eitaa logo
طوبای عفاف
637 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
3.9هزار ویدیو
467 فایل
قرآن، زندگی، اندیشه ارتباط با مدیر @mfathi135
مشاهده در ایتا
دانلود
اصول سبک زندگی اسلامی را به ویژه در این روزها بیش از پیش اهمیت دهیم. #طوبای_عفاف
#طوبای_عفاف
سلام🌸🌱🌷 ✍️ فضای عمومی این روزها پر شده از ضدعفونی کننده هایی که که هرچند سطوح و دست ها را در حد قابل قبولی ویروس کُشی می کند اما عوارضی هم به دنبال دارد، مانند: سرد کردن مغز ودر نتیجه ورود بعضی بیماری های دیگر به بدن. پس به نظر می رسد توجه به این نکات هم از بایسته های این روزهای خانواده های عزیز ایران اسلامی است: بیشتر با صابون شخصی دست ها را شستشو دهید و از الکل بسیار کم استفاده کنید. چه بسا استفاده کردن از الکل در ضدعفونی کردن بدن یا دست، از طریق پوست و سپس خون جذب شده و اثر بدی بر مغز، ژن ها و... خواهد گذاشت. البته در صورت استفاده از دست کش دیگر این مشکل وجود نخواهد داشت. خود «آب» ضدعفونی کننده است؛ آن را کم نپندارید. در منزل اسفند یا اسفند+گل پر یا اسفند+کُندُر یا اسفند+دَرَیمَنه دود شود که باعث ضدعفونی کننده محیط و از گرم کننده های مغز است. خوبست همیشه صبح ها چند قطره گلاب به صورت و دست هابزنید و شب هم با قطره ای گلاب مجرای تنفس خویش را معطر کنید. از دم نوش هایی مانند: پونه کوهی+آویشن برگ پهن شیرازی(از هرکدام یک قاشق غذا خوری) استفاده کنید که هم بدن را گرم می کند و هم خاصیت سم زُدایی(ویروس کُشی، عفونت زُدایی و...) را داراست و برای سرماخوردگی ودردهای پریود نیزمناسب است.(تغذیه در طب اسلامی، دکتر کُرد افشاری و همکاران، تهران، نسل نیکان، پاییز94، چاپ 61، ص295) دم نوش واکسن طبیعی یا شربت امام رضا(علیه السلام): رازیانه، پوست هلیله زرد(مغزش را دور بیندازید) و شکر سرخ را به اندازه مساوی پودر کرده و یک قاشق غذاخوری از آن را در دولیوان آب جوش ریخته، بگذارید تا دم بکشد. طبق روایتی از امام رضا(علیه السلام) کسی که سه روز اول ماه قمری این شربت را بخورد، آن ماه از بیماری در امان می ماند. در زمستان به جای رازیانه از مصطکی استفاده کنید.( انواع دم نوش ها، محسن رویگر، تهران، آدینده، چاپ 8، 95، ص114) یا دم نوش اُستُقُدُوس که آرام بخش و مقوی مغز و اعصاب، ضدافسرگی و سوءظن، ضدزکام و آسم و برونشیت است یا دم نوش اُستُقُدُوس+آویشن برگ پهن شیرازی+پرسیاوش که علاوه بردارا بودن خواص یادشده ضد سرفه، درمان سرماخوردگی، آلرژی نیز است و برای پیشگیری و در صورت نیاز درمان بیماری های ویروسی مانند آنفولانزا و به نظر میرسد کرنا، خوبست این نوشیدنی با کمی بره موم عسل میل شود. چندنکته در خصوص دم نوش ها: 1.با توجه به طبع، مکان زندگی و نیازمندی که پیدا می شود می توان از تنوع دم نوش ها استفاده کرد، مانند: دم نوش به برای همه طبع ها و جهت تقویت قلب و کاهش استرس و یا دم نوش های یادشده جهت پیشگیری و درمان این روزها 2.محتویات دم نوش را می توان دو یا سه روز استفاده کرد برعکس چای که بلافاصله پس از مصرف باید دور ریخت. 3.برای اطلاع بیشتر می توانید به کتاب های مربوط به دم نوش ها و تناسب آن با طبع ها وفصل های سال رجوع کنید، مانند: انواع دم نوش ها، محسن رویگر، تهران، آدینده، چاپ 8، 95 و... در کانال قبلا راجع به نکاتی مطرح شد که این پیام نیز تکمله آن است. 💐سلامت باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📺رسانه و زمانه ✍️ این روزها در تعریف یا نقد فیلم یا سریال‌ها فقط از خود سریال، اشخاص، تکه کلام‌ها و ... گفته می‌شود در حالی که جریان رسانه با آن اثرگذاری و نفوذ در خانه و جامعه قابل بررسی عمیق است. امروزه همه خانه ها استفاده از رسانه ها به انواع مختلف را به نحوی در دستور کار خود دارند و رسانه جایگاه مهمی در سبک زندگی امروزی پیدا کرده است. با قوه تخیل و وهم از یک سو و تقویت و تضعیف تفکر از سویی دیگر در ارتباط است. می‌تواند پیامی را با ابزار مربوطه و تصویرپردازی چند بعدی در قالب بمباران عکس به صورت مثبت یا منفی با ماندگاری بالا و در ذهن مخاطب و از طریق قوه خیال القا کند. در این راستا و در حوزه ارتقا سطح آگاهی رسانه‌ای در خانواده و جامعه به نظر می‌رسد به نحو علمی نکاتی را خوب است مد نظر داد: ۱. بالابردن فرهنگ استفاده از ابزار انتقال و دریافت پیام(ابزار امواجی امروز) و ارائه آمار کلی و جزئی در حوزه استفاده از گستردگی تصویر در فیلم و ربط آن با تقویت یا تضعیف قوه تفکر، ایجادتشویش یا تعدیل در نفس و چرایی ساخت فیلم‌ها وسریال‌ها با مبانی مختلف و با کیفیت‌های گوناگون و ... . ۲. شناخت انسان و ابزارهای دریافتی او به ویژه چشم در تماشاگری و اثر آن بر ترشح هورمون‌های مهم هیپوتالاموس مغزی و... روشن است که میزان رشد روحی، جسمی، مسائل خانوادگی، ضعف یا قوت فهم و سلیقه در خانه و جامعه، تعامل با خانواده، همسایه و همکار و جامعه، فزندآوری و فرزند پروری، روند افزایش بهره وری در کار و تلاش، طهارت قوه تخیل، رفاه یا سختی زندگی، عکس العمل در مواجهه با بحران و سختی و... به همین شناخت بر می گردد. شناخت و معرفت مهم است و ربط رسانه زمانه با آن قابل بررسی دقیق، عمیق و دلسوزانه به ویژه برای والدین و جوانان. خلاصه اینکه در حوزه رسانه کار یک کارعمیقی است و خوب است در نقد هر فیلم یا سریال، دو نکته یادشده را با لحاظ اصول علمی مورد واکاوی قرار داده و آگاهی علمی مخاطب در قبال تعادل رابطه فکر خویش با فیلم و... تنظیم کرد، زیرا در مقابل هر نگاه و هر لحظه پیش خدای متعال مسئولیم و برای انجام هر کاری چه بازیگر در فیلم و چه بیننده آن، باید در محضر خدای شاهدحاکم دلیل ارائه کنیم.
#طوبای_عفاف
#طوبای_عفاف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💫ماه صلوات از ابابصیر نقل شده است که از امام صادق (علیه السلام) در باره آیه 56 سوره احزاب: «إِنَّ اللَّهَ وَ مَلائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِ يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلِيماً» پرسیدم؛ امام(علیه السلام) فرمود: صلوات بر او و پذیرش فرمان او در همه چیزهایی که بر وی نازل گشته است.«الصَّلَاةُ عَلَيْهِ وَ التَّسْلِيمُ لَهُ فِي كُلِّ شَيْءٍ جَاءَ بِه.» 📘(احمد بن محمد بن خالدبرقی، المحاسن - قم، چاپ: دوم، 1371 ق. ج1، ص271) 🍃🌸🍃فرارسید ماه شعبان، ماه رسول خدا و ماه صلوات مبارک.