فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 توهم آرمانشهری ژاپن...
اجاره کردن اعضای خانواده" برای یک ساعت محدود و برای مناسبتهای خاص در ژاپن
❌ ژاپن در مفهوم تاریخی فرهنگی، بخشی از تمدن غرب شناخته میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ فرهنگی که به قهقرا میرود...
و اثری از کرامت انسانی در آن نمی ماند...
#تمدن_غرب
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*نمونه ای از عملکرد مرموزانه انگلیس ، دشمن اول مسلمانان را ببینید و آن را منتشر کنید تا صدقه جاریه باشد و به وحدت مسلمانان خدمت کنید تا حضرت رسول الله (صلی الله علیه و آله) را خشنود کنید*
دیدم دارن سطل زبالهها رو پلمپ می کنن. اول نفهمیدم چرا. بعد یادم افتاد امشب شب سال نو هست و دوست هلندی اشاره به این موضوع کرده بود. سطل زبالهها و صندوق پستیها رو مهر و موم می کنن، چون هر سال در چنین شبی جوانهای هلندی بخاطر شیطنت آتشبازی شب سال نو، مواد منفجره را در سطل زبالهها و صندوقها میاندازند که کلی خسارت و کثیفی و آتیش سوزی به بار میاره.
جالب بود...
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance
⭕️ ایرانی که بود... ایرانی که هست
سال ۱۳۲۰
نیروهای متفقین بدون هیچ چالشی ایران را اشغال کردند و شاه ایران را تبعید کردند
سال ۱۴۰۰
ژنرال مکنزی: توان نظامی ایران به سطح غیرقابل شکست رسیده است
👤 علی بیطرفان
🔅شعار برخی دانشگاه های جهان و ایران
هاروارد : حقیقت Veritas (لاتین)
استنفورد : نسیم آزادی می وزد. Die Luft der Freiheit weht(آلمانی)
شیکاگو : بگذار تا دانش بیشتر و بیشتر رشد کند ، تا زندگانی بشر غنی شود.(لاتین) Crescat scientia; vita excolatur
کمبریج : دستاورد ما در این جا فراگیری معرفت و دانسته های ارزشمند است.(لاتین) Hinc lucem et pocula sacra
پرینستون : شکوفایی در پرتو انوار الهی
اکسفورد : پروردگار روشنی بخش من است .
کلمبیا : در پرتوی نور تو ، نور را خواهیم یافت .
ییل : نور و حقیقت
پنسیلوانیا : قانون بدون اخلاق ، هیچ است .
دوک : دانش و دین
نیویورک : استقامت و پیشرفت
گوتینگن : برای صلاح همه
هامبورگ: پژوهش، یادگیری و ساختن
هایدلبرگ:. همیشه باز
تهران : میاسای ز آموختن یک زمان
شیراز: خرد، کوشش
تبریز: تزکیه تعلیم
علم و صنعت: هیچ چیز غیرممکن نیست.
الزهرا: زنان آگاه جامعه پیشرفته
تربیت مدرس: خرد باید و دانش و راستی
فردوسی؛. خرد باید و دانش و راستی
خوارزمی: آموختن برای زندگی بهتر
امام صادق. تربیت اسلامی مرجعیت علمی
قم. سرآمدیِ علمی، تربیت ولائی و نشاط معنوی
دفاع ملی: سوگند به قلم و آنچه می نویسند.
یادداشت های آمریکا، قسمت پنجاهم (تصویر بدویّت درباره ما)
یکبار اسکات یکی از دوستان همکلاسیام از من پرسید که آیا شما در ایران هیتر (بخاری) دارید؟ خیلی تعجب کردم، فکر کردم او میخواهد تحقیرم کند، ولی لحن تحقیر نداشت، و سئوالش واقعی بود.
شبیه همین قصه برای دختر یکی از ایرانیان تازهوارد به آمریکا رخ داده بود. در مدرسهشان، کادر مدرسه و همکلاسیهای ایشان از اینکه یک دانش آموز ایرانی لوازم التحریر دارد تعجب کرده بودند؛ چنین مسئلهای برای دختر خانم ایرانی (که اتفاقا متعلق به یک خانواده روشنفکر هم بود) خیلی زننده و ناراحت کننده بود.
پسر یکی از دوستانی که از دانشگاه قم برای فرصت مطالعاتی به ویرجینیا آمده بود، بسیار زرنگ و باهوش بود. در مدرسهی ایشان هم همکلاسیها و کادر مدرسه از اینکه یک دانشآموز ایرانی به خوبی با کامپیوتر آشنا است، خیلی تعجب کرده بودند.
خانم کِلی یکی از دوستان مسیحی همسرم از خانمم پرسیده بود که شما میوه را چه طور میخورید؟ ایشان گفته بود که خب میگذاریم جلومون، میخوریم؛ کِلی در پاسخ گفته بود نه ما اول میوه را میشوریم و بعد میخوریم!!!
همین واکنش تعجب برانگیز را در مورد واکسن هم مشاهده کردیم. قبلا اشاره کردم همین که واکسن بچههامون را در درمانگاه نشان دادیم، کادر درمانگاه بسیار در تعجب بودند که ما هم در ایران واکسن داریم و به بچههامون آنهم به صورت کامل واکسن میزنیم.
این تعجبها فقط بین آمریکاییها نبود، بلکه موارد فراوانی بود که افغانیها و بلکه حتی ایرانیان مقیم آمریکا نیز از برخی چیزها و پدیدهها در ایران امروز تعجب می کردند.
حبیب الله بابایی
🔰مصاحبه دکتر موسی نجفی با بنیاد شهید حاج قاسم سلیمانی
✅قهرمان از قلب مردم برمیخیزد
🔴تشییع حاج قاسم ؛جلوه ای از زیست تمدنی اسلامی
🔵یکی از اتفاقات مهم و غیرقابل چشم پوشی کشور ما در چهل سال گذشته تشییع باشکوه شهید سلیمانی بوده است. از منظر تاریخی و تمدنی چنین تشییع باشکوهی چگونه قابل تحلیل است؟ نسبت جامعه ایران با قهرمانان ملی خود در طول تاریخ چگونه بوده است؟
🔷مقدمهای که باید در اینجا بیان کنم این است که شخصیت شهید حاج قاسم سلیمانی را نمیتوان بهعنوان یک فرد و تنها در نظر گرفت، بلکه باید او را در جریان انقلاب مدنظر قرار داد. فرض کنیم اگر این تیپ شخصیت با همین ویژگیها فرمانده ارتش سوریه یا فلسطین بود، انقلاب اسلامی در پشت او قرار نداشت باید او را در مختصات دیگری بررسی میکردیم؛ بهطورمثال، احمدشاه مسعود در افغانستان یک قهرمان ملی است ولی در افغانستان نهضت آن مانند انقلاب اسلامی نیست یا نهضتهای اسلامی که ما آن را به بیداری اسلامی تعبیر میکنیم در کشورهایی که رخ میدهند در مرحله ابتدایی قرار دارند اما انقلاب اسلامی دیگر یک نهضت نیست، از مرحله نهضت گذشته است و توانست نظام شاهنشاهی را سرنگون کند و خودش نظام تازهای را بنیان نهد. این نظام به سمتی میرود که از قوه به فعل تبدیل شود و برخی از ارزشهای اسلامی را نهادینه کند.
درباره حاج قاسم شخصیت ایشان جدا از این انقلاب نیست و باید او را در همین روند و فرآیند دید. در تاریخ اسلام نیز با شخصیتی همچون مالکاشتر نخعی روبهرو هستیم. یکی از ویژگیهای مهم مالکاشتر این است که او شیعه و از یاران حضرت علی (ع) است. اگرچه این ویژگی بسیار مهمی است اما در جریان حکومت علوی قرار میگیرد و بعد از خلیفه شدن حضرت علی(ع) سپهسالار لشکر او شد. ما با سه مالک روبهرو هستیم؛ یکی شخصیت شجاعی که ریاضتهای زیادی کشیده است؛ دوم، مالک اشتری که در جریان علوی دیده میشود و در زمان تقیه حضرت همزمان با حکومت خلفای سهگانه است و سوم، مالک اشتری که پس از خلیفگی حضرت علی(ع) در کنار او قرار میگیرد و در جریان حکومت اسلامی به فعالیت میپردازد. سومین بعد شخصیتی او را باید با مختصات حکومت علوی نگریست. مالک اشتر با هر سه جریان قاسطین، مارقین و ناکثین همچون حضرت علی(ع) در جدال بود. اگرچه میتوان گفت در جنگ نهروان ایشان دیگر زنده نبودند ولی چون خوارج از دل جنگ صفین بیرون آمدند میتوان گفت با آنها نیز در جنگ بوده است.
✅در مورد شهید سلیمانی هم همین تحلیل قابل ارائه است:
بعد اول اینکه شخصیت فردی بسیار خوبی دارند و منحصربهفرد هستند که الان بیشتر به همینها پرداخته میشود که با رزمندگان چه رفتاری داشتند یا با خانواده خود انسان متواضعی بودند و به مظلومان کمک میکردند.
قاسم سلیمانی دیگری هم داریم که فرمانده جنگ است و در مسیر رهبری حرکت میکند؛ و سومین وجه یک قاسم سلیمانی دیگر هم داریم که فرمانده لشکر قدس است و صفات فردی او در این نقش بیشتر جلوه مییابد و این سه قاسم سلیمانی است.
سپاه قدس نیرویی است که در کنار جمهوری اسلامی قرار دارد که تحول تمدنی ایجاد کرده است. پیش از آن واحد برون مرزی سپاه حتی جنبههای منفی هم داشت و اطرافیان آقای منتظری هم در آن بودند که زمانی دردسرساز شد ولی حاج قاسم توانست با یک برنامهریزی اعتماد مسلمانان را جلب کند و به بازسازی جایگاه سپاه بپردازد. همین برنامهریزی داشتن و اینکه ایشان بهدرستی خلأ انقلاب را در بعد بینالمللی آن حس کرد جنبه تمدنی داشت. انقلاب اسلامی خودش یک انقلاب ۱۰۰درصد ایرانی نیست، مرکز آن ایران است. از این جنبه شبیه انقلاب فرانسه است، این انقلاب به ایران یک قدرت بینالمللی داده است، مانند انقلاب فرانسه که به فرانسه یک قدرت بینالمللی داد و قدرتی که داده است فرانسوی نیست، از جنس جهان است. ایران هم همینطور است، قدرتی که از انقلاب گرفته قدرتی ایرانی نیست، جنسی مکتبی دارد. درست است که پایگاه آن ایران است و ایرانیها آن را حمایت میکنند اما جنس آن جهانی است، از جنس اسلام است و اسلام نیز وطن نمیشناسد ولی فعلا با ایران شناخته میشود؛ مانند انقلاب فرانسه که با فرانسه شناخته میشود ولی نمیتوان به آن انقلاب فرانسوی گفت. سردار سلیمانی نیز باید در این مختصات دیده شود، ایشان توانستند بین انقلاب اسلامی و جنبه ایرانیت آن وجه اشتراک به دست بیاورند. قهرمان ملی بودن او نیز در همین جا دیده میشود. او توانسته است درحالیکه بعد جهانی دارد، بعد ایرانی خودش را هم نشان دهد. او از منطقهای هم برمیخیزد که در دعواهای ملی ایران نقش مهمی نداشته، همیشه اصفهان، تبریز، تهران، شیراز و ... در این کشمکشهای سیاسی و ملی دیده میشدند و از جایی ظهور کرده که قبلا در این چالشها نبوده است. او قهرمان ملی است که از کرمان برخاسته و شخصیتش همه ایران را فرا گرفته است، این نیز برمیگردد به ویژگی انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحویل سال نو میلادی
بر خلاف تحویل سال شمسی که هر ساله بر اساس محاسبات دقیق، یک ساعت متفاوت از شبانه روز میتواند باشد، ساعت تحویل سال میلادی همیشه ۱۲ شبِ روز یکم ژانویه است.
نحوه استقبال از تحویل سال نو هم پخش دعای یا مقلبالقلوب یا دعا نیست☺️
حدود یکساعت بی وقفه نورافشانی و آتشبازی است و غالبا هم به همراه نوشیدن مشروبات الکلی است.
دیشب توفیق اجباری بود که بیدار بمانیم چون شدت صداهای انفجار خیلی بالا بود.
تمام شهر را هم مثل شب چهارشنبه سوری ما که تحریف شده، بوی باروت گرفته بود و چشم و گلو میسوخت.
تلویزیون هم تمام وقت برنامه ثابت تمام کانالها قبل و بعد تحویل سال رقص و خوانندگی بود. امکان دیدن برخی کانالها، بخصوص با بچه هم اصلا امکانپذیر نبود.
من فقط به قلب ضعیف کودکان و نوزادان، پیرمردان، پیرزنان و بیماران فکر میکردم، وقتی هر صدای هولناکی قلبم را تکان میداد. و متأسفانه تازه این صدا از ۱۲ شب شروع شد - وقتی این گروه معمولا نیاز به خواب دارند - و تا ساعتهای بامداد ادامه داشت.
این سیاهنمایی نیست. این سبک زندگیای است که من در فرانسه و هلند مشاهده کردم. و هرجا باشد غلط است.
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance