🔸نگرانی جدی
من حقیقتاً نگران هستم. من نگران اسلام هستم. ما اسلام را از چنگ محمد رضا در آوردیم. و من خوف این را دارم که اسلام به چنگ ما مبتلا شده باشد، به طورى که ما هم مثل او یا بدتر از او بر سر اسلام بیاوریم. این نگرانى هست و زیاد است... اگر بنا باشد که هر جا آدم برود می بیند که [دائماً] مردم دارند شکایت می کنند. زن و بچه مردم می آیند گریه می کنند. می آیند [التماس] می کنند. من هم خسته دارم می شوم. خدا می داند که من در آن رژیم سابق هیچ وقت از هیچ چیز خسته نمی شدم، هر فشاری می آوردند بر من خسته نمی شدم، حالا دارم از خودمان خسته می شوم. آخر چرا باید این طور باشد. یک فکری بکنید. اگر دیر بجنبید اسلام را در خطر تضییع و رفتن آبرویش قرار دادهاید. مسئولیم همه ما... در هر صورت برسید به داد اسلام. به دست ما خراب نشود اسلام. اگر یک وقت به دست دشمنهای ما می شد ما مسئول نبودیم. اگر حالایی که به دست ما رسیده، به دست ما خراب بشود اسلام، ما مسئولش هستیم ...
(صحیفه نور، امام خمینی،ج11،ص312 تا318)
🔺ما امروز از دوستان می ترسیم، دیروز از دشمن ها می ترسیدیم. آن ترس خیلی زیاد نبود، اشکالی نبود. امروز از دوست ها می ترسیم که این دوست های بی توجه به عمق مسائل، بی توجه به موقعیتی که الان ما در آن واقع هستیم کاری بکنند که مکتب ما در دنیا مکتب فاسد قلمداد شود، مکتب عقب مانده قلمداد شود. این است که ما را رنج می دهد، این است که ما را نگران کرده.
📚 صحیفه نور جلد ۸ صفحه ۴۳
حفظ این پیروزی از اصل پیروزی مشکل تر است.
صحیفه امام خمینی ج ۸ ص ۹۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴غارت زلزلهزدگان!
حقیقتا انسان موجود عجیبی است، با اینکه مرگ لحظهای هزاران تن از هموطنان خود را بالعین و العیان میبیند؛ اما باز هم دست از دزدی و غارتگری برنمیدارد!
🔹این تصاویری از غارت مغازهها و فروشگاهها در شهر زلزلهزدهی هاتای ترکیه است!
#ترکیه
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحریف_مهدویت
🔷این قسمتی از تلاش شاه دوستان در روزهای منتهی به انقلاب اسلامی ایران است که با بهره گیری از نام حضرت مهدی علیه السلام واکنش به «امام» خواندن امام خمینی (ره)از خود نشان داده اند . آن ها ادعا دارند که چون امام مهدی علیه السلام امام دوازدهم است دیگر نیازی به شخصیتی مانند امام خمینی نیست.
محمد شهبازیان
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 آیا سدسازی ترکیه و بستن آب مردم سوریه و عراق و ایران سبب زلزله شد؟!
🔹 این کلیپ به صورت علمی سعی در اثبات این مطلب داره، متخصصین زمین شناسی خوبه که راجع به این مطلب نظر بدهند که آیا سدهای خیلی عظیم میتونه زلزله را تشدید کنه؟!
ظاهرا که دلایل خوبی در این کلیپ اومده...
@HozeTwit
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 کلیپی که ایرنا درباره رابطه سدسازی گسترده و زلزله منتشر کرده و در آن از متخصصین زمین شناسی هم شاهد آورده!
❗️ ندانم کاری اردوغان چندین کشور را دچار بحران کرده است!
@HozeTwit
شهید مطهری(ره):
⬅️ آينده اين انقلاب آن وقت محفوظ خواهد بود و اين انقلاب آن وقت تداوم پيدا خواهد كرد كه اولا مسير عدالتخواهى را براى هميشه ادامه بدهد و الّا اگر عدالت فراموش شود انقلاب شكست مىخورد چون اصلا ماهيت اين انقلاب ماهيت عدالتخواهانه بوده است.
*🔻۰۰۰ما تا انقلاب خودمان را دقيق نشناسيم، تا تمام ابعاد اين انقلاب ( عدالتخواهی، آزادی، معنویت) را نشناسيم نمى توانيم آن را در آينده حفظ و نگهدارى، رهبرى و هدايت كنيم.*
*🔻مگر انقلاب صدر اسلام را بنى اميه با يك تردستى تحريف نكردند؟*
*يك انقلاب صد در صد اسلامى كه چيزى كه در آن وجود نداشت ريشه هاى قومى و نژادى و خونى بود،*
*🔻يك وقت ديديم آن را به يك انقلاب قومى و نژادى و خونى تبديل كردند و گفتند اين، انقلاب عرب بود عليه غير عرب، براى سيادت عرب بر غير عرب بود؛ يعنى يك تحريف.*
📚 مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى ؛ ج24 ؛ ص207 و ص272
@ttt1400
شهید محمد باقر صدر:
امروز موسی بر فرعون پیروز شد و آرزوی همه انبیا برآورده شد. امروز آیت الله خمینی حکومت شاه را ساقط کرد.
امام خمینی کبیر، آرزوی انبیا، اوصیا و امامان(ع) را محقق کرد و تلاش این بزرگان را با پایه گذاری پاک ترین دولت در تاریخ به سرانجام رساند.
🇮🇷امامخمینی(ره) مرزهای جهان اسلام را درنوردید
✏️«دمیتری ژوکوف»، نویسنده روسی:
🔹«رهبر کبیر انقلاب اسلامی، جانی تازه به کالبد دین اسلام بخشید و با شجاعتی مثالزدنی در برابر خرافهگرایان ایستاد.
🔸امامخمینی(ره) مرزهای جهان اسلام را درنوردید و بسیاری از پیروان ادیان و مذاهب دیگر هم عاشق او هستند.
🔺 اندیشههای انقلابی ایشان الهامبخش حرکتهای آزادیبخش در جهان است و خیزشهای مردمی در کشورهای عربی از جمله در بحرین از انقلاب اسلامی ایران نشأت گرفته است.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 مسئولین گوش کنند...
🔰 امام راحل(ره): اصلاح کنید خودتان را
🔻 این مردم بیچاره همه چیز را قبول دارند. این من و شما هستیم که هرجا بر خلاف مصلحت ما باشد اساس را میگوییم قبول نداریم.
🔻 [برخی تصور میکنند] هرجا هر کس بر خلاف من است این اصلا مسلمان هم نیست. اگر بر وفق من باشد، اگر شمر هم باشد این ابوذر است.
👆 این مطلبی است که در باطن ذات هرکس هست. اصلاح کنید خودتان را!
🔻 در باطن ذات همه هست که: آنکه با من خوب است و آنکه با من بد است بد.
نه آنکه به حسب حکم خدا خوب است!
@ttt1400
امام خمینی:
❇️ بروید ببینید امشب چه افرادی دارند اللهاکبر میگویند
🔰 من از این طبقه که شما طبقه پایین میگویید منت میکشم، دست اینها را میبوسم
♥️ رهبر انقلاب:
امروز جوان ایرانی به برکت شعار «الله اکبر» کارهای بزرگی را انجام میدهد
✳️ 🔻 ابراهیم هادی:
میدانی #الله_اکبر یعنی چه؟ یعنی خدا از هرچه که در #ذهن داری بزرگتر است. خدا از هرچه بخواهی فکر کنی باعظمتتر است. یعنی هیچکس مثل او نمیتواند من و شما را #کمک کند. الله اکبر یعنی خدای به این عظمت در کنار ماست، ما کی هستیم؟ اوست که در سختترین شرایط ما را کمک میکند. برای همین به ما یاد داده بود که در هر شرایط، بهخصوص وقتی در #بنبست قرار گرفتید فریاد بزنید: الله اکبر! و خودش نیز در عملیاتها با همین ذکر، حماسههای بزرگی آفریده بود. میگفت: «با بیان این ذکر #توکل شما زیاد میشود.»
📚 از کتاب #سلام_بر_ابراهیم ۲
📖 صفحه ۱۳۰
🇮🇷امشب همه باهم ساعت ۹شب
به کوری چشم بدخواهان نظام و انقلاب
ندای الله اکبر سر خواهیم داد.
برای خواهرم، خواهرت، خواهرامون
برای کشورم، مردمم، شهیدامون
پ. ن:
🔻پیامبر در شب معراج هرگاه بالاتر می رفت ذکر الله اکبر را بر زبان می آوردند...
🇮🇷#دهه_فجر
✊#بانگ_الله_اکبر
💪#فردا_خواهیم_آمد
انقلاب به سبک فرانسوی
امسال و در این ایام مدرسهای در ایران دعوت شدم که در خصوص ویژگی های انقلاب های جهان برنامه گذاشته بودند. ایده جالب و مهمی بود که بچه ها بدانند انقلاب های جهان چه فرایند و سرنوشتی داشته اند. پیشنهاد تشریح انقلاب فرانسه را به عهده گرفتم. به عنوان کسی که از نزدیک هم فرانسه امروز را تجربه کرده است.
چکیده آنچه گفته شد این که:
فرایند تبدیل شدن فرانسه از سلطنت به جمهوری حدود ۱۰۰ سال طول کشیده. از انقلاب اول ۱۷۸۹. بقای انقلاب اول فرانسوی ها به ۱۵ سال هم نرسید.
انقلاب ضد سلطنت بود اما بعدش سلطنت ناپلئون شروع شد. سلطنت مطلقه کامل. بعد هم به کلی انقلاب فراموش شد.
کلا هر گروهی می آمدند با جنگ و خونریزی قدرت را دست گرفتند. تا ۱۷۹۲ خونریزی های فراوانی انجام شده. انقلابی ها تا ده سال پشت سر هم زیر تیغ گیوتین میرن. یا با فجیع ترین حالت ها حتی به جسد این افراد رحم نمی کنند.
پس از انقلاب دو دوره را فرانسه تجربه می کند. دوره اول جنگ های داخلی. دوره دوم جنگ های بین المللی.
در دوره اول در طی ده سال ۱۲۰۰۰ نفر زیر تیغ گیوتین رفتند. در زمانی که جمعیت فرانسه ۲۰ میلیون نفر بود. همه هم رهبران انقلاب بودند.
انقدر هرکس روی کار می آمد رهبران انقلاب قبلی را می کشت که این اصطلاح باب شد که انقلاب فرزندان خود را می خورد...
تا ۱۷۹۹ و روی کار آمدن ناپلئون که دیکتاتوری کامل شد این جنگ و جنایت داخلی ادامه داشته. ناپلئون انقلابی نبود نظامی بود. و او هم با کشتن مخالفان یک دیکتاتوری کامل ایجاد کرد.
از ۱۷۸۹ تا چهل سال پس از آن همین روند ادامه داشت. تا چهل سال!
ده سال نخست جنگ قدرت. بعد هم اوج قحطی و مشکلات اقتصادی.
در این ده سال ده بار قانون اساسی نوشته می شود. یعنی تقریبا سالی یک قانون اساسی.
بعد ۲۴ سال دیکتاتوری مطلق در فرانسه که همه چی در اختیار جنگ بوده، بعد برادرزاده ناپلئون بر سر کار میاد و بعد مجدد سلطنت طلبان...
بر این اساس گفته می شود که فرانسه انقلاب شده بعد ۴۰ سال با کشوری که انقلاب نکرده بود فرقی نداشت. تازه استعمارگر هم شد. استعمارگری بزرگ... و با انگلیس و پرتغال و اسپانیا که انقلاب نکردند هیچ فرقی نداشت. فرانسه از آمریکای لاتین گرفته تا کانادا و آفریقای شمالی و حتی آسیا مستعمره داشت. هند اول مستعمره فرانسه بود که انگلستان با او جنگید و این کشور را از آن خود کرد. فرانسه، مراکش، تونس، الجزایر همه را به بند کشید و منابع طبیعی و انسانی این کشورها را برای کشور خود می برد.
وقتی مردم الجزایر برای استقلال کشورشان انقلاب کردند. سر معترضین و رهبرانشان را که ۱۸۰۰۰ نفر می شد با تیغ گیوتین از بدن جدا کرد و به کشور خود برد که هنوز هم در موزه ای از آن جمجمه ها نگهداری می کنند! در ۱۳۲ سال استعمار ۵ میلیون آفریقایی را کشت و منابع طبیعی و نیروی انسانی این کشورها را برای خود برداشت...
شعار فرانسوی ها: آزادی، برابری و برادری بود اما در عمل همه چی برعکس اتفاق می افتاد.
برای بیستمین بار یک قانون اساسی که جمهوری باقی بماند ثبت شد. اما سازگار با سایر کشورهای اروپایی سلطنتی. یعنی تنها شکل حکومت تغییر کرد. اساس سکولاریسم. تفکیک قوا. رجوع به احزاب صاحبان قدرت نه مردم.
حق رای به زنان بیست سال پس از انقلاب فرانسه به تصویب رسید.حتی این حق برای همه مردها هم نبود. تا مدت ها حق رای بر اساس میزان ثروت بود و افراد باید مالیات معینی پرداخت می کردند تا حق رای پیدا کنند...
انقدر وضع جنایات و فجایع این انقلاب که با صفت کبیر از آن یاد می شود وحشتناک است که من توان ذکر یکی از انها را هم ندارم و می توانید در مستندی که نشانی آن را ارسال می کنم از آن با جزئیات بیشتر مطلع شوید...
به نظر یکی از کارهای ارزشمند آگاهی بخش برای نوجوان و جوان ایران آگاهی با کیفیت انقلاب های کشورهایی است که امروز سنگ آزادی و زندگی طبیعی مردم و زنان ایران را به سینه می زنند. همه اش فیلم و نمایش است و جز به دست آوردن سرزمین های پر منابعی همچون ما به چیز دیگری نمی اندیشند... به معنی واقعی کلمه در رنج هستند. هم رنج از دست دادن ایران، هم رنج تکثیر شدن این نگاه انقلابی در جهان...
@ninfrance
https://www.aparat.com/v/jJ138/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86%20(%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA%208)%20%7C%20%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C%20%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8%20%DA%A9%D8%A8%DB%8C%D8%B1%20%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87
https://www.aparat.com/v/y3wJz/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86%20(%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA%209)%20%7C%20%D8%A8%D8%AE%D8%B4%20%D8%AF%D9%88%D9%85%20%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C%20%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8%20%DA%A9%D8%A8%DB%8C%D8%B1%20%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87