوی تاریخدان ایران، پروفسور دکتر منصوره اتحادیه (نظام مافی)
@tollabolkarimeh
طلاب الکریمه
📘📘 مجموعه دوجلدی در محضر شیخ فضل الله نوری(ره)
✅ فعالیت اقتصادی #زنان با اجازه و فتوای مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره)👇
📔✍ اثری درباره اسناد حقوقى عهد ناصرى و مشتمل بر خلاصه معاملات و اسناد تنظيم شده در نزد مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) كه جزء آثار به غارت رفته شیخ شهید بوده، به صورت اتفاقی به دست دکتر منصوره اتحادیه (بانوی تاریخدان ایران) می رسد و منبع تألیف مجموعه دوجلدی تحت عنوان "در محضر شیخ فضل الله نوری(ره)" توسط ایشان و با همراهی سعید روحی میشود. نشر تاریخ ایران نیز این اثر ارزشمند را منتشر می نماید.
تحرير اين اثر را شیخ از ربيع الثانى سال 1303ه.ق شروع كرده و خلاصه فعاليتهاى خویش را تا اواسط سال 1306ه.ق در آن مندرج ساخته است.
اطلاعات كتاب، ما را با مسائل گوناگون حقوقى، اقتصادى، بضاعت مالى مردم، اعتقادات، آداب و رسوم، روابط خانوادگى جامعهاى كه هنوز قوانين غربى و نفوذ مدرنيسم در آن چندان رسوخ نكرده بود، آشنا مىسازد.
نكته حائز اهمیت، نقش علماء و مراجع در جامعه است كه در اين كتاب، مصداق بارز آن نقش کارگشا، راه گشا و متمایز مرجع شهید نوری(ره) است.
از نكات جالب توجه فعاليت اقتصادى زنان (با اجازه و فتوای علامه نوری ره) است. زنان پول قرض مىدادند، املاك خود را وقف مىكردند، و در معاملات خريد و فروش ملك شركت مىجستند. در دعواهاى خانوادگى و غيره حضور داشتند و يا گاه به وصيت شوهر قيموميت فرزندان را داشتند. البته نسبت ثروت زنان و تعداد معاملاتى كه در آن شركت داشتند، كمتر از مردان بود.
در حوزه امور مالى و اقتصادى از لحاظ قانونى و شرعى (بنا به فتوای مرجع شهید نوری) بين زنان و مردان تفاوتى وجود نداشت و زنان در اداره اموال خود آزادى تصميمگيرى داشتند که این خود حکایت از حفظ کرامت و منزلت مقام زن در افکار و عمل مرجع شهید علامه نوری دارد و این در حالیست که در همان زمان، مراجع حامی مشروطه در نجف برای زنان، چنین حقوقی را کمتر قائل بوده و یا اصلا" قائل نبودند!
◽ناشر: نشر تاريخ ايران 1385 ش
✅ دکتر منصوره اتحادیه (بانوی تاریخ دان ایران):🔰
من هوادار شیخ فضل الله نوری هستم، برای اینکه، می فهمم که او چه می گوید، او به عیان می دید که چه اتفاقی دارد برای مشروطه رخ می دهد.روند کنار زدن علما در مشروطه از دید شیخ فضل الله پنهان نماند.او حق داشت و خیلی زود متوجه برخی نیرنگها شد.
شیخ فضل الله، خیلی شخصیت گفتگو برانگیزی است.
قانونی که داشت از مجلس مشروطه می گذشت، برگرفته از قانون اساسی بلژیک و فرانسه بود و این قوانین فرنگی بود، غربی بود، و شیخ فضل الله به عنوان یک مجتهد (مرجع)، نمی توانست بپذیرد. او در لوایح می گوید من یک تعدادی از این مجلسیان را قبول ندارم، اینها طبیعیون هستند، سوسیالیست هستند (منکر خدا هستند)، شیخ درست می گفت، واقعا" سوسیالیست ها در مجلس مشروطه بودند، حتی روزنامه صور اسرافیل که شیخ را مورد حمله قرار می داد، ارگان سوسیالیست ها بود. شیخ فضل الله در مقابل التقاطی که در لوای اسلام پدید آمده بود ایستاد. با التقاط چپگرایان، مخالف بود.درک شیخ فضل الله خیلی خوب بود. به اعتقاد من، انقلاب اسلامی، ادامه نهضت ناتمام مشروطه (و شیخ فضل الله) است. آنجا ناتمام ماند، شیخ فضل الله را دار زدند، آن روشنفکر ها، آن اصلاحطلب ها که مدلشان غربی بود، نگذاشتند در آن زمان قوانین اسلام پیاده شود. قوانینی که پیاده شد، مطابق قوانین اسلام نبود./در حاشیه شرح مکتوبات مشروطه، مرداد ۹۵ و گفتگو با پیام فضلی نژاد، برنامه شوکران، آذر ۹۸
🔸منابع دیگر: ویکینور، دانشنامه تخصصی نور، ک، تنهای شکیبا
@tollabolkarimeh