eitaa logo
کانال حضرت ولیعصر (عج)
139 دنبال‌کننده
8.3هزار عکس
7.4هزار ویدیو
759 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
جزئیات ۵ بار استعفای ظریف در سال‌های ۹۲ تا ۱۴۰۰ آقای محمدجواد ظریف در بخشی از کتاب خاطراتش با عنوان پایاب شکیبایی جزییات ۵ بار استعفای خود در سال‌ها ۹۲ تا ۱۴۰۰ را روایت کرده است! این بخش از کتاب را در ادامه می‌خوانید: «نخستین‌بار که تا مرز کناره‌گیری پیش رفتم، در سفر نخست آقای رئیس‌جمهور بهنیویورک در سال ۱۳۹۲ بود. برخی مشاورین آقای رئیس‌جمهور بدون هماهنگی تلاش کرده بودند نشست وزرای خارجۀ پنج به اضافه یک و ایران را به نشست سران تبدیل کنند. دومین بار طرحی پیرامون کمیته نیازهای هسته ای کشور بدون هماهنگی با وزارت امور خارجه برای زمامداران کشور فرستاده شده بود، که گفتگوها را پیشاپیش محکوم به شکست می‌کرد. سومین نوبت به دنبال شکایت از بی توجهی سایر وزارتخانه‌ها به بایسته‌های بنیادین سیاست خارجی و به ویژه در ارتباط با ناهماهنگی در پیوندهای با روسیه بود که انجام وظیفۀ وزیر امور خارجه را برهم ریخته بود. ناگفته نماند که وزارت امور خارجه برای دفاع ازپیوندها با روسیه وارد شده بود. نوبت دیگر، بر سرسفر بشار اسد در اسفندماه ۱۳۹۷ بود. کناره‌گیری بعدی مربوط به فعالیتهای دیپلماتیک ما برای شکست دادن تلاش آمریکا برای بازگرداندن قطعنامه های شورای امنیت در برابر ایران در تابستان و پاییز ۱۳۹۹ بود.آقای پوتین یک پیشنهاد مطرح کرده بود که به نظر وزارت امور خارجه می‌بایست با روش دیپلماتیک با آن برخورد می‌شد. در شورای عالی امنیت ملی و در دولت با لحنی تند مخالفت کردند، که توهین به وزارت و وزیر امور خارجه بود. پس از آن تقاضا کردم از حضور در هیأت دولت معاف شوم، که موافقت نشد. آقای ظریف دیروز هم اعلام کرد که از معاونت راهبردی دولت اقای پزشکیان استعفا داده
پورمحمدی بهترازهمه پزشکیان راشناخت
دفاع از کلیت کابینه جناب پزشکیان این روزها گروهی از حامیان جناب پزشکیان از کابینه ناراضی هستند و آنها که طرفدار تحریم بودند، زبان به طعنه گشوده اند. اما به عنوان کسی که سیاست را عرصه انتخاب بین امکان های محدود می دانم و نه عرصه دستیابی به کمال مطلوب ، کابینه جناب پزشکیان را بهتر از کابینه جناب رئیسی و روحانی می دانم. در گزینش این کابینه تخصص و تجربه کاری رعایت شده، سعی شده افراد مواضع معتدل سیاسی اصلاح طلب یا اصولگرا داشته باشند، مطالبات اصناف ، نهادها و مراکز قدرتمند هم لحاظ شده است. طبعا افراد بیشینه خواه هر دو سوی طیف، تا حدی معترض هستند اما همان طور که جناب محسن هاشمی حدود دو هفته پیش در یک برنامه تلویزیونی گفت، اتفاقا بنا بر این بود که این کابینه تلفیقی (نه ائتلافی) از جریان های مختلف باشد و رضایت نسبی (نه حداکثر) همه را تامین کند. چنانکه جناب ظریف گفتند از ۱۹ وزیر پیشنهادی ۳ نفر گزینه نخست کمیته های مشورتی، ۶ نفر گزینه دو یا سوم و یک نفر گزینه پنجم بوده‌اند. دو یا سه وزیر با توجه به نظرات رهبر انتخاب شده اند و همان طور که جناب پزشکیان فرموده بود، اگر حمایت ایشان نبود اصلا نام جناب پزشکیان از صندوق در نمی آمد. دو یا سه وزیر بر اساس نظر اصناف ذی نفوذ حوزه کاری آن وزارتخانه تعیین شده اند و دو یا سه نفر نزدیک به جناب قالیباف هستند چون به هر حال جلب حمایت مجلس برای کسب رای اعتماد حداکثری لازم است. مگر وزیر کشور جناب روحانی شخصی مرضی الطرفین بین وی و رییس مجلس وقت نبود. یک وزیر طبق روال با توافق با رییس قوه قضاییه انتخاب شده است. در مجموع ۵ وزیر که اتفاقا در وزارتخانه های کلیدی اقتصادی هستند، گرایش به اصلاح طلبان و کارگزاران دارند. حدودا ۴ وزیر که عمدتا فرهنگی هستند مواضع اعتدالی دارند. ۶ وزیر گرایش معتدل اصولگرایی دارند. ۲ وزیر که جوان تر هستند بر اساس ارجحیت تخصص انتخاب شده اند. ۲ وزیر مورد حمایت صنف بوده اند. در مجموع جناب پزشکیان علی رغم آنکه از قبل مهیای انتخابات نبود و مثل آقای خاتمی یا روحانی یک تیم قوی همراه خود نداشت، توانست یک ترکیب نسبتا متوازن و متعادل را فراهم کند. رای اعتماد مجلس برای اکثریت قریب به اتفاق آنها مسلم است و البته برخی نیاز به قدری تلاش برای جلب حمایت نمایندگان میانه طیف مجلس دارند.از سوی دیگر انتظار دارم اکثریت اصولگرایان مجلس حداکثر همکاری و همراهی را در شرایط حساس با دولت جناب پزشکیان داشته باشند تا دولت با قوت کار خود را آغاز کند. با توجه به اینکه تشکیل این کابینه به تعبیری تحقق شعار وفاق جناب پزشکیان در سیاست داخلی بوده است، موفقیت آن در گرو کارآمدی خواهد بود که به شدت به ستاد نهاد ریاست جمهوری و تلاش افرادی نظیر جناب عارف و حاجی میرزایی بستگی دارد. در خاتمه من به افرادی که برای انتخاب جناب پزشکیان کوشیدند ، حق می دهم در مقابل انتظار داشته باشند چند وزیر جوان، زن و تحولگرای اصلاح طلب در کابینه حضور یابند اما نه جنس جناب پزشکیان از سنخ تعارض با حاکمیت بوده است نه بدنه اجتماعی حامی ایشان مثل جناب خاتمی و روحانی قدرتمند است و نه وی و اطرافیانش حامل ایده های تحولی ویژه بوده اند. ممکن است برخی به این نتیجه برسند که این خواسته آنها نبوده و جناب پزشکیان را تنها گذارند، اما این رفتار نشانه بلوغ سیاسی نیست. بلکه، در فضای واقعی سیاست ورزی، کیفیت همه دولت ها را باید بر اساس نمره ۱۰ در چارچوب امکانات جمهوری اسلامی ارزیابی کرد نه نمره ۲۰ بر اساس انتظارات آرمانی فعالان سیاسی.
🔰دفاع از کلیت کابینه جناب پزشکیان این روزها گروهی از حامیان جناب پزشکیان از کابینه ناراضی هستند و آنها که طرفدار تحریم بودند، زبان به طعنه گشوده اند. اما به عنوان کسی که سیاست را عرصه انتخاب بین امکان های محدود می دانم و نه عرصه دستیابی به کمال مطلوب ، کابینه جناب پزشکیان تلفیقی ازگروههای متفاوت است. در گزینش این کابینه تخصص و تجربه کاری رعایت شده، سعی شده افراد مواضع معتدل سیاسی اصلاح طلب یا اصولگرا داشته باشند، مطالبات اصناف ، نهادها و مراکز قدرتمند هم لحاظ شده است. طبعا افراد بیشینه خواه هر دو سوی طیف، تا حدی معترض هستند اما همان طور که جناب محسن هاشمی حدود دو هفته پیش در یک برنامه تلویزیونی گفت، اتفاقا بنا بر این بود که این کابینه تلفیقی (نه ائتلافی) از جریان های مختلف باشد و رضایت نسبی (نه حداکثر) همه را تامین کند. چنانکه جناب ظریف گفتند از ۱۹ وزیر پیشنهادی ۳ نفر گزینه نخست کمیته های مشورتی، ۶ نفر گزینه دو یا سوم و یک نفر گزینه پنجم بوده‌اند. دو یا سه وزیر با توجه به نظرات رهبر انتخاب شده اند و همان طور که جناب پزشکیان فرموده بود، اگر حمایت ایشان نبود اصلا نام جناب پزشکیان از صندوق در نمی آمد. دو یا سه وزیر بر اساس نظر اصناف ذی نفوذ حوزه کاری آن وزارتخانه تعیین شده اند و دو یا سه نفر نزدیک به جناب قالیباف هستند چون به هر حال جلب حمایت مجلس برای کسب رای اعتماد حداکثری لازم است. مگر وزیر کشور جناب روحانی شخصی مرضی الطرفین بین وی و رییس مجلس وقت نبود. یک وزیر طبق روال با توافق با رییس قوه قضاییه انتخاب شده است. در مجموع ۵ وزیر که اتفاقا در وزارتخانه های کلیدی اقتصادی هستند، گرایش به اصلاح طلبان و کارگزاران دارند. حدودا ۴ وزیر که عمدتا فرهنگی هستند مواضع اعتدالی دارند. ۶ وزیر گرایش معتدل اصولگرایی دارند. ۲ وزیر که جوان تر هستند بر اساس ارجحیت تخصص انتخاب شده اند. ۲ وزیر مورد حمایت صنف بوده اند. در مجموع جناب پزشکیان علی رغم آنکه از قبل مهیای انتخابات نبود و مثل آقای خاتمی یا روحانی یک تیم قوی همراه خود نداشت، توانست یک ترکیب نسبتا متوازن و متعادل را فراهم کند. رای اعتماد مجلس برای اکثریت قریب به اتفاق آنها مسلم است و البته برخی نیاز به قدری تلاش برای جلب حمایت نمایندگان میانه طیف مجلس دارند.از سوی دیگر انتظار دارم اکثریت اصولگرایان مجلس حداکثر همکاری و همراهی را در شرایط حساس با دولت جناب پزشکیان داشته باشند تا دولت با قوت کار خود را آغاز کند. با توجه به اینکه تشکیل این کابینه به تعبیری تحقق شعار وفاق جناب پزشکیان در سیاست داخلی بوده است، موفقیت آن در گرو کارآمدی خواهد بود که به شدت به ستاد نهاد ریاست جمهوری و تلاش افرادی نظیر جناب عارف و حاجی میرزایی بستگی دارد. در خاتمه من به افرادی که برای انتخاب جناب پزشکیان کوشیدند ، حق می دهم در مقابل انتظار داشته باشند چند وزیر جوان، زن و تحولگرای اصلاح طلب در کابینه حضور یابند اما نه جنس جناب پزشکیان از سنخ تعارض با حاکمیت بوده است نه بدنه اجتماعی حامی ایشان مثل جناب خاتمی و روحانی قدرتمند است و نه وی و اطرافیانش حامل ایده های تحولی ویژه بوده اند. ممکن است برخی به این نتیجه برسند که این خواسته آنها نبوده و جناب پزشکیان را تنها گذارند، اما این رفتار نشانه بلوغ سیاسی نیست. بلکه، در فضای واقعی سیاست ورزی، کیفیت همه دولت ها را باید بر اساس نمره ۱۰ در چارچوب امکانات جمهوری اسلامی ارزیابی کرد نه نمره ۲۰ بر اساس انتظارات آرمانی فعالان سیاسی.
. تهدید رئیس جمهور با مُهره سوخته ظریف! این که محمد جواد ظریف استعفا کرده و از دولت رفته، یا تهدید به این کار کرده، مهم نیست. مهم این است که گویا او و کارفرمایانش، خود را قیم و آقا بالا سر رئیس جمهور می پندارند، و نه حداکثر، مشاور آقای پزشکیان. او در متنی که منتشر کرده، می نویسد: «از ۱۹ وزیری که امروز معرفی شدند، ۳ نفر نامزد نخست، ۶ نفر نامزد دوم یا سوم، و یک نفر، نامزد پنجم کمیته‌ها و یا شورای راهبری بودند... در کنار مشکلات دیگر، برای بنده ادامه راه در دانشگاه را رقم زد. در پیشگاه مرم بزرگ ایران برای ناتوانی خود در پیگیری امور در دالان‌های سیاست داخلی پوزش می‌خواهم». ظریف اذعان دارد که آقای پزشکیان، ۱۰ نفر از ۱۹ وزیر پیشنهادی را از میان پیشنهادهای شورای مشورتی، انتخاب کرده است. برخی رسانه های اصلاح طلب هم امروز نوشتند که ۶۰ درصد وزرای پیشنهادی، عینا همان پیشنهادهای شورای راهبری زیر نظر ظریف هستند. اما گویا ظریف توقع داشته رئیس جمهور محترم، آلت دست و ماشین امضای او و برخی متهمان امنیتی عضو شورا باشد و از این پدرخواندگان سیاسی تمکین و تبعیت کند! آیا بدتر از این می شود به رئیس جمهور اهانت کرد؟! یعنی ظریف توقع داشته رئیس‌جمهور به مثابه گماشته او و برخی افراطیون سابقه دار عمل کند؟ در این میان، برخی تحلیل ها بر آن است که ظریف پیشاپیش, از نتیجه منفی استعلام (برای تصدی معاونت خودساخته راهبردی) مطلع شده و بنابراین، پیشدستی و فرار به جلو کرده است. (برخی هم ماجرا را به ممنوعیت های قانونی مربوط به اقامت یا تابعیت نزدیکان مدیران مرتبط می دانند). نهایتا به نظر می رسد آقای ظریف و تیم پدرخواندگان پشت سر او، بازی تهدید و فشار به رئیس جمهور و باج خواهی بی حد و مرز را خیلی زود شروع کردند تا معلوم شود نفس تشکیل شورای کذایی، یک تحمیل شیک، با روکش و نقاب مشورت نخبگانی برای باج ستانی توتالیتری بوده است. بازی با مهره ظریف برای مرعوب کردن رئیس جمهور، پرده ای جدید از بازی ضد امنیتی خطرناکی است که مجرمان و محکومان امنیتیٕ جمع شده در گروهک موسوم به شورای راهبری به اجرا گذاشته اند.
بازگشت نظامیان صهیونیست از باکو و گرجستان از ترس پاسخ ایران شبکهٔ صهیونیستیِ کان گزارش کرده که ارتش رژیم صهیونیستی از ترس پاسخ ایران به ترور شهید هنیه، دستور داده تا نظامیانش در گرجستان و جمهوری آذربایجان فوراً به اسرائیل برگردند. حتی المقدور با لینک ارسال شود گالانت: ایران برای حمله گسترده به اسرائیل آماده می‌شود منابع آگاه می‌گویند وزیر جنگ رژیم اسرائیل به رئیس پنتاگون اعلام کرده که ایران در حال آماده شدن برای یک حمله گسترده به اسرائیل است. بن گویر: آتش‌بس تصویب شود استعفا می‌دهیم ایتمار بن گویر، وزیر امنیت عمومی اسرائیل درباره احتمال تصویب توافق برای آتش بس در جبهه غزه هشدار داد و نتانیاهو را تهدید کرد در صورت تصویب شدن این توافق در کابینه، از ائتلاف خارج خواهد شد. بتسلائل اسموتریچ دیگر شخصیت راست افراطی کابینه هنوز در این مورد اظهار نظر نکرده است.
وعده افزایش عرضه بلیت پروازهای اربعین از امروز سخنگوی سازمان هواپیمایی: 🔹بلیت پروازهای اربعین با نرخ ۱۴ میلیون تنها مربوط به ایرلاین‌های خارجی و کانکشن است 🔹از امروز ظرفیت بیشتری برای عرضه بلیت‌های اربعین در نظر گرفته خواهد شد و ۳ ایرلاین دیگر بلیت‌های خود را در سایت شرکت‌های هواپیمایی در معرض خرید عموم قرار می‌دهد اما هموطنان باید ظرفیت محدود ناوگان هوایی را مدنظر قرار دهند؛ چراکه از هر ۵ نفر متقاضی شاید یک نفر بتواند بلیط خود را تهیه کند. •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• رسول در روبیکا👇 https://rubika.ir/rasull313 رسول در ایتا👇 https://eitaa.com/rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازداشت مدیری که مانع نوسازی صنایع پتروشیمی شد رئیس کل دادگستری استان بوشهر: 🔹‌در پی دستور رئیس قوه قضاییه، جلساتی با مدیران صنایع برگزار و مسائل به صورت همه‌جانبه بررسی شد، اما بعد از مدتی اقدام خاصی از سوی این صنایع برای کاهش آلایندگی انجام نگرفت. 🔹بعد از تحقیقات ‌به این نتیجه رسیدیم که شرکت‌هایی که در زمینه تأمین قطعات جدید برای کاهش آلایندگی به صورت پیمانکار برای شرکت گاز کار می‌کنند، ارتباطات نامتعارفی با مدیر اقتصادی شرکت گاز در عسلویه دارند. 🔹با انجام تحقیقات، مشخص شد شرکت‌های پیمانکار مبلغ هنگفتی به مدیر اقتصادی شرکت گاز در عسلویه رشوه پرداخت کرده‌اند که همین موضوع مانع از خرید تجهیزات جدید و نوسازی صنایع می‌شد. 🔹‌فردِ مُرتشی (رشوه‌گیر) دستگیر و به اغلب موارد اتهامی اعتراف کرده است؛ این مدیر با وجوه دریافتی از طریق رشوه اقدام به خرید ملک در کشور‌های دیگر کرده است. •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• رسول در روبیکا👇 https://rubika.ir/rasull313 رسول در ایتا👇 https://eitaa.com/rasul313
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شب‌های روشن مرز خسروی با حضور زائران اربعین 🔹مرز خسروی در این شب‌های روشن میزبان زائران اربعین حسینی است که با توجه به گرمای هوا در طول روز، عبور شبانه را برای سفر به کشور عراق و حضور در پیاده‌روی اربعین انتخاب کرده‌اند. •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• رسول در روبیکا👇 https://rubika.ir/rasull313 رسول در ایتا👇 https://eitaa.com/rasul313
19.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سفر اربعین از پاکستان تا کربلا 🔹پایانه مرزی ریمدان شهرستان دشتیاری واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان برای سومین سال متوالی پذیرایی صدها زائر پاکستانی اربعین حسینی است. 🔹امسال پیرو رایزنی‌های انجام شده شاهد ورود اولین اتوبوس‌های پاکستانی به خاک ایران هستیم. •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• رسول در روبیکا👇 https://rubika.ir/rasull313 رسول در ایتا👇 https://eitaa.com/rasul313
توضیحات جدید ظریف درباره استعفایش؛ ماجرای تابعیت فرزندان است؟ محمد جواد ظریف: 🔹پیام دیشب بنده به‌معنای پشیمانی و یا ناامیدی از دکتر پزشکیان عزیز و یا مخالفت با واقع‌گرایی نیست؛ بلکه به معنای تردید در مفید بودن خودم در معاونت راهبردی است. 🔹البته برخی مردودین از جانب مردم، با تفسیر عجیبی از قانون مصوب ۱۴۰۱، اشتغال بنده در مشاغل حساس را به بهانه‌ای برای فشار بر دولت چهاردهم تبدیل کرده‌بودند. بنده نیز برای جلوگیری از هرگونه شائبه یا بهانه برای کارشکنی در کار دولت دکتر پزشکیان عزیز، هفته گذشته طی نامه‌ای از معاونت راهبردی رئیس جمهور انصراف داده بودم. با توجه به برخی فضاسازی‌ها لازم است یادآوری کنم که: 🔹۱)برغم تولد فرزندانم حدود ۴۰ سال قبل و در دوران تحصیل (و نه مأموریت) در آمریکا و قوانین خاک محور آمریکا برای تابعیت قهری، به لطف خدا بنده، همسر و فرزندانم ساکن ایران‌ عزیز هستیم و یک متر مسکن در خارج از ایران در تملک و یا حتی اجاره خود نداریم. خودم هم تحت دو تحریم آمریکا (ذیل تحریم رهبری) و یک تحریم کانادا قرار دارم و خود و همسرم حتی امکان سفر توریستی به ایالات متحده، کانادا و برخی کشورهای دیگر را نداریم. 🔹۲)هیچ نهاد نظارتی مخالفتی با معاونت بنده اعلام نکرده است. 🔹۳)دکتر پزشکیان بزرگوار با شجاعت و صراحت اصرار بر ادامه کار بنده داشته‌اند. 🔹۴)این بهانه برای دیگران که فرزندانشان تابعیت مضاعف اکتسابی (ونه قهری) همراه با اقامت در خارج از کشور دارند، بیش از بنده قابل بهره‌برداری است. •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾••┈• رسول در روبیکا👇 https://rubika.ir/rasull313 رسول در ایتا👇 https://eitaa.com/rasul313