#عفافگرایی
#تربیت_انسان
#آموزش_و_پرورش
👆واکنش دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان به کلیپ پخش شده در فضای مجازی از رقص یک دانش آموز دختر در مدرسه
🍁🍂🍁🍂🍁
👈امر آموزش و #تربیت_کودکان و آماده کردن آنها برای #آینده، در هر جامعه ای، به عهده آموزش و پرورش و #معلمان است.
📌در انجام #وظایف خود کوتاهی نکنیم.
@umefafgaraei
#عفافگرایی
🔔طرح ملی
📣 کلیپ های آموزشی نحوه مواجهه با خیانت زوجین در فضای مجازی
🌸 مزایا و ویژگی های دوره:
1️⃣ رایگان
2️⃣ مجازی
3️⃣ آسان
4️⃣ اعطایگواهینامه رسمی
5️⃣ پشتیبانی اساتید توانمند
6️⃣ بدون محدودیت جغرافیایی
7️⃣ ویژه مربیان و افراد متاهل
🔶 اساتید: خانمها نیک، علم الهدی، شایسته خو و...
🌸 برخی از سرفصلهای دوره:
🔸تعریف خیانت
🔸واکاوی مفهوم خیانت در فضای واقعی و مجازی
🔸تفاوت خیانت زوج و زوجه
🔸آثار و پیامدهای خیانت
🔸 اثبات خیانت
🔸شیوه واکنش به خیانت
🔸 شیوه های اصلاح و بازیابی شخصیت
🔸تفاوت ماهوی خیانت و بی وفایی
🔸حقوق اجتماعی و خانوادگی زن و مرد.....
⭕️ نحوه اجرای دوره:
✅ این دوره در قالب ۳۰ فایل آموزشی بارگزاری خواهد شد.
🔘طول دوره: دو ماه
✴️جهت ورود به دوره بر روی لینک زیر کلیک کنید
https://eitaa.com/joinchat/2497577137C485197a723
@umefafgaraei
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عفافگرایی
🎥یک استدلال ساده
👈 اما 🌺 زیبا و مؤثر
✅ برای شکاندن🔏 قفلی که معاندان ساکن این جهان! با «جنگ ترکیبی»، بر دهان بسیاری از #مؤمنان ایران اسلامی زده اند...
🔓بشکنید این #قفل_شیطانی را
👈 و #زبان_مؤمنانه خود را از #اسارت_دشمن نجات دهید و به سمت #نور آزاد کنید.
#امر_به_معروف
#نهی_از_منکر
@umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
🎙تو نمیدونی داری با بیحجابیت چیکار میکنی؟!
💥تو با بدحجابی خودت، راندمان تحصلی و مدیریت رو پایین میاری...
💥یکی همسرش رو طلاق میده...
💥یکی بچه اش فاسد میشه...
🍁🌿🍁🌿🍁
👤استاد پناهیان
@umefafgaraei
#عفافگرایی
📝انتقاد از بدحجابی در نمايشگاه کتاب
🔷بیشتر کسانی که نمایشگاه کتاب امسال را دیده اند، در این نکته متفقاند که وضعیت و میزان #کشف_حجاب و استفاده از #پوشش_خلاف_عفت در نمایشگاه امسال، از سالهای گذشته زنندهتر است و تأسفآور این که وزارت ارشاد برنامه خاصی برای مهار و مدیریت این #وضعیت_ناهنجار و خلاف شرع نداشته و برای رفع تکلیف به نصب چند تابلوی کوچک با مضمون «نهی از چشم چرانی» اکتفا کرده است!
🔷وزارت ارشاد میتوانست تا حد زیادی وضع اسفبار بدحجابی در نمایشگاه کتاب را مهار و مدیریت کند، اگر مسئولان، اندکی برای #حکم_الهی_حجاب اهمیت قائل می شدند و برای رعایت آن برنامه ریزی می کردند!
🔷وقتی افراد متوجه #بی_تفاوتی مدیران نمایشگاه به مقوله حجاب و عفاف می شوند، در رفتار خلاف شرع خود تشویق شده و با دلیری و شجاعت به عمل خود ادامه می دهند!
📝لطفاً در صورت تمایل، اعتراض خود را اعلام بفرمایید و در نشر این پویش همکاری نمایید.
👉 https://www.farsnews.ir/my/c/141191
@umefafgaraei
#عفافگرایی
##سند_توسعه_پایدار_2030
🔷در تمهای آمادۀ نرم افزار پاورپوینت، دنبال تمی بودم تا متناسب با موضوع باشد و اسلایدهایم را بر اساس آن طراحی کنم. یکی از تمپلتها «LGBTQl» و با رنگهای خاص این گروه بود!
♨️چراکه یکی از نقاط تأکید سند توسعه پایدار 2030، اقلیتها ازجمله اقلیتهای جنسیتی بوده و جداً به دنبال آن میباشد.
✍️دکتر مجتبی همتی فر
🔺عبارت LGBT مخففی برای زنان همجنسگرا (Lesbian)، مردان همجنسگرا (Gay)، دوجنسیتیها (Bisexual) و تراجنسیتها (Transgender).
🔺گاهی یک حرف I نیز (Intersex) به آن اضافه میشود که حاصل LGBTI خواهد شد تا افرادی را شامل گردد که دوجنسه Intersex هستند؛ یعنی شرایط نادری که یک شخص با دستگاه تناسل مبهم یا با آلت تناسلی دارای ویژگیهای همزمان مرد و زن به دنیا میآید.
🔺گاهی نیز یک حرف Q(Questioning) به آن اضافه میشود و LGBTQI را تشکل میدهد که افرادی را شامل میشود که در جستجو و تجربه درمورد هویت جنسیت و گرایش جنس خود می¬باشند.
📚واقعیتِ آموزش در سند «توسعه پایدار» 2030: فلسفه، تضادها و چالشها
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#طرح_جامع_عفاف_و_حجاب
🔔دعوت به همکاری #ستاد_امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر کشور جهت اجرای طرح جامع عفاف و حجاب
📣اصلاح وضعیت نامطلوب پوشش در جامعه با اجرای طرح جامع عفاف و حجاب
🌿اهداف طرح:
🔸توقف روند رو به رشد بدحجابی در بازه زمانی مشخص
🔸ارتقای وضعیت حجاب جامعه
🔸بازگشت حجاب به روند قانونی و شرعی
🌿ویژگی های طرح:
🔺عدم تنش زایی
🔺اقناع فکری
🔺شروع از دستگاه های دولتی
🔺مستمر بودن
🔺مردمی بودن
🔺همه جانبه و جامع
🔺توأمان نمودن کار فرهنگی و اجرایی
👈🏻در صورت تمایل، با مراجعه به آدرس:
https://www.setad-abm.ir/
👈 و انتخاب گزینه طرح جامع عفاف و حجاب، میتوانید نسبت به مطالعه #خلاصه_طرح و ثبت نام اقدام نمایید.
@umefafgaraei
مسیر عفافگرایی
📣📣📣 چهارمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1401 🔔#نشست_حضوری_و_مجازی 👥👥هماندیشی گروه
#عفافگرایی
#گزارش_نشست_چهارم
#تحلیل_فعالیتهای_پیشین_کارگروه
#ترسیم_افقهای_پیش_رو
🔰چهارمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1401
💬 با عنوان «تحلیل فعالیتهای پیشین کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی و ترسیم افقهای پیشرو»
📜 🎁 به همراه گزارش یک دهه تلاش کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی و تقدیر از فعالان جلسات سال 1400🎁
👥👥به صورت هماندیشی گروهی
⏰در تاریخ چهارشنبه 21 اردیبهشت ساعت 16:30
🎧 بهصورت حضوری و همچنین وبینار، با مشارکت برخی از اعضای هیئت علمی، مسئولان و کارشناسان فرهنگی دانشگاه، روانشناسان، مربیان آموزشی و تربیتی، دانشجویان و علاقهمندان حوزه عفافگرایی برگزار شد.
❇️ در ابتدای نشست، #دکتر_سعیدی رضوانی مسئول کارگروه عفافگرایی، به ارائه #گزارش مختصری از فعالیتهای کارگروه در یک دهه فعالیت خود (اعم از مطالعات پژوهشی و دستاوردهای ارائه شده) پرداختند و درادامه #دکتر_مرتضی_مغربی، عضو محترم هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد، به طور مشروح، به #نقد فعالیتهای کارگروه عفافگرایی و پیشنهاداتی در راستای کاربردی تر شدن جلسات پرداختند و سپس سایر اعضای جلسه نیز، به ارائه نقد و نظر و پیشنهاد در خصوص فعالیتهای کارگروه در جهت مؤثرتر شدن فعالیتها اهتمام ورزیدند. در انتهای جلسه نیز، ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای کارگروه و تعداد افراد مشارکت کننده در جلسات کارگروه، از #ده_عضو_فعال که در بیش از نیمی از جلسات کارگروه در سال 1400 شرکت نموده بودند، تقدیر شد.
🍃🌺🌺🌺🍃
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#گزارش_نشست_چهارم
#تحلیل_فعالیتهای_پیشین_کارگروه
#ترسیم_افقهای_پیش_رو
📝گزیده ای از انتقادات، نظرات و پیشنهادات دکتر مغربی:
🔷 هر گروه پژوهشی غیر از کارگروه عفافگرایی هم بود، مراحل تکاملی کارگروه را که دکتر سعیدی بیان کردند طی میکرد. اما سنگ بنای هر گروه پژوهشی این است که براساس اسلوب آکادمیک و واقعیت موجود در جامعه باشد. گروه های پژوهشی باید گلوگاه ها را کشف نموده و بر آن اساس، نسخه بپیچند و یا هشدار بدهند. اگر کارگروه هم به این سطح برسد که خوب است و درنهایت هم باید دانش به دست آورده را به روشهای مختلف منتشر کنند. پیدا کردن زبان مشترک با مخاطب (کودک، جوانان و مدیران) از اهمیت بسیار برخوردار است و مرحله بعدی منوط به گذراندن این دوره است و درواقع گروه پژوهشی به جزء زنده ای از جامعه تبدیل میشود.
🔷 کارگروه عفافگرایی در سطح اول و دوم از وضعیت سبز برخوردار است و در سطوح سوم تا پنجم وضعیت زرد دارد و در سطح ششم و هفتم ناموفق است.
🔷 فعالیتهای کارگروه باید باقیات صالحات باشد و قائل به فرد نباشد و توسط دیگران ادامه یابد و این امر مستلزم رسیدن به سطح اکوسیستم زنده است و در این صورت مؤمنان بیشتری درگیر انجام امور فرهنگی میشوند و افزایش همدلی مؤمنان، منجر به زمینه سازی ظهور حضرت ولیعصر خواهد شد.
🔷هدفگیری واقعیت در کارگروه عفافگرایی صورت گرفته، اما پروژه های دانشجویی باید هدفمندتر باشد و برخی موارد دیگر هم باید مورد مطالعه آکادمیک قرار بگیرد.
🔷کشف گلوگاه هایی نظیر چگونگی فعالیت شیطان و شبهات غالب نیز باید در دستور کار کارگروه قرار بگیرد و...
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#گزارش_نشست_چهارم
#ترسیم_افقهای_پیش_رو
📝گزیده ای از انتقادات و پیشنهادات برخی از اعضای کارگروه:
🔶 دکتر صابری فتحی: ضمن تشکر از دکتر مغربی، امید است که ایشان در جهت اجرایی نمودن پیشنهادات خود برای کارگروه نیز، همکاری داشته باشند و اگر بتوانند از ظرفیت دانشجویان در این زمینه بهره مند شوند، عالی خواهد بود. شناسایی افراد فرهنگی در سطح شهر نیز، قطعاً مؤثر خواهد بود. وظایف باید تقسیم شود و مسلماً کارگروه تمایل دارد که وجهه علمی خود را همچنان حفظ نماید و برای برخی امور نیاز به مشارکت افرادی خارج از دانشگاه احساس میشود. در خصوص سند 2030، فعالیتهای کارگروه نهایتاً منجر به کتاب شد و این کتاب مورد توجه شورای انقلاب فرهنگی قرار گرفت و به نوعی برخی را خلع سلاح کرد و این کتاب میتواند راهگشای برخی افراد برای استناد باشد.
🔶 دکتر اسلامیان: عدم همکاری برخی مسئولان در گذشته، مشهود است ولی در عین حال، کارگروه بدون درنظر گرفتن منافع اعضای خود، در راستای اجرای دغدغه های فرهنگی، در حوزه های پژوهشی و عملیاتی حرکت نمود. پاشنه آشیل فعالیتهای اجتماعی، ازجمله عفاف و حجاب و امر به معروف، انجام آن توسط افراد متخصص است و آسیب زا بودن فضای فرهنگی و اجتماعی، ناشی از ورود افراد غیرمتخصص است. یکی از اشکالات فعالان فرهنگی در کشور، مدعی بودن و قائل نبودن به استفاده از دیدگاه ها و نظرات دیگران است.
🔶 خانم مواسات: در جریان فعالیتهای علمی در خصوص سند 2030 هستم و سؤالم این است که آیا در زمینه عملیاتی نیز کاری انجام شده؟ آیا از مسئولان خواسته شده در جهت تبیین این موضوع اقدام کنند؟
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#گزارش_نشست_چهارم
#ترسیم_افقهای_پیش_رو
📝گزیده ای از انتقادات و پیشنهادات برخی از اعضای کارگروه:
🔶 خانم کمالی: کاش مسئولانی که قدرت دارند، نسبت به مشکلات جامعه حساسیت بیشتری داشته باشند و کاری جز غصه خوردن از دست دغدغه مندان برنمی آید. تا زمانی که صحبتهای کارگروه، وارد بطن جامعه نشود، فایده ای نخواهد داشت؟ چرا کسانی که باید دادشان دربیاید، ساکتند؟ اگر بنده امشب بمیرم، اولین چیزی که شهدا از من میپرسند این است که چرا تو این مسائل را دیدی و چیزی نگفتی؟! پس لرزه های فرهنگی آغاز شده و باید نگران آینده باشیم. چند تلوزیون شهری در مشهد تبلیغ عفاف را میکند؟! آیا تاکنون از دانشجوی عفیف در سطح دانشگاه، تقدیر شده است؟!
🔶 خانم امیری: ساخت کلیپ های کوتاه و پلاگاردهای تصویری به انتقال مفاهیم کمک میکند. هرچند مستلزم هزینه میباشد؛ اما اینگونه پلاگاردهای داستان گونه در دبیرستان های دخترانه جواب داده و نمایش گونه بودن امر به معروف و نهی از منکر خیلی مؤثرتر است.
🔶 آقای یوسفی: نکته ای که گاهاً در جمعهای تخصصی، فراموش میشود چاقوی دولبه است. زمانی که دشمن از جایی به ما آسیب میزند، ما هم میتوانیم از همانجا به او ضربه بزنیم. برای مثال غرب خواست که به جوانان ضربه بزند و مقام معظم رهبری در مقابل، جوانان کشور را امید خود معرفی کردند. باید به دنبال اثرگذاری های اجتماعی حرکت کنیم و آنها را به گوش مردم برسانیم. هجمه بزرگ هست، اما مشکلات آنقدر حاد نیست و یادمان رفته که به برکت خون شهدا، کشور ارثیه ای دارد که قابل دفاع است. اگر منطقاً با مردم صحبت شود، همراه خواهند بود.
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#گزارش_نشست_چهارم
#ترسیم_افقهای_پیش_رو
📝گزیده ای از انتقادات و پیشنهادات برخی از اعضای کارگروه:
🔶 دکتر تقی پور: در این کارگروه افراد بدون چشمداشت کار میکنند و مظلوم واقع شدند. درواقع کارهای فرهنگی از صدر اسلام محدود بوده و در ادامه وسعت پیدا کرده و از این بابت نگران نباشیم. در خصوص این نقد که چرا جامعه به سمت کارگروه نمی آید، این نکته قابل عرض است که افزایش هجمه های فرهنگی غرب، باعث به چشم نیامدن فعالیتهای کارگروه میباشد و همین کارهای لاک پشتی کارگروه را باید از نورانیت اهل بیت دانست. نیاز به واسطه هایی برای ارائه کارهای علمی کارگروه به سطح جامعه و زبان متناسب با گروه های مختلف وجود دارد. پیشنهاد مکاتبه با دانشگاه فرهنگیان را دارم. کشف عوامل مؤثر را افزایش دهیم و صدای بلندگوی کارگروه را بلندتر کنیم و جلسات در مکانهای خاصی مثل ادرات و امکان عمومی برگزار شود.
🔶 آقای عطاری: زحمات و سابقه فعالیت کارگروه گسترده است و بهتر است در مقام پاسخ به انتقادات یکدیگر برنیاییم و به کشف ضعفها بپردازیم و در جهت تکامل کارگروه حرکت کنیم. این کارگروه زیر نظر پژوهشکده است و به زعم خودم تنها جایی که از کارگروه حمایت نمیکند همین پژوهشکده است. کارگروه را میتوان فعالتر کرد و از حالت صرفاً تولید علم خارج کرد و محتواهای آن را به کف جامعه رساند. بهتر است که کارگروه را قبل از ارائه به جاهای دیگر، به خود دانشگاه معرفی کنیم و سپس مؤسسه های بیرون از دانشگاه و نامه نگاری با آنها انجام شود. کارگروه عفافگرایی دانشگاه به نسبت سایر کارگروه های دانشگاه، طیف وسیعتری را داشته و دارد.
@umefafgaraei