🔴روش جدید نخبگان ایرانی برای درمان کرونا
⏪ پلاسما درمانی روشی برای مداوای بیماران مبتلا به ویروس کرونا
🗣 دبیر انجمن علمی سلولهای بنیادی ایران:
🔹با توجه به اینکه ویروس کرونا سیستم ایمنی فرد را مورد حمله قرار میدهد این باعث تضعیف و هم گسیختگی سیستم دفاعی بیمار خواهد شد.
🔹پلاسمای افراد بهبود یافته از کووید ۱۹ در هفته سوم تا چهارم بعد از ابتلا عاری از ویروس میشود و سرشار از آنتیبادی است که این آنتیبادی با دستگاه پلاسما فرزیس از بدن آنها خارج میشود.
🔹آنتیبادی خارج شده از بیمار بهبود یافته با پلاسمای افرادی که در بخش آیسییو قرار دارند و وضعیت مناسبی ندارند جایگزین میشود و سیستم ایمنی بدن با کمک این آنتی بادی به جنگ ویروس میرود و وضعیت ریوی را از مرحله بحرانی خارج میکند.
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
🚩واکنش وزارت خارجه ایران به تحرکات نظامی آمریکا در عراق
🔹در حالی که دبیرکل سازمان ملل متحد و جامعه جهانی بر توقف اقدامات تنشزا و جنگطلبانه در شرایط شیوع کرونا تأکید میکنند، این تحرکات خلاف خواسته رسمی و اعلامشده دولت، پارلمان و مردم عراق و تشنجآفرین است و میتواند وضعیت منطقه را به بیثباتی و شرایطی فاجعهبار سوق دهد.
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
🌐 چهارراه جهان - بخش اول
✍️ امیر مکی
📸 b2n.ir/697105
🔻دوایت دیوید آیزنهاور، سی و چهارمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا (دوران ریاست جمهوری از ۱۹۵۳ تا ۱۹۶۱) دو ماه قبل از انتخابات در دکترین اعلام شده، نگاه دقیق خود را به منطقه خاورمیانه و به خصوص کشور ایران اینچنین بیان نموده که:
💬 «گمان نمیکنم منطقهای مهمتر از ایران روی نقشه جغرافیای جهان وجود داشته باشد، ایران هم دارای نفت است و هم در «چهارراه جهان» واقع شده است، اگر روزگاری ایران و شوروی باهم کنار آیند، کره زمین جای امنی برای غرب نخواهد بود، همچنین نباید وضعیتی پیش آید که ایران به گذشته دور خود بازگردد و یک قدرت نظامی شود، وای به وقتی که نظامیگری ایران زنده شود، بروید تاریخ این کشور را بخوانید تا متوجه حرف من بشوید.»
🔸بدینصورت میتوان فکر ظهور خاورمیانه جدید را از شروع و یا سالهای پایانی جنگ جهانی اول ردیابی نمود تا آنجا که سیاستمداران اروپائی و آمریکائی در سالهای ۱۹۱۴ تا ۱۹۲۲ میلادی، تنها کسانی بودند که بر سر یک میز نشستند و تصمیم به ترسیم مرزهای جدید خاورمیانه را گرفتند.
چنانچه فیالمثل عراق و کشوری را که اکنون اردن میخوانند، خود انگلیسیها اختراع نمودند، مرزها را سیاستمداران انگلیسی تعیین و حدودی برای عربستان، کویت و عراق پدید آوردند و جالبتر آنکه فرانسویها مرزهای میان مسلمانان و مسیحیان را مابین سوریه و لبنان و سرانجام روسیه، بین ارمنستان و آذربایجان شوروی خط کشی و تقسیم اراضی نمودند.
🔹همچنین شخص وینستون چرچیل کسی بود که پس از جنگ جهانی اول، ایالتهای امپراتوری سقوط کرده عثمانی را به هم وصل و از نام عراق نیز استفاده نمود، آنطور که آن را به شاخهای از قبیله هاشمی عربستان غربی واگذار و دستورالعمل خاص را جهت اداره آن اعلام نمود و سرانجام دو کشور انگلیس و فرانسه به وضوح نفوذ و استعمار خود را به منصه ظهور رسانیدند.
🔹دیوید فرامکین در کتاب «صلحی که همه صلحها را به باد داد» در مورد دخالت ابرقدرتها در خاورمیانه آورده است:
💬 «شرایط کنونی خاورمیانه به این دلیل است که قدرتهای اروپائی در حال اقدام به شکلدهی مجدد آن میباشند و همچنین انگلیس و فرانسه و در کنار آنها آمریکا اطمینان حاصل ننمودهاند که مرزها و دستورالعمل سیاسی و سیستم دیکته شده در منطقه برای همیشه دوام و بقاء خواهد داشت»
🔻اما با گذشت حدود یک قرن از تصمیمات پس از جنگ جهانی اول کماکان بسترسازی تغییرات برنامهریزیشده را در خاورمیانه شاهد هستیم که هم اکنون شاهد تلاش همه جانبه قدرتهای استعماری بر ایجاد یک کردستان مستقل بوده که خود سرآغازی نوین جهت تغییرات آمریکائی در منطقه خاورمیانه میباشیم، آنچنان که «دنیس راس» نماینده سابق دولتهای بوش و کلینتون در خاورمیانه و عضو کنونی موسسه واشنگتن جهت سیاست خاور نزدیک میگوید:
💬 «جنگ عراق برای ایجاد یکسری تغییرات عمده و یکپارچه انجام گرفت، اما متاسفانه وضعیت کنونی آن چیزی نیست که توسط دولت تصور میشد»
🔹در نتیجه آمریکا با شکست اهداف خود در جنگ عراق، شروع تحولات کردستان را آغازی بر دکترین جدید خود انگاشته که مجدداً مواجه او با مشکلات متعدد از پیش تعیین نشدهای بنبست عملی را در پیش چشمانش هویدا ساخت و شکست دیگری در کارنامه طرح خاورمیانه جدید حادث گردید.
🔹اما با تمام تفاسیر میبایست با هوشیاری هرچه تمامتر و استفاده از اتاقهای فکر داخلی، راهکارهای عملی جهت حفاظت و پاسداری از مرزهای آبی خاکی کشورمان را مشخص و بکار بندیم و افق آینده ثبات مرزهایمان را با نگاهی ریز بینانهتر از گذشته رصد بنمائیم و با آگاهی به نفوذ لحظهای دشمن در هر زمان و هر مکان خطوط مرزی خود را حفظ و به وارثان و نسل آینده این مرز و بوم اهداء نمائیم..
⬅️ ادامه دارد..
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🌐 چهارراه جهان - بخش اول ✍️ امیر مکی 📸 b2n.ir/697105 🔻دوایت دیوید آیزنهاور، سی و چهارمین رئیس جمهو
🌐 چهارراه جهان - بخش دوم (پایانی)
✍️ امیر مکی
🔻جفری گلدبرگ روزنامه نگار نشریه آتلانتیک آمریکا در سال ۲۰۰۸ میلادی نوشت:
💬 «آنطور که مشخص است غرب قادر به شکلدهی آینده خاورمیانه نیست و در این میان نیز برخی از کارشناسان حتی حاضر به جواب دادن سوالات من نشدند اما بطوریکه با دیوید فرامکین تماس گرفتم و از وی خواستم تا آینده خاورمیانه را پیشبینی کند تنها به این جمله بسنده کرد که: «خاورمیانه آیندهای ندارد» همچنین ادوارد لوتواک تاریخدان نظامی مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی واشنگتن نیز در پاسخ به سئوال من گفت:
«هیچ دلیلی برای پرداختن به این موضوع وجود ندارد، چون غرب قادر به شکلدهی در آینده خاورمیانه نبوده و تنها ایجاد رعب، وحشت و ناامنی اقتصادی و سیاسی در دستور کار اوست» وی افزود: «ایالات متحده یا باید از اسرائیل روی برگرداند و یا اینکه منازعه با همه اعراب را به جان بخرد و تساهل و تسامح با اعراب منطقه نیز تنها موقتی و ناپایدار میباشد و سرانجام آنکه اعراب نیز دلیلی برای ضدیت با آمریکا پیدا خواهند کرد، به هر حال بسیاری از کارشناسانی که با آنها صحبت کردم اظهار داشتند که پیشبینی یک هفته آینده خاورمیانه هم احمقانه به نظر میرسد اما باید این را هم دانست که فکر نکردن در مورد آینده خاورمیانه هم احمقانه میباشد»
🔻اما آنچه که در منطقه نباید نادیده گرفت، هدفگذاری و ایجاد درگیری بین شیعه و سنی از طرف آمریکا شاید مهمترین برنامه کاری ایشان باشد، آنچنانکه در سال ۲۰۰۴ میلادی شاه عبدالله دوم، پادشاه سنی اردن از تشکیل یک هلال شیعی سخن گفت که از ایران شروع شده و با گذر از عراق به سوریه و لبنان میرسد و موجب بیثباتی جهان عرب گشته است و حتی در محافل سیاسی منطقه نیز اینچنین بیان شده که:
💬 «ایران و روسیه طراحان خاورمیانه جدید هستند آنچه که امروز امپریالیست غرب از آن به شدت دچار وحشت و هراس شده است.»
🔸 و در پایان خالی از لطف نیست که گزیدهای از کتاب «رهبران» نوشته ریچارد نیکسون (سی و هفتمین رئیس جمهور آمریکا) در سال ۱۹۸۲ میلادی آورده که اهمیت منطقه خاورمیانه را پررنگتر می نماید آنچنانکه:
💬«کمتر ناحیهای از کره زمین میتواند با خاورمیانه، چه از نظر مقام والائی که در تاریخ و افسانهها دارد و چه از حیث چهارراه استراتژیک بودن دنیا، برابری نماید، نه تنها سلسلهها بلکه تمامی تمدنها اوج و حضیض خود را در آنجا گذراندهاند، که ناگهان پس از جنگ جهانی دوم، این کشورهای کهن و متمدن، سخت به جوش و خروش در آمده و ایجاد دولت اسرائیل تنها یکی از پدیدههای متعددی است که راه و رسم قدیم را زیرو و رو کرده و منازعات جدیدی به راه انداخته است.»
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یکی دو ماهه که ایتالیاییها تحت فشارند. اتحادیه اروپا حقی ازشون نخورده. تحریمی هم نکرده. فقط اونطور که باید حمایت نکرده.
این واکنش مردم در خیابونهاست.
پ ن :
۴۰ ساله که این بیشرفها مردم ایران رو تحت شدیدترین تحریم ها قرار دادن
بعد یک عده #روغن_فکر و #غرب_لیس درباره آتش زدن پرچم آمریکا ابراز تاسف میکنند!
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 متفاوتترین سیزده بدرِ تاریخ!
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
⭕️ نفت هر روز رکورد جدیدی تو کاهش قیمت میزنه و بودجه امسال ما بر پایه فروش یکمیلیون بشکه نفت به قیمت ۵۰دلار بسته شده که یعنی فاجعه!
رهبری: طبیعی است اقتصادی که بر پایهی کالایی است که قیمتگذاریش در دست دیگران است، همین مشکلات را دارد؛ یک روز میشود بشکهای ۱۸دلار و یک روز کمتر!
👤 علیرضا گرائی
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
🔴ابعاد جدیدی از ماموریت جاسوسان بدون مرز
پمپئو وزیر خارجه آمریکا: ما به دادههای چین، ایتالیا و ایران در مورد کرونا نیاز داریم. آنها باید اطلاعات شفاف و دقیقی را در این باره به ما ارائه دهند!
چیز دیگه نمیخواید؟!
این همون ماموریت جاسوسان بدون مرزه که چون نشد الان دارن یه جور دیگه مطرحش میکنن! کسی هست که هنوز جلو فهمیدنش مقاومت کنه؟!
°رابین شور°
🌴کانال روشنگری و بصیرت
🆔 @uphjnv
⭕️ نگاه ویژه و متفاوت آیت میر باقری به اشاعه کرونا
✔️ یک احتمال و فرضیه این است که اشاعۀ بیماری کرونا در جهان، با هدفِ عبور دادنِ ملتها از نظم فعلیِ تمدنی بهسمتِ حکمرانیِ بلامنازع مجازی باشد.
💥 جوانانِ آتشبهاختیار بستر تأیید یا رد این قبیل فرضیهها را فراهم کنند.
💥 ویروس کرونا برخلاف همۀ طراحیها، میتواند ضربههای مهلکی بر پیکرۀ مدرنیته وارد کند.
📄 متن کامل در: ↙️
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
⭕️ نگاه ویژه و متفاوت آیت میر باقری به اشاعه کرونا ✔️ یک احتمال و فرضیه این است که اشاعۀ بیماری کر
💥 یک #احتمال و فرضیه این است که اشاعۀ بیماری #کرونا در جهان، با هدفِ عبور دادنِ ملتها از نظم فعلیِ تمدنی بهسمتِ حکمرانیِ بلامنازع مجازی باشد.
💥 جوانانِ آتشبهاختیار بستر تأیید یا رد این قبیل فرضیهها را فراهم کنند.
💥 ویروس کرونا برخلاف همۀ طراحیها، میتواند ضربههای مهلکی بر پیکرۀ مدرنیته وارد کند.
🔵 آیتالله میرباقری:
بیماریای که اخیراً فراگیر شده و به یک ابتلای بزرگ برای جامعه جهانی تبدیل شده، از نظرِ اجتماعی و تمدنی، یک پدیدۀ چندوجهی است نه یکوجهی. ما با یک امرِ میانرشتهای و بلکه #فرارشتهای مواجه هستیم که نباید یک وجهۀ آن غلبه پیدا کند و باید ابعاد مختلف این پدیده به شکلِ جدی موردِ تأمل قرار بگیرد. وجهی از این پدیده، جنبۀ بهداشتی است که مربوط به دانشهای وابسته به پزشکی است. وجه دیگر مربوط به حوزه علوم انسانی و علومِ شناختی و همچنین دانشهای تمدنی و فلسفه تاریخ و حوزۀ رسانه و امثال اینها است. حتی جنبۀ امنیتی و #جنگ_بیولوژیکی هم مورد توجه قرار گرفته و آمادگیهایی برای مقابله با این تهدید فراهم شده است.
امروز این بیماری با تهدیدِ سلامت بشر و مخیر کردن بشر بین انتخاب سلامتی یا انتخاب پیوستارهای کنونی، فضای سیاست، فرهنگ و اقتصادِ جهانی را بهشدت تحتتأثیر قرار داده و نوعی گسست اجتماعی ایجاد کرده است، به طوری که بعضی از صاحبنظران جهانی دربارۀ دنیای #پساکرونا شروع به نظریهپردازی کردهاند. این حوادث نشان میدهد که این واقعه، جدیتر و فراتر از یک پدیدۀ یکبُعدیِ بهداشتی و پزشکی است.
به نظر میرسد با در نظر گرفتنِ گستردگی و بزرگیِ این واقعه، و فرضِ پایداریِ این شرایط، این احتمال وجود دارد که در کنارِ همۀ جنبههایی که عرض شد، مقصد جدیتر و بزرگتری هم در پشتصحنه وجود داشته باشد و آن، عبور دادنِ جامعه جهانی از نظم کنونیِ زندگی به یک سامان و نظم جدید است.
دربارۀ این جنبه، دو احتمال هست و ما باید این احتمالاتِ مختلف را در نظر بگیریم و طراحیهای خود را متناسب با آنها دنبال کنیم. #احتمال_اول این است که واقعاً در امتداد این واقعه، فضای عبور از نظم مادیِ مدرن، به نظم معنوی و نظمِ تحتتأثیرِ هدایتهای الهی و در جهتِ غلبۀ ولایت حقه به وجود بیاید؛ یعنی این پدیدهها یک امری تلقی شود که تحت تدبیر ولی الله الاعظم (عج) جامعه جهانی را بهتدریج از نظمِ مادی و سیطرۀ قدرتها بهسمتِ یک نظمِ معنوی و رهایی از تسلط مادی سیر دهد.
#اما در نقطۀ مقابل، این هم محتمل است که مهلت شیطان هنوز تمام نشده باشد و خدای متعال مهلتی به شیاطینِ جن و انس داده باشد و دستگاه ابلیس و شیاطین انس از این فرصت استفاده کنند و با طراحیهای بزرگ و پنهان در پشتِ صحنه، بهدنبالِ تغییر مفهوم و سازوکارهای حُکمرانی بر جهان و ایجاد یک نظم پیچیدهتر مادی، یعنی عبور از حاکمیت کنونیِ قدرتهای مادی بر جهان بهسمتِ حاکمیت مجازی و #حکمرانی_مجازی و سایبری باشند که فضایی مدیریتپذیرتر، خشکتر و سختتر است.
این طراحیها ممکن است توسط دستهای پشتِ صحنۀ قدرت در جهان انجام شود؛ کمااینکه #دستهای_پشت_صحنه در بعد از جنگ جهانی، صحنه را به گونهای مدیریت کردند که جامعه بشری را به پذیرشِ یک حاکمیت جهانی، و محدود کردن اختیارات دولت_ملتها، واداشتند و تحت عنوانِ سازوکارهایی برای تحقق صلح پایدار، سازمانهای بینالمللی از جمله سازمان ملل و زیرمجموعههای آن را بر جهان حاکم کردند و فضایی از رعب و هراس و اضطراب و گریز از جنگ را در جامعه جهانی به وجود آوردند. آنها آسیب را به حدّی گسترده کردند که حتی کشورهایی که مستقیماً درگیر آن جنگها نبودند، به پذیرش این نظم جهانی و سیطره قدرتها از طریقِ شبکۀ سازمانهای بینالمللی تن بدهند.
میدانید بیش از هفتاد میلیون کشتۀ رسمی در آن جنگها بوده که بسیاری از آنها مربوط به کشورهای درگیر است، ولی در ورای آن، کشورهایی که درگیر جنگ جهانی نبودند، شاید دهها میلیون کشتههای خاموش دادهاند و این هم طراحی همان کسانی بوده که این جنگها را هدایت میکردند تا بتوانند آن کشورها را هم به نقطۀ پذیرشِ این نظم نوین جهانی بر محور قدرتهای برندۀ جنگ برسانند و نیز آنها را در نقطۀ آسیبپذیری قرار بدهند که مسلط بر اوضاع نشوند.
علیایّحال، همانطور که بحرانِ جنگ جهانی اول و دوم، بستر جامعه جهانی را برای پذیرش یک نظم جدید با ادعای صلح پایدار مهیا کرد، این فضای ناامنِ کنونی هم میتواند جامعه جهانی را برای پذیرش یک پیشنهاد جدید برای تحققِ یک نظم مادی و ایجاد #حکمرانی_مجازی مهیا کند.
ص ۱ از ۲ ⬇️