#عفافگرایی
#پوششی_به_رنگ_کعبه
🍃#پروردگارا...
🍃برای رسیدن به تو، راه های زیادی وجود دارد.
🍃اما زیباترین راه، #همدل و #همرنگ شدن با توست. 😊
🍃یک بار همرنگِ تو و یک بار هم دل با تو... 😇
🍃من همرنگِ آن #مکعبِ_پر_انرژی_مشکی، میپوشم و لبیک گویان، انتظار میکشم... 😇
🍃تا در نهایتِ دلدادگی با تو یکی شوم. 😊
🍃دلِ من آنجاست. 😌
🍃آن جایی که مهمانت شوم و سفید پوش، هفت دور دیوانگی را به جشن بنشینم. 😌
https://eitaa.com/umefafgaraei
📚#معرفی_کتاب
#حجاب_بی_حجاب
✍️نوشته #محمدرضا_زائری
#انتشارات_آرما
✳️این اثر که بخشی از آن قبلاً طی دو کتاب مجزا با عناوین "حجاب با حجاب" و "حجاب بی حجاب" منتشر شده بود، حالا در یک جلد مفصل تر به آسیب شناسی #صریح و بی پرده #سیاست_گذاری های مرتبط با مسئله #حجاب در ایران پرداخته است.
✳️مخاطب کتاب #بانوان و دخترانی نیستند که به حجاب اعتقاد و التزامی ندارند و کتاب نمیخواهد آنان را به این فریضۀ الهی دعوت کند؛ بلکه مخاطب این کتاب کسانی هستند که قرار است دربارۀ این موضوع به چارهاندیشی و سیاستگذاری بپردازند یا کتابهای ترویجی و تبلیغی را برای مخاطبان #بی_حجاب بنویسند.
✳️در بخشی از کتاب آمده است:
"#حجاب، یک التزام فردی و #شخصی نیست که بتوان مثل #نماز در خلوت و خفا خواند و یا مثل #روزه بی نشان و پنهان بدان پرداخت؛ بلکه انتخابی #علنی و جدی و آشکار است که معنا و مفهومی گسترده دارد و آثار و تبعات گستردهای نیز بر آن مترتب میشود. حساسیت و اهمیت حجاب از جهات مختلف، اقتضا میکند که با نگاهی جامع بدان پرداخته شود و چه در مقام #پژوهش و چه در مقام آسیبشناسی و سیاستگذاری برای ترویج و #تبلیغ از زاویه #حیثیت_اجتماعی و فرهنگی خاص آن مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد".
..........
🔸 جهت سفارش کتاب و #مشاوره:
@sefaresh_ketab
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
🚨 #سقط_جنین_ارمغان_بی_عفتی
🚨 #سقط_جنین_بدترین_نوع_قتل_نفس
🔹#رسول_گرامی_اسلام (ص) می فرمایند: "از نظر #خداوند سرکش ترین بنده کسی است که خون بی گناهی را بریزد و دل انسان قاتل چنان واژگون می شود که دیگر کار خوب را خوب، و کار بد را بد نمی داند (به کفر نزدیک می شود) و باز می فرمایند: "اگر همه دنیا نابود شود، نزد خداوند اهمیتش کمتر است از اینکه خونی به ناحق ریخته شود.
📚منبع: (چکیده چند روایت میزان الحکمه، ج9، ص288-292)
🔹وقتی خداوند #قاتل انسان غیرمعصومی که مستحق مردن نیست را این چنین تهدید می کند و در کمین او می نشیند تا انتقام بگیرد، باید تکلیف کشتن #جنین روشن باشد. جنینی که:
🔻اولاً: هنوز هیچ گناهی مرتکب نشده است و خداوند درباره او و #نوزادان_بی_گناه زنده بگور شده فرمود: " وَإِذَا الْمَوْؤُودَةُ سُئِلَتْ * بِأَيِّ ذَنبٍ قُتِلَتْ" "و هنگامی که از نوزادان سؤال خواهد شد که به کدامین #گناه کشته شدند"( سوره تکویر، آیه 8 و9).
🔻ثانیاً: هیچگونه ظلم و ستمی علیه قاتل خود مرتکب نشده، قتل چنین نفسی از ناحیه کسی که هیچگونه بدی از سوی او به قاتل نرسیده و بلکه از ثمره وجود خود اوست، فطرتاً بسیار منفور و غیرانسانی تر می باشد.
🔻ثالثاً: جنایت علیه کسی صورت گرفته که به هیچ وجه قادر به دفاع از خود نبوده و #مظلومانه کشته شده و از ناحیه کسی صورت گرفته که از او توقع محبت و عطوفت می رفته است. به همین دلیل در آیه 33 اسراء مقتول مظلوم را خداوند منصور (یاری شده) لقب داده که به معنای انتقام قطعی و حتمی می باشد.
✍️#دکتر_امانی_فر
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#فرزندآوری
🔵سال ۹۸؛ کمترین میزان تولدها در ۵۰ سال اخیر!
🔶کمیته رصد و پایش سیاستهای جمعیتی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، در آذر 1398، گزارشی را از وضعیت فعلی جمعیت و #میزان_موالید کشور منتشر کرده است که برآیند آن آمار بی سابقه #کاهش_موالید درسال 98 طی 50 سال اخیر به حساب می آید.
🔶در این گزارش آمده است که از سال 80 تا 94 در کشور افزایش موالید در حال رخ دادن بوده است، اما پس از سال 94، تعداد تولدها با شیب تقریباً تندی شروع به کاهش کرده و در سال 97 میزان موالید کشور نسبت به سال قبل با کاهش بیش از 8 درصدی مواجه شده که در دو دهه اخیر بیسابقه بوده است. ضمن این که در شش ماه اول سال 98 نسبت به شش ماه اول سال 97 این تعداد با 13 درصد کاهش مواجه بوده که کاهش بیش از 92هزار تولدی را به همراه داشته است.
🔵#دو_نمونه_مشوق_فرزندآوری_در_بلاتکلیفی
🔸نمونه اول قانون #تسهیل_ازدواج_جوانان است که در سال 84 برای رفع موانع اقتصادی، فرهنگی و معیشتی پیش روی ازدواج جوانان توسط مجلس به تصویب رسید؛ اما با گذشت 14 سال از تصویب هنوز اجرایی نشده است و در بایگانی ها خاک می خورد.
🔸نمونه دوم نیز موضوع مرخصی 9 ماه فرزندآوری است که در بخش های مختلف به ویژه در مجموعه تأمین اجتماعی اجرا نمی شود.
🔥بنابراین چه از موضوع تشویق برای فرزندآوری خوشمان بیاید یا نیاید؛ باید بدانیم که کشور در آینده نه چندان دور دچار کهن سالی و پیری می شود؛ اگر به همین رویه پیش رود.
https://www.eghtesadonline.com/
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷سومین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1399
🔷نشست "تأملی در #مبانی_لباس و بایستههای پوشش؛ با نگاهی به جایگاه، اهمیت، کارکرد و انواع لباس و ویژگیهای آن در مراحل #بلوغ انسان"
👤با ارائه جناب آقای مهندس #حسن_پرسا، مدرس و پژوهشگر حوزه و مسائل دین
⏰در تاریخ چهارشنبه 17 اردیبهشت ماه ساعت 17
🎧بهصورت وبینار، در اتاق مجازی به آدرس vroom.um.ac.ir/saeedy ، با حضور تعدادی از اعضای هیئت علمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسان و فعّالین فرهنگی برگزار گردید.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷در ابتدای این نشست، آقای مهندس پُرسا، به بیان مباني لباس و بايستههاي پوشش پرداختند و #پوشش را نعمتی براي زيباترين شكل عبوديت الله و همچنین وجوه امتياز انسان، بر ديگر موجودات دانستند که نمايان كنندة اعتقادات، باورها، جهانبيني و سبك زندگي امتها میباشد. ایشان به ذکر انواع #لباسهای_مادي_معنوي، از جمله تقوا (حفاظت و امنيت)، شب (پوشانندگي) و زن و شوهر (حفظ كننده اسرار و زينت يكديگر) پرداخته و آنها را از عوامل ايجاد كننده حريمهاي الهي، اركانهای مهم امنيت در زندگي فردي و اجتماعي و از ابزارهاي تسلط مستكبران و شيطان بر مردم دانستند. ایشان ضمن اشاره به بیان اهميت لباس و کارکرد آن در زندگي، انواع و مراتب پوشش را به تناسب تعدد مواجهات انسان و بسترهاي فعاليت او و دورههاي مختلف رشد و بلوغ تقسیم نمودند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷مهندس پُرسا با بیان اینکه هر عضو بدن، نیازمند لباس متناسب با خود میباشد، مباني لباس و بايسته هاي پوشش را با استناد به آیات و روایات، از جمله آیه 26 سوره مبارکه اعراف و روایتی از امام صادق علیه السلام، تشریح نمودند. ایشان ضمن بیان منظرهاي توجه به لباس، به مصداق هایی از لباس نماز، لباس جهاد و حج اشاره کردند. سخنران کارگروه عفافگرایی، زينت حيا را، رعايت حدود در پوشش و عامل حفظ زيباييها تعریف نمودند و لباس را زمينهساز الفت و معنويت و عامل سلامت رواني و جسمي افراد برشمردند. این پژوهشگر و مدرس حوزه دین و عفاف، ضمن بیان انواع لباس زوجيت در روايات، به دلیل اهمیت دوران بلوغ، به بحث لباس در مراحل بلوغ و پوشش و زينت متناسب با مراحل رشد انسان اشاره کردند. ایشان با توجه به تقسیمبندی هفت ساله در روایات اسلامی، لباس هفت سال اول را #حيا، لباس هفت سال دوم را #خير، لباس هفت سال سوم را #حُسن و #عفاف، لباس هفت سال چهارم را #الفت و لباس هفت سال پنجم را #تدبير خواندند و به تشریح هر یک پرداختند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷لینک جلسه برگزار شده "تأملی در مبانی لباس و بایستههای پوشش؛ با نگاهی به جایگاه، اهمیت، کارکرد و انواع لباس و ویژگیهای آن در مراحل بلوغ انسان"
👇👇👇
https://vroom.um.ac.ir/p3t6hd0gvxi/
📌 جهت استحضار همراهان ارجمند، به عرض می رساند که مشاهده جلسات برگزار شده، بر خلاف جلسات آنلاین، صرفاً از طریق سیستم کامپیوتر و لپ تاپ امکان پذیر است و متأسفانه از طریق گوشی موبایل و تبلت این امکان میسر نمی باشد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🌻با سلام و احترام
📣📣📣 چهارمین نشست کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی در سال 1399
💎با همکاری کارگروه راه کارهای روان شناختی پیشگیرانه مقابله با کرونا دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد
💬 عنوان نشست: "دعا، سرمایۀ مغفول در امر تربیت"
👤ارائه دهنده: حجت الاسلام والمسلمین حمید درایتی، پژوهشگر و استاد حوزه و دانشگاه
⏰ زمان: چهارشنبه 24 اردیبهشت ماه ساعت 17
🎧 آدرس اتاق:
vroom.um.ac.ir/saeedy
💠به اطلاع همراهان ارجمند می رساند، به دلیل حضور سخنران کارگروه، در محل پژوهشکده مطالعات اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد، امکان شرکت حضوری نیز، برای تعداد محدودی از علاقه مندان، میسر می باشد.
💠خواهشمند است در صورت تمایل به حضور در کارگروه، قبل از آغاز جلسه، به صورت آزمایشی وارد اتاق مجازی شوید و در صورت بروز هرگونه مشکلی، با شماره 05138804866 و یا 09024876210 ارتباط برقرار نمایید.
🔊لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
با تشکر
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
🔷 سهل انگاری در مواجهه منطقی با #بدحجابی، کار را به جایی رسانده که برخی گفته اند: "کاش همه گناهان، بی حجابی بود! بروید جلوی #گناهان_بزرگتر را بگیرید!"
📌 با چه ملاکی بدحجابی را گناهی کوچک شمردید؟!
🔷 در شریعت اسلامی، ملاکهایی برای بزرگترین گناهان بیان شده که اختصاص به مصداق خاصی ندارد و وجود یکی از آنها در هر گناهی، آن را به #بزرگترین_گناه تبدیل میکند. متأسفانه، بیشتر و بلکه تمامی این ملاکها، در بدحجابیهای امروز وجود دارد.
❇️ اما این ملاکها کدامند:
1️⃣ کوچک شمردن گناه: بیشتر کسانی که مرتکب بدحجابی میشوند، آن را #گناهی_ناچیز میشمارند و یا احیاناً گناه نمیدانند.
2️⃣ اصرار بر گناه: مرتکبان بدحجابی، اصرار دارند و #تکرار_روزمره رفتار آنان، حاکی از عدم پشیمانی آنهاست.
3️⃣ مداومت بر گناه: بی شک کسی که گناهی را یکبار مرتکب میشود با کسانی که آن گناه را دائماً مرتکب میشوند یکسان نیست. چگونه یک #زن_مسلمان، میتواند بپذیرد که یک گناه را برای #مدتی_طولانی، لحظه به لحظه تکرار کند؟
4️⃣ شاد شدن و افتخار به گناه: گاهی مشاهده میشود که بعضی افراد، نه تنها به بدحجابی خود خورسندند؛ که آن را مایه #فخر_فروشی قرار داده اند و به تعبیر عامیانه، با آن "کلاس" میگذارند!
5️⃣ آشکار کردن گناه: قطعاً گناه کسی که در پنهان مرتکب کار زشتی میشود با آن کس که در #معرض_دید_عموم مرتکب آن میشود یکسان نیست.
✍️ #دکتر_عابدی_سرآسیا، عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#خویشتنداری
#پیامبر_خدا صلی الله علیه و آله می فرمایند:
🍃"حَرامٌ على كُلِّ قَلبٍ عزّي بِالشَّهَواتِ أن يَجُولَ في مَلَكوتِ السَّماواتِ"؛
🍃بر هر دلى كه به شهوتها آرام گرفته باشد، حرام است كه در ملكوت آسمانها گردش كند.
📚منبع: تنبيه الخواطر: ج۲، ص۱۲
♨️فرق میان #شهوت و #لذت کجاست؟
🔺اولیاء خدا هم، مثل من و شما در این دنیا میخوردند و میخورند، میآشامیدند و میآشامند، آنها هم استراحت داشتند، امّا تمام اعمالشان #نیت دارد. حتّی خوردن آنها هم نیّت دارد و نیّتشان این است: «قَوِّ عَلَى خِدْمَتِكَ جَوَارِحِي». به این نیّت که خوشمزه است، نمیخورند اصلاً این لذایذ برای آنها لذّت نیست.
🔷البته شهوات هم کلّی است، همین که انسان به دنیا و مافیها #علقه پیدا کند.
🔺 شهوت را نباید فقط شهوت جنسی تلقی کرد. لذا یکی از مطالب شهوات، همین است که انسان به شکمش بپردازد و #شهوت_شکم داشته باشد. #شهوت_قدرت هم از دیگر شهوات است. #شهوت_جاه و مقام، #شهوت_ثروت و...
🔺اصلاً تمام دنیا و مافیها، نزد اولیای خدا، مقدّمه ای برای رسیدن به آن #لذت_حقیقی است که #اتصال_به_پرودگار عالم است. لذا اسم اینها را شهوت میگذارند، نه لذّت.
🔺لذا در فرق شهوت و لذّت، می توان گفت، صورت ظاهرش لذّت، ولی نهایتش نکبت است. امّا لذّت آن است که اصلاً در آن، شهوت نیست و هر چه میگذرد، به اوج لذّت میرسد.
🔺بنابراین وقتی انسان به آن لذّت حقیقی رسید، آن وقت ذکر قلبی که صدق و صفاست معلوم میشود و کسی به شهوات #گرفتار باشد، آن لذّت را درک نمیکند.
✍️#آیت_الله_روح_الله_قرهی
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#عفت_در_پوشش
#عفت_در_نگاه
🍀رمز #بی_حجابی بعضی از دختران #چشم مردان است. اگر دختر بداند که مرد نگاهش نمیکند این طور نمیگردد.
🍀این دختر میبیند که شما نگاهش میکنید، لوس میشود.
🍀#مرد_عفیف آن است که زن را با عفت کند. #زن_عفیف میتواند مرد را با عفت کند.
#حجت_الاسلام_قرائتی
# ويكتورهوگو شاعر، داستاننویس و نمایشنامهنویس فرانسوی:
🌿#وجاهت توأم با #وقار و #عفت، به زن قدرتي ميدهد كه قويترين مردان را ياراي #مقاومت در برابر او نيست و آنها را به خضوع و تعظيم در مقابل خويش وادار ميسازد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#حضرت_امام_علی (علیه السلام) میفرمایند:
🍃"اصلُ المُروءَةِ الحَياءُ وَ ثَمَرَتُهَا العِفَّةُ"؛
🍃"ريشه مردانگى #حيا و ميوه اش #پاكدامنى است".
📗عیون الحکم و المواعظ (لیثی)، ص 112، ح 2449
🔺#ریشه_حیا لوتی گری، لوتی منشی و مردانگی است. انسانی كه نسبت به جامعه اش حساس است را #جوانمرد می گویند. پس حیا را ابداً نمی توان در خلوت ها و غارها و عزلت ها پیدا كرد. چرا كه جوانمردی ریشه حیاست و این صفتی است كه فقط و فقط در جامعه می توان آن را یافت. پس وقتی انسان جوانمردی نشان می دهد، به حیا می رسد.
🔺 امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) خطاب به جوانها و کسانی که دنبال زیبایی هستند فرمودند: "اگر میخواهید زیباییهای دنیا را ببینید، #حیا داشته باشید و اگر حیا نداشته باشید زیباییهای دنیا را نمیبینید".
♨️اصولاً بیحیایی انسان را بهطرف لجن پرستی میکشاند. به این معنا که در اثر بیحیایی، دیدگاه انسان نسبت به #زیبایی عوض میشود. سلیقه آنهایی که بهطرف بیحیایی میروند، باسلیقه انسانهای باحیا بسیار فرق دارد.
✍️#حجت_الاسلام_انجوی_نژاد
🌴#بیست_و_یک_ماه_رمضان، مصادف است با سالروز #شهادت ابرمردی که برای آمدنش، خانه خدا شکافت و برای رفتنش، فرق مبارکش.
🍁#شهادت_امام_علی_علیه_السلام_بر_تمام_عفت_پیشگان_و_حیاورزان_تسلیت_باد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جای_خالی_عفاف_در_هنر
#تطهیر_حرام_زادگی_در_طلا
🎧 فیلم سینمایی ″طلا″ درحال اکران آنلاین
🎥 سینمایی "طلا " به تهیهکنندگی رامبد جوان و محمد شایسته، مانند ساخته های پیشین شهبازی، حول محور جوانانی است که در وضعیت امروز اجتماع ایران دچار مشکل شده و یافتن راه خروج از بحران برایشان ناممکن است.
💳 فیلم روایتگر داستان 4 جوانی است که قصد دارند با راه اندازی یک مغازه سوپ فروشی، به درآمد و کسب و کار مستقل برسند اما در این راه با مشکلاتی مواجه می شوند. نگار جواهریان در نقش دریا، هومن سیدی در نقش منصور و طناز طباطبایی در نقش لیلا.
💠 در این فیلم، لیلا، برای تأمین سرمایه کسب جدید، از محل کارش سرقت میکند. منصور قصد درمانِ برادرزادهاش، طلا را در خارج از کشور دارد و دریا که با او همخانه است برای کمک به منصور، از پدرش دزدی میکند. با ورود پلیس به ماجرا منصور فرار کرده، در مرز توسط قاچاقچیان کشته میشود و دریا که از او باردار است، به دلیل تنهاییاش، تصمیم به حفظِ #جنین_نامشروع میگیرد! 🙄😡
🔥 نکته قابل توجه این است که منصور درعین همباشی با دریا، در پی اثبات خیانتِ همسر برادرش است! 😳
📌 متأسفانه سینمایی طلا در اقدامی وقیحانه، عشق را با #گناه_همباشی به تصویر کشیده و در پی عادی سازی اینگونه روابط است! 😔
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔥عادیسازی #گناه_شنیع_همجنس_بازی با مجوز رسمی وزارت ارشاد اسلامی! 😡🙄😱
🔴 در معرفی کتاب همجنس گرایی نوشته شروین وکیلی که بصورت رایگان در دسترس افراد قرار می گیرد، آمده است:
🔷گونۀ ما انسانها در میان پستانداران بزرگ، جوانترین گونۀ کرۀ زمین است و تنها کمتر از ۲۰۰ سال از عمرش می گذرد. در این فاصله دامنه ای از تنوع در #رفتار_جنسی انسان پدید آمده است و یکی از این رفتارها، همجنس خواهی است. پرسشهایی کلیدی در این زمینه وجود دارند که گاه در چارچوبهایی #نامعلوم و با روش شناسی هایی #مشکوک پاسخ می یابند. 😳😡
🔷پرسشهایی از این دست که همجنسگرایی رفتاری انتخابی، ارادی و موازی با دگرجنس خواهی است؟ یا آن که #اختلالی_زیست_شناختی و نوعی #بیماری به حساب میآید؟ باید آن را همچون #انتخابی_آزاد نزد شهروندانی آزاد به رسمیت شمرد، یا مانند نوعی بیماری و اختلال به آن نگریست؟ 😡☹️
🔷این پرسشها در این کتاب از منظر جامعه شناسی زیستی و با رویکردی سیستمی و میان رشتهای پاسخ می گیرند و طی این روند بخش بزرگی از #پیش_داوریهای_نادرست و همچنین #شعارهای_خردستیزانه که این رفتار را احاطه کرده، واسازی و نقد می گردند!!. 😡 😡 😡
🍁 🍁 🍁 🍁 🍁
🍃خدایا!
بلا بزرگ شده و آزمایش شدت یافته است. 😔
🍃خدایا!
رازها برملا شده و پرده ها افتاده است. 😔
🍃خدایا!
زمین تنگی می کند و آسمان خودداری. 😔
🍃خدایا!
در این حال و روز، شکایت جز به تو، به کجا می توان برد؟ 😔
🍃خدایا!
طاقت تمام شده و کارد به استخوان صبوری رسیده است. 😔
🍃 به فریادمان برس! ما را دریاب!
📚ترجمه ای از دعای فرج
https://eitaa.com/umefafgaraei
♨️#ترویج_عفافگرایی یا #ترویج_بی_عفتی در #روز_جهانی_خانواده
❇️ #خانواده اصلی ترین نهاد اجتماعی، #زیربنای_جوامع و #خاستگاه_فرهنگها می باشد.
🔺 هدف از گرامیداشت روز جهانی خانواده، اهمیت جوامع جهانی به خانواده به عنوان اصلیترین رکن جامعه و برطرف کردن مواردی است که در دنیای امروز این کانون گرم زندگی را #تهدید میکند.
🔺 علاوه بر آن، روز جهانی خانواده فرصت مناسبی است برای ارتقای #سطح_آگاهی عمومی در مورد مسائل مربوط به #خانواده و بسط آن در جوامع مختلف.
🔺 اگر گام نخست در تشکیل خانواده سنجیده برداشته شود؛ یعنی افراد در #انتخاب_همسر، #معیارهای_ارزشی، #اخلاقی و #ایمانی را در نظر بگیرند، سیر حرکتی خانواده به سوی تشکیل خانواده ای مطلوب خواهد بود.
🔺 #خانواده_مطلوب، خانواده ای است متشکل از #پدر_و_مادر.
🔺 این خانواده کانونی خواهد بود برای #پرورش_نسل آینده و #رسیدن_به_قرب_الهی
🔺 در ایران اسلامی نیز، همچون دیگر کشورهای جهان، با گرامیداشت روز جهانی خانواده، از کانون گرم خانواده #حمایت میگردد.
📛 عکس منتشر شده از سوی #معاون_سابق_رئیس_جمهور در امور #زنان و #خانواده در روز پانزدهم مه "روز جهانی خانواده" (25 اردیبهشت) چه چیز را می رساند؟ #سقوط_اخلاقی یا #فقدان_فهم_حداقلی_از_خانواده؟
📛 متأسفانه در این عکس، با نمایش دونماد #همجنسبازی، #ساختارهای_متفاوت_خانواده، بیان شده است.
منبع خبر:
http://www.jahannews.com/news/727801/
https://eitaa.com/umefafgaraei
🌻با سلام و احترام
📣📣📣 پنجمین نشست کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی در سال 1399
💬 عنوان نشست: "پژوهش در کرونا: آموزهها در عفاف"
👤ارائه دهنده: دکتر محمود سعیدی رضوانی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و مسئول کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی
⏰ زمان: چهارشنبه 31 اردیبهشت ماه ساعت 17
🎧 آدرس اتاق:
vroom.um.ac.ir/saeedy
💠به اطلاع همراهان ارجمند می رساند، به دلیل حضور سخنران کارگروه، در محل پژوهشکده مطالعات اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد، امکان شرکت حضوری نیز، برای تعداد محدودی از علاقه مندان، میسر می باشد.
💠خواهشمند است در صورت تمایل به حضور در کارگروه، قبل از آغاز جلسه، به صورت آزمایشی وارد اتاق مجازی شوید و در صورت بروز هرگونه مشکلی، با شماره 05138804866 و یا 09024876210 ارتباط برقرار نمایید.
🔊لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
با تشکر
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷چهارمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1399
🔷نشست "#دعا، سرمایۀ مغفول در امر #تربیت"
👤با ارائه حجت الاسلام والمسلمین حمید #درایتی، پژوهشگر و استاد حوزه و دانشگاه
⏰در تاریخ چهارشنبه 24 اردیبهشت ماه ساعت 17
🎧بهصورت وبینار، در اتاق مجازی به آدرس vroom.um.ac.ir/saeedy و در محل پژوهشکده مطالعات اسلامی، با حضور تعدادی از اعضای هیئت علمی، متخصصین، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسان و مربیان آموزشی برگزار گردید.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷در ابتدای این نشست مجازی، حجت الاسلام درایتی به تعریف #دعا پرداختند و آن را دارای سه معنا دانستند که یکی از این سه معنا، موسع و دو معنای دیگر مضیق میباشد. ایشان معنای موسع دعا را، اعم از هرگونه نیایش با پروردگار عنوان کردند که میتواند صرفاً ستایش پروردگار و یا همراه با درددل و شکوه و بیان خستگیها و دلتنگیها از مردم و زمانه باشد. ایشان معنای دوم دعا را، حاجت خواستن از خداوند و معنای سوم آن را نیز، خواندن دعاهایی که از معصومین رسیده است، بیان نمودند. در ادامه بحث، سخنران کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی، مقصود خود را از #تربیت، به فعلیت رسیدن یا به فعلیت رساندن ظرفیتهای معنوی، تقویت باورهای دینی و عمل بهتر و بیشتر به وظایف دینی اذعان نمودند. ایشان سه نقش را برای چگونگی نقش دعا در #تربیت_فرزندان، برای #والدین مشخص کردند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷حجت الاسلام درایتی به دلیل اهمیت جایگاه دعا و مکمل بودن آن در فرآیند تربیت، نقش اول والدین را، دعا کردن برای تربیت فرزندان دانستند و خاطرنشان نمودند که والدین، برای داشتن فرزندانی شایسته، میبایست در کنار سایر فعالیتهای تربیتی، از دعا و درخواست از پروردگار غافل نشوند و این فرآیند از قبل از ولادت فرزند آغاز میشود و برای همیشه ادامه خواهد داشت. ایشان نقش دوم والدین را آموزش چگونگی دعا به فرزندان، سفارش به آن و فراهم کردن زمینههای نیایش پروردگار بیان کردند و داشتن برنامه و اختصاص ساعاتی در هفته برای دعا را نیز، نقش سوم والدین دانستند و به ذکر مصداقهایی از تمامی موارد ذکر شده، در قرآن مجید پرداختند. ایشان در انتهای جلسه و ضمن پاسخگویی به سؤالات اعضای کارگروه، دعا کردن در اوقاتی خاص از قبیل بعد از اقامه نماز واجب، بعد از صرف غذا، هنگام نزول باران و... را مؤثرتر از سایر اوقات دانستند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
دعا سرمایه مغفول در امر تربیت.pptx
3.03M
🔷فایل #پاورپونت نشست "#دعا، سرمایۀ مغفول در امر #تربیت"
👤ارائه دهنده: حجت الاسلام والمسلمین حمید #درایتی
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#حجاب_و_حیای_اسلامی
💎 #مقام_معظم_رهبری در ارتباط تصویری نمایندگان تشکل های دانشجویی در تاریخ 28 اردیبهشت 1399 اظهار نمودند:
💠 بنده نسبت به مسئلهی #حجاب و #حیای اسلامی در دانشگاهها #دغدغه دارم. رؤسای دانشگاهها، مدیران و خود دانشجویان و به خصوص #دختر_خانمها، به حجاب و #فاصله_گذاری بین زن و مرد که در اسلام وجود دارد توجه کنند و به آن اهمیت بدهند و #موازین_شرعی را در دانشگاه رعایت کنند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#انهدام_باند_قاچاق_دختران
🔺دستگیری سرکرده بزرگترین #باند_قاچاق_دختران ایرانی در مالزی
♨️این گروه تبهکار به سرکردگی شهروز سخنوری، با نام مستعار "الکس"، به مدت ٣ سال و با توجه به ارتباطات گسترده خود در کشورهای مختلف، دختران ایرانی را به منظور #بهره_کشی جنسی از آنان به خارج از کشور قاچاق میکرد و به فروش میرساند.
♨️فعالیتهای مجرمانه و ضد ملی این گروه تبهکار در تمام مدت ٣ سال تحت رصد اطلاعاتی نیروی انتظامی قرار داشت و این نهاد پس از انجام اقدامات پیچیده اطلاعاتی و هماهنگیهای لازم با پلیس اینترپل، الکس، سرکرده این باند جنایتکار و تمام افراد این باند در مالزی دستگیر و به کشور منتقل کرد.
منبع خبر:
👇👇👇
https://goftareno.ir/fa/news/36996/
https://eitaa.com/umefafgaraei
#تربیت_فرزند
📛امروز #مدرسه و #دانشگاه به درون #تلفن_همراه رفته است
👤اسحاق جهانگیری:
🔶پیش از شیوع بیماری #کرونا، این #حساسیت در #مدارس وجود داشت که دانش آموزان #موبایل با خود به همراه نداشته باشند. اما امروز به تعبیری می توان گفت که مدرسه و دانشگاه به درون تلفن های همراه رفته است و یکی از #دغدغه های کنونی، عدم دسترسی برخی خانواده ها و دانش آموزان به ابزار مورد نیاز برای آموزش از طریق #فضای_مجازی است که باید تلاش کنیم با فراهم کردن ابزار مورد نیاز، فرصت #آموزش برای این دانش آموزان فراهم شود.
https://www.nasimonline.ir/Content/Detail/2353986
🔹آقای جهانگیری می دانند چرا موبایل در مدارس ممنوع بوده و چرا #والدین و #معلمان دغدغه مشغول نشدن دانش آموزان با #موبایل و #اینترنت را داشتند که امروز به این اجبار به دسترسی، با خنده افتخار می کنند؟
🔹ایشان می دانند خانواده ها مجبور شده اند پای فرزندانشان را به فضای مجازی آلوده باز کنند، بدون اینکه #فضای_امنی برای آنان تعریف شده باشد؟
🔹ایشان خبر دارند بسیاری مدارس ترجیح دادند به جای #شاد با #واتساپ و #تلگرام به آموزش بپردازند و این یعنی دسترسی حتی #کودکان کم سن و سال به گروه ها و کانال هایی که محتوایی غیرقابل پیش بینی و #غیرقابل_کنترل برای والدین دارد؟! تلگرامی که مشاور رئیس جمهور هم حتی ممکن است در خواب و بیداری #محتوای_غیراخلاقی در آن به اشتراک بگذارد!
🔹#شبکه_ملی_اطلاعات و #اینترنت_امن، مطالبه چندین ساله #رهبری، #کارشناسان، #دلسوزان و #والدین بوده که تاکنون اقدامی در این خصوص نشده است.
📝 #رها_عبداللهی
https://eitaa.com/umefafgaraei