🔴رئیسجمهور در تخت جمشید
👤ابراهیم رئیسی در هفتمین سفر استانی خود به فارس از مجموعه تاریخی تخت جمشید بازدید کرد.
🇮🇷🍃رئیس جمهور در بازدید از مجموعه تاریخی تخت جمشید:
✅بناها و مواریث تاریخی نظیر تخت جمشید نشان از هنر والای ایرانیان از سدههای گذشته دارد که امروز با گذشت قرنهای متمادی همچنان مایه حیرت و ستایش است.
✅پیام بنای تخت جمشید خطاب به ستمگران است که ببینند سرنوشت کسانی که به مردم ظلم میکنند، چیست.
#دکتر_رئیسی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 درگیری خیابانی در بیروت
درپی قضاوت های ناعادلانه قاضی پرونده انفجار بیروت و ملاقات قاضی مذکور با سفیر آمریکا . جنبش امل تجمع اعتراضی ولی آرامی را اعلان نمود که تک تیراندازان جریان مخالف اقدام به شهادت شش نفر و مجروح شدن شصت نفر نمودند . امل و حزب الله طرفداران خود را به خویشتنداری دعوت نمودند . شورای عالی امنیت لبنان نیز درحال تشکیل جلسه است.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا| زندگی خرج دارد آقا!
🔺واکنش رئیسجمهور به گلایه کارمند تختجمشید که ۴ ماه است حقوق نگرفته: زندگی خرج دارد آقا! زودتر پیگیری کنید تا حقوقشان را پرداخت کنند.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بیماری مرموز در سفارت خانه های آمریکا
🎥بیماری مرموز "سندروم هاوانا " کارکنان سازمان جاسوسی آمریکا ( CIA) و دیپلمات های این کشور را در برخی کشورها گرفتار خود کرد.
🔻نوک پیکان اتهامات آمریکا؛ روسیه را هدف گرفته است.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
▪️سالی رونی نویسنده سرشناس ایرلندی ضمن حمایت از "جنبش بایکوت، عدم سرمایه گذاری و تحریم اسرائیل"، رژیم اسرائیل رو با رژیم آپارتاید سابق در آفریقای جنوبی یکی دونست و اعلام کرد به فروش حق ترجمه اثر خود به ناشر اسرائیلی تن نخواهد داد.
البته که #سعید_مولایی ها هم انسان هستند!
💬 A.Dastaran
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
🔥نظرات دقیق رئیسی پیرامون واکسن اجباری و طب سنتی
🔸 رئیسجمهور در ستاد ملی کرونا بهنکاتمهمیاشاره کرد که رسانهای نشد:
🔻«درباره اجباری شدن واکسن باید در جلسه بحث کنیم. تشویق و ترغیب کار خوبی است، ساز و کارهای طراحی شده که مردم وادار به تزریق واکسن شوند که این هم خوب است. اما این که بخشی از مردم به دلیل تزریق نکردن واکسن از بخشی از حقوق اجتماعی خود محروم شوند قابل بحث است. به هر حال بخشی از مردم اعتقاد به تزریق واکسن ندارند، اجبار این افراد یا محرومیت آنها از حقوق اجتماعی چیزیست که باید درباره آن کار کارشناسی شود و پس از آن به تصمیم برسیم. این موضوع باید در کمیسیون بحث و همه ابعاد آن مورد بررسی قرار گیرد. محروم کردن افراد از بخشی از حقوق اجتماعی نیازمند مصوبه است. البته تا حدی که کار به این مرحله نرسیده تشویق و انذار باید ادامه پیدا کند و مشکلی نیست»
🔻«استفاده از طب سنتی در درمان کرونا، با رعایت ضوابط و قوانین اشکالی ندارد. ضوابطی در این زمینه در وزارت بهداشت وجود دارد، ساختاری هم برای استفاده از طب سنتی شکل گرفته که تحت نظر آقایان پزشک قرار دارد. اینکه فردی بگوید مثلاً یک داروی گیاهی را ابداع کرده، نمی توانند سریعاً مجوز استفاده سراسری بدهند و باید تحت بررسی های علمی قرار گیرد. اما حتماً نباید نسبت به این افراد و حرفهای جدید بیتوجهی شود. کسی که نگاه جدیدی دارد نباید در حاشیه قرار گیرد. حرف های جدید و ابداعات افراد در حوزه طب سنتی حتماً باید در محافل علمی و دانشگاهی بررسی شود و اگر مورد تایید قرار گرفت در اجرا هم در دستور کار باشد»(۱۴۰۰/۷/۱۹)
✍حمیدرضاابراهیمی
#کانال_روشن
🔴 تخریب به بهانه "امام صادقی" بودن!
🔻مدتی است در فضای مجازی حاشیهسازیهایی برای انتصاب برخی فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق(ع)(بنیانگذار: مرحوم مهدوی کنی) در دولت یا سایر مراکز صورت میگیرد. کافی است بگویند فلانی که حالا مسئولیت فلان قسمت را گرفته، از درب دانشگاه امام صادق روزی رد شده؛ تخریبهای بخشی از فعالان مجازی شروع میشود! متاسفانه دیده میشود برخی فعالان انقلابی و متدین هم با این تخریبها با طنز و شوخی و تمسخر همراهی میکنند!
🔹بنده صنمی با خروجیهای این دانشگاه ندارم و اشرافی به محتوا و ماهیت و ساختار آن ندارم که نقد و بررسی کنم، اما نقد به بکارگیری فارغ التحصیلان این دانشگاه را متوجه نمیشوم وقتی در مقایسه با انتصاب فارغ التحصیلان سایر دانشگاهها تقریباً هیچ و صفرند! و اساساً قابل قیاس نیست انتصاب فارغ التحصیلان مثلاً دانشگاه تهران در دولتها با انتصاب فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق(ع)! یا سایر دانشگاههای کشور!
🔸از خود میپرسم مگر مدیرانی که از سایر دانشگاهها در دولتها بکارگیری شدهاند(با احترام) چه تخم دوزردهای گذاشتند که حالا به فارغ التحصیلان یک دانشگاه دیگر حمله و هجمه میشود؟!
🔹ماها متاسفانه یاد نگرفتهایم که اگر به یک موسسه یا مکتب یا دانشگاه نقد داریم باید به محتوا و ماهیت و ساختار آن نقد کنیم نه حاشیهسازیهای بی معنی! بطور مثال، اینکه جناب علی صالح آبادی رئیس جدید بانک مرکزی، لیسانسش را در دانشگاه امام صادق گذرانده مهم است اما دکترایش را که از دانشگاه تهران گرفته برای تخریب کنندهها مهم نیست و به بهانه امام صادقی بودن مورد هجمه قرار میگیرد!
🔸اتفاقاً از دلایل موفقیت آمیز بودن یک دانشگاه است که بتواند به جامعه مدیر ارائه کند.(ولو از نظر من و شما به محتوا یا ساختار آن دانشگاه نقد وارد باشد.) اینکه یک دانشگاه بتواند در عرصه عمومی و سیاسی کشور تاثیر گذار باشد و نیروهای موثر معرفی کند یعنی در چارچوب اهداف و برنامه ریزی خودش موفق عمل کرده! حالا اگر من و شما به آن دانشگاه نقدی داریم اشکالی ندارد طرح کنیم.
🔹ضمن اینکه مقایسه خروجیهای همین دانشگاه با همدیگر، ما را به این نکته میرساند که گاهی خروجیهای همین دانشگاه بسیار متفاوتند و قرابتی با همدیگر ندارند! گاهی در سیاست یا فرهنگ یا اقتصاد کاملاً مخالف همدیگر هستند! دانشگاه رباتساز که نیست که انسانهای شبیه به هم تربیت کند! تفاوتها روشن است ولی علت تخریبها روشن نیست!
🔸بله امکان دارد این نقد که چرا خیلی از دست اندرکاران و مدیران و بعضا اساتید دانشگاه از خانواده و فامیل مرحوم مهدوی کنی هستند و مدیریتِ دانشگاه خانوادگی است وارد باشد یا امکان دارید منش سیاسی اصولگرایی مرحوم کنی مورد نقد ماها باشد، اما اینکه جوی برای فارغ التحصیلان این دانشگاه که حقیقتاً خیلی از آنها جوانان مومن و انقلابی و صاحب نظر هستند، درست کنند که در دولت یا مناصب بکارگیری نشوند خطرناک است و باید جلویش ایستاد!
🔹جریان پشت پردهی تخریب میداند چگونه یک طیف از جوانان حزباللهی را از پستها محروم کند اما فعالان مجازی بی اطلاعند و با این جو همراهی میکنند. با شاگردان مرحوم علامه مصباح و خروجیهای موسسه امام خمینی(ره) هم همینگونه برخورد کردند تا از آنها در مناصب استفاده نشود!
❗️خلاصه مواظب باشیم!
#داود_مدرسی_یان:
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽۱۸ میلیارد دلار از بیت المال هدر رفت چون تجارب گذشته برای مبارزه با فساد را کنار گذاشتند
دکتر جلیلی:
🔹در سال ۹۱ ما به عنوان دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی وارد این مباحث شده بودیم و پورتال ارزی طراحی کردیم تا به صورت شفاف مشخص باشد که چه کسی ارز دولتی دریافت میکند، چه موقع کالا وارد میکند و نحوه توزیع آن در بازار به چه صورت است.
🔹بعد از سال ۹۲ و با تغییر دولت، اجرای پورتال ارزی متوقف شد و سال ۹۷ که مجددا بحران ارزی پیش آمد، دولت سامانه نیما را طراحی کرد.
🔹ما همان موقع مطرح کردیم که لازم نیست یک تجربه را مجددا تجربه کنید؛ بروید سامانه پورتال ارزی تکمیل کنید تا از جیب مردم هزینه اضافی صورت نگیرد. آن وقت میگویند ۱۸ میلیارد دلار را نفهمیدیم چه شد؛ این فساد است.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv