فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 پیشگام پیشرفت
#کیوسک؛ رهبر انقلاب در دیدار صدها نفر از کارآفرینان، سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی: نظام تصمیمگیری و اجرایی به مفهوم واقعی کلمه «باید» به بخش خصوصی کمک و موانع پیشرفت آن را رفع کنند
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4238/1/298264/0
✉️ @vatanemrooz
📰 وطن امروز ؛ ضمیمه هفتگی طنز راهراه
📅 ۰۴ بهمن ۱۴۰۳
🔗 https://vatanemrooz.ir/?nid=4238&pid=5&type=0
✉️ @vatanemrooz
📍 پسلرزههای باخت؛ رسانههای عبری از استعفای احتمالی سایر مسؤولان امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی خبر دادند
گروه بینالملل: پس از توافق آتشبس و عقبنشینی رژیم صهیونیستی از اهداف اولیه جنگ غزه، تبعات سیاسی بسیاری برای مقامات این رژیم به دنبال داشت. فرماندهان نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی، که در پیشبینی و مقابله با عملیات “توفان الاقصی” شکست خوردند، باید هزینه این شکست را پرداخت میکردند. این عملیات تاریخی که دستگاههای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی از آن غافل ماندند، ضربهای مهلک به این رژیم وارد کرد. پس از آتشبس، نخستین قربانی سیاسی ایتمار بنگویر، وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی بود که مخالف آتشبس و تبادل اسرا بود. سپس هرتزی هالوی، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی نیز با استعفا از سمتش بحران سیاسی رژیم را عمیقتر کرد. بسیاری معتقدند استعفای او باید زودتر اتفاق میافتاد، اما او پس از بنگویر استعفا داد.
با وجود تلاشهای نخستوزیر برای جلوگیری از تحقیق رسمی در مورد شکست ۷ اکتبر، انتظار میرود استعفاها در میان مقامات نظامی و امنیتی ادامه یابد. برخی رسانهها احتمال استعفای رونن بار، رئیس شاباک، را پیشبینی کردهاند. در این میان، رژیم صهیونیستی برای منحرف کردن توجهات از دولت، عملیاتی در کرانه باختری به راه انداخته است، اما این اقدامات نمیتواند بحران سیاسی ناشی از شکست ۷ اکتبر را پنهان کند. بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که این تحولات نشاندهنده شکست رژیم در برابر حماس و همچنین بحران ساختاری ارتش است.
عملکرد هرتزی هالوی بهویژه در نابودی حماس و عدم پیشرفت در جبهههای...
روزنامه وطن امروز
📍 پسلرزههای باخت؛ رسانههای عبری از استعفای احتمالی سایر مسؤولان امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی خبر
مختلف، از جمله جنوب لبنان و یمن، برای ارتش رژیم صهیونیستی چالشبرانگیز بود. بسیاری از کارشناسان از مشکلات ساختاری در ارتش سخن گفتهاند که موجب تلفات و خسارات گستردهای شد. با استعفای هالوی و احتمال استعفای دیگر مقامات، چالشهای سیاسی برای نخستوزیر اسرائیل بیشتر شده است. افزون بر این، فشارهای داخلی و خارجی، از جمله روابط پیچیده با آمریکا و اروپا، وضعیت رژیم صهیونیستی را دشوارتر کرده است. این تحولات نشاندهنده بحران سیاسی عمیق و بیپایان در این رژیم پس از آتشبس است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4238/7/298227/0
✉️ @vatanemrooz
📍 اف ای تی اف علیه نفت
📝 مصطفی نصری: اظهارات اخیر دونالد ترامپ در مراسم تحلیف خود در خصوص «تلاش برای توقف درآمدهای نفتی ایران» و جلوگیری از تأمین مالی گروههای تروریستی، حساسیت درباره تصویب لوایح گروه اقدام مالی (FATF) را در ایران دوباره برانگیخت. یکی از این لوایح، کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم (CFT) است که همچنان در مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران محل بحث است. تصویب یا عدم تصویب این لایحه پیامدهای گستردهای برای ایران دارد.
علیرغم اظهارات عباس عراقچی در مورد عدم تضمین منفعت اقتصادی از خروج ایران از لیست سیاه FATF، برخی معتقدند الحاق به این کنوانسیون میتواند فشارهای مالی و بانکی را کاهش دهد. اما ساختار تحریمهای آمریکا، بهویژه تهدیدات تحریمی علیه بانکها، حتی اگر ایران از لیست سیاه خارج شود، همچنان موانع جدی برای همکاریهای مالی ایران خواهد بود. از سوی دیگر، تصویب CFT میتواند بهعنوان ابزاری برای محدود کردن حمایت ایران از گروههای مقاومت منطقهای به کار رود.
ترامپ همچنین بر ادامه سیاست فشار حداکثری علیه ایران تأکید کرده و در پی کاهش دسترسی ایران به منابع مالی است. این فشارها، که از زمان خروج آمریکا از برجام آغاز شد، هدف اصلیشان تغییر رفتار ایران از طریق تحریمهای شدید اقتصادی است.
یکی از نگرانیهای ایران در مورد CFT، محدودیتهایی است که ممکن است بر حمایت از گروههای مقاومت در منطقه اعمال شود. تصویب این کنوانسیون میتواند دسترسی ایران به منابع مالی گروههایی چون حزبالله لبنان و حماس را محدود کند، چرا که آمریکا و متحدانش این گروهها را تروریستی...
روزنامه وطن امروز
📍 اف ای تی اف علیه نفت 📝 مصطفی نصری: اظهارات اخیر دونالد ترامپ در مراسم تحلیف خود در خصوص «تلاش برا
میدانند.
در سیاست خارجی ایران، ضروری است که تهران روابط خود را از وابستگی به کشورهای غربی کاهش دهد و به کشورهای آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین توجه بیشتری داشته باشد. همچنین هرگونه مذاکره با آمریکا باید بر مبنای مطالبات عینی و مرحلهای باشد تا از تکرار تجربیات تلخ گذشته جلوگیری شود.
سیاستهای ترامپ در قبال ایران، که بر اساس فشار حداکثری و تحریمهای شدید است، نشان میدهد که اعتماد یکجانبه به دولت آمریکا هزینهبر خواهد بود. هر توافقی باید مشروط به اقدامات عملی طرف مقابل باشد تا ایران دچار ضررهای یکجانبه نشود.
در عرصه جهانی، ترامپ به شدت نگران قدرت بریکس است، که تهدیدی برای هژمونی آمریکا و سلطه دلار به شمار میرود. این ائتلاف اقتصادی با کشورهای نوظهور نظیر چین و روسیه، میتواند نظم جهانی را تغییر دهد و به دنبال کاهش وابستگی به دلار و تضعیف نظام مالی تحت سلطه آمریکا است. ترامپ به هر اقدامی که تهدیدی برای دلار باشد، واکنش شدید نشان میدهد.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4238/1/298267/0
✉️ @vatanemrooz
📍 موج جدید سینمای جنگ؛ در جشنواره فجر امسال ۵ پرتره از سرداران شهید داریم و یک فیلم با موضوع دفاع مقدس
📝 میلاد جلیلزاده: فیلمهای پرتره در سینمای ایران به اندازه عمر سینما سابقه دارند، اما تا سالها به ندرت ساخته میشدند. در دهه ۶۰، علی شادروان فیلم «تیرباران» درباره شهید اندرزگو و در دهه ۷۰، احمدرضا درویش فیلم «سرزمین خورشید» درباره سیدمحمد جهانآرا ساخت. در دهههای بعد، این نوع فیلمها با آثار رسول ملاقلیپور، جواد اردکانی و انسیه شاهحسینی ادامه یافت. اما از سال ۱۳۹۴ و پس از فیلم «ایستاده در غبار»، علاقه به ساخت پرترهها بیشتر شد و تولید این گونه آثار رونق گرفت. در سالهای اخیر، تعداد زیادی فیلم پرتره ساخته شده است که بیشتر آنها درباره شهدا هستند. در جشنواره اخیر، ۶ فیلم پرتره درباره شهدا به نمایش درآمدند، از جمله «خدای جنگ» درباره شهید حسن طهرانیمقدم، «صیاد» درباره شهید علی صیادشیرازی و «پیشمرگ» درباره شهید سعید قهاری.
از سال ۱۳۹۲، فیلمهایی درباره شهید علی هاشمی ساخته شده، مانند «یوسف هور» و «اسفند»، که این یکی نیز به جشنواره رسید. در سینمای ایران کم پیش آمده که یک شخصیت تاریخی دو تصویر سینمایی داشته باشد. پرسش مهم این است که آیا تولید انبوه چنین فیلمهایی مفید است یا نه؟ اگرچه برخی فیلمها ممکن است ضعیف باشند، هدف اصلی این آثار بیشتر تقویت احساسات نسبت به قهرمانان است تا ارائه تحلیلی عمیق از شخصیتها. این فیلمها معمولاً بیشتر به معرفی شخصیتهای شهید پرداخته و حتی در بهترین حالت نمیتوانند هدف خود را بهطور کامل محقق کنند. بسیاری از این فیلمها فاقد بعد...
روزنامه وطن امروز
📍 موج جدید سینمای جنگ؛ در جشنواره فجر امسال ۵ پرتره از سرداران شهید داریم و یک فیلم با موضوع دفاع مق
تحلیلی هستند و تنها قصد دارند نام قهرمانان را زنده نگه دارند.
در دهه ۶۰، آثار سینمای دفاع مقدس مانند «دیدبان»، «مهاجر» و «پرواز در شب» شخصیتهای انسانی را به نمایش میگذاشتند، نه پرترههای ایدئولوژیک. در حالی که امروزه بسیاری از فیلمها با روح آن دوران همخوانی ندارند و بهطور سادهتر، ساختن پرتره از شهیدان فیلمسازان را از دشواریهای داستانگویی رها میکند. اگر فیلمسازان بتوانند روح آن زمانه را در آثار خود بازآفرینی کنند، احتمال موفقیت آنها بیشتر است. در این راستا، فیلمهای «۲۳ نفر»، «یدو» و «آبادان یازده-شصت» موفق به بازتاب روح آن دوران شدند. امسال، فیلم «بچه مردم» از محمود کریمی نیز نگاهی متفاوت به دفاع مقدس دارد.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4238/8/298224/0
✉️ @vatanemrooz
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 بازسازی اقتصاد با خصوصیها
🎥 #در_متن_وطن؛ رهبر انقلاب اسلامی، از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای بخش خصوصی بازدید کردند
شرکتهای مختلف بخش خصوصی، دغدغهها و گلایههای خود را مطرح کردند. تاکید رهبر انقلاب بر ارائه راهکار و اقدام برای شناسایی مشکلات است
یکی از نکات مورد تأکید ایشان، رفع موانع تولید و حمایت از تولیدکنندگان است، که با مدیریت قوی و استفاده از ظرفیتهای داخلی، میتوان آنها را برطرف کرد.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4238/3/298254/0
✉️ @vatanemrooz
📍 تیشه بر ریشه طبیعت؛ نگاهی به پیامدهای زیست محیطی تاراج جنگلها و تخریب منابع طبیعی توسط سوداگران چوب
🔗 https://vatanemrooz.ir/Newspaper/MobileBlock?NewspaperBlockID=298098
✉️ @vatanemrooz
📍 آیا واقعاً حجتیه هنوز یک خطر زنده در جامعه دینی محسوب میشود؟
📝 حسین مهدیزاده: چند روز قبل حجتالاسلام دکتر سیدحسن افتخارزاده، از پیشگامان انجمن ضدبهائیت ایران که به انجمن حجتیه نیز معروف است از دنیا رفت. خدا او را بیامرزد و به خاطر خطای دیدی که نسبت به کار بزرگ و مهم و اصیل شیعه در انقلاب اسلامی داشته است، از او درگذرد و با او با رحمت و غفرانش برخورد کند.
اما به بهانه فوت ایشان موج بزرگی از بیان نکات درباره انجمن حجتیه بار دیگر شروع شده است. اما سوال این است: واقعا انجمن حجتیه شمای کاملی از همه آن چیزی که انقلاب اسلامی باید آنتیتز مذهبی خود بداند است؟ این یادداشت مدعی است انجمن حجتیه حتی در حوزه مورد ادعای خود هم نماینده تام و تمامی نیست چه رسد به این جایگاهی که امروز برای آن قائل هستند!
در مقابل بسامد پیدا کردن نام حجتیه باید ۲راهبرد را مد نظر داشت.
۱- بدانیم با گروهی که انجمن حجتیه تنها یکی از نمونههای آن است، باید انقلاب اسلامی راهبرد گفتوگو را در پیش بگیرد. این گروه حامل بسیاری از تجربهها و فناوریهای ریز و جزئی زندگی فرهنگی شیعه و به آنها نیز دلبسته است. ما باید هم این دانشهای خرد را از ایشان دریافت کنیم و هم اینکه به آنها نقش بدهیم تا در حوزه مورد علاقه و تجربهشان کار کنند. من این گروه را شیعیان سنتی مینامنم. این دست از شیعیان در دهه اول انقلاب مورد بیمهری شدید انقلابیهای چپ (که بعدا خودشان از انقلاب اسلامی چپ کردند) بودند. در دهههای بعد نظام راهبرد خود را در قبال این گروه تغییر داد ولی دوستان انقلابی متوجه این تغییر مسیر نشدند. شیعیان سنتی...
روزنامه وطن امروز
📍 آیا واقعاً حجتیه هنوز یک خطر زنده در جامعه دینی محسوب میشود؟ 📝 حسین مهدیزاده: چند روز قبل حجتال
به گفتوگو بسیار محتاجند و در مسیر گفتوگوی همدلانه و اخلاقی و مواسات در مشکلات زندگی روزمره واقعا اثر مثبت میپذیرند، چرا که اساسا درک آنها از حکومت، تسهیل زندگی اقتصادی روزمره است و هنوز به لایههای پیچیده حکومتداری و دولتداری التفاط ندارند.
۲- اگر به تاریخ ۴۵ساله انقلاب نگاه کنید، علما و فعلان انقلابی زیادی به وسیله همین برچسب حجتیه، توسط این گروه فکری حذف شدهاند! لذا یکی از ماموریتهای امروز ما این است که کمک کنیم این روایت غلط و مشهور شده، در میان مذهبیها و انقلابیها و طلبهها اصلاح شود، بلکه بدانیم بزرگترین دشمن انقلاب اسلامی که ظرفیت منحرف کردن انقلاب از مسیر بزرگ و مهم آن را دارند، سکولارهای مسلمان هستند، نه مذهبیهای سنتی! ما باید این حربه پوپولیستی را از این گروه خودبرتربین و بیتقوای سیاسی بگیریم و به آنها نشان بدهیم ما میدانیم از قضا مشکل اسلام، قرائت مدرنیستی و منکر ولایتی آنها از شیعه است و نبش قبر گروههای مومن اما با ایدههای کوچک و ضعیف مثل حجتیه و اشباه آن، برای بندبازی روی طناب قدرت دیگر فایدهای ندارد!
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4238/1/298266/0
✉️ @vatanemrooz