27.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فاجعه در آلمان و سکوت ما ؟!
📹#کلیپ_را_ببینید
🔻ساعت ۶ صبح چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳ و دقیقا در روزهای پایان دولت سیزدهم و شروع به کار دولت چهاردهم در ایران، دولت آلمان با گسیل گروههای پر تعداد از پلیس ۵۴ مسجد #شیعیان در آلمان را بهطور وحشیانهای مورد هتک، تخلیه اموال قرار داد و پس از بستن این مساجد فعالان مرتبط را دستگیر کرد.
🔻در حالی که این فاجعه بزرگ بهصورت مستقیم از برخی شبکه های آلمان پخش شد و بازتاب های بینالمللی مهمی داشت متاسفانه در ایران با واکنش ضعیف دیپلماتیک و رسانهای مواجه شد.
🔻واقعا جا دارد صداوسیما و رسانههای انقلابی و حوزههای علمیه و ... بهطور ویژهای این فاجعه را که گویا بهدلیل تصورات و آدرس غلط نسبت به ایران شکل گرفته بپردازند.
🔻البته گویا چند روز پیش با سوء استفاده از شرایط داخلی ایران، پلیس آلمان، حجت الاسلام نیکنژاد، امام و مدیر مرکز اسلامی برلین و همسرش مورد ضرب و شتم برای اعتراف اجباری قرار داده بود که چون بی نتیجه بود ایشان را اخراج کرد و واکنش ضعیفی از ایران مخابره شد.
طوبای عفاف
فاجعه در آلمان و سکوت ما ؟! 📹#کلیپ_را_ببینید 🔻ساعت ۶ صبح چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳ و دقیقا در روزهای پا
✍این مسأله نشان از رسیدن قریب الوقوع خط پایان سردمداران لیبرالیسم در جهان امروز است.
✨بنزین؛ اولین سوژه اولین عملیات فریب کارشناسان روی ذهن دکتر پزشکیان
آقای دکتر پزشکیان رئیسجمهور منتخب گفتهاند: «ما در کشور ناترازی انرژی داریم و در حال حاضر برای خرید بنزین، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم؛ یعنی بنزین را مثلاً حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! خب تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟»
آنچه از این اظهارات برداشت میشود این است که در طول مدتی که دکتر پزشکیان در ساختمان قرمز ریاستجمهوری مستقر شدهاند، در معرض یک عملیات روانی سنگین قرار گرفتهاند تا به گرانسازی بنزین رضایت دهند.
اما واقعیت چیست؟ آیا این ادعا که دولت بابت خرید بنزین ۸ میلیارد دلار پول میدهد، صحیح است؟ آیا واقعا دولت بنزین را ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخرد و ۱۵۰۰ تومان میفروشد؟
پاسخ، خیر است! من از آقای پزشکیان خواهش میکنم در برابر هر ادعایی از این جنس، سوالات اساسی و راهبردی بپرسند. سوال کنند که این ۸ میلیارد دلار ادعایی دقیقا از چه منبعی تامین شده و از چه مسیری به چه کسی پرداخت شده است؟
واقعیت این است که دولت حتی یک دلار بابت خرید بنزین پرداخت نکرده است.
بر اساس گزارش کارشناسان و به استناد مستندات موجود، خدمت رئیس جمهور منتخب عارضم که از سال ۱۳۸۶ تا امروز، دولت جمهوری اسلامی نفت خام را با تخفیف ۵ درصد نسبت به قیمت فوب خلیج فارس، به پالایشگاههای داخلی میدهد. اما پالایشگاهها بابت نفت پولی به دولت پرداخت نمیکنند. پالایشگاهها بنزین و ۴ فرآورده اصلی دیگر (گازوئیل، نفت سفید، مازوت و گاز مایع) را به قیمت فوب خلیج فارس با نفت دریافتی از دولت، تهاتر میکنند. به عبارت سادهتر، دولت نفت میدهد، ۵ فرآورده از جمله بنزین میگیرد، بدون اینکه ریالی رد و بدل شود. اما نکته اینجاست که پالایشگاهها علاوه بر ۵ فرآورده اصلی، بیش از ۴۰ فرآورده دیگر نیز از نفت استحصال میکنند(معادل حدودا ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام در روز) و به قیمت فوب به داخل کشور میفروشند.
دقت بفرمایید! نفت را با ۵ درصد تخفیف فوب میگیرند، اما بدون تخفیف نسبت به فوب ۵ فرآورده به دولت تحویل میدهند. ۵ درصد تخفیف از یک سو، و ارزش بیشتر ۵ فرآورده نسبت به نفت خام از سوی دیگر، باعث شده دولت با وجود فروش روزانه ۲.۲ میلیون بشکه نفت به پالایشگاههای داخلی، بیش از ۲ میلیارد دلار به این پالایشگاهها بدهکار شود!
اما آنچه جدیدا اتفاق افتاده، این است که وزیر نفت آقای روحانی معتقد بود پالایشگاهسازی کثافتکاری است و پالایشگاههای کشور را توسعه نداد. با توجه به افزوده شدن سالانه بیش از یک میلیون دستگاه خودرو به ناوگان کشور، تقاضای بنزین بیش از عرضه بنزین رشد کرد.
اینک به دلیل عدم توسعه کافی ظرفیت پالایشی کشور، دولت همان رابطه تهاتری را که با پالایشگاههای داخلی داشت، با پالایشگاههای خارجی برقرار کرده است. یعنی به پالایشگاههای خارجی نفت خام میدهد(بدون تخفیف ۵ درصد فوب) و بنزین (باکیفیتتر!) با قیمت فوب تحویل میگیرد. یعنی معالاسف بر اساس تفکر یارانه پنهان، توجیه اقتصادی واردات بنزین برای دولت بیش از خرید بنزین از پالایشگاههای داخلی است!
یک نکته جالب دیگر، تغییر ترکیب تولید پالایشگاههاست. گفتیم که پالایشگاهها فرآوردههای نفتی را به قیمت فوب به داخل میفروشند. بنابراین، هرچه بنزین کمتری تولید کرده و فرآورده ویژه بیشتری تولید کنند، سود بیشتری میبرند. بر اساس گزارشهای رسمی، سهم فرآوردههای ویژه از کل تولید، از یک درصد در سال ۸۶ به حدود ۲۰ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است. یعنی پالایشگاهها بجای تولید بنزین و عرضه آن به شکل تهاتری با دولت و درگیر شدن با روابط مالی ناشی از هدفمندسازی یارانهها، ترجیح میدهند محصولات دیگری تولید کرده و به نرخ جهانی به مردم بفروشند. به عبارت سادهتر، اگر سهم بنزین از تولیدات پالایشگاهها، مانند دوره پیش از ۱۳۸۶ بود، شاید امروز کمبود بنزین نداشتیم!
دفت بفرمائید که این مطلب نیز مبتنی بر نظرات کارشناسی است. اما کارشناسان متنوعاند و متفاوت میاندیشند. ما هستیم که باید تشخیص دهیم کدام نظر کارشناسی، در جهت منافع ملی است.
راهکار روشن است: اولا سیاست غلط جهانیسازی قیمتها و حاکم کردن دلار آمریکا در خاک ایران باید کنار گذاشته شود. ثانیا، انفال متعلق به دولت اسلامی است. بنگاههایی نظیر پالایشگاهها و پتروشیمیها و شرکتهای بازرگانی نفتی و... صرفا باید حقالعمل ارائه خدمات خود را دریافت نمایند، نه اینکه مالک انفال فرآوری شده شوند.
@syjebraily
طوبای عفاف
✨بنزین؛ اولین سوژه اولین عملیات فریب کارشناسان روی ذهن دکتر پزشکیان آقای دکتر پزشکیان رئیسجمهور من
•⊰❁⊱•﷽•❁⊱•
✍ آقای پزشکیان سلام.
دیروز جمعه ساعت چهارده عصر در سالن توسن پژوهشگاه صنعت نفت در تهران چه خبر بود؟
چه کسانی و از کدام حزب و عشیره و به چه حقی برای گرفتن منصب از دولت شما و وزارت نفت جلسه گرفتند؟
مراقب اطراف خویش باشید که موجب رسوایی دنیا و آخرت تان نشوند.
جبهه اصلاحات تنیده شده با نفوذ و نفاق و کارنامه معلوم الحال آنها در حال رسیدن به #رسوایی_نهایی اند؛ خط و خال و حتی خیال خویش را از مارهای خوش خط و خال آن ها جدا کنید که ظاهرشان زیبا و رأی جمع کن، ولی باطنشان بسیار کشنده، آبرو بر و خطرناک است.
#عقل
#حساب_روزجزا
@toubaefaf
طوبای عفاف
گفته جمهوری اسلامی هرچی داره از زمان شاه داره👆
✍اکر کمی تاریخ معاصر ایران را مطالعه می کردیم، شب و روز برای قجر و پهلوی لعن و نفرین و ندای انتقام سر می دادیم، لعن و نفرینی در حد لعن بر بنی امیه و بنی عباس و شمر و یزید.
یزید زمانت را بشناس
@toubaefaf
هدف #جنگ_نرم از دهه هفتاد که راه افتاد، گرفتن هویت و اصالت از سست عنصرها و ضعیف النفس ها بود.
در جنگ نرم، علت کشف حجاب و بزه کاری ها و فسادهای وابسته را از ضعف نفس و ضعف ایمان نیز ببینیم و در تقویت جبهه #ایمان، #ولایت ، مکتب #غدیر و #عاشورا و #منجی_عالم با #تقوا که تقویت نفس است، بکوشیم.
(۴۴۵)هزار و یک نکته پیرامون #حیاوعفاف
@toubaefaf