آمریکا از شدت آزادی و رفاه، رتبه ۳۰ جهان تو خودکشیِ!
و ایران از شدت بدبختی و نبود آزادی، رتبه ١۴٠ جهان تو خودکشیِ! 🇮🇷
حالا شما دنبال اعتصاب اجباری و براندازی و زن زندگی آزادی باش...
منبع: سایت رسمی بینالمللی آمار
فیلم «آن زن می گوید» یا «به نقل از او». ساخت امسال ۲۰۲۲
She said...
فیلمی بر اساس واقعیت که فرایند افشا کردن تعدی ها، تجاوزات و خشونت های جنسی تهیه کننده معروف آمریکایی هاروی واینستین را به ۸۲ دختر و زنی که در فضای کار سینمایی با او مرتبط بوده اند، نشان می دهد.
فیلم بسیار ناراحت کننده و اعصاب خرد کن است. نشان می دهد حتی قوانین به نفع متعرضین است و به شکل سیستماتیک کسی از زنانی که به آنها تعرض شده دفاع نمی کند. زنان هم از ترس آبرو یا از دست دادن شغل یا تهدیدها با اینکه قربانی هستند مجبور به سکوت می شوند.
دنیای منهای دین، منهای حکومت دینی، و مدعی شعار آزادی بخصوص در خصوص زنان، امروز در این نقطه ایستاده است...
اینکه کشورهایی بیایند حرف از آزادی بخشی به زنان و دختران ما بزنند اما در عمل زنان خود را به بیچاره ترین وضعیت رسانده باشند، جای تامل دارد... و چه بیخبر برخی دختران سرزمینم برای این نوع آزادی می جنگند...
@ninfrance
نماینده کنگره آمریکا: شبکههای اجتماعی باعث افزایش خودکشی بین نوجوانان شده است
🔹جارد پترسون: دسترسی نوجوانان و کودکان به رسانههای اجتماعی منجر به افزایش چشمگیر آسیب به خود، خودکشی و مشکلات مربوط به سلامت روان شده است.
🔹اکثر شبکههای اجتماعی برجسته مانند فیسبوک و اینستاگرام قانون محدودیت ۱۳ سال سن را برای ثبتنام کاربران دارند اما هیچ سیستمی برای تأیید سن کاربر ندارند.
🔷این نماینده آمریکایی پیشنهاد کرده که افراد زیر ۱۸ سال از حضور در شبکههای اجتماعی منع شوند.
یک قانونگذار در تگزاس شمالی لایحهای ارائه کرده که کودکان را در این ایالت از استفاده از رسانههای اجتماعی منع میکند.
«جارد پترسون» در توضیح علت این اقدام، گفت: دسترسی نوجوانان و کودکان به رسانه های اجتماعی منجر به افزایش چشمگیر آسیب به خود، خودکشی و مشکلات مربوط به سلامت روان شده است.
اکثر پلتفرمهای رسانههای اجتماعی برجسته مانند فیسبوک و اینستاگرام قانون ۱۳ سال سن را برای ثبت نام کاربران دارند اما هیچ سیستمی برای تأیید سن کاربر ندارند.
لایحه پترسون شرکتهای رسانههای اجتماعی را مجبور میکند تا سن کاربر را با یک کارشناسایی عکسدار تأیید و همچنین به والدین اجازه میدهد تا درخواست کنند حسابهای فرزندشان از سایتها حذف شود. طبق این لایحه، شرکتهای رسانههای اجتماعی حداکثر 10 روز فرصت خواهند داشت تا پروفایل یک کودک را حذف کنند.
@Farsna - Link
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانه های هشت متری غرب
فقط یک بار تصور بفرمایید در ایران ما یک زن کارمند بعد از صبح تا شب مثل مرد کار کردن در کارخانهها مجبور به زندگی در خانههای هشت متری میشد!
بعد این پدیده هم آنقدر زیاد بود که دولت شروع به آموزش دادن دختران جوان برای چگونه بهتر زندگی کردن در خانههای هشت متری میکرد
خانههای کوچیک ماحصل اقتصاد لیبرالی برای مردم غرب است. همانها که در ایران عدهای آنها را میپرستند.
به نظر شما دختر فرانسه ای بیشتر به شعار زن زندگی آزادی نیاز ندارد؟
«بیپناهی زنان» در وضعیت آزادی مردان؟ (مقایسهای بین آمریکا و ایران)
به جرأت میتوان گفت که در آمریکا آنچنان مزاحمتی از ناحیۀ آقایان نسبت به زنان وجود ندارد، لیکن نبود مزاحمت به زنان در آمریکا مربوط به جاهایی است که چراغ قانون روشن است و آنجا که چراغ قانون خاموش میشود (وقتی شب میشود، وقتی خلوتی پیش می آید، و وقتی به هر دلیلی ناامنی بوجود می آید) بینظمیها و تعرضها به زنان شروع میشود. حفظ فاصله قانونی در صف (مثلا صف فروشگاه)، ممنوعیت قانونی لمس یکدیگر (don’t touch me)، خوف و هراس زنان از حضور در جاهای خلوت (مثلا زمانی که در اتوبوس شهری با یک مسافر مرد تنها میمانند) و یا واهمه از خروج شبانه از منزل به تنهایی، و همینطور قوانین شدید مجازات برای ارتباطات جنسی اساتید با دانشجویان دختر، همه به موجب تعرضهای گوناگون و مزاحمتهای جورواجور به زنان در وضعیت خلوت آمریکاییها است. همین مزاحمتها موجب شده است که زنان در آمریکا آن نقطههای خطر را درک کنند و آنجا که حفاظ قانونی ندارند ریسک نکرده و حضور پیدا نکنند. به رغم همه این مراقبتها از ناحیه خود زنان، و به رغم مرکزیت و مرجعیت قانون و آسانی وکالت و شکایت در آمریکا (حتی در امور بسیار جزئی)، هنوز «قانون» نتوانسته است نقطههای کور و گاه آشکار اجتماعی در آمریکا را پوشش داده و برای زنان امنیت لازم را ایجاد کند.
نظم اجتماعی در ایران برخلاف آمریکا، نه بر مبنای قانون، بلکه نوعا بر مبنای اخلاق و فرهنگ دینی و معنوی شکل میگیرد و قانون در برقراری نظم اجتماعی از جمله نظم مناسبات انسانی بین زنان و مردان یا اصلا بازدارندگی ندارد و یا بازدارندگیاش حداقلی و در نقطههای نزاع و دعواست. عدم بازدارندگی قانون آشکارا نه فقط در ساحتهای سرباز (کوچه و خیابان) بلکه در فضاهای سربسته ای مثل دانشگاهها، ادارات، و سازمان ها نیز هست که موجب بی نظمیهای اخلاقی و حقوقی بین مردان (نه فقط پسران) و دختران می شود.
حال آنچه که در ایران امروز و در شرایط پس از مهسا امینی در حال رخ دادن است تعلیق سامانههای نظم اجتماعی درایران است، تضعیف قانون از یک سو (تضعیف پلیس) تضعیف اخلاق و انجام رفتارهای وقیح و مبتذل از سوی دیگر (فحاشی و توهین)، و تضعیف دین از دیگر سو (توهین به روحانیت)، آنهم البته در سکوت و تماشای بسیاری ازعلمای غافل (که نمیدانند چه رخ میدهد) و روشنفکران خائن (که به خوبی می دانند چه رخ می دهد)، به کلی پایۀ نظم اجتماعی و امنیت بانوان را ویران میکند و آنها را از این پس آسیبپذیرتر و برای مردان لیبرال که مصرانه در پی کشف زنان و گاه غصب زنان و حظ از آنها هستند بیپناه می گذارد. امروزه کسانی که به آسانی فحاشی میکنند، به دیگران توهین میکنند، عمامه و چادر و روسری از سر میکشند و گاه به زنان محجوب در خانه نیز تعرض میکنند (مورد مهاباد)، همین جماعت و عقبههای فکری آنها، فردا با همین زنان مکشوفه کارهای دیگری خواهند کرد.
بدین سان اشتباه است که ما دو وضعیت متفاوت غرب و ایران را با هم مقایسه کنیم، و پیامدهای آزادی جنسی و جنسیتی زنان را در این دو بستر متفاوت، یکی تلقی کنیم. آمریکا از قوانین و ضمانتهای اجرایی بسیار صُلبی برخوردار است که در وضعیت بیاخلاقی میتواند حقی از حقوق زنان را تأمین نماید، ولی نظم اجتماعی ایران، نظم فرهنگی، اخلاقی و دینبینان است و در نبود اخلاق و دین، امکان تأمین حقوق از دست رفتۀ زنان و دختران از مسیرهای قانونی نوعا میسر نخواهد بود.
حبیب الله بابایی
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ فعال رسانهای آمریکایی:
📍کاهش نرخ زاد و ولد به این معناست که ما جوان توانمند به اندازه کافی نداریم تا بتوانیم فرصت های شغلی جامعه را پر کنیم/شاهد یک عقبنشینی اجتماعی هستیم که فراتر از بازار کار میرود زیرا مردم از ازدواج و بچه دار شدن و تشکیل خانواده خودداری می کنند/ما با یک ابرچالش تجاوز جنسی در نظام مدارس روبرو شدهایم که در برگیرنده تجاوز معلمان به دانش آموزان و تجاوز دانش آموز به دانش آموز دیگه است....
🔴اگر دعوا بر سر زندگیاست،قصاص، زندگی میبخشد...
ایده ی زندگی که این روزها بر سر زبان هاست، صدسالی است که در آرای غربیان با اهتمام نیچه تناوردهشد.
او، علیرغم آنکه ادیان ابراهیمی را متهم به سلب زندگی میکند، بر این باورست که چند آموزهی اسلام یعنی زندگی....
او میگوید سرکوب، آنگاه که زندگی و ادامهی آن را سلب میکند، معنا مییابد.
از همین رو، بر مسیحیت میتازد. چرا که مسیحیت بر این باورست که "با شریر مقاومت مکنید، بلکه هر که به رخسارۀ راست تو طپانچه زند، دیگری را نیز به سوی او بگردان (انجیل متی 5/ 39)." و به نظر وی، این گزاره، سرکوب کرامت انسان است و سرکوب آن، یعنی سرکوب زندگی....
او که اسلام را از حافظ و حسنالصباح میشناسد، بر این باورست که حکم جهاد در اسلام، برخلاف آموزههای مسیحیت، تو را به جنگ برای کرامت انسانیات رهسپار میکند و از همین رو، جهاد را "حکمی برای زندگی" برمیشمرد.
او اسلام سیاسی را هم بخشی از ایدهداشتن اسلام برای زندگی میداند.
یکی از مشکلات جهان غرب، دقیقا مسالهی انتقام است. حواشی "حدود انتقام" حقوقدانان و جامعهشناسان زیادی را درگیر این مساله کرده که مسالهی آنها، سیریناپذیری انسان در "عطش انتقام" و تعیین حدود آن است.
در این میان، برایان ترنر، محقق نیچهای انگلیسی، اذعان میدارد که "باید اهمیت سیاسی این گزاره کتاب مقدس درک شود که خداوند میگوید: انتقام از آن من است. و انتقام باید از عرصهی سکولار_آنگونه که در وضع فعلی غرب است_خارج شود."(Turner,1984:260)
اگرچه مسیحیت، عملا ایدهی خاصی برای حد انتقام در زندگی دنیوی انسانی ندارد، اما اسلام، بعنوان دین خاتم و دینی برای زندگی_نه فقط دینی برای مابعد مرگ_ حدود قصاص را معین کرده است.
و این، تفسیری است از آیه شریفه ۱۷۹سورهمبارکه بقره که " و در قصاص، برای شما، زندگی است، باشد که بپرهیزید".
اگر دعوا بر سر زندگیست، قصاص، برای زندگی و بخشی از زندگیست....
مریم منصوری
🔴با وجود تحریم ها، دنیا رو انگشت به دهن گذاشتیم!
❇️ حقیقت ایران امروز
🔺 رتبه های مثبت ایران در دنیا در میان روزهایی که رسانه ها و یک عده برای خود تحقیری در پی انتشار فقط رتبه های منفی و اخبار منفی هست را با هم مرور کنیم:
➖رتبه ۱۸ جهان صنعتی داخلی بدون در نظر گرفتن سرمایه گذار خارجی
➖رتبه ۶ جهان نظامی
➖رتبه ۱۰ جهان پزشکی
➖رتبه ۱۰ جهان کشاورزی
➖بهترین رتبه المپیک لندن ۲۰۱۲
➖رتبه ۷ جهان هوافضا
➖رتبه ۳ جهان نانو تکنولوژی
➖رتبه ۶ جهان زیر دریایی
➖رتبه ۲ جهان اختراعات
➖تولید کننده ناو کشتی نفت کش زیر دریایی
➖بیشترین پذیرش پناهندگان در دنیا به عنوان یک کار انسان دوستانه که هیچ رسانه و کشورهایی که ادعا حقوق بشر دارند به آن نمی پردازد.
➖رکورد بیشترین نسبت تحصیل کننده زن به مرد در دنیا ک میتونین تو سایت گینس چک کنین
➖جزوه ده کشور جهان با بیشترین درصد تحصیل کننده بالا ۹۰ درصد ک اکثرا لیسانس
➖دومین تولید کننده فرش دنیا اولین تولید کننده پسته و جزوه پنج کشور تولید خشکبار و اجیل و...
➖رتبه ۱۳ هوش مصنوعی و...
➕ صدها رتبه و موارد مثبت دیگر ...
#دستاورد
#ایران_قوی
#انقلاب_اسلامی
📌جان راشل، نویسنده و فعال آمریکایی:
✳️ متأسفانه، ایالات متحده و دستنشاندههای #ناتو نمیتوانند بدون جنگ کار کنند. اقتصاد ایالات متحده به ویژه حول محورِ ایجاد جنگ در سایر کشورها توسط ارتش ما و استثمار آن کشورها توسط شرکتهای ما ساخته شده است. ما با ایجاد درگیری و هرج و مرج زندگی میکنیم و این ما را نابود میکند.
🔺@barahoot_tv1