چرا اضافه کردن نام مالک جدید به استقلال تصمیم غلطی است؟
کدام تیم بزرگ و پرهوادار در فوتبال جهان را میشناسید که بعد از سالها فعالیت و به دست آوردن میلیونها هوادار، پسوند و پیشوند خود را تغییر دهد؟ در بهترین حالت، تیمهایی همانند آرسنال و بارسلونا نام ورزشگاه خانگی خود را به مدت معلومی به اسپانسرشان اختصاص میدهند. در جدیدترین اتفاقی که از سال 2022 در شهر بارسلون رخ داد باشگاه بارسا امتیاز حق نامگذاری ورزشگاه نوکمپ را به «اسپاتیفای» که یکی از بزرگترین سرویسهای پخش موسیقی در جهان است، واگذار کرد. این کمپانی سوئدی به مدت ۳ سال این امتیاز را در اختیار گرفت و نام ورزشگاه خانگی بارسلونا به «ورزشگاه اسپاتیفای کمپ نو» تغییر کرد یا مثلا در همین ایران، باشگاه باسابقه تراکتورسازی به بخش خصوصی واگذار شد. مالک جدید اما با فهمیدن اهمیت این سرمایه در شمال غرب کشور، صرفا با برداشتن کلمه «سازی» که مالکیت قبلی این باشگاه را نمایندگی میکرد؛ نام تراکتور را برای تیم حفظ کرد، تصمیمی که به مرور و با سرازیر شدن دهها هزار هوادار به بازیهای تراکتور، درست بودنش مشخص شد اما متاسفانه بعد از واگذاری 85 درصد سهام استقلال به عنوان یک شرکت دولتی به بخش خصوصی (یا بهتر است بگوییم خصولتی) هلدینگ خلیجفارس در اقدامی عجیب نام برند خود را جانشین کلمه ایران کرد. قطعا نام خلیجفارس برای ما یک واژه با ارزش و ملی است اما همین خلیجفارس جزئی از ایران است.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4027/1/281160/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
«وطن امروز» گزارش میدهد دختر بچه 4 ساله کلالهای ربوده شده بود یا گم شده بود؟
«یسنا» کودک 4 سالهای که عصر یکشنبه نهم اردیبهشت هنگام کار در مزارع روستای «یلی بدراق» از توابع کلاله استان گلستان گم شده بود، پس از 5 روز تلاش بیوقفه نیروهای امدادی، جهادی و مردمی، توسط هلالاحمر پیدا شد و پس از انجام معاینات پزشکی، صحیح و سالم به آغوش خانواده بازگشت. انتشار خبر پیدا شدن «یسنا» موجی از شادی را بین مردم منطقه به دنبال داشت. حس نوع دوستی ملت ایران و ابراز همدردی آنان با خانواده این کودک و تکاپوی خودجوش مردم باعث شد گمشدن «یسنا» مورد توجه و شبکههای اجتماعی و سپس رسانههای رسمی قرار گیرد و به اصطلاح ترند شود. گم شدن و پیدا شدن «یسنا» پس از 5 روز ابهاماتی را در اذهان عمومی ایجاد کرد که چگونه وی پس از 5 روز سالم پیدا شده است. بلافاصله پس از اعلام مفقودی کودک کلالهای، عملیات جستوجو و اقدامات قضایی و پلیسی برای بررسی موضوع آغاز شد که در ادامه با توجه به ظن بازپرس پرونده مبنی بر ربوده شدن طفل، در پی تحقیقات، با دستور قضایی چند نفر به عنوان مظنون به پلیس آگاهی احضار شدند.
سیدجواد میردوستی دادستان کلاله گفت: متهمان 4 نفر هستند که یکی از آنها پس از بازجویی با صدور قرار بازداشت موقت، راهی زندان شد. بعضی افراد بازداشتی جزو افرادی هستند که پیش از پیدا شدن یسنا، با دستور بازپرس پرونده به عنوان مظنون به پلیس آگاهی احضار شده بودند. انگیزه متهمان از ربودن این کودک پس از تکمیل تحقیقات اطلاعرسانی خواهد شد.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4030/1/281297/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
مقاومت عراق برای نخستین بار تلآویو را هدف قرار داد؛ هدف: ساختمان متعلق به موساد
تحولات جنگ غزه بعد از 211 روز حالا وارد عرصه تازهای شده است؛ گروههای مقاومت از اقصی نقاط خاورمیانه در حال نبرد با رژیم صهیونیستی هستند و اسرائیل هر روز با یک جبهه جدید روبهرو میشود که آخرین آن بحرین است. در این میان مقاومت عراق اعلام کرد در اقدامی بیسابقه تلآویو را هدف قرار داده است. مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد که برای نخستینبار از خاک عراق یک هدف حیاتی را در تلآویو مورد حمله قرار داده است. مقاومت اسلامی عراق بامداد دیروز از حمله موشکی به تلآویو و بئرالسبع و همچنین بحرالمیت خبر داد و در بیانیهای گفت برای نخستینبار از خاک عراق، تلآویو را هدف قرار داده است. طبق اطلاعیه مقاومت اسلامی عراق، در این حمله از موشکهای کروز «الارقب» استفاده شده و مرکز اطلاعاتی «گیلوت» در تلآویو که متعلق به موساد است، هدف قرار گرفته است. در بئرالسبع واقع در اسرائیل نیز مقر اطلاعاتی «آبراهام» مورد هدف مقاومت اسلامی عراق قرار گرفت. مقاومت اسلامی عراق در اطلاعیه دیگری اعلام کرد یک هدف حیاتی متعلق به اسرائیل در «بحرالمیت» مابین اردن و فلسطین اشغالی را هم مورد هدف قرار داده است. مقاومت عراق در روزهای جنگ غزه همواره حملات موشکی و پهپادی علیه اسرائیلیها انجام داده و به شهرهای حیفا و امالرشراش حمله کرده بود اما حمله به تلآویو نشان میدهد عزم نیروهای مقاومت در این کشور برای مقابله همهجانبه با نیروهای اسرائیلی جزم شده است.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4030/1/281298/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
تولید «بنزین» از «متانول» برای اولینبار در کشورمان آغاز میشود
ناترازی بنزین یک واقعیت تلخ اقتصاد ایران است و این حقیقت با عقبماندگی قیمت بنزین از قیمت جهانی و قیمت واقعی آن ( قیمت متناسب به هزینههای تولید) بیش از پیش شده است.
طبق آخرین اعلام وزارت نفت و شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی میزان مصرف بنزین روزانه کشور به بیش از 110 میلیون لیتر رسیده که معادل میزان تولید است.
به گفته جواد اوجی، تفاهمنامههای خوبی با پتروشیمیهای متانولساز امضا شده تا بخشی از تولید متانول کشور به سمت تولید بنزین سوق داده شود؛ اتفاقی که میتواند به رفع ناترازی بنزین کمک کند. یکی از فناوریهایی که میتواند در مقیاس بالا متانول را به محصولات ارزشمند تبدیل کند، فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) است.
به گفته وی، این موضوع در کشور چین نیز اکنون اتفاق میافتد و در ایران نیز میتوانیم از این ظرفیت بهرهمند شویم.
متانول یک محصول نیمهخام در صنعت پتروشیمی است که هماکنون ظرفیت تولید آن در ایران سالانه 14 میلیون تن است؛ محصولی که قیمت آن از قیمت خوراک گاز تحویلی ارزانتر بوده و به دلیل بازار محدود و شرایط تحریمی، در بازار چین با تخفیف فروخته میشود.
طبق آمار شرکت ملی صنایع پتروشیمی هماکنون، سهم متانول در سبد پتروشیمی ایران 41 درصد است، در حالی که سهم این محصول نیمهخام در سبد پتروشیمی دنیا بیشتر از 15 درصد نیست. حال این توسعه نامتوازن و غیربهینه، فرصتی برای افزایش تولید بنزین ایجاد کرده است.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4031/5/281333/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
درباره معضل فحاشی در استادیومها که با حضور خانمها بهتر نشد
پیش از این عدهای بر این باور بودند با حضور خانمها در ورزشگاهها، فضای مردانه و غالبا بیادبانه میشکند و شاهد خانوادگیتر شدن استادیومها خواهیم بود. به عنوان آنتیتز این فرضیه میشود به شعارهای هنجارشکنانه چهارشنبه از سوی هواداران خانم پرسپولیس اشاره کرد. متاسفانه نه تنها با ورود خانمها فضای ورزشگاههای ما بهتر نشد که حالا شاهد تولد یک ناهنجاری به مراتب نگرانکنندهتر هستیم. اگر امروز نسبت به حل این موضوع فکری عاجل نشود، شاید با گسترش این ادبیات، بعدها همانند همان قضیه مردان و شعارهای منشوری بگویند ورزشگاه جای ناسزاست! و این یعنی پاک کردن صورت مساله به جای پیدا کردن راهحلی برای آن.
یکی از اصلیترین دلایلی که باعث درگیری بین هواداران خانم پرسپولیس و مردان سپاهانی شد، به مدیریت ورزشگاه آزادی مربوط میشود. آنها طی تصمیمی اشتباه و پر ایراد، این دو طیف هوادار را تقریبا نزدیک یکدیگر قرار دادند. با این تفاوت که خانمهای میزبان در طبقه دوم جا داشتند و هواداران میهمان کمی این سوتر در طبقه اول. پیش از این شاهد درگیری هواداران دو تیم در همین ورزشگاه آزادی بودیم که آن روز هم دلیل اصلیاش همین جانمایی اشتباه بود. در صورتی که میشد جای دیگری را برای هواداران خانم میزبان در نظر گرفت، مسؤولان ورزشگاه با کجسلیقگی محض، این 2 طیف را نزدیک یکدیگر قرار دادند تا اتفاقات تلخ چهارشنبه شب آزادی رخ دهد.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4031/1/281306/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
گزارش «وطن امروز» از فرآیند برگزاری دوردوم انتخابات سیزدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد. 2 ماه و 20 روز قبل یعنی 11 اسفند سال گذشته، دور اول انتخابات برگزار شد و از آنجا که برخی داوطلبان در برخی حوزههای انتخابیه نتوانستند تعداد آرای موردنیاز را کسب کنند، به دور دوم راه یافتند تا بار دیگر شانس خود را برای دریافت مجوز ورود به مجلس شورای اسلامی امتحان کنند.
در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم، داوطلبان در ۲۲ حوزه انتخابی نتوانستند حد نصاب آرای مأخوذه را کسب کنند و ۹۰ نفر از کاندیداها به دور دوم راه یافتند تا برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی به رقابت بپردازند. انتخاباتی که ساعت ۸ صبح روز جمعه ۲۱ اردیبهشت شروع میشود و به مدت ۱۰ ساعت ادامه خواهد داشت.
در دور دوم، 15 استان کشور در 22 حوزه درگیر بحث انتخابات خواهند بود. شهرهای «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «شبستر»، «میانه»، «پارسآباد، بیلهسوار و اصلاندوز مغان»، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردیس»، «تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس»، «ورامین، پیشوا و قرچک»، «مشهد و کلات»، «بیرجند، درمیان، خوسف»، «آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدابنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبد کاووس»، «خرمآباد و چگنی»، «قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی» و «ملایر» این حوزههای انتخابیه هستند.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4031/1/281308/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
حضور گروسی در کنفرانس هستهای اصفهان حاوی پیامهای سیاسی - هستهای است
نخستین کنفرانس بینالمللی هستهای در اصفهان که از روز گذشته آغاز شده است، حاوی چند پیام مهم به طرف غربی و همچنین اسرائیلی است که صنعت هستهای ایران همچنان به کار خود ادامه خواهد داد. روز گذشته نخستین کنفرانس بینالمللی هستهای در اصفهان آغاز شد. این کنفرانس که ابعاد مهمی هم در بعد فنی و هم سیاسی برای تهران دارد، حاوی چند پیام هم به طرفهای خارجی است. میهمانان زیادی از سراسر جهان بویژه برخی کشورهای عربی به تهران آمدهاند تا با آخرین دستاوردهای هستهای ایران آشنا شوند. روز گذشته هم در اقدامی معنادار سفیر عربستان سعودی در تهران به اصفهان رفت و در جریان آخرین دستاوردهای هستهای ایران قرار گرفت. از سوی دیگر محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی هم در پالسی مثبت به برخی کشورهای منطقه اعلام کرد ایران توانایی آن را دارد که تجربیات برنامه هستهای خود را که به صورت بومی ساخته است در اختیار کشورهای دیگر قرار دارد؛ موضوعی که نشان میدهد ایران در کنار تجهیزات نظامی، قصد دارد صادرات دستاوردهای هستهای را هم در دستور کار قرار دهد اما مهمترین میهمان این برنامه مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی هستهای است. «رافائل گروسی» که روز گذشته وارد تهران شد، با وزیر امور خارجه دیدار و گفتوگو کرد. همچنین وی امروز با حضور در اصفهان و محل کنفرانس با محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار خواهد کرد و عصر امروز هم نشست خبری با اسلامی خواهد داشت.
همچنین رافائل گروسی در پیامی در صفحه شخصی خود در ایکس با اشاره به سفرش به ایران...
روزنامه وطن امروز
حضور گروسی در کنفرانس هستهای اصفهان حاوی پیامهای سیاسی - هستهای است نخستین کنفرانس بینالمللی هس
نوشت: در تهران برای دیدارهای سطح بالا هستم.وی با اشاره به دیدارهایش با حسین امیرعبداللهیان و علی باقری گفت: در این دیدارها مجموعهای از اقدامات عملی ملموس را برای احیای بیانیه مشترک ۴ مارس ۲۰۲۳ با هدف بازگرداندن روند اعتمادسازی و افزایش شفافیت پیشنهاد کردم.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4032/1/281388/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
نقش کمیتهها و معاونتها در بروز ناهنجاریهای اخیر فوتبال ایران چیست؟
ناهنجاریهایی که از سوی بازیکنان و مربیان در فوتبال کشور رخ میدهد نیازمند توجه ویژه از سوی معاونتهای فرهنگی بدنه باشگاهها و فدراسیونهاست. ناهنجاریهای فرهنگی و آسیبهای اجتماعی در فوتبال ایران همواره یکی از بزرگترین چالشهای کارشناسان و فعالان فرهنگی و اجتماعی بوده است که تلاش میشود به طرق گوناگون برای اصلاح این ناهنجاریها و کاهش آسیبها اقدام شود. در بدنه فدراسیون فوتبال به عنوان متولی فوتبال در کشور، کمیتههایی وجود دارد که مستقیما خود را به عنوان مسؤولان و دغدغهمندان امر فرهنگی معرفی کردهاند. یکی از این کمیتهها «کمیته اخلاق فدراسیون» است
بدون شک اگر رسیدگی به فرهنگ هواداری در فوتبال اهمیت دارد و مواردی چون دشنام و پرتاب اشیا از سوی هواداران را اقدامی ناپسند میدانیم، باید به این نکته توجه کنیم که رفتار تماشاگر چیزی جز انعکاس رفتار بازیکنان داخل زمین و انعکاس مسائل اجتماعی موجود در کشور نیست.
البته برخی معتقدند به واسطه هیجانات و استرسهایی که در ذات فوتبال وجود دارد، بروز برخی ناهنجاریها اجتنابناپذیر است اما نباید فراموش کرد در فوتبال روز دنیا تیمها با بهرهگیری از متخصصان، روانشناسان و جامعهشناسان، تلاش میکنند به بازیکنان و عوامل خود راههای کنترل هیجان را آموزش دهند و مانع آن شوند که این رفتارها آسیبی به باشگاه بزند. علاوه بر این شاهدیم باشگاهها پیش از آنکه فدراسیون فوتبال بخواهد جریمهای را در نظر بگیرد، خود اقدام و با عوامل خاطی برخورد میکنند.این مساله در فوتبال ایران...
روزنامه وطن امروز
نقش کمیتهها و معاونتها در بروز ناهنجاریهای اخیر فوتبال ایران چیست؟ ناهنجاریهایی که از سوی بازیک
نهتنها دیده نمیشود، بلکه شاهدیم خود باشگاهها از طریق رسانههای رسمی که در اختیار دارند بر آتش این ناهنجاریها میدمند.
فوتبالیست و مربی الگوی تماشاگری است که در داخل ورزشگاه حضور دارد و یک دشنام بازیکن، انعکاسی هزاران برابر در میان تماشاگران پیدا میکند و اگر قرار است شاهد بروز این ناهنجاریها نباشیم، باید پیش از هر چیز معاونتهای فرهنگی و کمیتههای انضباطی باشگاهها وارد عمل شوند و وظیفه خود را به درستی انجام دهند
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4032/1/281383/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
یادداشتی از دکتر سیدجواد میری؛ تحول تاریخی تکیه بر درون از صفویه تا جمهوری اسلامی
یکی از مباحث انحرافی، قرار دادن تقابلی 2 مفهوم «امت» و «ملت» در بستر جمهوری اسلامی است. به این معنا که جمهوری اسلامی با تکیه بر مفهوم امت، ملت ایران را فدای اهداف انترناسیونالیسم اسلامی خود کرده است. مبتنی بر این مفروض نادرست اپوزیسیون تلاش میکند با تکیه بر مفهوم «ملت» صفآرایی کند اما آنچه در عمل اتفاق میافتد این است که ناسیونالیستها یا ملتگرایان مجبور میشوند از امر واقع ایرانی فاصله بگیرند و به 2 گفتمان باستانگرایی یا غربگرایی پناه ببرند و در هر 2 حالت از بطن جامعه و روح تاریخ ایران که معجونی از ترکیبات گوناگون است فاصله بگیرند و تضادهای مختلف درست کنند اما نکته اینجاست که «جمهوری اسلامی» صورتی از ناسیونالیسم ایرانی در «وضع تجدد متاخر» است. برای درک این مساله باید فهم دقیقی از 2 مفهوم «انقلاب» و «نظام» داشت. جمهوری اسلامی در ایران به مثابه یک «نظام» مترادف با گفتمان انقلاب که مقولهای انترناسیونالیستی است، نیست بلکه صورتی از ناسیونالیسم ایرانی در «وضع تجدد متاخر» است که عدم درک این مُهم موجب شده است هم پوزیسیون و هم اپوزیسیون درک تاریخی صائبی از وضع خویش در تاریخ ایران نداشته باشند.
اتفاقی که در ایران پس از انقلاب افتاد و اکنون آهستهآهسته خود را نشان میدهد این است که آن خلل اصلی که امنیت درونزاست، مورد پرسش قرار گرفته و دکترین امنیت ملی ما مبتنی بر امنیت درونزا در جمهوری اسلامی تنظیم شده است، لذا مشکلی که در این 200 سال وجود داشت، یعنی آنکه ما دنبال توسعه هستیم اما به...
سعید لیلاز انتشار عامدانه فایل صوتی ظریف با نیت اخذ امتیاز برجامی از دولت بایدن را تأیید کرد
اردیبهشت 1400 کمتر از یک ماه مانده تا آغاز تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری سیزدهم ناگهان انتشار یک فایل صوتی 3 ساعته جنجالآفرین شد. در این فایل صوتی محمدجواد ظریف، وزیر وقت امور خارجه در اظهاراتی توهینآمیز درباره سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی دوگانه مجعول «میدان» و «دیپلماسی» را وارد ادبیات سیاسی کشور کرد.
در همان زمان همه گمانهزنیهای منطقی حکایت از آن داشت که انتشار این فایل صوتی نمیتواند جز از کانالهای دولتی صورت گرفته باشد. با این حال اصلاحطلبان تلاش کردند با طرح این فرضیه که منتقدان دولت برای انتقامگیری از ظریف اقدام به انتشار این فایل کردهاند از فشار عمومی واردشده بر وزیر وقت امور خارجه بکاهند اما حالا در اردیبهشت 1403 در حالی که 3 سال از انتشار فایل مذکور میگذرد، طرف دوم حاضر در این گفتوگو یعنی سعید لیلاز در گفتوگویی با یادآوری مصاحبه جنجالیاش با محمدجواد ظریف اطلاعات جدیدی درباره افشا شدن فایل این گفتوگو داد که موید گمانهزنیهای منطقی 3 سال پیش و انتشار عامدانه این اظهارات ضدملی از سمت دولت سابق است. لیلاز در گفتوگویی که چند روز قبل با روزنامه شرق داشته در پاسخ به سوالی درباره افشا شدن این فایل گفت: «بدون آنکه بگویم چه کسی چه کاری کرد، یکی از اهداف و دلایل و جنبههای افشاگری آن با هدف ارسال پالس مثبت به طرف آمریکایی بود که اگر دولت بایدن میخواهد برای احیای برجام کاری بکند، در همین ماههای منتهی به پایان عمر دولت روحانی باشد که احیای برجام بتواند به...
روزنامه وطن امروز
سعید لیلاز انتشار عامدانه فایل صوتی ظریف با نیت اخذ امتیاز برجامی از دولت بایدن را تأیید کرد اردیبه
جریان همسوی دولت روحانی برای تداوم قدرت کمک کند و دولت بایدن متأسفانه حتی همین کمک را هم نکرد».
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4033/1/281430/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
رأی مجمع عمومی به عضویت کامل کشور فلسطین در سازمان ملل؛ نماینده اسرائیل در اعتراض به این تصمیم، منشور ملل متحد را در دستگاه خردکن انداخت
مجمع عمومی سازمان ملل با اکثریت آرا یعنی ۱۴۳ رای پیشنویس قطعنامه حمایت از درخواست فلسطین برای عضویت کامل در این سازمان را تصویب کرد. ۹ کشور در مجمع عمومی سازمان ملل با توصیه اعطای عضویت کامل به فلسطین در این مجمع مخالفت کرده و ۲۵ کشور رای ممتنع دادند. بر اساس گزارش خبرگزاری وفا، این پیشنویس به شورای امنیت توصیه میکند این درخواست را با نگاه مثبت مورد بررسی و بازنگری قرار دهد.
فلسطین نخستین بار درخواست رسمی خود برای عضویت در مجمع عمومی سازمان ملل را سال ۲۰۱۱ ارائه داد. محمود عباس در آن زمان درخواست خود را به «بان کیمون» دبیرکل وقت سازمان ملل ارائه کرد و او نیز این درخواست را به شورای امنیت ارجاع داد که به سبب کارشکنیهای آمریکا عضویت فلسطین در مجمع عمومی به رای گذاشته نشد و پرونده عضویت فلسطین همچنان در شورای امنیت بدون نتیجه ماند. فلسطین سال ۲۰۱۲ خواستار عضویت در سازمان ملل به عنوان یک عضو ناظر شد که دوسوم کشورها (۱۳۸ کشور) به آن رای موافق دادند. بر خلاف شورای امنیت، در مجمع عمومی سازمان ملل همه ۱۹۳ کشور حق رای دارند و کسی از حق وتو برخوردار نیست.
همزمان با بررسی قطعنامه گروه کشورهای عربی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل، گیلعاد اردان، سفیر و نماینده اسرائیل در سازمان ملل متحد در اقدامی توهینآمیز منشور ملل متحد را در مقابل دیدگان همگان در دستگاه خردکن انداخت. سفیر اسرائیل در سازمان ملل که...
روزنامه وطن امروز
رأی مجمع عمومی به عضویت کامل کشور فلسطین در سازمان ملل؛ نماینده اسرائیل در اعتراض به این تصمیم، منشو
از دستور جلسه بررسی قطعنامه عضویت فلسطین در سازمان ملل عصبانی بود، همچنین تصویر یحیی سنوار از رهبران حماس را در دست داشت و پس از پایان سخنانش، نشست مجمع عمومی را ترک کرد اما هیات اسرائیلی در سالن حضور و چهرهای بسیار گرفته و عصبانی داشتند.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4035/1/282469/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
گفتوگوی «وطن امروز» با دکتر سیدمحمود نجاتیحسینی درباره ظرفیتهای جامعهشناختی تبلیغ
برخلاف نگاه خوشبینانهای که مسجد و منبر را تنها رسانه حقیقی، موثر و مهم میداند، حتی برای امروز مدرن شده ما و برخلاف نگاه بدبینانهای که مسجد و منبر را رسانه حقیقی و موثر نمیداند، من معتقدم در میانه این 2 نگاه نامناسب و نادرست و غیرعلمی، باید نگاه واقعبینانه جامعهشناختی داشت، یعنی اگر واقعبینانه نگاه کنیم خواهیم دید دستکم در بافتار یک سده اخیر در جامعه ایران اسلامی که اکنون مدرن شده است، در حد ظرفیت، توان و شرایط خود البته، منبر و مسجد سنتی همچون تریبون و رسانه و پاتوق مدرن اهمیت تاریخی و تاثیرات فرهنگی و کارکردهای اجتماعی خاص خودش را داشته و دارد.
اگر به وجود و حضور منبر و مسجد از منظر انسانشناسی دینی نگاه کنیم هم به عنوان یک پاتوق معنوی مذهبی آیینی و هم به مثابه یک فضای سنتی و هم از لحاظ جامعهشناختی به عنوان یک نهاد اجتماعی برای جامعه مدرن درست مانند کلیسای مسیحی و کنیسه یهودی و معبد بودایی و خانقاه عرفانی صوفیانه ضروری است؛ چرا؟ چون در خدمت تامین و رفع نیازهای معنوی مذهبی باورمندان و معتقدان و آیینورزان و دینگرایان و دینزیستان است.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4035/1/282468/0
🇮🇷 @Vatanemrooz