رهبر معظم انقلاب ۱۴دی ۱۴۰۱:
🔥سرازیری فروپاشی خانواده در غرب به قدری تند شده که دیگر امکان توقف و اصلاح وجود ندارد.
🔸[از آن جایی که خانوادهها هسته های یک جامعه متمدن را تشکیل می دهند، فروپاشی خانواده نشانه فروپاشی و نابودی عن قریب تمدن غربی است.]
✅ نهایت وقاحت غربیها این است که علیرغم وجود مسائلی چون بردهداری و تجارت جنسیِ زنان و قانونی کردن همجنسبازی، ادعای پرچمداری حقوق زن را دارند
🔹وقاحت غرب اینجا ظاهر میشود که اینها با این همه ضربهای که به زن به حیثیت زن به کرامت زن وارد آوردند خودشان را پرچمدار حقوق زن وانمود میکنند یعنی واقعاً این نهایت وقاحت است. آدم خجالت میکشد اسم بیاورد این چیزی که راه افتاد بین زنها غربی سال گذشته و تعرضهای جنسی و چه و چه و چه و... با همهی اینها باز میگویند ما طرفدار زن هستیم، طرفدار حقوق زن هستیم آن چیزی که در زبان بیتقوای غربیها بعنوان آزادی زن نامیده میشود اینهاست.
🔹اینکه میگویند آزادی زن، مرادشان همین آزادی به این معناست. این آزادی نیست، عین اسارت است، عین اهانت است. قبل از انقلاب حتی بعضی از بزرگان میگفتند که تصورشان این بود که این آزادی ارتباط زن و مرد در غرب موجب میشود که چشم و دل مردها سیر بشود؛ دیگر تخلفات جنسی انجام نگیرد، تخلفاتی که گاه به گاه گوشه و کنار انجام میگیرد، ولی چشم و دل مردها سیر شد دیگر این تخلفات انجام نمیگیرد، اینجوری فکر میکردند. حالا شما نگاه کنید ببینید که این چشم و دل اینها سیر شده یا حرصشان صد برابر شده؟ نه فقط چشم و دل سیر نشده حرص و هوس صد برابر شده.
🔰 معرفی کتاب
• شامگاه روز پنجشنبه 22سپتامبر1988 در ایستگاه قطار شهری شیکاگو در حضور جمعی از مردم، زنی مورد تجاوز قرار گرفت. گزارش کوتاهی از این حادثه، بر اساس گفته های پلیس در روز جمعه در روزنامه نیویورک تایمز روز یکشنبه به چاپ رسید. نکته شایان توجه در آن گزارش، این بود که هیچ کس برای کمک به قربانی از جای خود حرکت نکرد، با وجود آن که این تجاوز در ساعتهای پر رفت و آمد روز انجام شد. فریادهای زن بی پاسخ ماند. به طوری که کارآگاه دیزی مارتین بیان کرده «چندین نفر به آن صحنه می نگریستند و زن از آنها کمک خواست، اما هیچ کس پاسخی ندارد».
• #مایکل_کوک. مستشرق و اسلام شناس انگلیسی
پس از آن مروری بر اخبار ارائه شده از این رویداد در برخی از نشریات آن روز کرده و از این که کسی برای دخالت در این رویداد زشت احساس «وظیفه» نکرده، و حتی خبر آن هم چندان اهمیتی نداشته، شروع به تحلیل مبانی اجتماعی و فرهنگی این بی احساسی میکند:
«فرهنگ ما تعریف خاصی برای این ادراک ندارد. درست است که حقوقدانان و فیلسوفان ما بحث هایی دارند که ما در چه مواردی وظیفه ای برای «امداد و نجات» داریم، اما این بحث مهجورتر از آن است که به عنوان فرهنگ ما به تفصیل توصیف شود.»
• این مسأله وی را که روی فرهنگ اسلامی کار می کند، به فکر آن می اندازد که در حقوق اسلامی، چه تدارکی برای این مسأله دیده شده است. از اینجاست که به سراغ این بحث آمده و یک کتاب دوجلدی مجموعا 1100 صفحه تألیف میکند.
• وی در ادامه بحث بالا مینویسد:
«اسلام، بر عکس، نام و تعالیمی ویژه برای چنین وظیفه اخلاقی گستردهای دارد. نام آن امر به معروف و نهی از منکر است».
«علی مردی دشمنساز و ناراضیساز بود. این یکی دیگر از افتخارات بزرگ اوست. هر آدم مسلکی و هدفدار و مبارز و مخصوصاً انقلابی که در پی عملیساختن هدفهای مقدس خویش است و مصداق قول خداست که: يُجَٰاهِدُونَ فِی سَبِيلِ ٱللَّهِ وَ لاَ يَخَافُونَ لَوْمَةَ لَآئِمٍ (در راه خدا میکوشند و از سرزنش سرزنشگری بیم نمیکنند.)[اینگونه است](مائده:۵۴)».
استاد مطهری، جاذبه و دافعه علی
اینکه یک نشریه مهد بهاصطلاح آزادی فرانسه در وهن شخصیتی چون رهبر معظم انقلاب، حد اعلای جد و جهد پلید خویش را به میدان آورده است، امر غریبی نیست زیرا این همان نشریهای است که به ساحت زیباترین مخلوق الهی یعنی حضرت ختمی مرتبت(ص) اسائه ادب نمود و پلشتی خویش را آشکار نمود. و اگر این مجموعه اینک همان مسیر را درباره رهبر ایران پیموده، سند طیب باطن و وجود ویژگیهایی است که ارواح پلید و شیطانی آن را تاب نمیآورند. ازاینرو چنین عملی بیش از آنکه سبب عیب و ایرادی برای رهبر ما باشد، در باطن و واقعیت خویش حاوی تجلیلی برجسته از اوست؛ اینک نیروهای شریر، دیگر نمیتوانند با سکوت خویش درباره او و سانسور اخبار مرتبط با او، آوای حقخواهانه او و انقلابی که آن را رهبری میکند از گوش طالبان حق بپوشانند؛ عظمت انقلاب ما و رهبرانش اینک آنچنان عالمتاب است که جز اظهار موضع آشکار آنچنان که شایسته باطن خبیث شیاطین است، چاره دیگری برای ایشان نمانده است و ایشان همان چیزی را آشکار کردهاند که در درون خویش انباشته نمودهاند؛ از کوزه همان برون تراود که در اوست. حال که به تعبیر قرآن از شدت خشم بر ما عَضُّوا۟ عَلَيْكُمُ ٱلْأَنَامِلَ مِنَ ٱلْغَيْظِ، پاسخ آن است که خود قرآن فرموده است: قُلْ مُوتُوا۟ بِغَيْظِكُمْ إِنَّ ٱللَّهَ عَلِيمُۢ بِذَاتِ ٱلصُّدُورِ ( آل عمران: ۱۱۹)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توهین بایدن به مردم دنیا
"من به بیش از ۱۴۰ کشور دنیا سفر کردم؛ خیلی راحت بگویم: تمام دنیا لکّه روی شلوار جین ما هم نیستند".
✍ این ادبیات ناشی از نگاه «استثناگرایی آمریکایی، American Exceptionalism»است. این واژه اولین بار توسط یکی از اندیشمندان فرانسوی به نام آلکسی دوتوکویل در سال ۱۸۳۱ مطرح شد؛ یعنی آمریکا ماهیتا استثنا، منحصر بفرد و بهترین است.
🔹واضح است که این خودبرتربینی و نژادپرستی اساسا امکان گفتگو با آمریکا را از بین می برد.
🔸در عدالت سیاسی که قرار است توزیع عادلانه قدرت صورت گیرد باید نگاه اولیه ای در برابری طرفین وجود داشته باشد تا گفتگو آغاز گردد.
🔹همین توهم استثناگرایی ست که آمریکا را به مقصر تام وضع موجود جهان تبدیل می کند.
#فرهنگ_غرب
#غرب_وحشی
سخنان اخیر مقام معظم رهبری
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=51647
پ.ن:
🔹ایشان به ۲۸ شبهه در موضوع زن پرداختند:
۱. موضع ما در قبال مدعیان غربی درباره زن چگونه باشد؟
۲. چگونه می توان بر افکار عمومی اثرگذار بود؟
۳. نگاه اسلام به جنسیت زن چگونه است؟
۴. آیا زن و مرد تفاوت دارند؟
۵. دلیل تفاوت های مرد و زن در حوزه فردی و خانوادگی و اجتماعی چیست؟
۶. برآیند نگاه سرمایه داری غرب چیست؟ اعتدال، یا مردسالاری یا زن سالاری و چرا؟
۷. چرا نظام سرمایه داری غرب به زن آزادی داد؟
۸. شعار آزادی از بردگی در آمریکا چرا داده شد؟
۹. در تمدن غرب زن الگوی مرد است یا مرد الگوی زن؟
۱۰. در تمدن اسلامی مرد الگوی زن است یا زن الگوی مرد؟
۱۱. آیا تمدن غرب(مسیحیت ) بر اساس ارزش حضرت مریم حرکت می کند؟
۱۲. چرا شعار آزادی زنان در غرب عین اسارت و اهانت است؟
۱۳. آیا آزادی ارتباط میان زن و مرد باعث دل سیری مردان و کاهش تعرضات به زنان است؟
۱۴. وظیفه زنان فرهیخته در حقوق زنان چیست؟
۱۵. چگونگی حضور اثرگذار زنان در فضای مجازی؟
۱۶. چرایی تشکیل خانواده؟
۱۷. نگاه قرآن به تضاد دیالکتیک چیست؟
۱۸. چرایی زوجیت در اسلام؟
۱۹. نقش زن در خانواده چیست؟
۲۰. نقش همسری زن در منزل چگونه باید باشد؟
۲۱. نقش مادری زن در خانواده چگونه است؟
۲۲. اصالت برای زن چیست؟
۲۳.شغل و مسؤلیت های اجتماعی برای زنان مجاز است؟
۲۴. خانه داری زن به چه معناست؟
۲۵. آیا حجاب واجب شرعی است؟
۲۶. آیا زنانی که حجاب را کامل رعایت نمی کنند بی دین و ضد انقلابند؟
۲۷. خدمات جمهوری اسلامی به زنان چیست؟
۲۸. چگونه می توان از ظلم به زنان در خانواده جلوگیری کرد؟
🔰📚🔴 زنگ خطر برای سرعت رشد علمی ایران به صدا درآمد؛ عربستان سه سال دیگر ما را در تولید علم رد میکند
🔹 پیمان صالحی معاون وزیر علوم:
شیب رشد علمی عربستان نیز نشان میدهد که عربستان اگر با همین شیب ادامه دهد، سه سال دیگر ما را راحت رد میکند.
🔹 عربستان سرمایه گذاری زیادی در این حوزه انجام داده ولی برخی میگویند که اینها مقاله و پژوهشگر میخرند. با این حال هر کاری که میکند در حال پیشروی هستند و حواسمان باید به این موضوع باشد. تا ۵ سال دیگر تمام مجلات پولی خواهند شد.
🔹 بررسی آمار مقالات منتشر شده در 2021 نشان میدهد ایران با 794 مقاله پرارجاع در جایگاه 16 و 73 مقاله داغ در جایگاه 25 قرار دارد. سهم ایران از مقالات پرارجاع3.4 و از مقالات داغ 3.2 درصد بوده، در مقابل اما عربستان سعودی با 819 مقاله پرارجاع و 81 مقاله داغ به ترتیب در رتبه 15 و 19 قرار دارد. درمجموع تعداد مقالات داغ و پرارجاع ایران رتبه 16 و عربستان به رتبه 15 رسیده است.
پ.ن:
♦️شورای عالی انقلاب فرهنگی: ۲۷ درصد اختراعات دنیا مال ایرانیهاست
در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد:
🔹در حوزه چاپ مقالات علمی در سال ۲۰۰۱ رتبه پنجاه و هفتم جهان را داشتیم، امروز به رتبه چهارم رسیدهایم.
🔹در ۵ سال گذشته، ۳۳۱ ثبت اختراع در سطح جهانی داشته ایم که ۲۷ درصد ثبت اختراعات بینالمللی را به خود اختصاص میدهد.
🔹بر اساس استانداردهای بینالمللی رتبه پنجم جهان در حوزه نانو به جمهوری اسلامی ایران اختصاص دارد.
🔻محصول سبک زندگی آمریکایی را میتوان در نمودار بالا مشاهده کرد.
🔹آمار تولدهای خارج از چارچوب تعهدات زناشویی.
🔻باز هم کشورهای لیبرالی رکورددار بیبندوباری!
🔸جامعه آرمانی غربیان و غربپرستان چنین جامعهای است: «بیتعهد»، «بیخانواده»، «فرزندان نامشروع»، «تکثیر زنا»، «بیبندوباری اجتماعی»، «افسارگسیختگی شهوت و هواهای نفسانی».
#غربزدگی
#سبک_زندگی
وضعیت نابسامان بهداشت و درمان در فرانسه و کادر درمانی که جلوی بیمارستان دراز کشیدند تا درباره فروپاشی بیمارستان هشدار دهند
توییت یک فرانسوی :
فروپاشی بیمارستان ها، فروپاشی سیستم انرژی، فروپاشی مدارس، سقوط نانواها و کترینگ ها و به زودی سقوط حقوق بازنشستگی
فرانسوی ها بهای گزاف عواقب انتخاب های سیاسی امانوئل مکرون را پرداخت می کنند.
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️🎥 ویدئویی از ازدحام عجیب مسافران در ایستگاههای قطار بمبئی هند!
📌گزارشی درباره حجاب زنان دربار قاجار
در دوره ناصري، که برخي زنان متجدد بالاي شهر بهجاي #روبند، #نقاب بر چهره ميزدند، به شدت در قسمتهاي پايين شهر، مورد #توهين و #استهزا قرار ميگرفتند؛ زيرا مردم آن را #حجاب کاملي براي صورت زن نميدانستند.
📚مونسالدوله، خاطرات مونسالدوله، نديمه حرمسراي ناصرالدينشاه، ص۱۲۷.
♦️ اخراج، زندان و جریمه برای تشبیه مکرون به هیتلر!
🔹 آزادی بیان در فرانسه اینجوریه که شما میتونی به تمام مقدسات مسلمانان توهین کنی ولی اگر راجع به هلوکاست نقدی کنی یا امانوئل مکرون رو بخاطر سیاستهاش به هیتلر تشبیه کنی 10000 هزار یورو جریمه میشی و زندان و اخراج هم در انتظارته!
🔹 پ. ن: اگر دانشجوی فحاشِ چاقوکش و فوتبالیست مست و سلبریتی فاسد ایرانی به رهبر کشور توهین کنند، کشور ما مظهر دیکتاتوری معرفی می شود ولی همچنان فرانسه مهد آزادی و دموکراسی!