May 11
May 11
May 11
May 11
تکذیب یک ادعا
🔺وطنامروز در سال ۹۸ از وزارت ارشاد هیچ کاغذی دریافت نکرده است
پیرو ادعای یک کانال خبری مبنی بر دریافت کاغذ از وزارت ارشاد توسط وطنامروز در سال۹۸، به اطلاع میرساند روزنامه وطنامروز در سال جاری تا این لحظه حتی یک کیلوگرم کاغذ از وزارت ارشاد دریافت نکرده است.
اعداد منتشره در این باره، ادعایی بیش نیست و مدعیان بجای جداول موهوم، اگر سندی مبنی بر "دریافت" کاغذ از ارشاد در سال ۹۸ توسط وطنامروز دارند منتشر کنند.
🇮🇷 @vatanemrooz
May 11
وطنامروز از فردا منتشر میشود
به اطلاع مخاطبان عزیز میرسانیم که پس از وقفهای که بهدلیل مشکلات مالی در انتشار روزنامه وطنامروز رخ داد، با پیگیری دستاندرکاران روزنامه برای حل بحران کاغذ و کاهش هزینههای جاری، سرانجام با رفع برخی از موانع، وطنامروز از فردا بر روی کیوسکهای مطبوعاتی قرار خواهد گرفت.
از حمایت و اصرار شما همراهان گرامی برای از سرگیری انتشار وطنامروز سپاسگزاریم.
روابط عمومی وطنامروز
🇮🇷 @vatanemrooz
May 11
🔺روزنامه «وطن امروز» از فردا روی کیوسک مطبوعات
🔻روزنامه «وطن امروز» که ۱۱ مردادماه امسال به دلیل مشکلات مالی تعطیل شده بود؛ فردا شنبه ۱۱ آبان ماه پس از ۳ ماه دوباره منتشر شده و روی کیوسک روزنامه فروشیها قرار می گیرد.
🔻«سیدعابدین نورالدینی»، سردبیر روزنامه وطن امروز با اعلام این خبر، درباره فرآیندی که منجر به انتشار مجدد این روزنامه شد؛ به خبرگزاری فارس گفت: به محض اعلام خبر تعطیلی روزنامه وطن امروز، موج بیسابقهای از حمایتها توسط خوانندگان، همراهان و علاقمندان وطن امروز به راه افتاد. حجم این حمایتها حتی برای ما در وطن امروز هم غیر منتظره بود. اقشار مختلف مردمی و جریان انقلابی و همینطور دلسوزان انقلاب به صورت مکرر خواستار انتشار مجدد وطن امروز شدند.
🔻نورالدینی افزود: حجم پیامهای محبت آمیز و نیز دلگرمیهای فراوان بویژه از سوی دلسوزان انقلاب، برای فراهم شدن زمینههای انتشار مجدد روزنامه بسیار قابل توجه و تامل برانگیز بود. این حمایتها و دلگرمیها که از سوی طیفهای گسترده و متنوع مردمی و انقلابی صورت گرفت؛ یک سرمایه اجتماعی بزرگ و کم نظیر است و برای وطن امروز تکلیفی شد تا یک بار دیگر صدای آنها و جریان انقلابی باشد. به همین خاطر به پشتوانه این ظرفیت عظیم و مطالبات گسترده مردم و علاقمندان و دلسوزان نظام، تلاش برای رفع مشکلات و سنگاندازیها برای فراهم شدن زمینه انتشار مجدد روزنامه وطن امروز در دستور کار مدیریت روزنامه قرار گرفت.
🔻وی ادامه داد: به پشتوانه این ظرفیت بزرگ مردمی و افزایش اعتراضها نسبت به اعمال تبعیض رسانهای، بخشی از تعهدات قانونی دولت در قبال نشریات، به صورت مشخص در مسئله کاغذ انجام شد. پیشنهادات زیادی از سوی مخاطبان و علاقمندان برای همیاری در انتشار مجدد روزنامه از جمله خرید اشتراک سالانه روزنامه مطرح شد. تدابیری نیز در فضای مجازی، از جمله طراحی برخی اپلیکیشنها برای همیاری و مشارکت خوانندگان و علاقمندان وطن امروز در راستای فراهم شدن امکان انتشار روزنامه و تداوم آن هم در دستور اجراست.
🔻سردبیر وطن امروز خاطرنشان کرد: در نهایت برآیند همه این اقدامات، فعلا زمینههای انتشار مجدد روزنامه را فراهم کرده است و از فردا شنبه ۱۱ آبان، روزنامه وطن امروز دوباره منتشر میشود. البته استمرار انتشار وطن امروز، به عنوان یک روزنامه مستقل، ملزم و مشروط به تداوم اجرای تعهدات قانونی دولت در قبال نشریات، و نیز ادامه ادامه همیاری و حضور خوانندگان و علاقمندان عزیز و محترم است.
🇮🇷 @vatanemrooz
May 11
یادداشت سردبیر
🔺مرا هزار امید است و هر هزار تویی
📝سید عابدین نورالدینی
🔻روزنامه «وطن امروز» دور جدید انتشار خود را از امروز شنبه 11 آبان 1398 آغاز میکند. دقیقا 3 ماه قبل روزنامه «وطن امروز» به دلیل مشکلات اقتصادی و تحریم دولتی بویژه در حوزه تخصیص یارانه و مسأله کاغذ، محکوم به تعطیلی شد. این یک تصمیم اجتنابناپذیر بود.
🔻تکانههای تورم انفجاری تابستان 97 مانند دیگر آحاد و اقشار جامعه، گریبانگیر رسانهها و نشریات مستقل نیز شد. شرایط «وطن امروز» اما قدری متفاوت بود، چرا که در یک جبهه متحمل افزایش بیسابقه هزینهها از جمله جهش بیسابقه قیمت کاغذ شد و در دیگر جبهه با حجم انبوهی از عملیاتها برای «بستن دهان منتقدان» مواجه بود. این 2 به مثابه لبههای قیچی عمل کردند و «وطن امروز» به ناچار تعطیل شد و چند ماهی روی کیوسک مطبوعات غایب بود.
اما چه باک زان همه دشمن چو دوستدار تویی. و البته دقیقتر اینکه: «مرا هزار امید است و هر هزار تویی».
متن کامل یادداشت در پیوند:
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/2781/1/212155/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
🔺غربگرایان آخرین امید آمریکا در ایران و منطقه
📝مهدی محمدی
🔻تاریخچه تحولات مرتبط با چگونگی پیشبرد راهبرد فشار حداکثری علیه ایران مفصل و پیچیده است. با اینکه آمریکا موفق شد فشار اقتصادی قابل توجهی بر ایران وارد کند اما محاسبات آن درباره محیط سیاست داخلی در ایران عموما نادرست از آب درآمد و لذا فشار اقتصادی منجر به هیچ تغییر بنیادینی در مناسبات قدرت درون ایران چنان که سودی برای آمریکا داشته باشد نشد؛ بلکه برعکس برای مدتی کموبیش طولانی جریان غرب گرا و هوادار مذاکره در ایران را از حیث اجتماعی و سیاسی تضعیف کرد و الگویی را که آنها قصد داشتند بهعنوان یگانه راه نجات ایران به مردم معرفی کنند، بهسرعت به شکست کشاند. همچنین این سیاست، چسبندگی جامعه به نظام را افزایش داد، چرا که مردم ایران به این درک رسیدند که نظام جمهوری اسلامی نگهبان آنها در مقابل دشمنی است که اگر بتواند به غذا و داروی آنها هم رحم نخواهد کرد.
متن کامل یادداشت در پیوند👇🏻
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/2781/1/212156/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
چند نکته مهم درباره فصل سوم «ستایش» که کمتر به آن توجه شد
🔺مردم، آنتن داستانهای عامه پسند
📝احسان سالمی
🔻 «مخاطب» اصلیترین حلقه از زنجیره تولید آثار هنری است، چرا که هر اثر هنری فارغ از شکل و محتوا و کیفیت آن، در هر صورت برای مخاطبی خلق میشود؛ حلقهای مهم که در بعضی موارد توسط هنرمندان جدی گرفته نشده و تلاش چندانی برای گستردهتر شدن آن نمیشود. این در حالی است که اساسا هنر بدون مخاطب معنایی ندارد. پس خلق اثری هنری که با آن بتوان طیف گستردهتری از مخاطبان را جلب کرد، به خودی خود اتفاق خوبی است و حالا اگر این جذب گسترده با نکات مثبت دیگری نیز همراه شود، به قول قدیمیها «نور علی نور» میشود.
متن کامل گزارش در پیوند
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/2781/8/212132/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
«وطن امروز» شاخصهای مهم اقتصادی را در دولت تدبیر و امید بررسی میکند
🔺دستاورد اقتصادی دولت؛ تقریبا هیچ
📝مرتضی ماکنالی
🔻در مجموع اگر شاخصهای اقتصادی 6 سال از دولت روحانی را در کنار هم قرار دهیم، نتایج بسیار عجیبی به دست میآید. کمترین رشد اقتصادی نسبت به همه دورههای گذشته، بدترین وضعیت در تشکیل سرمایه ثابت (نسبتی از سرمایهگذاری در اقتصاد)، ثبت بالاترین نرخ تورم از سال 74 تاکنون، رشد نقدینگی و پایه پولی هماندازه دولتهای قبل، بالاترین جهش نرخ ارز در تاریخ اقتصادی ایران و از دست رفتن 2 دستاورد خودکفایی گندم و افزایش صادرات نفت پس از 2 سال. این آمارها نتیجه استراتژی حل مشکلات داخلی به کمک سیاست خارجی بود که به محض از دست رفتن توافق، اندک دستاوردهای حاصله را هم از بین برد.
متن کامل گزارش در پیوند
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/2781/3/212164/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
دعوای سازندگی– شورای سیاستگذاری اصلاحات ادامه دارد
🔺سبقت از چپ؛ فرار از پاسخگویی
🔻 به شمارش درآمدن روزشمار انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در اسفند سال جاری بار دیگر اختلافات درونی میان جناحهای سیاسی را از پشت پستوهای گروهی به سطح رسانهها کشانده است. به گزارش «وطنامروز»، افت محسوس سرمایه اجتماعی اصلاحطلبان بعد از ناکامیهای گسترده دولت در توازنبخشی به امور معیشتی جامعه از یکسو و بیبرنامگی مشهود فراکسیون امید در مجلس دهم از سوی دیگر باعث شده دعواهای درونگروهی اصلاحطلبان برای پیدا کردن مقصر اصلی وضعیت موجود بالا بگیرد.
متن کامل گزارش در پیوند
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/2781/2/212159/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
طرح رفراندوم از سوی رئیسجمهور برای تقویت چه رویکردی اتخاذ شده است؟
🔺زنگ انتخابات در فصل تعطیلات
صادق فرامرزی📝
🔻سناریویی معمایی درست در لحظهای که تماشاگران در انتظار باز شدن گره اصلی آن هستند به پایان میرسد و مخاطب را در نهایت سرگردانی ممکن با خود تنها میگذارد! شاید از جمیع حالات، این فرض را بتوان حربهای از سوی یک داستاننویس و فیلمساز دانست تا با پایانی باز مخاطب را بیش از پیش درگیر معمای خودساخته خویش کند اما هیچگاه این پایان باز را نمیتوان بهعنوان حربهای موفقیتآمیز برای یک مدیر به حساب آورد.
🔻بیسرانجامی در این حالت چیزی جز بدسرانجامی یک ایده نیست. قرار گرفتن در تقاطعی که یکسوی آن «بنبست ایدهها» و سوی دیگر آن «تعطیلات اجرایی» است، بدترین سرانجامی است که میتوان برای یک مجموعه مدیریتی در هر سطحی انتظار داشت؛ انتظاری که بیش از هر چیز تمثیلی از وضعیت واقعا موجود دولت تدبیر و امید است.
متن کامل گزارش در پیوند
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/2781/5/212149/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
شبکه گسترده همکاران داخلی آمدنیوز و نیمه پنهان پروژه ناامنسازی کشور چه کسانی هستند؟
🔺زمبازها!
🔻شبکه آمدنیوز همواره به دنبال ایجاد دوقطبی بود. بهعنوان مثال، آمدنیوز در انعکاس اخبار مربوط به فساد مخاطب عام را در این دوراهی قرار میداد که حامی فساد یا حامی نظام باشد یا مخالف نظام و منتقد فساد. به بیان دیگر؛ شاخه سومی که حامی نظام و منتقد فساد باشد اصلا در خبرسازی آمدنیوز تیپسازی نمیشد، فارغ از اینکه اصل آن خبر فساد یا جزئیاتی که آمدنیوز اعلام میکرد صحیح نبوده است.
🔻در دوقطبی سیاسی، یکی از ویژگیهای آمدنیوز حمایت از سیاستهایی بوده است که کارشناسان آن را برخلاف منافع جمهوری اسلامی میدانستند.بهعنوان مثال، آمدنیوز همواره رویکرد حمایتی از تصویب لوایح FATF داشته و مخالفان تصویب این لوایح را به باد ناسزا و تمسخر و خبرسازی آمدنیوزی میگرفت.
🔻گزاره دیگر آنکه آمدنیوز جریانی از سیاستمداران، رسانهها، هنرمندان، ورزشکاران و... را تقویت میکرد که نخ تسبیح پیوند آنان مقابله و اعتراض در برابر موضعگیریهای نظام در موضوعات مختلف بوده است.
🔻آمدنیوز حتی به ابزاری برای تسویهحسابهای حزبی نیز تبدیل شده بود. با رصد اخبار آمدنیوز این گمان به ذهن متبادر میشد که برخی چهرههای سیاسی برای تضعیف رقیب خود برخی اخبار «راست و دروغ» را در اختیار آمدنیوز قرار میدهند و با توجه به سبک آمدنیوز، از این رسانه برای بدنام کردن رقیب خود بهره میبرند.
متن کامل گزارش در پیوند
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/2782/1/212180/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
🔺ما و غمهای غرب آسیا
📝سمیرا کریمشاهی
🔻ناکارآمدی دولت، فساد کارگزاران و مشکلات معیشتی؛ اگر بخواهیم برای فهم حوادثی که در چند هفته اخیر عراق و لبنان با آن مواجهند صرفا حول جمله ابتدایی متن بگردیم، جز یک درک ناقص چیزی عایدمان نخواهد شد.
در واقع رخدادهای اخیر در این دو کشور، علاوه بر نارضایتی از وضع موجود، یک دلیل عمده، ریشهای و تاریخی دارد که برای ایجاد بحران در هر بازه زمانی میتواند نقش آتش زیر خاکستر را ایفا کند. آن هم ضعف در دولتسازی (به معنای عام) این دسته از کشورهای منطقه است که با خلأ یک اراده جمعی یا صحنهگردانی مردم برای تشکیل دولتهایشان همراه بوده و استعمارگران مستولی بر خاک خاورمیانه از جمله بریتانیا و فرانسه، بازیگران اصلی مرزکشیهای بدون قاعده خود در این سرزمینها بودهاند.
🔻البته نمیتوان مطلقا بیتوجهی به اشتراک و عدم اشتراکات مردم متعلق به دولتهای جدید را از سر غفلت دانست و چهبسا حرکتی عامدانه برای ایجاد یک حاشیه امن بوده تا از نگرانی صهیونیستهایی که قرار بر تشکیل دولت باطل خود در خاورمیانه داشتند، کاسته شود.
متن کامل گزارش در پیوند
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/2782/1/212184/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
«وطنامروز» از توقف مجدد عرضه نفت در بورس گزارش میدهد
🔺وزارت نفت فراری از بورس
🔻با توجه به قانون بودجه سال 98 کشور مبنی بر عرضه ماهانه 6 میلیون بشکه نفت در بورس، وزارت نفت مکلف است میعاناتگازی و نفت را به صورت هفتگی در بورس عرضه کند اما با این وجود آخرین عرضه نفت در بورس به 16 مهرماه بازمیگردد. این وقفه در حالی است که هفته گذشته هم اطلاعیه عرضهای صادر نشد تا عملا برای هفته جاری هم عرضهای وجود نداشته باشد. این وقفه 5 هفتهای با توجه به قانون مجلس شورای اسلامی بسیار تاملبرانگیز است.
🔻محمد شیریجیان، دکترای مدیریت قراردادهای بینالمللی نفت و گاز در گفتوگو با وطن امروز: نفت باید به صورت مداوم در بورس عرضه شود تا بخش خصوصی بتواند زیرساختهای خود را برای ورود به تجارت نفت آماده کند.
متن کامل گزارش در پیوند
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/2782/3/212190/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
چگونه استقلال در تبریز همه را مبهوت کرد؟
🔺مزد شجاعت
مهمترین اتفاق فوتبال ایران در هفته نهم به پیروزی درخشان استقلال در تبریز مربوط میشد. در هفتهای که با فقر شدید گلزنی همراه بود استقلال و تراکتور چیزی ورای فوتبال ایران ارائه دادند و در این بین نقش استراماچونی پررنگتر از بقیه بود؛ مربیای که شروع ناامیدکنندهای داشت اما حالا همه میگویند تیم او مدعی جام نوزدهم است. اما چگونه این 4 گل خیرهکننده رویید؟
متن کامل گزارش در پیوند
🔗http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/2782/6/212216/0
🇮🇷 @Vatanemrooz