هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
🔺صفر تا صد ماجرای اخیر نیکا شاکرمی! + مرور آنچه دو سال قبل اتفاق افتاد
وطن امروز:
▫️جملهای منسوب به مارک تواین، نویسنده معروف آمریکایی است که میگوید: «اگر همیشه راست بگویید، نیازی نیست چیزی را به ذهن بسپارید».
🔹شاید این جمله معروف اشارهای جالب باشد به ادعایی که بتازگی بیبیسی جهانی درباره یکی از موضوعات مربوط به حوادث پاییز ۱۴۰۱ مطرح کرده است!
▫️اسنادی که روز گذشته بیبیسی درباره نیکا شاکرمی منتشر کرد، آنقدر دارای ایرادات نگارشی، فونت نامهنگاری، عناوین و نشانههای رایج در نامههای فراجا و… است که نویسنده گزارش را مجبور کرده است در خود گزارش اذعان کند این اسناد دارای ایرادات جدی است و بر همین اساس غیر قابل استناد است. بیبیسی در اینباره نوشته است: سندی که تحقیقات ما روی آن تمرکز دارد، حاوی چند تناقض است. برای مثال، نیروی انتظامی، با عنوان «ناجا» ذکر شده، در حالی که در آن زمان «فراجا» نام داشت!
🔸حالا بیبیسی فارسی دیروز مدعی شد: بیبیسی برای حفظ امنیت افرادی که اسناد را به دستش رساندهاند، آنها را بازسازی کرده است!
مطالعه مشروح این گزارش:
🌐 https://v-o-h.ir/?p=44697
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
هدایت شده از کانال حمید کثیری
🔴 نگاه روانشناسانه برای تربیت کافی نیست!
یکی از رفقا صبح پیام داد و گفت برای #روز_روانشناس نمینویسی؟! دیدم بد نیست به عنوان کسی که یکی از مسیرهایی که طی کرده روانشناسی تربیتی بوده، چند خطی درباره یک ناگفته از این روز بنویسم ...
این یک سوال جدی هست و باید پرسید که چی شد طی چند دهه گذشته به یکباره، روانشناسی خودش رو متکفل تربیت دونست و بقیه علوم و دانشها رو با شدت عقب روند.
برخی از روانشناسان (شما بخونید عمدهشون) سرقفلی تربیت رو به نام این رشته میدونند و کار رو اینقدر پیش بردند که شروع به حکم دادن کردند و دست در لایه #بایدها و #نبایدها که اساسا محل اظهار نظر علم نیست بردند و حتی بسیاری از دانشها و شاخههای دیگه علوم انسانی و اجتماعی رو عقب زدند و جامعه رو از این نگاهها در تربیت محروم کردند و اگر کسی از ضرورت جامعهشناسی، مردمشناسی، فلسفه، محیط زیست، الهیات، اخلاق، مدیریت و ... صحبت کنه و بگه دانستن اینها به کار تربیت میاد، حرفش عموما پس رونده میشه، چون بساط بسیاری از حرفهای شبه علمی روانشناسی جمع میشه!
فارغ از تربیت؛
اومدم در مورد درمان بنویسم.
در مورد اتاق درمان.
در مورد ترسفروشیها.
در مورد خط شبهعلمی ولی جذابی که برخی پیش گرفتند.
در مورد وابسته کردن مراجعین به درمانگر.
در مورد پول عجیب و غریبی که بابت صرفا شنیدن حرفهای مردم گرفته میشه.
در مورد مداخلات عجیب و پرمخاطره در اوتیسم، بیشفعالی، اختلالات یادگیری، عدم تمرکز و ...
در مورد برچسبهایی که به سادگی به بچهها زده میشه.
در مورد درمانهای دارومحوری که بعضاً مشکلات رو بیشتر کردند.
در مورد مثلاً روانشناسی که خودش و فرزندانش با بزرگترین مشکلات روانی روبرو بودند.
در مورد روانشناسی که به اسم روانشناسیِ دینی و با ظاهر دینی، شیادی میکرد.
در مورد روانشناسی که به اسم زوجدرمانی، عامل اصلی طلاق عده زیادی شده بود.
در مورد ...
بعد گفتم بیخیال!
برای اینها باید ساعتها گفت و نوشت. تازه شاید درست شنیده نشه و کار خرابتر بشه.
برگردیم به تربیت!
دقت کنیم؛
روانشناس، #مربی نیست ...
برای مربیگری نیاز به یک نگاه بسیار جامعتر نسبت به انسان، هستی و زندگی داریم. نگاهی که بسیاری از روانشناسان از اون برخوردار نیستند و بعضاً در مورد ضرورت داشتن چنین نگاهی گارد هم دارند! باید تلاش کرد حلاوت استفاده از سایر دانشها رو در تربیت به جامعه چشوند ...
به هر حال روز روانشناس مبارک 🌹
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از پرس و جو از جمعی از دوستان آگاه و خبره، از بین افراد شایستهای که به دور دوم انتخابات راه پیدا کردهاند، این افراد را مناسبتر یافتم.
۱. ابوالفضل زهرهوند
۲. حسین صمصامی
۳. پیمان فلسفی
۴. سیدنظامالدین موسوی
۵. محمد سراج
۶. احمدنادری
۷. مهدی شریفیان
۸. فاطمه قاسمپور
۹. علیرضا سلیمی
۱۰. سید نظامالدین موسوی
۱۱. محمدحسین حسینزاده بحرینی
۱۲. بیژن نوباوه
۱۳. سید مرتضی محمودی
۱۴. مجتبی رحماندوست
۱۵. ابوالقاسم جراره
۱۶. عبدالحسین روح الامینی
انتشار این لیست صرفا در پاسخ به سوالات دوستان و نیز مشارکت حداکثری است.
در غیر اینصورت اگر انتخاب دیگری دارید که مورد اعتماد شماست، رای شما محترم است.
#ز_فتحی
هدایت شده از MajidBehestani مجید بهستانی
وقاحت هم حدی دارد. خصوصا اگر در جائی نشسته باشی که همگی از شما انتظار سلامت و راستی داشته باشند. حالا اگر رسانه دولتی یک کشور باشی و در حد بی بی سی اعتباری جهانی برای خود دست و پا کرده باشی، مخاطبان تا حدی انتظار جانبداری و سوگیری از منافع ملی انگلستان و منافع ممالک محروسه سلطنتی بریتانیا را دارند، ولی وقاحت را به آنجا بکشانی که رسما دروغ به خورد مخاطب بدهی، به آن سوءاستفاده از اعتماد مخاطب گفته می شود. حالا اگر این سوءاستفاده از اعتماد مخاطب، همراه با جعل اسناد دولتی باشد، به مراتب وقیح تر و قبیح تر.
گزارش به اصطلاح تحقیقاتی شبکه بی بی سی جهانی، احتمالا به سفارش سرویس امنیتی موساد یا انتلیجنس سرویس، درباره افشاگری از راز مرگ نیکا شاکرمی از معترضان ضدحجاب سال 1401 در تهران، علاوه بر جعل سند، از دروغ پردازیهای دیگر هم برخوردار است. فقط دو گمانه باقی می ماند: یا رسانه سلطنتی-دولتی انگلستان را کسانی در داخل سر کار گذاشتند، یا او مخاطبان ایرانی را! کسانی که با فضای نهادهای انتظامی، نظامی و بسیج در ایران تجربه زیسته دارند، این دروغ بافیها مسجل است.
1) یک تیم عملیاتی روی نیکا شاکرمی زوم می کنند و با تعقیب و گریز او دستگیر می شود.
نیکا شاکرمی، دختر نوجوان 16 ساله، چه ارزش میدانی یا اطلاعاتی دارد که باید یک «تیم عملیاتی» برای آن کار گذاشت؟ در حالیکه از نظر نهاد امنیتی در خیابانهای ملتهب تهران، لیدرهای اصلی رها هستند و شناسائی و دستگیری آنها هدف اصلی است، چرا باید بخشی از توان نهاد، روی یک عنصر بی ارزش (به جهت عملیاتی یا اطلاعاتی) هدر برود؟ او مثل بسیاری از نوجوانان دیگر، در جو آن شلوغی ها یک روسری آتش زد و جیغ و داد، و تمام. از جمعیت خارج شد. هیچ گاه در هیچ کجای دنیا هیچ نهاد امنیتی یا انتظامی خود را مشغول اینها نمی کند چون مثل او فراوان اند، و زدن آنها فایده ای هم نخواهد داشت.
2) حال این کار بی ارزش روی یک عنصر بی ارزش از سوی چه کسانی انجام شده است؟ نیروی حزب الله! در گزارشات رسمی قضائی و انتظامی اصلا از هواداران میدانی جمهوری اسلامی تحت این عنوان یاد نمی شود. این یک شهرت عمومی در افواه مردم است،و چنین سازمانی وجود خارجی ندارد که حال از سوی مقام قضائی یا بازپرس به آن انتساب شود.
3) اگر این قتل از سوی هواداران ج.ا مسمی به «نیروی حزب الله» انجام شده باشد، چرا باید رفتار خطاآمیز و مجرمانه آنها به عالی ترین مقام سپاه گزارش شود؟ درست تر نبود،که این گزارش خطاب به فرماندهی انتظامی کشور نوشته می شد؟
4) از آنجائی که متهمان نیروی رسمی نظام نیستند، چرا دستگاه قضائی پیگیری پرونده را رها کند؟ این تنها در صورتی که قابل تصور است که یکی از مقامات ارشد نظام، یا یک عنصر اطلاعاتی باارزش، یا چیزی شبیه به این، آن هم با فشارها و وساطتها، درگیر باشد، که طبق این گزارش ارزش این افراد در این سطح نیست. از این گونه افراد، در همین نظام قضائی، آنقدر دستگیر،و محکوم به پرداخت دیه،یا حد قصاص شدند که این داستان بافی مضحک به نظر می رسد.
5) این که گوینده اذعان می کند در زمان اغتشاشات 1401 عنوان «ناجا» به «فراجا» تغییر کرده است و این سلامت گزارش را مخدوش می کند، بیشتر برای فریب مخاطب است تا نشان دهند که بی بی سی اصول حرفه ای خود برای صحت سنجی گزارش های واصله زیر پا نمی گذارد، پس این مستند را چشم و گوش بسته قبول کنید.
6) در خلاصه پرونده بازجویی به مقام عالی نظامی، چه دلیلی دارد هم اسامی متهمان بیاید و هم نقل قولهای انتسابی آورده شود؟ برای مقام عالی تلخیص ماوقع و نتیجه بازجویی مهم است نه جزئیاتی بیش از این.
گافهای این سند، و خود مستند بیش از اینهاست. ولی به همین مقدار اکتفا می شود. اما سئوال مهمتری می ماند که بی بی سی به سفارش چه نهادی، و با چه قصدی در این برهه زمانی دست به فروش اعتبار خود زده است؟
مجید بهستانی
https://eitaa.com/mbehestani
از واقعیت تا حقیقت
توجه فرمایید دوستان عزیزم پسفردا تولد منه😎 امسال دیگه شماره کارت اعلام نمیکنم برای هدایا هر کی مرد
امروز هم که روز دختره و عدیه روز دختر، به دختران سرزمینمون، همگی بریم رای بدیم.😍
۲۱اردیبهشت ۱۴۰۳ گذشت، نتایج انتخابات هم مشخص شد.
نامزدهای منتخب و غیر منتخب را کاری ندارم، از نظر من پیروز و بازنده انتخابات فراتر از این حرفهاست.
برنده و بازنده انتخابات دور اول و دوم مجلس را چه کس یا کسانی بدانیم؟
اگر تقوای سیاسی را مدنظر بگیریم، دو گروه با دو رفتار کاملا متضاد، شکست همه ما را در انتخابات رقم زدند.
(در مورد کنشهای سیاسی اسلامشهر در این انتخاباتش سخن میگویم) اول گروه یا گروههایی که فقط انتخاب یا عدم انتخاب یکنفر را عامل سعادت یا بدبختی شهر معرفی کردند و در انتخابات اخیر، با منطقهگرایی افراطی، فرصت رشد سیاسی مردم شهر را به دعوای تهران_شهرستان تبدیل کردند و انگار نه انگار که حکیم انقلاب، بارها #وحدت و #منافع_ملی را خط قرمز معرفی کردهاند. اما اینجا در جنوبغربی تهران عدهای دعوای مرکز_حاشیه را پررنگ میکنند!!! مگر نه اینکه طبق قانون اساسی، هر نماینده مجلس، نماینده کل کشور است؟ مگر نهاینکه مسائل اجرایی شهر را باید از مقامات اجرایی مطالبه کرد و نه نماینده قانونگذار؟ مگر نه اینکه مشغولیت نمایندگان به امور اجرایی حوزه انتخابیه انان را از مسائل کلان ملی و بینالمللی غافل میکند و چه بسا به مفاسد و زدوبندهای کلان هم دامن بزند؟
چه بسا مسائل فرهنگی و سیاسی و اقتصادی ملی و بینالمللی لَنگ ماندهاست تا آن نماینده حوزه انتخابیهاش را رها کند و به کمی دورتر از دماغش هم فکر کند؟
اما گروه دوم که من میاندیشم کارشان از گروه اول هم زشتتر بود، تخریب رویکرد گروه اول و تخریب آن نماینده بود، بهنحویکه گویا انتخابات بین رای آوردن و نیاوردن آن شخص دایر شدهاست. این گروه هم البته دغدغهای از سرتقوا نداشتند و منافع ملی را هم نمیدیدند صرفا میگفتند فلانی نه!!! این را از شادی پس از انتخابات و تعیین نماینده بومی جایگزین میتوان بهوضوح مشاهده کرد.
و آن نتیجهای که باخت همه را در پی داشت، کاهش مشارکت بود.
هیچکدام از ما و ایندو گروه تمرکزشان را از گروههای خودی همیشه پای کار برنداشتند.
کاش میشد به آنها فهماند در انتخابات، مساله اصلی مشارکت بالاست.
آنگاه هر کدام از شما میتوانستید با تمرکز بر افرادی که حتی نمیدانستند که دیروز انتخاباتی در این شهر برگزار است، آرای مخالف و موافق آن نامزد را افزایش بدهید.
اما دریغ و صددریغ که بیبصیرتیها همیشه کار به دست جبهه حق دادهاست.
دانشجویان امریکایی امروز کف دانشگاه کتک میخورند و برای فلسطین کم نمیگذارند، وای بر ما اگر خودمان را به این دعواهای بیهوده سرگرم کنیم و یادمان برود عهد مشترک ما و شهیدان چه بودهاست؟ که آنان آن عهد را ادا کردند ولی آیا ما هم منتظر آن عهد هستیم؟؟؟
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
#ز_فتحی
هدایت شده از علیرضا زادبر
مشارکت دیروز
این تحلیل هایی که تحلیلگران مجازی و بلاگرسیاستمدارها از نتایج دور دوم انتخابات مجلس دارند در نتیجه این است که تصور آن از سیاست و تاریخچه امر سیاسی محدود به همین چندسال اخیر است. گویی تاریخ سیاسی و انتخابات در این مملکت از همین چند سال پیش آغاز شده که آنان وارد سیاست مجازی شده اند. هیچ گاه در هیچ دوره، دور دوم انتخابات ملاک تحلیل نبوده و همیشه به نسبت جمعیت مشارکت کننده در دور اول همین نسبت تقریبا وجود داشته است. مساله کاهش مشارکت که یک نگرانی واقعی بحساب می آید را با همان مشارکت زیر پنجاه درصد اسفندماه تحلیل کنید. کشف بزرگی نشده که در دور دوم مردم شرکت نمیکنند. این از خاصیت توییتری و بلاگری شدن امر سیاسی است.
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از کانال حسین دارابی
کانادا
دانشگاه آلبرتا
تحصن دانشجویان
در حال کتک خوردن از پلیس از شفق های قطبی عکس گرفته و برای دلگرمی خودش نوشته:
امشب شهدا با ما هستند ...
من نمیدانم دین و آیین او چیست
ولی افسوس می خورم که این ها برای حق کتک می خورند و من ...
وَ اجْعَلْنِی مِمَّنْ تَنْتَصِرُ بِهِ لِدِینِکَ وَ لَا تَسْتَبْدِلْ بِی غَیْرِی
خدایا مرا از کسانی قرار ده که دینت را با من یاری میکنی و دیگران را جایگزین من مگردان.
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
🔊فراخوان جذب مربی زبان انگلیسی آموزشگاه خاتم
💥جذب مربی با برگزاری TTC
💥ارائه ی مدرک معتبر دورهTTC
👩🎓شرایط دواطلبان
💥تسلط کامل به زبان انگلیسی
💥گذراندن تمامی دوره های زبان و اتمام آن
💥ارائه رزومه کاری در صورت داشتن سابقه تدریس
🎁🎁در صورت داشتن شرایط لازم برای تدریس در آموزشگاه خاتم مشغول به کار خواهند شد.
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
در صورت تمایل و داشتن شرایط فوق به آیدی زیر پیام دهید.
@Ramezani929798
لینک کانال آموزشگاه زبان خاتم
https://eitaa.com/LAKhatam
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیۀ امام رضا(ع) برای رفع مشکل
@Farsna