🌀صوفیگری، ابزار تحقق طرح امریکایی «ایجاد شبکهای از مسلمانان میانهرو»
✍️در تاریخ دوم آبانماه ۱۳۸۲، مرکز بینالمللی «#نیکسون» در واشنگتن، میزبان اجلاسی در خصوص بررسی ارتباط سنتهای معنوی اسلام با اهداف سیاست خارجی #آمریکا بود. یکی از دستاوردهای این نشست، تأکید بر بخش مغفول #اسلام تحت عنوان «اسلام فرهنگی» یا «#صوفی_گری» بود. به اعتقاد شرکتکنندگان در این اجلاس: «این نحله که میلیونها #مسلمان پیرو در جهان دارد، بهخصوص در #ترکیه و آسیای میانه، آثار اجتماعی، فرهنگی و مذهبی زیادی داشتهاست». این اجلاس را میتوان سرآغاز مجموعه طرحها و برنامههای ایالاتمتحده با محوریت #تصوف قلمداد نمود. در همین سالها بود که طرح جامع امریکا برای ایجاد شبکهای از مسلمانانمیانهرو، آشکار و اجرایی شد.
📝در گزارش منتشرشده از طرح مزبور، میخوانیم: «سنتگرایان و صوفیها، اکثریت بزرگی از مسلمانان را تشکیل میدهند. آنها غالباً مسلمانانی محافظهکار با اعتقادات و سنتهایی دیرینه میباشند... در مقابل، #سلفیها و #وهابیون هستند که دشمنان قسمخورده سنتگرایان و صوفیان محسوب میشوند.
↩️هر زمان که جنبشهای اسلامگرای رادیکال، قدرت گرفتهاند، در پی سرکوب سنتگرایان و صوفیان برآمدند... از آنجا که #صوفیان، قربانی سلفیها و وهابیون هستند، در صورت یافتن زمینههای مشترک با آنها، میتوان ایشان را متحد طبیعی غرب نامید... اگرچه در برخی موارد، صوفیان تمایلات رادیکالی از خود نشان داده و از گروههای ستیزهجو حمایت میکنند، اما در حالت کلی، گروههای #صوفی در طرف طیف میانهرو قرار میگیرند.
💢برخی جنبشهای صوفی نیز بسیار #میانه_رو هستند...فتحا... گولن، رهبر مذهبی #ترکیه نیز شکلی از اسلام صوفی مدرن و میانهرو را ترویج میکند. گولن با اجرای قانون اسلام از سوی دولت، مخالفت کرده و عنوان میدارد اکثر قواعد اسلامی به زندگی خصوصی مردم، ارتباط داشته و تنها برخی از آنها به موضوعات حکومتی مربوط میشود. وی اعتقاد دارد دولت نباید #قانون اسلامی را اجرا نماید زیرا مذهب، موضوعی خصوصی است و الزامات هر نوع باوری خاص نباید بر کل جمعیت تحمیل گردد.»(1)
📚پینوشت:
1. رباسا، تجل، چریل بنارد، اچ.شواترتز، لوول و سیکل، پیتر(مؤسسه رند)، پروژه اسلام امریکایی؛ ایجاد شبکهای از مسلمانان میانهرو ، ترجمه کاردان،عباس و ماهپیشانیان، مهسا، مؤسسه فرهنگی مطالعات و تحقیقات بینالمللی ابرار معاصر تهران، 1386، صص134- 133.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 مقام سابق پنتاگون: ایران نشان داد قدرت مقابله با آمریکا را دارد
🔸مایکل مالوف، در گفتگو با راشاتودی:
🔸رونمایی از پایگاه موشکی زیرزمینی ایران، یک قدرتنمایی بود و به آمریکا و اسرائیل هشدار داد که قادر است منافع آمریکا را در منطقه هدف قرار دهد؛ ایرانیها توانایی چنین کاری را دارند.
✅eitaa.com/safir_channel
با سلام خدمت همه عزیزان.
🔻به لطف خدا دوره #راستگرایی_دینی با اخذ گواهینامه ی رسمی از مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه و همینطور پرداخت مبالغ حمایتی به دوستان شرکت کننده در دوره به پایان رسید.
✅از عزیزانی که در دوره مطالعات فرهنگی منطقه #بالکان شرکت نموده و تصمیم به اخذ گواهی دارند، در خواست می شود تا روز پنج شنبه #دوم_بهمن اقدام نموده و تصویر آن را به مدیر کانال ارسال نمایند.
🔴توجه داشته باشید که هزینه دریافت گواهینامه دوره ها با مساعدت جامعةالمصطفی، 40 درصد کاهش یافته است!!!🔴
سپاس از همراهی همه عزیزان فرهیخته
🆔https://eitaa.com/IC_Sqazvin
🔰📢دوره آشنایی با عرصه های تبلیغ بین الملل
🌎📡 ارتباطات و بین الملل حوزه علمیه استان قزوین با همکاری گروه تبلیغی ندای اعتصام، و تحت اشراف مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه کشور اقدام به برگزاری «دوره آشنایی با عرصه های تبلیغ بین الملل» نموده است.
🔻این دوره با حضور فعالین بین الملل در مناطق مختلف جهان و در 12 سرفصل در بهمن ماه برگزار می گردد.
📢اطلاعات تکمیلی به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.
🆔https://eitaa.com/IC_Sqazvin
📍کانال دونالد ترامپ در تلگرام:
🔻همه فکر میکنند که من فرمان قتل «قاسم سلیمانی» را صادر کرده ام. این حقیقت ندارد؛ ترور قاسم سلیمانی، کار دولت اسرائیل بود.
⭕️ ترس از انتقام، باعث ترس ترامپ و در نهایت منجر به انکار کردن او شده است!
🆔https://eitaa.com/IC_Sqazvin
📌دفتر ویژه مقتدی صدر در نجف اشرف اعلام کرد:
پس از آنکه صاحب حسینیه (قصرالزهرا) تعهد کرد منبر (طلایی) را به یکی از بقاع متبرکه اهدا کند و بدون آنکه از آن استفاده شود به عنوان اثر هنری با ارزش تلقی شود. معظم له سید مقتدی صدر دستور باز کردن حسینیه قصر الزهرا (سلام الله علیها) را در اول جمادی الثانی 1442 صادر کرد.
.
.
.
أعلن المكتب الخاص لمقتدى الصدر في النجف أشرف:
بعد أن وعد صاحب الحسينية بالتبرع بالمنبر لأحد العتبات المقدسة واعتباره تحفة فنية ثمينة دون استعماله. أمر السيد مقتدى الصدر بافتتاح قصر الزهراء الحسينية (عليه السلام) في الأول من جمادى الآخرة 1442.
@Quds_org | فيلق القدس
@Quds_org | سپاه قدس
🆔https://eitaa.com/IC_Sqazvin
11.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مجری CNN :
📍چنین وضعیتی را بعد از 11 سپتامبر ندیده بودم، باورکردنی نیست...!
🔻گارد ملی نه برای مقابله با بن لادن بلکه برای مقابله با رئیس جمهور به کنگره آمده...!
☑️ @Kavoshplus
🆔https://eitaa.com/IC_Sqazvin
#خاطرات_تبلیغی
🔸🇧🇷برزیلی ها تقریبا چیزی به اسم تعارف در فرهنگ شون پیدا نمی کنی.
یه بار دو نفر برزیلی اومدن خونه مون که اتفاقا یکیشون کشیش بود.
چایی آوردم. 🍮
گفت: چقد خوشمزه ست!
گفتم: دوباره بیارم؟
گفت: آره
خلاصه سه بار براشون چایی آوردم😩🚶♂
گفتم: شام بمونید.
گفتن: باشه و موندن😳😱
البته من هم جدی تعارف کردم🤪
🆔منبع: صفحه شخصی توییتر حجه الاسلام رحیمی
✅پ ن: فک کن پای برزیلی ها به ایران باز بشه.
مغازه دار: باشه خدمتتون، مهمون ما باشید!
برزیلی: باشه
راننده تاکسی: قابل نداره.
برزیلی: باشه
همسایه ایرانی: بفرمایید شام خدمتتون باشیم.
برزیلی: باشه
.
.
.
ایرانی:😤
برزیلی:🤩😋
✈️ خاطرات مبلغین خارج از کشور
🆔https://eitaa.com/IC_Sqazvin
سامی یوسف. کوچلر سو سپمیشم.mp3
3.23M
🍀به وقت دلتنگی💚
سلام مولای جهان! مهدی جان!
ای کاش دلم یاد بگیرد که فقط برای شما بتپد، چشمانم یاد بگیرند که فقط برای شما بگریند، قلمم یاد بگیرد که فقط برای شما بنویسد، زبانم یاد بگیرد که فقط برای شما سخن بگوید...
ای کاش زندگی ام، بودنم، نفس کشیدنم... فقط برای شما باشد، برای دعای فرج، برای تمنای ظهور ...
ای کاش ای کاش هایمان را می خریدید! زودتر بیایید! جهان، نفس شما را کم دارد.
🎵🎶🎵🎶🎵🎶
کوچه لره سو سپمیشم، یار گلنده توز اولماسین
ائله گلسین بئله گئتسین، آرامیزدا سؤز اولماسین...
https://eitaa.com/IC_Sqazvin
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رزمایش تهاجمی_ترکیبی پهپادی و موشکی نیروی هوافضای سپاه، صبح امروز.
آدم یاد آیه «فجعلهم کعصف مأکول» میفته!!!
#نقطه_زن
♦️ چشمانداز ایران در سال 2021 به روایت موسسۀ خاورمیانه
🔹 «موسسه خاورمیانه» در گزارشی برآورد کارشناسان خود از کشورهای غرب آسیا در سال 2021 را ارائه کرده است. در بخش ایران، کارشناس مربوطه بیان داشته که فرصت دیپلماسی، احیا شده ولی مسیری پردستانداز در پیشرو است.
🔹 نویسنده مدعی است با وجود اختلافات جناحی، اما رهبران ایران از شکست ترامپ خشنود هستند. طبق این مقاله دو مانع جدی در حل کشمکشهای ایران و آمریکا وجود دارد: اول انتظارات آمریکا مبنی بر تکمیل برجام با مذاکرات منطقهای و موشکی. ایران برای جلوگیری از این امر و وادارسازی آمریکا به بازگشت سریع به برجام، اقدام به افزایش غنیسازی اورانیوم تا سطح 20 درصد کرده است.
🔹 مانع دوم، احتمال شکست جریان حامی برجام در انتخابات ریاستجمهوری ایران است. در این صورت جریانی به قدرت خواهد رسید که نسبت به توانمندیهای خود بسیار مطمئن هستند و معتقدند آمریکا و متحدانش در خلیج فارس و رژیم صهیونیستی تنها زبان قدرت را میفهمند.
🔹 بنا به باور نویسنده با این حال اگر آمریکا بهسرعت به برجام بازگردد میتواند مسیر مذاکرات منطقهای را در تهران بگشاید. گفتگویی که با مشارکت اروپا میبایست به ترغیب کشورهای منطقه بهویژه عربستان و امارات به حل اختلافات با ایران منجر شود. آمریکا به جای تأکید بر برنامه موشکی که ایران حاضر به مذاکره در آن نیست بهتر است از پروندههای منطقهای مانند یمن آغاز کند.
🔸 نگرانی این اندیشکده آمریکایی از عدم ورود ایران به مذاکرات مورد نظر غرب نشان میدهد برعکس برخی القائات، آمریکا بیش از ایران به بازگشت به برجام و آغاز مذاکرات در دیگر حوزهها نیازمند است. بنابراین باید از ارسال پیامهایی که موجب خطای محاسباتی در تصمیمسازان طرف مقابل شود، اجتناب شود.
https://www.mei.edu/blog/2021-preview-looking-2021-year-recovery#vatanka
🆔https://eitaa.com/IC_Sqazvin