8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 آخرین عزاداری غواصان گردان های ولیعصر و حبیببنمظاهر لشکر ۳۱ عاشورای آذربایجان قبل از عملیات تاریخی کربلای ۴ در شب یلدای سال ۱۳۶۵ با مداحی شهید حاج رضا داروئیان
♦️شهید آوینی: «خون پیکره حق در طول تاریخ از قلب عاشوراست که سرچشمه میگیرد و اگر حقیقت را بخواهی، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است. کاروان تاریخ روان است و یاران عاشورایی سیدالشهدا (ع) یکایک از صُلب پدران و رَحِم مادرانشان پای به سیاره زمین میگذارند و در زیر خیمههایی پشمینه و یا در خانههایی کاهگلی بزرگ میشوند و خود را به صحرای کربلا میرسانند.»
#صلی_الله_علیک_یا_ابا_عبدالله_الحسین_(ع)
💠 @torbatkarblA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای من
امشب یک دقیقه بیشتر دوستت دارم...
💠 @torbatkarblA
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خواب میبینم که شب جمعه با
سینه زن ها حرمت عازمم ...🥀
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#شب_زیارتی_ارباب 🌙
💠 @torbatkarblA
#شبجمعهبایادشهدا🌙✨
#شبجمعه 🌺
#روایت_عشق 🍃
هرگاه در شب جمعه شهدا را یاد کنید...
آنها شما را نزد اباعبدالله یاد میکنند 💔
به یاد همه شهدا از صدر اسلام تابه امروز
#صلوات
اللهم صل علی محمد و
آل محمد و عجل فرجهم 🦋❤️
💠 @torbatkarblA
Ansarian-Dua-Kumayl.mp3
11.23M
ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده !
🕋دعای پرفیض کمیل
🎙 با نوای: شیخ حسین انصاریان
🌟مادر جان به نیابت از ما شب جمعه در حرم حاضر هستی سلامی از عمق جان محضر ارباب مان برسان 😭
😭شب جمعه هست شب زیارتی آقا سید الشهدا علیه السلام🤲🌺
دعای پرفیض کمیل رو هدیه میکنیم به محضر مبارک حضرت مادر بی بی دو عالم سلام الله علیها
💠 @torbatkarblA
؛
#امامحسینعلیهالسلام حتی در روزعاشورا هم نگران #حجاب بود
عصرعاشورا امامع خطاب به زنان حرم میفرماید، موقع حمله دشمن، چادرها را محکم به کمر گره بزنید که موقع فرار چادر از سرتان شل نشود.😢
✍️مناقبآلابیطالب_ج ۴_ص ۵۸
💠 @torbatkarblA
امام رضا_۲۰۲۳_۰۹_۱۲_۱۱_۱۵_۱۶_۱۳۴.mp3
2.77M
دلم میخواد هرچی دارم
نذر امام رضا کنم....!(:💔
حاجسعید#حدادیان🎙
💠 @torbatkarblA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ان ذکر الخیر فی العالمین
اوله حسین آخره حسین و اصله حسین💔_
💠 @torbatkarblA
.
🕌#ناگفتههاییازانتقالضریحامامحسینعازقمتاکربلا
#قسمت_اول
انتقال ضریح امام حسین(ع) از قم تا کربلای معلی با اتفاقات عجیب، تکاندهنده، زیبا، شیرین و به یاد ماندنی همراه بود؛ از معلولی که به واسطه ضریح شفا گرفت تا کبوتر عاشقی که از ضریح دل نکند و زائر کربلا شد.
در تاریخ بینظیر بود، در طی 21 روز انتقال ضریح، هفت میلیون نفر در طول هزار کیلومتر به استقبال بیایند و کاروان انتقال ضریح به کربلا را با اشتیاق، مشایعت کنند
مدیر هیئت امنای ساخت ضریح امام حسین(ع) و حرم امامین عسکرین (علیهما السلام) اظهار داشت: هدف اولیه ما ساخت ضریح بود، اما در ادامه مسیر متوجه شدیم که باید به این وسیله، فرهنگ عاشورایی را ترویج کنیم. ما فیلمهایی داریم که امکان انتشار آن وجود ندارد. چه بسیار خانمهایی بودند که در طول مسیر، حجاب و پوشش مناسبی نداشتند اما با مشایعت کاروان حمل ضریح، متحول می شدند و حجابشان را درست میکردند. بعید میدانم در تاریخ دیگر چنین تجربهای اتفاق بیفتد.
مدیر هیئت امنای ساخت ضریح امام حسین(ع) و حرم امامین عسکرین (علیهما السلام) تصریح کرد: مراجع تقلید و دفتر آیت الله سیستانی تاکید داشتند ضریح را به خاطر مسائل امنیتی با هواپیما و به صورت پنهانی منتقل کنیم اما ما بر اساس فرمایشات رهبری، طوری برنامه ریزی کردیم که این ضریح به صورت عمومی و از میان مردم کشورمان به سوی کربلا راهی شد.
آن مسئول محترم ضمن اشاره به برخی فضاسازیهای رسانهای در زمان انتقال ضریح درباره این که چرا ضریحی که هنوز به کربلا نرسیده را مقدس میشماریم، گفت: هر چیزی که منسوب به حضرت امام حسین(ع) باشد، مقدس میشود. وقتی برای خرید دو تُن نقره به خزانه بانک مرکزی رفتیم، فکر هم نمیکردیم که ما را به این خزانه راه بدهند. وقتی داخل شدیم و نقرههای مورد نظر را تحویل گرفتیم و گفتیم که این نقرهها قرار است در ضریح امام حسین علیه السلام استفاده شود، کارکنان و مأمورانی که در خزانه بودند، روی این نقرهها افتادند و حال معنوی خوبی شکل گرفت. در حالی که قبل از آن، آن نقرهها هم مثل بقیه طلاها و نقره ها در گوشهای افتاده بودند. نام امام حسین علیه السلام به این نقرهها عزت داد.
چگونه میشود ساعتها ایستادن مردم شوشتر زیر باران شدید برای رسیدن ضریح را در فیلم و متن، نمایش داد؟
مرد تعمیرکاری، که مغازه مکانیکی اش همان جا بود با تعجب بیرون آمد و مات مات کمی ضریح را نگاه کرد و وقتی فهمید ماجرا چیست، دوید توی خیابان. صورتش را شش تیغه کرده بود و تمام لباس هایش روغنی بود. خواست دست هایش را بگذارد روی شیشه های جلوی ضریح که خودش هم متوجه سیاهی و روغن روی دست هایش شد. دست هایش را پشت کمرش برد و صورت خیسش را گذاشت روی شیشه. آن طرف تر، دو آشپز از رستوران کنار خیابان بیرون آمده بودند، با لباس های سفید کار و یکی شان فرصت نکرده بود کلاهش را هم بردارد. کم کم مردم جمع می شوند. تعمیرکار برای این که مردم به لباس هایش برخورد نکنند و روغنی نشوند، عقب تر ایستاده بود. حال خوبی پیدا کرده بود. روزیِ تعمیرکار از خیلی ها مثل من بیشتر بود آن روز.
#پایانقسمتاول
#اینروایتِشیرینادامهدارد🕌🌿
💠 @torbatkarblA
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرزو نیست
رجز نیست
من آخر روزی
وسط صحن حسن
سینه زنی خواهم کرد
#یاامامحسنمجتبی💚✨
💠 @torbatkarblA
حرم_۲۰۲۳_۰۹_۱۴_۱۳_۴۷_۰۷_۷۸۰.mp3
2.4M
منم بنده ثارالله
فدای اباعبدالله....!(:💔
حاجمحمود#کریمی🎙
💠 @torbatkarblA
.
🕌#ناگفتههاییازانتقالضریحامامحسینعازقمتاکربلا
#قسمت_دوم
نخستینضریحیکهدرمضجعِشریفسیدالشهداء (ع) نصب شد، در سال 371 هجری با سازهای از چوب ساج و تزئیناتی از عاج فیل بود.
ضریح جدید، ششمین ضریحی است که در تاریخ بارگاه امام حسین(ع) نصب شد. این ضریح توسط استاد محمود فرشچیان طراحی شده و خطاطیهای آن را استاد سیدمحمد حسینیموحد انجام داده است.
جالب اینکه برای نخستین بار در طول تاریخ، برای طراحی سازه یک ضریح از مهندسان عمران و معماری هم استفاده شده تا این ضریح در برابر 12.8 تن فشار عمودی و 600 کیلو بر هر متر مربع فشار جانبی مقاوم باشد. پیشبینی شده است ضریح جدید 300 سال عمر مفید خواهد داشت، یعنی بیش از چهار برابر ضریح قبلی که توسط هندیها ساخته شده بود.
در ساخت ضریح جدید که بیش از دوازده تن وزن دارد، 6050 کیلو چوب ساج (تهیه شده از جنگلهای برمه)، 4600 کیلو نقره، 700 کیلو مس، 450 کیلو استیل، 100 کیلو آهن و 118.650 کیلوگرم طلا به کار رفته است.
کار ساخت ضریح جدید سیدالشهداء(ع) 4.5 سال به طول انجامید و با تلاش مجدانه و شبانهروزی هیئت امنای ساخت ضریح در شهر مقدس قم امکانپذیر شد.
تمام طلاهای ضریح هدیه مردم است/ گونیبافی به عشق سیدالشهدا(ع)
ـ همانطور که اعضای محترم هیئت امنای ساخت ضریح مطهر اعلام کردهاند، کل هزینه ساخت ضریح مطهر از محل هدایا و نذورات داوطلبانه محبان اهلبیت علیهمالسلام تأمین شده و حتی یک ریال از اعتبارات دولتی و بیتالمال هزینه نشده است.
حدود 118 کیلوگرم طلا در ساخت ضریح به کار رفته است که تمام آنها از زیورآلات اهدایی بانوان زینبی است، بدون اینکه حتی یک گرم طلا خریداری شده باشد و نکته دیگر اینکه بخش اعظم هدایا و نذورات توسط اقشار آسیبپذیر و دهکهای پایین درآمدی جامعه تأمین شده است.
جالب است بدانید نمونهای از این عشاق، بانوی محترمی است که اندوخته یک ساله از دسترنج دوخت گونی به ازا هر گونی 100 تومان را پسانداز کرد و مبلغ 46 هزار و 400 تومان را به هیئت امنا تحویل داد. جالبتر اینکه پرسیده بود آیا امام حسین(ع) این هدیه ناقابل را از من پیرزن قبول میکند!؟
راننده کامیون ضریح چه حاجتی از امام حسین(ع) گرفت
آقای«محمدرضا قنبری» راننده تریلی حامل ضریح میگفت به هیچ وجه از انتخابش برای این کار متعجب نشده، چون قبلاً آن را از امام حسین(ع) طلب کرده است.
آقای قنبری در شهرداری قم در بخش موتوری این نهاد مشغول به کار است، خودش تعریف میکرد، زمانیکه در کربلا حضور داشته، از دوستانش شنیده بود که قرار است در قم برای امام حسین(ع) ضریح بسازند، همانجا از امام حسین(ع) درخواست میکند که راننده ضریحش باشد.
تریلی فقط همین یک راننده را داشت؟
ـ بله، حتی شاگرد یا راننده دیگری نبود و جالب اینکه آقای قنبری گاهی در شبانهروز بیشتر از 18 ساعت پشت فرمان بود و اصلا احساس خستگی نمیکرد. حساب کنید آن 18 ساعت چه فشاری به راننده میآورد، مخصوصا که مرتباً باید کلاچ و ترمز گرفت و مثلاً در 10 ساعت کمتر از 20 کیلومتر را طی کرد.
کنجکاویم بدانیم این تریلی برای سوختگیری با آن هیبت چگونه وارد پمپبنزین میشد؟
ـ با آن جمعیت مشتاق به هیچ وجه امکان چنین کاری فراهم نبود و سوختگیری به کمک مسئولان شهرستانهای محل توقف و به صورت اختصاصی انجام میشد.
با خبر ورود ضریح جدید بارگاه ملکوتی سیدالشهداء(ع) به هر کوی و برزن، عاشقان اباعبدالله(ع) برای عرض ادب و ادای احترام به ساحت مولا و مقتدایشان، به استقبال ضریح میآمدند. استقبالی که از ساعتها قبل از ورود «کاروان سفینة النجاة» آغاز میشد و فرقی هم نمیکرد چه ساعتی از شبانهروز است. این عشق و ارادت به سالار شهدا نه با عقل که تنها با دل قابل درک است.
از اتفاقات عجیب، تکاندهنده، زیبا، شیرین و به یاد ماندنی انتقال ضریح سیدالشهداء(ع) به کربلا : از خرابی کامیون حامل ضریح نزدیک روستای سادات، از کبوتر عاشقی که زائر کربلا شد، جوانی که زیر چرخ تریلی حامل ضریح رفت و زنده ماند، دختر سه ساله و بیتابی که داخل ضریح آرام گرفت و معلولی که به واسطه ضریح شفا یافت . . .
#پایانقسمتدوم
#اینروایتِشیرینادامهدارد🕌🌿
💠 @torbatkarblA