تأملی بر ضرورت پاسداری از حریم خصوصی در عصر رسانه آیا تاکنون دقت کردهاید که بزرگانی مانند شهید حاج قاسم سلیمانی در هیچ برنامه «تالکشو»ای حضور پیدا نکردند؟ شاید دلیل اصلی این رویکرد، ماهیت ذاتی این برنامهها باشد که هسته مرکزی آنها را «سرگرمی» شکل داده است.
مردم عموماً علاقهمندند درباره زندگی شخصی چهرههای مشهور بدانند، اما این کنجکاوی، اگر کنترلنشده باشد، میتواند به حریم خصوصی افراد لطمههای جدی وارد کند. یکی از مشکلات عمده سلبریتیها در دنیای امروز، «نشت گسترده اطلاعات زندگی شخصی و حریم خصوصیشان» در شبکههای اجتماعی است.
این نشت، در بسیاری از موارد، خودخواسته و در نتیجه حضور در برنامههای مختلف تالکشو رخ میدهد. چرا حریم خصوصی مهم است؟ حریم خصوصی یکی از ارزشمندترین سرمایههای زندگی انسان است که حفاظت از آن نهتنها برای آرامش روانی فرد، بلکه برای حفظ اعتبار و جایگاه اجتماعی او ضروری است.
شبکههای اجتماعی دفترچه خاطرات ما نیستند. آنچه در این فضاها منتشر میشود، بهسرعت از کنترل ما خارج شده و میتواند در آینده به ابزاری برای آسیب رساندن به خودمان تبدیل شود.
چگونه از حریم خصوصی محافظت کنیم؟ ۱. محدود کردن اشتراک اطلاعات شخصی اگر میخواهید در آینده انسان بزرگ و موثری باشید، لازم است که از انتشار و اشتراک اطلاعات شخصی خود پرهیز کنید. هرچه اطلاعات بیشتری از زندگی شما در دسترس عموم قرار گیرد، آسیبپذیری شما نیز افزایش مییابد.
۲. دوری از فضای سلبریتیمحور بزرگانی که تأثیر عمیقی بر جامعه گذاشتهاند، معمولاً از ورود به فضاهای سطحی و سرگرمکننده که هدف آنها صرفاً جلب توجه است، پرهیز کردهاند. این رویکرد نشاندهنده اهمیت حفظ شأن و مأموریت اصلی آنها است.
۳. تعهد به حریم اطلاعاتی یکی از ضرورتهای مهم، التزام به پاسداری از حریم شخصی است. این تعهد، شما را از بسیاری از مخاطرات اجتماعی و فرهنگی مصون نگه میدارد.
پیامدهای رعایت نکردن این اصل رها کردن حریم خصوصی به معنای دعوت از دیگران برای ورود به زندگی شخصی شماست. این امر میتواند به از دست رفتن کنترل بر زندگی، کاهش اعتبار اجتماعی، و حتی آسیبهای روانی منجر شود.
اگر میخواهید مسیر بزرگان را طی کنید، از حریم خصوصی خود محافظت کنید و اجازه ندهید فضای رسانهای و شبکههای اجتماعی شما را به سمت حواشی و آسیبهای ناخواسته سوق دهد.
"محمدجواد خواجهوند"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کودکان اوتیسم، محکوم به تحمل درد دندان
افراد اوتیستیک برای ترمیم دندان، علاوه بر هزینه سرسامآور دندانپزشکی، میبایست حدود۱۲میلیون برای بیهوشی پرداخت کنند. خانوادهها قادربه تامین هزینههای سنگین بیهوشی و درمان نیستندوخدمات مناسب هم در همه شهرها وجود ندارد، پس ناچارند درد را ...
" کمپین معلولان "
@twiita
هدایت شده از با شهدا گم نمی شویم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷هدیهی روز مادر🌷
هدیهای از دنیای هوش مصنوعی به مادر شهیدی، به مناسبت روز مادر، تجلی عشق و احترام.
"شهید رضا پریمی"
#روز_مادر
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
╭🌹
╰┈➤ @Sedaye_Enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 توضیحات رئیس قوه قضائیه دربارۀ تصمیم ۳۲ بندی شورایعالی فضایمجازی/ رفع فیلتر تنها بخشی از این ۳۲ بند است/ در عرصۀ سکوهای مجازی باید قوی باشیم تا از موضع قدرت با طرفهای خارجی مواجه شویم.
🍃🌹🍃
حجت الاسلام والمسلمین اژهای:
🔸دیروز تصمیمی در ۳۲ بند در جلسۀ شورایعالی فضایمجازی گرفته شد که بخشی از آن مرتبط با رفع فیلتر تعدادی از سکوها بود.
🔸اما عمدۀ بندهای این تصمیم، به تقویت زیرساختها و شبکههای بومی اختصاص دارد که منتشر میشود.
🔸در این قضیه نکتۀ مهم آن است که ما قوی شویم و بتوانیم به فناوریهای روز دست پیدا کنیم و به این عرصه مسلط شویم تا در مواجهه یا مذاکره با گردانندگان سکوهای خارجی از موضع قدرت وارد شویم.
🔸یک نگاه آن است که تا زمان پیشگیری از همه آسیبهای اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ناشی از فضای مجازی، سکوهای غیربومی را مسدود سازیم و یک نگاه آن است که در عرصۀ سکوهای مجازی، قدرتمند و مسلط شویم تا با طرفهای خارجی به توازن برسیم و از موضع قدرت با آنها مواجه شویم.
"معیار"
@twiita
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنجرۀ متفاوتی به دو سفر سرزدۀ رهبر انقلاب به شهر زلزلهزدۀ بم در دیماه ۱۳۸۲
انتشار به مناسبت ۵دیماه سالگرد سفر رهبر انقلاب به بم
"بصیر"
@twiita
پنج سوره ای که امام زمان (عج) به آیت الله مرعشی سفارش کردند
در یکی از ملاقات های حضرت آیت الله العظمی مرعشی نجفی (ره) با امام زمان، حضرت امام زمان (عج) ایشان را به قرائت سوره های زیر تشویق می نمایند:
" خواندن سوره یس بعد از نماز صبح، سوره نباء بعد از نماز ظهر، سوره عصر بعد از نماز عصر، سوره واقعه بعد از نماز مغرب و سوره ملک بعد از نماز عشاء
"مهدیار"
@twiita
همدستی واتساپ با اسرائیل برای کشتار مردم فلسطین
پایگاه میدلایستمانیتور گزارش داده طرح اسرائیل برای هدف قرار دادن فلسطینیها از طریق هوش مصنوعی در غزه از طریق برنامه واتساپ که متعلق به شرکت آمریکایی «متا» است تسهیل شده است.
چند ماه پیش رسانهها گزارش داده بودند اسرائیل از سامانهای که مجهز به هوش مصنوعی است به نام «لاوندر» برای شناسایی فلسطینیها در غزه و سپس هدف قرار دادن آنها استفاده میکند. این سامانه 37 هزار فلسطینی را زیر نظر دارد.
این سامانه به جای آنها تنها افرادی مشخص را هدف قرار دهد به صورت عامدانه طوری طراحی شده که تلفات بالایی هم از غیرنظامیان بگیرد. منابعی در ارتش اسرائیل و دستگاههای اطلاعاتی این رژیم اعتراف کردهاند که فلسطینیها را هنگامی که در خانه و در جمع خانواده حضور دارند نیز هدف قرار میدهند.
«پاول بیگار»، مهندس نرمافزار و بلاگر روز دوشنبه جزئیات جدیدی درباره نحوه استفاده اسرائیلیها از سیستم «لاوندر» افشا کرده و گفته که برنامه واتساپ هم جزئی از این برنامه است. یکی از عاملهای اصلی که باعث میشود لاوندر فردی را به عنوان هدف بالقوه شناسایی کند حضور او در یک گروه واتساپی است که شبهنظامی دیگری در آن حضور داشته باشد.
این روش جدا از اینکه بسیار غیردقیق است و موجب میشود فلسطینیها تنها بر حسب داشتن گروهی مشترک با یک فرد نظامی هدف قرار بگیرند ادعاهای واتساپ مبنی بر حفظ محرمانگی کاربران و استفاده از روش رمزگذاری «کاربر به کاربر» را با تردیدهای جدی مواجه میکند.
بیگار با بیان اینکه شرکت متا به عنوان مالک واتساپ همدست اسرائیل در کشتن فلسطینیها است این شرکت را به نقض مستقیم قوانین بینالمللی متهم کرده و علاوه بر این، ادعای آن در خصوص پایبندی به موازین حقوق بشر را زیر سوال برده است.
"هوش سفید"
@twiita
وقتی از معماری اصیل #اسلامی_ایرانی صحبت میکنیم دقیقا داریم از چی حرف میزنیم؟
درب خانهای در مراغه
"سعید رضایی"
@twiita