5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بازگشت پیرمرد غیرتی به ایران... 💐
فیلم صحبت های ایشان مقابل تروریست ها، در فضای رسانه ای عرب زبانان دنیا پیچیده است
سیدعباس عراقچی در حکمی، «محمد رضا رئوف شیبانی» را بهعنوان نماینده ویژه خود در امور سوریه منصوب کرد. در این حکم بر ضرورت حفظ یکپارچگی سرزمینی و تمامیت ارضی سوریه و نیز احترام به اراده و خواست مردم سوریه در تعیین سرنوشت خود بدون دخالت و حضور خارجی تاکید شده و به وی ماموریت داده شده است با همه طرفهای ذیربط، از جمله کشورهای دوست در منطقه، برای ایفای مسئولیت محوله رایزنی کند.
✍ دکتر رئوفشیبانی سال ۸۵ و در دوره جنگ ۳۳ روزه سفیر ایران در لبنان بود. از مهر ۹۰ و با آغاز بیداری اسلامی و تحولات سوریه تا سال ۹۶ که اوج رخدادهای سوریه بود، سفیر ایران در دمشق بود. وی از سال ۹۸ و ۹۹ سفیر و سفیر آکردیته ایران در تونس و لیبی بود که در سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰ تحولات مهم سیاسی و نظامی در لیبی و تونس رخ داد. وی همچنین در زمان جنگ اخیر رژیم در لبنان سرپرست سفارت ایران در لبنان بود و اکنون عهدهدار یکی از پیچیدهترین پروندهها در دستگاه سیاست خارجی شده است. سوابق رئوف شیبانی نشان دهنده تعامل گسترده وی با بازوی نظامی برون مرزی کشور است که باعث هماهنگی بیش از پیش دیپلماسی و میدان در پرونده سوریه خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در لس آنجلس، 8 خانه متعلق به مقامات نظامی اوکراین در جریان آتش سوزی سوخت. ارزش کل اموال تخریب شده به حدود 90 میلیون دلار می رسد. بعد بپرسید که جنگ در اوکراین چرا ادامه پیدا میکند! جنگ برای عدهای مانند چاه ویل یا شاید هم گاو شیرده باشد که آوردههای بسیاری دارد! آنهایی که خود و خانوادهشان دور از آتش جنگ نشسته و به آن میدمند ولی نمیدانند که روزی دامن خودشان را هم میگیرد. آنچه در آتش سوخت آه خشم و نفرت پدران مادرانی بود که فرزندانشان برای منافع آنگلوساکسونها و یهودیها در جنگ کشته شدند....
@SyrianKhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️کمبود تجهیزات آتشنشانی در آمریکا!
▪️گفته میشود برای خاموش کردن آتش سوزی گسترده در کالیفرنیا، نهادهای ایالتی با کمبود شدید تجهیزات مواجه هستند. این کمبودها به گونهای است که بر اساس تصاویر منتشر شده در فضای مجازی برخی از شهروندان و نیروهای امدادی با کلاه سطل و هر وسیلهای که در اختیارشان باشد تلاش میکنند با آتش مقابله کرده و از گسترش آن جلوگیری کنند. کمبود تجهیزات آتشانی در ایالت بزرگ مانند کالیفرنیا که تولید ناخالص آن گفته میشود به اندازه چندین کشور اروپایی است سوالات بسیاری را پیرامون چرا این مسئله به وجود آورده است.
▪️برخیها میگویند که بسیاری از این تجهیزات در قالب کمکهای آمریکا بر جنگ علیه روسیه راهی اوکراین شده و امروز که آمریکا خود گرفتار بحران شده تجهیزات کافی برای خاموش کردن آتش وجود ندارد. اگر این مسئله درست باشد و واقعاً دموکراتها دست به چنین اقدامی زده و تجهیزات مهم و حیاتی آتش نشانی کبر زندگی و حیات مردم این کشور گره خورده است رای جنگ با روسها فرستاده باشند، پس وای به حال آنها... اگر این خبر واقعیت داشته باشد آن مسئلهای که بارها به آن اشاره کردم که میزان کمکهای آمریکا برای جنگ علیه روسیه بسیار بیشتر از رقمهای اعلامی است اینجا خودش را نشان میدهد...
@SyrianKhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چی فکر می کرد چی شد!
#جهنم_در_آتش
#آتش_در_جهنم
🔷آیا بازدارندگی ایران کاهش یافته است؟
🔸 علیزاده:
علیزاده: بحث را با اشاره به فضای پرتنش میان ایران و اسرائیل آغاز میکند. او حمله 7 اکتبر اسرائیل به ایران و عدم واکنش ایران تا ژانویه را مطرح میکند. این سکوت، به باور او، باعث برداشت ضعف ایران در میان تحلیلگران غربی شده است. علیزاده شایعاتی را نقل میکند که ایران ممکن است واکنش نظامی خود را پیش از ورود ترامپ به کاخ سفید نشان دهد تا تأثیر بر انتخابات آمریکا مطرح نشود. او از براتی میپرسد که آیا گزینه نظامی میان ایران و اسرائیل یا آمریکا در کوتاهمدت ممکن است؟
🔹 براتی:
خطر جنگ همیشه وجود دارد، اما شرایط فعلی پیچیدهتر از آن است که به درگیری مستقیم منجر شود. سیاست ایران بر اصلاح محاسبات دشمن استوار بوده، اما مشکلات داخلی و تحریمها توانایی ایران را محدود کردهاند. بااینحال، بازدارندگی ایران کاملاً از بین نرفته و اقدامات برای اصلاح محاسبات دشمن ممکن است در آینده انجام شود.
🔸 علیزاده:
چرا ایران تاکنون محاسبات دشمن را اصلاح نکرده است؟ آیا سیاست مقاومت ایران که عامل بازدارندگی بود، هنوز کارایی دارد؟
🔹 براتی:
سیاست مقاومت همچنان فعال است. حمله به عینالاسد نشان داد که ایران توانایی ضربهزدن به دشمن را دارد، اما این اقدامات با احتیاط طراحی شدهاند تا به جنگ گسترده منجر نشوند.
🔸 علیزاده:
آیا تصویر ضعف ایران که توسط رسانههای غربی ساخته میشود، میتواند به واقعیت تبدیل شود و خطر جنگ را افزایش دهد؟
🔹 براتی:
این تصویرسازیها بخشی از جنگ روانی است و بیشتر جنبه روانی دارد تا واقعی. تهدید ایران برای اسرائیل و آمریکا همچنان وجود دارد، اما اگر این تصویر ضعف در ذهن ایرانیان تثبیت شود، خطر جنگ افزایش مییابد.
🔸 علیزاده:
تحریمها و فشارهای داخلی چگونه بر بازدارندگی ایران تأثیر گذاشتهاند؟
🔹 براتی:
تحریمها توان ایران را تحلیل بردهاند، اما بازدارندگی ایران همچنان وجود دارد. سیاست مقاومت، هرچند با چالشهایی مواجه است، هنوز یکی از عوامل کلیدی در معادلات منطقهای است.
🟠 جمعبندی:
این گفتگو به بررسی فضای پرتنش میان ایران و اسرائیل، اثرات داخلی و خارجی بر سیاستهای ایران، و خطرات احتمالی جنگ میپردازد. براتی بر پایداری سیاست مقاومت و بازدارندگی ایران تأکید دارد، درحالیکه علیزاده بر تأثیرات داخلی و روانی تحریمها و شایعات رسانهای تأکید میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸در مجلس اجماع وجود ندارد، برخی نمایندگان کمیسیون اقتصادی موافق افزایش نرخ ارز هستند!!
اینها همان کسانی هستند که موافق افزایش قیمت بنزین و حذف ارز ترجیحی بودند که به دنبالش آن فجایع در کشور رُخ داد.
🔹بدون اجرای حکمرانی ریال و قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مبارزه با پولشویی نمیتوان ارز را تکنرخی کرد.
📌لیست بانک ها افتتاح حساب وکالتی ثبت نام ایران خودرو
🔺 برای شرکت در طرح فروش فوقالعاده ایرانخودرو در تاریخ ۲۳ دی ۱۴۰۳، متقاضیان باید حساب وکالتی با موجودی ۳۰۰ میلیون تومان نزد یکی از بانکهای عامل افتتاح کنند.
🔺مهلت افتتاح حساب وکالتی از ۲۳ دیماه تا ۳۰ دیماه تعیین شده است. پس از افتتاح حساب وکالتی، متقاضیان تا ۷۲ ساعت فرصت دارند درخواست خود را در سامانه فروش ایرانخودرو ثبت کنند.
لیست بانکهای عامل برای افتتاح حساب وکالتی به شرح زیر است:
بانک تجارت
بانک صادرات
بانک ملت
بانک رفاه کارگران
بانک پارسیان
بانک شهر
بانک سپه
بانک آینده
بانک قرضالحسنه مهر ایران
پست بانک
بانک سینا
بانک دی
بانک گردشگری
بانک توسعه تعاون
مؤسسه اعتباری ملل
بانک ملی
بانک سرمایه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥الحاق یک هزار فروند پهپاد به سازمان رزم ارتش
🔻 گرهگشایی از مشکلات اقتصادی برنامه میخواهد نه FATF
🔹گرهگشایی از مشکلات اقتصادی کشور به برنامه نیاز دارد نه پذیرش FATF و اصرار بر مذاکره؛ بنابراین اصرارکنندگان بر این مسائل، شفاف بگویند کدام کار را میخواستند انجام بدهند که به FATF و مذاکره نیاز دارد؟
🔹کسانی که مدعی هستند به بن بست رسیدهایم و مشکلات را فقط میتوان از طریق مذاکره با آمریکا حل کرد توضیح بدهند که همان موقع هم که تحریم و FATF اندک اعتباری داشت؛ کشور چه کارهایی را خواسته انجام بدهد که نشده و حالا میخواهند با مذاکره یا پذیرش یک سازوکار مالی منسوخ و از رده خارج، چه مشکلی را حل کنند؟
🔹همان موقع (تا قبل از دهه میلادی جاری) که این ابزارها، اندک اعتباری داشت؛ برخی مسئولان گفتند که FATF مشکلات را حل میکند و با همین بهانهتراشی، مسائل اساسی کشور را معطل کردند، در حالی که دولت سیزدهم بدون FATF واکسن وارد کرد و نفت فروخت و پولش را هم وصول کرد.
🔹حسن روحانی؛ رئیسجمهور وقت برای ربط دادن واردات واکسن به برجام و FATF گفته بود: «مگر واکسن سوهان قم است» و حتی حل آب خوردن را به برجام و مذاکره متصل کرد اما دولت سیزدهم، اثبات کرد بدون آنها هم مشکلات قابل رفع است.
🔹کشور در دولت قبل، بدون FATF و با وجود تحریمها، فروش نفت را از ۶۰۰ هزار بشکه به یک میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه رساند. یکی از دلائل موفقیت دولت سیزدهم در فروش نفت و واردات واکسن، علاوهبر اراده جهادی و جوانی و جوان احوالی، متنوع شدن ابزارهای پرداخت در جهان امروز بود.
🔹دورانFATF و تحریم با وجود ابزارهای مالی جدید تمام شده است. تحریم کالایی هم با وجود عرضهکنندگان و خریداران بسیار در جهان و شرکتهای تشکیل شده بر اساس نظامات جدید اقتصادی و مالی، سالهاست که پایان یافته اما کشور ما گرفتار مدیران تاجرنمایی است که توان یک کارمند ساده را هم ندارند چه برسد به تاجران واقعی بخش خصوصی. مدیرانی که سواد الکترونیکی آنها از حد «کلیک» فراتر نمیرود اما همچنان اصرار دارند بر مقدرات کشور، حکمرانی کنند. گرهگشایی از مشکلات اقتصادی کشور به برنامه و اراده اجرای آن نیاز دارد نه پذیرش FATF و اصرار بر مذاکره.
🔹منطق دولتهای مدعی اصلاحطلبی که اغلب ناکارآمد بودهاند بر این اساس اگر FATF نیز کمکی به مسیر رفع تحریم و حل مسائل میان ایران و غرب نکرد، معاهده، توافق یا سازوکار بیتاثیر دیگر یا بحث انتقال پایتخت، فیلترینگ و... را پیدا میکنیم تا افکار عمومی را از ناکارآمدی و بیبرنامگی دولت منحرف کنیم. / کیهان
🔴دور جدید فروش محصول ایرانخودرو به روش فوقالعاده و پیشفروش
🔹در طرح ثبت درخواست خرید ایرانخودرو، دو محصول سورنپلاس XU7P و ۲۰۷ با موتور TU3 به صورت فروش فوقالعاده با موعد تحویل ۹۰ روزه و خودروهای دناپلاس دستی با موتور EF7P، دناپلاس اتوماتیک، راناپلاس، سورنپلاس XU7P و ۲۰۷ دستی سقف شیشهای به صورت پیشفروش با موعد تحویل چهار تا هشت ماهه عرضه میشوند.
🔹این طرح، شامل متقاضیان عادی، مشمولان طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و مشمولان جایگزینی خودروهای فرسوده است.
🔹متقاضیان عادی از یکشنبه ۲۳ دیماه تا ساعت ۲۴ روز ۳۰ دیماه مهلت دارند نسبت به وکالتی کردن حساب خود با موجودی ۳۰۰ میلیون تومان نزد بانکهای عامل عنوان شده در متن بخشنامه ثبت درخواست خرید، اقدام کنند.