فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 بی لیاقتی خواص، عامل اصلی گسترش فساد در کشور
❌ نقش علماء، در دینداری یا بی دینی جامعه از منظر امام خمینی (ره)
🎙حامد وفسی
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 مرجعیت، موضوعی نیست که دست خوش دسایس و بازیچه اغراض بی تقوایان گردد تا بدون شایستگی این مقام را تصاحب کنند، شاید عنوانش را برای مدتی بتوانند با خود یدک کشند! ولی جایگاهش را هرگز نمی توانند غصب کنند!
خداوند باری تعالی خود می داند که چه سلسله ای از استاد و شاگردی باید این مسئولیت سنگین را به سر منزل مقصود برساند!
🌹 به مناسبت سالروز تولد شیخ الاعظم انصاری/۱۸ ذی الحجه، عید غدیر خم/
@tollabolkarimeh 🌷
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم درباره حوادث اخیر حوزه
باسمه تعالی
با تبریک عید الله الاکبر وعید ولایت عید غدیر به عموم دلدادگان امیرالمومنین سلام الله علیه و آرزوی سربلندی روز افزون انقلاب اسلامی در عرصه جهانی، در روزهای اخیر مطالبی از زبان رئیس محترم شورای عالی #جامعه_مدرسین در یک جلسه خصوصی منتشر شد و پس از آن از جانب دفتر جامعه مدرسین رسما اعلام شد که این گونه نقل قولها سندیت ندارد، ولی همین مطالب دستمایه برخی از فعالان رسانه ای یک جریان سیاسی قرار گرفت که تلاش کردند از این منقولات غیر دقیق برای هجوم به جامعه مدرسین و رئیس انقلابی آن و نیز دامن زدن به اختلاف نظرها و احیانا سوء تفاهمات میان پاره ای از اعضای جامعه مدرسین نهایت بهره برداری را داشته باشند.
🔸صدور #نامه_غیرمترقبه ای از سوی آیت الله #آملی_لاریجانی به عنوان پاسخ به بخشی از سخنان منقول از #آیت_الله_یزدی زمینه ای شد برای بهره برداری بیشتر اختلاف افکنان و بدخواهان.
چه فرصتی بهتر از این برای به فراموشی سپردن مسائل و مشکلات اساسی مردم و سرگرم ساختن جامعه به این گونه مجادلات؟
🔸تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم لازم می داند در این برهه مهم و با توجه به طراحی هایی که از جانب برخی جربانهای سیاسی برای دخالت در امور حوزه و آینده آن تدارک دیده شده نکات ذیل را تقدیم کند.
۱- نهاد مرجعیت رکن مهم و بنیادین و ریشه دار حوزه است و صیانت از آن به ویژه در زمانه ای که بازیگران عرصه سیاست طمع ورزانه به دنبال بهره جویی از این نهاد برآمده اند ضروری است و در حقیقت جان کلام آیت الله یزدی هم توجه دادن به این نکته است.شاید حاشیه سازی اخیر هم برای بخشی دیگر از سخنان منسوب به ایشان برای به فراموشی سپردن این موضوع مهم است.
۲- به استناد سخن تاریخی بنیانگذار انقلاب اسلامی در منشور روحانیت جامعه مدرسین ستون محکم انقلاب اسلامی در حوزه است و از این رو مورد اعتمادترین مجموعه برای صیانت از جایگاه مرجعیت به شمار میرود، چنانکه امام راحل هم در منشور روحانیت از اقدام جامعه مدرسین در اعلام عدم صلاحیت مرجعیت کسی که در موقعیت مرجعیت قرار داشت تمجید کرده است.
۳- سیره سلف صالح ما در حوزه این بوده که تا حد امکان از قبول مسئولیت مرجعیت ابا داشتند و لذا تمهید مقدمه کردن برای تصدی این جایگاه همواره مذموم شمرده می شده. اقدام برخی افراد در سالهای اخیر در زمینه سازی برای دستیابی به مرجعیت مساله نگران کننده ای است که نیاز به پیشگیری جدی دارد. این ادعا که هرکس احساس مسئولیت کرد می تواند خود را برای مرجعیت عرضه کند و در نهایت مردم هستند که انتخاب می کنند مغالطه ای آشکار است. احراز صلاحیتهای لازم برای مرجعیت به ویژه با ملاحظه نیت های ناپاک دشمنان در زمان کنونی جز از طریق اهل خبره چگونه مقدور است؟شاید گفته شود که اهل خبره منحصر در جامعه مدرسین نیست که باید گفت گرچه در مقام واقع چنین انحصاری نیست ولی یقینا در شرائط کنونی اطمینان بخش ترین نهاد برای این موضوع جامعه مدرسین است.
۴- نکته ای که موجب نگرانی جامعه متدین و انقلابی و علاقه مندان جامعه مدرسین و حتی نگرانی برخی مراجع عظام گردید ورود بعضی از اعضای محترم جامعه مدرسین به پاره ای مناقشات در روزهای اخیر بود که می توانست و می تواند در یک فضای آرام و در محافل خصوصی مطرح و حل و فصل شود. امروز حفظ وحدت و الفت میان نیروهای انقلابی بیش از هر زمان دیگر ضروری است.از جانب دیگر حفظ حرمت عالمان فداکار و انقلابی و پیش کسوتی که حق بزرگی بر نسل جوانتر اساتید حوزه دارند وظیفه همگان است و انتظار آن است که این حرمت مراعات شود.
۵- ضمن احترام به شخصیت علمی و انقلابی آیت الله یزدی و آیت الله آملی لاریجانی که از استوانه های حوزه محسوب می شوند تقاضا داریم که اجازه سوء استفاده به دشمنان بیرونی و درونی که امروز شادمانه از این مجادلات بهره می گیرند داده نشود. ظهور و بروز اقتدار بی نظیر نظام اسلامی در ماههای اخیر موجب خشم و کینه بیشتردشمنان گردیده و در پی انتقام گیری هستند. در این وضعیت هوشیاری همه شخصیت ها و نیروهای انقلاب ضروری تر است.
در پایان، عزت و شوکت بیشتر نظام اسلامی و پرچمدار فرزانه آن را از خدای بزرگ مسئلت داریم .
تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم
۱۳۹۸/۵/۲۹
@tollabolkarimeh 🌷
18.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 *مصی علینژاد چگونه دو خواهر بیاطلاع را فریب داد؟*
🚨 انتشار مکالمات محرمانه علینژاد با قربانیان خود برای اولین بار
علینژاد کلمه به کلمه، حرفها و کارها را به قربانیانش دیکته میکند.
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 مرجعیت، موضوعی نیست که دست خوش دسایس و بازیچه اغراض بی تقوایان گردد تا بدون شایستگی این مقام را تصاحب کنند، شاید عنوانش را برای مدتی بتوانند با خود یدک کشند! ولی جایگاهش را هرگز نمی توانند غصب کنند!
خداوند باری تعالی خود می داند که چه سلسله ای از استاد و شاگردی باید این مسئولیت سنگین را به سر منزل مقصود برساند!
🌹 به مناسبت سالروز تولد شیخ الاعظم انصاری/۱۸ ذی الحجه، عید غدیر خم/
@tollabolkarimeh 🌷
💢ظهور مجلسی و بازگشت تشیّع به عصر اهل البیت(ع)
✔️به مناسبت سیام مردادماه، روز بزرگداشت عالم بزرگ شیعه مرحوم علامه مجلسی(ره):
🔹پس از عصر ائمّه عليهمالسّلام، همواره حاملان حديث بودند که میتوانستند سره را از ناسره و بدعت را از سنّت تشخيص دهند و مردم را از گمراهی هایی که در نتيجه غور در فلسفه و گرايش به عرفان مصطلح و مکتبهای الحادی مطرح میگردید نجات دهند و بالاخره تا اين اواخر، يعنی عصر صفويّه - که در آن رسميت تشيّع تجديد گرديد- اعلان میشد به واسطه عوامل خاصّي که بعد از سلطنت شاه طهماسب اوّل پيش آمد، رفته رفته گرايش به فلسفه، و افکار صوفيانه و مشارب غير شرعی قوّت گرفت، تا حدی که در اصفهان، خانقاهها برپا شده و مثل عالم جليل آقا حسين خوانساری را به جای القاب اسلامی، به عقل حادی عشر میخواندند و نهايت ظهور علوم اهل بيت عليهمالسّلام آن بود که محقّق داماد در قالب اصطلاحات فلسفی مطرح میکرد و خلاصه، زبان اهل بيت عليهمالسّلام و احاديث آنها، در غربت افتاده بود، که به إذن الله تعالی شخصيتی، مثل علّامه مجلسي قدّس سره ظاهر شد و حديث را دوباره چنان احيا و مطرح کرد که احاديث اهل بيت عليهمالسّلام را نه فقط در مدارس و در معرض توجّه و دقّت علماء قرار داد، بلکه شايد خانهای در بلاد ايران نماند که از خواندن کتاب بهره داشته باشد، مگر آنکه احاديث اهل بيت عليهمالسّلام به صورتی و زير عنوانی، در آن وارد شد.
🔹خانقاههای اصفهان، همه تعطيل شد و افکار صوفيانه از ميان رفت و زبان حديث و استدلال به ظواهر قرآن و احاديث و زبان ائمّه معصومين عليهمالسّلام، زبان علماء و حوزهها شد.
🔹بدون شکّ، بايد گفت: ظهور علّامه مجلسی در آن عصر، موجب بازگشت تشيّع به عصر ائمّه عليهمالسّلام و اصحاب آنها، امثال زرارة بن أعينها و محمّد بن مسلمها و صاحبان اصول گرديد. نه که بگوییم عصر قبل از آن، همانند عصر ائمّه عليهمالسّلام نبود، ولی اين را هم نمیتوانیم بگوییم که همانند عصر آنان بود، زيرا اصطلاحات و الفاظ اسلامی کم و بيش عوض شده بود و بحث درس و تأليف و تصنيف چنانکه بايد، بر محور کتاب و سنّت و احاديث اهل بيت عليهمالسلام دور نمیزد.
🔹هر طور بود و هر گونه بود، به ظاهر اگر مجلسی رحمةالله علیه ظهور نکرده بود و وضع حوزهها به آنگونه که داشت، جلو میرفت، شريعت ارسطویی و اسلام ابن سينایی و صدرايی و ابنعربي پابرجا میشد و خدا میداند که باب تأويل و توجيه آيات و احاديث و حمل آنها با تکلّف بر بياني خاصّ تا کجا گسترده ميگشت!
🔹اين علّامه مجلسی بود که حوزهها را به معارف اصيل دين
و تشيّع بازگرداند و قرآن و سنّت را مافوق همه مکتبها قرار داد.
@tollabolkarimeh 🌷
⛔️ستاره اسکندری یک سریال را از کنداکتور شبکه سه خارج کرد
♦️در ابتدا قرار بود این سریال از شنبه ۱۸خرداد روی آنتن برود اما این اتفاق نیفتاد و به جای آن سریال «گاندو» روی آنتن رفت.
♦️به نظر میرسد عدم پخش این سریال از شبکه سه سیما، حضور ستاره اسکندری به عنوان نقش اول آن است. بازیگری که با حاشیهای (کشف حجاب)در فضای مجازی روبهرو شد و همان حاشیه حالا به نظر میرسد ممنوعالتصویری او را آن هم تنها در شبکه سه رقم زده است.
🔴لزوم نشر حداکثری
♦️باتوجه به کشـــف حـــجاب دو هنرپیشه سریال *تـــرور خــــاموش* (خانم ها ستاره اسکندری و مریم بوبانی) با ورود به لینک زیر و کلیک روی گزینه حمایت میکنم، مانع از پخش این سریال از رسانه ملی شوید.
👇👇
https://my.farsnews.com/c/10621
@tollabolkarimeh 🌷
♨️بدعتی دیگر از سروش محلاتی
‼️ما را به خیر تو امیدی نیست شر مرسان‼️
❌سروش محلاتی در کانال تلگرامی خود یک سوال فرضی مطرح کرد و پاسخی برای آن نوشت به این صورت که:اگر مردم از پارهای مسائل دینی برگردند و از آرمانهای خود روی گردان شوند ، چه باید کرد؟ در پاسخ اینگونه مطرح کرده اند که پیامبر باید با هدایت و بلاغ مبین(فقط تبلیغ)حجت را بر مردم تمام کند و بیش از این مسئولیتی ندارد!!
پس چرا: ما ادعای مسئولیتی فراتر از رسول خدا داریم ؟!
⚜️رحا:
🔰این نوع تفکر سروش محلاتی شبیه خط فکری #کدیور و #سروش است و پا جای پای آن ها گذاشته اند #روح_سکولاریسم در این تفکر ایشان موج می زند، زیرا وظیفه پیامبر(ص) را فقط تبلیغ میدانند نه چیز دیگر!
✳️ در جواب امثال ایشان، خداوند تبارک و تعالی در آیه 128 سوره توبه در خصوص رسول گرامی اسلام(ص) میفرمایند: «... حَريصٌ عَلَيكُم بِالمُؤمِنينَ؛ اصرار بر هدایت شما دارد» همچنین در سوره کهف آیه 6 میفرمایند:« فَلَعَلَّكَ بَاخِعٌ نَفْسَكَ گویی میخواهی بخاطر اعمال آنان، خود را از غم و اندوه هلاک کنی»
✳️ همچنین باید دانست سروش محلاتی برای رسیدن به این هدف ارتباط بین آیات را قطع کرده و فقط به بیان چند آیه اکتفاء کردهاند. این سؤال پیش میآید که آیا هدف ایشان با این نوع گزینش آیات، گسترش فساد درجامعه است! زیرا به خاطر عدم برخورد با #مفاسد_و_مظالم_اجتماعی فساد شیوع پیدا می کند و جامعه دچار هرج و مرج می شود!
⁉️به کجا چنین شتابان _ فتأمل یا شیخ!!
✍ به قلم #مهدی_باقری
@tollabolkarimeh 🌷
روزجهانی مسجد
🔴رهبرمعظم انقلاب:فراموش نکنیم که «روز مسجد» اساساً یک روز انقلابی است؛ یعنی تعیین این روز که به خواست جمهوری اسلامی بود و در سازمان کنفرانس اسلامی بهعنوان «روز مسجد» تصویب شد، بمناسبت آتش زدن مسجدالاقصی است؛ بمناسبت مقابله با دشمن صهیونیست است؛ اساس این روز یک چنین اساسی است؛ با این نگاه به روز مسجد نگاه کنید و حرکت را در این مسیر قرار بدهید. لذا مسجد اهمّیّت دارد، پایگاه است، نه فقط پایگاه برای مسئال اجتماعی، بلکه برای همه کارهای نیک باشد؛ پایگاه خودسازی، انسانسازی، تعمیر دل و تعمیر دنیا و مقابلهی با دشمن و زمینهسازی برای ایجاد تمدّن اسلامی و بصیرت افزاییِ افراد؛ مسجد یک چنین جایگاهی است. بنابراین مسجد هستهی مقاومت است، مقاومت فرهنگی، مقاومت سیاسی، مقاومت امنیّتی و نظامی؛ کمااینکه در مساجد اینگونه بوده و باید باشد! ۹۵/۵/۳۱
🔸 ۳۱ اوت؛ روز جهانی مسجد و سالروز به آتش کشیده شدن مسجد الاقصی توسط صهیونیست ها
نقل از جهاد تبیینی
@tollabolkarimeh 🌷
🔻دهه آخر ذی الحجه
چند سالی است که از سوی برخی سخنرانان خاص، دههی آخر ذی الحجه به نام دهه «حی علی العزاء» و یا «حی علی البکاء» معرفی میشود.
در حالی که در منابع روایی و حدیثی، در زمینۀ اقامه عزا و برگزاری سوگواری به غیر از ده روز اول محرم توصیهای وارد نشده و هیچ سند تاریخی معتبری وجود ندارد که به غیر از دههی اول محرم، در جامعه اسلامی عزای عمومی اعلام شود.
لذا با توجه به اینکه دههی آخر ذی الحجه علاوه بر امتداد عید غدیر، مصادف است با مناسبتهایی مانند ولادت امام موسی کاظم علیه السلام، روز مباهله، و... که تقریباً جنبهی شادی دارند، لذا میتوان گفت که ایام عزا اعلام کردن این ایام، نوعی بدعت بوده و هیچ جایگاهی در منابع حدیثی و مقاتل ندارد.
@tollabolkarimeh 🌷