📸#مرور_تاریخ | امروز را دنبال کنید...
🔸معلم نان میخواهد نه گلوله (بخش دوم)
🆔 @snn_ir
افشاگری درباره سقوط قذافی؛ جاسوس پیشین فرانسه سکوت خود را شکست
ژان فرانسوا لویلیه، مامور مخفی پیشین فرانسه که مدت ۲۵ سال در خدمت سرویس اطلاعاتی این کشور بود، کتابی با نام «مرد طرابلس» نوشته که قرار است هفته آینده (سوم ماه مه) منتشر شود. او در این کتاب به افشاگریهای بسیاری درباره ماموریتهایش، از جمله درباره فعالیتهای ۳ سالهاش در لیبی طی سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲ میلادی پرداخته است و زیربنای سیاست خارجی فرانسه را در منطقهای استراتژیک که مسائل ژئوپلیتیکی متعددی دارد، آشکار میکند. سرهنگ لویلیه که رسانههای فرانسوی از او تحت عنوان «جاسوس شماره ۱» پیشین سرویسهای اطلاعاتی فرانسه یاد کردهاند، به ماجرای سقوط و مرگ معمر قذافی، رهبر پیشین لیبی نیز اشاره میکند. او در دوران «بهار عربی» و پیش از سقوط سرهنگ قذافی، از طرف بخش «امنیت خارجی فرانسه» به لیبی فرستاده شده بود و یک ماموریت فوق سری داشت: اینکه تا جای امکان از شمار شخصیتهای لیبیایی که ممکن بود در کنار قذافی بمانند، بکاهد.
به این ترتیب سرهنگ لویلیه در این کتاب شرح میدهد که چگونه برای تضعیف رهبر لیبی تا زمان مرگش تلاش کرده و چه برنامههایی را در این راستا به ویژه از مسیر وزیر خارجه قذافی یعنی موسی کوسا به اجرا گذاشته که درنهایت منجر به فرار او شده است. او در این کتاب از شیوۀ استخدام منابع، بازی با سلسله مراتب رژیم، حمایت از شورشهای ضد قذافی و کارهای دیگر با هدف رسیدن به اهدافش پرده برمیدارد و به این ترتیب تصویری کمسابقه از فعالیت سرویس مخفی فرانسه در خارج از کشور ارائه میدهد. مجموعه خاطرات او بسیار شبیه به یک رمان جاسوسی است و در جریان آن شرح میدهد که چگونه عملیات نظامی فرانسه و بریتانیا در لیبی ضربه مهلکی به نیروهای قذافی وارد کرد و باعث شد که شورشیان به دروازههای قدرت برسند و ژان فرانسوا لویلیه نیز ماموریت داشت که به آنها نزدیک شود و کمکشان کند. پس از آن نیز قذافی در ۲۰ اکتبر ۲۰۱۱ میلادی توسط نیروهای مخالف حکومتش دستگیر و کشته شد. اگرچه فرانسوا لویلیه شایعات مبنی بر کشته شدن قذافی توسط یک مامور مخفی فرانسوی را رد میکند، اما در ادامه اعتراف میکند که؛
«شما مردم را به خیانت به کشورشان و خیابت به اعتقاداتشان وا میدارید.»
رهبر انقلاب: آیا مسیر کنونی آموزشوپرورش بهسمت دانشگاه ضروری است؟
🔹مسیر کنونیِ آموزشوپرورش یک مسیری است بهسمت دانشگاه؛ یعنی اینکه الان یک دالانی است از دبستان و دبیرستان بهسمت دانشگاه. آیا این ضروری است؟ واقعاً باید همه همینطور بیایند عبور کنند بروند بهسمت دانشگاه؟ این ضروری است؟ این اصلاً بهرهدِه هست برای کشور؟
🔹چند روز قبل از این در دیدار کارگران گفتم، که ما یک تعداد زیادی دیپلمه را تبدیل میکنیم به کارشناسها و کارشناسهای ارشد بیکار و ناراضی و معترض که حق هم دارد. این همه درس خوانده، کار مناسب درسش وجود ندارد. یعنی روی اینها باید فکر کرد، واقعاً اینها را باید ملاحظه کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علامه حسنزاده آملی رحمةاللهعلیه:
خداوند دهان باز را بیروزی نمیگذارد ...
استاد بخواهید ...
انسان دو نوع معلم دارد :
آموزگار و روزگار
هرچه با شیرینی از اولی نیاموزی،
دومی با تلخی به تو می آموزد.
اولی به قیمت جانش،
دومی به قیمت جانت.
معلّـم کسی است که میتواند دیـد آدمها را بہ زنـدگی تغییـر دهـد.
┄┅┄✶🌸🌺🌸✶┄┅┄
💯قدرت #معلم
آیت الله حائری شیرازی:
🪧بعد از شهادت امام حسین (ع) ظاهراً به معاویةبن یزید پیشنهاد خلافت کردند و قبول نکرد.
گفت: «تا علی بنالحسین هست، من سزاوار این کار نیستم؛ حق با آنها است». ناراحت شدند و تحقیق کردند که چرا اینطور گفت و آبروی ما را برد؟ چرا این فردی که ما گذاشتم سخنرانی کند چنین گفت؟ به اینجا رسیدند که معلم مکتبدار او، عمر القصوص، یک شیعه بوده و او از همان طفولیت برای معاویهبن یزید همهچیز را گفته و جریانات را به اطلاعش رسانده است.
عمر القصوص را گرفتند.
گودالی کندند و زنده زنده او را خاک کردند، که چرا فرزند یزید را اینطوری تغییر دادهای. زنده بهگور کردن او چه نتیجهای داد؟ قبل از آنکه عمر القصوص را زنده بهگور کنند او بنیامیه را زنده به گور کرده بود. قدرت معلم این است که برخلاف جریان محیط میتواند شنا کند، فرزند را برخلاف خواست پدر و مادر میتواند جهت دهد. من به آن معلمی که شاگردان او فرزندان خانوادههایی هستند که اهل #انقلاب نیستند میگویم که: شما مأیوس نباشید که از این فرزندان، جوانانی انقلابی و قاطع بسازید. شما میتوانید مثل عمر القصوص تعلیم بدهید و شاگردانتان را متعهد و انقلابی بار بیاورید.
#روز_معلم