🔻بررسی مرکز آمار آمریکا
(US Census Bureau)
نشان می دهد که درصد مشارکت انتخاباتی در اقشار پردرآمد بیشتر از مشارکت اقشار کم درآمد است!
78 درصد آمریکایی هایی که سالانه بیش از 150 هزار دلار درآمد دارند، رای می دهند.
اما تنها 41 درصد از مردمی که کمتر از 10 هزار دلار در سال دستمزد می گیرند، در انتخابات شرکت می کنند.
▪️ به نظر می آید که مردم پردرآمد، نسبت به آینده سیاسی کشور حساس تر هستند.
🔶 اما یک نظریه دیگر هم وجود دارد: «مردمی که نسبت به آینده سیاسی کشورشان حساس تر هستند، درآمد بیشتری دارند!»
این گروه به محیط اطرافشان توجه بیشتری دارند و هوشیارتر عمل می کنند.
✅ از میان گزینه های موجود انتخاب می کنند و فرصت های واقعی را نادیده نمی گیرند.
آنها برای انتخاب شهامت دارند و منتظر شرایط کاملا آرمانی نمی مانند.
انتخابات دروازه تغییر است؛ اگر وضع موجود، نامطلوب است و باید عوض شود، راه تغییر، شرکت در انتخابات است.
اگر این پیام را میخوانید و هنوز برای شرکت در انتخابات تردید دارید و از وضع موجود ناراحتید، شما را به فطرتتان ارجاع میدهم؛ بدانید که جمهوری اسلامی بر اساس دادخواهی مستضعفین از مستکبرین شکل گرفت. اگر دولت روحانی و برخی مسؤولین و دولتمردان سابق، به مردم بیتوجه شده و روحیه استکباری پیدا کردهاند، قطعا راه برگرداندن دولت به ریل صحیح، شرکت در انتخابات است. همه برای ایجاد #تغییر به میدان انتخابات بیاییم.
حسام الدین حائری زاده
*اگر اموالتان را سرقت کردند با سارقتان بجنگید نه با اموالتان !*
*اگر انقلابتان را دزدیدند ، با سارقان بجنگید نه با انقلابتان ...*
🖼 رهبر انقلاب: گاهی یک یا چند رأی، در سرنوشت یک کشور اثر میگذارد
رئيسجمهوری که روز جمعه انتخاب خواهد شد اگر با رأی بالا انتخاب شود ، رئیس جمهور قوی و قدرتمندی خواهد بود و کارهای بزرگی. میتواند بکند.
کاهش حضور مردم ؛ افزایش فشار دشمن
@ttt1400
آیتالله حاج شیخ علی صفایی حائری (ع. ص) درباره انقلاب و مشکلات کشور میگفت:
«توجیه، حماقت است و تضعیف، جنایت است و تکمیل، رسالت؛ وظیفه همگی ما تکمیل است؛ نه تضعیف خوبیها و نه توجیه خرابیها، بلکه تکمیل رسالت ماست...».
من رأی میدهم،
اول از همه چون هم در ایران زندگی کردم و هم در کانادا،
و خیلی خوب میدانم هر یک برگ رأی داده نشده، برگِ دلاری است برای تولیدِ نااَمنی،
ناامیدی و پوچی.
من رأی میدهم چون در این چند روز دیدم و لمس کردم که سُفره و معیشت مردم هدف قرار گرفته و میدانم زمانی که فقر از دَری بیاید، از دَر دیگر ایمان میرود.
من رأی میدهم چون میدانم ترسِ اوَّل و آخرِ غرب، ایران است، مردم ایران.
مردمی که سیاستشان، از معنویتشان میآید و هرگز نشده که زرق و برقِ پوچِ دنیا، ذرهای دورشان کند از آنچه حقیقتِ وجود انسان است.
من رأی میدهم چون نمیخواهم با طرزِ تفکّر صهیونیستی، همپیمان باشم. نمیخواهم بهانه بدهم دستِ بردهدارانی که دنبالِ بردگیِ فکری انسانها هستند.
من رأی میدهم چون میدانم، رأی من اعتراضی است به شرایط موجود. اعتراضی است به گِرانی، به فِساد اخلاقی، به بیکاری. به قولِ غربیها
Your vote is your voice
«رأی شما، صدای شما».
مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک زن مهاجر ایرانی مقیم غربِ کانادا، شهرِ ونکوور
@pardarca
۲۲ کشور قانون "رایگیری اجباری" دارند
"رای اجباری" روشی است که برخی کشورها برای انتخابات خود در نظر گرفتهاند و از این طریق، بهصورت قانونی مردم را مجبور به شرکت در انتخابات میکند.
تقریباً همه کشورهای جهان قوانینی را برای انتخابات وضع کردهاند؛ قوانینی که تعیینکننده سیستم انتخاباتی کشورها قلمداد میشود؛ این قوانین شامل صلاحیت افراد رایدهنده، نحوه مشخص کردن و شمارش آراء و نتیجه انتخابات است.
در سیستم انتخاباتی برخی از کشورها تعیین شده است که همه شهروندان واجد شرایط باید در انتخابات کشوری شرکت کنند؛ "رای اجباری" روشی است که برخی کشورها برای انتخابات خود در نظر گرفتهاند و از این طریق، بهصورت قانونی مردم را مجبور به شرکت در انتخابات میکند؛ غایبان انتخابات نیز در صورت نداشتن دلیل موجهی برای عدم حضورشان باید منتظر مجازاتهای نقدی و غیرنقدی سختی باشند که در صورت ادامه، ممکن است آنها را از اساسیترین حقوق شهروندی محروم کند.
22 کشور در جهان هستند که قانون "رای اجباری" را تصویب کردهاند؛ از این 22 کشور، 11 کشور به طور جدی این قانون را اجرا میکنند و در صورت عدم رعایت آنها مجازات سختی را برای شهروندان در نظر میگیرند.
برخی کشورها مجازاتهایی را برای عدم تمکین شهروندان از قانون "رای اجباری" در نظر گرفتهاند.
آرژانتین رایگیری اجباری را در سال 1912 برای شهروندان 18 تا 70 ساله ارائه کرد در حالی که برای شهروندان بالای 70 سال و از 16 تا 18 سال اجباری نیست؛ در صورت عدم رایدهی شهروندان آرژانتینی، جریمه نقدی شامل حالشان میشود.
در کشور بلژیک، اگر کسی پس از دریافت دعوتنامه برای رای دادن، پای صندوق نرود و عذر موجهی هم نداشته باشد، بین 25 تا 50 یورو جریمه میشود؛ اگر این غیبت دوباره تکرار شود جریمه بین 50 تا 125 یورو خواهد بود؛ اگر کسی در 4 دور انتخابات شرکت نکند، علاوه بر 4بار جریمه، نام او از لیست رایدهندگان به مدت 10 سال خط خورده و در هیچ مقام و اداره دولتی پذیرفته نخواهد شد و هیچ کمک و امتیازی نیز از سوی دولت دریافت نخواهد کرد.
استرالیا از انتخابات 1924 به بعد سیاست رای اجباری را در پیش گرفت؛ شهروندان استرالیایی موظفند در زمان انتخابات در محل رایگیری حاضر شوند؛ اما بعد از ثبت اسمشان میتوانند رای ندهند و یا به اصطلاح رای سفید و بینام بیندازند؛ شهروندانی هم که دلیل موجهی برای غیبت در انتخابات ندارند به صورت نقدی جریمه میشوند و در صورت عدم پرداخت جریمه، به زندان میروند.
در کشور سوئیس، رایگیری اجباری در اواخر قرن نوزدهم در برخی از کانتونها آغاز شد؛ افرادی که از این قانون سرپیچی کنند با جریمه نقدی روبهرو میشوند؛ در برزیل نیز برای کسانی که در انتخابات شرکت نکنند پاسپورت صادر نمیشود.
کشور بولیوی نیز یکی دیگر از کشورهایی است که شهروندان آن باید از روی اجبار رای بدهند؛ این قانون از 1952 در این کشور اجرا میشود؛ هر شهروند اهل بولیوی کارتی ویژه دارد که حضور او در انتخابات را اثبات کند؛ اما اگر کسی تا سه ماه بعد از انتخابات نتواند حضورش را اثبات کند، حقوق و مزایایش دچار مشکل میشود؛ همچنین یکی از مجازات سنگین برای غایبان در انتخابات بولیوی ممنوعیت خارج کردن پول از حساب بانکی است.
مسئولان این کشورها در خصوص این مشروعیت این قوانین بیان میکنند که رایگیری مانند سایر مسئولیتهای مدنی مثل مالیات و آموزش اجباری است؛ رایگیری اجباری منجر به مشارکت بیشتر رایدهندگان میشود و این مشروعیت سیاسی را افزایش میدهد.
@ttt1400
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1398/09/13/2152797/22-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فحاشی و عصبانیت منافقین از رای دادن مردم
@Farsna
✅ یک روز اختیار و ۴ سال جبر
👌حکیمی را پرسیدند
زندگی به ''جبر'' است یا به ''اختیار"؟
پاسخ داد:
امروز را به ''اختیار'' است
تا چه بکارم
اما
فردا ''جبر'' است
چرا که به ''اجبار'' باید درو کنم
هر آنچه را که قبلا به ''اختیار'' کاشته ام
هرچه را امروز بکاریم، چهارسال برداشت میکنیم!
⬅️اختیار، این گوهر انسانی،حقی است که آگاه، آن را با چنگ و دندان حفظ؛ و ناآگاه، به اندک بهایی ،می فروشدش!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸دولت عربستان انتخابات ایران را غیر دموکراتیک میداند
👓 آخرین انتخاباتی که تو عربستان برگزار شد روزی بود که رای گیری کردن کی پیامبر رو شب تو بستر ترور کنه!!
✨به نام خدا✨
#کارگاه_صلواتی_بین_الطلوعین
🔹بررسی تکنیکهای اقناع مخاطب دررسانه8
🔸سرکارخانم زهرا نیستانی|مدرس سواد رسانه در حوزه بینالملل
🔹شنبه|29خرداد ماه |۱۵ دقیقه بعداز اذان صبح به افق قم|ساعت4:25دقیقه
🔸پرداخت معنوی ۲۰۰ صلوات
🔹ورود به مسجد مجازی سردارشهید حاج قاسم سلیمانی⬇️
https://online.lmskaran.com/ch/android-club
🔹پاتوق بین الطلوعین
https://eitaa.com/joinchat/1834549266C7106a1d010
🔹آسمان مفرح امید
https://eitaa.com/joinchat/4014800930C77bea1fca3
اثر وضعی
در خاطرم هست روزی استادمان گفت: وقتی کسی پایش را می گذارد جلوی در مترو تا مثلا دوستش هم برسد و سوار شوند که قطار را از دست ندهند. تصور می کند که به اندازه ی چند ثانیه متوقف نگه داشتن قطار به جایی بر نمی خورد...
اما او فقط چند ثانیه را ضایع نکرده. بلکه آن چند ثانیه ضربدر زمان همه تعداد کسانی که در آن قطار هستند را تضییع کرده. و کی و کجا امکان پیدا می کند که از همه آن ها برای این زمانی که شاید برای هر کس مهم بوده حلالیت بطلبد...
همچنین، این چندثانیه را به خیال خودش ذخیره کرده که زودتر برسد، اما اثر وضعی کارش یک تاخیر اساسی در زندگی اش است که یک جایی به او بر می گردد. همان چند ثانیه ضربدر همه عمر آن آدم ها. یعنی شاید چندین ساعت... این سنت این دنیاست.
می گوید من رأی نمی دهم. خودشان هر که را بخواهند می آورند... می گویم: این حرف که به چندین استدلال مشخص قابل پاسخ و رد است. اما الان دیگر وقت بحث نیست. اینها بحث ها و استدلال های مفصل می طلبد که بعدا صحبت می کنیم.
فقط یک نکته می گویم: حتی اگر فرض بگذاری با خودت که درست فکر می کنی. کار اشتباه کسی با کاری که تو تکلیفش به گردنت هست ارتباطی پیدا نمی کند.
برای حفظ امنیت و قدرت کشورت، ابراز وجودت لازم است. و این تکلیف اجتماعی، به گردن تو برقرار است. چه دیگرانی اشتباه کنند چه نکنند. و اگر نسبت به این تکلیف بی تفاوتی نشان دادی و این حق را تضییع کردی. خودت را از اثر وضعی کارت دور ندان...
و اگر صرف نظر از همه تصورات و توقعات به تکلیفت عمل کردی بدان که فرمود:
✨«هرکس مراقب رفتارش باشد و صبر پیشه کند، باید بداند که خدا پاداش درستکارها را پایمال نخواهد کرد.» آیه ۹۰ سوره یوسف.
🌸مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در فرانسه
@ninfrance
#تاریخپهلوی
🔺نوبت حمام نمره تهران! (اوایل دهه ۵۰/ دوران پهلوی)
👈 روزگاری که حمام رفتن نیز صفی طولانی داشت!
┅┅❅❈❅┅┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ عبدالباری عطوان تحلیلگر سرشناس خطاب به برخی از کشورهای عربی:
📍شما از انتخابات صحبت نکنید که فقط صندوق سبزیجات را میشناسید/باید از ایران یاد بگیرید/نتانیاهو کجاست که به دادتان برسد؟!
#عربی