👆👆👆👆
پاسخ به شبهه [آیت الله خامنه ای: ننگ است برای کشوری که آمار مشارکت مردمی در آن ۴۰ درصد باشد
🔸پیش از هرچیز باید پذیرفت که انتخابات چهل و یکی دو درصدی زیبنده ملت ایران نیست. در این کشور که متوسط مشارکت معمولا بیش از ۶۰ درصد بوده، دوست و دشمن انتظار مشارکت ۴۰ درصدی نداشته اند اما اینکه چرادر سالهای اخیر مشارکت مردم در انتخابات کاهش پیدا کرده، دلایل متعددی دارد.
🔻 انتخابات مورد اشارهی رهبری، مربوط به ریاست جمهوری است که در همه جای دنیا مردم اهمیت بیشتری به آن می دهند. در ایران میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری همواره بیش از ۶۰ درصد و کمترین آنها حدود ۵۰ درصد بوده است.
🔻آنچه در صحبت های رهبری ننگ شمرده شده، این است که رویه مستمر در یک کشور اینچنین باشد که مشارکت در حد 30-40 درصد باشد. اما اینکه در یک دوره به دلایلی این اتفاق بیفتد، اگرچه باید برای مسئولان ایجاد سوال کند و مشکل را برطرف کند، اما نمی توان آن را ننگ شمرد. (دانش آموزی که همواره نمراتش مردودی باشد را میتوان ننگ شمرد اما اگر دانش آموز خوبی، روزی نمره بدی گرفت، نمی توان او را مایه ننگ دانست بلکه باید این اتفاق را علت یابی کند)
🔻عدم مشارکت در کشورهای مورد اشاره رهبری در حالی است که همه شرایط برای مسئولیت شناسی مردم فراهم است، نه اینکه تورم مستمر، مشکلات اقتصادی و از همه مهمتر هجمه سنگین رسانه برای دعوت به عدم مشارکت مانع انجام وظیفه مردم شود.
🟡 تذکر مهم
پاسخ های فوق به این معنا نیست که کشور ما نسبت به این ننگ بیمه است و هیچگاه مبتلا به آن نخواهد شد. اگر همه ما (چه مسئولیت رسمی داشته باشیم چه نداشته باشیم) به وظایف خود عمل نکنیم ممکن است روزی این ننگ دامن کشور ما را هم بگیرد!
ما میفهمیم مشارکت چهل درصدی یعنی شصت درصد جامعه در انتخابات شرکت نکردند اما شما نمیفهمید که ۲۵ میلیون آدم در انتخابات شرکت کردند.
ما آن ۶۰ درصد را نه سانسور میکنیم نه رها میکنیم اما شما این ۲۵ میلیون آدم را هم سانسور میکنید، هم تمسخر میکنید.
فارغ از اینکه اساسا مشارکت در انتخابات مجلس همواره پایینتر از مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری است، در نقاطی مثل شادگان، خرمشهر، آبادان، سمیرم، مریوان، اندیمشک، رامهرمز، اندیمشک، قم و برخی شهرهای دیگر، مشارکت افزایش بالای ۳۰ درصدی داشته است.
مشارکت ۴۲ درصدی یعنی شکست پروژهی براندازی، یعنی پاسخ بدنهی عمومی به «تحریم انتخابات» یعنی بیاثر کردن یک سال پروژهی رسانههای بیگانه و خائنهای داخلی برای عدم حضور در انتخابات.
شما این را نمیبیند، شما مردم را سانسور میکنید، شما رای آوردن انقلابیون را نه تنها تحلیل نمیکنید که به سخره میگیرید.
اسم خودتان را هم گذاشتید جامعهشناس.
مگر نمیگویید فقط حزباللهیها در انتخابات شرکت کردند؟ رای آوردن انقلابیون را تحلیل کنید. بگویید چرا مردم حزباللهی بیشتر به کسانی رای دادند که به اصطلاح شما تندرو و کلهخراب سیاسیاند؟
چهطور اسم خودتان را انقلابی میگذارید اما صبح تا شب در صدد ناامید کردن مردمی هستید که در این شرایط سخت و بغرنج برای تایید جمهوری اسلامی پای صندوق آمدند؟
بدنهی انقلابی که در انتخابات مشارکت کرده، برخلاف سالهای قبل به رشد سیاسی رسیده و رای لیستی نداده، از شعارهای تکراری و از لیستهای پدرخواندههای سیاسی عبور کرده.
در تکتک اتفاقهای این انتخابات امید موج میزند، کرم تزریق ناامیدی برای جذب چهارتا فالوور را درمان کنید، واقعیت را ببینید، آنچه قابل انکار نیست.
قربانی مقدم
⛔️دروغ 60 درصدی
📛ضدانقلاب بعد از حماسه جمعه در تقلاست و می گوید:"اینکه 41 درصد شرکت کردند، پس 59 درصد مقابل نظام اند." این ادعای مشحون از بلاهت نیاز به توضیح ندارد. اما چون برخی در داخل دانسته یا نادانسته آنرا تکرار می کنند مختصری توضیح می دهیم.
1⃣یکم. با چی مقایسه می کنید؟
معیار مقایسه نرخ مشارکت با متوسط مشارکت است؛ نه عدد 100. متوسط نرخ مشارکت در مجلس طی یازده دوره گذشته57 درصد است. جهت اطلاع متوسط نرخ مشارکت در اتحادیه اروپا 50 درصد و در آمریکا زیر 50 درصد است.
تفاوت نرخ مشارکت در انتخابات ها نیز به شرایط سیاسی اجتماعی وقت مرتبط است و اساسا از عدم مشارکت هیچ وقت درصد مخالفان نظام در نمی آید.
🔻خاطرتان هست نرخ مشارکت رفراندوم اول انقلاب چقدر بود؟ 96 درصد. اما چند ماه بعد مشارکت در انتخابات مجلس به 52 درصد رسید. این یعنی مردم چند ماهه از انقلاب برگشتند؟ مضحک نیست؟
سال 76 مشارکت ریاست جمهوری 80 درصد بود. چند ماه بعد مشارکت مجلس به 67 درصد رسید. باید چی می گفتیم؟
2⃣دوم. هرکس رای نداد ضدانقلاب است؟
🔻و اما کسانی که رای نمی دهند چند دسته اند:
🔸الف. بخشی به هر دلیل ناتوان از حضورند.
🔸ب. بخشی آرای معترض امااصلاح گرند. آرائی که نظام را قبول دارند اما به خطا معتقدند قهر بیشتر از رای جواب می دهد.
👈تا اینجا این دودسته که مخالف نظام نیستند. هستند؟
🔸ج. دسته سوم آرای هیجانی اند. آرائی که سرشان به کار خودشان است و عمدتا در شرایط دوقطبی ترغیب به رای می شوند. تخمین این افراد چقدر است؟
🔻یک مثال برای اینکه متوجه شویم از چه جماعتی حرف می زنیم:
بالاترین نرخ مشارکت در سال 88 و برای انتخابات دوقطبی احمدی نژاد- موسوی است؛ با نرخ مشارکت 85 درصد. فاصله این عدد با نرخ 66 درصدی متوسط مشارکت ریاست جمهوری، سهم آرائی است که در شرایط دوقطبی زنده می شوند؛ 22 درصد.
👈آرائی که در شرایط هیجانی زنده می شود ضدانقلاب است؟
🔸د. دسته دیگر آرای مردد است که ممکن است با آرای هیجانی در دوقطبی ها هم پوشانی داشته باشد و به هر دلیل به جمع بندی نمی رسد که در انتخابات شرکت کند. این آرا در انتخابات اخیر حدود 29 درصد است. این عدد از کجا آمده است؟
نزدیک ترین پیش بینی مشارکت به واقعیت، مربوط به نظرسنجی ایسپا است. ایسپا مشارکت را 41 درصد پیش بینی کرد.
حالا؛ همین نظرسنجی نرخ مرددین را 29 درصد برآورد کرد. این نرخ را نظرسنجی صداووسیما 28 درصد اعلام کرده بود.
👈آیا مردد یعنی ضدانقلاب؟ چنین ادعایی از سر حماقت نیست؟
🔸ه. بله. بخشی از آرا نیز البته برای مخالفان نظام است که با دسته بندی بالا وزن شان روشن است که در اقلیت است.
3⃣سوم. و اما چرا رای غائب؟
آرای معترض و مردد چطور شکل گرفته است؟
🔹اینجاست که باید به جنگ ترکیبی تمام عیار دشمن طی ماه های گذشته اشاره کرد. هم جنگ اقتصادی و هم جنگ رسانه ای. با جنگ اقتصادی تلاش کردند روز به روز سفره مردم کوچکتر شود. چه کسی است که نداند تورم امروز رابطه مستقیم با تحریم نفتی دارد؟
با جنگ رسانه ای نیز تمام تلاش خود را برای تبلیغ انسداد سیاسی در ایران بکار بستند. اینکه کشور را سیاهی و فلاکت و فساد گرفته است و طبیعتا هیچ امیدی به آینده نیست.
این ماجرا وقتی جالبتر می شود که توجه کنیم همین رسانه ها نرخ مشارکت در انتخابات را زیر 20 درصد تخمین می زدند تا جائی که رسانه معتبر گاردین باور کرد و نرخ مشارکت را حداکثر 27 درصد پیشبینی کرد.
🔹و اما لازم است در کنار این جنگ ترکیبی به عنوان مسبب اصلی به دو دلیل داخلی نیز اشاره کرد.
اول اینکه خدمات دولت و مجلس با همه تلاش هائی که داشتند هنوز به صورت محسوس سر زندگی مردم احساس نشده است و این سوال مطرح می شود که رای های قبلی ما چه اثری داشت که اینبار مجدد رای دهیم.
و اما دلیل دوم اینست که برخی بداخلاقی ها در رقابت های ایام انتخابات باعث شد که اساسا مردم از هردو گروه تنفر پیدا کنند. تهمت زدن ها و بی آبرو کردن ها و دروغ گفتن ها و مجادلات پیاپی بسیار مشارکت سوز است.
✅با این توضیح علیرغم اینکه حتی کاهش یک رای برای جمهوری اسلامی اهمیت دارد اما باید توجه داشت که با این شرایط، آرای 41 درصدی آرای غیرتمند و پرقدرت محسوب می شود و دژ مستحکم انقلاب اسلامی را شکل می دهند و می تواند در آینده موتور محرکه و شتابدهنده رشد مشارکت در کشور باشند.
خلاصه اگر ترکیب غائبین روشن شود، حماسه 25 میلیونی نیز به روشنائی خورشید خواهد بود.
همشهری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مجری شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی:
آنهایی که به ما میگویند نسلکشی کردیم باید بدانند که ما در ۴ ماه و نیم فقط ۳۰ هزار نفر را در غزه کشتیم اما آمریکاییها پس از ۱۱ سپتامبر نیم میلیون شهروند و غیر نظامی را کشتند!
جان اف. کندی (۲۹ مه ۱۹۱۷ – ۲۲ نوامبر ۱۹۶۳) سی و پنجمین رئیس جمهور آمریکا:
«هممیهنان آمریکایی من: نپرسید کشورتان برای شما چه خواهد کرد، بپرسید برای کشورتان چه کاری می توانید انجام دهید.»
سخنرانی در مراسم تحلیف ریاستجمهوری/ ۲۰ ژانویه ۱۹۶۱
متن اصلی:
And so, my fellow Americans: ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country. My fellow citizens of the world: ask not what America will do for you, but what together we can do for the freedom of man.
پ.ن:
شهید اسدالله حبیبی:
«هر کس به اندازه توانایی خویش احساس مسئولیت کند. هی نگویید انقلاب برای ما چه کرده، بگویید ما به عنوان یک شیعه امام زمان (عج) چه کاری برای انقلاب و امام زمان (عج) کردهایم.»
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مالکوم ایکس رهبر مسلمانان سیاهپوست آمریکا می گوید:
کتاب ما قرآن میگوید هرکه به شما تعدی کرد او را از سر راهتان بردارید
ترور مالکوم ایکس یکی از مهمترین رویدادهای دهه 1960 در ایالات متحده بود.
مالکوم ایکس، رهبر برجسته مسلمانان آفریقایی آمریکایی و فعال حقوق مدنی، در سن 39 سالگی در سالن اجتماعات آودوبون در منهتن نیویورک به ضرب گلوله به شهادت رسید .
مطلب بسیار قابل توجه مالکوم ایکس اینجاست که در اهمیت رسانه می گوید:
«اگر مراقب روزنامهها (رسانهها) نباشید قطعا شما را طوری میسازند که از مظلومان متنفر باشید و قلبتان برای ظالمان بتپد
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدئوی قدرتمندی درباره تقویت اقتصاد اسرائیل، که توسط یک جوان لیبیایی تهیه شده است
👆تصویر هفته نامه آلمانی فوکوس معنا و مفهوم بسیار زیادی دارد، بویژه اینکه تصویر مقام معظم رهبری را برجسته و روشن و تصاویر رهبران روسیه و چین را در سو کمرنگ منتشر نموده است.
♦️این تصویر معنادار را در کنار مستند اخیر شبکه BBC قرار دهید که می گفت ایرانیان ۷۰۰ سال با غرب جنگیده اند و امروز این سنت با فرهنگ مبارزه طلبی شیعی عجین شده است.
🔺غرب میداند که چین و روسیه نه دشمن ایدئولوژیک بلکه رقیب اقتصادی و نظامی آنان هستند.
و آن که برایشان خطر ماهوی دارد، ایران و اندیشه ظلم ستیز و تسلیم ناپذیر شیعی است.
دیروز ابوجبریل سید عبدالمالک بدرالدین الحوثی با همان لحن آرام و مطمئن سخنرانی کرد.
میگفت هیچ مردمی به اندازه مردم یمن برای دفاع از مردم مظلوم غزه به میدان نیامده است، هر هفته مردم در صنعت و شهرهای دیگر تجمع میلیونی برگزار میکنند و تأکید کرد که حتی بیماران و پیران ما مرض و سالخوردگی را بهانه نمیکنند و حتی کودکان خردسال و نحیف ما با احساس مسؤولیت در این راهپیمایی های عظیم هفتگی شرکت میکنند. ایشان در ادامه، آمارهایی دقیق و شگفت انگیز از فعالیتهای فرهنگی-اجتماعی مردمی، دانشجویی و زنان در یمن برای حمایت و دفاع از این مظلومان ارائه کرد. به صراحت میگفت ما اندازه ای که در دفاع از مردم غزه هزینه کردیم، در دفاع از مردم خودمان هزینه نکردیم. می گفت میزان موشکی که در همین چند ماه در حمایت از مردم غزه ضد کشتیهای اسرائیلی و آمریکایی استفاده کردیم از کل موشکهایی که در هفت سال دفاع از یمن به کار بردیم بیشتر بود... در سخنرانی چند مدت پیش خود هم گفته بود: آنچه ما در حمایت فلسطین انجام میدهیم در مقابل توقع ملتمان چیزی به حساب نمیآید.
میگفت بعضی کشورها هستند که رشد و پیشرفتشان را در فوتبال میبینند و لذا چه پولهای هنگفتی که برای آن خرج نمیکنند! اما مردم ما رشد و کمال را در آن یافتهاند که ملت اول جهان در دفاع از همکیش و همنوع مظلوم خود باشند.او آمار و شرحی غرورانگیز از عملیاتهای موفق و پیچیده یمنی ها ضد مواضع آمریکایی و اسرائیلی خصوصا در دریا ارائه داد و تأکید کرد که مکمّل همه این دستاوردها حمایت مردم ما بلکه به برکت آن است.
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جشن آدم کشی در غرب !!!
- اینجا غرب وحشی است ...
- اینجا جشنِ آزادیِ سقط جنین کنار برج ایفل است ...
- جشن برای قتل موجود زندهای که توان دفاع از خود را ندارد ...
- باورتان میشود غربی که بچههای خود چنین میکند، دغدغه بچههای ما را داشته باشد؟!
13.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نتیجه حمله نظامی به ایران چه خواهد شد ؟
💢 آیا روزه داری از لحاظ #علم_پزشکی برای بدن انسان #ضرر دارد؟
پیش از هر چیز باید پرسید آیا #اساسا احکام و دستورات خدا را چون #علم تایید یا رد میکند، باید بپذیریم؟ اینکه پذیرش دستور الهی را #فقط وابسته به #علم کنیم، باعث نقص فهم ما میشود، مثلا علم میتواند ثابت کند چرا نماز #صبح دو رکعت است؟ یا علم میتواند #اثبات کند مرگ چیست؟ عزرائیل چگونه جان میگیرد؟ و آیا اساسا #علم میتواند وجود #عزرائیل را اثبات کند؟
✅ از همه این سوالات که بگذریم، به سوال نخست بازمیگردیم، آیا #روزه_داری برای انسانها مضر است و علم پزشکی آن را #تایید میکند!؟
#چون روزه یک عبادت در ادیان مختلف بوده است و مختص به #اسلام نیست (اشکال مختلف روزه داری) در جوامع مختلف مراکز علمی به فواید آن پرداخته اند.
موسسات علمی مختلف در دنیا با عناوین و سرفصلهای متنوع:
✅بعنوان مثال: مقاله اثر روزه داری در رمضان بر روی قلب
https://www.emirates247.com/ramadan/ramadan-fasting-is-good-for-the-heart-study-2012-07-20-1.468006
✅فواید و دستاوردهای روزه برای انسان
https://www.soundvision.com/article/the-spiritual-and-health-benefits-of-ramadan-fasting
✅هفت اثر شگفت انگیز #روزه بر سلامتی
https://www.realbuzz.com/articles-interests/nutrition/article/7-surprisingly-health-benefits-of-ramadan/
✅اینها تنها بخشی از مقالات و دستاوردهای علمی مراکز مختلف در دنیاست.