#اطلاع_رسانی
🌀 انجمن علمی مطالعات نهجالبلاغه ایران برگزار میکند.
🔹سلسلهنشستهای پرسمان اندیشه در نهجالبلاغه
🔹 نشست پانزدهم:
«ترس از مرگ و راههای مقابله با آن در نهجالبلاغه»
🔹سخنران:
دکتر ناصر محمدی
استاد گروه فلسفه دانشگاه پیام نور، عضو هیأت مدیرهی انجمن مطالعات نهجالبلاغه ایران
🔹سه شنبه ۴ اردیبهشت ساعت: ۱۹:۴۵ الی ۲۱
🔹 مخاطبانی که مایل به دریافت گواهی معتبر نشست فوق با تأیید وزارت علوم هستند، لازم است ضمن ورود به لینک
https://digiform.ir/w56e33fa5
و ثبت نام اولیه، نسبت به پرداخت هزینه صدور گواهی به شماره کارت مندرج در لینک اقدام نمایند.
🔹 سؤالات و نظرات خود را از طریق آيدی @hafeze2 با ما در میان بگذارید
🔹 لینک ورود به نشست:
https://adr3.ir/Nahi110
🌐 https://nahjalbalaghah.ir/
🆔 @nahjalbalaghah_ir
📌سلسله جلسات تربیت فرزند
🎙استاد سید علیرضا تراشیون
زمان جلسات: سهشنبهها، ساعت ۱۷
ثبت نام از طریق لینک زیر:
https://survey.porsline.ir/s/aXnNLdIY
مهلت ثبت نام: تا ۱۲ اردیبهشت
🆔 @sarcheshmeh_nour
اندیشکده دین پژوه سیدالمرسلین به همراه دانشگاه فرهنگیان استان هرمزگان برگزار می کند:
سومین دوره جامع و رایگان آموزش کتاب نویسی+هوش مصنوعی
استاد دوره:
دکتر حمیدرضا فاضلی
مدرس دانشگاه فرهنگیان و علوم پزشکی
منتخب بنیاد ملی نخبگان
مولف ۴۰ عنوان کتاب
منتخب بخش نخبگانی جایزه البرز(نوبل ایران)
🟢دوره آنلاین و آفلاین(۱۵ ویدیو آموزشی)
🔴همراه با اعطای گواهینامه
🔵آموزش تئوری و عملی کتاب نویسی تا مرحله چاپ
🔹تاریخ ثبت نام تا تاریخ ۱۵ اردیبهشت ماه
🔸هزینه شرکت در کارگاه رایگان هزینه اعطای گواهی ۵۰ هزار تومان
🔰جهت ثبت نام در پیام رسان ایتا پیام دهید.
@amirhossin_fazeli
09162161358
#کارگاه
_________________
کانال دکتر فاضلی(حبیب)
@ketabnevisi_fazeli
https://eitaa.com/ketabnevisi_fazeli
دانشگاه USC: کشف یک دردسر جدید برای مصرف فست فود و منوی کافی شاپ در دوران نوجوانی

کانوسکی تاکید کرد که نوجوانی دوره بسیار حساسی برای مغز است، چرا که تغییرات مهمی در فرآیند رشد رخ می دهد. وی گفت: «متاسفانه، برخی از رخدادهایی که ممکن است در دوران بزرگسالی راحت تر برگشت پذیر باشند، وقتی در دوران کودکی اتفاق می افتند، برگشت پذیری پایین تری دارند.»
محققان USC (دانشگاه کالیفرنیای جنوبی) دریافتند موش هایی که در دوران نوجوانی از رژیم غذایی پر از چربی و شکر تغذیه کرده بودند، در مقایسه با گروه کنترل با نرخ بالاتری دچار اختلال حافظه شدند. این مطالعه ارتباط مهم میان روده و مغز را تقویت می کند.
یک مطالعه جدید توسط USC روی موش هایی که رژیم غذایی پرچرب و شیرین داشتند، این احتمال را افزایش می دهد که رژیم غذایی مملو از مواد غذایی ناسالم بویژه فست فودها و منوی کافی شاپی در نوجوانان ممکن است عملکرد حافظه آنها را برای مدت طولانی مختل کند.
باز و بسته کردن منو
۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
صفحه نخست » سلامت
کد ۹۶۰۵۱۶
انتشار: ۲۰:۵۳ - ۰۲-۰۲-۱۴۰۳
دانشگاه USC: کشف یک دردسر جدید برای مصرف فست فود و منوی کافی شاپ در دوران نوجوانی
کانوسکی تاکید کرد که نوجوانی دوره بسیار حساسی برای مغز است، چرا که تغییرات مهمی در فرآیند رشد رخ می دهد. وی گفت: «متاسفانه، برخی از رخدادهایی که ممکن است در دوران بزرگسالی راحت تر برگشت پذیر باشند، وقتی در دوران کودکی اتفاق می افتند، برگشت پذیری پایین تری دارند.»
عصر ایران- محققان USC (دانشگاه کالیفرنیای جنوبی) دریافتند موش هایی که در دوران نوجوانی از رژیم غذایی پر از چربی و شکر تغذیه کرده بودند، در مقایسه با گروه کنترل با نرخ بالاتری دچار اختلال حافظه شدند. این مطالعه ارتباط مهم میان روده و مغز را تقویت می کند.
یک مطالعه جدید توسط USC روی موش هایی که رژیم غذایی پرچرب و شیرین داشتند، این احتمال را افزایش می دهد که رژیم غذایی مملو از مواد غذایی ناسالم بویژه فست فودها و منوی کافی شاپی در نوجوانان ممکن است عملکرد حافظه آنها را برای مدت طولانی مختل کند.
کانال عصر ایران در تلگرام
دکتر اسکات کانوسکی، استاد علوم زیستی USC می گوید: «آنچه که ما نه تنها در این مقاله، بلکه در برخی از کارهای اخیرمان نیز می بینیم، این است که اگر موش ها با رژیم غذایی ناسالم بزرگ شوند، مبتلا به اختلالات حافظه ای می شوند که در واقع از بین نخواهد رفت.» وی اضافه می کند: "حتی اگر آنها را از این پس صرفا در یک برنامه غذایی سالم هم قرار دهیم، متاسفانه عوارض مذکور تا بزرگسالی باقی خواهند ماند."
این مطالعه در شماره ماه مه مجله مغز, رفتار و ایمنی منتشر شده است.
در توسعه پژوهش مورد نظر، کانوسکی و نویسنده ارشد و محقق پسا دکتری آنا هیز این موضوع را در نظر گرفتند که تحقیقات قبلی ارتباط میان رژیم غذایی نامناسب و بیماری آلزایمر را نشان داده اند. افرادی که از بیماری آلزایمر رنج می برند، سطوح پایین تری از یک انتقال دهنده عصبی به نام استیل کولین در مغز خود دارند که برای حافظه و عملکردهایی مانند یادگیری، توجه، برانگیختگی و حرکت غیرارادی عضلات ضروری است.
اما این یافته ها برای افراد جوانی که ممکن است از رژیم های غذایی غربی مشابه پر از چربی و شکر استفاده کنند، چه معنایی خواهد داشت؟ آن هم به ویژه در دوران نوجوانی که مغز در حال رشد قابل توجهی است. محققان با ردیابی تاثیر رژیم غذایی بر سطح استیل کولین در موش ها و اجرای برخی آزمایش های حافظه، می توانند درباره رابطه مهم بین رژیم غذایی و حافظه اطلاعات بیشتری کسب کنند.
محققان سطح استیل کولین گروهی از موش ها با رژیم غذایی چرب و شیرین و همچنین گروه کنترل را با تجزیه و تحلیل پاسخ های مغزی آنها به وظایف خاصی که در راستای آزمایش حافظه طراحی شده بود، ردیابی کردند. این تیم مغز موش ها را پس از مرگ برای یافتن نشانه هایی از اختلال در سطح استیل کولین مورد بررسی قرار دادند.
آزمایش حافظه شامل کاوش اشیاء جدید در مکان های مختلف توسط موش ها بود. چند روز بعد، محققان موش ها را مجددا به صحنه ای بازگرداندند که تقریبا با مکان قبلی یکسان بود، به جز افزوده شدن یک شی جدید به محیط. موش هایی که از رژیم غذایی ناسالم استفاده می کردند، نمی توانستند به یاد بیاورند که کدام شی را قبلا و کجا دیده اند. این در حالی است که موش های گروه کنترل علائم آشنایی با محیط را از خود نشان دادند.
هیز، از نویسندگان مقاله توضیح می دهد: سیگنال دهی استیل کولین مکانیزمی است که به موش ها کمک می کند تا رویدادها را رمزگذاری کنند و به خاطر بسپارند، مشابه «حافظه اپیزودیک» در انسان که به ما این امکان را می دهد تا رویدادهای گذشته خود را به خاطر بسپاریم. به نظر می رسد که این سیگنال دهی در حیواناتی که با رژیم غذایی چرب و شیرین رشد کرده اند، اتفاق نمی افتد.
کانوسکی تاکید کرد که نوجوانی دوره بسیار حساسی برای مغز است، چرا که تغییرات مهمی در فرآیند رشد رخ می دهد. وی گفت: «متاسفانه، برخی از رخدادهایی که ممکن است در دوران بزرگسالی راحت تر برگشت پذیر باشند، وقتی در دوران کودکی اتفاق می افتند، برگشت پذیری پایین تری دارند.»
با این حال همچنان باریکه ای از امید برای مداخله موثر وجود دارد. کانوسکی توضیح می دهد که در دور دیگری از مطالعه، تیم تحقیقات این موضوع را بررسی کردند که آیا آسیب حافظه در موش هایی که تحت رژیم غذایی ناسالم پرورش یافته اند را می توان با داروهایی که باعث آزاد شدن استیل کولین می شوند، معکوس کرد یا خیر. آنها از دو دارو به نام های PNU-282987 و کارباکول استفاده کردند و دریافتند که با تزریق مستقیم به هیپوکامپ؛ ناحیه ای از مغز که حافظه را کنترل می کند و در بیماری آلزایمر دچار اختلال می شود، قدرت حافظه در موش ها به صورت نسبی بازسازی می شود.
اما بدون استفاده از چنین مداخله پزشکی خاصی، کانوسکی اشاره کرده که قطعا به تحقیقات بیشتری نیاز است تا بتوانیم مشکلات حافظه ناشی از رژیم غذایی ناسالم در دوران نوجوانی را معکوس کنیم.
باز و بسته کردن منو
۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
صفحه نخست » سلامت
کد ۹۶۰۵۸۴
انتشار: ۰۸:۴۸ - ۰۳-۰۲-۱۴۰۳
با این خشکبار نه مویتان سفید میشود نه میریزد!
مویز یا کشمش سیاه سرشار از پتاسیم و کلسیم بوده و برای سلامت استخوانها مفید است. ضدافسردگی است، سطح انرژیتان را بالا میبرد و از اسیدیتهی بدن میکاهد.
بیشتر افراد کشمش قهوهای یا زرد پُررنگ را میشناسند، اما کشمش سیاه یا مویز فواید بیشتری برای سلامتی دارد.
به گزارش سلامت نیوز، مویز، انگور سیاه خشک شده است که آبدار و شیرین است و فواید بیشماری برای سلامتی دارد؛ از جمله اینکه گرفتگیهای قاعدگی را تسکین میدهد، به سلامت روان و بهبود خلقوخو کمک میکند، ضدافسردگی است، سطح انرژیتان را بالا میبرد و از اسیدیتهی بدن میکاهد.
کانال عصر ایران در تلگرام
مویز مورد فرآوری قرار نمیگیرد و هیچ ماده شیمیایی یا نگهدارنده ندارد، اما به این دلیل که قند و کالری زیادی دارد باید در حد اعتدال مصرف شود. مویز میتواند جایگزین بسیار خوبی برای میانوعدههای غذایی باشد.
پیشگیری از پوکی استخوان
مویز یا کشمش سیاه سرشار از پتاسیم و کلسیم بوده و برای سلامت استخوانها مفید است.
کاهش ریزش و سفید شدن مو
مویز نه تنها سرشار از آهن است بلکه ویتامین C فراوانی هم دارد. ویتامین C به جذب سریعتر املاح در بدن کمک کرده و موها را به خوبی تغذیه میکند