هدایت شده از دیار سرداران
تحلیل رهبر انقلاب از معنای آراء باطله این دوره از انتخابات
🔹🔸حضرت آیت الله خامنهای صبح امروز در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه:
♦️بعضیها روی آراء باطله تکیه می کنند. آراء باطله دلیل چیست؟ آراء باطله دلیل جدایی آن افراد از نظام است؟ ابداً، ابداً. عکس قضیه است.
♦️آن کسی که میآید در شعبهی رأیگیری می خواهد رأی بدهد، با صندوق قهر نکرده، میخواهد رأی بدهد، نگاه می کند می بیند شخصی که قبول دارد در این مجموعهی نامزدها نیست، خب این چه کار کند؟ میتواند قهر کند بگوید حالا که شخص مورد نظر من در فهرست این نامزدها نیست من رأی نمیدهم، می تواند برود، اگر قهر نکرد، نرفت و رأی داد و اسم همان شخص را نوشت که این میشود آراء باطل یا رأی سفید انداخت، پس این پیداست که به صندوق رأی علاقمند است، پیداست که با صندوق رأی قهر نکرده، پیداست که به نظام علاقمند است.
♦️بعضی ها روی این چیزهای بیخودی همینطور مدام تحرک و حرف و گفت و تحلیل های غلط و اینها می کنند.
هدایت شده از دیار سرداران
اولین آزمون رئیسی
🔹مهمترین آسیبی که روحانی و مدیرانش به ج.ا.ا وارد کردند ایجاد بی اعتمادی عمیق به حاکمیت در جامعه و کاهش جدی سرمایه اجتماعی دولت، بود.
روحانی و مدیرانش عمدا و آگاهانه به گونه ای عمل کردند که جامعه اعتماد خود به حاکمیت و قوه مجریه را از دست داد . مدیران پیر و اشراف منش روحانی آنچنان خود را از مردم بالاتر و برتر می دانستند که روز به روز بر ارتفاع دیوارهای میان خود و مردم اضافه می کردند و طبیعی است که احساس جامعه نسبت به چنین مدیران و افرادی چیزی جز تنفر نباشد.
🔹 به همین دلیل گام اول رئیسی برای حل مشکلات مختلف کشور، باید بازسازی اعتماد مردم به دولت و بازگرداندن سرمایه اجتماعی حاکمیت باشد چرا که با وجود این بی اعتمادی و بدون سرمایه اجتماعی ،هیچ دولتی قادر به نوسازی اقتصادی و حل مشکلات متعدد معیشتی ، فرهنگی ، اجتماعی و..... نخواهد بود.
✳️ اولین اقدامی که می تواند اعتماد مردم به دولت رئیسی را جلب کند انتخاب وزیران و مدیرانی است که اعتقاد و توان همکاری با مردم و ایجاد رابطه صمیمانه و صادقانه با جامعه را داشته باشند. ( اعتماد مردم به شخص رئیسی در مقام ریاست قوه قضائیه و نامزد ریاست جمهوری، با اعتماد به « دولت رئیسی» متفاوت است)
❇️ مدیرانی که مزه ریاست و نگاه از بالا به پایین را نچشیده و محرومان و مستضعفین را ولی نعمت خود بدانند و کار ٢۴ ساعته و با برنامه را «وظیفه شرعی» خود بدانند و برایشان میزان حقوق و مزایا و حق ماموریت و امکانات رفاهی، اهمیت نداشته باشد ( همان گونه که این امور برای شهدای مدافع حرم اهمیت نداشت)
❇️ مدیرانی که نخواسته اند معنی جناح بازی و اتصال به باندهای قدرت طلب را بفهمند و به در ودیوار هیچ ستادی آویزان نشده و دخیل نبسته اند.
❇️ مدیرانی که مجیز گو و دست پرورده احمدی نژاد نبوده و اصراری بر اضافه کردن « حضرت آیت الله دکتر» به اول نام رئیس جمهور منتخب ملت ایران ندارند!!
❇️ مدیرانی که با هزار کلک، اسم خود را به عنوان وزیر احتمالی کابینه رئیسی مطرح نکرده و در دولتهای نهم و دهم برای خوشایند قبیله مشایی، خوش رقصی نکرده و احکام الهی را زیر پا نگذاشته باشند.
هدایت شده از دیار سرداران
طالبان یا حکومت مرکزی افغانستان ؟
❌این پرسش، هم اشتباه است هم خونبار
💡برای فهم اشتباه بودن این پرسش لازم است به پرسش دیگری پاسخ دهیم و آن اینکه ما در افغانستان امروز با چه چیز مواجهیم؟
🔹۱. طلبان یک گروه سیاسی دست ساخته نیست بلکه بخش غیرقابل چشم پوشی از جامعه افغانستان است که البته حمایت خارجی هم دارد.
🔹۲. دولت مرکزی هیچگاه دولت همه افغانستان نبوده و همواره به خواست سیاسی بخش هایی از جامعه افغانستان بی توجهی کرده و او نیز مانند رقیب تلاش برای جلب حمایت خارجی دارد
🔹۳. افغانستان امروز شکل تام یک جامعه دو قطبی شده است. جامعه دو قطبی شدهای که سلاح به روی هم کشیده است. رقابت بین یک گروه سیاسی اقلیت تندرو و یک دولت فراگیر ملی یا رقابت بین یک اکثریت اسلامی و یک دولت اقلیت غربگرا نیست. رقابت میان یک جامعه دوقطبی است.
🔹۴. کلان پروژه و سیاست اصلی غرب به خصوص آمریکا در منطقه غرب آسیا، تبدیل این منطقه به یک زمین سوخته است با دولت هایی ضعیف.
🔹۵. جامعه دو قطبی ای که رقبای سیاسی به جای جست و جوی راه حل مسالمت آمیز درونی به دنبال کسب حمایت خارجی هستند، سرزمین خود را محل تسویه حساب قدرتهای بین المللی و منطقه ای می کند. هزینه این تسویه حساب از جیب و جان ملت افغانستان خواهد بود و سودش به نفع بیگانگان.
🔹۶. طالبان خود چندپاره است و هر چه به این سو تر آمده از تندروی آن کاسته شده و بخردانه تر از قبل عمل کرده است. برخی از سران تندرو طالبان در سالها و ماههای اخیر از مناسبات قدرت این تشکل به شکل های مختلف از جمله حذف فیزیکی کنار گذاشته شده اند
🔹۷. طالبان و رقبای سیاسی او میدانند اگر طالبان کل قدرت را به دست آورند با چالش شناسایی بین المللی دولت خود مواجه می شوند. طالبان در سالهای اخیر بخشی از قدرت را خواستار بوده نه کل آن را و تمنای شراکت در قدرت را داشته اما دولت مرکزی نپذیرفته است.
🔚 در این شرایط طرح پرسش این یا آن، غلط است. این یا آن یعنی ادامه تاریخ خون بار افغانستان. نه می شود طالبان و عقبه اجتماعی آن را از افغانستان زدود و نه می شود نیروهای سیاسی حاضر در دولت و عقبه اجتماعی آن را نادیده گرفت.
حمایت از هریک از دو طرف ماجرا رضایت به ادامه جنگ ویرانگر در افغانستان است. وقت آن رسیده نخبگان سیاسی افغانستان از همه گروه ها، برای نسل حاضر و آیندگان از گذشته چشم پوشی کنند و راه حل سیاسی را بربگزینند و افغانستان را به سرزمین سوخته و محلی برای تسویه حساب های بین المللی و منطقه ای بدل نکنند.
جمهوری اسلامی همواره تلاش کرده که این جامعه چندپاره پشت میز مذاکره مشکلاتشان را خودشان حل کنند.
هدایت شده از دیار سرداران
تعریف و تمجید جهانگیری از آیتالله رئیسی
@secret_file
🔹اسحاق جهانگیری معاون اول روحانی با تعریف و تمجید از آیتالله رئیسی گفته که او دنبال تایید صلاحیت من در امر انتخابات بود اما روحانی اصلا هیج کاری برای من نکرد.
🔹وی پیروزی آقای رئیسی را پیشبینی کرده و گفته بود من نگران اوضاع کشور هستم. در شهریور بحران تامین کالاهای اساسی به اوج خود می رسد. در شهریورماه اوج بحران نان خواهد بود.
هدایت شده از دیار سرداران
خرج تراشی های دولت روحانی برای دولت رئیسی در ماه پایانی
🔸خبرهای خوبی که این روزها محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامهوبودجه کشور به اطلاع عموم میرساند تکالیفی است که دولت طی سالهای گذشته باید انجام میداد اما اکنون یکماه مانده به تحویل قدرت به دولت سیزدهم، مسؤولان دولت دوازدهم اقداماتی انجام میدهند که بار مالی آن متوجه دولت مستقر نیست.
🔸در این شرایط دولت سیزدهم با افزایش هزینههای جاری روبهرو خواهد بود که این موضوع میتواند تخصیص بودجه عمرانی و سرمایهگذاری در بخشهای مختلف را که وظیفه دولت است در ادامه سال با مشکل مواجه کند.
1️⃣ افزایش یارانه نقدی چندین بار به پیشنهاد دولت رسید اما بارها اعلام کرد که منابع لازم در اختیار ندارد. در نهایت آبان ۹۸ دولت با گران کردن بنزین به ۶۰ میلیون نفر یارانه معیشتی پرداخت کرد. بررسی اظهار نظرها نشان میدهد دولت منابع کافی برای افزایش یارانه نقدی را در اختیار نداشت و از محل گرانی بنزین توانست منبع مالی برای افزایش یارانه را تامین کند. حال پرسش اینجاست در این شرایط چگونه و با چه منابعی دولت قصد دارد به تعداد یارانهبگیران کشور بیفزاید؟
2️⃣ مشخصا اگر دولت قصد اجرای همسانسازی حقوق را دارد ابتدا منابع انجام این کار را تعیین کند. اجرای این موارد، بار مالی مستمر دارد و مجلس یکبار حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان برای همسانسازی حقوق تصویب کرد و افزایش هزینه جاری در شرایط اقتصادی کشور باعث بروز مشکلات متعددی خواهد شد. ضمن اینکه دولت در چند ماه اخیر خود را با بودجه تنخواه اداره کرده و در شرایط فعلی، دولت سیزدهم با مشکلات زیادی ازجمله کسری بودجه روبهروست.
3️⃣ برخی کارشناسان معتقدند اقداماتی که دولت طی دو هفته گذشته در حوزه احیای بورس و کنترل نرخ ارز انجام داده مربوط به ارزپاشی و پولپاشی است که تاثیر منفی آن طی ماههای آینده نمایان خواهد شد. اکنون دولت به دنبال ساماندهی بازار سرمایه از طریق تزریق نقدینگی است تا شاخص با افزایشی متناسب به دولت سیزدهم تحویل شود
4️⃣ از سوی دیگر دخالت دولت در بازار ارز بیشتر شده است. نرخ تورم سالانه حدود ۳۵ درصد است و از نظر اقتصادی ارز که یک کالا محسوب میشود باید به همین میزان به قیمت آن افزوده شود اما عرضه ارز در روزهای گذشته، این موضوع را که ارز در نرخی غیر واقعی تحویل دولت سیزدهم شود را تقویت میکند. این در حالی است که نرخ ارز از زمستان سال گذشته تاکنون تغییر زیادی نداشته است اما قیمت سایر کالا در حال افزایش است و تجربه ادوار گذشته نشان داده زمانی که نرخ ارز دوباره به پایه قبلی خود باز گردد نرخ کالاها دوباره افزایش خواهد یافت.
کاش زودتر به فکر مردم میافتادیم
🔍نکته و نظر: درست است که افزایش یارانه نقدی برای دهکهای پایین درآمدی اقدامی بسیار ضروری است اما به نظر میرسد این موارد باید در اختیار دولت سیزدهم قرار بگیرد و از محل حذف یارانه پردرآمدها تامین شود. به دولت حسن روحانی تکلیف شده بود که شش میلیون یارانهبگیر از فهرست دریافت یارانه حذف شوند اما با اینکه از تصویب و ابلاغ این قانون حدود پنج سال میگذرد، هنوز اجرا نشده است.
🔹همچنین به گفته کارشناسان، همسانسازی حقوق بازنشستگان و افزایش تعداد یارانهبگیران، حدود ۱۰۰ هزار میلیاردتومان منابع نیاز دارد.با توجه به پیشبینی پژوهشگران در مورد کسری بودجه امسال بهمیزان ۱۵۰ هزار میلیاردتومان، حدود ۲۵۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه به کشور تحمیل خواهدشد که منبع تامین آن یا انتشار اوراق است یا چاپ پول که در شرایط فعلی هر دو مورد تورمزا خواهدبود که اگر این موارد با تامین پول بدون پشتوانه اجرا شود تورم کشور به بالای ۵۰ درصد خواهدرسید.
هدایت شده از دیار سرداران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری از بیسابقهترین جنایت جنگی و قتل عام شیمیایی مردم حلبچه به مناسبت روز جهانی مبارزه با سلاح های شیمیایی و میکروبی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
هدایت شده از دیار سرداران
بازگشایی زاینده رود قطعی است
دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی اصفهان:
🔹بازگشایی زاینده رود قطعی است؛ و طبق آخرین جمع بندی های صنف کشاورزی استان اصفهان با دولت قرار است که 250 میلیون مترمکعب آب برای کشاورزی شرق و غرب استان اصفهان و محیط زیست در نظر گرفته شود.
🔹در حال حاضر با برگزاری جلسات در خصوص رهاسازی با کیفیت آب تصمیم گیری می کنیم که به محض به نتیجه رسیدن زمان دقیق بازگشایی زاینده رود اعلام می شود.
@yarankharazi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📝 متن بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه منتشر شد
🔍 بخوانید👇🏻
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=48211
هدایت شده از KHAMENEI.IR
41.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه. ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
📥 دریافت نسخه با کیفیت از آپارات:
https://www.aparat.com/v/o4cYt
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #تحلیل_و_تبیین | مسیر تحول قضائی، مستمر و بهروز ادامه خواهد یافت
👈🏻 گفتگوی KHAMENEI.IR با دکتر غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #تحلیل_و_تبیین | رضایت هفتاد درصدی مردم؛ ثمره اقدام جهادی قوه قضائیه
👈🏻 گفتگوی KHAMENEI.IR با دکتر غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
23.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | بهشتی، استوار بر اصول
🔻 رهبر انقلاب، امروز: حقاً مرحوم آقای بهشتی؛ انقلابی بود، ... گاهی بعضیها به نام بعضی از بزرگان و چهرههای خوشنام یک چیزهایی را نقل میکنند، لکن حقیقت همینی است که عرض میکنم، آقای مرحوم شهید بهشتی به معنای واقعی کلمه پایبند به مبانی انقلاب و مبانی امام (رضوانالله علیه) بود. ۱۴۰۰/۴/۷
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت سالروز حادثه هفتم تیر ۱۳۶۰، براساس بیانات رهبر انقلاب درباره شهید بهشتی، نماهنگ «بهشتی، استوار بر اصول» را منتشر میکند.
📥 سایر کیفیتها👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=48214
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم_نوشت | رعایت انقلابی و دفاع از انقلاب در مناظره
🔻رهبر انقلاب: البتّه در خلال این مناظرات بعضیها با دفاع از مواضع انقلاب حرف زدند، با ادب و رعایتهای لازم شرعی حرف زدند؛ بعضیها هم بداخلاقیهایی کردند که حالا آنها مایهی تأسّف است و بایستی این جور بداخلاقیها نباشد. ما نباید شیوههای کاری خودمان را در مسائل سیاسی، در انتخابات و غیره از آمریکا یاد بگیریم، [نباید] از ترامپ و بایدن یاد بگیریم که به همدیگر در مناظرات فحّاشی کردند، به همدیگر اهانت کردند؛ اینها سرمشقهای خوبی نیستند، به اینها نباید نگاه کرد. بایستی با تأدّب، با رعایت جهات اخلاقی و جهات شرعی رفتار کرد؛ [نامزدها] حرفهایشان را بزنند، منتها بدون اهانت، بدون تهمت، با اخلاق خوب برخورد بکنند؛ این روش کار است. ۱۴۰۰/۴/۷
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از دیار سرداران
01(1).pdf
275.7K
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: حماسهاي که خلق شد!
✍️ مهدی سعیدی
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 #شهید_هفته | اعتقاد به شهادت، مایه هویت و اقتدارِ ملت
🔻رهبر انقلاب: اعتقاد به شهادت، باور به عظمت شهیدان برای یک ملت، عمق معنوی شخصیت و هویت آن ملت است... ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
👤 این شماره تقدیم میشود به روح مطهر شهید مدافع حرم حسن غفاری
📜 مطالعه نسخه کامل خطِ۲۹۴:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=48174
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم_نوشت | اهمّیّت مبارزه با فساد در قوّهقضائیّه
🔻رهبر انقلاب: خب ما گزارشهای مردمی زیادی داریم؛ یعنی هر روز یک یا دو جزوهی گزارش مردمی و مانند اینها به بنده داده میشود و غالباً نگاه میکنم؛ شکایتهایی هست که ما این شکایتها را غالباً میفرستیم برای قوّهی قضائیّه. گاهی اوقات شکایت میشود که مثلاً فلان متّهم مالی و مانند اینها با فلان عنصر داخل فلان دادگستری فلان شهر با هم ارتباط دارند، دستشان یکی است؛ یک گزارش این جوری [میرسد]. خب ممکن است راست باشد، ممکن است دروغ باشد، امّا مهم است. اینجا از آن جاهایی است که وقتی یک چنین گزارشی رسید، به نظر من فوراً بایستی بازرسی را فعّال کنید و بفرستید بررسی کنید تحقیق کنید ببینید قضیّه چیست؛ یعنی جزو چیزهایی است که مطلقاً نبایستی با خوشبینی با آن برخورد کرد که مثلاً «نه آقا، ما فلانی را میشناسیم، این حرف [درست نیست]»؛ نخیر، دقیق بفرستید؛ این جزو آن مواردی است که مغتنم باید شمرد گزارشهای اینچنینی را. ۱۴۰۰/۴/۷
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 #احکام | چه سخنی غیبت است؟
❓وقتی درباره دیگران صحبت میکنیم، چه سخنی غیبت محسوب میشود؟
🔹غیبت آن است که در غیاب مسلمان، با قصد مذمت و ایراد نقص بر او، عیب مخفی و پوشیدۀ او را نقل کنند.
📜 مطالعه نسخه کامل خطِ۲۹۴:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=48174
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم_نوشت | انتخابات ۱۴۰۰ ، حماسه مردم
🔻رهبر انقلاب: این انتخابات حقّاً و انصافاً حماسه بود؛ این انتخاباتی که گذشت، به معنای واقعی کلمه حماسهی این مردم بود که حماسه آفریدند. خب تلاشهایی انجام میگیرد، کاغذ مینویسند، نامه مینویسند، در فضای مجازی، در دستگاهها حرف میزنند که عظمت این انتخابات را انکار کنند؛ فایدهای ندارد؛ این تلاش بیهوده است؛ کار، کار بزرگی بود. تحلیلگرانی که چشمشان به این انتخابات بود، آنها میفهمند چه اتّفاقی افتاد. در کجای دنیا معمول است و دیده میشود که همهی دستگاههای تبلیغاتی [مخالف،] فعّال و مؤثّر به کار بیفتند برای اینکه به مردم نهیب بزنند که در انتخابات شرکت نکنید؟ کجا چنین چیزی هست؟ ۱۴۰۰/۴/۷
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰#به_رسم_آیه_ها | در نقدها خدا را در نظر داشته باشید
🔹نقد باید منصفانه، عاقلانه و مسئولانه باشد. هنر این است ... ۹۶/۱۰/۶
📜 مطالعه نسخه کامل خطِ۲۹۴:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=48174
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم_نوشت | شوراینگهبان بر طبق وظیفه دینی عمل میکند
🔻رهبر انقلاب: بعضی از حوادثی که بعداً اتّفاق افتاد، مثلاً بحث احراز صلاحیّت یا عدم احراز صلاحیّتها، اینها را هم بهانه میکنند. حالا بنده ممکن است با بعضی از این نظرات شورای محترم نگهبان موافق هم نباشم امّا شورای نگهبان بر طبق وظیفهی دینی عمل میکند، بر طبق قانون عمل میکند. اینها مردمان متشرّع و پرهیزکاری هستند و مقیّد به وظیفهی دینی هستند، طبق وظیفهی دینی عمل میکنند. حالا ممکن است بنده مثلاً با یک مورد، دو مورد یا کمتر یا بیشتر موافق هم نباشم امّا اعتقادم بر این است که آنها [این جور عمل میکنند]. همین را اینها بهانه قرار دادند؛ یکی از بهانهها این بود، یکی از بهانهها مسائل معیشتی بود و شروع کردند یقهدرانی کردن برای اینکه مردم را از [حضور] پای صندوقها منصرف کنند. ۱۴۰۰/۴/۷
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰#درس_اخلاق | نماز، کلید اصلاح امور ماست
🔹اگر از محرّمات اجتناب کردیم و واجبات را انجام دادیم، این کار پرواز را براى من و شما ممکن و فراهم میکند؛ چیز بیشترى هم لازم نیست... ۱۳۹۲/۴/۲۳
📜 مطالعه نسخه کامل خطِ۲۹۴:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=48174
هدایت شده از KHAMENEI.IR
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم_نوشت | حماسه انتخابات مشتی محکم بر سینه تحریم کنندگان انتخابات
🔻رهبر انقلاب: امیدشان هم این بود که مشارکت مردم در انتخابات مثلاً حدود ۲۰ درصد یا ۲۵ درصد باشد. اینها را هم به زبان آوردند؛ اینها را گفتند. خب با یک چنین وضعی، مردم این جور میآیند شرکت میکنند؛ با وجود کرونا که حالا با محاسباتی که آدمهای کارشناس کردند، میگویند لااقل ۱۰ درصد از عدم شرکتها مربوط به کرونا است که اگر چنانچه آن را محاسبه کنیم، نزدیک به ۶۰ درصد مشارکت است که مشارکت خوبی است. با وجود این، مردم میآیند وارد میدان میشوند، از صبح زود صف میبندند و رأی میاندازند و اظهاراتِ پُرانگیزه از آنها پخش میشود در تلویزیون که انسان مشاهده میکند. اینها چیست؟ این مشت محکمی است که مردم به سینهی آن تحریمکنندگان و مخالفین و معارضین انتخابات زدند؛ مردم ایستادند؛ این واقعاً حماسه است، این واقعاً یک حرکت عظیم مردمی است. ۱۴۰۰/۴/۷
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 اطلاعنگاشت | قوهقضائیه؛ مظهر حق و عدالت
🔻حضرت آیتالله خامنهای در دیدارهای سالیانه با قوه قضائیه، توصیهها و مطالباتی خطاب به مسئولان این قوه داشتهاند. پایگاهاطلاعرسانی KHAMENEI.IR در ادامه برخی از مهمترین مطالبات رهبر انقلاب از قوهی قضائیه در سالهای ۹۷، ۹۸، ۹۹ و ۱۴۰۰ را بازخوانی کرده است:
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 هماکنون؛ #تیتر_یک سایت KHAMENEI.IR
🔻 تاکید رهبر انقلاب بر پیگیری و اجرای کامل سند تحول قوهقضائیه
👈🏻 رویکرد تحولی قوه قضائیه با شدت ادامه یابد
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از دیار سرداران
🇮🇷🌸
🍀
💢 #عکس_نوشت
🌀موضوع: حماسه انتخابات
🍃🌻🍃
🌺 #مقام_معظم_رهبری: حماسه انتخابات؛ مشتی محکم بر سینه تحریم کنندگان و مخالفین و معارضین انتخابات بود ... .
#جریان_انحراف
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از دیار سرداران
تحرکات مشکوک در روزهای پایانی دولت/ خروج اسناد خاص و بازنشستگی در وقت اضافه!
🔹با نزدیک شدن به پایان دولت حسن روحانی و فرا رسیدن زمان خداحافظی کابینه دوازدهم، جابجاییها و نقل و انتقالات مدیران دولتی سرعت و شتاب بیشتری به خود گرفته است.
🔹طی روزهای اخیر مقامات متعددی با جابجایی محل ماموریت خود سعی دارند تا جایگاه خود را در دولت بعدی هرچند در سطوح میانی و پستوهای مدیریتی حفظ کنند اما در دولت روحانی اتفاق جدیدی در حال وقوع است.
🔹خبرهای روزهای اخیر حاکی است که بخشی از اسناد خاص درون نهاد ریاست جمهوری و برخی بخشهای دیگر دولت، به طرز نامعلومی در حال نقل و انتقال به مکانهایی نامشخص است.
🔹این اتفاق که بسیار بعید است بدون اطلاع مسئولین دولتی در حال انجام باشد، در حالی صورت میگیرد که مقامات مرتبط که طبعا پس از افشای چنین خطای بزرگی باید پاسخگو باشند، یک به یک در حال بازنشستگی و جدا شدن از بدنه دولت در روزهای پایانی هستند.
🔹برخی از این افراد که سابقه طولانی در همراهی با بخش امنیتی دولت دارند، سابقه دستگیری بستگان درجه یک خود در خصوص مفاسد اقتصادی را نیز در کارنامه دارند!
🔹به نظر میرسد نهادهای نظارتی باید با دقت بیشتری روزهای پایانی دولت و خداحافظیهای مشکوک یاران قدیمی دولت را زیر نظر داشته باشند تا ماجرای پاک شدن رد برخی مفاسد امنیتی و اقتصادی که تجربیات قبلی آن وجود دارد، مجددا تکرار نشود.
هدایت شده از دیار سرداران
چند نکته پیرامون سخنان اخیر رهبر انقلاب درباره شورای نگهبان
👈 چراغ سبز به نقد و حراست از جایگاه قانونی
🔹نقد لطیف رهبر انقلاب به برخی تصمیمات شورای نگهبان در دیدار با مسئولان قضایی چند پیام مهم دارد:
1️⃣ شاید برای نخستین بار باشد که رهبر انقلاب، چنین آشکار و بیّن، از عدم موافقت خود با برخی تصمیمات شورای نگهبان سخن میگویند.
🔹مشخصاً، این بیان، صرف یک اِنباء ساده نیست، بلکه تمهیدی برای اصلاح و تقویت شوراست.در واقع با جمع بین این فرمایشها و آنچه در گذشته از سوی امامین انقلاب در مورد شورا بیان شده،نشان میدهد در عین لزوم صیانت ساختاری و نهادی، اما درون شورا که برآیند تصمیم جمعی نظرات و دیدگاه اعضا را نشان میدهد میتواند بهتر و دقیقتر عمل کند.
2️⃣ شورای نگهبان، بر خلاف تصور برخی، دارای قدسیت و تنزّه نیست؛ قابل نقد است و نقد به شورا، نه وجاهت قانونی و شرعی مصوبات آن را مخدوش کرده و نه نافی نیت صادقانه و مومنانه اعضاء آن است. حتی رهبری هم میتواند با برخی تصمیمات شورا مخالف باشد و آن را بیان کند
3️⃣ ایشان موافق همه تصمیمات شورا نیستند، اما در عمل آن را قانونی و لازم الاجرا میدانند. درست مثل نهادهای دیگر نظام، نظیر مجلس شورای اسلامی یا دولت. از این نظر تصمیمات شورا فضیلتی بر تصمیمات دیگر نهادها ندارد. هم قانونی است و هم قابل نقد و اصلاح.
4️⃣ رهبر انقلاب در این خصوص که با کدام تصمیم شورا مخالفند توضیحی بیان نکردند؛ از این رو، تحدید نقد رهبری به صرف مساله احراز یا عدم احراز صلاحیتها، آن هم فقط در این دوره از انتخابات، تقلیل مساله و دادن آدرس غلط است. به نظر میرسد نقد به شورا باید از منظری بلندتر و با چشم اندازی وسیعتر صورت پذیرد.
🔹به معنای دیگر، شاید بتوان برای نگهبانی ساختار حکمرانی نظام، بازتعریف نظاممند و البته مضبوط به قانونی را برای شورای نگهبان استیفاء نمود.
5️⃣ شورای نگهبان گارد بسته چند دههای خود را که غالباً ناشی از لزوم صیانت نهادی آن بوده در برابر منتقدان دلسوز باز کرده و فرصت ترمیم و بازسازی را از خود دریغ نکند.
🔸البته این نکته لازم به ذکر است که در سالهای اخیر، شورای نگهبان بیش از آنکه هدف نقدهای صحیح قرار بگیرد، آماج حملات کینهتوزانه و منفعت طلبانه بوده است.
🔹این نقدهای بعضا نابجا و مغرضانه، گوشهای شورا را سنگین کرده و اندک نقدهای صحیح و مشفقانه را نیز بی اثر ساخته است. خوب است، شورای نگهبان آغوش خود را گشوده و نظام را در برابر برخی نقاط آسیبپذیر بیمه کند.
6️⃣ مهمتر از آنکه اختلاف نظر رهبری با کدام تصمیم یا تصمیمات شورای نگهبان بوده است، نفس بیان و تایید وجود چنین اختلافی است.
🔸اختلافی که ممکن است در بسیاری از تصمیمات نهادهای مختلف نظام با دیدگاه رهبری وجود داشته باشد، اما هیچگاه بیان نگردد.
🔹تجربه دوران زعامت آیت الله خامنهای نشان داده است، بیان علنی و البته محترمانه چنین اختلافی، عملا چراغ سبزی برای یک اصلاح منطقی بوده است.
7️⃣ با چراغ سبز رهبری، اکنون فرصت نقد شورای نگهبان بیش از هر زمان دیگر در دسترس نخبگان و کارشناسان این امر است. برای بهره برداری بهتر از این فرصت، ضروری است از نقدهای کلیشهای، سطحی، جهت دار و غیر کارشناسی پرهیز شود.
🔹تکرار سخنان کلیشهای، شخصی، جناحی و غیرکارشناسی، هم جامعه را از این فرصت طلایی نقد صحیح محروم کرده و هم فرصت دیگر اصلاح و ترمیم را از نهاد پاسدار قانون و شریعت در نظام جمهوری اسلامی، خواهد ربود.
هدایت شده از دیار سرداران
رخداد زشت صفهای طولانی واکسیناسیون
▪️چرا وزارت بهداشت از بسیج کمک نمیگیرد؟
🔹وجود صفهای طولانی برای تزریق واکسن کرونا طی روزها و هفتههای جاری صحنههای زشت و تاسفبرانگیزی را در برخی نقاط واکسیناسیون در تهران و برخی شهرستانها ایجاد کرده است.
🔹علیرغم آنکه ایران در دوران کرونا افتخارات بزرگی مثل حضور در جرگه ۵ کشور برتر دنیا در تولید واکسن آفریده و به عزت و افتخار ایرانی افزوده است، اما شکلگیری این صفها و معطلی افراد، بویژه آنکه جملگی از کهنسالان عزیز کشورند، فضایی را رقم زده است که هیچ نسبتی با آن تولید افتخار ندارد بلکه باعث هتک حرمت افراد و شکلگیری نارضایتی گسترده در میان خانوادههای آنان شده است.
🔹با توجه به اینکه افراد بر اساس اولویت و نوبت و با توجه به تعداد واکسنهای موجود فراخوان میشوند، بنابراین مشکل اصلی در ایجاد چنین صحنههای تاسفبرانگیزی، کمبود نیرو یا محل تزریق واکسن و یا ضعف مدیریتی جدی در این حوزه است.
🔹این موضوع مسئله پیچیدهای نیست که نتوان آن را حل کرد؛ سابقه بسیج مستضعفین در کشور نشان داده است که در شرایط اینچنینی یک نیروی ملی بسیار مناسب برای ساماندهی به موضوعات است.
🔹بسیج نیروی فراگیر از دل ملت با تعداد بسیار بالا و انگیزههای ایمانی و ملی و دینی بسیار قوی است که در بزنگاههای مختلف که نیاز به یک بسیج ملی و مشارکت همگانی است، گرهگشاییهای اساسی انجام داده است که کمک به اجرای طرح بزرگ واکسیناسیون فلج اطفال در سراسر کشور از جملهی آنهاست.
🔹در همین ماجرای کرونا نیز این ظرفیت بزرگ، کارهای بزرگی همچون طرح غربالگری شهید سلیمانی را انجام داده که پیشتر خود مدیران وزارت بهداشت بر موثر بودن آن در مهار برخی موجهای بزرگ کرونایی در کشور تاکید کردهاند.
🔹در وضعیت فعلی نیز وزارت بهداشت میتواند با بهرهگیری از این ظرفیت مردمی، این اتفاقات زشت در کشور را از دامن مدیریت وزارت بهداشت پاک کند و طرح واکسیناسیون سراسری را نیز به یک افتخار ملی توام با رضایت همگانی تبدیل کند. نه اینکه مردم از نیمه شب در صفهای طولانی به انتظار بنشینند و در شرایطی که نیاز به فاصلهگذاری اجتماعی است، تجمعات خطرناکی را تشکیل دهند که هیچ با یک مدیریت مناسب تناسبی ندارد.