4_5911318039587981171.mp3
4.47M
🔊 #صوتی
📌 سبک #روضه #مناجات
📝•لااقل این جسم عریان مانده را دفنش کنین
🎤 سید رضا #نریمانی
▪️ #امام_حسین
☑️ کانال کربلایی سیدرضا نریمانی🏴
┈┉┅━❀💠❀━┅┉┈
@seyedrezanarimani13
┈┉┅━❀💠❀━┅┉┈
CQACAgQAAx0CVqk2ggACAz9fPaBMawEylL4PRNdRgMtSjeMmbQACIgcAAges6VG0wrBxFrFlqxsE.mp3
1.26M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اینجا بیمارستان المقاصد در بیت المقدس شرقی است و صهیونیستها داخل بیمارستان از گاز اشک آور استفاده کردند که باعث بدتر شدن حال بیماران شده
این تصاویر مربوط به روز جمعه است و طبق معمول توسط هیچ رسانه بین المللی غربی پوشش داده نمیشه چون باید صهیونیستها نایس و مهربان دیده بشن
💬 هاون مدیا
@Fars_plus
🔴آیلپ یا پروژه آمریکایی سازی جامعه عراق
⚫️امیر عاشور کیست و پروژه «ترویج همجنسبازی» در عراق را چگونه اجرا میکند؟ +عکس
💎 اخیرا شاهد فعالیتهایی از سوی «همجنسگرایان» در عراق هستیم که نشان از تدارک توطئه ای بزرگ دارد.جوانان و نهاد خانواده هدف اصلی هستند
💎عاشور متولد سلیمانیه کردستان اما در سوئد سکونت دارد
💎عمده فعالیت این گروه در «فیسبوک» و «توییتر» است
👉👉 mshrgh.ir/1089723
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شلتوکی، کارشناس مسائل نظامی و خبرنگار فارس: دوربردترین موشک بالستیک تاکتیکی دنیا در اختیار ایران است
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراض کارشناس عرب به وطن فروشی یک ایرانی در شبکه لندنی "الغد"
♨️ فیصل عبدالساتر تحلیلگر سیاسی در واکنش به اظهارات حسن هاشمیان علیه ایران گفت:
🔺 بعضی ها می خواهند آرزوهای خودشان را وارد تحلیل های سیاسی کنند. اینکه مهمانتان آرزوی نابودی ایران را دارد طبیعی است چرا که او به عنوان یک ایرانی پشت به ملیتش کرده و این مأموریت اوست
🔶 پ.ن: حسن هاشمیان با اصالتی ایرانی سالهاست از ایران خارج شده و اکنون ساکن واشنگتن است
💠گروه رسانه ای تیمورا
🆔 @Timoora
رهبر حکیم انقلاب اسلامی با چهار رویکرد «گفتمان سازی، ترسیم چشمانداز مطلوب، تحرک بخشیدن، نظارت راهبردی» تلاش میکنند در هر شرایطی کشور را به «پیشروندگی، پیش برندگی، خروج از انفعال و ایستایی» وادار سازند. این تدابیر بهنوبه خود نیازمند عزم ملی برای «فرهنگسازی، پیادهسازی، بازتولید و بهروزرسانی» هستند. سهگانه «اقتصاد مقاومتی، رونق تولید، جهش تولید» هم موجب قوی شدن بنیه کشور و افزایش تابآوری مردم و بالا بردن آستانه تحمل ملی در عرصههای مختلف میگردد و هم رفع استضعاف و محرومیتزدایی و خنثی کردن تهدید و فشار ظالمانه بیرونی را در پی خواهد داشت. البته در این حوزهها رعایت شش رکن اصلی اقتصاد مقاومتی و جهش تولید را باید مراعات نمود «درک و فهم صحیح از اقتصاد مقاومتی و جهش تولید و شرایط کشور، عدالت محوری، دانشبنیانی، درونزایی، برونگرایی، مردمی بودن». چنین روندهایی باید آنقدر در شبکۀ روشنگری و اطلاعرسانی تکرار شوند تا به مطالبه ملی و فرهنگ عمومی و باور همگانی تبدیل گردند ولی تاکنون این اتفاق در حد قابلانتظار نیفتاده و تمرکز روشنگری بر روزمرگی و خبرپراکنی موجب غفلت از مسائل و اقتضائات اصلی کشور میشود. رهبر حکیم انقلاب با تمرکز دادن به قوی شدن و جهش فرمودند: «علاج مشکل ما با دشمنان قویپنجۀ بیرحم بینالمللی این است که باید قوی بشویم». (16/11/98)
رهبر حکیم انقلاب اسلامی تصریح کردند: «بگذارید ما مجموعه عظیمی از نسل انقلاب اسلامی را در کشورمان شاهد باشیم که ازلحاظ سطح فهم، مسائل مدیریت، خدمترسانی، ایجاد عدالت و قیام به قسط، بهجایی رسیده باشد که ذهنهای معمولی بشر به آنجا نرسیده و باید از او الگو بگیرند». (10/5/98) در این راستا چهار اقدام مهم را بهموازات هم دنبال کردن «تقویت و توسعه شرکتهای دانشبنیان، گفتمان سازی مدیریت جهادی و منزلت افزایی گروهها و هستههای جهادی، مطالبۀ دیپلماسی اقتصادی، بودجۀ بدون نفت با اصلاح اساسی ساختار بودجه کشور». اگر همه عناصر خدوم و دستگاهها در این زمینه اهتمام جدی داشته باشند معجزه رخ خواهد داد. باید تلاش مضاعف بیوقفه شکل بگیرد که شش ضلع قدرت و توان نرم جمهوری اسلامی پابهپای هم تقویت شوند: «آرمانها، مردم، نظام، دشمنشناسی و دشمنستیزی، فناوری، روابط الهامبخش بینالمللی». تعلل، توقف و تردید در هر یک از این امور روند قوی شدن را با اخلال مواجه خواهد کرد. البته از برخی ظرفیتهای کمنظیر پنهان هنوز استفاده لازم نمیشود و در این زمینه باید اهتمام راهبردی و اقدامات عاجل صورت پذیرد و از دستگاههای ذیربط مطالبه شود: 1- صنعت گردشگری و ایرانگردی که هم امنیت و هم تولید ثروت میآورد 2- تعامل و همافزایی دستگاههای حاکمیتی 3- سپردن بسیاری از میدانها به جوانان و مردم و کاهش تصدیگری دستگاههای حاکمیتی 4- تصویرسازی صحیح و مستند از واقعیتها و حقایق کشور و مقابله اقناعکننده و پر شدت با جنگ روایتها و تصویرسازی نادرست دشمن و عوامل مزدور 5- استقرار و تکمیل چرخۀ صحیح و کارآمد «برنامهریزی، اجرا، راهبری، اقدام اصلاحی. همه این امور منشور امیدوار کنندهای را ترسیم میکند که باید با نگاه جامعه به همه ابعاد آن توجه داشت. برخی جلسات و محافل نیز تنگنظری و کوتاه بینی خاصی به اعضا و مخاطبان خود دارند که آنها را از دید جامع و تحلیل راهبردی و منشورهایی که پیدرپی از سوی رهبری حکیم ارائه میشوند، باز میدارند.
⭕️حق وتو مضاعف آمریکا؛ علیه ایران و شورای امنیت!
🔺آمریکا چگونه مکانیسم ماشه را فعال خواهد کرد؟
🔹آمریکایی ها معتقدند هرچند از برجام خارج شده اند، اما به موجب بند 10 قطعنامه 2231 که در تایید و پشتوانه برجام صادر شد، آمریکا از موسسان برجام است و همچنین براساس این بند کشورهای عضو به استفاده از مکانیسم حل اختلاف در برجام صرفا «تشویق» شده اند و هیچگونه «الزامی» وجود ندارد. لذا آمریکا به استناد بند 10 قطعنامه 2231 حق استفاده از مکانیسم ماشه را برای خود قائل است.
🔹آمریکا مدعی است با استناد به بند 10 قطعنامه به دلیل اینکه جزو تاسیس کنندگان برجام بوده و نام این کشور ذکر شده و همچنین در هیچ جای دیگر قطعنامه شورای امنیت قید نشده که کشوری در صورت خروج از برجام، از دایره مشارکت کنندگان حذف می شود، بنابراین به عنوان «مشارکت کننده» حتی اگر از برجام خارج شده باشد می تواند از ظرفیت قطعنامه 2231 در فعال سازی مکانیسم ماشه استفاده کند.
🔹در ادامه نیز آمریکا برای فعال کردن مکانیسم ماشه به بند 11 قطعنامه 2231 استناد می کند و به دلیل عدم ماهیت الزام آور بند 10 و عدم انحصار بند 11 در ارجاع شکایت به کمیسیون مشترک برجام، می تواند راسا درخواست خود را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه دهد و تمامی تحریم ها و قطعنامه های لغو شده را بازگرداند.
🔹اگر تفسیر آمریکا از قطعنامه 2231 و عنوان «مشارکت کننده» پذیرفته شود، راجع «ادامه لغو تحریم ها» در شورای امنیت رای گیری می شود که با وتو هر عضو از جمله آمریکا، حداکثر 30 روز تمامی تحریم ها و قطعنامه های لغو شده قبلی باز می گردد.
🔹اما چالش اساسی این است که آمریکا با اینکه چین و روسیه و سه کشور اروپایی با تفسیر او از قطعنامه 2231 مبنی بر «مشارکت کننده بودن» آمریکا و تبعا فعال سازی مکانیسم ماشه مخالفند، چگونه می تواند این مسیر را طی کند و سرانجام این چالش حقوقی به کجا ختم خواهد شد؟
🔹براساس ماده 27 منشور سازمان ملل که مربوط به شیوه تصمیم گیری در شورای امنیت است، در بند 2 این ماده آمده است که موضوعات مطرح شده در شورای امنیت اگر آیین نامه ای( شکلی) باشند شورا با اکثریت اعضا یعنی 9 رای موافق تصمیم می گیرد و در بند 3 این ماده نیز آمده است اگر موضوعات غیرآیین نامه(ماهوی) باشند تصمیم شورا با اکثریت 9 رای و موافقت اعضای دائم( اعمال حق وتو) انجام می گیرد. رای ممتنع عضو دائم نیز رای موافق شمرده می شود.
🔹بحث تفسیر متن قطعنامه 2231 و مشارکت کننده بودن یا نبودن آمریکا بسیار روشن است یک موضوع آیین نامه ای بدون حق وتو اعضاست. از طرفی امروز آمریکا یک گزارش یا اطلاعیه به عنوان مشارکت کننده برجام به شورای امنیت ارائه داده است. آمریکا بدبینانه ترین حالت را درنظر گرفته است، اگر چین و روسیه یک قطعنامه آیین نامه ای ارائه کردند مبنی بر اینکه آمریکا «مشارکت کننده» در برجام نیست و نمی تواند از مکانیسم ماشه استفاده کند، تکلیف چیست؟ چین و روسیه مدعی می شوند موضوع «عدم مشارکت کنندگی» آمریکا از نوع آیین نامه ای است، و در مقابل آمریکا نیز حتما استدلال می کنند این یک موضوع غیرآیین نامه ای و تابع حق وتو اعضاست.
🔹لذا در شورای امنیت ابتدا رای گیری می شود که آیا موضوع آیین نامه ای یا غیرآیین نامه ای است؟ طبق رویه شورای امنیت رای گیری درباب آیین نامه ای یا غیرآیین نامه ای بودن موضوعات، خود یک امر غیرآیین نامه ای و مشمول حق وتو اعضاست. لذا آمریکا ابتدا یکبار از حق وتو خود استفاده می کند و موضوع را غیرآیین نامه ای می کند.(وتو اول) سپس با غیرآیین نامه ای شدن موضوع قطعنامه پیشنهادی چین و روسیه، مجددا از حق وتو خود استفاده می کند و موضوع «عدم مشارکت در برجام» را رد خواهد کرد(وتو دوم) و خواهد توانست با «مشارکت کننده» قلمدادشدن خود، مکانیسم ماشه را فعال کند. به این عمل استفاده از قدرت «وتو مضاعف» یا «دابل وتو» نیز می گویند.
🔹آمریکا وارد یک قمار سنگین شده که در این کارزار نه تنها حیثیت خودش در خطر است، بلکه خدشه ای اساسی به رویه های شورای امنیت سازمان ملل و حق وتو وارد خواهد کرد. طی دهه های گذشته اعضای شورای امنیت از وتو مضاعف استفاده نکرده اند، این اقدام آمریکا با هدف شکست ایران و بازگشت تحریم های شورای امنیت، موجب نقض عرف دهه های گذشته شورای امنیت خواهد شد و احتمالا با این اقدام زین پس تصمیم گیری های شورای امنیت دچار تحول می شوند و در آینده نزدیک نیز باید شاهد اعمال حق وتو مضاعف توسط بقیه اعضای دائم شورای امنیت علیه آمریکا نیز باشیم.
🔹گویا ترامپ می خواهد هزینه خسارت های احتمالی بعدی در شورای امنیت را بپذیرد، ولی در این پرونده علیه ایران بصورت کاملا یکجانبه پیروز شود.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
🔺متن کامل یادداشت را در لینک زیر بخوانید👇
https://www.nasimonline.ir/Content/Detail/2360291/
✅ @haallaj
⭕️چرا اروپا با مکانیسم ماشه مخالفت کرد؟
🔹پس از شکست آمریکا در تصویب قطعنامه ای در شورای امنیت سازمان ملل جهت تمدید تحریم تسلیحاتی ایران، سرانجام آمریکا رسما مکانیسم ماشه را فعال کرد
🔹در این میان تمامی طرف های برجام اعم از چین و روسیه و همچنین تروئیکای اروپایی با اقدام آمریکا در فعال سازی مکانیسم ماشه مخالفت کردند. اما به راستی چرا کشورهای اروپایی با اقدام دولت ترامپ مخالفت کردند؟
🔹تروئیکای اروپایی در بیانیه رسمی خود پس از اعلام فعال سازی مکانیسم ماشه توسط آمریکا می نویسد: «ما نمیتوانیم از این اقدام که با تلاشهای فعلی ما برای حمایت از برجام سازگاری ندارد حمایت کنیم.»
🔹در حالی تروئیکای اروپایی مدعی تلاش برای حمایت و حفظ برجام شده است، که آنها هیچکدام از تعهدات 11 گانه خود ذیل ضمیمه دوم برجام اعم از تضمین فروش نفت و تسهیلات بانکی عمل نکرده اند و حتی وعده حداقلی خود یعنی اینستسکس یا همان سازوکار نفت در برابر غذا را هم محقق نکرده اند و طی این سال ها همسو با راهبرد فشارحداکثری آمریکا تمامی تحریم های ثانویه آمریکا را رعایت کرده و اخیرا هم با طراحی آنها پرونده ایران را به شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی برده و علیه ایران قطعنامه صادر کرده تا زمینه ارسال پرونده ایران به شورای امنیت مهیا شود.
🔹لذا کشورهای اروپایی همانند سال های گذشته کماکان سعی دارند با وعده های پوچ، ایران را در برجام و با حفظ تعهدات و نظارت های بی سابقه نگه دارند و از آن سو خود نیز به هیچ تعهدی پایبند نباشند تا از طریق برجام بتوانند زمینه مهار ایران و همچنین گسترش برجام به حوزه های موشکی و منطقه ای استفاده کنند.
🔹کشورهای اروپایی که به دنبال ریاست جمهوری جوبایدن دموکرات هستند، تلاش دارند ایران را در برجام نگه دارند تا با روی کارآمدن جوبایدن پروژه مهار ایران که بصورت کاملا دقیق و بلندمدت در برجام طراحی شده بود را پیش ببرند.
🔹اروپا و دموکرات های آمریکایی به دنبال تمدید مدت دار تحریم های تسلیحاتی ایران هستند و از طرفی هم می دانند با وجود تحریم های ثانویه آمریکا حتی با لغو تحریم های تسلیحاتی ایران در عمل اتفاق خاصی نخواهد افتاد، از طرفی ظرفیت برجام در مهار ایران را می دانند و خروج ایران از برجام را به عنوان ضربه اساسی به پروژه مهار ایران می دانند لذا برای ادامه راهبرد خود یعنی استفاده از ظرفیت های تهدیدزا برجام چون مکانیسم ماشه، ظرفیت های کنترلی و نظارتی برجام، و همچنین ابزارهای متعدد در جهت گسترش برجام هسته ای به حوزه های موشکی، منطقه ای و حقوق بشر، حفظ برجام را ضروری می دانند.
🔹در جریان رای ممتنع سه کشور اروپایی به قطعنامه پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت جهت تمدید تحریم تسلیحاتی ایران نیز اروپایی ها در بیانیه ای برخلاف وارونه نمایی جریان غرب گرای داخلی صراحتا اعلام کردند، دلیل رای ممتنع آنها نه مخالفت با آمریکا و عدم تمدید تحریم تسلیحاتی ایران بوده بلکه به این علت بوده که به یقین رسیده بودند، قطعنامه پیشنهادی آمریکا با استقبال اعضای شورای امنیت روبرو نخواهد شد و نهایتا با وتو چین و روسیه مواجه خواهد شد.
🔹تروئیکای اروپایی در ادامه بیانیه اخیر خود پس از فعال سازی مکانیسم ماشه توسط آمریکا نیت پلید خود را آشکار می کند و می نویسد: «ما از ایران میخواهیم به منظور حفظ توافق تمامی اقدامات ناسازگار با تعهدات هستهای خودش را به عقب برگردانده و بدون تأخیر به پایبندی کامل توافق برگردد. همانطور که تا به حال در مقاطع مختلف از جمله در بیانیه مورخه ۱۹ ژوئن اعلام کردهایم ما به ویژه با توجه به اقدامات ثباتزدای ایران که بیوقفه ادامه دارند از تبعات انقضای تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران نگرانیهای جدی داریم.»
🔹دقیقا همین ادبیات را نیز در بیانیه سه کشور اروپایی پس از رای ممتنع به قطعنامه پیشنهادی آمریکا شاهد بودیم و در آنجا نیز ایران را ناقض قطعنامه 2231 دانستند و اعلام کردند نسبت به فعالیت های منطقه ای ایران چالش های جدی دارند که ایران باید پاسخگو باشد و همچنین از تمدید تحریم های تسلیحاتی ایران نیز استقبال کردند.
🔹لذا در اهداف و نیات میان اروپایی ها و آمریکا تفاوت ماهوی وجود ندارد طی سال های گذشته نیز کاملا همسو با راهبرد فشار حداکثری آمریکا عمل کرده اند. اروپایی ها در یک راه میانه به دنبال تمدید مدت دار تحریم تسلیحاتی ایران هستند به گونه ای که برجام نیز آسیب نبیند و از آن طرف تحریم های تسلیحاتی ایران نیز لغو نشود.
🔹هدف اروپا از حفظ برجام، پیشبرد پروژه مهار ایران از طریق برجام بدون اندک امتیاز و همچنین دادن پالس به وابستگان فکری خود در ایران است تا شبکه تحریف و بزک کنندگان غرب توانی کسب کنند تا بلکه با آمدن جوبایدن زمینه های ریل گذاری برجام های موشکی و منطقه ای آماده شود.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴التاجی خالی از نیروهای تروریستی آمریکا
ویدیوی از قدم زدن عراقی ها در پایگاه خالی التاجی پس از تخلیه نظامیان آمریکایی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مسیر برای پرواز از تهران به تل آویو در حال هموار شدن است...
#اقتدار_دفاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتشار برای اولین بار، صحبت های #سردارسلیمانی در جمع رزمندگان ایرانی شرکت کننده در عملیات #آزادسازی_البوکمال
🚨🚨 فیلمهای ترکیه، فراتر از ماهواره!!!
رسول شکری نیا کارشناس ارشد فضای مجازی و رسانه:
#فیلیمو با افزودن بخش فیلمهای ترکی دوبله شده، عملا" درنقش #شبکه_جم ظاهر شده است؟!
گردانندگان این هلدینگ در خلاء نظارت و برای جذب مخاطب اقدام به دوبله و پخش فیلمها و سریال های ترکی که عموما" موضوع عشق مثلثی،اجاره ای،فرازناشویی، خیانت، فساداخلاقی دارند را دردستور کار قرارداده اند؟!
✍افسارگسیختگی فضای مجازی و رسانهها در سایه بی نظارتی و بی کفایتی، حد ندارد!!
#سرطان_اصلاحات
YEKNET.IR - roze - shabe 4 moharram1399 - haj saeid haddadian.mp3
18.04M
🔳 #روضه سوزناک #محرم
🌴سحرگاهان ز کوی یار بوی عطر سیب آمد
🌴جواب ناله نیمه شب امَن یجب آمد
🎤حاج #سعید_حدادیان
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سیدالشهدا کدام یک از لشکریان دشمن را نفرین کرد؟
☑️ @Sh_Aviny
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ استاد رائفی پور
🔮 « حالا کرونا اومده شهر چرا سیاه پوش نشده؟ »
🏴 ما موظفیم که نگذاریم پرچم این عزاداری ها پایین بیاد، از ابتدا همین بوده شیعیان و محبان حضرت اجازه ندادن این علم بخوابد؛ روزهایی بوده که دستها قطع میشده برای زیارت اما این پرچم پایین نیامده و نخواهیم گذاشت پایین بیاید.
🔺پیشنهاد استاد: در کمترین حالت یک پرچم مشکی دَر ِخونه بزنیم و شبکههای اجتماعی رو به حسینیه تبدیل کنیم.
♻️ نشر حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️اشتباه محاسباتی و راهبردی امام حسین!!!
🔥شبهات محرم(۴)
❌چرا وقتی امام حسین(ع) خبر شهادت مسلم را شنید؛ باز هم اصرار به ادامه مسیر داشت؟!؟
📽استاد پورآقایی
#محرم
#ما_ملت_امام_حسینیم
💠هر روز یک شبهه محرم در
#گروه_رسانه_ای_تیمورا
🆔 @Timoora
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ #هشدار. حاوی صحنههای دلخراش
🔴ضجههای دردناک مادر فلسطینی برای نجات فرزندش
🔹تقلای کودک فلسطینی با دستی شکسته زیر فشار شیاطین صهیونیست و ضجه های مادرش که فریاد میزند او بچه کوچکی است ولش کنید.
🔸کاش ذره ای شرف و انسانیت داشتند آنان که دم از صلح و دوستی با این شیاطین میزنند
⚫️گروه رسانهای تیٖـمورا
⚫️ @timoora
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 یتیم نوازی حاج قاسم
🆔@ofogh_tv
«با وجود ضربه شدیدی که همه گیری به آمریکا وارد کرده است، واشنگتن حاضر نیست از نفرت تند خود از مسلمانان و هدف قراردادن ایران دست بکشد و به همین دلیل است که فشار نظام جمهوری اسلامی مثل همیشه ضروری است. ۷۰ سال پیش زمانی که تروریست های صهیونیست، فلسطین را تسخیر کردند،یک ایدئولوژی خشن😎
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
📮 #توییت
⭕️ حسن روحانی، رئیس جمهور:
🔹در حالیکه در دولت قبل تنها ۷۷۵ هزار واحد مسکن مهر به بهرهبرداری رسیده، در این دولت بیش از یک میلیون و سیصد هزار واحد مسکن مهر، تکمیل و در اختیار مردم قرار گرفته است.
🔹در طی ۷ سال، مجموعاً ۴.۵ میلیون مسکن توسط دولت در کل کشور ساخته شده است.
⭕️ محمد امینی رعیا، دکتری مدیریت گرایش سیاستگذاری و تصمیمگیری با اشاره به توییت حسن روحانی و با انتشار تصویر بالا نوشت:
🔹طبق گزارشی که سال ۹۳ با استناد به آمارهای وزارت راه و شهرسازی دولت یازدهم نوشتم، ۷۵ درصد از مجموع مراحل تولید ۲.۳ میلیون واحد مسکن مهر شهری در دولت قبل تکمیل شده بود. مثلا ۱.۴۷ میلیون واحد با ۹۵ درصد پیشرفت تحویل دولت یازدهم شد. مقایسه آمار بهرهبرداری، اثبات بیعملی خودتان است!
📌 آیا میدانید معنای کلمه ناهار چیست؟
🔹 دهخدا برای ما معنی میکند:
معنای کلمه ناهار در ادبیات فارسی
نا به معنای منفی و سلب کردن
آهار :به معنای خورش و غذا
ناهار به معنای: غذا نخوردن
وقت ناهار است یعنی وقت نخوردن است
یعنی زمانی که نخوردن موجب سلامتی بدن میشود.
🔹 به طور خلاصه باید گفت که در قرآن کریم تصریح شده است که غذای بهشتیان مشتمل بر دو وعده صبح و عشاء است و بنابر مصرّح احادیث شریف و نیز متن های علمی معتبر طبّ قدیم، ما هرگز وعده ای به نام ناهار نداریم و از اتّفاق مهمترین وعده غذایی شام است.
امّا با دو منطق ساده، ضرورت شام خوردن را توضیح می دهیم :
🔹 ضرورت شام خوردن بنابر منطق طبّ جدید:
بین ناهار امروز و صبحانه فردا چیزی حدود ۲۰-۱۸ ساعت فاصله است و در این مدّت بدن، غذای ناهار را کاملاً می سوزاند، انرژی لازم را استفاده و بقیه را ذخیره می کند. امّا در شب و به هنگام خواب قرار است کارهای مهمّی انجام شود؛ از جمله آنها ساختن بسیاری از هورمون های مورد نیاز بدن است که از اتّفاق، اعمالی بسیار انرژی بر هستند؛ ولی چون فرد شام نخورده است انرژی نقدی برای این کار موجود نیست و استفاده از انرژی ذخیره نیز یک فرآیند معمول و سهل الوصول نیست؛ بنابراین کسی که شام نمی خورد به تدریج دچار اختلالات هورمونی می شود.
🔹 به همین جهت هم هست که با مدّتی ادامه رژیم – حتّی در افرادی که شام خوردن را قطع نکرده اند؛ بلکه آن را کم کرده اند – و به ویژه در خانم ها، مسایلی چون اختلالات قاعدگی، ریزش مو، مشکلات پوستی، اختلالات روحی و روانی و کمبود انرژی و خستگی و … بروز می کند. این مشکلات در بین افرادی که رژیم می گیرند بسیار شایعند.
🔹 ضرورت شام خوردن بنابر منطق طبّ قدیم:
طبّ قدیم اعتقاد دارد که به هنگام خواب، حرارت غریزی بدن از سطح به داخل بدن می رود؛ به همین جهت هم هست که معمولاً فرد در خواب، سردش می شود و حتّی در فصل گرم هم نیاز به حدّاقل روانداز دارد. حرارت غریزی، با مهاجرت از سطح به داخل بدن شروع به هضم و جذب غذای موجود در دستگاه گوارش می کند و به همین جهت، صبح که بلند می شویم، حتّی غذای سنگین شام، هضم شده است؛
🔹 اتّفاقی که در مورد غذاهای طول روز و به ویژه ناهار کمتر می افتد. حال اگر دستگاه گوارش خالی از غذا باشد؛ این حرارت غریزی به خودهضمی مشغول می شود و در واقع، بدن، شروع به خوردن و سوزاندن خودش می کند، طبیعتاً چنین اتّفاقی می تواند باعث لاغری شود؛ امّا این رویداد، چیزی بیش از یک لاغر شدن معمولی است و در واقع بدن به طور کلّی تحلیل می رود که نتیجه آن اتّفاقاتی است که گفته شد.
🔹 بنابراین هر رژیم غذایی که در آن بر کم کردن یا قطع غذای مورد نیاز شب تاکید شود، از پیش شکست خورده است. بسیاری از افرادی که چنین رژیم هایی می گیرند متوجّه این عوارض می شوند؛ امّا برخی دیگر فقط از سبک شدن بدن خود راضی هستند و نمی توانند بین اتّفاقات ناگوار بدن خود و رژیمشان ارتباطی منطقی برقرار کنند. یک دلیل فطری بر صحّت نظر فوق آن است که تقریباً همه ما اگر ۲۰ سال هم شام را ترک کنیم باز تمایل به شام خوردن داریم و خلا آن را حس می کنیم؛ امّا با مثلاً چند روز روزه داری به نبود ناهار عادت می کنیم و حتّی از این وضعیت احساس رضایت داریم.
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
➡️ t.me/ravazadeh
16.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مداحی مهدی رسولی در هیئتثاراللّه با رعایت پروتکل بهداشتی
@Farsna -Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دفاع کارشناس مسائل خاورمیانه (حسن مرهج) در شبکه i24 اسرائیلی از ایران
🔹کارشناس سعودی : چرا از ایران دفاع میکنی ؟ مگر ایرانی هستی؟
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 یک قدم به جلو،کاخ سفید را حسینیه می کنیم
🌐اهتزاز پرچم امام حسین (ع) در نیویورک
این روز حضور در خیابانهای نیویورک را روز «امام حسین» یا «حسین دِی» میخوانند.