✅ همکاری مجموعه فرهنگی مذهبی حیات دانش با گروه رسانه ای تسنیم برای تولید کتاب گویا در آثار علامه عسکری قدس سره 👇👇
وقف اهل بیت "علیهم السلام"
📢📢📢📢 هدیه وعده داده شده و عیدی شام ولادت امام علی علیه السلام و شب تحویل سال 📢📢📢📢 ✅ اسامی منتخبین س
🕌منتخبین مشهد مقدس🔸 اعلام اسامی جدید
15225741747155wPVQ1vKF3ACiSk6GuHOxDtL47r0sRnE.mp3
8.75M
🏴🏴🏴🏴🏴
✔عمه جانم زینب با مداحی سیدرضا نریمانی
🙏 التماس دعا از شما محبین قرآن و عترت به ویژه سادات بزرگوار
@vaghfeahlebeyt
1522656631404DAJgmc2KOjlrydtPE6IHLYBxiR7N90fz.mp3
802.8K
✔ بیان حضرت آیت الله جوادی آملی حفظه الله درباره ی خبرغیبی حضرت زینب سلام الله علیها و جاودانه بودن اسلام ناب محمدی و وظیفه محبین اهل بیت علیهم السلام در عرصه حفظ شریعت اسلام
🏴🏴🏴🏴🏴
@vaghfeahlebeyt
💠 یا صاحب الزمان "ارواحنافداه"
🔺ما شکیبایی زینب "سلام الله علیها" را نداریم . کاسه دلمان لبریز بی تو بودن است.
🔸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم
#مناظره_های_علامه
🔺حضرت استاد در طول عمر بابرکت و پربارشان در کارهای علمی، فرهنگی و سیاسی و اجتماعی به مناسبت های گوناگون با عالمان و اندیشمندان مباحثه و مناظره داشته اند؛ که در ادامه می آوریم.
#قسمت_اول
۱_ مناظره با بن فاز (مفتی بزرگ عربستان) :
💠 در یکی از سفرهائی که به مدینه داشتیم مصادف شده بود با تاسیس جامعه الاسلامیه بزرگ سادات مدینه بدون اطلاع من به جامعه الاسلامیه دعا رفت و برای دیدار از آنجا وقت گرفت وبه آنها گفت: بزرگ علماء بغداد به دیدن این مکان می آید. آنها هم به گمآن اینکه من از علمای اهل سنت هستم ( به خاطر شهر بغداد) اجازه دادند.
💠 من با آیت الله شهید سید مهدی حکیم ویکی از دوستان به جامعه الاسلامیه رفتیم مس پس از ورود ما ( با عمامه سیاه من و سید مهدی حکیم ) آنها متوجه شدند که شیعه هستیم، لذا به بن باز (مفتی بزرگشان که نابینا بود ) اطلاع دادند ما شیعه هستیم. در آنجا من شروع کردم به صحبت کردن و گفتم متاسفانه دشمنان ما باهم متحد هستند و اگر برای هر کدامشان اتفاقی بیافتد به کمک همدیگر می روند؛ اما ما مسلمان ها اینطور نیستیم، مسلمان های فلسطین و الجزایر گرفتارند و نیز شاید خبر نداشته باشید در ایران دانشگاهی داریم به نام "فیضیه" که در آنجا دانشجویان علوم دینی را را کشتند و حادثه خونین کشتار فیضیه را شرح دادم (چون سفرم به حج بعد از حادثه کشتار مدرسه فیضیه بود)
🔷 وقتی که صحبت تمام شد، بن باز کمی به جلو آمد و گفت: انتم مشرکون اسلموا ثم اطلبوا من المسلمین ان یتحدوا معکم؛ شما مشرک هستید اول مسلمان شوید و بعد، از مسلمانان بخواهید با شما وحدت داشته باشند.
🔷 من هم گفتم: نحن نشهد أن لا اله الا الله وحده لا شریک له و أن محمّدا عبده و رسوله و أنّ الکعبة قبلتنا و أنّ القرآن کتابنا، أمّا انتم ترمون عامه المسلمین بالشّرک!!؛ ما گواهی میدهیم هیچ خدایی جز او نیست، بی همتاست و شریکی ندارد و گواهی میدهیم که حضرت محمد بنده خدا و رسول اوست. و کعبه قبله ماست و قرآن کتاب ماست و قرآن کتاب ماست اما شما به عموم مسلمانان تهمت مشرک بودن میزنید!!
بن باز گفت: چطور؟ ....
علامه: ...... 👇
@vaghfeahlebeyt
🔸🔸
#مناظره_های_علامه
۱_ مناظره علامه با بن باز فاز مفتی بزرگ عربستان
#قسمت_دوم
💠 علامه: آیا طواف کردن دور قبر (بنا به عقیده شما شرک است؟
💠 گفت: شرک است. گفتم با این حرف شما پس رسول خدا و صحابه او و تمامی مسلمانان و شما و ما مشرک هستیم. گفت چگونه؟
💠 گفتم درون حجر اسماعیل قبر اسماعیل و هاجر است و ما در انجام طواف، دور حجر اسماعیل طواف میکنیم پس درواقع دور قبر طواف میکنیم.
🔺بن باز سکوت کرد و جوابی نداشت که بدهد.
◀️ بعد گفتم:ما روایت داریم که رسول خدا فرمودند: جعلت لی الارض مسجدا و طهورا؛ زمین برای من محل سجده و طهلرت قرار داده شده است یعنی آنچه که بر روی آن تیمم صحیح است، سجده هم صحیح است. آیا روی فرش تیمم صحیح است تا سجده هم بر آن صحیح باشد؟
حال اگر شیعه روی یک قطعه خاک ( مهر) در مسجد پیامبر سجده کند مامورین شما با خشونت و لگد آن خاک ( مهر) را پرت می کنند!!؟
👈 در اینجا نیز بن باز جوابی نداشت که بدهد و سکوت کرد. در این هنگام یک عالم مصری به کمک بن باز شتافته و موضوع بحث را تغییر داد.
📚منبع: مصاحبه با علامه عسکری قدس سره در برنامه #دیدار_با_فرزانگان سال ۱۳۸۰ ه ش. به نقل از کتاب #مرزدار_مکتب_اهل_بیت_علیهم_السلام .
@vaghfeahlebeyt
🔊افق دید یک عالم دینی چگونه باید باشد؟
💠علامه سید مرتضی عسکری «ره» :
🔷 ما مسلمانانی در آفریقا داریم که اصلا از اولاد ائمه اطهار علیهم السلام هستند اما اسم شیعه را نمی دانند. یکی از آن ها یک وقت با من برخورد کرد و شیعه شد و رفت و تشیع را آنجا منتشر کرد. بله ما به نشر عقاید شیعه کمک نمیکنیم.
🔷ما باید از همه امکانات از روشنایی خورشید گرفته تا نور ماه استفاده کنیم تا اعتقادات شیعه را تبلیغ کنیم، اما در این زمینه کوتاه آمدیم.
📝اینکه عالمی مانند علامه عسکری با دست خالی و به تعبیری با جیب خالی اینقدر تحقیق و مطالعه و پژوهش داشته که میدانسته در چه دنیایی زندگی می کند و در دنیا از آفریقا و اروپا و ...چه خبر است بسیار نکته مهمی است و می تواند برای ما الگو باشد.
🔷ایشان یک وقتی می فرمودند من برای دیدن یک نسخه خطی از کتابی به لندن رفتم، مسئول آن کتابخانه که به چند زبان مسلط بود مرا می شناخت!
🖋ولی ما چقدر از اطرافمان در اقصی نقاط دنیا اطلاع داریم.
📰به نقل از مجله اخبار شیعیان شماره 10
@vaghfeahlebeyt
🏴فراسیدن شهادت امام موسی کاظم علیه السلام را خدمت شما همراهان گرامی تسلیت عرض مینماییم.
"السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمَقْتُولُ الشَّهِيدُ
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ وَ ابْنَ وَصِيِّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلايَ مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ"
@vaghfeahlebeyt
@Farsna.mp3
5.44M
🎙روضه | به سیاهچال زندان چه خوش است شور و حالم...با نوای محمود کریمی
@vaghfeahlebeyt
✅ جایگاه امام #کاظم علیه السلام در نزد مخالفین ایشان و علمای اهل #سنّت ؛👇👇
1⃣ «ابو حاتم» درباره امام كاظم عليه السّلام مى گويد: « مورد وثوق، راستگو و يكى از امامان مسلمين است».
📚تهذیب التهذیب ج 10 ص 240
2⃣«خطيب بغدادى» حضرت را چنين توصيف مى كند: « او بخشنده و بزرگوار بود به او خبر مى رسيد كه شخصى او را [با زبان] آزار مى دهد.
حضرت كيسه اى حاوى هزار دينار براى او مى فرستاد. گاهى مى شد كه كيسه هاى سيصد و چهارصد و دويست دينارى را در [ميان مردم] مدينه توزيع مى كرد. هرگاه مانند كيسه هاى موسى بن جعفر [عليه السّلام] به كسى مى رسيد او را بى نياز مى كرد».
📚تاریخ بغداد ج 13 ص 27
3⃣توصيف حضرت كاظم عليه السّلام را در بيان «ابن صبّاغ مالكى» چنين مى خوانيم: «مناقب و كرامات آشكار و فضايل و صفت هاى خيره كننده او گواهى مى دهند كه او از آسمان شرافت برآمد و از آن فراتر رفت، اوج شايستگى ها را درنورديد و به ستيغ آن رسيد، سرورى در برابر او قد خم كرد و او آن را مركب خود گرداند و در بهره هاى بزرگوارى به داورى نشست و برگزيده آن را انتخاب كرد و نيك برگزيد».
📚الفصول المهمه ص 217
4⃣«سبط ابن الجوزى» حضرت موسى بن جعفر عليه السّلام را چنين توصيف مى كند:
« موسى فرزند جعفر، فرزند محمد (باقر)، فرزند على بن الحسين، فرزند على بن ابى طالب، كنيه اش «ابو الحسن» و به كاظم، مأمون (به امانت شناخته شده)، پاكيزه و سرور ملقب بود و به دليل عبادت و شب زنده دارى اش، بنده صالح خدا خوانده مى شد».
📚تذکره الخواص ص 312
5⃣«كمال الدين، محمد بن طلحه شافعى» درباره امام كاظم عليه السّلام مى گويد:
« او امام گرانقدر، عظيم الشأن، بزرگ و كوشا در اجتهاد، به عبادت و بندگى خداوند بلند آوازه، بر امر بندگى مواظب و در كرامتها مشهور است. شب را به نماز و عبادت و سجده به درگاه خدا سپرى مىكرد و روز را به صدقه دادن و روزه دارى به شام مىرساند. به سبب بردبارى فوق العاده و چشم پوشى از آنان كه در حق وى ستم روا داشته و دست تطاول به سوى او دراز مىكردند «كاظم» خوانده شده است. او بدكردارى نسبت به خود را با نيكى به بدكردار و ظلم ظالم در حق خود را باگذشت از او جبران مىكرد. «عبد صالح» خوانده مى شد، زيرا بسيار عبادت مىكرد. مردم عراق او را «باب الحوائج الى الله» (دروازه برآمدن حاجات در درگاه الهى) مى خوانند، چراكه نيازهاى خود را با وسيله قرار دادن او به درگاه الهى برآورده مىديدند. كرامتهاى او حيرت انگيز است و گوياى اين است كه او نزد خداوند از جايگاهى راستين و فناناپذير برخوردار است».
📚مطالب السوول ص 83
@vaghfeahlebeyt
✅ جایگاه امام #کاظم علیه السلام در نزد علمای مکتب خلفا
🔸ادامه 👇👇
6⃣«احمد بن يوسف دمشقى قرمانى» امام را چنين تعريف كرده است:
« او امام گرانقدر، يگانه عصر و حجت [بر مردم] است. شب را به نماز و بندگى صبح نموده و روز را به روزه شام مىكرد. از آنرو «كاظم» خوانده مىشود كه بى حد و حساب بردبار بوده و با كسى كه به حضرتش بدى مىكرد، راه گذشت در پيش مىگرفت. نزد مردم عراق به «باب الحوائج» معروف است، زيرا هر نيازمندى كه به درگاه او عرض نياز برده، نوميد بازنگشته است ... كرامات آشكارى از او ديده مىشود و مناقب خيره كننده اى دارد. از آسمان شرافت برآمد و از آن فراتر رفت و اوج شايستگى ها را در نورديد و به ستيغ آن رسيد».
📚اخبار الدول ص 112
7⃣«محمد بن احمد ذهبى» در توصيف امام موسى بن جعفر عليه السّلام مى نويسد:
« [امام] موسى از بهترين حكيمان و از بندگان پرهيزگار خدا بود.
مرقد او در بغداد (كاظمين امروز) شناخته شده است. در سال 183 ق. در 55 سالگى زندگى را وداع گفت».
📚میزان الاعتدال ج 3 ص 209
8⃣عبد المؤمن شبلنجى»، امام كاظم را چنين توصيف مى كند:
« موسى كاظم رضى اللّه عنه عابدترين اهل زمان خود، دانشمندترين، بخشنده ترين و بزرگوارترين آنان بود. جوياى احوال فقيران و بينوايان مدينه مى شد و شبانه درهم و دينار و ديگر نيازمندى هاى زندگى را براى آنان مىبرد و آنان منبع اين بخششها را نمىشناختند. پس از وفات آن حضرت بود كه از خاستگاه اين كمكها آگاه شدند»
📚نور الابصار ص 218
9⃣ابن حجر نیز می نویسد ؛
« موسی الکاظم وارث علم و معرفت و کمال و فضل پدرش بود ، به او کاظم می گفتند به خاطر کثرت گذشت او از دیگران و حلم ورزیدن او ، و در نزد اهل عراق به باب قضاء الحوائج در نزد خدا معروف بود و او عابدترین مردم زمان خودش و عالمترین و بخشنده ترین آنها بود »
📚الصواعق المحرقه ص 121 ط البابی بحلب
0⃣1⃣یافعی نیز در مورد امام علیه السلام می گوید ؛
« او صالح و جواد و حلیم و کبیر القدر و مقام بود و به خاطر عبادت و سعی و تلاشش در بندگی خدا ، عبد صالح خوانده می شد و بخشنده و کریم بود »
📚مراه الجنان ج 1 ص 394
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
@vaghfeahlebeyt
هدایت شده از حرم حضرت فاطمه معصومه س
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ
◾️سینه زنی - کربلایی سید رضا #نریمانی
◾️ شب شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
◾️ حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🔷🔸💠🔸🔷
با انتشار و تبلیغ کانال آستان مقدس، شما هم میتوانید خادم افتخاری #صحن_مجازی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها باشید.
کانال رسمی آستان مقدس #حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
@astanqom
✅ شفای علامه عسکری در دوران کودکی به عنایت باب الحوائج امام موسی کاظم علیه السلام
🔺حضرت علامه می فرمودند: در ایامی که در سامرا بودم به مرض حصبه مبتلا شدم و هرکجا من را در آنجا برای معالجه بردند، مفید واقع نشد.
🔺 مادرم مرا از سامرا به کاظمین برای معالجه آوردند و در آنجا نزدیک صحن مطهر یک اتاق در مسافرخانه تهیه و در آنجا به معالجه من پرداختند.
🔺این معالجات مؤثر واقع نشد و من بیهوش افتاده بودم. وقتی از معالجه پزشکان کاظمین مایوس شدند یک روز به بغداد رفته و یک دکتری که پیرو مکتب خلفا(اهل تسنن) بود ؛ برای من به کاظمین آوردند.
👈 همین که دکتر سنی مذهب؛ نزدیک بستر من آمد و می خواست مشغول معاینه شود من در اتاق، احساس سنگینی کردم و بی اختیار چشمم را باز کردم دیدم #خوکی بر سر من آمده است.
بی اختیار آب دهان خود را به صورتش پرتاب کردم.
🔺او گفت : چه می کنی؟ چه میکنی ؟ من دکترم... من دکترم!
نسخه ای را تهیه کرد و مؤثر واقع نشد.
من لحظات آخر عمرم را سپری می کردم.
🔺تا اینکه دیدم حضرت عزرائیل وارد شد. با لباس سفید و بسیار زیبا و خشرو و خوش منظره و خوش قیافه پس از آن #پنج_تن علیهم السلام حضرت رسول اکرم و حضرت امیر المومنین و حضرت فاطمه زهرا و حضرت امام حسن و حضرت امام حسین علیهم السلام به ترتیب وارد شدند. و همه نشستند و به من تسکین دادند و من مشغول صحبت کردن با آنها شدم وآنها نیز مشغول گفتگو با هم بودند.
💠 در این حال که من به صورت ظاهراً بیهوش افتاده بودم دیدم مادرم پریشان شده و از پله های مسافرخانه بالای بام بالا رفته و رو به گنبد حضرت #موسی_بن_جعفر کرده و عرض کرد: یا موسی بن جعفر من به خاطر شما بچه ام را اینجا آوردم شما راضی هستید بچه ام را اینجا دفن کنند ومن تنها برگردم؟
💠 همین که مادرم با حضرت موسی بن جعفر مشغول تکلم بود دیدم آن حضرت به اتاق ما تشریف آوردند. و به #رسول_خدا عرض کردند: تقاضای #مادر #این_سید را بپذیرید.
🔺حضرت رسول الله صل الله علیه و آله و سلم رو کردند به جناب عزرائیل و فرمودند برو تا زمانی که خداوند مقرر فرماید. خداوند به واسطه #توسل_مادرش عمر او را تمدید کرده است ما هم می رویم ان شاءالله برای موقع دیگر.
💠 مادرم از پله ها پایین آمد و من نشستم و آنقدر از دست مادرم عصبانی بودم که حد نداشت و به مادرم گفتم: چرا این کار را کردی؟
🔺من داشتم با پیامبر امیرالمومنین و حضرت فاطمه و حسنین علیهم السلام می رفتم و شما آمدی جلوی ما را گرفتی و نگذاشتی حرکت کنیم....
@vaghfeahlebeyt
#یاورِاسلام
#سرپرستِ_پیامبر
#پدر_فاتحِ_خیبر
✅ علامه عسکری ره :
حضرت ابوطالب علیه السلام بیشتر از همه گذشتگان و همعصران خود، به آفریننده جهان اقرار داشت و بر این عقیده استوار بود. ایشان برای وجودخالق هستی دلیل و برهان میاورْد.
📚 عقایدالاسلام در قرآن کریم؛ جلدسوم ؛ بخشِ موضع گیری های اجداد پیامبر و حضرت ابوطالب در مقابل گسترش بت پرستی در مکه.
🏴 فرارسیدن ۲۶ رجب سالروز وفات حضرت ابوطالب علیه السلام، برتمامی محبین امیر المؤمنین علی علیهالسلام تسلیت باد.
@vaghfeahlebeyt
✅ به مناسبت ۲۶ رجب سالروز وفات حضرت ابوطالب علیه السلام 👇
🔺سفارش های واپسین حضرت عبدالمطلب به فرزندش حضرت ابوطالب
🔸عبدالمطلب: سفارش من به تو در مورد نور چشمم محمد(صل الله علیه و آله و سلم ) است. تو شأن و منزلت او را نزد من میدانی، پس او را به تمام معنا گرامی بدار. شبانه روز تا زنده ای از او جدا مشو.
💠 خدا را، خدا را درباره ی حبیب خدا.
حضرت ابوطالب که از گذشته های دور ، مهربان ترین و دلسوزترین عموهای پیامبر، نسبت به حضرت بود؛ عرضه داشت: مال و جانم فدای محمد( صل الله علیه و آله و سلم ).
من با دشمنانش می جنگم و دوستانش را یاری میدهم.
📚 منبع: کتاب عقاید اسلام در قرآن کریم جلد ۳ صفحه ۳۰۸ علامه عسکری
🏴🏴🏴🏴
@vaghfeahlebeyt
📝 بشارت تورات به بعثت پیامبر اکرم« صل الله علیه وآله وسلم»
💠 این دعای خیری که موسی ، مردخدا، پیش از مردن بر بنی اسرائیل خواند و گفت: خداوند از سینا برآمد و از ساعیر نورافشان شد و از کوه فاران آشکار گشت و با او هزاران نفر از پاکان در دست راستش شریعتی آتشین است. مردمان را دوست داشت ، همه پاکان در دست او هستند . آنانکه به او نزدیک ترند ، تعلیم او را میپذیرند. موسی ما را به سنتی فرمان داد که میراث جماعت یعقوب باشد.
📗 باب ۳۳ از سفر تثنیه تورات
شرح متن توسط استاد محقق علامه عسکری
🔷 آنکه از غار حراء در فاران ظهور کرد و سپس با ده هزار نفر به سرزمین فاران ( یعنی مکه) آمد ؛ خاتم الانبیاء محمد صل الله علیه و آله و سلم است.
🔷 اهل کتاب این نص را در عصر حاضر تحریف کردند تا بشارت تورات به بعثت خاتم انبیاء را کتمان کنند.
🔷 او به مکه در می آید در حالی که ده هزار نفر از مقربان با اویند ؛
این همان ده هزار نفر سپاهیان رسول الله در فتح مکه هستند.
آری به سبب همین بشارات است که خدای متعال درباره اهل کتاب آیه ۱۴۶ سوره مبارکه بقره را نازل کرده است
📑 عقاید اسلام در قرآن کریم ج ۲ ص ۳۲
@vaghfeahlebeyt