کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
۱۹ماه انفعال؛ گروگان گیری شده است؟! - ۱ ✍️ ۱۹ماه از اعلام ابطال برجام توسط دولت آمریکا می گذرد. آمر
۱۹ماه انفعال؛ گروگان گیری شده است؟! - ۲
♦️پالس هایی که دولت پس از نوزده ماه می فرستد، امید به احیای منافع حداقلی برجام (وعده دولت) را کمرنگ می کند. آقای روحانی می گوید "مقاومت، زمینه را برای #مذاکره میسازد و مذاکره از مقاومت بهره برداری می کند".
🔹اما رفتاری که اروپایی ها آن را #سمبلیک ارزیابی کنند، مانند گلوله مشقی است. یا مثل شلیک قُمپز است که توپی در می شود اما بدون محتوا و تاثیر! معلوم است که طرف مقابل، دلیلی برای بازگشت به تعهدات خود نبیند.
♦️تعبیر مذاکره از سوی آقای روحانی، پالس غلط دیگری است که تامین منافع ملی را هر چه دشوارتر می کند. دولتمردان در گذشته می گفتند -اما اکنون دیگر عنوان نمی کنند- "برجام، قابل مذاکره و چانه زنی مجدد نیست".
🔹وقتی روحانی می گوید "مقاومت، زمینه را برای مذاکره فراهم میسازد"، نه تنها ضربِ اقدام بازدارنده را می گیرد، بلکه برجام را بی اعتبار تر از گذشته می کند. این روش اگر جواب می داد، آمریکا و دولت های اروپایی را برای نقض تعهدات و طلبکاری، گستاخ تر نمی کرد.
♦️رئیس دفتر رئیسجمهور در پاسخ این سوال که آیا با توجه به پایان اقدامات فنی در کاهش تعهدات برجامی، ممکن است به پیش از برجام باز میگردیم؟، اظهار داشت "خیر. فعلا که برجام سر جای خود قرار دارد و فقط آمریکا بیرون رفته و خیلی مانده به خروج ازبرجام برسیم".
🔹عباس آخوندی وزیر مستعفی هم اخیرامدعی شد: "هیچگاه نباید پیشگام خروج از توافق باشیم. استراتژی ما نباید تابعی از رفتار آمریکا و حتی اروپاییها باشد. خانم مرکل در اظهار نظر جالبی گفت ایران میتواند حتی اگر همه از توافق خارج شوند، به تنهایی باقی بماند. این حرف خیلی مهمی است. ما هیچوقت نباید از توافق خارج شویم".
♦️وقتی برخی دولتمردان به جای مطالبه حقوق ایران، خط قرمز خود را ماندن به هر قیمت در توافق قرار دهند، معلوم است آمریکا و اروپا به تعهدات خود عمل نکنند و بر فشارها برای امتیازگیری بیفزایند. اصرار بر این خطای راهبردی، خسارت های بیشتر را موجب می شود.
🔹همان زمان که آمریکا، توافق را کان لم یکن کرد، برجام به پایان رسید. اکنون تحریم ها در سقف خود اعمال می شود و بنابراین دلیلی برای ماندن ما در برجام وجود ندارد.
♦️پس از نوزده ماه، وقتی پاسخ بازدارنده ای از سوی دولت داده نمی شود، آیا نباید نگران باشیم که غرب، برجام را تبدیل به ابزار گروگان گیری و گروکشی کرده است؟! در این عملیات گروگان گیری دشمن، باید نگران اراده و استقلال رای دولت بود.
ایمانی
گویا جناب #روحانی در مراسم دیروز و در کنار اعلام #گام_چهارم کاهش تعهدات برجامی کشورمان، دوباره گفتهاند که "تنها با #شعار_مقاومت، مقاومت درست نمیشود"، "مقاومت، زمینه را برای #مذاکره آماده میکند"، "آب خوردن، مانع از خوردنِ #آبمیوه نیست"و...؛ هرچند این قسمت آخری (که گویا از سایت ریاست جمهوری نیز حذف شده) را باید در راستای همان اظهارات قبلی جناب روحانی دربارهی نحوهی بارش باران و تاثیر ابرهای بارانزا، اسلامی شدن ماشینها با گذاشتن قرآن در داشبورد آنها و... دانست اما بنظر میرسد که جناب روحانی جزو وظایف نانوشتهشان میدانند که در هر مراسم، کمی نیز سخنانی برای خوشایند #اصلاحطلبان و رسانههای زنجیرهایشان بگویند تا آنها نیز چیزی برای تیتر کردن داشته باشند!!
➕ البته همینکه این مطالب از دیروز تاکنون آنچنان مورد استقبال کابران فضای مجازی قرار نگرفته و به اصطلاح داغ نشده است، نشان میدهد که گویا جامعه نیز به درک درستی در این مورد رسیده و از قرار معلوم دیگر قصد ندارد که اسیر برخی حاشیهسازیها شود!
#برو_کار_کن
قاسم زاده
همه نوع نظرسنجی دولتی خریداریم
🔹مشاور فرهنگی رئیس جمهور که اتفاقا سوابق امنیتی دارد، مانند اغلب مواضع پیشین که ترجیح می دهد مبهم و غیر شفاف باشد، برخی نظرسنجی ها را زیر سوال برده، اما نگفته مرادش کدام آنهاست و از نتایج کدام نظرسنجی ناخرسند است؟
🔸چند ماه قبل بود که علی صوفی (وزیر دولت خاتمی و عضو شورای سیاستگذای اصلاح طلبان) تصریح کرد "محبوبیت روحانی در نظرسنجی ها به زیر 10 درصد رسیده است". :
🔹اخیرا هم نظرسنجی دانشگاه مریلند منتشر شد که نشان می دهد:
🔻بیشتر ایرانیها خواستار مقابله به مثل و خروج از برجام هستند. ۵۹ درصد مردم معتقدند ایران باید از برجام خارج شود.
🔻 ۷۵درصد معتقدند حتی اگر آمریکا قول دهد تحریمها را تسهیل میکند، باز هم ایران نباید غنیسازی را متوقف کند.
🔻برای اولین بار، حمایت از برجام به ۴۲ درصد کاهش یافته است. ۶۹درصد به اینکه سایر اعضای برجام به تعهدات خود عمل کنند، اعتمادی ندارند که نسبت به نظرسنجی 10 ماه قبل، ۳۳ درصد افزایش را نشان میدهد. نگرش منفی به آمریکا، به ۸۶درصد رسیده است.
🔻محبوبیت روحانی شدیدا کاهش یافته؛ او بعد از سلیمانی، ظریف، رئیسی، قالیباف و احمدینژاد، در جایگاه ششم قرار گرفته است.
🔹آقای آشنا به انواع نظرسنجی های دولتی دسترسی دارد. ضرورت دارد او، نتایج و مستندات هر کدام از این نظرسنجی را کمتر به ضرر آقای روحانی و کارنامه اش می یابد، عینا منتشر کند. هر چه باشد، ما خریداریم و قبول می کنیم!
🔴جلسه اضطراری آژانس انرژی اتمی با موضوع پادمان در ایران
🔹منابع اروپایی میگویند آژانس بینالمللی انرژی اتمی خواستار برگزاری جلسه اضطراری شورای حکام برای مباحثه درباره برنامه هستهای ایران شده است.
🔹والاستریت ژورنال: موضوع این جلسه چیزی جز مسائل مربوط به پادمان نیست. احتمالا این جلسه روی تورقوزآباد متمرکز است و نه جدیدترین گام هستهای ایران، البته این موضوع هنوز تایید نشده است.
درحالی که گویا جناب #جهرمی (پیش از این) سوالات خانم زرآبادی را امنیتی خوانده بودند اما قرارست تا امشب در #اینستاگرام و بصورت لایو، جواب سوالات ایشان را بدهند؛ همانطور که بهتر بود خانم نماینده سوالاتش را بجای اعلام در نشست خبری یکطرفه، در مجلس و از طریق قانونی بیان میکرد، کاش جناب وزیر نیز که مدعی دفاع از #حق_الناس است، بجای اینکار (که نوعی مشروعیت بخشی به یک شبکه اجتماعی خارجی نیز محسوب میشود)، یا در #مجلس برای پاسخگویی حاضر میشدند و یا در یک دانشگاه با منتقدینشان به #مناظره میپرداختند تا متهم نمیشدند به فرار از #پاسخگویی، فرافکنی و یک #شوآف دیگر !!
42.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛅️ویژه سالروز آغاز امامت حضرت ولیعصر
📹 ببينيد| رهبرانقلاب: طلوع خورشیدِ حق و عدل در پایان این شب ظلمانی قطعی است
➕چهار نكته درباره امام زمان (عج) در بيانات رهبر انقلاب. ۹۶/۰۲/۲۰
🔴سخنگوی نیروهای مسلح عراق: دولت با عاملان اخلال در نظم برخورد میکند
🔹 به نیروهای امنیتی دستور داده شده از توسل به خشونت و استفاده از گلولههای جنگی خودداری کنند.
🔹دولت تلاش میکند از تأسیسات و میادین نفتی خود حمایت کند و اجازه اخلال در صادرات نفت را ندهد.
🔹باید بین معترض و آشوبگری که به دنبال سوء استفاده از تظاهرات است، فرق قائل شد.
🔹زیان وارد شده در پی تظاهرات اخیر به اقتصاد عراق، ۶ میلیارد دلار بوده است.
🔹نیروهای امنیتی با هرکسی که اقدام به ایجاد موانع در پلهای مواصلاتی کند، با قاطعیت برخورد میکنند.
🔹بعد از لو رفتن مکان اختفای ابوبکر البغدادی توسط باجناقش، صحبتهای امشب باجناق آذری جهرمی در لایو اینستاگرام، دومین سند زنده اثبات این گزاره است که باجناق فامیل نمیشود.
یعنی بزرگوار همه حرفهای خانم زرآبادی رو پذیرفت فقط گفت از زرنگی خودم بوده نه ارتباط با آقاجواد!
ابراهیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️واکنش مردم لندن بعد از تماشای تصاویر جنایات انگلیس در ایران!
▪️سال ۹۲، ظریف پس از روی کار آمدن به غربیها گفت: آن مرد که نفی هلوکاست یهود را میکرد رفته است!
▪️امروز ظریف مدعی دفاع از حقوق ملت ایران در برابر غرب و آمریکاست. سوال همینجاست: چرا ظریف در مورد هلوکاست ایران و کشتار ۹میلیون ایرانی توسط انگلیس خبیث بر سر انگلیس فریاد نمیزند؟ مگر مدعی احقاق حقوق ملت نیس؟
➕سالهاست صهیونیست ها با هلوکاست تخیلی و داستان سرایی ، خون مردم جهان را به شیشه کردهاند اما دولت مردان ما نه توان اعتراض به ظلم و داستانسرایی صهیونیستها را دارند و نه توان احقاق حق ملت خود در برابر ظلم آشکار انگلیس !
🔴 چرا طرح ممنوعیت پخش اعترافات اعلام وصول شد؟!
✍🏻 ادیب
🔻طرح ممنوعیت ضبط و پخش اعترافات در رسانه ها اعلام وصول شد. هر چند این طرح پیش از ابلاغ سیاست های کلی نظام تقنین تهیه شده، اما انتظار می رفت تهیه کنندگان آن حداقل مروری بر این سیاست ها می کرده و آن را متوقف می کردند!
1️⃣ اولین ایراد این طرح این است که برخاسته از یک اتفاق و ایونت سیاسی بوده و نه ناشی از اولویت های نظام قانون گذاری بنا بر این با مفاد بند 15 این سیاست ها به کلی در تعارض است.
2️⃣ ایراد دوم طرح تک ماده ای بودن آن است که تنها یکی از ابعاد مسئله اعتراف گیری را مورد اشاره قرار داده و چند موضوع دیگر در همین زمینه را رها کرده تا در اصلاحات بعدی مورد بررسی قرار گیرد و در نتیجه باز هم دچار تورم قوانین شویم!
🔹از ادبیات ضعیف و غیرحقوقی طرح که باز گردیم، مهمترین مسئله اجرای قانون است. آیا در تنظیم این قانون بند 9 سیاست های کلی درباره مشورت با نهادهای قانونی مرتبط رعایت شده است؟ یا اتفاقاً طرح در مقام شاخ و شانه کشیدن برای همان نهادهاست و تعامل را فراموش کرده است؟!
💢به نظر می رسد هدف اصلی از طراحی این طرح بیش از آن که باز کردن گرهی از مشکلات واقعی و نیازهای اولویت دار کشور باشد، پر کردن دست جریانی است که به شدت در انتخابات بی کارنامه مانده است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آیت الله رييسي: رونق تولید در گرو امنیت اقتصادی است و امنیت اقتصادی در گرو مبارزه با فساد.
♦️ایجاد ساز و کارهای فسادزدا بهترین راه مبارزه با فساد است.
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: پنجشنبه - ۱۶ آبان ۱۳۹۸
میلادی: Thursday - 07 November 2019
قمری: الخميس، 9 ربيع أول 1441
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علي العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبین (100 مرتبه)
- یا غفور یا رحیم (1000 مرتبه)
- یا رزاق (308 مرتبه) برای وسعت رزق
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹قتل خلیفه دوم عمر بن الخطاب، 23ه-ق
🔹اغاز امامت حضرت حجة بن الحسن عسکری علیه السلام، 260ه-ق
🔹قتل عمر بن سعد لعنة الله علیه
📆 روزشمار:
▪️8 روز تا ولادت پیامبر و امام صادق علیهما السلام
▪️25 روز تا ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
▪️29 روز تا ولادت امام حسن عسکری علیه السلام
▪️31 روز تا وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
▪️34 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 45روز)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیام_صبحگاهی
رهبر انقلاب اسلامی:
«ما دههی چهارم انقلاب را دههی پیشرفت و عدالت نامگذاری کردیم و پیشرفت به معنای واقعی کلمه در کشور اتّفاق افتاده است؛ عدالت را نمیگویم؛ درمورد عدالت ما عقبمانده هستیم؛ در این تردیدی نیست؛ خودمان اعتراف می کنیم، اقرار میکنیم. در دههی پیشرفت و عدالت بایستی هم در پیشرفت موفّق میشدیم، هم در عدالت؛ در پیشرفت به معنای واقعی کلمه موفّق شدیم، واقعاً پیشرفت کردیم و در همهی زمینهها پیشرفت اتّفاق افتاده است؛ [امّا]در زمینهی عدالت، باید تلاش کنیم، باید کار کنیم، باید از خدای متعال و از مردم عزیز عذرخواهی کنیم. درمورد عدالت مشکل داریم و انشاءالله با همّت مردان و زنان کارآمد و مؤمن، در این ناحیه هم پیشرفت خواهیم کرد.»
🔴از دولت ها مایوسم ملت ها بیدار شوند.
♦️امام خمینی(ره):اصلاً باید مسلمین بیدار بشوند. امروز روزی نیست که مسلمان ها هر کدام یک گوشه ای زندگی تنهائی بکنند و خودشان بین خودشان در هر کشوری یک زندگی خاصی به خود داشته باشند، نمی شود این معنا. در یک همچو زمانی که سیاست های ابر قدرتها بلعیدن همه جاست مسلمین باید بیدار بشوند، ملتها، دولتها رامن از اکثرشان مأیوس هستم لکن ملت ها باید بیدار بشوند و همه تحت لوای اسلام و تحت سیطره قرآن باشند.
📚صحیفه نور، جلد 6، صفحه 218
بیانات امام خمینی (ره) در جمع نمایندگان شیعیان جنوب لبنان
مورخ:1358/02/31
🔵تبیین شرایط زمان و استراتژی امام حسن عسکری(ع)🔵
« به مناسبت شهادت امام حسن عسکری(ع) و آغاز امامت امام زمان(عج)»
✍️ مهرابی
🔸بخش اول 🔸
امام حسن عسکری (ع)از دوران کودکی همراه با پدربزگوارش -امام هادی(ع) - به دستور متوکل عباسی، در زندان یا تحت نظر به سر می بردند.با شهادت پدر بزرگوارش ، امام حسن عسکری(ع) از سن 22 سالگی به مدت 6 سال امامت جامعه اسلامی را بر عهده داشتند وعاقبت به دستور معتمد خلیفهٔ عباسی مسموم و در سن 28 سالگی به شهادت رسیدند.
دوره کوتاه امامت ایشان، دوره ای بسیار سخت و پیچیده و با چهار تن از حکام جور بنی عباس به نام های( مستعین، معتز، مهتدی و معتمد) هم دوره بودند.
♦️سختگیری ها و خفقان شدید علیه شیعیان، تلاش فراوان برای یافتن و کشتن آخرین امام (عج)، شورشهای گوناگون علیه عباسیان همراه با کشتار وسیع مسلمین بویژه انقلابیون توسط حکام ، ظهور مدعیان مثل جعفر کذاب و غالیان شیعه ، ضرورت آماده سازی جامعه برای دوران غیبت و...شرایطی بودند که امام(ع) با آنان مواجه بودند.
در این شرایط #امام_حسن_عسکری (ع) در کناراقدامات محرمانه و سری، دو استراتژی مهم را سرلوحه کار خویش قراردادند:
1️⃣-مصون نگه داشتن اسلام و مذهب شیعه از انحراف و حفظ جان شیعیان
2️⃣-زمینه سازی و آماده سازی جامعه اسلامی برای دوران غیبت
برای تحقیق این دو راهبرد ، اقداماتی مثل:
◀️ پرهیزدادن پیروان و شیعیان واقعی از ورود به فاز نظامی بی ثمر و عدم حمایت از شورشهای متفرقه با اهداف غیر مشروع ، از یک سو
و از سوی دیگر؛
◀️تقویت وگسترش «شبکه وکالت » و کاهش ارتباط مستقیم با شیعیان و ارجاع آنان به وکلا و نواب خویش ،در دستور کار قرار دادند،
تا کم کم مردم به جای مراجعه حضوری به امام ، از نمایندگان ، نواب خاص ونواب عام ایشان اطاعت نمایند و زمینه را برای دوران غیبت امام دوازدهم(عج) آماده شود.
چنان که در تاریخ آمده است، در موارد زیادی امام(ع) با مراجعین به منزلشان، از پشت پرده سخن می گفتند و یا پاسخ برخی سوالات یا شرح و تفصیل آن ها را به نمایندگان و شاگردان خویش ارجاع می دادند .
✅ناگفته نماند که اطاعت از نماینده و وکیل امام(ع) ، منحصر به دوران امام یازدهم و دوازدهم( علیهما السلام) نیست ، بلکه کم و بیش در گذشته نیز رایج بوده است. چنانکه «#سازمان_وکلا» از دوره امام باقر(ع) به شکل رسمی و تشکیلاتی در گستره ی جامعه اسلامی رواج پیدا کرد و حضرات معصومین علیهم السلام، معمولاً نمایندگانی را برای مردم ولایات و شهرهای مختلف تعیین می کردند.
✳️«#ولی_فقیه » در دوره حاضر نیز، شکل منسجم تر، مشروع ترو اطمینان بخشتری از پدیده نیابت و وکالت امام معصوم در دوره غیبت است و تشکیل حکومت بدست ولی فقیه، به مثابه یک مانور برای عملیات نظامی بزرگ یا بازی تدارکاتی برای یک مسابقه رسمی است که بازیگران در این مرحله، آزمون خود را پس می دهند تا میزان شایستگی و صلاحیت خود را برای انتخاب در صحنه کارزار اصلی به اثبات برسانند . قاعدتاً رفوزه شدگان در بازی تدارکاتی، هرگز توفیق حضور در ترکیب تیم اصلی نصیبشان نمی شود.
🔴 #فتنه_98 چگونه مهار شد؟
1️⃣ از #فتنه۹۸ سوال میکنند که آیا اتفاق میافتد؟ آیا کشور همچون سال۸۸ دچار اغتشاش خواهد شد؟ آیا دشمنان بیرونی و دنبالههای درونی آنها میتوانند کشور را دچار چالش کنند؟ هوشیاری در برابر خطرات احتمالی برای نظام سیاسی و تمامیت ارضی کشور و امنیت ملت، از عقلانیت و تدبیر است. امتحان، ابتلا و فتنه در همه دورانها وجود دارد و منوط به این سال و آن سال نبوده و نیست. دولت آمریکا چنددهه است تلاش کرده به انحاءمختلف، موتور جمهوری اسلامی را متوقف کند.
2️⃣ سه هدف اصلی دشمن از تحریم ها بصورت پلکانی: الف) مهار رشد خارجی ایران. ب) تغییر رفتار خارجی نظام. ج) فروپاشی از درون. پیشبینی این بود که تحریم باعث فشار به ملت میشود، ملت به خیابان میریزند و پشت نظام را خالی میکنند، نظام مجبور میشود قدم به قدم عقبنشینی کند.
3️⃣ در کنار تحریمها، عملیات روانی برای این دو هدف طراحی شد:
الف) تغییر محاسبات مردم: مردم تنها راهحل مشکلات را کوتاه آمدن و مذاکره بدانند.
ب) تغییر محاسبات مسئولین: مسئولین برای حل مشکلات به مذاکره اقدام کنند.
پس مذاکره صورت گرفت؛ آمریکایی ها یک هدف میانی از مذاکرات در نظر داشتند: «نفوذ و پیدا کردن #قشر_مستعد_مزدوری برای شبکهسازی و اقدام در وقت نیاز».
4️⃣ مذاکره اگرچه قدرت هستهای ایران را مهار کرد اما رشد اقتدار خارجی را مهار نکرد و موجب تغییر رفتار خارجی نظام هم نشد. علت اصلی اختلاف بین جمهوریخواهان و دموکراتها همین بود که #برجام، رفتار خارجی نظام را مهار و تغییر نمیدهد. پس باید فشارها ادامه پیدا کند تا نظام مجبور شود از منطقه عقبنشینی کند.
دموکراتها میگفتند: امکان ادامه تحریمها را نداریم.
جمهوریخواهان میگفتند: توان ادامه وجود دارد.
5️⃣ برجام اگرچه باعث شکلگیری نفوذ در کشور شد برای برهم زدن کشور در موقع نیاز؛ اما نتوانست ایران را از عراق و سوریه بیرون کند. عصبانیت ترامپ هم همین بود که رهبر ایران، هوشمندانه، با موافقت با #برجام، لیبرالهای ایران و دموکراتهای آمریکا را فریب داد.
6️⃣ ترامپ چهار پلن مهم اجرا کرد برای مهار و تغییر رفتار ایران:
الف) خروج از #برجام
ب) افزایش تحریم نفت و بانکی
ج) منع همکاری ارزی امارات، ترکیه، هند، ژاپن و ... با ایران
د) تصمیمسازی برای مسئولین اجرایی دولت ایران از طریق #شبکه_نفوذ؛ به این معنا که مسئولین اجرایی کشور راه حل مشکلات را در چندبرابر کردن ارز و سکه بجویند! بعدها احمد عراقچی معاون ارزی بانک مرکزی در دادگاه از این تصمیم گفت.
7️⃣ ترامپ طی دوسال اخیر امیدوار و منتظر بود که مردم ایران مقابل نظام سیاسی بایستند! خاصه بعداز فتنه۹۶ که یکجور تمرین و مانور برای #شبکه_نفوذ بود.
طرح تابستان داغ۹۷، زمستان سرد۹۷ و ... . اما بعد از عدم نتیجهگیری در سال۹۷ به طراحی #آشوب_هوشمند - همان #فتنه_۹۸ - رسید.
8️⃣ ناکارآمدی دولت تدبیر، تصمیمات خطرناک ارزی دولت، فساد اقتصادی مسئولین، اشرافیت دولتی وزرای مولتی میلیاردر، اختلافات سیاسی احزاب، شکافهای اجتماعی، آزادیهای اجتماعی، زنان، جوانان، حجاب، ورزشگاه و دوقطبی سازی مذهبی بعنوان کاتالیزور (شتابدهنده) این جریان بوده و هستند.
9️⃣ #رهبر_هوشمند ایران اما با دو تدبیر ویژه، #فتنه_98 را مهار کرد:
الف) انتصاب آیتالله رئیسی به دستگاه قضا؛ رئیسی با اقدامات فوری مبارزه با فساد و اصلاح دستگاه قضا، روح امید را در جامعه ملتهب و آماده گُرگرفتن دمید.
ب) اقدام ویژه اطلاعات سپاه دردستگیری #روح_الله_زم که موجب مهار #آشوب_هوشمند شد. که عرض کردیم قرار بود همزمان با عراق و لبنان در ایران هم شکل بگیرد اما قبل از شکل گیری در ایران، زم دستگیر شد.
🔟 اگرچه این پروژه مهم مهار شد اما جامعه همواره باید هوشیار باشد. متأسفانه حاکمیت جریان غربزده با این عملکرد فجیع در حوزه مدیریت و اقتصاد یکجور فتنه است. این جریان بارها نشان داده که آرامش مردم و کشور برایش اهمیتی ندارد لذا می بینید که با دامن زدن به هر شایعه و اختلاف و مسئله ای قصد دوقطبی کردن جامعه را دارد. خاصه دم انتخابات که کارنامه قابل قبولی ندارد.مدرسیان
🔴پای درس شهدا!
✔️برادرش فرمانده یکی از خطوط عملیات بود. رفته بودم پیشش برای هماهنگی. همون موقع یک خمپاره انداختن و من مجروح شدم.
دیدم که برادرش شهید شد. وقتی برگشتم، چیزی از شهادت حمید نگفتم؛ خودش میدونست.
گفتم: "بذار بچهها برن حمید رو بیارن عقب."
قبول نکرد.
گفت: "وقتی رفتن بقیه رو بیارن، حمید رو هم میارن."
انگار نه انگار که برادرش شهید شده بود. فقط به فکر جمع و جور کردن نیروهاش بود. تا غروب چند بار دیگر هم گفتم، قبول نکرد. خط سقوط کرد و همه شهدا همون جا موندن...
🔻کاش برخی مسئولین امروز هم میفهمیدن برادرشون هیچ فرقی با بقیه مردم نداره!
#شهید مهدی باکری
#درس_اخلاق
آشوب در عراق
درخواست چندی پیش آیتالله سیستانی از معترضین در عراق مبنی بر «احتراز از خشونت» هر چند با بیوقعی شهرآشوبان مواجه شد اما همین بیوقعی بنوبه خود یک فکت ریختشناسانه از ماهیت آشوب در عراق را شناسه کرد.
جنس ماجرا قرینه فتوائی است که آیتالله منتظری در تابستان ۸۸ و در اوج شهرآشوبیهای تهران صادر کرد و طی آن «آیتالله» جائریت نظام جمهوری اسلامی را مُسَجَل اعلام کردند!
در همان تاریخ خطاب به آیتالله منتظری نوشتم:
چه سری است که زمانی میرزای شیرازی با نیم خط فتوای «حرمت تدخین» میتوانست ارکان حکومت ناصرالدین شاه را آنچنان متزلزل کند تا قبله عالم لاجرم قرارداد رژی را فسخ نماید اما اکنون آیت الله منتظری تفصیلاً بر جائریت نظام افتاء میکند اما اتفاق خاصی نمیافتد؟ پاسخ روشن است. غالب آنانکه در ۸۸ کف خیابان تمامیت و موجودیت نظام را به چالش کشیده بودند اساسا اهل فتوا نبودند تا بخواهند معطل فتوای آیتالله منتظری باشند و ایشان از ابتدا ادبار خود از دین و زیست مومنانه و حاکمیت دینانه را بصراحت علمداری و عهدهداری کرده و اساسا جنبششان ماهیتا رُمبشی علیه «دین ـ زیستی» بود!
اکنون نیز هر چند بذرافشانی و بهرهبرداری و نفتافشانی ثلاثی «ریاض ـ تلآویو ـ واشنگتن» بر آتش آشوب در عراق را نمیبایست نادیده انگاشت. اما واقعیت آنست که گدازه فتنه نمیتواند در خلاء بجوشد و چنان جوششی محصول همیابی و همافزائی اذناب فتنه با اصحاب فتنه است.
واقعیت غیر قابل کتمان آنست که عراق نیز از حیث ساختار طبقاتی برخوردار از تقارن و تشابه با ایران است و بر همین روال هر چند عراق مانند ایران کشوری شیعی و مذهبی است اما همچنان و همگنان با ایران از طبقات دینستیز و دینگریز معتنابهی نیز میزبانی و برخورداری میکند که اکنون همین طبقات با دغدغه «معیشت» طلایهدار آشوبیان در عراق شدهاند.
علیایحال این که ماهیت طبقاتی آشوبیان چیست یک بحث است اما از آن مهمتر چگالی بحران و چیستی بحران و چگونگی مدیریت بحران در عراق است که دلالت بر شرارتی متضایف بین اصحاب فتنه دارد.
شواهد موید آنست که در ثلاثی صحابی فتنه این واشنگتن است که ابتکار عمل و مدیریت بحران را با رویکرد آمریکائی در دست گرفته.
بر اساس مدل مدیریت بحران با شگرد آمریکائی:
وقتی دو نفر در جنگل در معرض تهاجم شیر قرار گرفتند یکی از آن دو بسرعت کفش ورزشی خود را به پا کرد و آماده دویدن و گریختن از مهلکه شد و آنگاه که دوستش به طعنه گفت: اما هیچ انسانی نمی تواند از شیر سریعتر بدود! پاسخ شنید: مهم نیست نتوانم از شیر سریعتر بدوم. فقط باید بکوشم از تو سریعتر بدوم!
این دقیقا همان اقدام بیاخلاقانهای بود که پیشتر ترامپ در بحران سوریه با اکراد کرد و با خروج شتابزده و ناغافلش از منطقه، کردها را در مقابل ماشین جنگی و آماده کشتار ترکیه تنها گذاشت!
اکنون و در آشوب عراق نیز واشنگتن میکوشد از طریق دامن زدن به شیرانگاشتی ایران در خرد جمعی آشوبیان، نامحسوس ایشان را مدیریت کند تا در پروای دریده شدن زیر چنگال آن دشمن فرضی، آشوبیان را آسیمهسر به اردوی خود دلالت و هدایت کنند!
سجادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس قوه قضائیه: نظام بروکراسی اداری پیچیدهای که کارها را با #تعویق مواجه میکند؛ موجب #رشوه و ایجاد روابط ناسالم اداری میشود. ۱۳۹۸/۸/۹
🔴فلاحتپیشه: ایران در گام چهارم وارد قلمرو تنش نشد
✔️عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: گام چهارم کاهش تعهدات برجامی گامی بود که ایران وارد قلمرو تنش نشد.
🔹تلنگر این گام به حدی جدی نیست که خواب زمستانی حاکم بر برجام را بر هم زند و شرایط تازهای ایجاد کند
🔴نمایندههای کنگره آمریکا خطاب به ترامپ: برجام را پاره کنید
🔹بعد از گام چهارم کاهش تعهدات هسته ای ایران، چند نماینده مجلس سنا و مجلس نمایندگان آمریکا با صدور بیانیهای از رئیسجمهور این کشور خواستهاند توافق هستهای با ایران را پاره کند.
🔹آنها از ترامپ خواسته اند تحریمهای سازمان ملل را علیه ایران احیا کند./ فارس