🔖 برای نخواندنهایتان برنامهریزی کنید!
📌 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
📝 ما گاهی فکر میکنیم که چه باید بخوانیم، ولی فکر نمیکنیم که چه نباید بخوانیم!
روی این هم فکر کنید که چه نباید بخوانیم. گاهی به ذهن خودم میآمد که روی بعضی قفسههایی که اشتغالات غیرضروری ایجاد میکند و از مطالعات اصلی باز میدارد، یک پرده بکشم؛ چون هوس بیخودی در آدم ایجاد میکند.
📝 برای نخواندنهایتان هم باید برنامهریزی کنید. آنقدر کتاب چاپ میشود که شما پشت جلدش را هم نمیتوانید ببینید! اگر بخواهید ببینید روزتان تباه میشود! آنقدر مجله چاپ میشود که شما پشت جلدهایش را هم اگر بخواهید ببینید روزتان شب میشود. آنقدر روزنامه هست که شما سرتیترهایش را اگر بخواهید بخوانید صبحتان شب میشود. [آنقدر خبر و پیام تولید میشود که اگر همه را رصد و دنبال کنید، از زندگیتان و از کارهای اصلیتان باز میمانید.]
پس باید برای نخواندنهایتان هم فکری کنید.
📝 با یک تدبیر و برنامهریزی فکر کنید که چه لازم دارید که بخوانید. هر مطالعهای برای ما هوس ایجاد نکند.
برای مثال، اگر انسان به یک فروشگاه زنجیرهای یا یک فروشگاه بزرگ میرود، اینطور نباشد که این فروشگاه هوسانگیزی بکند و مصرف شما را بالا ببرد. اصلاً این فروشگاهها را که درست میکنند خودش عامل توسعه مصرف است. آدم داخلش که میرود تحریک به مصرف بالا میشود؛ یکی از بسترهایی که مبدأ بالا رفتن مصرف خانوار هست، همین فروشگاههای زنجیرهای است؛ انسان یک جنس میخواهد بخرد، میبیند یک سبد بزرگ جنس برداشته و به خانه آورده. یک جنس نیاز داشته، به آنجا رفته و اجناس متنوع را دیده و تحریک شده.
علم هم همینطوری است. مواظب باشید که بیخودی تحریک نشوید.
📝 موضوع را بررسی کنید و بعد مطالعه کنید. مشاوره بگیرید که باید چه بخوانیم و چه چیز را نباید بخوانیم. آنچه طبق بررسی و مشاوره، نباید بخوانید، نخوانید آنچه باید بخوانید بخوانید. اینطور نباشد که امروز وقتی یک سؤال روانشناسی از ما کردند، برویم چهار تا کتاب روانشناسی بخوانیم! معنی ندارد! چون فردا هم یک کسی، از جامعهشناسی از ما میپرسد! پسفردا از فیزیک میپرسد!
مواظب باشید که در این موضوع که چه باید بخوانیم و چه نباید بخوانیم، فکر کنید. هم فکر کنید و هم مشاوره بگیرید.»
┅┅❅❈❅┅┅
🆔 @r_kh_tarikh
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 انتقاد طنزپرداز مشهور از نژادپرستی در سبک اطلاعرسانی رسانههای غربی...
📍فراموش نکنید تا همین اواخر جنگهای دیوانه وار مربوط به اروپا بود/کل تاریخ اروپا همین بود و این ها به خاطر دست کشیدن از جنگ جایزه صلح نوبل گرفتند!
از گذشته تا امروز،در برهههای مختلف زمانی، اصناف مختلف بشر قدرت یافته اند! زمانی که زندگی بشر با بیماریهای واگیردار مواجه گردید، پزشکان در رأس هرم قدرت قرار گرفتند، و روزی که جنگ بیشتر میشد، نظامیان قدرت بیشتری مییافتند و در هنگامه بحران اقتصادی، اقتصاددانان به این جایگاه میرسیدند.
امروز هم در عصر شبکههای اجتماعی، کمدین ها در جوامع به بالاترین میزان قدرت و ثروت میرسند. پیش از زلنسکی رییس جمهور اوکراین که پیشتر یک کمدین بوده،«گریلو» کمدین ایتالیایی نیز توانست رأی بالایی را در انتخابات عمومی 2013 ایتالیا کسب کند.شاید اگر در ایران نیز نظام انتخاباتی به همان دستفرمان که ... را راهی شورای تهران کرد پیش میرفت،چهبسا افرادی مثل ... نیز بعنوان رجال سیاسی خود را مطرح میکردند!
عمده دلیل اوجگیری کمدینها در جهان، همزمانی بحرانهای اقتصادی یک دهه اخیر جهان و مرجعیت شبکه های اجتماعی میباشد. همواره در بحرانهای اقتصادی، پوپولیسم رواج می یابد. در عین حال این بحرانها سبب شده افکار عمومی از نخبگان سیاسی و حزبی، دور شوند و سلبریتیها و آنارشیسم محبوبیت پیدا کنند
🔺داستان نابغه آلمانی که عاشق صحیفه سجادیه بود!
1⃣ پروفسور آنهماری شیمل، اسلامپژوه وخاورشناس معروف آلمانی است که علاقه شایانی به دعاهای امام سجاد (ع) و صحیفه سجادیه داشت.
2⃣ شیمل در جایی پیرامون ادعیه اسلامی به ویژه صحیفه سجادیه می گوید: من خود همواره دعاها، احادیث و اخبار اسلامی را از اصل عربی آن میخوانم و به ترجمهای مراجعه نمیکنم. من خودم بخشی کوچک از کتاب صحیفه سجادیه را به آلمانی ترجمه و منتشر کردهام، قریب هفت سال پیش وقتی مشغول ترجمه دعای رؤیت هلال ماه رمضان و دعای وداع با آن ماه بودم، مادرم در بیمارستان بستری بود و من که به او سر میزدم پس از آنکه او به خواب میرفت در گوشهای از آن اتاق به کار پاکنویس کردن ترجمهها مشغول میشدم.
3⃣ اتاق مادرم دو تختی بود. در تخت دیگر خانمی بسیار فاضله بستری بود که کاتولیکی مؤمن و راسخ العقیده و حتی متعصب بود. وقتی فهمید که من دعاهای اسلامی را ترجمه میکنم، دلگیر شد که مگر در مسیحیت و در کتب مقدسه خودمان کمبودی داریم که تو به ادعیه اسلامی روی آوردی!؟ وقتی کتابم چاپ شد یک نسخه برای او فرستادم. یک ماه بعد او به من تلفن زد و گفت: صمیمانه از هدیه این کتاب متشکرم، زیرا هر روز به جای دعا آن را میخوانم. وی می افزاید: امام زین العابدین علیه السلام برای بسیاری از مردم جهان غرب کارساز است.
پروفسور «شیمل» علاوه بر زبانهای عربی، ترکی، فارسی، سندی و پشتو، با زبانهای انگلیسی، فرانسه و سوئدی به خوبی آشنا است.
🔸رئیس جمهور سابق آلمان در مراسم گرامیداشت شیمل: اگر شیمل نبود، آلمانی ها نمی فهمیدند تصویری که از اسلام به آن ها ارائه می شود، صحیح نیست.
🔮 یک نکته ناب 🔮
🔖 درسده ی ۱۸۰۰ میلادی دانشمندانی همچون جان اسنو، روبرت کُخ،فیلیپه پاچینی و دیگر دانشمندان به یکی از بزرگترین علل شیوع بیماری وَبا(کلورا)، پی بردند.
آنان به این نتیجه رسیده بودند که یکی از بزرگترین علل شیوع و انتقال وبا، آب است.
📃 اما بهتر است بدانیدکه در ۱۳۰۰سال پیش؛در دعای ۲۷ صحیفه سجادیه،امام سجاد(ع)وقتی که برای دشمنان نفرین میکنند،میفرمایند:(اللهم وَامزُج میاهَهم باالوَبا...) یعنی خدایا آب های آنان(دشمنان) را با وبا مخلوط کن...
#صحیفه_سجادیه
#میلاد_امام_سجاد
#امام_سجاد
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به مناسبت ۸مارس، روز جهانی زنان
💢 #ببینید | سربازی اجباری بانوان در کدام کشورهاست؟!
♦نسبت خودکشی زنان به مردان
♦بردگی جنسی در کشورهای متمدن!
🔴بفرمایید تمدن!
⭕️♨️#حقوق_بشر به سبک #تمدن_غربی
🛑اوتابنگا، سیاهپوستی که ۱۰ سال در قفس اورانگوتان ها در باغ وحشی در نیویورک نگهداری میشد.
😔😔 وی بعد از آزادی از قفس خودکشی کرد.
Ota Benga: Caged Congolese man dem put with monkey collect sorry from zoo 114 years afta - See why e take dem time to apologise
https://www-bbc-com.cdn.ampproject.org/v/s/www.bbc.com/pidgin/tori-53930037.amp?amp_gsa=1&_js_v=a8&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw%3D%3D#amp_tf=%D8%A7%D8%B2%20%251%24s&aoh=16458942682737&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&share=https%3A%2F%2Fwww.bbc.com%2Fpidgin%2Ftori-53930037