فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦
یادآوری:
احترام مردم عراق به سرود ملی ایران قبل از پخش فیلم به وقت شام در سالن تئاتر و سینمای بغداد ...
و باید گفت #ایران_والعراق_لایمکن_الفراق
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️ سکانسی از فیلم w2008 به کارگردانی الیور استون که راز فتنه ها و بحران های منطقه را در دفتر رئیس جمهور آمریکا تشریح می کند
@uphjnv
🔴 در شب تصمیم برای اعلام دلار ۴۲۰۰ تومانی چه گذشت؟
🔺 چرا جهانگیری مامور اعلام این نرخ شد؟
🔹در روز ۲۱ فروردین ماه بدون برنامه قبلی به یکباره اعلام شد که آقای روحانی میخواهد جلسه بگذارد و همه وزرا و معاونان و مشاوران رئیس جمهور بر اساس ساعت تعیین شده در جلسه حاضر شدند. در ابتدای جلسه روحانی با صدای بلند و حالتی نزدیک به فریاد انتقادات زیادی به بانک مرکزی و شخص رئیس کل کرد و بعد از آن گفت: «ما خودمان (یعنی دولت) باید کاری بکنیم.»
🔻بعد از صحبت روحانی، اسحاق جهانگیری گزارشی از جلسات خود با مسئولان اقتصادی و بانک مرکزی را ارائه کرده و میگوید نظر بانک مرکزی این است که دو راه بیشتر وجود ندارد: یا باید واقعیت نرخهای جدید ارز را بپذیریم و سیاستگذاری براساس نرخهای بازار باشد یا اینکه سیاست کنترل نرخ ارز را اجرا کنیم و نرخ ارز کنترلی را در نظر بگیریم.
🔹بعد از ارائه این گزارش، روحانی گفت: نرخ ارز کنترلی بازگشت به دهه ۷۰ است. اما حالا که همه موافق هستید، باشد، سیستم کنترلی را اجرا میکنیم. نکته جالب این است که علیرغم آنکه پس از گفتههای جهانگیری کسی با تصمیم ارز کنترلی ابراز موافقت نکرده است، روحانی این تصمیم را به موافقت همه حاضران نسبت داده است. چنانکه بعد از این صحبت روحانی، یکی از مشاوران اصلی اقتصادی رئیس جمهور با این نظر مخالفت کرده و در بین بحثها، دو، سه بار وقت گرفته و در نقد سیستم کنترلی برای نرخ ارز صحبت کرد.
🔻روحانی در واکنش به این مخالفت چند باره به شوخی یا جدی گفت: «حالا نمیخواهد بیش از این به کُفرت اذعان کنی.» در این نشست به غیر از مشاور اقتصادی، ولیالله سیف رئیس کل وقت بانک مرکزی و نماینده وزارت اطلاعات نیز با این نظر و تصمیم اعلام مخالفت کردند اما سایر اعضای حاضر در جلسه هیچ نظری را در مخالفت یا موافقت مطرح نکردند. به عبارت دقیقتر رئیس دولت دوازدهم سکوت بقیه اعضای جلسه را به معنای موافقت آنها تعبیر کرده است.
🔹بعد از اینکه جلسه از این مرحله عبور کرد نوبت به نرخ پیشنهادی برای ارز کنترلی رسید که روحانی نرخ ۳۸۰۰ تومان را برای دلار پیشنهاد کرد. با طرح این پیشنهاد زمزمههایی درباره این نرخ در جلسه بالا رفت. روحانی در واکنش به این زمزمهها گفت: وقتی من رئیس جمهور شدم نرخ ارز در جایی قرار داشت و در حال کاهش بود اما آقای سیف نگذاشت نرخ پایین بیاید. برخی افراد حاضر در جلسه به تکاپو افتادند و ارقام و پشنهادات متفاوتی مطرح شد.
🔻در ادامه یکی از حاضران مطرح کرد که پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس هم نرخ ۴۲۰۰ تومان را پیشنهاد کرده است. معدودی دیگر نیز این مطلب را تایید میکنند. در واکنش به این اظهارات، علیرغم آنکه اجماعی شکل نگرفته بود، روحانی گفت: خیلی خوب، همان ۴۲۰۰ تومانی که همه موافق هستند.
🔹در ادامه جلسه مقرر میشود سیف، رئیس کل وقت بانک مرکزی این تصمیم را اعلام کند اما سیف مخالفت کرده و میگوید من با این تصمیم مخالفم و آن را اعلام نمیکنم. وقتی روحانی با مخالفت سیف مواجه شد، گفت: اهمیت موضوع در حدی است که معاون اول رئیس جمهور باید آن را اعلام کند. جهانگیری که از نرخ نهایی برای ارز اطمینان نداشت و به دلیل سرعت بالای تصمیمگیری رئیس دولت در جلسه مطمئن نبود روی چه عددی تصمیمگیری شده است از روحانی پرسید: آقای دکتر ۴۳۰۰ تومان؟ روحانی پاسخ داد: دیگر برو ۴۲۰۰ را اعلام کن. در واقع تا لحظهای که جهانگیری برای مصاحبه با صداوسیما و اعلام رسمی نرخ از روی صندلی خود برمیخاست، از نرخ نهایی اطمینان نداشت.
🔻بعد از تعیین نرخ ۴۲۰۰ تومان برای ارز و با توجه به اینکه قرار بود همه نیازهای ارزی کشور براساس نرخ ۴۲۰۰ تومان تعیین شود، روحانی به رئیس کل بانک مرکزی گفت:« از فردا باید پیش فروش سکه بر مبنای نرخ ۴۲۰۰ تومان باشد و با ابزار پیش فروش سکه قیمت ارز را بشکنید. بدون هیچ محدودیتی به هر کس که میخواهد سکه بفروشید.» سیف با پیشنهاد روحانی مخالفت میکند اما با توجه به اینکه این پیشنهادات به تصویب هیات دولت میرسد، بانک مرکزی هم آن را اجرا میکند.
🔹لازم به ذکر است که در بهمن ماه ۹۶ رئیس جمهور دستور اجرای پیش فروش سکه را به بانک مرکزی داد و همزمان با آن، دستور پیش فروش ارز به عموم مردم را هم صادر کرد. هدف روحانی از این دستور این بود که دولت به مردم اطمینان بدهد ارز به اندازه کافی در کشور وجود دارد و با این روش بتواند بازار را کنترل کند اما در نهایت به دلیل مخالفتهای متعددی که مطرح شد، فقط پیش فروش سکه اجرایی شد.
🔴صالحی: چند تا از بازرسیها بر اساس برجام را متوقف کردهایم
تکمیلی (۱) |رئیس سازمان انرژی اتمی:
🔹اعلام کردیم خود را مقید به سویی که از قبل کرده بودیم، نمیکنیم.
🔹حدود ۵۰۰ کیلوگرم اورانیوم غنی شده در اختیار داریم.
🔹همهی آن ۴.۲ درصد نیست و روزی ۵ هزار گرم به آن اضافه میشود.
🔹ما به تعهدات هستهای خود دست نزده ایم.
🔹البته چند تا از بازرسیها براساس برجام را متوقف کردهایم.
🔹پروتکل الحاقی و توافقنامه پادمان سر جایش است.
🔹اروپاییها و آمریکاییها خیلی ناراحت هستند.
🔹خانم شرمن خبرها را بشنود خیلی به هم میریزد.
🔹میگویند شما ایران را به سمتی هل دادید که قدمها را تندتر بردارد.
🔹 آن کس که بخواهد بفهمد، فهمیده و دانسته است.
🌙 شبنوشت 🌙
🔴 پرسش:
براستی اگر علت خصومت آمریکا با ما ریشه در سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا» دارد، مگر پس از گذشت ۴۰ سال از آغاز انقلاب اسلامی حتی یکبار در خیابانها علیه "کانادا"، "هلند" و ... شعاری ابراز شده است؟ پس چرا کانادا، هلند و امثال اینها نیز بعضا علیه ما دشمنی میورزند؟
❇️ پاسخ:
حقیقت آن است که «غرب» یک دستگاه فکری و گفتمانی (پارادایم) واحد است و بر همین اساس نیز منافع کشورهای غربی - با اندکی تلورانس - با هم یکسان است. لذا زمانی که فریاد و غریو مرگ بر آمریکا سر میدهیم، در واقع در حال ابراز آرزوی مرگ برای کلیت گفتمان و ساختار «غرب» هستیم (که در رأس آن آمریکا قرار دارد) و در این حالت طبیعی است که انگلیس، فرانسه، آلمان، کانادا، هلند و غیرهم نیز علیه ملت ایران و آرمان او به مقابله برخیزند.
🔴آیت الله خامنه ای خطاب به نیروهای انقلابی
✔️اگر ثبات قدم نباشد رابطه با انقلاب قطع می شود
🔰«بعضی از عناصر انقلابی از راه برگشتند؛ انقلاب ریزش داشته است، دلِ کسانی بستهی به دنیا شد. صدر اسلام هم همینجور بود؛ در صدر اسلام هم یک عدّه انقلابیونِ اوّلِ کار، بعد شدند دنیادارانِ اواسط و اواخر عمر.»
♨️سؤال آن است که چه چیزی موجب میشود افرادی که در زمانی، جزو انقلابیون یا خواص جبههی حق محسوب میشدند، بعد از چند صباحی دچار ریزش شده و از انقلاب رویگردان شدند؟ برای این موضوع میتوان عوامل مختلفی را بیان کرد اما یکی از عوامل مهم آن، «ثبات قدم در مسیر حق» است. برای همین هم هست که موضوعی به نام ثبات قدم از اهمیت بالایی برخوردار میشود تا آنجا که رهبر انقلاب در سخنرانی کوتاهی که در مراسم روز اربعین در حسینیهی امام خمینی داشتند، به همین نکته اشاره کرده و فرمودند: «دعا کنید که خدای متعال به ما توفیق بدهد بتوانیم صراط مستقیم حق را همچنانکه تا امروز به توفیق الهی، فضل الهی شناختهایم تا آخر عمرمان بشناسیم و در آن راه حرکت کنیم و ثابتقدم باشیم. من برای شماها همیشه [دعا میکنم]؛ یعنی هیچ شب و روزی نیست که برای شما جوانها این دعا را نکنم که بگویم خدای متعال شما را در این راه ثابتقدم بدارد.»
🔶پیش از این، رهبر انقلاب در دیدار با خانوادهی شهید کیشبافان در مشهد، در توصیه به یکی از جوانان حاضر در جمع نیز به همین موضوع ثبات قدم و آثار و نتایج آن اشاره کرده بودند: «از جملهی چیزهایی که روی آن تکیه میکنم این است که بچّههای مؤمن ما، بچّههایی که به این راه عقیده دارند و واقعاً از روی انگیزه دارند کار میکنند، باید ثبات قدم پیدا کنند. ما کم ندیدهایم افرادی را که یک روزی، چند صباحی در خطّ مستقیم بودند، بعد چشمشان به پول و مقام و مانند این چیزها که افتاد، از این رو به آن رو شدند. شما در محدودهی نفوذ خودتان -هر مقداری که میتوانید تأثیر بگذارید- کاری کنید که بچّهها در راه مستقیم و صراط مستقیم ثابتقدم بمانند.»
💢بنابراین «جوانهای امروز ما، جوانهای نسل معاصر ما و جوانهایی که در آینده خواهند آمد، بدانند راه انقلاب، راهی است که احتیاج دارد به عزم، به ایمان، به #ثبات_قدم. بعضی این ثبات قدم را دارند، بعضی در بین راه برمیگردند؛ البته اینها به ضرر خودشان عمل میکنند؛ «فمن نکث فانّما ینکث علی نفسه». ... در راه انقلاب اگر ثبات قدم وجود نداشت، اگر پیوستگی حرکت وجود نداشت، انسان رابطهاش با انقلاب قطع میشود.» «عزیزان من! ثبات در این راه، استقامت در این راه، یکی از واجبترین و مهمترین عوامل پیشرفت است. سعی کنید محیط خودتان را، پیرامون خودتان را، عناصر مرتبط با خودتان را و، پیش از همه، درون و دل خودتان را وفادار و باثبات نگه دارید نسبت به این آرمانها و نسبت به این راه و نسبت به این اهداف والا؛ قطعاً پیروز خواهید شد، قطعاً پیروزی با شما خواهد بود.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم دیدار آیت الله خامنهای با گروگانهای سفارت آمریکا پس از تسخیر لانه جاسوسی
#سیزده_آبان
4_5881810802515642286.mp3
578.1K
امریکا امریکا ننگ به نیرنگ تو
خون جـوانان ما میچکد از چنگ تو
هدایت شده از احرار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمایت #خاتمی از روحانی
🔴آمریکا نام ۹ فرد و یک نهاد را به فهرست تحریمها علیه ایران اضافه کرد
🔹بر اساس آنچه وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرده اسامی آقایان «محمد باقری»، «حسین دهقان»، «حجتالاسلام و والمسلمین محمد محمدی گلپایگانی»، «غلامعلی حداد حادل»، «وحید حقانیان»، «حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی خامنهای»، «آیتالله سید ابراهیم رئیسی»، «غلامعلی رشید»، «علیاکبر ولایتی» به فهرست تحریمها علیه ایران اضافه شدهاند.
🔹خزانهداری آمریکا همچنین ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را نیز به فهرست تحریمها اضافه کرده است.
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ از آمریکای امام تا آمریکای دیگران..
🔴 بررسی سه دیدگاه مختلف دربارهی مواجهه با آمریکا..
1️⃣.آمریکای امام
2️⃣.آمریکای قشرمذهبی
3️⃣.آمریکای مسئولین
#لانه_جاسوسی
#مرگ_بر_آمریکا
لاله۲🌷
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: سه شنبه - ۱۴ آبان ۱۳۹۸
میلادی: Tuesday - 05 November 2019
قمری: الثلاثاء، 7 ربيع أول 1441
🌹 امروز متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا اَرْحَمَ الرّاحِمین (100 مرتبه)
- یا الله یا رحمان (1000 مرتبه)
- یا قابض (903 مرتبه) برای رسیدن به حاجت
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا شهادت امام حسن عسکری علیه السلام
▪️2 روز تا عید غدیر ثانی، آغاز امامت امام زمان عج
▪️10 روز تا ولادت پیامبر و امام صادق علیهما السلام
▪️27 روز تا ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
▪️31 روز تا ولادت امام حسن عسکری علیه السلام
🔸امام خامنه ای: کلید حل مسائل اقتصادی کشور، مسئلهی #تولید است؛ این حرف اقتصاددانها است. راه دیگری نیست.
نمیشود برای رفع مشکلات کشور به انتظار خارجیها ماند؛ این انتظار به پیشرفت کشور ضربه میزند.
۹۸/۸/۱۲
🔹امام خمینی(ره): مهم این است که ما بفهمیم که دیگران به ما چیزی نمیدهند، ما خودمان باید تهیه کنیم. اگر این کشاورزها این معنا را حالیشان بشود، باورشان بشود که خارج به ما چیزی نمیدهند، خود کشاورزها کار را انجام میدهند؛ خود ملت انجام میدهند. تا خودمان درست کنیم. اگر یک وقت دیدیم که ما چنانچه یک کارخانهای را نمیتوانیم راه بیندازیم.
۲۶ بهمن ۱۳۵۹
چه قدر بیشتر بدهید
یک لیوان شیر می دوشید؟! - ۲
اما اجازه دهید روی ابعاد ایرانی بحث متمرکز شویم. طی 4 دهه گذشته، هر چند وقت یک بار، کسانی در عرصه سیاست در رسانه ظاهر شده و گفتهاند با آمریکا میشود تعامل و معامله و تنشزدایی کرد. گفتهاند چرا باید با در پیش گرفتن رویکرد تقابل، برای کشور هزینه درست کنیم؟ چرا همهاش باید با شاخ آمریکا ور برویم و حال آنکه میشود اظهار نرمش کرد و بعد، او را دوشید؟! استنادشان هم به لبخندهای رئيسجمهور دموکرات و سیاهپوستی بود که شعار تغییر میداد و مدعی تعامل و کاهش تنش با ایران بود. عنایت داشته باشیم شعار «تعامل» - که اخیرا از سوی یک دولتمرد در دانشگاه تهران مطرح شد- مربوط به امروز نیست که بخواهد به عنوان نوبرانه تجربه شود، بلکه امروز روز پاسخ گرفتن و درس آموختن است؛ هر چند که قبیل همین تعاملهای یکطرفه و پرخسارت، در دولتهای سازندگی و اصلاحات نیز تجربه شده و پاسخهای تلخ یکنواختی به همراه داشته است.
آنچه در این تقلای ششساله به نام «تعامل» جالب است، تلاش برای تشبیه امثال آقایان روحانی و ظریف به دکتر محمد مصدق بود. و حال آن که سرنوشت مصدق- فارغ از این که چه قضاوتی درباره خدمت یا خیانت او داشته باشیم- بیشتر مایه عبرت است تا الگو و سرمشق. اساسا یک علت مهم اراده مردمی برای تسخیر لانه جاسوسی، پیشگیری از بلایی بود که آمریکاییها در بحبوحه نهضت نفت، سر دولت مصدق آوردند. البته خود مصدق در پدید آمدن این فاجعه مقصر بود، او در حالی به آمریکا اعتماد کرد که آمریکا با گماشتن محمدرضا پهلوی و همراهی با انگلیس در 12 سال گذشته، نشان داده بود طرف چه کسی است. 60 سال پس از کودتای 28 مرداد، کسانی در سیاست ایران تصور (یا تلقین) میکردند که میشود با رژیم آمریکا تعامل و توافق برد-برد کرد!
جای سؤال است که رئیس جمهور یا وزیر خارجه ما در یک نظام مستقل و اسلامی چگونه تصور کردند میتوان به قول و قرار با آمریکا اعتماد داشت، حال آن که همین آمریکا به دولتمرد سکولاری مانند مصدق رحم نکرده بود؟! مصدق نه عبا و عمامه داشت و نه ذیل حکومتی مستقل و اسلامی تعریف میشد اما تحمل نشد. آمریکاییها نه تنها به مصدق خیانت کردند که به خیلیهای دیگر در دنیا خیانت نمودند. از برخی دولتهای اروپایی بگیرید تا مالزی و ترکیه، و معمر قذافی و صدام در لیبی و عراق. هر کس در دنیا جانب احتیاط را رعایت نکرد و به مفهوم دقیق کلمه به آمریکا «تکیه» کرد، دیر یا زود، خنجر خورد. و هر چه این اتکا بیشتر بود، خیانت هم افزونتر بود. شما ببینید با مهرههایی مانند ابوبکر بغدادی و حریری چه معاملهای کردند و یا چه رفتار تحقیرآمیزی نسبت به گماشتهای مثل بنسلمان سعودی دارند که در همین یکی دو سال اخیر، بالغ بر 450 میلیارد دلار را در حلقوم آمریکاییها ریخته اما رسماً نشان «گاو شیرده» دریافت کرده است.
مدعیان خیالاندیش «تعامل»، با چنین رژیم فزونخواهی، چه معاملهای میتوانند بکنند تا دل زمامداران آمریکا را به دست بیاورند؟ اگر پاداش باج 450 میلیارد دلاری، «گاوه شیرده» خطاب شدن است و این که «باید بیشتر بپردازید»، در کشور ما برخی سیاسیون چگونه فکر میکنند که هنوز هم میگویند «برجام، معامله حداقلی بود. اگر بیشتر میخواهید، باید بیشتر بپردازید. بیشتر در برابر بیشتر»؟! در دستگاه فکری آمریکاییها، طرف مقابل هر چه بیشتر بپردازد، باید بیشتر تحقیر شود و اصلاً لذتش برای آنها، همین زیادهطلبی است. این اصل مخصوص دوره ترامپ نیست و در دوره اوباما نیز حاکم بود. چنان که پس از برجام، در ماجرای ندادن ویزا به نماینده ایران در سازمان ملل (حمید ابوطالبی معاون دفتر روحانی) نشان دادند و با اجرای محدودیت ویزا برای اتباع 38 کشور در صورت سفر به ایران، تکمیل کردند. در همان دوره بود که دولت آمریکا زیرساخت تحریمها را با تحریمهای گسترده مانند کاتسا و آیسا توسعه داد و تحریمهایی که بعداً توسط دولت ترامپ اعمال میشود، صرفاً اجرایی کردن آنهاست. تفاوت مهم ترامپ با اوباما این است که او نقابی را که بر چهره آمریکا زده بودند و غلطانداز مینمود، کنار زده و رو بازی میکند.
معامله متناسب با آمریکا، مقاومت و بیاعتنایی -دست رد به فریب مذاکره زدن- و ضربت بازدارنده در برابر فشار و ضربه است. اجرای منطق اقدام متقابل متأسفانه چند سال به تأخیر افتاد و خسارت به بار آورد. با آمریکا باید کاری کرد که به تشکر بیفتد (نظیر تشکری که ترامپ پس از اسقاط پهپاد جاسوسی به خاطر سرنگون نکردن هواپیمای سرنشیندارش از ایران کرد) و نه امتیازدادنی که بوی خون را به مشام گرگها برساند و حریصتر کند. و مهمتر از این که کلید حل مشکلات اقتصادی را باید در داخل جستوجو کرد و نه در لوزان و نیویورک.
ایمانی
🔴مزاح و توهین از منظر نماینده فراکسیون امید!
🔸علی مطهری: به مزاح به یک پسر گفتم قرص ضدبارداری هم بخواهی دارم
🔹علی مطهری در توضیح کلیپ توهینآمیز منتشر شده از وی در پست اینستاگرامی نوشت که «مزاح موردنظر با یک دانشجوی پسر بوده است نه دانشجوی دختر» اما این چیزی از سخیف بودن ادبیات مطهری کم نمیکند.
📌پ.ن: این نماینده فراکسیون امید سابقه توهین به خبرگان رهبری و درگیری لفظی و فیزیکی با نمایندگان و همچنین احمق و نادان خطاب کردن منتقدان را در کارنامه خود دارد ؛ فیلم «درگیری علی مطهری در مجلس» جزو پربازدیدترین ویدئوهای اوست! //مپتا
#به_دوران_فروپاشی_آمریکا_خوش_آمدید.
اول اینکه هنوز هم آمریکا باید از ما عصبانی باشد و از این عصبانیت بمیرد.
دوم اینکه کسی که در حال غرق شدن است به هر گیاه هرزه ای چنگ می زند که بلکه نجات یابد، حالا برای آمریکا بخواهد جنگ باشد یا تجزیه طلبی یا حملات رسانه ای و یا تحریم.
سوم اینکه آمریکا، منطقی است که افراد و نهادهایی که عامل بزرگی در عصبانیتش هستند را تحریم کند.
پس:
۱. تحریم توسط امریکا افتخار بزرگی است.
۲. دیگه نفس های آخرشه، به دوران فروپاشی آمریکا خوش آمدید.
باقری
کسانی که آمریکا دیروز تحریم کرد اکثرأ در حوزه مشاورین رهبری شناخته میشوند
اما اینکه از فرزندان رهبر انقلاب فقط سید مجتبی در لیست گذاشته میشود نشان میدهدکه آنها هم متأثر از فضا سازیها و ذهنیت برساخته اپوزیسیون و اخبار کوچه-بازاری به عنوان مبنای تصمیم استفاده میکنندنه شناخت مستقل
عبدالله گنجی
🔴به فرانسه هم اعتمادی نداریم/ایران در امور داخلی هیچ کشوری از جمله عراق و لبنان دخالت نمیکند
✔️مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل با اشاره به اتفاقات اخیر و ناآرامی های عراق و لبنان گفت:
🔸در مورد عراق و لبنان هر چه مردم این کشورها تصمیم بگیرند و هر چه نظامهای قانونی آنها تصمیم بگیرند همان ملاک عمل جمهوری اسلامی ایران است و ایران در امور داخلی هیچ کشوری از جمله عراق و لبنان دخالت نمیکند.
🔸فرانسه که از ابتدای مذاکرات برجام در آن حضور داشته است انتظار این بود که سر موعد مقرر به تعهداتش عمل کند، اما این کشور نیز مثل آلمان و آمریکا به تعهداتش عمل نکرد؛ لذا به فرانسه هم اعتمادی نداریم و هر چه از فرانسه و سایر کشورهای اروپایی شنیده ایم گفته اند فقط حرف بوده است.