#پیشنهاد دانلود
مستند معضل شبکه های اجتماعی با زیرنویس فارسی / محصول ۲۰۲۰ نتفلیکس ساخته جف اُرلاوسکی
زمان: 01:33:33
مستند the social dilemma یا به فارسی معضل اجتماعی یکی از مستندهای امسال است که با استقبال بالایی بین بییندگان و منتقدین رو به رو شده است.
موضوع مستند شبیه به دیگر سریالها و مستدهای دیگر نتفلیکس درباره تکنولوژی و شبکههای اجتماعی است.
مستند هک بزرگ درباره یکی از متخصصین رسانه است که از فیسبوک برای استفاده بدون اجازه از دادههایش شکایت میکند و ما در زمان رسیدگی به این شکایت است که میفهمیم پشت سر استفاده از دادههای شبکهها اجتماعی مثل فیسبوک چه نهادها و شرکتهایی پنهان شدهاند
مستند بر اساس مصاحبههایی از کارکنان ارشد شرکتهایی مثل توییتر، فیسبوک و اینستاگرام ساخته شده است. همه این افراد کسانی بودهاند که در شکل گیری شبکههای اجتماعی نقش موثری داشتهاند اما با گذشت زمان نسب به آینده آن نگران شدهاند و به منتقدانشان تبدیل شدهاند. لا به لای مصاحبهها هم فیلمی پخش میشود که نکات مصاحبه شوندهها را به شکل ملموس تری نشان میدهند.
محور اصلی مستند این است که شبکههای اجتماعی این سالها برای سودآوری بیشتر، به اعتیاد کاربران دامن میزنند، آنها با دادهکاوی یا data mining و نیز سرمایهداری مبتنی بر نظارت بر شهروندان یا surveillance capitalism هر کاری که بخواهند میکنند.
فیلم در تلاش برای ارتباط بیشتر با مخاطب، از بازیگر و روایتی داستانی هم بهره گرفته. بسیاری از مصاحبه شوندگان در اینجا، از دست اندرکاران گوگل، فیسبوک، توییتر و غیره بودهاند. آنها معتقدند شرکتهایشان اساسا برای خیر رساندن به بشریت پایهریزی شدهاند، ولی به محض آن که دنیای بیدر و پیکر اینترنت با پول و سرمایه سروکار پیدا کرد، رفته رفته به بنگاههای بزرگ کسب درآمدهای نجومی تبدیل شد و بعد در چشم به هم زدنی، به محملی برای پیدا کردن راه و روشهای پنهان، برای جذب سرمایههای مردم تبدیل گشت.
به عبارت دیگر، این کمپانیها از دادههای استفادهکنندگان از اینترنت استفاده کردند تا مردم را هرچه بیشتر آنلاین نگه دارند و از این طریق، به آگهیدهندگان تضمین دهند که آگهیهایشان تا فلان اندازه رؤیت میشود.
ولی شریک جرم بودن در زمینهی مصرف، بزرگترین گناه در حرص و طمع اینترنتی نیست. قابلیت الگوریتمها در شناسایی و هدف قرار دادن موضوعات مورد علاقهی یک کاربر اینترنتی، غالبا به اینجا منجر شده که گزینههای محدودی در اختیارش قرار گیرد و در نهایت در معرض «فیک نیوز»، رباتهای اینترنتی، فرضیهپردازان توطئه، کلاهبردارها و غیره قرار گیرد.
«فیک نیوز» یا همان اخبار جعلی در دهه گذشته بیش از گلوله کاربرد پیدا کرد و رسانه تبدیل شد به میدان جنگ. مستند معضل اجتماعی سعی دارد تا ریشه بحران را پیدا کند و هشدار بدهد که این تازه اول ماجراست. قضیه از کجا شروع شده؟ به نظر سازنده مستند و افراد متخصصی که در آن روبهروی دوربین نشستهاند، از شبکههای اجتماعی.
مستند معضل اجتماعی بررسی تاثیرات منفی شبکههای اجتماعی را از سطح فردی شروع میکند و به سطح کلان میرساند؛ اعتیاد، مصرفگرایی، از بین رفتن اعتماد به نفس، افسردگی و فقدان هویت اولین گزینههایی است که احتمالا هر کسی به ذهنش میرسد، حتی کارشناسهای دلواپس برنامههای خانوادگی. آنچه که به بحران جنبهای هولناک داده، تاثیری است که شبکههای اجتماعی روی افکار عمومی و جریان اطلاعات گذاشته؛ پدیدهای که عمرش به دو دهه نرسیده، پس نه تنها از وجودش خبر نداشتهایم بلکه در حال حاضر هم قوانین لازم و کافی برای کنترل آن وضع نشده، در حالی که نسل جدید بچههای هزاره اصلا جهان بدون شبکههای اجتماعی را درک نمیکنند. قضیه از این قرار است: شبکههای اجتماعی برای رشد و درآمد به کاربر بیشتر نیاز دارند. هرچه تعداد کاربر افزایش پیدا کند یعنی زمان بیشتر برای ارائه تبلیغات و محتوای موردنظر و کسب درآمد. شبکههای اجتماعی از هوش مصنوعی استفاده میکنند تا به واسطه محتوای موجود روی این پلتفرمها زمان بیشتری از کاربر را به خود اختصاص بدهند. میپرسید مشکل کار کجاست؟ شبکههای اجتماعی برای این که کاربر را به محتوای خود آلوده کنند، با دادهکاوی و تلاش برای شبیهسازی الگوهای رفتاری همان چیزی را از جهان بیرونی در اختیارش میگذارند که انتظارش را دارد. با پیشروی این روند، کاربر از دنیای واقعی فاصله میگیرد و جهان را از پنجرهای میبیند که فقط تصویر دلخواه او را بازتاب میدهد.
https://www.aparat.com/v/k5xM4?playlist=66245
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥این تپه که خاکش ظاهرا حاوی ۹۰ درصد طلاست در جمهوری دموکراتیک کنگو کشف شده که مردم به اون هجوم بردن.
🌼نماز بر جنازه رضاخان
✍ به نقل از آیت الله سیدعبدالجواد علم الهدی(از شاگردان آیت الله بروجردی) محمدرضا پهلوی پس از آنکه تصمیم گرفت جنازه پدرش را از جزیره موریس به ایران آورد قائم مقام رفیع، صدرالاشراف و چند نفر دیگر را همراه با تولیت آستان مقدس حضرت معصومه به محضر آیت الله بروجردی(رحمة الله علیه) رساند تا ایشان را مجاب کنند که بر پیکر رضاخان نماز بخوانند. وقتی یک نفر از آنها بعد از ابلاغ سلامِ محمدرضا خواسته او را مطرح کرد، آیت الله بروجردی با دستشان به آنها خطاب کرد: بروید.
در ادامه، تولیت حضرت معصومه گفت: به اعلی حضرت قول دادیم که شما برای اقامه نماز تشریف می آورید که آیت الله بروجردی فرمودند من کارهای او را فراموش نکردم و آنها مأیوسانه از منزل آقا خارج شدند. نمایندگان محمدرضا پهلوی سپس به منزل آیت الله حجت کوه کمره ای رفتند و همین درخواست را مطرح کردند که ایشان فرمودند: اگر آیت الله بروجردی آمدند من هم خواهم آمد وگرنه نمی آیم.
این گروه سپس به منزل آیت الله سیدصدرالدین صدر رفته و درخواست شان را تکرار کردند که ایشان فرمودند: من ماجرای مسجد گوهرشاد را فراموش نکرده ام. والله نخواهم آمد. آیت الله بروجردی پس از رد درخواست نمایندگان شاه با صدور بیانیه ای اعلام تأکید کردند: در روز آوردن جنازه رضاخان، مدارس علمیه قم تعطیل است و هیچ یک از طلاب حق بیرون آمدن راندارد.
رهبر ایـران میتواند نقشـههایی را کـه بهترین ذهنها، با صرف بیشترین بودجهها، در زمانی بسیـار طولانـی کشیده و مجریانی ماهر اجرای آن را به عهده گرفتهاند ،با یک سخنرانی یک ساعته خنثی کند.
کاندولیزا رایس، وزیر خارجه اسبق آمریکا
سفر پاپ به عراق برای احیای مسیحیت در عراق است تا القا کند که؛ مسیحیت در عراق نمرده است و مسیحیت با تحرکات داعش نمرد. میدانید که مرکزیت مسیحیت آشوری جهان، در عراق است. میخواهد بگوید مسیحیت آشوری و کلدانی در عراق از بین نرفته است. نمیخواهد بگذارد ریشههای مسیحیت در عراق نابود شود. همچنین میخواهد با رهبر غیرسیاسی جهان تشیع که در عراق ساکن است، نیز دیدار کند. ضمن آنکه به حرم حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام نیز خواهد رفت. ارتباطات تشیع و کاتولیک هم زمینه این جریان را فراهم کرده است؛ یعنی درحقیقت جمهوری اسلامی ایران است که چهل سال با کاتولیکها گفتوگو کرده است. روابط تشیع و کاتولیک، با ایران آغاز شد؛ اما ابتکار ارتباط عراق با واتیکان به آقای سید جواد خویی نوه حضرت آیتالله العظمی خویی بازمیگردد. او اولین اجلاس شیعه عراق با کاتولیک را برگزار کرد. این اجلاس، ۹ سال پیش برگزار شد. ارتباط آقای سید جواد خویی با واتیکان فعال است ولی ایران، چهل سال است با واتیکان ارتباط دارد.
ایران شناخت تشیع را برای واتیکان ایجاد کرد. در این سفر، پاپ میخواهد به دیدار رهبر یک نحله شیعی برود. درحقیقت میخواهند گلی را بچینند که بوستانش را ما آبیاری کردهایم و زمینههایش را فراهم نمودهایم. جمهوری اسلامی چهل سال با واتیکان ارتباط و گفتوگو داشته است و اینها الان میخواهند از این ارتباط بهرهبرداری کنند. کار خوبی هم میکنند و ما هم اصلاً احساس جدایی، رقابت یا حسادت نمیکنیم. مواضع آیتالله سیستانی مواضع درست، متین و سنگینی است و درمجموع، این دیدار به نفع تشیع است. قائممقام پاپ دهها بار به ایران آمده است. وزرای پاپ مثل وزیر خانواده نیز بارها به ایران آمدهاند. جانشین پاپ نیز سفری به ایران داشته است. درکل بدنه جمهوری اسلامی با واتیکان در ارتباط بوده است و سفرای قویای هم در واتیکان داشتهایم که بسیاری از آنها روحانی بودهاند، ازجمله مرحوم خسروشاهی، آقای طههاشمی، آقای عبدخدایی، آقای سلمان غفاری، دکتر مسجدجامعی و مانند آن. ما ارتباطات فعالی داشتهایم و الان هم آنها میخواهند ارتباط بگیرند و این امتیازی است برای تشیع. دانشگاه هم کتاب تعالیم کلیسای کاتولیک را به فارسی ترجمه و منتشر کرد که این هم تأثیر بسیاری در روابط بین ایران و واتیکان داشت.
http://ijtihadnet.ir/%d9%be%d8%a7%d9%be-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d8%ad%db%8c%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%b3%db%8c%d8%ad%db%8c%d8%aa-%d8%a8%d9%87-%d8%b9%d8%b1%d8%a7%d9%82-%d8%b3%d9%81%d8%b1-%d9%85%db%8c%e2%80%8c%da%a9/
🔷ولیعهد انگلستان
باغ بزرگی تحت عنوان
#"باغ قرآنی"
ایجاد کرده است!؟
🔷 در این باغ سعی کرده اند طراحی
کانالهای آبیاری و کاشت درختان
براساس آیات و مستندات تاریخی
صورت گیرد.
🔷#درختان قرآنی که در این باغ نسبت به کاشت آن اقدام شده است عبارتند از؛
#انجیر،
#انار،
#انگور،
#خرما،
#زیتون
#بادام و برخی درختان مثمر دیگر..
🔷در این زمینه تحقیق نسبتا جامعی صورت گرفته است که چرا و با چه سیاستهایی ریشه
#درختان_مثمر را در
#کشورهای
#اسلامی بویژه ایران
زدند و جای آن درختان
#ویرانگر غیر
مثمر را گسترش دادند؛
🔷برخی از درختان مهاجم مثل
اکالیپتوس که DNA آن توسط #اسرائیلی ها تغییر پیدا کرد و این درخت را درنده خویی ساخت که جز
#تخریب_آب_خاک کشور و طرد پرندگان هیچ سودی
ندارند.
🔷درخت مذکور ویژه مردابهای
#استرالیاو برای خشکاندن آبهای زیادی
آن سرزمین است.
و از این دست درختان عرعراست که آثار تخریب آنهارا درکنار راه آهن مشهد تهران مشاهده میکنیم؛
🔷کل بلوارها و بزرگراههای خوزستان را
درختان مضر
#کنوکارپوس فراگرفته است؛
درحتان کاج درحال
#بلعیدن فضای سبز
#مشهد هستند که کلاغ پروراند..
🔷بررسی کنید چرا کاشت درختان
مثمر در کشورهای شرق آسیا رو به
گسترش است اما در کشور و شهر ما
از چمن و درختانی مضر استفاده می شود ..
🔷اقتصاد مقاومتی با طراحی بوستانها و کاشت بی رویه
درختان مثمر هیچ میانه ای ندارند.
🔷پرستوها،سارها و....بسیاری پرندگان دیگر با درختان کاج که یاس آورند و در غرب به آنها
#قبرستان_سبز"میگویند
هیچ نسبتی ندارند...
🔷پیمانکاران و کارگزاران و بسیاری
مجریان و برخی مسئولان هیچ دانشی
دراین زمینه ها ندارند..متاسفانه..
پیوست فضای سبز متکی به کاشت درختان قرآنی و توسعه آنها یک نیاز حیاتی است..
اگر دستی به آب وخاک این کشورعزیز
داریدو درعرصه کاشت درختان همتی و عزمی سراغ دارد؛
#جوانان را#بسیج_کنید
هرنفر یک درخت مثمربه نام خودش
درحاشیه روستا ،شهرها و پیرامون آن بکارد..
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 صحبت های غم انگیز رهبر معظم انقلاب، آیت الله خامنه ای درباره نشناختن دانشمندان بزرگ ایرانی اسلامی، توسط دانشجویان کشور
💢 آخرین وضعیت #آمار_ازدواج های غیر رسمی در اروپا که سایت بینالمللی Statista در سال ۲۰۲۰ به روز رسانی کرده، نشان میدهد اولین کشور، فرانسه با بیش از 60 درصد تولدهای خارج از ازدواج است!
🔻 این آمار، صرفاً تولدهایی را شامل میشود که خارج از ازدواج انجام شده است و بقیهی انواع تولدها مثل فرزندان حاصل از همباشی و #ازدواج_سیاه، تجاوز و.... در آن، محاسبه نشده است!!
🔻 کشورهای بلغارستان 58.5، اسلووِنی 57.7، پرتقال 55.9، سوئد 54.5، دانمارک 54.2، استونی 54.1، هلند 51.9 در رتبههای بعدیای هستند که بیش از نصف تولدهای حاصله، خارج از ازدواج متولد میشوند!
Where babies are born outside of marriage
🔻 زنان و کودکان قربانیان اصلی استثمار جنسی هستند!
▫️ l1l.ir/5l9u
👓 شاید یکی از قشنگترین نکات دیدار #پاپ با آیت الله #سیستانی
این است که:
❗️ بزرگترین مرجع عراق که روزانه میلیون ها دینار وجوهات دریافت میکند، به سادهترین نحو موجود زندگی میکند و زندگی معظم له در اوج سادگی و مناعت طبع و در حد پایین ترین طبقات اجتماع است! و این برای #پاپ که خودش در کاخ زندگی میکند و اطاق شخصی اش چندین برابر خانه مرجعیت است، درس بزرگی است.
🔹 مسیحیان شعارشان دوری از دنیاست، ولی عملا دوری از دنیا در عین تصدی مسائل جامعه در رهبران تشیع متبلور شده است
🔴 کوچ علم از دانشگاه
✍ دکتر چشمه سهرابی
🔹 چرا کانادا، فرانسه، استرالیا، انگلستان، ژاپن و ... همانند ایران آمار تولید علم خود را منتشر نمی کنند؟ محال است آمار تعداد مقالات منتشر شده ژاپن را بیابید. چرا؟ چرا فقط کشورهایی مانند پاکستان، برزیل و هند عطش آمار مقالات دارند؟
🔹جالب است بدانیم که ما تنها کشوری هستیم که رشته علم سنجی در ان دایر است؛ چراکه فقط ما سرگرم علم سنجی خودمان هستیم. ما بالاترین انتشار مقالات در این حوزه را در اختیار داریم.
🔹 هدف علم سنجی که از حوزه کتابداری آمده است، در واقع مجله سنجی است نه حقیقت علم. علم سنجی قدرت تحلیل محتوای علم را ندارد. مبدع این اصطلاح اصلاً چنین منظوری نداشته است. علم سنجی صرفاً بیانگر شاخص های کمّی است نه کیفی.
🔹در سنت های اصیل علمی، تولید مقاله هیچ گاه نشان دهنده تولید علم نبوده است. راجرز کتابی نوشته به نام اشاعه نواوری. تا به حال 2500 مقاله در خصوص این کتاب منتشر شده است. این مقالات تولید علم نیست، یک مناقشه علمی است. این نبردهای علمی زمینه ساز تولید علم است نه الزاما خود علم.
🔹اگر ایین نامه ارتقا تا ده سال دیگر همین باشد، ما علاوه بر سرآمدی در تولید مقاله، بیشترین استاد تمام دنیا را نیز خواهیم داشت!
🔹کشوری مثل انگلستان بیش از سی سال است که از سنت publish or perish گذشته است.
🔹حدود 400 جایزه علمی در دنیا وجود دارد که هیچ یک از شاخص های ISI استفاده نمی کنند.
🔹در سنت پژوهشی انگلستان اصلاً به شاخص های ISI، ضریب تأثیر و مانند آن توجهی نمی شود. آنها مجدد به ارزیابی مقالات به شیوه خودشان مبادرت می کنند و به پرداخت پژوهانه و مانند آن .. اقدام می کنند.
🔹نظام رتبه بندی دانشگاه های ایران بر اساس نظامی است که خارج از ایران برنامه ریزی می شود و ما بین المللی کار کردن را با اعمال این شاخص ها اشتباه گرفته ایم در حالی که خود آمریکا که واضع ISI است، به طور ناچیز از این نظام استفاده می کند.
🔹ایران از بیانیه سانفرانسیسکو که هشداری به همه بود درس نگرفت. در این بیانیه بیش از چند هزار دانشمند و پژوهشگر و حدود 800 مجله علمی معتبر دنیا اعلام کردند که مبنا را در ارزیابی ها بر اساس مجلات قرار ندهید.
🔹از یکی از اساتیدی که 400 مقاله بین المللی داشتند سوال کردم فقط یکی از مشکلاتی را که در کشور حل کرده اید نام ببرید؟ پاسخ سکوت بود.
🔹از مدیران کشور 97% از مقالات ISI استفاده نمی کنند، 93% نیز مجلات داخلی را نه می شناسند و نه از آنها استفاده می کنند؟! برای چه کسی می نویسیم؟
🔹وقتی شاخص ارزیابی اچ اندیکس شد، پژوهشگر با چه انگیزه ای روی پروژه ملی کار کند!؟
🔹دلیل عمده این اتفاق این است که وزارت علوم ارزیابی ها را به سیاست گره زده است و افراد تنها به فکر ارتقای خویش هستند نه کشور...