7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍رهبر انقلاب،:
قول آمریکاییها را [هم] معتبر نمیدانیم؛ اینکه بگویند ما برمیداریم و روی کاغذ بردارند، این فایدهای ندارد؛ عمل لازم است؛ باید در عمل تحریمها را بردارند، ما هم راستیآزمایی کنیم و مطمئن بشویم که تحریمها برداشته شده، آن وقت به تعهّداتمان عمل میکنیم. ۱۴۰۰/۱/۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حتما ببینید. نامه محرمانه دولت به وزرا مبنی بر عدم همکاری با مجلس
♦️حتما ببینید : چرا هر کدام از رئیس جمهورهای ما آخر سر یک مشکلی پیدا کردند؟!.
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️حتما ببینید : چرا هر کدام از رئیس جمهورهای ما آخر سر یک مشکلی پیدا کردند؟!.
🚨افشاگری دکتر حسن عباسی از پشت پرده ماجرای سراوان، گرانی مرغ و سایر اتفاقات این روزها: اصلاحطلبان میگن دیگی که برای ما نجوشه، سر سگ توش بجوشه!
اگه کلمه مذاکره رو از لیبرالها بگیری هیچی ندارن...
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨افشاگری دکتر حسن عباسی از پشت پرده ماجرای سراوان، گرانی مرغ و سایر اتفاقات این روزها: اصلاحطلبان میگن دیگی که برای ما نجوشه، سر سگ توش بجوشه!
اگه کلمه مذاکره رو از لیبرالها بگیری هیچی ندارن...
بیش از ۸۰٪ افراد داخل حزب الله که مسئولیت، فعالیت، گروه، تشکیلات، سازمان و… دارند، هیچ حقوقی نمیگیرند. بخش عمدهی نیروی نظامی حزب الله نامش بسیج و دواطلبانه است. داوطلباند. خودشان خرج رفت و آمدشان تا پادگان و در دورهی اخیر حتی رفتن تا جبهه را میدهند! ما به بحران مالی خورده بودیم و آنها به ما گفتند شما فقط اجازه بدهید ما برویم جبهه خودمان پولش را میدهیم. از جیب خودشان. حقوق نمیگیرند. بخش بزرگی از بچهها و افراد حزب الله داوطلب هستند. پس از ساعت کاری معمولیشان، در حزب الله کار میکنند و گاهی از جیب خودشان هزینه میدهند. اینها مثل باقی مردم هستند که تحت تأثیر [بحران مالی] قرار گرفتند. اینها از حزب الله نه به دلار حقوق میگیرند و نه به لیره. در میان بخش دوم یعنی کسانی که حقوق میگیرند، بخش بزرگشان به دلار حقوق نمیگرفتند، به لیرهی لبنان حقوق میگرفتند. بهویژه در سازمانهای حزب الله. قاعدتا حقوق اینها بهتر از حقوق کسانی بود که در آن دوره به دلار حقوق میگرفتند. حقوق لبنانیشان بهتر [از دلاریها] و متناسب با بازار و دیگر سازمانها بود. وقتی دلار بالا رفت، طبیعتا اینها که به لیرهی لبنان حقوق میگرفتند و بخش بزرگی از حقوقبگیران بودند، تحت تأثیر قرار گرفتند. بله، یک گروه هم وجود دارند که از ابتدا به دلار حقوق میگرفتند و هنوز هم میگیرند. این اولا توضیح موضوع. حالا دربارهی همین کسانی که به دلار حقوق میگیرند: یک و نیم دو سال پیش، مردم اینها را که به دلار حقوق میگرفتند مسخره میکردند! و اگر کسی میخواست ازدواج کند برخیها به او دختر نمیدادند و در تهیه و اجارهی خانه و اثاثیه و… مشکل داشت. در این دهها سال وقتی مردم حقوقهای بالا داشتند و میتوانستند ازدواج کنند، خانه بگیرند، قرض نداشتند و… اینها در تنگدستی به سر میبردند. حالا به واسطهی چیزی خارج از ارادهی خودشان، وضع دلار نسبت به لیرهی لبنان بهتر شده و البته همه چیز در کشور هم گران شده ولی اینها دارند قرضهایشان را میدهند و مشکلاتشان را حل میکنند. اگر جایی کسانی هستند که روشن است از نیازشان بیشتر پول دارند، استثنا و انگشتشمار هستند. من برادران و خواهرانمان را میشناسم. لیست داریم. من میدانم هر کس چقدر قرض دارد و به چند نفر قرض دارد و چه نوع قرضی دارد. قرضهایشان معیشتی و حیاتی است. قرض برای ریخت و پاش نیست. قرض برای دارو، خورد و خوراک، خانه، معیشت خانواده، مدرسه، بیمارستان و… است. اینها را گفتم که کسی موضوع را اینگونه جلوه ندهد که این بچهها دارند به دلار حقوق میگیرند و معلوم نیست چه زندگیهایی برای خودشان ساختهاند. این طور نیست. با این وجود با شروع بحران، بسیاری از این برادران و با راهنمایی داخلی -که البته در رسانهها اعلام نکردیم- خودشان در چندین مورد بخشی از حقوقشان را انفاق کردند. خود این افراد هستند که به صورت مستمر به خانوادهها، نزدیکان، اطرافیان و دوستانشان کمک میکنند. هر کس در محیط خودش.
سید حسن نصرالله ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ در سخنرانی به مناسبت روز جانباز ۱۴۴۲
http://nasr.link/99-12-28
@nasrollahir
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir