#اسعداللهایامکم
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
ایام با سعادت ولادت امیرعوالم هستی، حضرت امیرالمومنین علیابنابیطالب علیه السلام بر فرزند عزیزش، حضرت مهدی علیه السلام و محبین حضرتش مبارک باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙بشنوید| مقام انبیا بالاتر است یا حضرت علی(ع)؟
@TebyanOnline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حافظ خبر نداشت جهان وقف مرتضی است
از کیسه خلیفه سمرقند داده است...
@Fars_Plus
▪️ویدئوی این آدم به عنوان «رئیس نظام پزشکی کاشان» داره پخش میشه و مردم رو از وضعیت درمانی کشور می ترسونه؛ درحالیکه سلطنتطلب خارج نشین هستند و در حال سربازی برای دشمن.
💬 علی رجبی
@Fars_plus
4_5836988760037787284.mp3
16.91M
♦️السلام علیک یا امیرالمومنین ع♦️
دوستان می دانند که بنده نه صدایی دارم نه درست بلدم بخوانم و نه این فایل کیفیت خوبی دارد.
لکن این قصیده ی فواد کرمانی در مدح امیرالمومنین را مدتی قبل در جمع دوستانی اهل دل و در منزل یکی از اولیاء الهی،از باب اطاعت امر خوانده ام.
امیدوارم عنایت مولی الموحدین علی علیه السلام و اثر نفس این دوستان شامل حال بنده و هر کس این مدح را می شنود،باشد.
باشد که بماند که گوشه ای مدحی برای حضرت سیدالاوصیاء ع خواندیم،که:
زَهره ی شیر شود پاره ،ز پاداری دل
اسد الله گر آید به هواداری دل
پ ن: این شعر حاوی مضامین بلند توحیدی با دقت های دقیق عرفانی است.فقط برای اهلش ارسال بفرمایید.
♦️المکتوبات فی النجف الاشرف
@sholeye_toor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرز امام جواد علیه السلام
#حجت_الاسلام_فرحزاد
@tezkar
✅ دوستان نگذاریم مکتب حاج قاسم در هیچ شرایطی فراموش شود ...
#کروناهراسی
#سردار_سلیمانی
#انتقام_سخت
🆔 @mashgh626
16.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ای قرار دل بی قرار
🌺آسمان و زمین هم زمان با ولادت فخر زمین و زمان ؛ علی بن ابیطالب(ع) در جشن و سرورند.
https://tn.ai/2218784
@Tasnimnews
✒نئولیبرالیسم در پس فاجعه تیان آنمن
روایت غالب غربی از کشتار معترضین چینی در میدان تیان آنمن این است که این فاجعه، برخوردی میان دانشجویان خواهان دموکراسی و دولت کمونیست چین در سال ۱۹۸۹ است.
اما نائومی کلاین در کتاب #دکترین_شوک، به خوبی نشان میدهد که آنچه معترضین میدان تاین آنمن را به خاک و خون کشید، کمونیسم نبود، بلکه نئولیبرالیسم بود.
دنگ شیائوپنگ رویای گذار چین به یک اقتصاد لیبرال سرمایهداری در عین حفظ قدرت سیاسی در دست اعضای حزب را در سر میپروراند. این بود که شاخصترین و جهانیترین چهره نئولیبرالیسم، یعنی میلتون فریدمن-مشاور آمریکایی ژنرال پینوشه دیکتاتور شیلی- را به چین دعوت کرد تا به مدیران چینی اصول بنیادی ایدئولوژی #اقتصاد_بازار را آموزش دهد.
طبق دستورالعملهای فریدمن، دولت پکن آزادسازی قیمتها، خصوصیسازی شرکتهای ملی، کاهش هزینههای اجتماعی دولت، آزادسازی واردات و گشودن درهای کشور به روی سرمایههای خارجی را آغاز کرد. در نتیجه اجرای این سیاستها، قیمتها سر به فلک کشید، موج بیکاری کشور را فرا گرفت و اعتراضات عمومی آغاز شد. مقامات پکن بار دیگر از فریدمن دعوت کردند که به چین بیاید و درباره کنترل این وضعیت، رهنمود دهد. توصیه فریدمن، تداوم پرقدرت مسیر نئولیبرالیسم بود...
مانند همه جای عالم که نئولیبرالیسم بدون خشونت پیاده نشده بود، ادامه اجرای توصیههای فریدمن نیاز به خشونت داشت. این بود که بیستم مه ۱۹۸۹ دولت چین حکومت نظامی اعلام کرد و اندکی بعد، تانکها برای سرکوب معترضان به نئولیبرالیسم به خیابانهای پکن ریختند. هرآنچه از اصلاحات نئولیبرالی باقی مانده بود، پس از حمام خون تیان آنمن با قدرت تمام اجرا شد. سرمایههای خارجی با شدت بیشتری وارد چین شدند و مناطق آزاد اقتصادی در اقصینقاط کشور ایجاد شد.
به نوشته کلاین، در این میان یک توافق برد-برد میان سران حزب کمونیست و سرمایهگذاران خارجی حاصل شد و ایده نئولیبرالیسم اقتصادی در کنار تمرکز قدرت سیاسی را محقق ساخت. بر اساس یک پژوهش، در سال ۲۰۰۶ نود درصد از میلیاردرهای چینی که با خصوصیسازی داراییهای ملی میلیاردر شده بودند، از فرزندان مسئولان حزب کمونیست بودند...
دولت چین امروز شعار سوسیالیسم با ویژگیهای چینی را سرمیدهد، اما نئولیبرالیسم بیرحمتر از این حرفهاست. یک جامعه بازارمحور در چین در حال شکلگیری است که شکافهای عمیق آن، به زودی شکست پروژه ایجاد ثروت در یک بخش و سپس سرریز آن به بخشهای دیگر را به نمایش خواهد گذاشت. تاریخ نشان میدهد هر تفکری رو به التقاط با نئولیبرالیسم آورده، در آن هضم شده است.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا