شاکری: اروپا میخواهد بدون خیس شدن شنا کند/ اینستکس "مخلوق افلیج" است
مجید شاکری با تأکید براینکه اینستکس اساساً ساختار ضعیفی دارد و مانند مخلوق افلیجی است،گفت: آنچه در اینستکس انجام شده فوق العاده نمادین است.
مجید شاکری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره موضع ایران برای اقدامات اروپایی ها در اینستکس، اظهار داشت: اروپاییها بعد از یکسال و چندماه از خروج آمریکا از برجام هنوز اظهار می کنند که دنبال راهحلی برای همکاری با ایران هستند.
وی افزود: در ابتدای خروج امریکا از برجام این بحث مورد توجه بود که از طرفهای درگیر برجام بین چین و اروپا کدام یک باید پیشران باشد؛ هرچند رویکرد وزارت خارجه نشان داد که دولت بنا دارد برجام را با اروپا پیش ببرد.
این کارشناس اقتصادی درباره مهمترین ایراد ساختار اینستکس گفت: ساختار اینستکس در چهارچوب تحریم آمریکاست و این یک اشکال بزرگ است.
شاکری ضمن تأکید براینکه اینستکس عملاً محدود به غذا و دارو است، تصریح کرد: این طور نیست که بگوییم در آینده حوزه سرویس دهی اینستکس گسترش پیدا می کند.
وی با اشاره به اینکه اینستکس ساختار بسیار ضعیفی دارد و اصلاً جذاب نیست، افزود: از نظر فنی و اقتصادی ساختار اینستکس خیلی ضعیف است و همراستا با تحریمهای آمریکاست. درحالی که اروپا می تواند راههای متعدد دیگری برای ادامه برجام انتخاب کند.
این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه راه های دیگری برای اروپا وجود دارد که هزینه تحریم پذیری بالایی برای امریکا دارد، گفت: اروپا می توان گزینه همکاری با شرکتهای دولتی و ملی را برای ایران بکار گیرد.
شاکری استفاده از فضای ویژه چین توسط اروپا را راهکار دیگری به جای اینستکس عنوان کرد و افزود: اروپا می خواهد بدون خیس شدن شنا کند.
وی با طرح این پرسش که الان باید ایران اینستکس را پس بزند یا بپذیرد گفت: قطعاً باید اینستکس از سوی ایران رد شود آنچه از سوی اروپا دراین حوزه انجام شد فوق العاده نمادین بود؛ اینستکس می توانست مشروط به FATF و تحریمهای امریکا نباشد.
این کارشناس اقتصادی ضمن تاکید براینکه منابع اینستکس یک خط اعتباری حداقلی است که نه قوام دارد و نه دوام! ادامه داد: شاید برخی نگاه سیاسی به اینستکس دارند ولی این افراد باید توجه داشته باشند که این موضوع کاملاً اقتصادی و فنی است و باید بدون عینک سیاسی به آن نگاه کرد.
🔷🔶 ( @amoofidel ) 🔷🔶
💥 شر مرسان!!!
🔻چند روز قبل آبادان و أروندکنار بودم. برخی از اتفاقاتی که دیدم غم و غصهای غریب به دلم نشاند.
قبل از جنگ أروندکنار حدود ٣٠ هزار نفر جمعیت داشت، اما الان که حدود ۴۰ سال از جنگ گذشته، جمعیت به حدود ١٢ هزار نفر کاهش پیدا کرده است!
مردم هم میتوان گفت خسته و از آمال و آرزوهای خود ناامیداند. از خیلی جریانات رنجور هستند و متاسفانه با وجود غنی بودن شهر، أکثر مردم در فقر به سر میبرند.
🔻همه اینها در حالی است که شهر أروند کنار و حومه آن از جهت ثروت غنی میباشد. یادم میآید در زمان جنگ، این مناطق آنقدر نخل خرما داشت که اشعههای نور خورشید به سختی به زمین میرسید و سایه همهجا را فراگرفته بود؛ اما امروز دریغ از یک نخل سبز و برافراشته...
🔻در مناطق جنوب همه شرایط برای مهیا شدن یک نخلستان بزرگ آماده است و تنها چیزی که یافت نمیشود مدیریت صحیح است. دشتهای وسیع، صاف و حاصلخیز، آب شیرین أروند، نهرهای ١۵ گانه علیشیر، بلامه، خلیفه، مچری و... همه و همه آمادگی نخلستانهای بزرگی را دارد که نه تنها کشور خودمان را از جهت خرما تأمين میکند، بلکه میتواند این خرما را به بسیاری از مناطق برون مرزی هم صادر کند.
🔻امروزه کشور ما به شدت از ضعف مدیریت رنج میبرد. کسی نیست این مردم رنج کشیده را حمایت کند، ساماندهی کند و چرخه اقتصاد را به حرکت درآورد.
🔻متأسفانه همین داستان غمانگیز، در شهرهای دیگر نظیر آبادان، شادگان، خرمشهر، سوسنگرد، بستان و... هم جاری است. این همه سرمایه در کشور نهفته است و مردم باید فقر و بیکاری رنج ببرند. در نشستهایی که با مسئولین این مناطق داشتیم، همه آنها ضمن قبول کردن این مشکلات معتقد بودند حل این معضلات یک مسئول انقلابی، جهادی و صاحب برنامه را میطلبد.
🔻باید دست یاری به همدیگر دهیم و هر شخصی در هر نقطه این کشور، تمام تلاش خود را به کار ببندد و برای آبادانی منطقه خویش تلاش کند. گروههای انقلابی جهادی و خصوصاً جوانان وظیفه سنگینتری دارند. از مسئولین و مدیران ناکارآمد دولتی بخاری بلند نخواهد شد؛ خودمان باید ضعف آنها را جبران کنیم و به آنها بگوییم:
" مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان"
🔰 #حسین_جلالی
⭕️ هشدار درباره پدیده نوظهور آخوند سلبریتی و حزباللهیهای سوسول!
🔻 چند سالی است که شاهد پدیدهی نوظهور آخوند سلبریتی و حزباللهیهای سوسول در بدنه جوان مذهبی جامعه هستیم که منش و رفتار آنها توسط مرعوب شدگان در برابر فرهنگ غرب و یا نان به نرخ روز خوران تبدیل به یک نوع سبک زندگی به اصطلاح اسلامی شده است که با توجه به "الناس على دین ملوكهم" در دوران روحانی مچکریم با شیب تند رو به اوج گرفتن است.
🔻متولیانی که با بسنده کردن ظاهری به ریش و انگشترِ عقیق و یقهی بسته کار را تمام شده تلقی میکردند بستر را برای به وجود آمدن طیفی در قشر جوان مذهبی با لیدری آقازادهها هموار نمودند که باعث شد افراد بی کفایتی صرفا با ظاهری اسلامی آن هم با پوششهای مذهبی مارک و برند گران قیمت که بدون کرم ضد آفتاب هم بیرون نمیآیند در پست سوگلی برخی مسئولین امر مشغول مثلا خدمت شوند.
🔻این روحانیون و حزباللهی نماها با مسائل مختلف به شدت عوام زده برخورد میکنند آن هم نه عوام دنیای حقیقی بلکه عوام دنیای مجازی و به جای اینکه دغدغهشان اسلامی کردن مردم و جامعه باشد کمر همت به مردمی یا به عبارت دقیقتر عرفی کردن اسلام بستهاند. زیستگاه اصلی این موجودات فعلا شبکههای اجتماعی است لذا باید مراقب بود که دامن جریان اصیل حزب اللهی و روحانیت انقلابی به این لکهی ... آلوده نشود.
📝#حسین_کاوه
@fatemiyoon110
لیست امید اصلاحطلبان و چوبی که لای چرخ طرحهای ضدفساد میگذارند
برخی نمایندگان که به ایراد نطقهای بیخاصیت جنجالی شهره هستند در تازهترین اقدام خود با امضای نامهای خطاب به هیئترئیسه مجلس تقاضای مسکوت گذاشتن طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان را خواستار شدند. چند روز پیش بود که از سوی برخی نمایندگان اصلاحطلب، نامهای به هیئترئیسه مجلس ارائه شد تا طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان برای ۴ ماه مسکوت بماند؛ نامهای که اکثر امضاکنندگان آن از فراکسیون امید بودند؛ از پروانه سلحشوری و غلامرضا حیدری تا بهروز نعمتی، قاسم میرزایینکو و احمد مازنی. اکنون و پس از چند روز، آنچه بیش از هر نکتهای خودنمایی میکند، این است که این طرح پیش از اجرا، از چهره واقعی برخی مدعیان اصلاحات پرده برداشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تاراج منابع ملی با سوء تدبیر
کریمی قدوسی نماینده انقلابی مجلس مجلس :سال گذشته ۱۸ میلیارد #دلار و ۶۰ تن طلا به بهانه تنظیم بازار #ارز از خزانه کشور خارج شد؛ توسط آقای سیف و به دستور مستقیم آقای #روحانی ؛ کار غیر کارشناسی که علت اصلی سقوط ارزش پول ملی و التهابات اقتصادی کنونی است.
🌀تغییرات خزنده، آرام و تدریجی و مخاطبان غرق در بیتفاوتی
💠به لباس جدید مارک جیکوبز یکی از معروفترین طراحان لباس دنیا دقت کنید. روسری بر سر مردان!، به سیگار در دست دختران چادری در تصویر توجه کنید. به اظهارات نماینده زن مجلس توجه کنید که درباره نداشتن حجاب در ایران میگوید «وقتش میرسد».
💠بنا بر تغییر سبک زندگی است. آزادیهای یواشکی،دختران خیابان انقلاب،حجاب سلبریتیها،مانتوهای شیشهای و...در کنار کمکاریهای جدی فرهنگی و مذهبی تکمیلکننده پازل تغییر اجتماعی و فرهنگی درایران است.
💠جنگ نرم آرام، تدریجی،زیرسطحی،پایدار و بادوام است.هدف آن تغییر باورها و اعتقادات است و چنانچه این تغییر صورت پذیرد، بازگشت به حالت اولیه به راحتی امكانپذیر نیست.
💠تا حالا فکر کردهاید چطور فرهنگ جامعه تغییر میکند و ما آن را میپذیریم؟یا تغییرات سبک زندگی چگونه رخ میدهند؟ سهم ما (مردم، مسوولان، تصمیمسازان و...) در تحقق این تغییرات چقدر است؟
💠جنگ فقط خوردن خمپاره روی خانههایمان نیست.از خانههایمان مهمتر،#باورهایمان است که بمباران شده است.میتوان تسلیم بود،میتوان هوشمند.
#معصومه_نصیری
مدرس سوادرسانهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️وقتی تحلیلگر سیاسی، مجری منوتو را سنگ روی یخ میکند...
🔻اپوزیسیون و شبکه های فارسی زبان خارجی، در راستای تحقق سیاستهای ترامپ علیه ایران، با تمام توان سعی در القای این دروغ دارند، که مذاکره مجدد با آمریکا، به نفع ایران است! و آمریکاییها دوستدار ملت ایران هستند!!!
دقیقا همان خطی که روزنامههای زنجیرهای داخلی و اصلاحطلبان پی گرفتهاند!
یادمان نمیرود نقش این شبکههای خارجی را در روی کار آمدن دولت غربگرا و لیستهای تَکراری.... و اما یک سوال: آیا هماهنگی خاصی بین رسانههای فارسی زبان خارجی، با رسانههای اصلاحطلب وجود دارد؟!
🔴 قاطعیت دولت ترامپ در قبال ایران نتیجه عکس داشته است
🔹ترامپ حدود یکسال پیش با تحمیل تحریمهای اقتصادی به ایران تا زمانیکه تهران با یک توافق جدید با محدودیتهای بیشتر موافقت کند، از برجام خارج شد و مجدداً تحریمهایی را علیه تهران وضع کرد.
🔹با اینحال، ایران تسلیم نشد و علاوه بر ساقط کردن پهپاد آمریکایی، فعالیتهای هستهای خود را که پیش از این طبق برجام محدود شده بود از سر گرفت و تأکید کرد ذخایر اورانیوم غنیشده ۳.۶۷ درصدیاش به زودی از سقفی که در توافق هستهای تعیین شده بود، عبور خواهد کرد.
🔹اقدامات اخیر دولت ترامپ علیه ایران از جمله وضع تحریمهای جدید، حملات سایبری و تهدید ایران به استفاده از نیروی نظامی در صورت حمله ایران، نمایانگر قاطعیت واشنگتن برای آوردن ایران به میز مذاکره است اما تحقیقات نشان میدهد قاطعیت بیش از حد نتیجه معکوس دارد.
🔹ایران تا زمانیکه اطمینان حاصل نکند هرگونه توافق با آمریکا به صلح پایدار منتهی میشود، حاضر به پذیرش محدودیتها نخواهد بود و با توجه به اظهارات جنگطلبان مقامهای دولت ترامپ، بعید است ایران به چنین اطمینانی برسد.
📝 #واشنگتن_پست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۳۰ سال است مملکت دست باند شماست، باز هم ژست طلبکاری به خود میگیرید؟!
🔺صفایی فراهانی: دلیل کارآیی نداشتن #مجلس، قیف تنگ #شورای_نگهبان است!
✍ گویا جماعت اهل "تَکرار" وقیحتر از آنند که پاسخگوی حمایتشان از دولتِ جناب روحانی و #لیست_امید باشند؛ درحالی بعد از بهانههای واهی همچون #دولت_قبل و #دولت_پنهان، اینروزها به "اختیارات محدود" و "شورای نگهبان" رسیدهاند که اساساً دستاورد شوراهای شهرشان (که انتخاباتش بدون نظارت شواری نگهبان برگزار میشود)، جز عوض کردن نام چند خیابان در تهران، بیشتر فساد مالی و اخلاقی در شهرهای دیگر بوده و دولتشان نیز (که امروز از ذیل تا صدرش در اختیار اصلاح طلبان است) جز رکود، گرانی و نابسمانیِ بازارهای ارز، طلا، مسکن، خودرو و...، دستاورد دیگری نداشته است!!
#مدعیان_پوچ_اندیش
#مهدی_قاسم_زاده
اینستکس؛ تصویر محو یک شبح
✍️ اینستکس در واقع امر، حتی یک شبح هم نیست. تصویری محو از چیزی است که وجود خارجی ندارد. روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از منابع اروپایی نوشته که خط اعتباری مد نظر اروپا در اینستکس، "چند میلیون یورو" است. این تنها خبر درباره حجم مالی ادعایی است.
🔹چند میلیون یورو حتی در مبادلات مالی بین دو کشور، عددی ناچیز و غیر قابل اعتناست؛ چه رسد به مبادلات میان ایران و کل اتحادیه اروپا. اما صرف نظر از این واقعیت، رقمی مشخص نشده، چون وجود خارجی ندارد. فقط می توان گفت "چند میلیون یورو"، یعنی یک تا نه میلیون یورو!
♦️این رقم، چه قدر ارزشمند است؟ کافی است بدانیم رقم قراداد سایپا و پژو سیتروئن برای تولید خودرو 300 میلیون یورو بود. همچنین قیمت انواع هواپیمای ایرباس، بین 75 تا 430 میلیون دلار می باشد (هر یورو معادل 1/13 دلار). یا مثلا برای خرید یک بازیکن فوتبال در اروپا، ارقامی بین 25 تا 220 میلیون یورو لازم است.
🔹در همین حال، خانم موگرینی مقارن با #تعطیلات آخر هفته اروپا گفته است "اینستکس #در_حال_پردازش اولین تراکنش و اولین معامله است. هفت کشور اروپایی به ما و سه کشور که این سازو کار را ایجاد کردهاند (آلمان، فرانسه و انگلیس) خواهند پیوست".
♦️اولین تراکنش چیست؟ قابل راستی آزمایی است؟ چه نوع معامله ای است که قابل احصا و باز نمایی نیست؟ چه کمیتی را شامل می شود؟
🔹ثانیا اگر قرار باشد چند میلیون (یک تا 9 میلیون) یورو را میان 10 کشوری که خانم موگرینی می گوید، تقسیم کنیم، متوسط سهم تجارت هر کشور با ایران چه قدر می شود؟ بین 100 هزار تا حداکثر 900 هزار یورو! با این ارقام، بیش از چیپس و پفک و شکلات، چیز دیگری هم می توان خرید؟
♦️بماند که اروپایی ها نمی خواهند به تعهد خرید نفت و برداشتن تحریم های مالی و بانکی طبق برجام عمل کنند. بلکه وعده می دهند در صورت فروش نفت ایران به کشورهای غیر اروپایی، آنها پول نفت را از کشور ثالث گرفته و در ازای آن، منحصرا غذا و دارو به ایران بفروشند.
🔹البته یک شرط کوچک (!) دیگر هم دارند که در صورت تحقق، می توان امید داشت اینستکس از روی کاغذ به عالم واقعیت بیاید: مشروط بر این که معامله کذایی، به هر دلیل مشمول تحریم آمریکا نشود و گرنه اروپا تصریح دارد که به هیچ وجه نمی خواهد با تحریم های آمریکا درگیر شود؛ و لو در برجام تعهد کرده باشد.
🔹شما بگویید؛ با این تصویر محو و موهوم و سراب آلود می توان باور کرد که اروپا کمترین اراده ای برای انجام تعهدات خود و احیای برجام دارد؟!
#محمد_ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ماهیت و حقیقت #اینستکس به بیان خیلی ساده که همه ایرانیان باید بدانند!
🔴مدرک تحصیلی غیرمرتبط ۴۱ مدیر ارشد صندوق بازنشستگی و شرکتهای تابعهاش افشا شد
♦️بررسی ها تایید میکند لیست ۴۱ نفره مدیران شرکتهای صندوق بازنشستگی کشوری در بنگاههایی فعالیت میکنند که هیچ ارتباطی بین مدرک تحصیلی و شغلشان وجود ندارد. مثلا یک دامپزشک عضو هیات مدیره کفش ملی است یا فردی که لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارد عضو هیات مدیره صنایع غذایی پیچک است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ❤️امیر سرتیپ دوم حسینی، فرمانده دژبان کل ارتش پس از آنکه دو شهید گمنام را به خاک سپرده، خاک آلود و گریان در کنار امیر دریادار سیاری بر سر مزار آنها نشسته است.
⛔️ لحظه شماری آمدنیوز برای حمله آمریکا به ایران!
آمدنیوز با تمسخرِ توان نظامی ایران و ایجاد جو روانی برای جنگی کردن اذهان عمومی، چند هدف را دنبال میکند:
1️⃣تطهیر آمریکا و توجیه تحرکات و حضور نظامی اش در منطقه در اذهان ایرانیان
2️⃣شرطی سازی افکار عمومی و ترساندن مردم از سایه جنگ و درنتیجه تحمیل مذاکره مجدد با آمریکا(همان چیزی که ترامپ و متحدانش میخواهد)
3️⃣خنثی کردن شکست بزرگ آمریکا در سرنگون کردن پهپاد جاسوسی آمریکایی و درنتیجه بزرگنمایی از توان نظامی آمریکا
4️⃣و دست آخر تئوریزه کردن این گذاره در اذهان عمومی که «تنها راه نجات از وضع موجود، حضور آمریکا در ایران است، چه با مذاکره و چه با جنگ»
⚠️ خائنان به ملت، مشغول کار بر روی اذهان مردماند
🔴چرا از شفافیت میترسند؟
دکتر زاکانی با سه دوره سابقه نمایندگی از مهندس #زنگنه با ۳۲ سال سابقه وزارت دعوت به مناظره کرده ؛ اگر ریگی در کفش وزیر نفت نیست، بپذیرد تا اطلاعات پروندههایی چون #کرسنت، توتال و موضوع خانم #نفوذی و ۱۶ مدیرکذایی! شفاف برای جامعه مطرح شود و مردم به ارزیابی بهتری دست یابند.
•سید محمد حسینی•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتـی با هیجده چـرخ از روی #تاجزاده رد میشی :))
فقط قیافه زاکانی 😂😂
#میکس
#فتنه۸۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برای اولین بار منتشر میشود؛
پشت صحنه بعضی از قسمتهای #رو_در_رو
پخش فصل سوم برنامه "رو در رو" نیز انشاءالله به زودی آغاز خواهد شد.
@rudarru57
⚪️اف22، تلاش ناکام برای اعتبارسازی تهدید
▫️یک نکته را در مورد ورود 12 فروند جنگنده اف22 خدمت شما دوستان عرض کنیم. این جنگنده پیش از این هم در منطقه حضور داشت و همانگونه که در یکی از مستندهای پدافند هم مشخص شد و ما تصویر آن را در کانال کار کردیم، این جنگندهها با وجود توانایی رادارگریزی اما از چشم رادارهای ما دور نمانده و همواره در رصد دقیق پدافند قدرتمند کشورمان قرار داشته و از این به بعد هم قرار خواهند داشت.
▫️ما بر روی همه پایگاههای نظامی در منطقه اشراف اطلاعاتی و بصری داریم، اینگونه نیست که همه قدرت ما در کشف و شناسایی جنگندهها یا هر هواگرد دیگری از طریق سامانههای پدافندی باشد، بلکه ما به دلیل وجود تهدید و با درس گرفتن از برخی جنگهای دیگر در سطح جهان در طول دو دهه گذشته تدابیر ویژهای را برای مقابله با هر تهدیدی در پیش گرفته و این مساله دیگر برای ایران عادی شده است.
▫️اف22 جنگنده بسیار قابلی است، در این مورد هیچ شکی نیست. اما حضور آن در این شرایط در منطقه ما، مانند حضور ب52 است و عملا در برابر ایران کارایی ندارد. اگر بپذیریم که این جنگنده، یک جنگنده برتری هوایی است که قرار است در برابر نیروی هوایی یک کشور متخاصم قد علم کند و آسمان را در اختیار بگیرد در برابر ایران کارایی نخواهد داشت چرا که در دکترین دفاعی ما، این پدافند است که حرف آخر را میزند و کسی به فکرش هم خطور نمیکند که با بضاعت نیروی هوایی ایران بخواهیم با امریکاییها در آسمان درگیر شویم.
▫️حضور این جنگندهها، حتی در تعداد بیشتر هیچ تغییری در توازن قوا ایجاد نخواهد کرد، بلکه خرج کشورهای عرب منطقه را که پرداخت هزینههای حضور امریکاییها را تقبل کردهاند، افزایش خواهد داد. در دکترین دفاعی ایران، هر پایگاه هوایی که از آنجا جنگندهای بلند شود، هدف موشکباران شدید قرار خواهد گرفت، کما اینکه اف22 هر چه رادار گریز باشد، برای پدافند زمینی رادارگریز نخواهد بود و قدرت کشف آن وجود دارد و وقتی هم کشف شد، آن وقت با سایر جنگندهها تفاوتی ندارد.
▫️با این اوصاف باید یادآور شد که در هر جنگی (که به باور من و بسیاری دیگر از آنهایی که دستی بر آتش دارند در این شرایط روی نخواهد داد) اف22، اف35، ب52 هیچ تغییری در واقعیت نبردها ایجاد نخواهند کرد، بلکه در کاخ سفید عدهای در تلاش هستند تا با افزایش حضور نظامی در منطقه به تهدید نظامی اعتبار بدهند. این برای ما که آماده هر پیشامدی هستیم نکته چندان پیچیدهای نیست و توان برخورد با آن داریم.
▫️در شرایطی که دشمن سعی دارد به هر شکل ممکن دامنه تهدید را به داخل کشور کشانده و پس سرنگونی پهپاد بلندپروازش اینگونه تلقین کند که هنوز هم عزم جنگ دارد، این ضرورت احساس میشود که بخش آگاه جامعه و بخش وطنپرست رسانهای کشور نسبت به این موارد و خبرها شفافسازی کرده و مردم را در جریان دقیق و صحیح اطلاعات و توانایی چنین حضوری قرار دهند.
▫️باید گفت در طول بیش از دو ماه گذشته همه تلاشهای طرف امریکایی برای اعتبارسازی تهدیدها راه به جایی نبرده و اکنون تلاش دارد تا با آوردن جنگندههای بسیار باارزش و گرانقیمت خود به منطقه که آوازهای هم دارند این روند اعتبارسازی تهدیدات را ادامه دهند که باید گفت همه این تلاشها به دلیل ماهیت دکترین نظامی کشور ما عملا فاقد اعتبار بوده و نباید به آنها توجهی کرد.
@syriankhabar