🔹مطالبه آیت الله فاضل لنکرانی از مسئولین حوزه برای پرداختن به مکتب فقهی و اصولی حضرت امام(ره)
#مکتب_امام_خمینی
بیانات آیت الله فاضل لنکرانی در مورد امام خمینی.mp3
4.25M
🔹مطالبه آیت الله فاضل لنکرانی از مسئولین حوزه برای پرداختن به مکتب فقهی و اصولی حضرت امام(ره)
#مکتب_امام_خمینی
امتداد توحید در سیاست در فلسفه سیاسی امام خامنهای • خبرگزاری حکمت
https://news.avayetowheed.ir/%d8%a7%d9%85%d8%aa%d8%af%d8%a7%d8%af-%d8%aa%d9%88%d8%ad%db%8c%d8%af-%d8%af%d8%b1-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d8%b3%d8%aa-%d8%af%d8%b1-%d9%81%d9%84%d8%b3%d9%81%d9%87-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d9%85/
هدایت شده از دوره شهید مدرس ١۴٠٢
🌱 دوره تابستانی #شهید_مدرس
🔸جریانات فکری معاصر
🔸چالشهای پیشروی انقلاب اسلامی
🔹 صدر اسلام تا مشروطه
🔹 جریان شناسی غرب
🔹 جریان شناسی انقلاب اسلامی
🔹 انقلاب اسلامی
🔹 مکتب امامین انقلاب
🔹 علوم انسانی و تمدن اسلامی
🔹هویت طلبگی
🔹 منشور روحانیت
🔹 بیانیه گام دوم انقلاب
🔹 سواد رسانه
⛔️ زمان دوره:
٣١خرداد الی ٧ تیرماه ١۴٠٢
🔰 مکان برگزاری دوره:
شهر مقدس قم _ حوزه علمیه مدینةالعلم
✅ جهت ثبت نام فرم زیر را تکمیل نمایید:
https://digiform.ir/w031ea895
آدرس کانال دوره
👈 دوره شهید مدرس ١۴٠٢ 👉
.
🚩 بر دوش بردی بیرق صاحب زمان را
#امام_آزادگان
🔸اثر هنرمند: حسین براتی
هرچه گویم عشق را شرح و بیان
چون به عشق آیم خجل باشم از آن
گر چه تفسیر زبان روشنگرست
لیك عشق بی زبان روشنتر است
📌 جامعیت علمی حضرت امام خمینی«رضوان الله علیه»
علامه مصباح یزدی«رحمه الله علیه»:
🔸 يكى از ابعاد شخصيت امام خمينى (قدس سره) در كنار بعد اخلاقى، عرفانى، سياسى، اجتماعى، مديريت و رهبرى، بُعد علمى است كه از ابعاد برجسته و ممتاز ايشان بهشمار مىآيد.
🔆 وى، از نظر علمى و معنوى، در افقى قرار داشت كه دست همنوعان و همگنانش به آنجا نمىرسيد.
امام در چهار رشته از علوم، سرآمد اقران خويش بود و از زبدهترين صاحبنظران اين علوم (علم فقه، اصول فقه، فلسفه اسلامى و عرفان اسلامى) بود.
ما كسى را نمىشناسيم كه مثل ايشان در اين چهار رشته، به حد كمال رسيده باشد. ممكن است افرادى باشند كه در بعضى از ابعاد اين علوم، همطراز يا مقدم بر امام باشند؛ چه اينكه كسانى وجود داشتند كه در عرفان، به مراتب بالايى رسيده بودند؛ ولى در فلسفه، رتبه پايينترى داشتند يا حرفى نداشتند.
فقيهان بسيار برجستهاى داشتهايم كه در فقه، تيزبين و موشكاف بودند؛ ولى با مباحث عقلى، آشنايىِ قابل توجّهى نداشتند. جامع بودن امام، در حد بسيار بالايى بود. او، از نادر افرادى بود كه در زمينههاى اصلى علوم اسلامى، به قلّه رسيده بود؛ هم در علوم عقلى و هم در علوم نقلى و هم در سير و سلوک معنوى.
✅ در فقه، فلسفه، عرفان، ادبيات فارسى، عربى و در معارف اسلامى ديگر چنان عميق فكر مىكرد و آن قدر جامع و همهسو نگر بود كه بنده مانند او را سراغ ندارم.
❇️ ما استادانى مثل علاّمه طباطبايى (قدس سره) را در تفسير و فلسفه ديديم؛
اما مانند امام جامع نبودند.
آن بينشى كه امام در فقه و اصول، كلام و فلسفه، عرفان و علوم اسلامى ديگر داشت، جامعيتى ويژه بود. اين جامعيّت ويژه او بود و غير از او، فردى را با چنين وصفى نيافتهام.
📚منبع: سیری در ساحل/ فصل دوم ابعاد شخصیتی حضرت امام خمینی ره
#امام_خمینی
#الگوی_شایسته
#جامعیت
#علامه_مصباح_یزدی
هدایت شده از فلسفه و عرفان
🌀عقیم بودن مباحث علمی مطرح شده از امام خمینی ،رهبر انقلاب شهید صدر ،شهید مطهری و شهید بهشتی در پاسخ به مسائل نوپدید انقلاب اسلامی
👈این اظهارات یکی از دانشآموختگان #فرهنگستان علوم اسلامی است.
@AGLOESHG
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 انتخاب ابزارهای پیشرفت متناسب با زمان
✏️ رهبر انقلاب در مراسم سیوچهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی: مسلّماً در دوران هوش مصنوعی و کوانتوم و اینترنت و امثال این پیشرفتهای علمی، نمیشود با همان شیوههای چهل سال قبل، دوران تلفنهای کذایی و ضبطصوتهای کذایی، با آن ابزارها امروز کار کرد. امروز، ابزارها بایستی متناسب با زمان انتخاب بشود برای پیشرفت این هدف.
🎥 #برش_دیدار
💻 Farsi.Khamenei.ir
📌 خواب لبیک امام خمینی به فرمان رسول اکرم
🎤عالم عارف آیت الله حاج شیخ مرتضی تهرانی:
خوابی را که مربوط به امام «رضوان الله تعالی علیه» نقل می کنم. امام چون مرحوم شده اند عرض می کنم.
بزرگواری نزدیک به 80 سال سن داشت، در منزل یکی از منسوبین ما که خوزستانی بود، حضور داشت. روز چهل و یکم [رحلت] مرحوم آیت الله بروجردی بود. وارد شدم که آن منسوبمان را ببینم و بعد هم به قم مشرف شوم. صاحبخانه بنده را معرفی کرد که پسر فلانی و شاگرد فلانی است.
این اولاد پیغمبر که از شاگردان مرحوم آیت الله حائری بود گفت:
من 30، 35 سال پیش خوابی دیدم. آن زمان این آقا -امام خمینی- در حوزه آیت الله حائری که می آمد، از نظر من خیلی تلخ و نچسب بود. می گفت می دانستیم فاضل است، ولی جوری بود که با او ارتباط برقرار نکردم.
در همان ایام یک شب خواب دیدم که بیابانی است و جمعیت کثیری، مثلاً یک میلیون نفر دایره وار ایستاده اند و در مرکز این دایره هم کارهایی انجام می شود که من از دور نمی بینم. جمعیت را شکافتم و تا مرکز دایره پیش رفتم. در مراکز دایره دیدم به اندازه ده دوازده متر جا هست.
در یک طرف رسول اکرم«ص» تشریف دارند و شمشیری در دستشان است. مقابل ایشان هم محمدرضا پهلوی ایستاده است. حضرت رسول«ص» چند بار فرمودند:
"آیا کسی هست که بیاید و این شمشیر را از من بگیرد و حد خدا را بر این مجرم جاری کند؟"
هیچ کسی نیامد.
این کسی که داشت این حرف را می زد، خودش با امام «رحمه الله علیه» موافق نبود و با تعبیر تلخ و نچسب از ایشان یاد کرد. گفت حضرت دو سه مرتبه فرمودند و کسی نیامد.
یک وقت دیدم جمعیت دارد شکافته می شود و کسی دارد جلو می آید. از دور نمی دیدم. نزدیک که آمد متوجه شدم حاج آقا روح الله است.
جلو آمد و به حضرت سلام و عرض کرد:
«یا رسول الله! من آماده هستم.»
بعد هم شمشیر را گرفت. گفت حاج آقا روح الله شمشیر را بلند کرد و با یک ضربت سر شاه را پراند، اما تن بی سر جلو آمد و یقه ضارب را گرفت و مقداری با هم دست به یقه بودند تا سرانجام حاج آقا روح الله که دید این تن بی سر نمی افتد، لذا دست راستش را انداخت و امعاء و احشای او را بیرون کشید. از خواب بیدار شدم.
https://eitaa.com/usul121
📌خواب حاج آقا مصطفی خمینی
یکی از علما رو کرد به مرحوم حاج آقا مصطفی , گفت: «آقا مصطفی شنیدهایم خواب عجیبی دیدهای
استاد علی دوانی نقل میکند:
در اواخر سال 1328 شمسی به مناسبت ولیمه تولد نخستین فرزندم از امام دعوت کردم که به خانه ما تشریف بیاورند. جمعی از علما در این جلسه حضور داشتند. یکی از علمای حاضر رو کرد به مرحوم حاج آقا مصطفی که در آن روز نوجوانی لاغر اندام بسیار ظریفالطبع و خندهرو و دوست داشتنی بود و گفت:
«آقا مصطفی شنیدهایم خواب عجیبی دیدهای، برای حاج آقا (امام) هم نقل کردهای؟»
مرحوم حاج آقا مصطفی نگاهی به امام کرد و منتظر اجازه ایشان شد. امام با گوشه چشم به وی نگاهی کردند. او گفت: «نه» آن عالم گفت: «بگو، حاج آقا اجازه میدهند.»
ولی مرحوم آقا مصطفی در حالی که طبق معمول لبخندی بر لب داشت از گفتن ابا میکرد و در واقع با نگاهی که به امام مینمود منتظر اجازه ایشان بود. علما اصرار میکردند و امام ساکت و آقا مصطفی متحیّر و منتظر بود. در آخر مرحوم حاج آقا عبدالله آل آقا به امام گفت:
«حاج آقا اجازه بدهید بگوید. خواب عجیبی است و شنیدن دارد. خیلیها شنیدهاند.»
امام همان طور که ساکت و آرام به یک نقطه نگاه میکردند تبسمی نموده و به آقا مصطفی فرمودند: «چیه، بگو.»
آن مرحوم گفت:
«چند شب پیش خواب دیدم در مجلسی هستم که تمام حکما و فلاسفه به ترتیب نشستهاند: فارابی، شیخ الرییس ابن سینا، بیرونی، فخر رازی، خواجه نصیرطوسی، علامه حلّی، ملاصدرا، حاج ملاهادی سبزواری و عده زیادی دیگر (گویا سقراط و افلاطون و ارسطو از حکمای یونان را هم نام برد.) در همین حال دیدم شما وارد شدید و حکما و فلاسفه همه بلند شدند و به استقبال شما آمدند و شما را بردند و در صدر مجلس نشاندند.»
وقتی سخن آن مرحوم تمام شد امام رو به ایشان کرد و گفتند: «این خواب را تو دیدی؟» گفت: «بله». امام فرمودند:
«تو بیخود چنین خوابی دیدی!»
با این سخن امام همه به سختی خندیدند و خود امام هم لبخندی زدند.
✍منبع: سرگذشتهای ویژه از زندگی امام خمینی، ج6، ص 55
#امام_خمینی
#انقلاب_اسلامی
https://eitaa.com/usul121