💠 فضیلت شب جمعه
امام باقر(علیه السلام): خداوند متعال، هر شبِ جمعه، از آغاز شب تا پایان آن، از فراز عرش خویش ندا مى دهد:
🔹آیا بنده مؤمنى نیست که تا پیش از سپیده دَم، مرا براى آخرت و دنیایش بخواند و من، پاسخش دهم؟ آیا بنده مؤمنى نیست که تا پیش از سپیده دم از گناهانش به درگاه من، توبه کند و من هم به سوى او بازگردم [و توبه اش را بپذیرم]؟
🔹آیا بنده مؤمنى نیست که من، روزى اش را بر او تنگ کرده باشم و او تا پیش از سپیده دم، افزایش در روزى اش را از من بخواهد و من، بر روزى او بیفزایم و به آن گشایش دهم؟
🔹آیا بنده مؤمنِ بیمارى نیست که تا پیش از سپیده دم از من شفا بخواهد و شفایش دهم؟ آیا بنده مؤمنِ زندانى و غم زده اى نیست که از من بخواهد از زندان آزاد کرده، رهایش کنم؟
🔹آیا بنده مؤمنِ ستم دیده اى نیست که تا پیش از سپیده دم از من بخواهد که دادش را بستانم و من، انتقام او را بگیرم و داد وى بستانم؟ و تا سپیده دَم، به این ندا ادامه مى دهد.
📚تهذیب الأحکام،ج ۳،ص ۵
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
دعا هنگام گرفتاری🤲
🍃امام باقر (علیهالسلام) فرمودند:
«سزاوار است كه مؤمن هنگام آسايش و راحتی همان گونه دعا كند كه هنگام گرفتارى و سختی دعا می کند ينْبَغِي لِلْمُؤْمِنِ أَنْ يَكُونَ دُعَاؤُهُ فِي اَلرَّخَاءِ نَحْواً مِنْ دُعَائِهِ فِي اَلشِّدَّةِ»
📚 کافي، ج۲، ص۴۸۸
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
✨ در تفسير فرات کوفی به نقل از امام محمد باقر (عليه السّلام) آمده است كه آن حضرت در تفسير آيه 33 سوره اسرا «وَ مَنْ قُتِلَ مَظْلُوماً» فرمود:
«او حسين بن على (عليهما السّلام) است و بقيه آيه «فَقَدْ جَعَلْنا لِوَلِيِّهِ سُلْطاناً فَلا يُسْرِفْ فِي الْقَتْلِ إِنَّهُ كانَ مَنْصُوراً» مقصود امام زمان(عج) است كه نامش در آيه «منصور» مي باشد چنان كه خداوند احمد و محمد را «محمود» و عيسى را »مسيح» خوانده است.
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
💠 امام مهدي(عج)
❄️ جناب عبدالعظيم حسني مي فرمايد: خدمت امام جواد عليه السلام عرض کردم: اميدوارم شما آن «قائم اهل بيت» باشيد که زمين را پر از عدل و داد خواهد نمود، چنانکه پر از جور و ستم شده است.
❄️ فرمود: اي ابوالقاسم!
«هيچ کدام از ما نيست جز اينکه قائم به امر خدا، و هادي به سوي دين خدا مي باشد. ولکن آن قائم که خداي تبارک و تعالي روي زمين را به وسيلۀ او از اهل کفر و الحاد پاکيزه مي سازد، و آن را پر از عدل و داد مي نمايد، آن چنان که پر از جور و ستم شده باشد، او امامي است که تولدش بر مردم پوشيده باشد و خودش از ديدگان آنها غايب باشد و بردن نام مبارکش بر آنها روا نباشد.
❄️ او همنام پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله و سلم و هم کنيۀ اوست که زمين زير پاهايش طي مي شود و هر مشکلي براي او آسان مي گردد
❄️ به تعداد اصحاب بدر: 313 نفر از ياران، از دورترين نقاط دنيا، در اطراف او گرد آيند و اين است معناي گفتار خداوند، که مي فرمايد:
❄️ «هر کجا باشيد، خداوند همۀ شما را گرد مي آورد، که به راستي خداوند بر هر چيزي قادر است.
أَيْنَ ما تَكُونُوا يَأْتِ بِكُمُ اللَّهُ جَمِيعاً إِنَّ اللَّهَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِير
❄️ هنگامي که اين تعداد از ياران با اخلاص گرد آمدند، خداوند امر او را ظاهر سازد. تا هنگامي که ده هزار نفر از ياران جمع شدند، به اذن خداوند ظاهر مي شود و دشمنان خدا را مي کشد تا خداوند راضي شود».
📚 كمال الدين و تمام النعمة ترجمه پهلوان، ج2، ص: 72
#امام_زمان
@ahkameshirin
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅سخنی با اهل معرفت
اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
🌹سالگرد شهادت(ترور بیولوژیک) آیت الله محمد مهدی ربانی املشی(عضو شورای نگهبان، شورای عالی قضایی وهیأت رئیسه مجلس خبرگان)توسط باند مهدی هاشمی(مورد حمایت حسینعلی واحمد منتظری)۱۷ تیر۱۳۶۴
🕊شادی روحشان صلوات
اللهم صل علی محمد وآل محمد
eitaa.com/ebratha_ir
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
تعریف #شیعه از زبان امام باقر(علیه السلام)
امام #باقر(علیه السلام) در معرفی شیعیان اعتقادی، فرمود:
◀️شیعیان ما #اطاعت کنندگان خدا هستند.
◀️آنان در بالاترین مراحل #تقوا بوده،
◀️در زمره وفا کنندگان به #عهد و امانت بوده،
◀️هر شبانه روز پنجاه و یک رکعت #نماز می خوانند.
◀️اهل- #خمس- و #زکات بوده،
◀️به #زیارت خانه خدا می روند،
◀️از تمام #محرمات الهی دوری می کنند
◀️و اگر از ما پیروی کنند، در قیامت #رستگار خواهند بود.
🌱برای مطالعه سفارش های امام باقر(ع) به جابربن یزید جُعفی درباره شیعیان، ر.ک:
📚شیخ صدوق، صفات الشیعة، ص12؛
📚شیخ طوسی، الامالی، ص273، 370.
@ahlebait110
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
🍃🌸🍃بهترین اعمال در روز عید
امام جواد (علیه السلام) فرمودند: در روز عید قربان چیزى با فضیلتتر از پنج چیز نیست:
قربانى کردن،
یا راه رفتن در جهت نیکى به پدر و مادر یا خویشاوندى که قطع رحم کرده تا به او چیزى ببخشد و آغاز سلام کند،
یا مردى که از بهترین قسمت قربانیش به دیگران اطعام کند و بقیه آن را به همسایگان از یتیمان و بیچارگان و بردگان بدهد و از اسیران دلجویى کند. ما مِنْ عَمَلٍ أَفْضَلَ يَوْمَ النَّحْرِ مِنْ دَمٍ مَسْفُوكٍ أَوْ مَشْيٍ فِي بِرِّ الْوَالِدَيْنِ أَوْ ذِي رَحِمٍ قَاطِعٍ يَأْخُذُ عَلَيْهِ بِالْفَضْلِ وَ يَبْدَؤُهُ بِالسَّلَامِ أَوْ رَجُلٍ أَطْعَمَ مِنْ صَالِحِ نُسُكِهِ وَ دَعَا إِلَى بَقِيَّتِهَا جِيرَانَهُ مِنَ الْيَتَامَى وَ أَهْلِ الْمَسْكَنَةِ وَ الْمَمْلُوكِ وَ تَعَاهَدَ الْأُسَرَاءَ.
📚 الخصال (شیخ صدوق)،ج1،ص298
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
✍سلام.
یکی از کارهای مستحب مؤکد در عید قربان، قربانی است.
آنقدر اهمیت دارد که حتی اگر پولی در دستت نبود قرض کن و قربانی نما که خدا قرضت را ادا خواهد کرد؛
یا اینکه چند نفر با هم شراکتی قربانی کنید.
با قربانی کردن چه بلاهایی که از خانواده، جامعه و کشور دور خواهد شد، إن شاالله
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
چرا روز جمعه را جمعه نامیدند؟
🍃مردی از حضرت امام محمد باقر علیه السلام پرسید: چرا جمعه را جمعه نامیدند؟
حضرت عليه السلام فرمودند:
همانا خداوند متعال، در روز جمعه٬ مخلوقاتش را جمع نمود برای میثاق گرفتن بر ولایت پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) و وصی او حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام. پس این روز را جمعه نامیدند زیرا کل خلق، در آن جمع شدند.
«ان الله عزوجل جمع فیها خلقه لولایة محمد و وصیه فی المیثاق فسماه یوم الجمعه لجمعه فیه خلقه»
📚 الکافی، ج۳، ص۴۱۵
🌹أللهم صَل على محمد و آل محمد و عجل فرجهم
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
شب نهم ذیالحجه و روز عرفه از ایامالله و لیالی ارزشمندی است که بعد از شبهای قدر شاید شبی به برکت آن نباشد؛ عبادت این شب اجر صد و هفتاد سال عبادت دارد و گفتهاند کسانی که از شبهای قدر جا ماندهاند منتظر شب و روز عرفه باشند. برای این روز دعاها، نمازها و اعمال مختلفی ذکر شده است.از جمله مهمترین این اعمال دعای امام سوم شیعیان امام حسین علیه السلام در روز عرفه است.
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
💫امام، ميزان رضايت الهی
🍃«امام وسيله رسيدن به رضوان الهی است. اين راه با تبعيت از اوامر و نواهي آنان، به روي انسان گشوده می شود. سيّد ساجدان و زينت عابدان(عليهالسلام) در دعاي عرفه به درگاه الهي عرضه ميدارد:
«خدايا! تو گاهگاهي دينت را به وسيله امامي كه او را عَلَم هدايت براي بندگان خود و منار معرفت در بلاد خويش قرار دادي، تأييد ميكني. البته بعد از آنكه رشته توسّل به او را به رشته خود وصل كردي، او را وسيله رسيدن به رضوان خويش قرار دادي، طاعت او را واجب كردي و از معصيتش برحذر داشتي، به فرمانبرداري از او امر كردي و از ارتكاب نهي او بازداشتي، از پيشدستي و نيز تأخّر از او نهي كردي (همراهي با او را لازم دانستي): «اللّهمّ إنّك أيّدت دينك في كلّ أوان بإمام أقمته عَلَماً لعبادك و مناراً في بلادك بعد أن وصلت حبله بحبلك و جعلته الذريعة إلي رضوانك و افترضت طاعته و حذّرت معصيته و أمرت بامتثال أوامره و الإنتهاء عند نهيه و ألاّ يتقدّمه متقدّم و لايتأخّر عنه متأخّر»(صحیفه سجادیه، دعای 47)
امام معصوم(عليهالسلام) نه تنها با گفتار، كردار و سكوتِ معنادار خود، دليل به سوي رضای الهی است، بلكه صفات او نيز به اين مقصد بلند دلالت ميكند. در واقع، تمام شئون وجودي امام معصوم در نظام هستي، چنين راهنمايي و دلالتي را به همراه دارد.
📘آیةالله جوادی آملی، ادب فناي مقربان جلد2، ص 316
@toubaefaf
https://chat.whatsapp.com/Cf6mXNx35WSCf0SdIKuiit
🍃دعا برای امام زمان علیه السلام
امام سجاد (علیه السلام): و ولي خود ( امام زمان ) را براي دوستانت بردبار گردان و دستش را بر دشمنانت بگشا (او را بر ايشان مسلط فرما) و رحمت و مهرباني و عطوفت و شفقت او را به ما ببخش ( او را درباره ما مهربان ساز ) و ما را براي او شنوندگان فرمانبرندگان و در ( به دست آوردن ) رضا و خشنوديش كوشش كنندگان و در ياري نمودن و دفاع و پشتيباني از او ياري كنندگان و به وسيله آنچه درخواست شد به سوي تو و پيغمبرت - درودهايت اي خدا بر او و آل او باد - تقرب جويان نما
«...و ألن جانبه لأوليائك و ابسط يده علي اعدائك و هب لنا رافته و رحمته و تعطفه و تحننه و اجعلنا له سامعين مطيعين و في رضاه ساعين و إلي نصرته و المدافعة عنه مكنفين و إليك و إلي رسولك - صلواتك اللهم عليه و آله - بذلك متقربين...»
#صحيفه_سجاديه، دعای روز عرفه
#طوبای_عفاف
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
نقشه مسیر و تقویم حرکت کاروان #امام_حسین (علیه السلام) از مدینه تا کربلا و کاروان اسرای حسینی از کربلا تا شام در سال ۶۰ و ۶۱ هجری.
#امام_حسین علیه السلام ٨ ذی الحجه سال ۶۰ هجری قمری با خانواده و یارانشان مکه را به قصد کوفه ترک کردند. این روز سر آغازیست بر واقعه عاشورا و حماسه عاشوراییان.
در سال ۶۰ ه.ق وقتی امام حسین علیه السلام در اوج مراسم حج مسلمین عازم کربلا شد آیا کسی نپرسید حج بدون امام عبادتی است بی وضو. چرا امام زمان حج را نیمه رها کرد و او عازم کجاست؟
گاهی جامعه بر اثر حکومت طاغوتیان و سقیفه موجب غیبت امام زمان خویش می شود.
تاریخ کربلا درس ها برای عبرت پذیری دارد. «هل من مدکر»
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
سلام ما به حسین و سفیر عطشانش
که در اطاعت جانان، گذشت از جانش
به آن غریبترین سربهدار وادی عشق
به «مسلم بن عقیل» و دو نور چشمانش
به عزم شب شکن و همّت علیوارش
به صبر و قوّت قلب و شکوهِ ایمانش...
میان معرکه، چون کوه محکم و نستوه
ستاده در بَرِ اهریمنان به کف جانش
تمام شهر پر از دشمن است و میبارد
نفاق و فتنه ز بارو و بام و ایوانش
در آستان مُحرّم، به خاک و خون غلتید
منای کوفه ببینید و عید قربانش
طلایهدار بزرگ قیام عاشورا
فدای نهضت سرخِ حسین شد، جانش
#حسین_شمسایی
@shere_aeini
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا ناصرالحسین، یا مسلم بن العقیل
https://eitaa.com/joinchat/4252696586Ce586060fd