فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آتش سوزیهای چند ماهه در استرالیا 🇦🇺
❌اجساد سوختهی حیوانات در حاشیه جاده
❌آلودگی شدید هوا
🔍خبرگزاری Huffington Post :
🔴تیتر: بسیاری از بریتانیاییها، به شدت بیپولاند و برای تامین مایحتاج خود به سختی تلاش میکنند!
🔹این هفته،برنامهی Today، شاخصترین برنامهی خبری BBC، از واقعیت زندگی میلیونها نفر از بریتانیاییها، پرده برداشت.
🔹آمار و ارقام ملی(که توسط دولت ارائه میشود) از درصد بالای اشتغال، میتواند واقعیت را برای خیلیها پنهان کند. در شهر Hartlepool، فقط ۶ شغل برای هر ۱۰ نفری که در سن اشتغال هستند، وجود دارد. در Norfolk، خانوادهها از این گفتند که چطور پس از پرداخت هزینههای ضروری، فقط اندکی پول برایشان باقی میماند و باید با همان مقدار تا آخر ماه سر کنند.
🔹سیاستمداران، برای ظاهر شدن در برنامههای خبری مشهور و معتبر، درباره هر موضوعی که باشد بسیار مشتاقاند، اما هیچ نمایندهای از دولت حاضر نشد تا در برابر سؤالات خبرنگار، دربارهی مشکلات مهم بسیاری از مردم، پاسخگو باشد.
🔹... هزینههای مربوط به مایحتاج ضروری زندگی، همچنان در حال بالا رفتن است.
🔸لینک خبر:
http://bit.ly/36JibRB
هدایت شده از تا انتهای افق
اعتصابات بی پایان در فرانسه
بیش از یک سال از اعتصابات هفتگی فرانسوی ها که به ژیله ژون ها (جلیقه زردها) مشهور شده اند بخاطر مشکلات اقتصادی می گذرد. برخی هفته ها هم خیلی داغ تر می شود و نتیجه اش تخریبی است که بعد از شنبه هر هفته در سطح شهر شاهدیم. مثل تخریب ویترین مغازه ها و خودپردازها.
برخی از فروشگاه ها، هتل ها و بانک ها که با تخته های چوپ از ویترین های خود محافظت می کنند که در تصویر می بینید.
اما این داستان کاهش حقوق بازنشستگی و طولانی تر شدن مدت بازنشستگی هم قوز بالا قوز شده است. یک اعتراض جدید و مستقل. وقتی هم که از همکلاسی قرانسوی ام پرسیدم که آخر چرا انقدر اعتصاب! می گفت: شما درک نمی کنید. پدر من در کارخانه کار می کند، همین الان هم که 60 سال دارد بیمار است بخاطر عوارض کار در کارخانه حالا اینها تاریخ بازنشستگی را از 63 سال به 65 سال رسانده اند! دیگر چه می ماند از پدر من؟
این اعتصابات مرتبط با بازنشستگی از سه هفته مانده به سال نو شروع شد و اثرش را بر دانشگاه ما هم گذاشت. کلاس ها معلق شد و بالا پایین زیادی داشتیم.
بعد سال نو هم ادامه پیدا کرد و جز یکی دو مورد برگزاری کلاس در مکان های دیگر باز هم کلاس ها در حالت تعلیق درآمد.
حتی امتحانات نیمسال اول دانشجویان هم تعلیق شده و یک دردسری شده برای دانشجویان واقعا.
قرار بود این هفته کلاسهایمان شروع شود اما باز رئیس دانشگاه ایمیل همگانی ارسال کرده که همچنان بخاطر اعتراض به قانون جدید اعتصابات اساتید و کارکنان دانشگاه ادامه دارد و باز هم کلاس ها این هفته در حالت تعلیق خواهد بود.
همین پنجشنبه ای که گذشت باز یک اعتصاب سراسری در فرانسه برقرار بود که صدای شعار و اعتراضش شهر را برداشته بود.
این شنبه هم که شرکت های اتوبوس رانی و قطار اعتصاب داشتند و حرکت قطارها به پاریس و ... اعلام شد که لغو شده.
نمی دانم آیا این اعتصابات نتیجه بخش خواهد بود یا نه. اما هست و ظاهرا حالا حالاها ادامه دارد...
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک دانشجوی ایرانی🇮🇷 در فرانسه
@ninfrance
▪️ برایم سوال بود که عکس شهید دقایقی روی میز شهید ابومهدی چه میکند!؟
حاج اسماعیل دقایقی از فرماندهان خوزستانی در جنگ بود، در حدود ١٠عملیات بزرگ حضور و نقشِ موثر داشت؛ #سپاه بدر عراق را هم او تاسیس کرده است. و در کربلای ۵ آسمانی شد🌷
✔️ شهيدی که پایه گذار حشدالشعبی عراق شد
▪️ سرلشکر شهید اسماعیل دقایقی کسی است که پایه گذار فرهنگ بسیجی درمیان مردم عراق است. شاید خیلی ها ندانند، اما یکی از قدرتمندترین سازمانهای جهادی عراق که امروزه به مصاف تروریست های حرامی داعش رفته است و در واقع این شهید را باید مبدع فرهنگ بسیجی در میان عراقی ها نامید. همان چیزی که به عنوان حشد الشعبی در میان عراقی ها نام گرفته است.
▪️ اسماعیل دقایقی هنگامی که فرماندهی«تیپ ۹بدر» را پذیرفت،گردان های توابین و احرار را از میان اسیران عراقی تشکیل داده و لشکر ۹ بدر را بنا نهاد. آنها به رغم آنکه اسیر بودند، با علاقه و اشتیاق در این لشکر با ارتشی که خودشان سالها در آن ارتش بودند، میجنگیدند و بسیاری از آنها هم به شهادت رسیدند و حالا بسیاری از تربیت شدگان شهید دقایقی امروز به یاد او سازمان بدر را که در عراق با داعش جنگيد ، پایه گذاری کرده اند.
▪️ شهید گرانقدر ابو مهدی المهندس از جمله شاگردان شهید دقایقی و معاون ایشان در لشکر بدر بود.....
▪️ سردار شهید حاج اسماعیل دقایقی؛ در ٢٨دی ۶۵ در عملیات کربلای ۵ منطقه شلمچه مورد هدف مستقیم هواپیمای #بعثی قرار گرفت و آسمانی شد|
تهدید نرم، امروزه از مؤثرترین و کارآمدترین و کم هزینه ترین و در عین حال خطرناک ترین و پیچیده ترین نوع تهدید بر ضد امنیت ملی یک کشور است که با کمترین هزینه و بدون لشکرکشی و از بین بردن مقاومت های فیزیکی ، عواطف و احساسات ، فکر و اندیشه ، باور و ارزش ها و آرمان ها و فرهنگ یک ملت و نظام سیاسی را مورد هجوم قرار می دهد.
ابعاد جنگ نرم، گسترده و مخرب است؛ زیرا فکر و آرمان و الگوهای رفتاری یک ملت را تحت تأثیر و هدف قرار می دهد.
آمادگی ارتش آمریکا برای شرایط جنگی در ایالت ویرجینیا
🔹ایالت ویرجینیا حدود 8.5 میلیون جمعیت دارد، که 29.3٪ آن دارای سلاح هستند. هرچند دارندگان سلاح سازمان نظامی ندارند، اما خلع سلاح یک ارتش 2.5 میلیون نفری کار سادهای نیست.
🔹از آن جهت که فرماندار دموکرات ویرجینیا عزم خود را برای خلع سلاح همه جزم کرده، و به دارندگان سلاح اعلان جنگ داده،[2] انتظار میرود که شرایط سریع به سمت جنگ داخلی در این ایالت پیش برود.
🔹به همین دلیل آن ایالت و مناطق اطراف آن منطقه پرواز ممنوع اعلام شده است.[5] اخیراً هواپیماهای F-18 در فلوریدا، تمرین نظامی کردهاند؛ تا در صورت لزوم برای بمباران مناطقی در داخل آمریکا آماده باشند.[3] به علاوه ارتش آمریکا اختلال در GPS را در مناطق خطر شروع کرده است،[4] و FBI نیز جمعآوری دوربینهای دید در شب را در برنامه خود قرار داده است. چون احتمال اینکه شرایط به سرعت به جنگ تمامعیار تبدیل شود، وجود دارد.
🔹نگرانی اصلی ارتش 2.5 میلیون فرد مسلح در ایالت ویرجینیا نیست، چون واضحا خلع سلاح آنها عملی نیست، و تا آخرین گلولههای خود میجنگند. نگرانی اصلی ارتش هجوم میلیونها فرد مسلح از ایالتهای دیگر، برای جنگ با دولت دموکرات ویرجینیا است. به همین دلیل برای بمباران جادهها، پلها، و خطوط راهآهن منتهی به ویرجینیا، برنامهریزی کردهاند؛ تا جلوی هجوم افراد مسلح را بگیرند. هجوم میلیونها مسلح به یک ایالت کوچک، توان مدیریت اوضاع را از ارتش خواهد گرفت.
🔹دیروز QAnon، پس از ۳ هفته غیبت، در ۲ پست خود به «بیداری بزرگ» و همچنین این موضوع، با آوردن جمله
🔸The Shot Heard Around The World
A Week To Remember
🔹اشاره کرده است. این جمله بطور تاریخی درباره نبردهای Lexington و Concord بیان میشود. در سال 1775 حدود ۸۰۰ سرباز انگلیسی به کنکورد ماساچوست اعزام شدند، تا دو نفر از رهبران استقلالطلب را دستگیر کنند. با رسیدن این خبر به پیروان کلیسای Lexington حدود ۷۰ نفر از آنها برای مقابله با کت قرمزهای انگلیسی آماده شدند.[6] در نهایت صدای گلولههای این نبرد را دنیا شنید، و به استقلال آمریکا از سلطنت انگلیس منجر شد.
🔹شاید این هفته نیز، همانطور که Q ادعا کرده، هفتهای باشد که تاریخ آن را به خاطر بسپارد.
🔸[1] Gun ownership by state
https://www.cbsnews.com/pictures/gun-ownership-rates-by-state/22/
🔸[2] Virginia declares war on gun owners
https://www.washingtonexaminer.com/opinion/editorials/virginia-declares-war-on-gun-owners
🔸[3] F-18 Fighters To Drop Live Bombs On Florida Swamp This Weekend
https://www.zerohedge.com/markets/f-18-fighters-drop-live-bombs-florida-swamp-weekend
🔸[4] US Military Jams GPS Across East Coast As FBI Seizes Night-Vision Devices
https://www.zerohedge.com/political/whats-going-military-jams-gps-across-east-coast-fbi-seizes-night-vision-devices
🔸[5] https://tfr.faa.gov/save_pages/detail_0_4707.html
🔸[6] Attempted gun confiscation triggered American Revolution: Letter to the Editor
https://www.cleveland.com/sun/all/2013/01/attempted_gun_confiscation_tri.html
تصويري از نقشه جغرافياي ايران
موزه لوور يا نماد غارت تاريخ بشري !
ورود مهندسان ارتش فرانسه و باستان شناسان فرانسوي به ايران از سال ١٨٣٧ م. در زمان سلطنت لوئي فيليپ و اعزام كنت دوسرسي به ايران آغاز شد و در سال ١٨٨١-١٨٨٥م. مارسل ديولافوآ و همسرش با سفر گردشگري و تجارتي به اكتشاف و استخراج اشيا و آثار تمدن مدفون هخامنشي پرداختند.
https://www.instagram.com/p/B7c73QwHscw/?igshid=g9oqmhxdd8nj
برای ثبت در تاریخ
و آنهایی که اروپایی های جنتلمن وکروات زده معطر را بسیار مهربان میدانند
🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺
👇👇👇👇👇👇
منتشر کنید تا بشریت این وحشیگری اروپا را فراموش نکند۰۰۰۰
*این اتفاق تلخ نباید فراموش شود*
یادی ازگذشته
براى فريفتگان فرهنگ غرب
20 سال از جنگ و نسل کشی صربها علیه مسلمانان بوسنی درقلب اروپا گذشت. جنگی که در آن 300 هزار مسلمان شهید و 60 هزار زن و دختربچه را به زور ربودند، و یک و نیم میلیون نفر ناچار به مهاجرت شدند.
❓آیا بیاد میاوریم؟
یا فراموش کردهایم؟!
یا چیزی درباره آن نمیدانیم؟!
⭕ گزارشگر شبکه CNN یادی میکند از کشتار مسلمانان بوسنی و از (کریستینا امان پور) خبرنگار مشهور میپرسد:
آیا تاریخ بار دیگر تکرار میشود؟
امانپور تحلیلی بر واقعه بوسنی ارائه میکند:
جنگی قرون وسطایی بود. قتل، محاصره، و گرسنگی مسلمانان؛ و اروپا دخالت برای پایان جنگ را رد کرد و گفت: این یک جنگ داخلی است.
و این بهانهی مسخرهای بود!
📌 هولوکاست مسلمانان نزدیک به 4 سال در این سرزمین ادامه یافت.
صربها بیش از 800 مسجد را منهدم کردند که بنای بعضی به قرن 16ميلادى میرسید. کتابخانه تاریخی سارایوو را به آتش کشیدند. سازمان ملل بعد از مدتی دخالت کرد و نیروهای خود را در دروازههای شهرهای مسلمان نشین مستقر کرد. اما این شهرها در محاصره و آتش میسوخت و نیروهای سازمان ملل کاری نمیکردند.
صربها هزاران مسلمان را در اردوگاهها زندانی کردند که بعلت گرسنگی و شکنجه مانند اسکلت شده بودند،
وقتی از فرمانده صربها پرسیده شد: چرا؟ جواب داد: چون آنها حاضر نبودند گوشت خوک بخورند.
در آن زمان روزنامه گاردین نقشه اسارتگاه زنان که 17 اردوگاه بود را منتشر کرد.
گاردین عکس دختر بچهی اسیری را که خون از پاهایش سرازیر بود چاپ کرد و نوشت جرم این دختر این است که مسلمان است.
رهبر صربها از رهبر مسلمانان منطقه زیبا جهت مذاکره دعوت کرد، و به او سیگار تعارف کرد و خندید و سپس دستور قتلش را داد، و سپس شنیع ترین کارها را با مردم این منطقه کردند.
✴ اما بدترین جنایتها در منطقه سربنتیسا انجام شد درحالیکه این شهر در محاصره نیروهای سازمان ملل بود، این نیروها همراه صربها به عیش و نوش میپرداختند و بعضی از آنها از زنان مسلمان میخواستند در برابر لقمهای نان شرفش را بدهد.
صربها منطقه سربنیتسا را دو سال محاصره کردند و یک لحظه بمباران متوقف نمیشد. صربها حتی کمکهای خیرخواهانه را هم میربودند.
سپس غربیها تصمیم گرفتند که منطقه را به گرگهای تیپ هلندی که قرار بود حمایت کننده مردم باشند، تحویل دهند، ولی این تیپ بجای حمایت از مردم، با صربها دست به یکی کردند.
به مسلمانان فشار آوردند که اسلحه خود را زمین بگذارند و امان نامه بگیرند. نتیجهی تسلیم آنها، تصرف شهر سربنیتسا به دست صربها بود و صربها هم 12000 مرد جوان آنها را جدا کرده و سر بریدند و سپس اجساد آنها را تکه تکه کردند.
صربها بر روی جسد مردان مسلمان میایستادند و بر چهره آنها با خنجر صلیب میکشیدند.
اما زنها، به شرف آنها تجاوز شد و برخی را کشتند و سوزاندند.
کشتار مسلمانان روزها ادامه یافت تا اینکه سقوط این شهر درتابستان 1995 اتفاق افتاد، و این کشتار و نسل کشی بیرحمانه فقط بجرم مسلمانی اتفاق افتاد!
▪ مادر دست سرباز صرب را میگرفت تا کودک خود را نجات دهد، ولی سرباز صرب دست مادر را قطع میکرد و سپس کودک را پیش چشمان مادرش سر میبرید.
بعد از کشتار سربنیتسا "رادوان کارادیو"ی آدمکش، فاتحانه وارد شهر شد و اعلام کرد که این شهر متعلق به صربستان بوده و خواهد بود. صربها زنان مسلمان را پس از تجاوز 9 ماه زندانی میکردند و میگفتند میخواهیم بچه صرب برایمان بزایند.
⬅ما این جنایتها را بیاد میآوریم و میگوییم:
ما فاجعه بالکان را فراموش نمیکنیم!
ما غرناطهی اسپانیا را فراموش نمیکنیم!
ما فلسطین را فراموش نمیکنیم!
و در برابر جنایات اروپاییان در بوسنی میگوییم:
هرگز فراموش نمیکنیم! هرگز نمیبخشیم! و هرگز شعارهای فریبنده "حقوق بشری" آنها را باور نداریم.
✔ در اینجا ناچارم یادی از (پطرس غالی، دبیر کل سازمان ملل) در آن زمان بکنم، که بیطرفی را کنار گذاشت و ننگِ همراهی با جبههی ظالم را تا ابد بر پیشانی خود نهاد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
اما ما پس از 20 سال هنوز درس نگرفتهایم. صربها علما را میکشتند و مساجد را ویران میکردند. یکی از مسلمانان میگوید: هرگاه مسجد منهدم میشد مجبور بودیم که محل را ترک کنیم، زیرا مسجد همه چیزمان بود.
🔹در آن زمان یک روزنامهی انگلیسی در مورد نسل کشی در بوسنی نوشت: جنگی در قرن بیستم با شیوهای قرون وسطایی.
هدایت شده از تا انتهای افق
برای ایران خیلی بهتر است...
اینجا خیلی پیش میاد با دوستان ایرانی هرچه میبینیم مقایسه کنیم و بگوییم برای ایران خیلی بهتر است...
نان میخوریم، میگوییم نانهای ایران خیلی بهتر است...
رستوران میرویم و غذا میخوریم، میگوییم رستورانها و غذاهای ایران خیلی بهتر است.
برنج میخریم، ادویه، خشکبار و... میگوییم برای ایران خیلی بهتر است...
سبزی خوردن که اصلا موجود نیست مثل ایران و بجای آن ریحانهای بینظیر باید ریحان گلخانهای که طعم اسانس میدهد بخوریم.
خیار بوتهای ایران که یافت نمیشود و عطر آن خیارها حسرت شده...
خلاصه دست بر هرچه میگذاریم دوستان میگویند، برای ایران خیلی بهتر است!
و این تعارف و تمجید و صرفا دلتنگی نیست...
واقعیت است! و فقط کسانی که تجربهی زندگی در خارج از ایران را داشته باشند درک میکنند...
فرودگاه ایران بودم و در حال برگشت به فرانسه؛ چمدان آقایی که جلویم بود بعد از گذشتن از دستگاه نگه داشته شد و خواستند چمدان را باز کند! مشکوک به نظر رسیده بود ظاهرا. آن آقا سختش بود انگار چمدانش را باز کند و مدام میگفت: چیز خاصی نیست...
اما خب باید باز می کرد...
چمدان که باز شد دو گونی برنج ده کیلویی و دو کیسه بزرگ نان تافتون تازه! که پلاستیکش بخار کرده بود نمایان شد...
حالا من که با هیجان و نگرانی ایستاده بودم که ببینم چیه قضیه، خندهام گرفته بود و نمیتونستم خیلی کنترلش کنم.
آخه... من هم ۵ کیلو برنج ایرانی، نان خشک شده اصفهانی، سبزی خشک شده قورمه و پلو و آش، زردچوبه، زرشک، زعفران، چای لاهیجان، دو بسته پودر لیمو امانی، چند گیاه دارویی، عرق بیدمشک، گلاب، هل، بهار نارنج، رشته پلویی، گل گاو زبان، ترشی خانگی و... در چمدانم جاسازی کرده بودم و نفر بعدی بودم😅😄
البته خدا رو شکر چمدان من را نخواستند که باز کنم وگرنه دیگه حسابی برای مامورین فرودگاه خاطره میشد 😂
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک دانشجوی ایرانی🇮🇷 در فرانسه
@ninfrance
وقتی خواستند "یان هوس" کشیش جنبش اصلاح دینی را بسوزانند، مشاهده کرد که پیرزنی قد خمیده آمد و به قصد ثواب شاخه خشکی بر کپه هیزمی که یان هوس را در آن میسوزاندند،انداخت.
"یان هوس" گفت:
آه! ای سادگی مقدس!
جهل مقدس
«کامینو د سانتیاگو» شبکهای از راههای زیارتی است که در سرتاسر اروپا با همین اسم شناخته میشود و به مقصد شهر «سانتیاگو دِ کمپوستلا» در شمال غربی اسپانیا ختم میشود. کلیسای این شهر یکی از اماکن مقدس مسیحیان است که پس از «رم» و «بیتالمقدس»، سومین مکان مقدس برای پیروان این دین به شمار میآید. این شبکه از راه ها، نقاط آغازین مختلفی از شهرها و کشورهای اروپایی (از کشور همسایه ی اسپانیا مثل فرانسه گرفته تا آلمان، ایتالیا، سویس، چکسلواکی و سایر کشورها) است که مقصد همهی آن ها، کلیسای دی سانتیاگو د کامپوستلا در اسپانیا هست.
این پیادهروی همچون زیارتی است که در تمام طول سال انجام میشود و اعتقاد بر این است که حضور در این زیارت باعث بخشایش گناهان میشود. تصمیم با خود زائر است کی و چند بار به این زیارت برود.
کلیسای «سانتیاگو دِ کمپوستلا»، یک کلیسای جامع قدیمی است که در واقع بارگاه یکی از حواریون حضرت عیسی مسیح (ع) به نام جیمز مقدس (St. James) است. به همین دلیل این مسیر پیاده روی را مسیر سنت جیمز نیز میگویند. این پیاده روی غالبا حدود سی روز طول میکشد. اگرچه در روی نقشه واضح نیست اما روی مسیر، ایستگاه های مختلفی تعیین شده است که باید شروع پیاده روی از یکی از آن ایستگاه های آغازین باشد. غالبا پیاده روی بین نقطه ی شروع تا مقصد حدود سی روز طول میکشد.
اربعین
«کامینو د سانتیاگو»
برای زائران خیلی مهم است که پس از به پایان رساندن این مسیر، به طور رسمی زائر خوانده شوند. به زائران در انتهای مسیر یک سند داده میشود که اثبات میکند، شخص زیارت را کامل انجام داده است. برای گرفتن این لوح تقدیر یا مدرک پایانی، فرد باید در ابتدای سفر یک پاسپورت زیارتی بگیرد و باید طوری پیاده روی کند که بتواند طی هر روز، دو مهر از ایستگاههای بین راهی روی پاسپورت زیارتش دریافت کند. در این ایستگاههای مشخص شده، خدمات رفاهی با قیمت بسیار ارزان و یا رایگان به زائران عرضه میشود. همینطور باید حتما حداقل ۱۰۰ کیلومتر آخر را پیاده طی کنند و یا اگر با دوچرخه حرکت می کنند، باید بیش از ۲۰۰ کیلومتر را دوچرخه سواری کرده باشند. البته این قانون، یک رسمجدید است زیرا کلیسا نگران بود با گسترش قطارها و هواپیماها، افراد زحمت زیارت پیاده را نکشند و این ایین به فراموشی سپرده شود و اثر پذیری زیارت پیاده از دست برود. یکی از مهم ترین دلایل افراد برای حضور در این راهپیمایی زیارتی، فارغ شدن از دنیا و فراهم آوردن فرصتی برای تفکر است.
طبق آماری که وبسایت Camino Ways ارائه کرده است، در سال ۲۰۱۶ حدود ۲۷۸ هزار نفر موفق به دریافت گواهینامهی زیارت کامینو د سانتیاگو شدهاند.
اربعین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆🔺🔹اظهارات شنیدنی رشیدبن عیسی (سیاستمدار الجزائری و کارشناس یونسکو) ، در مورد الگو بودن انقلاب اسلامی ایران برای کل منطقه و رسیدن قدرت علمی ایران به اوج آسمان ها، و اوج تواضع و معرفت ژنرال های بزرگ سپاه نسبت به اهلبیت و امام رضا علیهم السلام ...
به زودی گفتار هم توسط مترجم گوگل «ترجمه» میشود
🔹طبق اعلام شرکت گوگل، مترجم گوگل به زودی قادر خواهد بود گفتار را به صورت زنده به نوشتار تبدیل کرده و همزمان ترجمه کند.
🔹به گفته کارشناسان فناوری، ترجمه سخنرانی روی سرورهای گوگل و نه در دستگاههای کاربران انجام خواهد شد و فقط با صدای زنده ضبط شده از طریق بلندگوی تلفن کار خواهد کرد.
▪️در قالیچههای تصویری که از ۲۰۰ سال پیش بافته شدن بیشترین تعداد متعلق به شاهان قاجاره همچون فتحعلی شاه، ناصرالدین شاه و احمد شاه.
به این قالیچهها، «قالیچه شاهی میگن».
این قالیچه هم تصویر ناصرالدین شاهه.
#داستان_قالی
💬 گلچه
هدایت شده از پَر
زن
جواب میدهم: «در اسلام، تأمین همه مخارج زندگی و نیازهای مالی بر عهده مرد است».
با تعجب نگاهم میکند و میپرسد:
«یعنی زن میتواند سرِ کار نرود؟»
جواب میدهم:«بله، اگر بخواهد میتواند سرکار نرود و مرد موظف است نیازهای زن را تأمین کند».
میپرسد: «پس وظیفه زن چیست؟»
جواب میدهم:«فقط تأمین نیازهای عاطفی و جنسی همسرش. تازه اگر زن بخواهد میتواند در قبال انجام دادن کارهای منزل، حقالزحمه هم از شوهرش دریافت کند».
تعجباش بیشتر میشود و جواب میدهد: «ولی همیشه فکر میکردم زنان در اسلام خیلی مورد ظلم واقع میشوند و سرخورده هستند».
چند لحظه سکوت میکند و یک دفعه میگوید: «ولی خب مردان مسلمان میتوانند چند تا زن داشته باشند».
جواب میدهم: «همینطور است. اگر عادل باشند و بتوانند عدالت را رعایت کنند و همچنین نیازهای مالی چند زن را تأمین کنند، این اجازه به آنها داده شده».
سرش را به این طرف و آن طرف تکان میدهد و میگوید: «ولی من موافق نیستم. همسرم نباید زنی به غیر از من داشته باشد».
جواب میدهم: «ببین در اسلام قرار نیست ما همسرمان را پرستش کنیم و همه احکام هم برای مبارزه ما با نفْسمان گذاشته شده. از کجا معلوم بزرگترین عیب کسی حسادت نباشد؟ شرایط در اسلام طوری چیده شده که راه آزادی برای همه فراهم شود. شاید هم زنی با وجود همسر دومِ مردش مجبور شود با حسادتاش مبارزه کند».
با حلقهی توی دستش بازی میکند و جواب میدهد: «خیلی سخت است».
@pardarca
هدایت شده از بینش راهبردی
♦️ایران پیروز نبرد هدایت ها در ارتباط با طالبان
طالبان و القاعده دو گروهی بودند که هدفگذاری خود را برای مبارزه با کفار گذاشته بودند.
از دید آنها مصداق اتم کفر کسی نبود جز آمریکا، از اینرو القاعده حضور آمریکا در کشورهای اسلامی را تحمل نمی کردند و علیه آمریکا در نقاط مختلف دنیا، عملیات های نظامی انجام می دادند.
این عملیاتها ادامه داشت تا منجر به زدن برجهای معروف در آمریکا شد.
زدن این برجها به قدری برای آمریکایی ها تحقیر آمیز بود که آنها بدون یک راهبرد مشخص به افغانستان و عراق حمله کردند.
این حمله در زمان جرج بوش بود.
با روی کار آمدن اوباما و دموکراتها، که یکی از روسای جمهور مرموز و خطرناک آمریکا بود، او هنرمندانه با یک استراتژی و راهبرد مشخص، توانست در بین القاعده و طالبان رخنه کرده و بین آنها در نوع استراتژی نبردشان جهت دهی کنند.
در واقع آمریکای دوران اوباما توانست این تفکر را در بین برخی از اعضای القاعده و طالبان جا بیاندازد که «دشمن نزدیک» یا «العدو القریب»، نسبت به «دشمن دور» یا «العدو البعید»، برای مبارزه اولویت دارند.
لذا گروه هایی مانند داعش به وجود آمدند که هدفشان را مبارزه با دشمن نزدیک یعنی ایران و شیعیان و علویها قرار دادند.
این راهبرد به قدری حساب شده بود که سالها ما را درگیر نبرد نیابتی در منطقه کرد. اما بحمدالله با پیروزی بر داعش، از دو سال قبل به صورت جدی، توانستیم هنرمندانه و دقیق، طالبان و القاعده را به استراتژی سابق خودشان جهت دهیم.
استراتژی مبارزه با آمریکا و اخراج آنها از بلاد اسلامی
در نتیجه علاوه بر پیروزی در میدان نبرد علیه داعش و سایر تکفیریها، ایران را باید پیروز میدان نبرد در جهت دهی طالبان و القاعده نیز دانست. عملیاتهای این چند روز علیه آمریکا در افغانستان را باید در این راستا تحلیل کرد.
«انتقام سخت؛ یعنی اخراج آمریکا از منطقه»
#انتقام_سخت
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
📢 آمارهای چندشآور درباره رژیم غذایی چینیها
◀️ سالانه حدود 10 میلیون سگ و 4 میلیون گربه در چین سلاخی شده و گوشت آنها توسط مردم چین مصرف میشود
◀️ تقاضای گوشت این حیوانات در برخی از نقاط چین بسیار بالاست و بیشتر تقاضا مربوط به مناطق جنوبی، مرکزی و شمال شرقی است
◀️ حدود 20٪ جمعیت چین بطور منظم گوشت سگ میخورند و حدود 65٪ هم حداقل یکبار آنرا امتحان کردهاند
◀️ در پی شیوع کروناویروس جدید در ووهان چین که گفته میشود منشا آن خفاش یا مار بوده، انتقادات زیادی درباره رژیم غذایی عجیب و غریب مردم چین مطرح شده است. رژیم غذایی که میتواند عامل شیوع ویروسهای جدید دیگری هم در آینده باشد./فانا
📢 در تهران فقط حدود 25 درصد مردم خود را اصول گرا و اصلاحطلب می دانند، 75 درصد بقيه خارج از اين طبقهبندي خود را معرفي كردهاند
اعتماد