حضرت #امیرالمومنین علیه السلام:
«گواراترین زندگی [در] دور افکندن تکلّفات است
أهنی العَیشِ اطِّراحُ الکُلَفِ»
میزان الحکمه، ج10
10 دارویی که هرگز نباید با قهوه مصرف کرد
مطالعات نشان میدهند که قهوه ممکن است معده شما را تحریک کند و زمان لازم برای تولید غذا از طریق سیستم گوارش تان را تغییر میدهد. با این وجود، فنجان قهوه صبح شما همچنین میتواند با داروهایی که ممکن است مصرف میکنید تداخل داشته باشد و سرعت جذب آن را نیز در جریان خون تغییر دهد.
در ادامه اشاره خواهیم کرد که کدام داروها را همراه با قهوه مصرف نکنید:
داروی سرماخوردگی یا آلرژی
داروی دیابت
داروی آلزایمر
داروی آسم
داروی پوکی استخوان
داروهای ضد افسردگی
داروهای ضد روان پریشی
داروی فشار خون
ملاتونین
هیچ وقت در مصرف قهوه زیاده وری نکنید.
نسکافه و فرآورده های مربوطه هم ممنوع.
@toubaefaf
غرغره کردن #عرق_آویشن در درمان سرفه های چرکین و تقویت حنجره و صدا بسیار مؤثر است.
🍃هر روز 5 تا 6 مرتبه
واژه سرفه را در کانال جستجو کنید و درمان آن را ببینید👇
@toubaefaf
.
✅ #مجرب_ترین_عمل
مجرب ترین عمل برای تقرب و نزدیکی به پروردگار متعال و کسب معنویت و ازدیاد یقین ، خواندن زیاد و بدون عدد و مداوم سوره (قل هو الله احد) است..
خواندن این سوره بطور دائم آثار و برکات بی شمار مادی و معنوی در بردارد.
💚 @jawaher_kalam
🌸چهار قدم تا سلامتی
طرح نقشه ای برای سلامتی
1_ تنظیم خواب: سعی کنید همیشه یک ساعت قبل از نیمه شب شرعی بخوابید و قبل از اذان صبح بیدار شوید. قدم زدن پس از نماز صبح هم مهم است. این کار یعنی کمک به ترشح مناسب هورمونی(غدد هیپوتالاموس، هیپوفیز و...) و پیشگیری از بسیاری بیماری ها.
2_ تنظیم غذا: امروزه به فضل الهی شاهد وفور نعمتیم. مواظب باشید هیچ وقت میوه، مایعات و «غذاها را بر اساس هوی و هوس نخورید». معیار گرسنگی و نیاز بدن را توجه داشته باشید و به گرسنگی های کاذب طبق عادت اهمیت ندهید.
به عنوان نمونه: صبحانه را صبح زود و شام را در اوایل شب میل کنید. نهار را که به نوعی عادت شمرده می شود را خلاصه و در نهار میوه، مغزیجات و کمی دم نوش بابونه(جهت تقویت اعصاب، تقویت کلیه ها و ...) میل کنید.
بسیاری از مشکلات و بیماری ها مانند: دیابت، چربی خون، فشار خون از وعده غیر استاندارد نهار است. نهار را خلاصه تر کنید. از شبه غذاها مانند: انواع برنج های خارجی، ماکارونی، نوشابه ها و دلسترها، سس های ساختگی و صنعتی، قند و شکر صنعتی، روغن های صنعتی و... تا میشود دوری کنید. «اینگونه مواد اشتهای کاذب ایجاد کرده و باعث پرخوری و عوارض بعد از آن میشود.»
جایگزین را میوه هایی مانند خرما، انجیر، سیب، انار و نوشدنی ها را سکنجبین، آب، شربت آبلیمو وانواع دم نوش ها(قبلا در کانال #طوبای_عفاف بارگزاری شد) و مواد غذایی ارگانیک قررار دهید. «عمل به آداب غذا خوردن از رساله عملیه مهم است.»
3_ طبع شناسی: طبع خویش را که آیا رو به سردی است یا گرمی و یا معتدل، بشناسید و غذاها را بر اساس طبع خویش میل کنید. مانند: سرد و تر، غذاهای گرم و تر و گرم و خشک بیشتر استفاده کنند و ... . قبلا در موضع طبع شناسی جزوهای در همین کانال بارگزاری شد که می توانید به نشانه ها و سبک غذایی توجه کنید.
4_تحرک و ورزش: اگر تمام نکات یاد شده را در رعایت خواب و خوراک رعایت کنید، اما تحرک استاندارد با رعایت حال مفاصل و زانو نداشته باشید فقط 50% قضیه را رعایت کردید. نکات یاد شده در موضوع تنظیم وزن همراه با تحرک و ورزش است. ورزشی که به به نوعی تفریح سالم نیز قلمداد شود. در ورزش رعایت سن، جنس، میزان چربی های بدن و نوع غذاهایی که مصرف می کنید را مورد توجه قرار دهید.
نکته: به نظر می رسد رعایت این 👆چهار نکته به طور عمومی برای همه افراد در هر سن و جنس و موقعیت جغرافیایی در موضوع رژیم غذایی مناسب است و إن شاالله با رعایت آن از بسیاری بیماری ها، داروها و اضافه وزن مصون خواهید ماند. اما در موضوع رژیم درمانی خاص و برای افراد خاص نیاز به مشورت با طبیب حاذق است.
إن شاالله همیشه به سلامت باشید.🌸🍃🌸
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 «برکات وضو گرفتن هنگام خواب»
🔻 بخشی از گفتگو با استاد فیاض بخش
#گزیده_گفتگو
▫️برنامه تلویزیونی کلمه
🏷️@kalame_tv1
چهار توصیه کلیدی استاد میرباقری_1.mp3
2.16M
🎙چهار توصیۀ کلیدی استاد میرباقری خطاب به #جوانان:
۱. مدیریت خواب و بیداری؛
۲. مشغولیت به مأموریت؛
۳. پرهیز از اتلاف وقت؛
۴. برنامهریزی درازمدت.
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan
⏰خواب، یکی از بزرگترین نعمتهای الهی است که اگر شُکر آن را به جا نیاوریم، دچار کفران نعمت خواهیم شد و عاقبتی جز خسران و بیماری به دنبال نخواهد داشت!
✅شرایط خواب صحیح:
🔖خواب قیلوله در روز؛ قبل از اذان ظهر
🔖خواب ابتدای شب؛ نهایتا ۱۱ شب
🔖 مکان تاریک
🔖تخلیه کامل مثانه قبل از خواب
🔖پوشش لباس راحت و ترجیحا رنگ سفید
🔖 فاصله گیری از وسایل الکترونیکی یک ساعت قبل از خواب
🍏 @tebshia20
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 309
#فصل_یازدهم
#خواب_و_بیداری
#آداب_خوابیدن
🔸 آداب خوابیدن
در آموزه های دینی اولویت سمت راست در برخی از كارها توصیه شده است برای مثال خوردن غذا با دست راست، ورود به مسجد و خروج از دستشویی با پای راست، و... از مصادیق آن است. پیامبر گرامی(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: خدا سمت راست در هر چیزی را دوست می دارد.[1]
رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) می فرماید: ای علی! خوابیدن چهار گونه است: خواب پیامبران بر پشت، خواب موٴمنان بر پهلوی راست، خواب كافران و منافقان بر پهلوی چپ و خواب شیطانها بر رویشان است.[2]
[1] . إِنَّ اللَّهَ یحِبُّ التَّیامُنَ فِى كُلِّ شَىْءٍ (مستدرك الوسائل، ج1، ص330).
[2] . یا عَلِىُّ! النَّوْمُ أَرْبَعَةٌ: نَوْمُ الأَنْبِیاءِ عَلَی أَقْفِیتِهِمْ وَ نَوْمُ الْمُؤْمِنِینَ عَلَی أَیمَانِهِمْ وَ نَوْمُ الْكُفَّارِ وَ الْمُنَافِقِینَ عَلَی أَیسَارِهِمْ وَ نَوْمُ الشَّیاطِینِ عَلَی وُجُوهِهِم (الفقیه، ج4، ص365).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 211
🆔 @a_javadiamoli_esra
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
🔻حکایتی شنیدنی👇
🔰مرحوم ميرزا علي محدث زاده، فرزند حاج شيخ عباس قمي كه از وعاظ و خطباي مشهور تهران بود، مي فرمود:
زماني من به بيماري و ناراحتي حنجره و گرفتگي صدا مبتلا شده بودم، تا جايي كه منبر رفتن و سخنراني كردن برايم ممكن نبود. مسلما هر مريضي در چنين موقعيتي به فكر معالجه مي افتد.
من نيز با در نظر گرفتن طبيبي متخصص و با تجربه، به او مراجعه كردم و پس از معاينه معلوم شد كه بيماري آنقدر شديد است كه بعضي از تارهاي صوتي از كار افتاده و فلج شده است و اگر لاعلاج نباشد لااقل صعب العلاج است.
🔰طبيب معالج در ضمن نوشتن نسخه، دستور استراحت دادند كه تا چند ماه از منبر رفتن خودداري كنم و حتي با كسي حرف نزم و اگر چيزي بخواهم و يا مطلبي را از زن و بچه ام انتظار داشته باشم، آنها را بنويسم.
تا در نتيجه ي استراحت مداوم و استعمال دارو، شايد سلامتي از دست رفته مجددا به من برگردد.
🔰البته صبر در مقابل چنين بيماري و حرف نزدن با مردم حتي با زن و بچه، خيلي سخت و طاقت فرساست، زيرا انسان از همه بيشتر احتياج به گفت و شنود دارد، چطور مي شود تا چند ماه هيچ نگويم و حرفي نزنم و پيوسته در استراحت باشم؟
در حالي كه معلوم نيست نتيجه آن چه باشد! بر همه روشن است كه با پيش آمد چنين بيماري خطرناكي چه حال اضطراري به بيمار دست مي دهد. اين اضطرار و ناراحتي شديد، آدمي را به ياد يك قدرت فوق العاده مي اندازد.
اين حالت پريشاني باعث مي شود كه اميد انسان، از تمام چاره هاي بشري قطع شود و به ياد مقربان درگاه الهي افتد تا بوسيله ي آنها به درگاه خداوند متعال، عرض حاجت كند و از درياي بي پايان لطف خداوند بهره اي بگيرد.
🔰من هم با چنين پيش آمدي، جز توسل به ذيل عنايت حضرت امام الحسين (ع) چاره اي نداشتم.
روزي بعد از نماز ظهر و عصر حال توسل به دست آمد و خيلي اشك ريختم و سالار شهيدان حضرت سيد الشهداء عليه السلام را مخاطب قرار دادم و گفتم:
يابن رسول الله صلي الله عليه و آله و سلم، صبر در مقابل چنين بيماري براي من طاقت فرسا است! علاوه بر آن، من اهل منبر هستم و مردم از من انتظار دارند من از اول عمر تا به حال علي الدوام منبر مي رفتم و از نوكران شما اهل بيت هستم. ولي حالا چه شده
است كه يكباره بايد از اين پست حساس، بر اثر بيماي بركنار باشم؟ به علاوه ماه مبارك رمضان نيز نزديك است دعوت ها را چه كنم؟
آقا عنايتي بفرما، تا خدا شفايم دهد!
🔰به دنبال اين توسل، طبق معمول هر روز، خوابيدم. در عالم خواب خودم را در اطاق بزرگي كه نيمي از اطاق منور و روشن بود و قسمت ديگر اطاق، كمي تاريك بود؛ ديدم.
🔰در آن قسمتي كه روشن بود، حضرت سيدالشهداء اباعبدالله الحسين عليه السلام را ديدم كه نشسته اند.
خيلي خوشحال و خوشوقت شدم و همان توسلي را كه در حال بيداري داشتم، در حال رؤيا نيز پيدا كردم و به ايشان عرض حاجت نمودم! مخصوصا اصرار داشتم كه ماه مبارك نزديك است و در مساجد متعددي دعوت شده ام، ولي با اين حنجره ي از كار افتاده چطور مي توانم منبر روم و سخنراني نمايم؟
و حال آنكه دكتر مرا منع كرده است كه حتي با بچه هاي خودم نيز حرفي نزنم! چون خيلي تضرع و زاري داشتم، حضرت عليه السلام اشاره به من كردند و فرمودند: به آن آقا سيد كه دم در نشسته، بگو چند جمله از مصيبت دخترم (حضرت رقيه عليهاالسلام) بخواند و شما كمي اشك بريزيد، انشاءالله تعالي خوب مي شوي!
🔰من به در اطاق نگاه كردم، ديدم شوهر خواهرم «آقا مصطفي طباطبائي قمي» كه از علماء و خطباء و از ائمه ي جماعت تهران است، نشسته است.
فرمان حضرت امام حسين عليه السلام را به او رساندم، ولي ايشان مي خواست از ذكر مصيبت خودداري كند! حضرت سيدالشهداء عليه السلام فرمودند: «بخوان روضه ي دخترم را» ايشان مشغول ذكر مصيبت حضرت رقيه عليهاالسلام شد و من هم گريه مي كردم و اشك مي ريختم.
🔰 اما متأسفانه بچه ها مرا از خواب بيدار كردند و من با ناراحتي از خواب بيدار شدم و متأسف و متأثر بودم كه چرا از آن مجلس پر فيض محروم ماندم؟ ولي دوباره ديدن آن منظره عالي امكان نداشت!
🔰 همان روز يا روز بعد، به همان پزشك متخصص مراجعه نمودم. خوشبختانه پس از معالجه، معلوم شد كه اصلا اثري از ناراحتي و بيماري قبلي نيست! پزشك كه در تعجب بود از من پرسيد:
شما چه خورديد كه به اين زودي و سرعت نتيجه گرفتيد؟
🔰 من چگونگي توسل و خواب خودم را بيان كردم. دكتر قلم در دست داشت و سرپا ايستاده بود، ولي بعد از شنيدن داستان توسلم، بي اختيار قلم از دستش بر زمين افتاد و با يك حالت معنوي كه بر اثر شنيدن نام مولي الكونين، امام حسين (ع) به او دست داده بود؛ پشت ميز طبابت نشست و قطره قطره ي اشك بر رخسارش ريخت. او گريه كرد و سپس گفت: آقا، اين ناراحتي شما جز توسل و عنايات و امداد غيبي، چاره و علاج ديگري نداشت.
📚کرامات الحسينيه ج2، ص88
✍مرحوم آیت الله شیخ حسنعلی نخودکی:
کاش به جای ریاضت، عمرم را در راه تقرب
به امام زمان علیهالسلام صرف کرده بودم.
💠 @solok_shieh