فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 سالروز خوارزمی پدر و پایه گذار جبر، فرصتی است که در روز فناوری اطلاعات یادش را گرامی بداریم.
#خوارزمی
#فناوری_اطلاعات
#جبر
#شبکه_دانشگاه_تهران
🆔@ut_internet_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 آیا بیمه تکمیلی رازی برای کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه تهران مناسب است؟
#بیمه
#بیمه_رازی
#بیمه_تکمیلی
#شبکه_دانشگاه_تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 همسر گزینی یا سامانه امن عاطفی با چه موانعی روبروست؟
🔻چرا جوان تنهایی را انتخاب می کند؟
#ازدواج
#همسر
#جوان
#شبکه_دانشگاه_تهران
🆔@ut_internet_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 سرمایه های روانی خود را چگونه تقویت کنیم؟
🔻استاد دانشگاه تهران میگوید با تمرین میتوانیم اعتماد به نفس خود را افزایش دهیم.
#اعتماد_به_نفس
#روانشناسی
#شبکه_دانشگاه_تهران
🆔@ut_internet_tv
🔹 دعوت رئیس دانشگاه تهران از روسای ۱۴ دانشگاه برتر کشور برای پوشش برنامه های دانشگاهها در تلویزیون اینترنتی دانشگاه تهران
🔻دکتر سید محمد مقیمی از آمادگی کامل شبکه اینترنتی دانشگاه تهران برای حضور اعضای هیات علمی سایر دانشگاهها و پوشش برنامه های انها خبر داد و ابراز امیدواری کرد شبکه اینترنتی دانشگاههای ایران با همدلی همه اساتید و حضور دیدگاههای مختلف بتواند مشکلات کشور و جامعه دانشگاهی را حل نماید.
🔻پیش از این معاون فرهنگی وزیر علوم بر ضرورت توسعه شبکه اینترنتی دانشگاه تهران و حضور جدی سرمایه های مختلف علمی دانشگاههای کشور در این شبکه تاکید و خاطرنشان کرده بود دانشگاه تهران به مثابه نماد آموزش عالی ظرفیت پذیرش سلایق و افکار مختلف اساتید و دانشجویان دانشگاههای کشور را در این شبکه دارد.
🔹گفتنی است در حال حاضر زمینه های همکاری دانشگاههای علامه، شهید بهشتی و امیرکبیر با شبکه اینترنتی دانشگاه تهران آغاز شده است.
🔹به گزارش خبرنگار شبکه دانشگاه تهران رییس موسسه isc می گوید دانشگاه تهران با 157، دانشگاه صنعتی اصفهان با 44، دانشگاه شیراز با 39، دانشگاه شهید بهشتی با 36 و دانشگاه اصفهان با 23 نفر بیشترین درخواست ثبت پارسا ( پایان نامهها و رساله ) در درگاه استاد محوری (parsa.nan.ac) را دارند و تاکنون درخواست های ثبت پارسا توسط 413 عضو هیئت علمی برای 560 نیاز در سامانه بوده است .
🔻گفتنی است در شیوه پذیرش استاد محور ، داوطلبان متقاضی دورههای دکتری تخصصی بر اساس امتیازات علمی کسب نموده در مراحل اول و دوم ازمون دکتری تخصصی که توسط سازمان سنجش اموزش کشور برگزار میشود ، برای انتخاب استاد راهنمای رساله دوره دکتری از اولویت حق انتخاب برخوردار میشوند و به همین منظور ، تمام اعضای هیئت علمی مشمول این شیوه نامه در هنگام انتخاب رشته داوطلبان دورههای دکتری تخصصی در دفترچه انتخاب رشته کد اختصاصی خواهند داشت تا داوطلبان بتوانند استادان راهنمای مورد علاقه خود را براساس اولویت انتخاب کنند .
🆔@ut_internet_tv
🔻به گزارش خبرنگار شبکه اینترنتی دانشگاه تهران دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در واکنش به برخی اظهاراتی که به تازگی از زبان یکی از چهرهها خطاب به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در فضای مجازی منتشر شده است، گفت: چندی پیش در فضای مجازی، سخنانی از یک عزیزی که او را به عنوان یک چهره دغدغهمند میشناسیم منتشر شد که با یک ادبیات بسیار نامناسب و غیر فاخر، وزیر علوم را مورد خطاب قرار داد. این ادبیات به هیچ وجه مورد پذیرش نیست و ایشان حتماً باید عذرخواهی کند و این اقدام خود را جبران نماید.
رئیس اجلاس رؤسای دانشگاههای بزرگ کشور با بیان اینکه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نماد عزت و قدرت دانشگاهیان است؛ گفت: دکتر زلفیگل به لحاظ جایگاه علمی، اخلاقمداری و تواضع علمی واقعاً شخصیتی ممتاز و منحصر به فرد است و وقتی با ایشان کار میکنیم، احساس رابطه رئیس و مرئوسی نداریم و این اخلاق حسنه ایشان نباید مورد سو استفاده قرار گیرد. بنابراین خدشه به شخصیت علمی و اخلاقی ایشان، خدشه به جایگاه علم و فناوری است و خواهان عذرخواهی از سوی آن استاد محترم هستیم.
🆔@ut_internet_tv
42.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 انتقاد شهید قاسم سلیمانی از مداحانی که در محافل خصوصی و عمومی دو روی متفاوت دارند
🆔@ut_internet_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 مجالس حسینی نباید منفعل و بیحسکننده باشد
◾️گفتاری از شهید آیت الله مطهری
🆔@ut_internet_tv
🎥 هم اکنون پخش مستقیم شورای صنفی کارکنان دانشگاههای دولتی کشور از شبکه اینترنتی دانشگاه تهران
tv.ut.ac.ir/live
🔻 واکنش پردیس البرز دانشگاه تهران به مطالب خبرگزاری فارس درباره دانشجویان خارجی این پردیس
« پیرو درج گزارش با عنوان «بازی با اعتبار نظام آموزش عالی در پردیس دانشگاه تهران و خواب خرگوشی مسؤولان» در خبرگزاری فارس، به منظور تنویر افکار عمومی و دعوت این رسانه به جویندگی حقیقت و اهتمام بیشتر نسبت به احراز صحت مطالب منتشره و همچنین پافشاری بر ایفای نقش مسئولیت اجتماعی رسانه مبنی بر آگاهیبخشی و ارائه محتوا بر اساس منافع ملی، محورهایی را لازم به ذکر میداند. گزارش خبرگزاری فارس در حالی سعی نموده است با انتشار یکطرفه یک سری مکاتبات اداری درون دانشگاهی و همچنین تصاویر اوراقی بینام و نشان و بدون شناسنامه، ادعاهای خود را معتبر نشان دهد، که دانشگاه تهران به عنوان یک نهاد حرفهای دارای سازوکارهایی است که به هیچ وجه قائم به اشخاص نبوده و کارشناسانی حرفهای در بدنه آن حضور دارند که پیشبرد امور را با نگاهی ملی و در سایه وجدانی درونی، به نحوی پیگیری مینمایند که سلامت و سربلندی نماد آموزش عالی مرهون این رویکرد میباشد؛ لذا هم به آمران و هم به دستاندرکاران این فضاسازیها و القا گریها، زنهار میدهیم که این حرفهایتان خاک پاشیدن به صورت خورشید است!
بررسی سابقه پذیرش دانشجوی بینالملل در پردیس البرز دانشگاه تهران نشان میدهد که این پردیس دانشگاهی از بدو تأسیس تا بهمن ماه ۱۴۰۱ تنها پذیرای ۴۳ دانشجوی غیرایرانی بوده است. این آمار اندک در حالی است که فرصتهای بینظیری در زمینه توسعه دیپلماسی علمی از طریق افزایش پذیرش دانشجو از کشورهای همسایه بویژه عراق وجود داشته است اما عدم اهتمام مسئولان مربوطه در کنار درج برخی دانشگاههای کشور از جمله پردیسهای خودگردان در لیست «عدم اعتراف» وزارت آموزش عالی عراق در اواخر دهه ۹۰ شمسی، هرگونه فرصتی به منظور افزایش دانشجوی بینالملل از طریق پذیرش دانشجوی عراقی را از پردیسهای دانشگاه تهران سلب نمود.
همزمان با آغاز دوره جدید مدیریتی دانشگاه و تاکید پردیس البرز بر افزایش تعاملات علمی و دانشگاهی با کشور عراق، تلاش چشمگیری در راستای اصلاح سوءتفاهم رخ داده در خصوص پردیسهای دانشگاه تهران در وزارت آموزش عالی کشور عراق به عمل آمد تا اینکه پیگیریهای پردیس البرز دانشگاه تهران در ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۱ (۱۴ دسامبر ۲۰۲۲) و اثبات اینکه مدارک پردیس البرز با امضای رئیس دانشگاه تهران صادر میشود و تمام قوانین پذیرش و فارغالتحصیلی دانشجویان این پردیس و همچنین سرفصلهای رشتهها دقیقاً منطبق بر قوانین دانشگاه تهران است، منجر به صدور نامه رسمی از سوی وزارت آموزش عالی عراق مبنی بر به رسمیت شناخته شدن پردیسهای دانشگاه تهران گردید.
بلافاصله بعد از این تاریخ، روند جذب دانشجو در رشتههای تحصیلات تکمیلی در پردیس البرز و سایر پردیسهای دانشگاه تهران به نحو چشمگیری افزایش پیدا کرد به نحوی که پردیس البرز توانست در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ تعداد ۴۱ دانشجو با رعایت تمام قوانین آموزشی دانشگاه تهران و با حداقل معدل به میزان یک نمره بیش از حداقل مورد نظر دانشگاه تهران پذیرش نماید و برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۲ تاکنون این پردیس ۲۱۵ پرونده از متقاضیان کشورهای مختلف را دریافت کرده است. شایان ذکر است همه این پروندهها بعد از تأیید در گروههای آموزشی پردیس البرز، در شورای بینالملل دانشگاه با حضور مدیرکل خدمات آموزشی و مدیرکل امور دانشجویان بینالملل دانشگاه تهران بررسی و پس از تعیین بورسیه و مقدار آن یا غیربورسیه بودن هر متقاضی توسط همین شورا، نامه پذیرش نهایی از سوی دانشگاه تهران با امضای مدیرکل امور دانشجویان بینالملل معاونت بینالملل دانشگاه تهران به سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شده است و پس از آن با ارسال تاییدیه سازمان، در دانشگاه تهران ثبتنام شدهاند. پس از این مرحله، پردیس البرز فرمهای مربوط به صدور ویزا را برای همه پذیرفتهشدگان تکمیل و به معاونت بینالملل ارسال کرده است. مراحل ثبتنام از جمله پرداخت شهریه و ارسال نامه معرفی به ادارهکل آموزش جهت صدور کارت دانشجویی برای همه دانشجویان بینالملل و از جمله دانشجویان پردیس البرز از سوی معاونت بینالملل دانشگاه تهران انجام میشود.
حال با وجود اینکه هیچ یک از دانشجویانی که در دوره جاری مدیریتی پردیس البرز پذیرش شدهاند، حتی نتیجه امتحانات اولین نیمسال خود را نیز دریافت نکرده، و هنوز به مرحله شرکت در آزمونهای زبان عمومی و امتحان جامع و پس از آن ارائه طرح نامه دکتری نرسیدهاند، اما خبرگزاری فارس و منابع آن خبر از «مدرکفروشی» و «کم اعتبار نمودن مدارک دانشگاه» دادهاند؛ در این خصوص لازم به ذکر میدانیم:
@ut_internet_tv
۱) در گزارش خبرگزاری فارس قید شده است که کلاسهای پردیس البرز برای دانشجویان غیرایرانی به صورت مجازی تشکیل شده است. این درحالی است که حتی اطلاعات برگه غیررسمی و بینام و نشان منتشر شده در خبرگزاری فارس که به نوعی تحت عنوان صورت رفتوآمد این دانشجویان منتشر شده است نیز تأکیدی بر حضوری بودن کلاسها دارد. ضمن اینکه یادآوری مینماید پذیرش تمام دانشجویان بینالملل دوره دکتری پردیس البرز به شکل پژوهشمحور است که ضوابط مربوط به آن توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و آئیننامه آموزشی دانشگاه تهران مشخص شده است.
۲) در بخشی از گزارش خبرگزاری فارس در زمینه امور کنسولی و صدور ویزای اقامت تحصیلی دانشجویان بینالملل پردیس البرز تشکیک ایجاد شده است. آنچه مسلم است یکی از وظایف اصلی معاونت بینالملل دانشگاه در عرصه پذیرش دانشجوی بینالملل، ناظر بر اخذ روادید برای این دانشجویان میباشد که مرجع اجرای این موضوع در ادارهای ویژه تحت نظر معاونت بینالملل دانشگاه پیشبینی شده است و وظیفه واحدها و پردیسهای دانشگاهی به تکمیل فرمهای اولیه صدور ویزا منحصر میشود. در این خصوص پردیس البرز تمامی وظایف قانونی خود را انجام داده است. به نظر میرسد چنانچه خبرگزاری فارس ابهامی در زمینه وضعیت اخذ روادید دانشجویان بینالملل پردیس البرز دارد، بهتر است از معاون سابق و معزول بینالملل دانشگاه که مسئول مستقیم انجام این کار بوده است تحقیق نماید. چه اینکه خبرگزاری فارس در گزارش پیشین خود با واکنش نسبت به چرایی برکناری معاون سابق بینالملل دانشگاه تهران، قول داده بود که ادعاهای منتسب به ایشان را پیگیری نماید. خبرگزاری فارس را به واژگانی از یک شعر معروف ارجاع میدهیم که یار در خانه است، پاسخ سوالتان را از فردی بپرسید که آبروی یک دانشگاه و ظرفیت یک رسانه ملی و انقلابی را هزینه اختلافات شخصی خود با پردیس البرز نموده است.
۳) تصویری تبلیغاتی در گزارش خبرگزاری فارس منتشر شده که القاگر این نکته است که گویی پردیس البرز با ۵۰ درصد تخفیف به دنبال پذیرش دانشجوی عراقی به هر قیمتی است. این درحالی است که این پردیس تاکنون هیچ قراردادی با شرکتهای جذب دانشجو نداشته و جذب تمام دانشجویان بینالملل تاکنون از طریق حضور میدانی و تبلیغات رسمی تلویزیونی و فضای مجازی پردیس البرز و دانشگاه تهران رخ داده است. این در حالی است که معاون سابق بینالملل دانشگاه تا آخرین لحظه حضورش در این مسئولیت، بر جذب دانشجو از طریق یک کارگزار بینام و نشان از کشور عراق اصرار داشته است و حتی قرارداد انحصاری آموزش زبان فارسی در عراق را به این کارگزار واگذار کرده بود. بهتر است خبرگزاری فارس به منظور آگاهیبخشی بیشتر به مخاطبان خود از مسئولان ارشد دانشگاه تهران سوال کنند که چرا و در چه روندی معاون سابق بینالملل دانشگاه برکنار شد؟
۴) در خصوص ادعای گزارش خبرگزاری فارس مبنی بر عدم رعایت قوانین مربوط به آموزش زبان فارسی در پردیس البرز، متذکر میشود که تمام متقاضیان بینالملل در موضوع زبان فارسی تابع این مقررات هستند: متقاضیان متولدشده در کشورهای فارسی زبان، کسانی که قادر به تکلم به زبان فارسی باشند، فارغالتحصیلان دانشگاههای داخل ایران و کسانی که دارای مدرک زبان فارسی از مراکز معتبر زبان فارسی داخل و خارج کشور باشند نیازی به گذراندن دوره آموزش زبان فارسی ندارند. عملکرد پردیس البرز دانشگاه تهران دقیقاً بر اساس این آئیننامه بوده است. ضمن اینکه مرجع ارزیابی نهایی در این باره، مؤسسه لغتنامه دهخدا و مرکز بینالمللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران بوده و مدارک آن موجود است.
۵) آنچه موجب شگفتی و البته تأسف بسیار است، این که خبرگزاری فارس با چه کسانی در ارتباط است که از گسترش همکاریهای علمی و دانشگاهی دو کشور ایران و عراق و افزایش پذیرش دانشجوی عراقی در دانشگاه تهران خرسند نیستند و گویی ارادهای در آنها متجلی است که هر آینه و در هر جایگاهی که باشند تلاش میکنند تا مانع این حرکت رو به گسترش شده و ای بسا هدفشان بازگشت پردیسهای دانشگاه تهران به قبل از ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۱ باشد. امید میرود همان گونه که خبرگزاری فارس گزارش خود را بیش از چهار ساعت در جایگاه خبر یک این خبرگزاری حفظ نمود، این پاسخ را نیز با همان کیفیت منتشر نماید.
آخر دعوانا أن الحمد للَّه ربّ العالمین
پردیس البرز دانشگاه تهران»
@ut_internet_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 دکتر مهدی رحمانی دانش آموخته دکتری دانشگاه تهران و پژوهشگر پسادکتری که در سال 2023 برگزیده جایزه انجمن علوم و فناوری اطلاعات شده است میگوید تلاش هزاران محقق، استاد دانشگاه، پزشک و دانشجو از سراسر دنیا در زمینه علوم و فناوری اطلاعات ، این انجمن را به بخش مهمی از توسعه حرفهای تبدیل کرده است.
#انجمن_علوم_فناوری_اطلاعات
#شبکه_دانشگاه_تهران
🆔@ut_internet_tv
🔻هر هفته یاد استاد
✅ دکتر محمد خوانساری استاد فلسفه اسلامی دانشگاه تهران حکایت میکرد که در یکی از سالهای تدریس ؛ دانشجویی داشتم که قریب به پنجاه سال سن داشت . در ردیف جلو کلاس مینشست و سراپا دقت به تاریخ فلسفه ایکه درس میدادم گوش میکرد . روزی وقتی کلاس تعطیل شد ، در راهرو پیش من امد . به او گفتم :
می بینم که شما شوق زیادی به درس دارید و دقیقا گوش میدهید . دانشجو پاسخ داد :
واقعا که شما خیلی عالی تدریس میکنید ، درس شما مثل یک سریال تلویزیونی مرا جلب کرده و با بی صبری انتظار میکشم که ببینم اخرش چه میشود ..🌻💞🌻
🌻 بریده کتاب هزار نکته اثر محمود مستجیر 🌻
#محمد_خوانساری
#فلسفه
#شبکه_دانشگاه_تهران
🆔@ut_internet_tv
🔻واکنش رییس دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران به احکام بازیگران زن
به گزارش خبرنگار شبکه اینترنتی دانشگاه تهران دکتر رضا پورحسینی رییس دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران معتقد است « نظام ارجاع » به روانشناس و روانپزشک دارای روند علمی و حرفهای است ، تنها افراد متخصص میتوانند افراد را به روانشناس و روانپزشک ارجاع دهند تا بیهوده به انها برچسبی نخورد .
#افسانه_بایگان
#دکتر_پورحسین
#روانشناسی
#بازیگر
#شبکه_دانشگاه_تهران
🆔@ut_internet_tv
🔻روایت دکتر ساروخانی استاد بازنشسته دانشکده علوم اجتماعی از حضور رئیس دانشگاه تهران در منزل ایشان
🔹 در ای جلسه درباره دانشگاه و کمک کردن به دانشجویان مستعد با رییس دانشگاه حرف زدم . او به من گفت حدود 400 بورس به دانشجویان میدهند . بعد درباره زندگینامه من صحبت کردیم و سپس به گفتگو درباره مشکلات دانشگاهی پرداختیم . اقایان نظرشان این بود که دانشگاه را با پلیس و غیره اداره نمیکنیم بلکه رویکردمان گفتگو است و از این طریق بحران را مهار میکنیم
همساز کردن دانشجویان هم موضوع مهم دیگر بود ، به این معنی که دانشجویان دچار تفرقه نشوند ، همساز حرکت کنند ، اندیشمند و متفکر باشند ، سواد رسانهای داشته باشند و بتوانند واقعیات عالم را تمیز دهند چراکه کلید اساسی بحثهای ما این بود که بتوانیم خانوادهها را ارتقا دهیم تا اگاهی داشته باشند و هدفشان صرفا فرزنداوری نباشد بلکه به دنبال تربیت فرزندان باشند ؛ سواد رسانهای ، ارتباطی ، عاطفی و تکنولوژیک به انها بیاموزند
من به همراه دکتر مقیمی معتقد بودیم که باید خانواده را دریابیم زیرا انجاست که بچه خوب تربیت میشود، بچههای خانوادههای خوب، خشونت را نمیپذیرند.
@ut_internet_tv
🔻 به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی شبکه دانشگاه تهران دکتر جعفری هیات علمی دانشکدگان کشاورزی دانشگاه تهران در خصوص متوازن نبودن ماشینالات کشاورزی در کشور گفت : قرار نیست در سطح کشور ماشینها به صورت مساوی تقسیم شوند بهعنوان مثال در برخی مناطق کشور مثل خراسان شمالی و جنوبی ، استان فارس و اصفهان کشاورزی خیز هستند و طبیعی است که درصد بیشتری از زمینها به کار کشاورزی اختصاص پیدا میکند و انتظار میرود ماشینهای بیشتری نیز در این مناطق متمرکز باشند اما باید به سمت کشاورزی هوشمند حرکت کنیم و یکی از مولفههای ان هوشمندسازی در مدیریت است .
وی افزود: مدیریت هوشمند نیز همین نکته را پاسخ میدهد به این معنا که توزیع ماشینها باید بر اساس کدام الگو در کشور انجام شود و مدیران میتوانند از ابزارهای تصمیمیار کمک بگیرند تا به یک الگوی مناسب توزیع ماشین برسند.
#ماشین_کشاورزی
#دکتر_جعفری
#توزیع_ماشین
#شبکه_دانشگاه_تهران
🆔@ut_internet_tv
🔷 راه اندازی بخش اخبار مهم دانشگاههای دنیا
🔻بزودی از شبکه اینترنتی دانشگاه تهران
🆔@ut_internet_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 بیست و هشت تیر سالروز درگذشت خسروشکیبایی فارغ التحصیل دانشکدگان هنرهای زیبا دانشگاه تهران است که به روایت دوستانش عاشق امام حسین بود.
#خسرو_شکیبایی
#امام_حسین
#هنرهای_زیبا
#محرم
#شبکه_دانشگاه_تهران
🆔@ut_internet_tv
🔻تاکید استاد دانشگاه تهران بر ضرورت تغییر نگاه در بهره برداری درست از فاضلاب
🔹به گزارش خبرنگار شبکه اینترنتی دانشگاه تهران دکتر محمد حسین صراف زاده استاد دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تهران با بیان اینکه رویکرد جدید به فاضلاب نیز در نظر گرفتن ان به عنوان یک فرصت است و نه چالش ، خاطرنشان کرد : فاضلاب منبع غنی از فسفر ، اب و انرژی است ؛ در بسیاری از کشورها ، استحصال انرژی از فاضلاب مطرح است که اغلب بیوگاز حاصل از هاضمهای بیهوازی را در نیروگاه chp به برق و گرما تبدیل میکنند .
دکتر صرافزاده با تاکید مجدد بر اینکه فاضلاب منبع غنی از اب ، فسفر ، انرژی و برخی اجزای فلزات سنگین و گرانبهاست ، افزود : اب از فاضلاب به کمک فناوری بازیافت میشود .
وی با اشاره به ابشیرینکنها برای تولید اب شرب از ابهای نامتعارف دریا ، گفت : در رویکرد جدید برای تولید ان باید تلخ اب ( اب دریای تغلیظ شده ) که معضل زیستمحیطی است ، دوباره به سیستم برگردد .
#فاضلاب
#بهره_وری
#شیمی
#آب
#دکتر_صراف_زاده
#شبکه_دانشگاه_تهران
🆔@ut_internet_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 رهنمود امام رضا درباره سالار شهیدان ...
#امام_رضا
#امام_حسین
#جوادی_آملی
#محرم
#شبکه_دانشگاه_تهران
🆔@ut_internet_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 بزودی از شبکه دانشگاه تهران
🆔@ut_internet_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 توضیحات برنده جایزه اندیشمندان جوان درباره بهره گیری از هوش مصنوعی در بهینه سازی نرخ نفوذ حفاری
🆔@ut_internet_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 شهر دانش در دانشگاه تهران دنبال چیست؟ آیا نرده های دانشگاه گسترش می یابد؟
🔻کاربری های دانش بنیان چگونه رشد می کنند؟
#شهر_هوشمند
#دانش_بنیان
#کار_افرینی
#شبکه_دانشگاه_تهران
🆔@ut_internet_tv