26.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحلیل انیمیشن علاالدین و چراغ جادو ساخته والت دیزنی سال 1992
قسمت اول
حجم توهین به مقدسات در این انیمیشن بی سابقه است
توهین به خدا ، پیامبر ، حضرت خدیجه ، امام علی ، امام صادق ، امام کاظم ، مسلمانان ، شیعیان و ایرانی ها
البته بعلت اینکه صدا از کسی درنیومد سال 2019 فیلم سینماییش هم ساخته شد
بعلت این که زیرنویس ها خوانا باشد حجم کلیپها کم نشده است
#سواد_رسانه
@tollabolkarimeh 🌷
33.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحلیل انیمیشن علاالدین و چراغ جادو ساخته والت دیزنی سال 1992
قسمت دوم
حجم توهین به مقدسات در این انیمیشن بی سابقه است
توهین به خدا ، پیامبر ، حضرت خدیجه ، امام علی ، امام صادق ، امام کاظم ، مسلمانان ، شیعیان و ایرانی ها
البته بعلت اینکه صدا از کسی درنیومد سال 2019 فیلم سینماییش هم ساخته شد
بعلت این که زیرنویس ها خوانا باشد حجم کلیپها کم نشده است
#سواد_رسانه
@tollabolkarimeh 🌷
نام کتاب :وهب زمان
نام نویسنده:عارفه مرادی
موضوع کتاب:زندگینامه شهید مدافع حرم شهید هادی شجاع
صفحات کتاب:120صفحه
بخشی از کتاب:خوابگاه تقریبا ساکت بود و بچهها هرکدام مشغول کار خود بودند. مسئول خوابگاه تختی به من نشان داد و گفت: «این تخت شماست.» بعد هم با بچهها کمی خوشوبش كرد و رفت. همه به من خوشآمد گفتند و خودشان را معرفی کردند. همينطور که لباسهایم را عوض میکردم فضای اتاق را با نگاهی سریع از نظر گذراندم. چشمم به کاغذی افتاد که روی یکی از تختها چسبانده بودند. چند ثانیهای خیره ماندم. کاغذی آچهار و سفید که فقط یک کلمه روي آن نوشته شده بود: رهبر!
برایم عجیب بود. یکی از بچهها متوجه تعجب من شد و با لبخند گفت: «این مال هادیه. روی رهبر خیلی حساسه. مواظب باش باهاش شوخی نکنی.» در دلم خندهای همراه با شیطنت شکل گرفت.
@tollabolkarimeh 🌷
🔻یک پَـر از وفایِ کبوترهایت!
مولا! می بینم که این روزها همه از ضمانت شما در حق آهو سخن می گویند و کمتر کسی حواسش به وفای او و برگشتنش است… اینکه شما را خجل نکرد و ریشی را که گرو گذاردید برباد نداد!
شما ضمانت می کنید و در مقابلِ مُشت مُشت قنوت مان، قواره قواره حواله حاجت روایی به دستمان می رسد؛ امّا گاهی اوقات یادمان می رود که سند ثامن الایمه ایتان را در عرش گرو گذارده اید و از آن طرف می رویم حاجی حاجی مکّه! راستش میزان وفای برخی آدمیزادگان را باید از سازنده شان پرس و جو کرد… خدا ما را خوب شناخته است که در کلامش َمثَل کشتی نشینان و طوفان و دعا و ناله و بی خیالی و آرامش بعد طوفان را آورده است! اگر یک پَر از وفای کبوترهایت در ما بود که دیگر سر سفره ات دانه برنمی چیدیم و تخم طلا را برای همسایه نمی گذاردیم! هرچند که شما آراسته به صفات الهی هستید؛ همان خدایی که غنی است و حمید، و ما فقیرانی هستیم که زمین داشته هایمان کویریست و آسمانمان بی مائده و محتاج به دعای باران شما.
کاش برایمان معرفتی طلب کنید که تنها وقتی هشتمان گرو نُهمان شد نگوییم: السلام علیک یا غریب الغربا! از این دست کاش ها بسیار است؛ چرا که زیارت با معرفت کم است مولا… کاش مِن بعد، عروسی هایمان هم، علوی و رضوی می شدند و شیطان کلاه شرعی سرمان نمی گذاشت و نمی گفتیم: عیب ندارد یک شب است… آهنگِ خالیست! و سر آخر، از آنطرفِ پردهِ کُلفتِ غفلت، یادمان میرفت هنرمندی بعضی ها را که با آهنگ خالی هم می توانند مجلس را گرم کنند… کاش مجالسمان ” ورود برای عموم آزاد ” می گشت؛ حتّی برای آنهایی که چند سالیست پا در مجالس خویشانشان نگذارده اند… حتّی خواهر… حتّی برادر؛ چرا که شنیده بودند حرام بودن اختلاط زن و مرد را... چون می دانستند حُرمت غنا و آوازه خوانی را…
البتّه مولاجان، شیعیانی هم هستند که دلشان در گرو فرزند غریبتان مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است! انار صبح جمعه شان قضا نمی شود تا چه رسد به ندبه شان… نه، آنقدر بی معرفت نیستند که تازه سر ظهر ضجه بزنند: أین الحسن و أین الحسین(علیهم السلام)… ، امّا با همه این اوصاف باز نباید از دست شرّ شیطان غافل شد که در طرفه العینی غفلت، مؤمن را تنزّل می دهد به مسلم، و مسلم را می کند منافق و کافر! آری با وضو بودن از دم گهواره نیکوست؛ امّا باید دید دم گور، ربّ و کتاب و اماممان کیست!
بگذریم از این حرف ها تا نگویند شادیشان نیز عزاست؛ اجازه دهید کمی از بی ابری آسمان دل برخی زائران با صفایتان بگویم که درد دلهایشان هم شنیدنیست: یکی می گوید: سلام آقا جان، امروز حال شما خوب است! آن یکی با زبان آذری عرضه می دارد: یا امام رضا من دردی کشیده ام که شما نکشیده ای؛ اگر هم بگویی ( العیاذبالله) دروغ است، یا امام رضا من مستأجری کشیده ام و شما نکشیده ای! کناری اش به نظر ، حاجتش خیلی سنگین است! طوری که به ضریح چسبیده و کنج آن را حق کسی نمی داند جز خودش؛ آن یکی هم جوان است؛ از آن دم بختی ها، از همان هایی که خسته شده اند از بس مورد تفقد و عنایت پیرزن های در و همسایه قرار گرفته اند که: ” الهی عروس بشی مادر، خدا بهت پسر بده! ” ؛ آخری پسربچه 5 - 6 ساله ای است که به محض دیدن ضریحتان ایستاده و با صداقت تمام دنبال شما می گردد، می گوید: ” پس امام رضا کجاست ؟! ” … سر آخر هم سفارش عمه اش را که التماس دعای عاقبت بخیری از او کرده بود به شما عرضه می کند که: ” یا امام رضا ! دعا کن عمه فاطی آدم بشه ! ” … .
ای کاش و حسرت آخرم مولاجان: کاش صداقت بچه گی هایمان با بزرگ تر شدنمان اینقدر کوچک نمی شد… مولا، ای کاش ! …
✍ به قلم #سونیا_سجادی
@tollabolkarimeh 🌷
اگر در روابط سیاسی بین دولتهای اسلامی و دول اجانب، خوف آن باشد که اجانب بر ممالک اسلامی تسلط پیدا کنند، اگر چه تسلط سیاسی و اقتصادی باشد، لازم است بر مسلمانان که با این نحو روابط مخالفت کنند و دول اسلامی را الزام کنند به قطع اینگونه روابط. ملت اسلام پیرو مکتبی است که برنامه آن مکتب خلاصه میشود در دو کلمه؛ «لا تَظلِمُون و لا تُظلَمون».
امام خمینی (ره)
📚 توضیحالمسایل و صحیفه امام/ج14/ص81
@tollabolkarimeh 🌷
🔻 تربیت فقیهِ مبارز
❗️ کسانی که می گویند دین از سیاست جداست به درد نمی خورند
📚 صحیفه نور امام(ره) در عرصه #فقه مطالب فقهی زیادی دارد و کار ما سنگین و زیاد است و از خداوند توفیق بخواهیم که بتوانیم مسئولیت را که به عهده گرفتیم انجام دهیم.
🔍 دنیای امروز دنیایی است که هر کسی درس می خواند باید به #دین و #دنیا توجه داشته باشد، به مشکلات در کل دنیا [توجه داشته] و #پاسخگو باشد.
🔴 امروز هر فقیه و طلبه باید #مبارز هم باشد. کسانی که می گویند دین از #سیاست جدا است به درد نمی خورند. امروز بایستی هم ما #فقیه باشیم هم #مبارز.
۱۳۹۸/۰۴/۲۳
@tollabolkarimeh 🌷
🔻 دروغ پردازی علیه مرجعیت و حوزه ها در نجف!
درپی انتشار کلیپی توسط برخی افراد مغرض در مورد مجتمع مسکونی و گردشگری زمزم در عراق، ادعا شده بود که طلاب پاکستانی با حمایت آیت الله بشیر نجفی از مراجع تقلید نجف یکی از بهترین و گران ترین مناطق نجف اشرف را که مشرف به آب و مناسب برای گردشگری است را به تصرف خود در آورده اند و این باعث درهم شکستن هیبت عراق شده است.
دفتر آیت الله بشیر نجفی در این زمینه بیانیه ذیل را منتشر کرده است: (ترجمه بیانیه):
چند روز پیش برخی کلیپ های ویدئوی مغرضانه در شبکه های اجتماعی منتشر شد که هدف از آن تخریب حوزه علمیه نجف اشرف و مرجعیت دینی به ویژه آیت الله بشیر نجفی است.
این افراد در این راستا دو ویدئو از مجتمع گردشگری زمزم در شب و روز را منتشر کردند.
واقعیت این است که این ادعاها عاری از صحت است که تنها هدف آن تخریب مرجعیت است و ما در پاسخ به آن دو نکته را یادآور می شویم:
اول اینکه آنها گمان کرده اند این مجتمع و منازل بخشی از پروژه سرمایه گذاری متعلق به مرجعیت است که این ادعا درست نیست.
دوم اینکه این ویدئوها به برخی منازل پراکنده در اطراف جاده اشاره دارد که گمان کرده اند این منازل ویژه طلاب پاکستانی است در صورتی که این ادعا درست نیست و افراد و اقشار مختلفی در این منازل سکونت دارند که برخی از آنها طلاب پاکستانی و برخی عراقی هستند و خانه ها نیز بسیار ساده و فاقد ساده ترین امکانات است.
@tollabolkarimeh 🌷
💠پیامد های تصویب ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال
🖋سینا کلهر
🔸۱. اگرچه پیش بینی رفتار نمایندگان مجلس دشوار است اما اگر اتفاق خاصی نیفتد، به احتمال زیاد مجلس روز یکشنبه، طرح ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال را تصویب خواهد کرد. پیش از این نیز ۱۵۱ نماینده مجلس به یک فوریت این طرح رای داده بودند.
🔸۲. هدف طرح جلوگیری از ازدواج کودکان است و از آنجایی که کودکی ۱۸ سال تعریف شده است، طرح تلاش می کند با غیر قانونی اعلام کردن ازدواج های دوره کودکی، با این پدیده مقابله کند. آیا قانون می تواند رفتار مردم و فرهنگ ها و سنت ها را تغییر دهد؟ به خصوص در مناطقی که نه خود قانون حضور دارد نه مامور قانون؟ پاسخ نمایندگان مجلس مثبت است! قانون می تواند.!
🔸۳. این تصمیم چه موفق باشد چه نباشد( که شواهد مختلف نشان می دهد که نخواهد بود) بر سایر ابعاد زندگی اجتماعی ایرانیان نیز در میان مدت و بلند مدت تاثیر خواهد گذاشت. نمایندگان مجلس می گویند این تاثیرات چندان قابل توجه نیستند. اما طرح به طور مستقیم باعث تغییراتی در موارد زیر خواهد شد:
🔹 الف_ کاهش محسوس تعداد ازدواج های رسمی
طبق برآوردهای انجام شده تصویب طرح حداقل باعث کاهش ۱۰۰ هزار نفری تعداد ازدواج های کشور خواهد شد. روی دیگر این کاهش افزایش بسیار زیاد تعداد ازدواج های غیر ثبتی و غیر رسمی در کشور است. این کاهش شدید و ناگهانی در کنار نرخ رشد منفی ازدواج در کشور می تواند اثرات مخرب مضاعفی نیز بر فرهنگ تشکیل خانواده داشته باشد.
🔹ب_ تقویت زمینه های رفتارهای ناهنجار جنسی
با توجه به میانگین بلوغ جنسی در جامعه که در سنین ۱۲ تا ۱۳ سالگی اتفاق می افتد، ممنوعیت رسمی ازدواج در کشور در همه مناطق جغرافیایی و برای همه گروهها، به معنای سوق دادن غیر مستقیم جامعه به رفتارهایی غیر از ازدواج برای پاسخ به نیاز جنسی است. افزایش آمار دوستی با جنس مخالف، خود ارضایی و همجنس گرایی دور از انتظار نخواهد. جدا از این که این ممنوعیت به نوعی به رسمیت شناختن غیر رسمی این نوع رفتارها در برخورد با غریزه جنسی است.
🔹ج. تاثیر منفی بر نرخ باروری و فرزند آوری
فرهنگ خانواده در جامعه ایران فاصله ۳ تا ۴ ساله میان ازدواج و فرزندآوری را پذیرفته است. با در نظر گرفتن فاصله ۳ تا ۵ ساله میان فرزندان، طرح تاثیر مستقیمی بر نرخ باروری و فرزندآوری در جامعه خواهد داشت.
🔹د. آسیب پذیر ساختن بیشتر دختران
طرح ممنوعیت ازدواج به نحو متناقضی در همان حال که تلاش می کند از دختران در سنین پایین حمایت کند، در همان حال با ممنوع کردن ازدواج قانونی و زمینه سازی برای ازدواج های غیر رسمی غیر ثبتی، آنها را در خطر وارد شدن به روابط زوجیت بدون ضمانت های حقوقی قرار می دهد. به این ترتیب در حالی که در ازدواج های سابق ضمانت های حقوقی برای مهریه، نفقه و... وجود داشت غیر ثبتی شدن این ازدواج ها باعث محروم شدن فرد از این حقوق و آسیب پذیری بیشتر آنها خواهد شد. به خصوص همان طور که گفته شد عمده این ازدواج ها در مناطقی است که نه قانون حضور دارد و نه ابزارها و زیر ساخت های قانونی.
♦️راه حل های جایگزین
هیچ کس با ازدواج اجباری موافق نیست. نه در شرع اعتبار دارد نه عقل و اخلاق آن را می پسندد. فروش و معامله افراد به خصوص کودکان با پوشش ازدواج نیز نه تنها به لحاظ اخلاقی مذموم است بلکه به لحاظ حقوقی نیز جرم محسوب می شود. اما در میان ۸۵ میلیون جمعیت مواردی از این جرایم مشاهده می شود. برای مقابله با آن چه باید کرد؟ آیا باید امکان ازدواج را از همه افراد در همه مناطق و فرهنگ ها با شرایط جسمی و عقلی مختلف سلب کرد؟ کاری که طرح مجلس می کند یا ابزارهای سیاستی منعطف تر، موثر تر و کارآمد تری هم وجود دارد که طرح مجلس با لج بازی نسبت به آن بی اعتناست.
دختر و پسر روستایی که در ۱۲ سالگی به بلوغ رسیده، نه امکان تحصیل دارد و نه در مواردی انگیزه آن را، باید تا ۱۸ سالگی در محیط روستا و در خانه پدر بنشینند تا زمان قانونی ازدواج آنها برسد؟ آیا اساسا چنین چیزی می تواند ممکن باشد؟
با توجه به این که عمده ازدواج های پرمساله در خانواده های دارای اعتیاد، فاقد شغل و فقیر اتفاق می افتد که عموما پدر و مادر صلاحیت و توان نگهداری از فرزند را ندارند، به جای طرح مجلس که باعث می شود فرزندان مدت زمان بیشتری این محیط پر خطر را تحمل کنند، راهکار جایگزین تدوین بسته حمایت مالی و اجتماعی از این افراد در کنار اصلاح رویه های تشخیص اهلیت برای ازدواج در قوه قضاییه است.
در غیر این صورت و در صورت تصویب طرح بعد از گران شدن افسار گسیخته مسکن به عنوان شرط اساسی تشکیل خانواده و هزینه های ازدواج و دشواری شغل و قدرت خرید پایین اقتصادی افراد، طرح ممنوعیت ازدواج می تواند حلقه دیگری از ناکارآمد شدن کامل سیاست جنسی در جامعه و تضعیف بیش از پیش سیاست ترویج ازدواج دایم باشد.
-به نقل از کانال نویسنده
@tollabolkarimeh 🌷