هدایت شده از میرزا عبدالرحمن (ابوطه)
🔴 پس از گذشت حدود سه سال از انتخابات ریاست جمهوری و رقابت این سه نامزد حال امروز هر سه نفر در راس قوای سگانه حضور دارند
این هم میدان خدمت، بسم الله ...
فقط قیافه حسن در مذاکرات سه نفره سران قوا دیدن داره روزی بود که هر دوی اینها رو بخاطر ریاست جمهوری میکوبید و تخریب میکرد و هیچ وقت فکرشم نمیکرد که یه روزی باید با این دو نفر بشینه سر میز مذاکره😉
#رئیسی
#قالیباف
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻دسترسی به واکسن کووید ۱۹ تا اواسط مرداد
🔹 برگزیده جایزه مصطفی(ص) از موفقیت در زمینه تولید واکسن برای مقابله با کووید-۱۹ خبر داد و گفت: تا اواسط مرداد (پایان جولای)، واکسن کووید ۱۹ در دسترس خواهد بود.
✅ @Rajanews
🔺تحرکات آمریکا و چند گمانه ضد و نقیض!
رویترز به نقل از چند مقام آمریکایی و پیمان ناتو آورده است که آمریکا نیروهای خود در افغانستان را زودتر از موعد مقرر بر اساس توافق با طالبان به 8600 نفر کاهش داده است. این شتاب آمریکا در نوع خود پرسشبرانگیز است و احتمالا علت آن به رغبت دونالد ترامپ مبنی بر خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان ربط داده شود. از این منظر میتوان توافق با طالبان را نوعی توجیهتراشی برای راهبرد آتی آمریکا در این کشور جنگ زده دانست. اما به نظرم به فرض صحت این گمانه، لازم است این تصمیم آمریکا را در قابی بزرگتر در سطح منطقه و قطعهای از یک پازل دید.
در کنار این رفتار آمریکا در افغانستان، دو ماهی است که زیر پوست بحرانها و تحولات منطقهای شاهد تحرکاتی مشابه در مناطق دیگر هستیم که هنوز انگیزه و هدف آنها مشخص نیست. در عراق، آمریکا چند پایگاه را تخلیه و به نیروهای عراقی تحویل داد و در کنار آن نیروهای خود را در دو پایگاه عین الاسد در الانبار و حریر در اربیل متمرکز کرد.
همچنین پنتاگون در هشتم می سامانه ضد موشکی پاتریوت و چندین جنگنده را از عربستان خارج ساخت. در توجیه این اقدام گفته شده که تهدیدات ایران کاهش یافته است. جالب اینجاست که آمریکا بر عکس این رویکرد در حال تثبیت حضور خود در شرق سوریه است.
فهم این رفتار متناقض آمریکا در سطح منطقه آسان نیست و همین مساله باعث خوانشها و گمانهزنیهای ضد و نقیضی شده است. ناظرانی خارج ساختن تجهیزات جنگی از عربستان و تخلیه برخی پایگاهها در عراق را در چارچوب زد و بندی پنهان با تهران میدانند و با اشاره به انتخاب مصطفی الکاظمی به نخست وزیری عراق که مورد حمایت دو طرف هم است، و تحولاتی در سوریه تلاش میکنند این گمانه را تقویت کنند و احتمالا این طیف در روزهای آتی نیز عدم برخورد آمریکا با نفتکشهای اعزامی به ونزوئلا را نیز به عنوان نشانه دیگری بیان کنند.
اما ناظران دیگری خارج ساختن نیروها از افغانستان، تجهیزات از عربستان و تخلیه برخی پایگاهها در عراق را نشانههای پیشینی از یک رویارویی نظامی احتمالی با ایران در آینده و قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سوم نوامبر میدانند و میگویند آمریکا تلاش دارد تا حد ممکن نیروهای خود را از تیررس واکنش ایران در صورت شروع خواسته یا ناخواسته یک درگیری خارج کند. این طیف، وضعیت داخلی آمریکا و تاثیر منفی آن بر شانس پیروزی ترامپ در انتخابات را انگیزهای کافی برای ایجاد تنشی بزرگتر در منطقه میدانند.
همچنین عدهای دیگر رفتارهای دو ماه اخیر آمریکا در مناطق بحرانی منطقه را متناسب شرایط جداگانه هر منطقه دانسته و به عنوان مثال خارج ساختن سامانه پاتریوت از عربستان را گامی انتقامی نسبت به تصمیم نفتی عربستان میدانند که به نظر چنین نگاهی ساده سازی مساله است.
در کنار گمانههای پیشگفته، تحلیلگرانی هم کلیت تحرکات اخیر نیروهای آمرکایی را همسو با سیاست دونالد ترامپ برای خارج ساختن نیروهای آمریکایی میدانند و مساله شیفت نقطه ثقل سیاست خارجی آمریکا از خاورمیانه به شرق آسیا برای مهار چین را مطرح میکنند.
واقعیت اما این است که صرف نظر از صحت و سقم این گزارهها و منطقی یا غیر منطقی بودن هر کدام از آنها، قدر متیقن این است که آمریکا قصد خروج از منطقه را ندارد و فعلا میتوان تحرکات اخیر نیروهای آمریکایی و جابجایی آنها را در چارچوب سیاست هدفمندتر کردن استقرار این نیروها در منطقه دانست، اما خروجی در کار نیست. آن زمان هم که ترامپ بازی خروج از سوریه را به راه انداخت، نگارنده بیان داشت که خروجی در کار نخواهد بود و چه بسا عکس آن اتفاق بیفتد.
دولت آمریکا که به تازگی طرح معامله قرن را برای حل یکجانبه و یک سویه بحران فلسطین به نفع اسرائیل مطرح و منطقه را وارد تنشی جدید کرده است، بعید است قبل از به سرانجام رساندن این طرح، اطمینان از آینده آن و عادی سازی کامل روابط تلآویو در سطح منطقه تا سر حد ائتلافسازی گامی جدی در راستای خروج از منطقه بردارد. البته این بدان معنا نیست که واشنگتن به منطقه پاسیفیک متمرکز نخواهد شد، بلکه هر روز بر تمرکز خود بر این منطقه خواهد افزود.
اما از همه مهمتر این که بسیار دور از ذهن و سادهانگارانه است که تصور شود آمریکا بدون این که بخواهد تنش با ایران را به مرحله مشخصی بر اساس خواست و برنامه خود پیش ببرد، از منطقه دوری گزیند.
از این رو، نگارنده بر این باور است که تنشها در آینده در سطح منطقه میان آمریکا و ایران نه تنها کاهش نمییابد، بلکه احتمالا شدت هم پیدا کند؛ اما کنترل شده خواهد بود و اگر حادثه میدانی غیر منتظرهای اتفاق نیفتد که کل معادلات را وارد فازی دیگر کند، این تنش با شدتی کنترل شده پیش میرود.
#غرب_آسیا
@Westasia
☀️@velayateaftab
📸 پیدا و پنهان زندگی اولین رییس مخوف ترین سازمان پلیسی دنیا
✍ جان ادگار هوور، به مدت ۴۷ سال ریاست پلیس فدرال آمریکا یا FBI را بعهده داشت
✍ جالبه بدونید وی ۴۷ سال (و تا زمان مرگ) این سمت رو عهده دار بود و ۸ رئیس جمهور آمریکا بدلیل فسادهای اخلاقی و مالی که مدارکش در دست وی بود، قدرت برکناری او را نداشتند!
✍ ادگارِ نژادپرست و همجنس باز که خود مشکلات بسیاری داشت و در این سِمَت حتی مرتکب قتل هایی نیز شده بود، هیچگاه به هیچ دادگاهی برای پاسخگویی احضار نشد!!
✍ در سال ۲۰۱۲ فیلمی برای تطهیر وی در آمریکا ساخته شد برای اطلاع از اصل ماجرا وارد لینک ذیل شده و جزئیات را مطالعه کنید.
mshrgh.ir/173059
#حقیقت_لیبرالسیم
#افول_تمدن_غرب
☀️@velayateaftab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آتش زدن پرچم آمریکا بدست مردم آمریکا
در اعتراض به قتل سیاهپوست آمریکایی توسط پلیس
☀️@velayateaftab
هدایت شده از مهردین کانال ✓ 💎
در ایتا عکس استیکر کلیپ تبلیغات گسترده پروفایل مذهبی برای اهنگ پیج عاشقانه جدید شاد
هدایت شده از فروشگاه لپ تاپ رایانا | Rayana laptop
📛 شهر مینیاپولیس در آمریکا به صورت کامل از کنترل نیروهای امنیتی این کشور خارج شده است. پس از جنایتی که دو روز پیش پلیس این شهر علیه یک سیاه پوست انجام داد و او را به شکل بسیار فجیعی به قتل رساند، مردم شهر در اعتراض به این جنایت به خیابان ها ریخته و عملاً همه چیز را به آتش کشیدند.
متاسفانه در کشور ما رسانهها به هیچ عنوان به این نکته اشاره نکرده و به سادگی از کنار آن عبور می کنند، در حالی که اگر کوچکترین اتفاقی از این دست و یک هزارم آن در ایران روی می داد مطمئن باشید رسانه های وابسته به سازمان جاسوسی انگلیس و آمریکا و پترودلار های سعودی و اماراتی تا الآن هزاران لیتر بنزین بر این آتش ریخته بودند.
☀️@velayateaftab
📜 نامه کوفیان بدست امام حسین رسید؛ امام با خانواده و زن و فرزند به سمت کوفه حرکت کرد، اما کوفیان قابل اعتماد نبودند. امام باید مطمئن میشد که کوفیان رسم بی وفاییِ سالهای نه چندان دور، رسم غریب گذاشتن امام شان را ترک کرده اند.
🔹 حضرت مسلم پیش از امام، برای راستی آزمایی کوفیان وارد این شهر شد. امروز سالروز شروع امتحان سخت کوفیان است. امتحانی که نتیجه آن را همه میدانند.
🔻 امتحانِ مدعیانِ امام دوستی همچنان ادامه دارد. و تنها خدا میداند که نتیجه امتحان ما، مردم عصر غیبت چه خواهد شد...
▫️ سالروز #ورود_حضرت_مسلم به کوفه
☀️@velayateaftab
🔴حاج حسین سلامی: بخش مهم و خطرناک قدرت ما پنهان است
🔸سردار سلامی در مراسم الحاق شناورهای رزوی جدید به نیروی دریایی سپاه گفت: بخش مهم و خطرناک قدرت ما پنهان است و دشمنان روزی این قدرت را خواهند دید که نگاه بدی به این کشور داشته باشند. آن روز از زیرسطح و سطح و آسمان چنان آتشی بر آنها فرا خواهد رسید که میدان جهنمی برای آنان خواهد شد.
☀️@velayateaftab
🔻هشدار معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه اصفهان:
⚠️ رشد خیریهها در برخی شهرستانها با پشتیبانی فرق انحرافی
حجت الاسلام مومنی: اخیرا در شهرستانهای اطراف اصفهان خیریههایی در فضای متشنج اقتصادی رشد کردهاند که پشتوانههای آنها بعضا فرق انحرافی صوفی مسلک است که سران آنها در ایران صاحب کارخانههای بزرگ تولیدی و صاحب برند هستند و دستورات خود را مستقیم از اسرائیل دریافت می کنند.
☀️@velayateaftab