فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ثواب فوقالعاده روزه ماه رجب
🎤حجه الاسلام فرحزاد
❇️@toobehnasooh
💠 #حدیث_روز
🔸امام باقر علیه السلام: رَحِمَ اللّهُ امرَأً ألَّفَ بَينَ وَلِيَّينِ لَنا. يا مَعشَرَ المُؤمِنينَ، تَأَلَّفوا وتَعاطَفوا.
🔹رحمت خدا بر آن كس كه ميان دو تن از دوستان ما الفت افكنَد. اى گروه مؤمنان! با هم الفت بگيريد و با يكديگر مهربان باشيد .
📚 الكافي : ج ٢ ص ٣٤٥ ح ٦
❇️@toobehnasooh
💢آیت الله انصاری همدانی:
✍خدای تعالی بخل ندارد و اگرکسی شرایط تقوی را در خودش ایجاد کند، خداوند استاد کامل را به او می رساند ولو اینکه از آن طرف عالم باشد.
📚در کوی بی نشان ها
❇️@toobehnasooh
✍#ای_سالک_آگاه_باش:
🔻علامت تقوا🔻
🔹از علامت تقوا این است که از هرچه خداوند به آنها انفاق کنند،چه مال و چه علم و چه جاه یا قوای بدنی و در احادیث وارد شده که اگر برادر مؤمنی به وی حاجت داشته باشد و با قدرت آن حاجت را بر نیاورد خداوند بوی بهشت را بر او حرام کند.
📚هزار و یک کلمه، ج ٢، ص ٢۶۶
▪️علامه حسنزاده آملی رحمة الله علیه
❇️@toobehnasooh
امیرالمومنین علی علیه السلام
جز به خدا اميد نداشته باشيد، و جز از گناهانتان نترسيد، و اگر از چيزى سؤال كنند كه نمىدانيد حيا نكنيد و بگوئيد: نمىدانيم، و اگر چيزى را نمىدانيد از یاد گرفتن آن خجالت نكشيد.
📘نهج البلاغه _حکمت ۸۲
#نهج_البلاغه
❇️@toobehnasooh
📌شهادت شیخ اشراق (سهروردی)
🔹شهابالدین یحیی بن حبش سهروردی، مشهور به شیخ اشراق، فیلسوف و عارف برجسته ایرانی و بنیانگذار مکتب فلسفی اشراق است. او در سال ۵۴۹ قمری در دهکده سهرورد زنجان به دنیا آمد و نزد اساتید علوم عقلی و حکمی به تحصیل پرداخت.
🔸سهروردی به شهرهای مختلفی همچون مراغه، اصفهان، دیاربکر، آناتولی، و حلب سفر کرد و سرانجام در سوریه اقامت گزید. در حلب، دانش و نبوغ او توجه ملکظاهر، فرزند صلاحالدین ایوبی، را جلب کرد؛ اما دیدگاههای بدیع و اظهار نظرهای بیپروای او، خشم فقیهان سنتی را برانگیخت.
🔹مکتب اشراق که سهروردی بنیانگذاری کرد، بر مبنای مراتب نور و ظلمت شکل گرفته است. او خداوند را نورالانوار میدانست و موجودات دیگر را مراتبی از این نور. فلسفه او بر شهود و کشف استوار بود و با استفاده از اندیشههای افلاطونی و ایرانی باستان، نظامی جدید را در حکمت اسلامی معرفی کرد.
🔸از میان آثار او، کتاب حکمة الاشراق برجستهترین اثر فلسفیاش به شمار میآید. دیگر آثار مهم او شامل عقل سرخ، آواز پر جبرئیل، و لغت موران هستند. مجموعه آثار او تحت عنوان مصنفات شیخ اشراق در چهار جلد منتشر شده است.
🔹سهروردی در نهایت به دلیل بدخواهی دشمنانش، در ۴ رجب سال ۵۸۷ قمری به دستور صلاحالدین ایوبی در حلب زندانی شد و جان باخت. درباره چگونگی مرگ او روایتهای مختلفی وجود دارد؛ برخی میگویند از گرسنگی جان سپرد و برخی دیگر بر این باورند که به دستور حاکم گردن زده شد.
#تقویم_تاریخ
#رجب_۴
#سهروردی
❇️@toobehnasooh
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅شرح حدیث زندگی
📍قسمت دهم
🔹شرح حدیث ابتدای درس خارج فقه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
موضوع: با قرآن مأنوس شوید
🗓۱۳۹۲/۰۱/۱۹
#حدیث_زندگی
#کلام_معصوم
❇️@toobehnasooh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تا دیر نشده خودت به فکر آخرتت باش
❇️@toobehnasooh