آموزش مجازی قرآن کریم به شکل انلاین ( برخط) توسط کلاس مخصوص اموزشهای مجازی ( lms) در رشته های روخوانی/ تجوید/ صوت و لحن / ترتیل خوانی/ به سبک های نوین اموزشی . در سطوح مختلف از ابتدایی تا تربیت مربی با اعطای مدرک از طرف موسسه ؛ برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهدهی نمونه های تدریس و آشنایی با ویژگی های کلاس مجازی +فیلم های توضیح ویژگی های هر سبک آموزشی به کانال های زیر رجوع فرمایید:
پیام رسان ایتا: https://eitaa.com/honare_telavat
پیام رسان سروش :https://what.sapp.ir/honare_telavat
پیام رسان تلگرام:https://telegram.me/honare_telavat
برای تماشای فیلم ها می توانید به آپارات هم مراجعه کنید
https://www.aparat.com/qurannahj/playlists
یا در ایتا ،تلگرام ،سروش بنویسید (مدرسه هنر تلاوت ) داخل کانال مخصوص معرفی با نام "آشنایی با مدرسه هنر تلاوت "شوید . لطفا برای نشر و تبلیغ فعالیت های قرآنی ، کانال معرفی شده موسسه را در کانال های مختلف خود و ....معرفی کنید.
اجرکم عندالله
داستان حضرت موسی و خضرنبی-آیات 65تا82سورۀ کهف.pdf
315.4K
در pdf بالا شما آیات 65 تا 82 سورۀ مبارکه کهف را مشاهده خواهید کرد که مربوط به داستان همراهی حضرت موسی با خضر نبی است
و چون متن و ترجمه آن برای گذاشتن در اینجا طولانی بود، به صورت pdf برایتان گذاشتیم تا بخوانید
برای باز کردن pdf در گوشی های اندروید نیاز به برنامه pdf خوان دارید که می توانید در لینک زیر دانلود و نصب کنید
https://cafebazaar.ir/app/com.adobe.reader
در مورد داستانی که می خوانید بر سر منابر صحبت ها می شود و مطمئنا در تفاسیر نور و راهنما می توانید ،نکات فراوانی را بیابید .اما ما فقط به دنبال پاسخ گویی به سوال زیر هستیم. و به دنبال نکته یابی از قواعد عربی و متن قرآن نیستیم بلکه بدنبال نکته یابی از داستان هستیم کاری که هر فردی می تواند انجام دهد.
#داستان_موسی_و_خضر
سؤال آن استکه:
در این داستان حضرت موسی چه چیزی از حضرت خضر آموخت؟ یعنی اگر موسی بعد از اتمام ملاقات با خود بگوید که بنده قرار بود از خضر بیاموزم، و نگاهی دوباره به وقایع پیش آمده بکند چه آموزه هایی می یابد؟ به عبارت دیگر اگر خود را جای حضرت موسی بگذارید بعد از آنکه این ماجرا برای شما پیش آید از آن چه درسی می گیرید و چه چیز، به تجارب و دانسته هایتان افزوده می شود؟
پاسخ به سؤال جایزۀ مادی ندارد اما جایزۀ معنوی چرا
چون در روایات آمده است که یک ساعت تفکر بهتر از 70 سال عبادت است
زیرا امیر مؤمنان می فرماید: بسا روزه داری که جز گرسنگی و تشنه گی از روزۀ خود بهره ای نبرد. و شب زنده داری که جز بیداری و رنج، از شب زنده داری خود بهره ای نبرد. [اما] چه نیک و پسندیده است خواب زیرکان [و دانا ها] و افطارشان(حکمت 137 نهج البلاغه نسخه فیض الإسلام)
این سوالی است که اول قرار است با فکر، شما به جواب آن برسید؛ و بعد ما نیز در این ایام در چند جلسه با همراهی شما بزرگواران به آن پاسخگوییم. قول می دهیم با شما از بیش از پانزده آموزه سخن گوییم.
البته شما نیز خود از خوشه چینی و انس با قرآن غافل مشوید
بیایید هر روز با قرآن باشیم
نه فقط در رمضان
به امید آن روز
#هر_روز_با_قرآن_باشیم
☀️در ثواب نشر این آیه سهیم باشيد☀️
📌 #آیه_گرافی
🆔 @twonoor
" کانال جامع دو نور " حفظ و مفاهیم قرآن و نهج البلاغه
سؤال آن استکه: در این داستان حضرت موسی چه چیزی از حضرت خضر آموخت؟ یعنی اگر موسی بعد از اتمام ملاقات
بسم الله الرحمن الرحیم
خوب نوبتی هم باشد نوبت جواب دادن به سؤالیه که چند روز پیش مطرح کردیم. البته امروز به طور خلاصه فقط در مورد یکسری از برداشت ها که در عموم تفاسیر به آنها پرداخته شده و شما نیز توانستید آنها را بیابید می پردازیم. مواردی که در متن قرآن نیز به آنها اشاره شده است:
نکتۀ اول: صبر و تحمل است، که چندین بار تکرار شده که "ای موسی تو نمی توانی بر اعمال من صبر کنی" حتی با اینکه من وقتی از تو قول میگیرم صبور باشی یعنی مطمئنا چیز های عجیبی خواهی دید.
نکته دوم: پس هر انسانی باید باتوجه به ظرفیت خودش به دیگران قول بدهد و مراقب باشد اگر قولی میدهد به آن عمل کند.
نکتۀ سوم: که در متن هم هست آنست که خضر می گوید مطمئنا تو چون نمی دانی و احاطه نداری نمی توانی صبر کنی، پس هر انسانی باید بداند قبل از اظهار نظرهایش ممکن است چیز هایی وجود داشته باشد که نداند و یا به آنها احاطۀ علمی نداشته باشد یا در آنها تخصصی نداشته باشد پس بهتر است در این مواقع صبر کند و سکوت اختیار کند. و قبل از جمع آوری موارد مستند پیش داوری و قضاوت اشتباه نکند. و سعی کند همیشه از روی علم و مستند سخن بگوید.
#داستان_موسی_و_خضر
#هر_روز_با_قرآن_باشیم
آیا می توان با دنیا آخرت را داشت
یا با آخرت است که می توان دنیا را داشت
آنهایی که اعتقاد دارند با پول و ثروت خود آخرت را می خرند و آنقدر انفاق و کارهای خیر با پول خود می کنند. آیا آخرت را با این روش بدست می آورند.
و سؤال آخر اگر در حال حاضر می توانستید به محضر امیرمؤمنان برسید و از مشکلات دنیا و سختی هایش می گفتید، امیرمؤمنان چه پاسخی می دادند.
این بار قرار است سری به نهج البلاغه و حکمت های گهر بار کسی بزنیم، که خود را شیعه و پیرو او می نامیم.
شما هم نهج البلاغه را ورق بزنید، مطمئن باشید که نه تنها پاسخ این سؤال ها که پاسخ بسیاری از سؤال هایتان را می یابید.
ان شاء الله یکشنبه برای پاسخ به سوال های بالا چند حکمت را مرور خواهیم کرد.
#همراه_با_امیر
#نهج_البلاغه_خوانی