پزشکیان: حمایت از مقاومت با قدرت تداوم خواهد داشت
🔹رئیسجمهور منتخب در نامهای به دبیرکل حزبالله لبنان نوشت: ایران همواره پشتیبان مقاومت مردم منطقه در مقابل رژیم نامشروع صهیونیستی بوده است. حمایت از مقاومت ریشه در سیاستهای اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران، آرمانهای امام راحل(ره) و رهنمودهای رهبر انقلاب داشته و باقدرت تداوم خواهد داشت.
🔹اطمینان دارم جنبشهای مقاومت در منطقه اجازه نخواهند داد این رژیم به سیاستهای جنگافروزانه و جنایتکارانه خود علیه مردم مظلوم فلسطین و دیگر ملتهای منطقه ادامه دهد.
از دعاهای خالصانه جنابعالی برای اینجانب سپاسگزارم و از خداوند متعال برای جنابعالی مزید عزت و سرافرازی، برای مردم لبنان سعادت و پیشرفت و برای مجاهدین قهرمان مقاومت نصرت الهی مسئلت میکنم.
@Farsna - Link
🔶 طبق گزارش بانک جهانی، در پایان سه سال خدمت دولت آیةالله رئیسی، ایران از میان کشورهای lower-middle income (درآمد متوسط به پایین) به جمع کشورهای upper-middle income (درآمد متوسط به بالا) پیوست.
World Bank country classifications by income level for 2024-2025
https://blogs.worldbank.org/en/opendata/world-bank-country-classifications-by-income-level-for-2024-2025
محمد رضا عارف، رئیس شورای سیاستگذاری دولت چهاردهم شد
شورای سیاستگذاری دولت چهارهم با ترکیب محمد جواد ظریف، علی ربیعی، علی طیب نیا، رضا صالحی امیری و علی عبدالعلی زاده و با ریاست محمدرضا عارف تشکیل شد.
پیام خطاب به دبیرکل محترم حزبالله و گفتوگوی تلفنی با رئیس جمهور روسیه و تاکید بر حمایت از مقاومت و همچنین گسترش روابط با روسیه نشان داد که مسعود پزشکیان خیلی خوب چهارچوب سیاستهای کلی نظام در حوزههای مختلف را درک میکند. درک او از سیاست خارجی با درک حسن روحانی بسیار متفاوت است و به گفتمان رهبری نزدیک بوده و این نه تنها جای امیدواری دارد، بلکه پاسخی محکم به کسانی است که یک ماه نشستند و بدون هیچ سند و مدرک، بدون هیچ مستندی و تجربهای گفتند که پزشکیان میخواهد ایران را بفروشد، سیاست منطقهای ایران را چوب حراج بزند، با امریکا مذاکره کند، روابط با روسیه و چین را کاهش دهد و....
🔹اما خدا را شکر، این اتفاق روی نداد. نگاهی به پیام پر از حرارت رئیس جمهور منتخب خطاب به دبیرکل حزبالله لبنان و تاکید بر اصل و بنیان سیاست ایران در قبال محور مقاومت و رژیم صهیونیستی نشان داد که او به این نگاه و سیاست که برگرفته از راهبرد کلان بنیانگذار انقلاب اسلامی و تثبیت کننده این راهبرد یعنی رهبر انقلاب است، پایبند بوده و به خوبی چارچوبهای آن را میشناسد. من مطمئن هستم که متن پاسخ به سیدحسن نصرالله را خود پزشکیان نوشته، نه اینکه کسی نوشته باشد و او بخواهد آن را اصلاح کند... این موضوع خیلی خیلی مهم است.
🔹اما در مورد تماس تلفنی پوتین؛ حقیقت آن است که برخی از رسانههای روس بدتر از برخیها در داخل کشورمان نجنگیده ترسیده بودند که با روی کار آمدن اصلاحطلبان!! روابط ایران و روسیه فلان میشود، بهمان میشود... ولی آنچه که از این مکالمه منتشر شده نشان داد برخلاف چیزهایی که برخیها در کانالها و برنامههایشان میگفتند پزشکیان خیلی خوب هم سیاست خارجی را میشناسد و با ادبیات دیپلماتیک آشنا است. تاکید بر گسترش روابط با روسیه موضوع مهمی است و نشان دهنده اهمیت روسیه در سیاست خارجی دولت چهاردهم است.
🔹در هر صورت، آنهایی که در این مدت نشستند و بدون سند آیه یأس خواندند، برنامه ساختند، ایران را فروختند، برجام را به همان شکل شیخ حسن و ظریفالدوله امضا کرده و در پاچه نظام کردند کمی به خود بیایند و این راه و روش را اصلاح کنند. لااقل تا اینجا رئیس جمهور منتخب نشان داده که میداند چه میخواهد و باید منتظر تشکیل دولت و شروع به کار آن بود تا اینکه نهایت کار او را تشخیص داد. ما هم امیدوار هستیم همانگونه که مرحوم سیدابراهیم رئیسی از چند مشاور خوب، به ویژه رئیس دفتر سیاسی حساس، دلسوز و پای کاری بهره میبرد و امورات را مدیریت کرد، آقای پزشکیان نیز چنین کند. اگر پزشکیان همین مسیر را ادامه دهد، بدون شک موفق خواهد شد.
غلامعلی رجایی: باید بساط دولت سایه برچیده شود / ما دولت سایه را نمیپذیریم
فعال سیاسی اصلاحطلب:
پزشکیان راه سختی را در پیش دارد. چون دولت را از یک دولت ناکارآمد و کمتر از متوسط تحویل میگیرد و برای معرفی دولت خودش هم فرصت کمی دارد. قاعدتا باید بیشترین رایزنیها را برای انتخاب چهرههای برجسته و ژنرالهایی که گوشهنشین شدهاند بگذارد.
قاعدتا آقای پزشکیان باید اعلام کند که دستش را به سمت همه سلیقهها دراز میکند. ولی پیشبینی من این است که ایشان بساط دولت سایه را بر میچیند و باید بربچیند؛ ما دولت سایه را نمیپذیریم. اگر تجربهای هست، مربوط به نظام است و باید در اختیار نظام قرار داده شود. من گمان نمیکنم که آقای پزشکیان اجازه بدهد دولت سایهای در کنارش شکل بگیرد.
آثار برزخی زیارت عاشورا
فقیه زاهد عادل، مرحوم شیخ جواد عرب (مرجع تقلید گروهی از شیعیان عراق) میگوید:
در شب ۲۶ ماه صفر ۱۳۳۶ ه ق در نجف اشرف، در خواب، حضرت عزرائیل را دیدم. پس از سلام از او پرسیدم:
«از کجا میآیی؟»
حضرت عزرائیل فرمود: «از شیراز و روح میرزا ابراهیم محلاتی را قبض کردم.»
پرسیدم: «روح او در عالم برزخ در چه حالی است؟»
فرمود: «در بهترین حالات و در بهترین باغ های برزخ و خداوند هزار ملک، موکّلِ او کرده است که فرمان او را میبرند.»
پرسیدم: «برای چه عملی از اعمال به چنین مقامی رسیده است؟»
فرمود: «برای خواندن زیارت عاشورا.»
مرحوم میرزای محلاتی سی سال آخر عمرش، زیارت_عاشورا را ترک نکرد و هر روز که به سبب بیماری یا امر دیگری نمیتوانست بخواند، نائب میگرفت.
مرحوم شیخ جواد عرب گوید: «از خواب بیدار شدم و فردای آن شب به منزل آیت الله میرزا محمدتقی شیرازی (میرزای دوم) رفتم و چون خواب خود را برای میرزا نقل کردم، ایشان گریست، سبب گریه را پرسیدم، میرزا فرمود: «میرزای محلاتی از دنیا رفت، او استوانه فقه بود.»
برخی که خواب مرا میدانستند گفتند: «شیخ جواد، خوابی دیده و واقعیت آن معلوم نیست!»
میرزا فرمود: «بلی، خوب است اما خواب شیخ، خواب افراد عادی نیست!»
فردای آن روز، تلگراف درگذشت میرزای محلاتی از شیراز به نجف مخابره شد و صدق رویای شیخ آشکار گشت.
سیمای فرزانگان، ج ٣، ص ١٨٧
تجدید نظر می کنند؟!
ظریف و روحانی و خاتمی و جهانگیری و زنگنه و آخوندی و...
مسعود نیلی و عبده تبریزی و طبیبی و رنانی و غنی نژاد و...
عباس عبدی و محمد فاضلی و محمد قوچانی و حسین انتظامی و ...
روزنامه های اعتماد و شرق و هم میهن و سازندگی و...
سایت ها و کانال های خبرآنلاین و انتخاب و عصر ایران و اصلاحات نیوز.....
هیچ کدام نظری در این باره ندارند که نه آمریکا و نه سه دولت اروپایی حاضر نشده اند طبق عرف دیپلماتیک، حتی یک تبریک خشک و خالی درباره انتخاب آقای پزشکیان بگویند؟!
چطور است که نشریات غربی، یکی در میان وعده تغییر از درون توسط پزشکیان را می دهند یا آرزوی آن را می کنند، اما حتی یکی از آنها حاضر نیست بنویسد و بگوید که آمدن پزشکیان، فرصتی برای احیای تعهدات طرفین در برجام است؟!
سکوت سنگین مدعیان اصلاح طلبی را باید به چه چیزی تعبیر کرد؟ آیا مثلا اگر روسیه و چین و سوریه و عراق و دیگر متحدان یا شریکان ایران هم از تبریک گفتن استنکاف می کردند، بلکه انتخابات ایران را زیر سوال می بردند، شبه اصلاح طلبان غربگرا باز هم سکوت می کردند، یا گریبان چاک می زدند؟!
به همه این جماعت، وقاحت صد باره دولت های غربی و بی محلی به تقلای شیدایان غرب را تسلیت می گوییم! باشد که از میان آنها، کسانی آزاده و منصف باشند و در شیدایی و شیفتگی نسبت به دشمنان عهد شکن ملت، ایران تجدید نظر کنند.
فلسطین نه تنها حزب راست گرای لیکود، بلکه تمام احزاب حاکم اروپا را به لرزه درآورد.
اوکراین و فلسطین دلیل اصلی قدرت گرفتن مجدد چپ ها در اروپا شدند. اعتراضات گسترده مردمی در خصوص تحولات ناگوار اوکراین و فلسطین و بی تفاوتی مقامات اروپا، دل سران کیف و تل آویو را بدست آورد، اما صندلی از زیر پای مقامات اروپایی کشید .
اروپایی ها بشدت از کمکها به اوکراین و بی تفاوتی به فاجعه فلسطین معترض بودند و قدرت گرفتن مجدد چپ ها قابل پیش بینی بود.
شکست جناح راست فرانسه در انتخابات اخیر پارلمان شروع تحولات پی در پی در این قاره خواهد بود. فرانسه تا جایی پیش رفت که برخلاف آزادی های مدنی ادعایی، حتی اعتراضات در خصوص فلسطین را هم ممنوع کرده بود. این نقض آشکار قوانین جمهور بود. نفوذ شدید صهیونیست ها بر مقامات اروپا ، کمترین اثری در مردم نداشت و برخلاف قوانین محدود کننده اعتراضات، مردم به خیابان آمدند.
حزب کارگر هم از تحولات فلسطین وام سنگین گرفت و توانست بعد از ۱۴ سال حزب محافظه کار را شکست دهد. بوضوح ایرلندی ها و ولزی ها با دربار ملکه در موضوع فلسطین مخالفت کردند. و اختلاف بریتانیایی ها با آمریکایی ها در شورای امنیت تا جایی پیش رفت که آنها از رای آمریکایی ها برای معدود دفعات تبعیت نکردند.
اما آلمان بعنوان بزرگترین اقتصاد اروپا، شرایط وخیم تری دارد و شولتز صدراعظم این کشور هرچند از شکست مکرون اظهار خوشحالی کرد، اما حزب سوسیال دموکرات وابسته به او بدترین عملکرد را در موضوع اوکراین داشته است و خود تحریمی آلمانی ها یک بلاهت تاریخی بود.
همچنین سیاستهای غیر انسانی و حتی کمک به اسراییل در کشتار فلسطینی ها، قطعا تاوان سنگینی برای حزب حاکم این کشور دارد.
دور تاریخی به قدرت رسیدن چپ ها بدون شک نتیجه همراهی سران اروپا با جنایات صهیونیست هاست و احتمالا از بعد از جنگ جهانی بی سابقه باشد.
البته موضع اسپانیا کمی متفاوت است و بنظر می رسد تغییرات کمی در عرصه سیاسی این کشور رخ دهد.
«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه روز یکشنبه اعلام کرد که موشکهای اوکراینی نمی توانستند بدون دخالت مستقیم آمریکا، به شهرهای روسیه از جمله سواستوپل اصابت کنند.
وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که مسکو در آینده قابل پیشبینی به این اقدامات پاسخ خواهد داد.
لاوروف در مصاحبه ای اعلام کرد که بدون دخالت مستقیم آمریکا در هدفگیری و پردازش دادههای ماهوارهای، این موشکها راه به جایی نمیبرد.
این دیپلمات ارشد روسیه گفت که ناتو و آمریکا همچنان بر عدم دخالت خود در درگیری با روسیه اصرار دارند، اما واقعیت برای همه آشکار است.
در حمله ۲۳ ژوئن ارتش اوکراین با موشک های مجهز به کلاهک خوشه ای به شهر سواستوپل، چهارتن از جمله دو کودک کشته و ۱۵۳ نفر نیز زخمی شدند.
روسیه در واکنش «لین تریسی» سفیر آمریکا در مسکو را برای ابراز اعتراض احضار کرد. وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که آمریکا به همراه اوکراین مسئولیت حمله موشکی به غیرنظامیان سواستوپل را بر عهده دارد.
وزیر خارجه رژیم صهیونسیتی: در نشست ناتو از رهبران این ائتلاف می خواهم تا علیه ایران متحد شوند
یسرائیل کاتز وزیر امور خارجه اسرائیل هدف اصلی از سفر خود به نشست سران ناتو در ایالات متحده را دعوت از رهبران غربی برای متحد شدن علیه ایران خواند.
۱۴۰۳۰۴۱۷_نمودار_درختی_بیانات_رهبر_انقلاب_در_دیدار_پایانی_هیئت_دولت.pdf
718.1K
📢 #نقشه_راه | نمودار درختی بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای دولت سیزدهم. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir