🟡 مدرسه سگها؛ شهریه ماهی ۲۰ میلیون!
🔸 در سالهای اخیر، بازار خدمات لوکس و متفاوت برای حیوانات خانگی رونق پیدا کرده که یکی از آنها بازار مهدکودک و پانسیونهایی ویژه سگهاست؛ از اصلاح موی سگها با هزینههای ۲ میلیون تومانی گرفته تا نگهداری شبانه با قیمتهایی از ۵۰۰ هزار تا ۱.۲ میلیون تومان! این مراکز خدماتی ارائه میدهند که گاهی فراتر از تصور است.
🔸 برای شما هم عجیب خواهد بود وقتی بدانید که سگها دوره آموزشی برای تبدیل شدن به سگ آلفا دارند و هزینه آن از ۱۲ میلیون تومان برای دو هفته شروع میشود و به ۲۰ میلیون تومان برای یک ماه میرسد. آموزش افعال نهی، کنترل اجتماعی و رفع مشکلات رفتاری از نکات مطرح شده در دورههاست.
🔸 ماجرا وقتی عجیبتر میشود که در تماس و پیگیریهای خبرنگار تبیان، مهدکودکهای ویژه سگ با جملههای «جا نداریم» و «ظرفیتمون تا سه ماه آینده تکمیله» میگویند سرشان خیلی شلوغ است! برخی از این مراکز حتی سرویس رفت و برگشت سگها را هم فراهم میکنند، به طوری که خانوادهها صبح سگهای خود را به مهد میسپارند و عصر آنها را تحویل میگیرند.
🔸 این خدمات لوکس در شرایطی ارایه میشود که مسایل اقتصادی و گرانیها دغدغه خانوادههاست، ولی تجملگرایی و مصرفگرایی، اولویتهای اجتماعی و ارزشها را تحت تاثیر قرار داده و با تغییر سبک زندگی، تأثیر رسانهها و تبلیغات متعدد، افراد به سمت دریافت خدماتی رفتهاند که اساسا موجودیتشان زیر سوال است!
@TebyanOnline
لجاجت که باشد، هیچ چیز در انسان کارگر نیست
چون غرض آمد هنر پوشیده شد
صد حجاب از دل به سوی دیده شد
اینکه مغرض بودن و لجاجت داشتن و سرکشی داشتن، با انسان چه میکند، واقعاً عجیب است!
این کلمه «اسلام» که نام دین خداست خودش معجزه است؛ یعنی آن روح دین و روح انسانیت و مرز میان کفر و دین را همین یک کلمه معین میکند.
اسلام، یعنی انسان در مقابل حقیقتی که بر او عرضه میشود تسلیم باشد. اگر بخواهد حالت لجاجت در کار باشد، دیگر هیچ چیزی در انسان کارگر نیست.
استاد شهید مرتضی مطهری،
کتاب آشنایی با قرآن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرکس یک فامیل خوشبخت در خارج داره که از نظر اون همه چی خوبه. یا به هر دلیل مسیر درستی رو طی کرده و مشکل حاد نداره. اما برای همه اینطور نیست.
مراقب باشید ملاک دیدگاه شما یا انتخاب شما اون فرد نباید باشه.
هیچ کس نمیاد به فامیل یا خانواده خودش از سختی های انتخابی که کرده بگه.
اینستا پر شده از این ویدئوها، نمیشه همه رو ارسال کرد. خودتون تمایل داشتید دنبال کنید. (عذرخواهی میکنم از برخی ادبیات این عزیزان)
حداقل به اون عزیزتون که رفته بگید: ببین اگر شرایط سخت هست یا اذیتی. فدای سرت. هرچه سریعتر برگرد. حتی نمیخواد بگی چه سختیهایی کشیدی. فقط برگرد. آغوش ما به روی تو باز هست.
بزرگترین ظلم رو کسانی میکنند که ندیده و تجربه نکرده به عزیزشون میگن، برنگردیا! هرچی باشه از اینجا بهتره. خدا هرگز این افراد را نخواهد بخشید...
چون من خودم به چشم خودم دیدم دختری که زار میزد، از درد و سختی و حوادثی که براش پیش اومده بود، اما وقتی بهش گفتم چرا بر نمیگردی؟! میگفت: برگردم بهشون چی بگم؟ بگم این همه خرج کردید برام، دستاوردم چیه؟...
✍🏻 تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
*💢صاحب این شکم را می شناسید؟!*
🔰 مالک این شکم بزرگ که در تصویر مشاهده می کنید، دانیل بادیسلاو، دروازهبان ۱۳۰ کیلوگرمی رومانیایی بود که باعث سقوط تیمش از درجه دو به چهار شد و باشگاه قادر به بیرون کردن وی نبود، زیرا مادرش از مالکین و حامیان باشگاه بود.
✳️چهار مربی به خاطر این موضوع استعفا دادند و یک مربی نیز به علت سکته قلبی از دنیا رفت. یک بازیکن فیکس تیم نیز برای همیشه با فوتبال خداحافظی کرد!
دانیال در ابتدا پست فوروارد را برای خود انتخاب کرد اما چون قادر به دویدن نبود پست دروازه بانی را انتخاب کرد. به خاطر ناتوانی در گرفتن توپ نیز مربی مجبور بود همه بازیها را با ۷ دفاع و سه هافبک بازی کند!
*او در بین یارانش بیشترین دستمزد را داشت!...*
*آیا امثال دانیل (که نه شایستگی و نه لیاقت دارند ) در جامعه و مملکت ما هم هستند، که باعث شده باشند، عرصه بر افراد مستعد و کارآمد تنگ شود و از کارایی آنها در اداره امور مردم استفاده نشود؟!
زمانی سیمین دانشور را برای شرکت در مراسم «شب شعر گوته» به سفارت یکی از کشورهای غربی در تهران دعوت کردند؛ پرسیده بود که جز شعر و داستان قرار است چه بگویید؟ گفته بودند قرار است از سیاست سانسور در ایران هم انتقاد کنیم. سیمین گفته بود «ممنون؛ ما رختچرکهایمان را در حیاط همسایه نمیشوییم!»
سفره دل باز نکردن و شرح غم وطن پیش بیگانه نبردن، از ابتدائیات وطنپرستی است و این را همیشه همه سیاستمداران و هنرمندان و رهبران و دیپلماتهای چپی و راستی ایران در تاریخ فهمیده و رعایت کردهاند. از مدرس و مصدق تا دانشور و تختی و خمینی بزرگ. وطن ناموس است؛ حجابش را مقابل بیگانه برنمیدارند. حالا اما آقای مسئول ایرانی مقابل دوربین بیگانه مینشیند و مصاحبه میکند و میگوید راستی ما یک رقیب انتخاباتی در ایران داشتیم که خیلی تندرو است و اگر رای میآورد حالا جنگ شده بود!
کاش کنار درسهای دانشگاهتان چندواحد درس وطندوستی هم پاس میکردید که اینطور درد دلها و شکایتهای داخلی را پیش اجنبی نبرید. خیلی بد شد.
«مهدی مولایی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 ترامپ، پرونده ترور رئیسجمهوری که میخواست برنامه هستهای اسرائیل را کنترل کند، از طبقهبندی سری، خارج کرد
◀️ ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، فرمان اجرایی را امضا کرد که پروندههای مربوط به ترور جانافکندی، رئیسجمهور اسبق آمریکا را از طبقه بندی سری خارج کرد.
◀️ کندی، دستور داده بود که رآکتور دیمونای اسرائیل مورد بازرسی قرار گیرد تا ببینند آیا بمب اتمی در آن وجود دارد یا خیر
◀️ لی هاروی، کندی را ترور کرد و پس از دستگیری وی، یک فرد اسرائیلی به نام جک روبی به لی هاروی در حین انتقال، شلیک کرد که پس از آن جک روبی در شرایطی مرموز جان خود را از دست داد!
◀️ گلوله دوم نیز، از داخل ماشین اسکورت، شلیک شد!