@tahlilgar_siasi ،.mp3
8.6M
ضد حمله بزرگ آمریکا، ترامپ ضربه بعدی را خواهد زد
کانال محمد ندیمی در ایتا
🆔 @tahlilgar_siasi
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑ویژگی های زن خانهدار
دکتر عزیزی:
«خانهدار زنی است همه چیز تمام و همه فن حریف
🔶در موقع بیماری همسر و بچه ها، پزشک و پرستار میشود
🔶در موقع درس بچه ها، معلم میشود
🔶در موقع چیدمان منزل،دکوراتور میشود، معمار داخلی میشود
🔶در موقع بهم ریختگی زندگی، مشاور و روانشناس میشود
🔶در موقع مهمان راه انداختن، کدبانو و آشپز میشود
این زن،همه چیز میداند و میتواند ولی متاسفانه هیچ وقت ارزش گذاری نشده است.»
همین زن خانهدار با این همه تخصص و خدمات ارزشمند، طبق شاخص های نظام سرمایهداری، میشود زن غیرفعال، غیر مولّد، بیکار و بیهنر که هیچ مشارکتی در فعالیتهای اجتماعی ندارد و فعالیت هایش هیچ تاثیری روی شاخصهای اقتصادی نمیگذارد
ولی اگر همین زن، فقط یکی از این خدمات را در خارج از خانه و برای غریبهها انجام دهد، میشود زن فعال، مولد و زن موفقی که مشارکت بالایی در اجتماع دارد و فعالیتهایش اثر مثبت روی شاخصهای اقتصادی دارد.
باید شاخصها را عوض کنیم، به جای اینکه خودمان را با این شاخصهای غلط تطبیق دهیم.
🖋حسن عباسی
فرزند سید حسن نصرالله، با دستان رهبر انقلاب معمم شد
🔹️ سید محمد مهدی فرزند شهید سیدحسن نصرالله امروز با دستان مبارک حضرت آقا معمم به عمامه مجاهد سید شهدای امت شد.
🔹️ رهبر انقلاب به سید محمد مهدی فرمودند راه پدر را ادامه دهید و انگشتری را به ایشان هدیه دادند و گفتند این را نگه داشته بودم که اگر سید آمد به او هدیه کنم.
اندیشکده راهبردی حَصین
🌪نود سیاسی🌪
🔝 @navad_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥸انسانهای ظاهر بین چطوری هستند؟
🧕🏻وقتی مادرم به رحمت خدا رفت، تو مراسما و جلوی مردم تا جایی که تونستم جلوی خودمو گرفتم که گریه نکنم. به جاش توی خلوتم انقدر گریه کردم که به فلج موقت دچار شدم.
😢بعدها وقتی برای هر چیزی اشکم جاری میشد، اونایی که گریههای پنهانی منو ندیده بودند، متلکم گفتند که تو از مادرت بدت میاومد یا مادرت انقدر برات ارزش نداشت که فلان چیز یا فلان کس ارزش داره.
🥺من علت اشک ریختن جناب پزشکیان رو تو همچین مراسمی نمیدونم. ولی اشک ریختن یا ازدواج نکردن دلیل بر تعهد و عشق نیست، همونطور که اشک نریختن من جلوی بقیه دلیل بر تنفرم نبود.
✅ پیامبر و حضرت علی علیهماالسلام که بهترین زنان عالم رو داشتند، بعد از فوت همسرانشون ازدواج کردند و مجرد نمودند. این معناش این نیست که به همسرانشون متعهد نبودند، بلکه معناش اینه که طبق خواست الهی جلو میرفتند و بدعت حتی تو مفاهیم الهی ایجاد نمیکردند.
✌️🏻ما #انقلابیون از جناب پزشکیان میخوایم وقتی قانونی #برای_ایران تصویب میشه، اجراش کنه و تو روی قانونگذار نایسته. اونوقت ما هم ممنونش میشیم. ازدواج کردن و نکردن ایشون و علتش به خودشون مربوطه.😏
#وعده_صادق
___________
@Rawphoto
🌺مشاوره دادن خداوند در تجارت مفید🌺
🔹ﻳَﺂ ﺃَﻳُّﻬَﺎ ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﺁﻣَﻨُﻮﺍْ ﻫَﻞْ ﺃَﺩُﻟُّﻜُﻢْ ﻋَﻠَﻲ ﺗِﺠَﺎﺭَﺓٍ ﺗُﻨﺠِﻴﻜُﻢ ﻣِّﻦْ ﻋَﺬَﺍﺏٍ ﺃَﻟِﻴﻢٍ «١٠». ﺗُﺆْﻣِﻨُﻮﻥَ ﺑِﺎﻟﻠَّﻪِ ﻭَﺭَﺳُﻮﻟِﻪِ ﻭَﺗُﺠَﺎﻫِﺪُﻭﻥَ ﻓِﻲ ﺳَﺒِﻴﻞِ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﺑِﺄَﻣْﻮَﺍﻟِﻜُﻢْ ﻭَ ﺃَﻧﻔُﺴِﻜُﻢْ ﺫَ ﻟِﻜُﻢْ ﺧَﻴْﺮٌ ﻟَّﻜُﻢْ ﺇِﻥ ﻛُﻨﺘُﻢْ ﺗَﻌْﻠَﻤُﻮﻥَ«١١ صف».
✅ﺃَﺩُﻟُّﻜُﻢْ : مضارع از ماده دلل و دلالت است. دلالت؛ یعنی با آن به شناخت و معرفت چیزی برسند. دلیل از همین ماده به معنای راهنما و ارشاد است. دلال؛ یعنی کسی که به خاطر شناخت از کالا با واسطه شدن بین خریدار و فروشنده، راهنمای آنها قرار می گیرد، اصل آن ممدوح است؛ ولی بعضی با حیله گری باعث مذموم شدن این واژه شدند.
✍موضوع آیه دعوت و مشورت در تجارت است. اصولا دنیا جایگاه تجارت است. کسی نیست که به دنبال منفعت و تجارت نباشد؛ زیرا انگیزه اصلی از انجام کارها برای بدست آوردن سود است. منتها بعضی یا خودشان خبره اند یا از اهل خبره راهنمایی و مشاوره می گیرند، در نتیجه همیشه در سود هستند و بعضی به علت ناشی گری و عدم آشنایی با قواعد بازار همیشه در ضرر و خسران هستند.
خداوند با تعبیر تجارت که یک دستور تشویقی است، ما را دعوت به تجارت کرده است. زیرا دو خریدار برای رفتار و کارهای ما صف بستند، یکی خداوند، دیگری شیطان و هوای نفس. اگر با خدا معامله کردیم، ثمن و مثمن را با چند برابر سود به ما بر می گرداند، اگر با شیطان معامله کردیم، هر دو را از ما می گیرد و چیزی تحویل نمی دهد. لذا خداوند راه تجارت با خودش را در ایمان و جهاد می داند. جهاد هم فقط جنگ نیست، بلکه جهاد مالی و اقتصادی ، جهاد فرهنگی ، جهاد نظامی و...همه جهاد محسوب می شوند. اولین سود پرداختی آن نجات از جهنم بعد ورود به بهشت است. رهایی از جهنم مهمترین دغدغه مومنین است ؛ لذا اول ذکر شده است.
@qurnwords
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸قطع برق و هشدار نسبت به عوامل نفوذی🔸
اگر برق مرتباً قطع و وصل بشود، این برای یک خانه ممکن است تأثیر بدش فقط تا این حد باشد که دستگاهی را بسوزاند، امّا برای یک کارخانه تأثیرات شگرف و کوبندهای دارد. کارگر دارد کار میکند که با رفتن برق، کار تعطیل میشود و علیرغم اینکه حقوق میگیرد، کالایی تولید نمیکند. از این جهت مسئلهٔ انرژی در کشور ما یک مسئلهٔ حیاتی است. مخصوصاً الآن که قیمتها دارد میرود بالا و ممکن است بعضی جاها سر و صدا ایجاد بشود. به وسیلهٔ همین عامل، میتوان حرکتهایی را در جامعه شکل داد. اگر یک عامل #نفوذی در جایی حضور داشته باشد، خیلی راحت میتواند مشکل درست کند و مسئلهزا بشود!
@haerishirazi
🌷 جایگاه والدین از نظر قرآن 🌷
🔹" ﺇِﻣَّﺎ ﻳَﺒْﻠُﻐَﻦَّ ﻋِﻨْﺪَﻙَ ﺍﻟْﻜِﺒَﺮَ ﺃَﺣَﺪُﻫُﻤﺎ ﺃَﻭْ ﻛِﻠﺎﻫُﻤﺎ ﻓَﻠﺎ ﺗَﻘُﻞْ ﻟَﻬُﻤﺎ ﺃُﻑٍّ ﻭَ ﻟﺎ ﺗَﻨْﻬَﺮْﻫُﻤﺎ ﻭَ ﻗُﻞْ ﻟَﻬُﻤﺎ ﻗَﻮْﻟًﺎ ﻛَﺮِﻳﻤﺎً".(۲۳ اسرا)
🔸 ﺍﮔﺮ ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺩﻭ ﻳﺎ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻧﺰﺩ ﺗﻮ ﺑﻪ ﭘﻴﺮﻱ ﺭﺳﻴﺪﻧﺪ، ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ «ﺍُﻑ» ﻣﮕﻮ ﻭ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﻣﺮﺍﻥ ﻭ ﺑﺎ ﺁﻧﺎﻥ ﺳﻨﺠﻴﺪﻩ ﻭ ﺑﺰﺭﮔﻮﺍﺭﺍﻧﻪ ﺳﺨﻦ ﺑﮕﻮ.
✅" ﺍﻣﺎ": ﺍﺯ" ﺍﻥ" ﺷﺮﻃﻴﻪ ﻭ" ﻣﺎﻱ" ﺯﺍﺋﺪﻩ، ﻭ ﺍﮔﺮ ﺍﻳﻦ ﻣﺎ، ﺯﺍﺋﺪﻩ ﻧﺒﻮﺩ ﺟﺎﺋﺰ ﻧﺒﻮﺩ ﻛﻪ ﻧﻮﻥ ﺗﺎﻛﻴﺪ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﻓﻌﻞ ﺷﺮﻁ ﻛﻪ" ﻳﺒﻠﻎ" ﺑﺎﺷﺪ، ﺩﺭ ﺁﻳﺪ.
✅ " ﻧﻬﺮ": ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﻱ ﺭﻧﺠﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻳﺎ ﺑﺎ ﺩﺍﺩ ﺯﺩﻥ ﺑﻪ ﺭﻭﻱ ﻛﺴﻲ ﻭ ﻳﺎ ﺑﺎ ﺩﺭﺷﺖ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ انجام می گیرد.
✍مسیر رضایت الهی از رضایت و احسان به والدین می گذرد. بخصوص زمانی که بچه ها به قدرت جسمانی و استقلال کامل می رسند و همزمان والدین در سراشیبی افول و ضعف قرار می گیرند. این زمان اولاد باید احسان به والدین را به اوج برسانند. زیرا آنها از لحاظ عاطفی برمی گردند به حال و هوای کودکی، زودرنج، غیرمنطقی و بعضاً بهانهگیر می شوند. خداوند هشدار میدهد که حال و هوای پیریِ آنها را درک کنیم و نسبت به کارهایشان، دغدغههایشان، و بهانههایشان صبور باشیم و از گل نازکتر به آنها نگوییم. به عبارت دیگر خداوند اجازه کمترین بی احترامی به والدین را حتی در حد اف (آخ )به احدی نمی دهد.
@qurnwords
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸تفریح مستحب نیست؛ واجب است!🔸
تفریح، مستحب نیست؛ بالاتر از مستحب است. بعضیها که میگویند: حرام است! بعضیها نه حرام، بلکه مکروه میدانند. بعضیها حرام نمیدانند، مکروه هم نمیدانند؛ میگویند: مباح است. بعضیها میگویند: بالاتر از مباح است، مستحب است. من میخواهم بگویم که هیچ کدام از این چهارتا نیست؛ فریضه است، واجب است، فوتش خطرناک است، فوتش، فوت دنیا و آخرت است؛ یعنی دنیا میخواهید در تفریح است، آخرت میخواهید در تفریح است. اینکه در روایت میفرماید «وَ سَاعَةٌ يُخَلِّي بَيْنَ نَفْسِهِ وَ لَذَّاتِهَا فِي غَيْرِ مُحَرَّمٍ فَإِنَّهَا عَوْنٌ عَلَى تِلْكَ السَّاعَتَيْنِ» یعنی اگر تفریح رفت، نه دنیا دارید و نه آخرت.
کسانی که تفریح ندارند، نه دنیا دارند و نه آخرت؛ چرا ندارند؟ علتش این است که تعادل و نشاط ندارند، خستگی دارند. آدم در خستگی نه میتواند مقاومت بکند که دنیا را از دست ندهد و نه میتواند مقاومت بکند که آخرت را از دست ندهد. وقتی شما خسته شدید، دنیا از دستت میرود و بعد هم آخرت از دستت میرود. وقتی که خسته هستید، دنبال کار نمیروید، دنبال تلاش نمیروید، دنبال اینکه احتیاجات دنیاییتان را تأمین کنید، نمیروید و این احتیاجات میماند؛ میخواهید احتیاجات را رفع کنید، اما روحیه ندارید.
من احساس میکنم که در جامعه ما به نشاط و تفریح کم اهمیت میدهند، به سلامت بدن کم اهمیت میدهند.
📖 کتاب راه رشد، جلد سوم، صفحه ١٣۵
@haerishirazi